Ikinci Yuzyila Cagri Haberleri

İnternetten aldığı otomobildeki inanılmaz gerçeği 1 yıl sonra öğrendi! Bir telefonla hayatı karardı: Anlaşılması çok zor

Araç almak isterken dolandırıcıların eline düştü! Sahtekarlar, parçalanmış iki araçtan tek bir araç yapıp mali müşaviri kandırdı. "Bu kadarına da pes" denecek olay başkentte meydana geldi. İnternetten ikinci el otomobil alan sürücü, aracı bir seneden fazla sorunsuz kullandıktan sonra aldığı telefonla dolandırıldığını öğrendi. Araçtaki detay duyanları hayrete düşürdü.

Haber 2024-05-10 09:53:03

SON DAKİKA: Merkez Bankası Fatih Karahan duyurdu! Yıl sonu enflasyon tahmini değişti! 'Kesinlikle izin vermeyeceğiz'

Son dakika... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, yılın ikinci enflasyon raporunu açıkladı. Karahan, "Enflasyon beklentilerinde kalıcı bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi. 2024 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 38’e güncellendi.

Finans 2024-05-09 10:37:07

İkinci elde zirve! 1 milyona yaklaştı! Duyan oraya koştu!

İkinci el piyasasında son günlerde ilan sayılarında patlama yaşandı. Yüksek mevduat faizlerini duyan aracını satışa çıkardı. İkinci el satılık araç ilanları 1 milyona yaklaştı.

Finans 2024-05-09 08:40:32

'Dublör araba' tuzağı! Pazarda farklı, noterde farklı araç... Oto yıkamacının o cümlesi kuşkulandırdı, gerçek ortaya çıktı

İkinci el araba piyasasında pek çok hileye yıllardır tanık olunurken, bugüne kadar ise böylesi görülmedi. Hatay İskenderun'da bir galeriden araç satın alan müşteri, ekspertiz yaptırdığı araçla kendisine teslim edilen aracın aynı olmadığını satış işlemi gerçekleştikten sonra anladı. Oto yıkamacının tek bir cümlesiyle şüphelenen alıcı, farklı bir ekspertize gittiğinde duyduklarına inanamadı. Uzmanlar ise benzer olayın herkesin başına gelebileceğini belirtirken, araç alacakları uyardı.

Finans 2024-05-09 08:10:49

Zamlara da ışık tutacak! Yılın ikinci enflasyon raporu açıklanıyor! Merkez Bankası Başkanı'nın mesajları ne olacak?

Merkez Bankası yılın ikinci enflasyon raporunu bugün açıklıyor. Zamlara da ışık tutacak enflasyon raporunun sunumu Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yapacak. Karahan'ın mesajları piyasalar tarafından takip ediliyor.

Finans 09-05-24 08:08

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu! Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup eden Trabzonspor, Beşiktaş'ın rakibi oldu...

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Fatih Karagümrük, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. İlk maçı 3-2'lik skorla kazanan bordo-mavililer, İstanbul'a avantajlı skorla gelmişti. İki takımın da kazanıp finale çıkmak istediği mücadeleyi Trabzonspor 4-0 kazanarak Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Spor 08-05-24 22:20

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 08-05-24 15:36

Yıl sonu enflasyon tahmini için gözler Merkez Bankası'nda! Fatih Karahan yılın ikinci enflasyon raporunu açıklayacak

Yılın ikinci enflasyon raporu yarın açıklanacak. Enflasyonda hem yıl sonu tahmini hem de önümüzdeki 3 yıl için tahminler belli olacak.

Finans 08-05-24 09:42

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 07-05-24 22:13

Galatasaray taraftarına müjde! 23 binden fazla kişi...

Süper Lig’de lider Galatasaray, son 3 haftaya ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 6 puan önünde önemli bir avantajla giriyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in 36’ncı haftasında 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da deplasmanda Fatih Karagümrük’e konuk olacak.

Spor 07-05-24 16:38

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever için heyecanlı geri sayım! Uzay yolculuğu öncesi önemli görev: Tarihi belli oldu

Alper Gezeravcı'nın ardından Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever için de heyecanlı geri sayım başladı. Uzay yolculuğuna hazırlanan Atasever öncelikle yörünge altı araştırma uçuşu gerçekleştirecek. 7 deney gerçekleştirmesi planlanan Atasever'in uçuşu gerçekleştireceği tarih belli oldu.

Haber 07-05-24 13:57

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran gelişme! Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci peş peşe sakatlandı

Fenerbahçe karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlıklara engel olamadı. Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci mücadelenin ikinci yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İki oyuncunun da son durumları yarın belli olacak.

Spor 06-05-24 21:22

Ipswich Town, 22 yıl aradan sonra Premier Lig'e çıktı

İngiliz futbol ekiplerinden Ipswich Town, Leicester City'nin ardından Premier Lig'e yükselen ikinci takım oldu ve 22 yıllık birinci lig hasretine son verdi.

Spor 06-05-24 19:17

Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu! 14 dakika havada kaldı

Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.

Haber 06-05-24 17:16

Bedava doğal gaz bitti, enflasyonda zirve geliyor: Merkez Bankası Başkanı’ndan dikkat çeken sözler: 9 Mayıs Perşembe’ye dikkat!

Enflasyonda en kötü ay geldi! Mayıs ayı itibarıyla tüm zamanların zirvesine yerleşeceği dile getirilen enflasyon rakamları için dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Piyasalar Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın 9 Mayıs Perşembe günü açıklayacağı yılın ikinci Enflasyon Raporu’nu beklerken, bir önceki raporda yer alan o ifadeler bir kez daha gündeme geldi. Enflasyonun zirve yapmasının sebebi açık açık raporda yer aldı. İşte haberin detayları…

Finans 06-05-24 14:23

Muğla’da 2 ayda 65 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, Muğla’nın güvenliği ve asayişi hakkında ikinci bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Yurthaber 06-05-24 13:36

Eyüpspor'un yenemediği tek takım var!

Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor’u 3-0 yenerek bu sezon rakibini ikinci kez mağlup etti.

Spor 05-05-24 11:45

Araç almayı düşünenler dikkat! Otomotiv piyasasında 21 ay sonra bir ilk: Daralma yaşansa da fiyatlar artabilir

Otomotivde 21 ay sonra bir ilk gerçekleşti, piyasada daralma yaşandı. Daralmanın nedeni olarak 3 madde sıralandı. Bu durumun devam edip etmeyeceği ve ikinci el piyasasına nasıl yansıyacağı gibi merak edilen sorulara yanıt gelirken fiyatlarda düşüş yaşanmayacağı yönündeki değerlendirme dikkat çekti. İşte araç piyasasındaki son gelişmelerle fiyatlardaki son durum...

Finans 05-05-24 10:13

Tarihi kesinleşti! Emily in Paris dizisi 4. sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Netflix'in ilk 3 sezonuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisi "Emily in Paris" 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tarihi ise ilk kısmı 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül olarak açıklandı.

Trend 04-05-24 15:38

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! İlk yarı golünü attı, ikinci yarı sahaya dönemedi

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile karşılaşan Beşiktaş'ta herkesi üzen bir gelişme yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısında takımına beraberliği getiren Omar Colley ikinci yarıda sakatlığı nedeniyle sahaya dönemedi. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 21:22

ABD bunu kadını konuşuyor! 10 hafta içinde ikinci kez milyoner oldu

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir kadın, 10 hafta içinde şans oyunlarından iki kez 1'er milyon dolar ikramiye kazandı. Kadının ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat'ta aldığı bildirildi.

Trend 03-05-24 19:57
abd

İkinci el otomobil piyasası tepetaklak! Son 1 yılda yüzde 30 düştü! Yatırım aracı olmaktan çıktı

İstanbul’da ikinci el araç piyasasında araç bolluğu oluşurken, fiyatlar son bir yılda yaklaşık yüzde 30 oranında geriledi. İstanbul’da ikinci el araç piyasasında araç bolluğu oluşurken, fiyatlar son bir yılda yaklaşık yüzde 30 oranında geriledi. Oto galericiler, araç satışındaki durgunluğun arttığını belirtti.

Finans 03-05-24 16:45

Yılın ikinci enflasyon raporunda gözler 9 Mayıs'a çevrildi! Canlı yayınlanacak

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yılın ikinci enflasyon raporunu 9 Mayıs'ta açıklayacak. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın sunumu canlı yayınlanacak.

Finans 03-05-24 15:43

Hatayspor'da Volkan Demirel'den ikinci defa istifa kararı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifa talebini yönetime sundu. Ligin 18. sırasında bulunan Hatayspor'da kötü gidiş son sürat devam ederken, Volkan Demirel ikinci kez istifasını yönetime sundu ve beklemeye geçti.

Spor 02-05-24 22:06

ABD, Rusya yaptırımlarına 31 şirketi daha dahil etti

ABD'nin, Rusya'ya Ukrayna Savaşı nedeniyle uyguladığı yaptırımlar kapsamına 31 Çinli şirketi daha dahil ettiği bildirildi. ABD, daha önce Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başlamasının ikinci yılı öncesinde 23 Şubat'ta, Rusya'ya Ukrayna Savaşı'nda askeri destek sağlayabilecek ürünlerin ticaretini yaptıkları gerekçesiyle 9 Çinli şirketi yaptırım listesine almış, 8 Çinli şirkete ise ihracat kısıtlamaları getirmişti.

Finans 02-05-24 15:48

Bakanlık harekete geçti, düğmeye bastı! Otomobil piyasasına düzenleme yolda! Bayiye teslimden sonra zam yasaklanacak

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatla mücadele yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bakanlık düğmeye bastı, taslak hazırlandı, otomotiv piyasasası için sert tedbirler geliyor. Zamdan, ön ödeme sınırına, ikinci el satışlarından ve teslim süresine kadar taslaktaki detaylar neler? Piyasayı neler bekliyor?

Finans 02-05-24 08:05

Şişecam'dan Mısır yatırımı açıklaması

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, Mısır'daki ikinci düzcam hattını kuruluşunda işlemlerin tamamlandığını duyurdu.

Finans 01-05-24 11:09

AK Parti'de 'değişim' için kritik gün! 31 Mart sonrası görevden mi alınacak? O isimler masada olacak

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği kritik toplantıda, bazı isimlerin görevden alınabileceği konuşuluyor. Aylardır konuşulan değişimin teşkilatlardan başlayacağı belirtilirken, en çok oy kaybının yaşandığı il ve ilçeler için önemli kararların alınabileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 08:41

Seçim sonrasının en dikkat çeken anketi! AK Parti neden oy kaybetti? Yüzde 51 aynı cevabı verdi

31 Mart seçimlerinin ardından 1 ay geçmesine rağmen tartışmalar devam ediyor. En çok tartışılan konu ise AK Parti'nin tarihinde ilk kez ikinci parti duruma düşmesi oldu. ASAL Araştırma seçimlerin ardından yaptığı çalışmada AK Parti'nin neden oy kaybettiğini araştırdı. Ankete katılanların yüzde 51'den fazlasının cevabı ise aynı oldu.

Haber 29-04-24 12:37

Süper Lig'e çıkma biletini alan ikinci takım Göztepe oldu! 2 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'deler...

Trendyol 1’inci Lig’de 63 puanla 2’nci sırada yer alan Göztepe, Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek Eyüpspor'un ardından Trendyol Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmaya hak kazandı.

Spor 28-04-24 17:53

Etiler'deki Nusr-Et restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı

Beşiktaş’taki Nusret restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber 28-04-24 15:59

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 27-04-24 15:10

Meral Akşener aday olmamıştı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu: 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarıştı. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda Dervişoğlu oyların çoğunluğu alarak yeni genel başkan seçildi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tebrik etti.

Haber 27-04-24 11:37

İsias Otel davasının ikinci duruşması başladı

Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel’le ilgili davanın ikinci duruşması Adıyaman Adliyesi’nde başladı.

Yurthaber 26-04-24 11:02

Ergin Ataman'a skandal tehdit! Böyle cevap verdi: ‘Ben Türk'üm bana hiçbir şey yapamazsınız!’

THY Euroleague'in çeyrek final ikinci maçında Panathinaikos, Maccabi'yi kendi evinde konuk etti. Karşılaşmayı Yunan ekibi kazanırken, baş antrenör Ergin Ataman, maç sonrasında kendisine yönelik yapılan skandal tehdidi açıklayarak sert ifadelerle eleştirdi. Ergin Ataman "Ben Türk vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız!" şeklinde konuştu.

Spor 26-04-24 10:58

İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı

Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 10:19

Bakan Şimşek'ten dezenflasyon mesajı! İlave adımlar atacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bütçe açığını yüzde 3'ün altına çekeceğiz!" açıklamasını yaptı. Bakan Şimşek, kamuda tasarruf çalışmasını nihai noktaya getirdiklerini, tasarruf ve harcama kontrolünü yılın ikinci yarısında güçlü şekilde devreye alacaklarını bildirdi.

Finans 26-04-24 09:56

İkinci el araç piyasası ne kadar arttı? Galericiler isyanda: Eskiden ayda 30 araç satıyordu şimdi bakın kaça düştü

Krediye ulaşımın zorlaşması ikinci el araç piyasasını da etkiledi. Satışlarda ciddi azalma yaşanırken ocak ayından bu yana sıfır araçlar yüzde 15, ikinci el araçlar yüzde 5 arttı. Sektör temsilcileri ise eskiden normalde ayda 20 ila 30 arasında araç satabildiklerini ancak bu sayının şu anda 2 ila 4'e düştüğünü belirtti. İşte ikinci elde son durum...

Finans 26-04-24 08:19

Ve Mehmet Şimşek talimatı verdi! Katı kurallar yolda, sınırlama getiriliyor: Birkaç gün içinde başlayacak

Göreve geldiği günden bu yana tasarruf vurgusu yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken bir talimat geldi. Kamudaki araçların satışı için harekete geçen Bakan Şimşek ilk etapta 500 ikinci etapta 1000 aracı satışa çıkaracak. Makam araçlarına da sınırlama getirileceği belirtilirken yeni uygulamanın birkaç gün içinde başlaması bekleniyor. İşte kamuda araç tasfiyesiyle ilgili yeni detaylar...

Finans 26-04-24 06:51

İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı... Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Şefkatli, kalbinde sorun olan İbrahim Ayel'in operasyon geçireceğini duyurmuştu. Oğlunun ameliyata alındığını duyuran Şefkatli, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 25-04-24 12:26

Muğla BİLSEM Türkiye’de en çok bilimsel proje hazırlayan 2’nci okul

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), bilimsel çalışmalar kapsamında Türkiye genelinde en çok proje hazırlayan ikinci okul oldu.

Yurthaber 25-04-24 11:50

Konya'da ikinci kattaki evin penceresinden düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, ikinci kattaki evin penceresinden düşen 2 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 24-04-24 14:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan, bilim rehberliğinde ele alınmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz. Tarihte yaşananları, radikal söylemlere, ötekileştirmeye, nefret diline geçit vermeden, aklın, vicdanın ve bilimin rehberliğinde ele almamız önemlidir.' dedi.

Haber 24-04-24 14:30

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! AK Parti'de reform, CHP'de iktidar hedefi masadayken... MHP şaşırttı; DEM, YRP ve Zafer'in oy oranları dikkat çekti

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

Haber 24-04-24 09:03

Milyonlara yeni ödeme! Memur zammı ile 42 bin lirayı aşacak: Kıdem tazminatı, engelli maaşı, 65 yaş aylığı… Hepsi değişiyor

Memur maaşı zammı Temmuz ayı ile bir kez daha artacak. Enflasyon tahminlerine göre yılın ikinci yarısı için memur zammı oranının yüzde 20 olması bekleniyor. Bu rakam sadece memur maaşları değil birçok kalemde de ödemeleri artıracak. Kıdem tazminatı tavanı Temmuz 2024’te 42 bin lirayı aşacak. Peki memur zammıyla 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri Temmuz 2024’te ne kadar olacak? İşte detaylar…

Finans 24-04-24 08:47

Arabam ne kadar, arabam ne kadar eder? Arabamın değerini nasıl öğrenirim? Araç değeri sorgulama ve hesaplama

Günümüzde aktif olarak kullanılan ikinci el araç alım-satım platformları sayesinde bir arabanın yaklaşık kaç TL değerinde olduğu anlaşılabilir. Bu gibi platformlarda araçların kaç TL değerinde olduğunun sorgulanmasını mümkün kılan taşıt değerleme sistemleri mevcuttur. Taşıt değerleme işleminin en sağlıklı şekilde tamamlanması için ise araca yönelik olan önemli hususların mutlaka bilinmesi gerekir. Bunlar arasında aracın markası, kilometresi, modeli, tramer borcu gibi detaylar yer alır.

Finans 22-04-24 18:06

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden hayatını kaybetti

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hakkında 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Işık, 28 Eylül 2023 günü görülen davanın ikinci duruşmasında tahliye edilmişti.

Haber 22-04-24 17:29

'Hayalimdeki arabaya kavuştum' derken... Hareketlilik başladı, ikinci el araçta o riske dikkat! 'Önemsiz olarak görülüyor ama...'

Araba satın almak isteyen vatandaşlar ikinci el araç piyasasındaki gelişmeleri takip ediyor. Konya’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte araç alım satımında da hareketlilik başladı. Geçen yılın aynı aylarına göre araç alım satım işlemlerinde artışın olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerin kaporta, airbag ve motor kontrolleri ile önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor.

Finans 22-04-24 10:00