Jandarma Personel Alimi Haberleri

Samsun'da saklandığı evde yakalandı! Adliye çıkışı bunları söyledi: 2 polis ve 2 jandarma vurdum, 4 asker kestim

Samsun'da yaşanan tartışmada yeğenini silahla yaralayan şahıs, saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alınan Cemal C., Samsun Adliyesine sevk edildi. Cemal C.'nin adliye çıkışı, "2 polis vurdum, 2 jandarma vurdum, 4 asker kestim. Aslanım aslan" sözleri dikkat çekti.

Haber 2024-09-20 19:39:36

Daha önce jandarma kovalayan CHP'li Tanal bu kez emniyet müdürü kovaladı: Buranın sucuğunu sana yedirmem

İstanbul Çatalca'da bir sucuk fabrikasında sendikalaşmak isteyen işçiler işten atıldı. CHP Milletvekili Mahmut Tanal destek için gittiği fabrikada emniyet müdürünün aracını durdurmak isterken tehlikeli anlar yaşandı. Araç Tanal'ın üzerine sürüldü. Durmayan araca bağıran Tanal, "Sucuk niye alıyorsun sucuk. Bu fabrikanın sucuğunu yemeyecek o." diyerek emniyet müdürüne tepki gösterdi ve aracını kovaladı.

Haber 2024-09-14 10:35:40

Narin'in annesinin hareketi kafaları karıştırdı! 'Devlet istiyor, gizli' diyerek sağlıkçılara kanını aldırdı, jandarma hemen müdahale etti

Narin'in kayıp olduğu dönemde annesi Yüksel Güran'ın kapılarında duran ambulanstaki sağlıkçılara kanını aldırdığı ortaya çıktı. Anne Güran kanı aldırırken de, "Devlet istiyor, gizli bir test yapılacak" ifadelerini kullandı. Jandarma, gizli bir test olmayacağını söyleyerek o kanı anneden aldı ve sağlıkçıların ifadesine başvurdu. Annenin neden böyle bir şeye kalkıştığı ise öğrenilemedi ancak kafaları karıştırdı.

Haber 2024-09-13 14:10:46

110 bin TL maaş alan var! Diploma şartı yok, iş ilanlarında en çok aranan meslek 'Yana yana arıyorlar, bulamıyorlar! Tam bir altın bilezik'

Sanayide büyük bir öneme sahip olan ancak son yıllarda personel bulma sıkıntısı yaşanan mesleklerden bir tanesi CNC operatörlüğü. Sektör, üretim potansiyelinin yüksekliğine rağmen eleman bulma zorluğundan yakınırken CNC operatörleri 110 bin TL gibi yüksek maaşların verildiğini belirtti. Diploma şartı aranmayan bu meslek, son dönemde iş ilanlarında en çok aranan meslekler arasında. Sektördekiler bu iş için "Tam bir altın bilezik" derken şirketler için "Yana yana CNC operatörü arıyorlar" dedi.

Finans 2024-09-12 14:59:59

Bolu'da kaymakam vekilinin aracına güvenlik kontrolü yaptırmıştı! Teğmen görevinden alındı

Bolu'da Teğmen S.B.S., İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden kaymakam vekili Oğuz Yiğit’in makam aracına güvenlik kontrolü yaptırmıştı. Kaymakam Vekili Oğuz Yiğit'in durumu rapor etmesi üzerine, soruşturma başlatılan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen S.B.S. görevinden alındı.

Haber 11-09-24 18:49

Narin'in cesedini taşıdı, sonra da itirafçı oldu! Soğukkanlılığıyla o anı anlattı: Namaz kıldım, arama çalışmalarına katıldım

Kayıp Narin'in 19 gün sonra cansız bedeninin bulunması soruşturmayı daha da hızlandırırken itirafçının sözleri ise olayın gri taraflarını aydınlatmaya başladı. Bir itirafçı cesedi tutuklu amca Salim Güran'dan aldığını ve kendi aracıyla gömmeye götürdüğünü söyledi. Aynı itirafçı Narin'in cansız bedenini dere yatağına bıraktıktan sonra da eve dönüp namaz kıldığını ve aramalara katıldığını söyledi. Öte yandan jandarma itirafçı ile birlikte köyde keşif yaptı.

Haber 09-09-24 15:51

10 saatlik otopsi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Amcanın otomobili yeniden inceleniyor

Narin Güran'la ilgili otopsi işlemleri 10 saatin sonunda tamamlandı. Tüm Türkiye küçük Narin'i kim ya da kimlerin öldürdüğünü öğrenmek için son dakika haberlerini yakından takip ederken, Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama geldi. Gözaltı sayısının 24'e yükseldiği soruşturma kapsamında; Narin'e ait DNA'nın tespit edildiği tutuklanan amcasına ait otomobil ise jandarma tarafından yeniden incelenmeye alındı.

Haber 09-09-24 06:38

Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit oldu

Tunceli'nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında bulunan Karaoğlan mevkisinde kontrolden çıkan İl Jandarma Komutanlığı’na ait zırhlı askeri aracın uçuruma yuvarlandığı kaza sonucu 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Haber 08-09-24 18:53

Narin'den sonra Leyla yeniden gündeme geldi! O da derede bulunmuştu... Amca detayı dikkat çekti

21 Ağustos’tan bu yana Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde köyde kaybolan ve köşe bucak aranan kayıp Narin’den acı haber geldi. 8 yaşındaki Narin'in jandarma ekipleri tarafından Eğertutmaz deresinde bir çuval içinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla bulunması, Ağrı’da kaybolan Leyla’yı gündeme getirdi. 2018 yılında evinden 2 kilometre uzaklıkta bulunan Leyla Aydemir de, defalarca aranan dere kenarında bulunmuştu. Öte yandan her iki olayda da tüm gözlerin amcalara çevrilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 08-09-24 15:08

Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Çuval içinde detayı çıldırttı

Günlerdir aranan Narin'den acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu" dedi. Günlerdir bu konuda paylaşımlar yapan Gülben Ergen isyan etti.

Magazin 08-09-24 13:30

Arnavutköy Karaburun'da balıkçılar demir parçası buldu! İçinden patlayıcı çıktı

İstanbul Arnavutköy Karaburun sahilinden avlanmak üzere açılan balıkçılar içinde patlayıcı olan demir parçası buldu. Demir parçasının içinden çıkan patlayıcı maddeler jandarma ekiplerinin çalışmalarıyla çıkarılarak incelenmek üzere götürüldü.

Haber 05-09-24 20:39

Kayıp Narin olayında en çarpıcı gelişme! Yemin ediyorum kamera kayıtlarını kendim verdim Amcanın üzerine gidilme sebebi belli oldu: Medyaya verirsen ceza alırsın

16 gün oldu... Diyarbakır'da kaybolan Narin'den hala bir iz bulunamadı. Soruşturmanın her detayı vatandaşlar tarafından çok yakından takip edilirken tutuklanan amcanın üzerine gidilme sebebi belli oldu. Amcanın gittiği benzinlik çalışanı, "Yemin ederim kamera kayıtlarını kendim verdim jandarma komutanına." dedi ve görüntüleri medyaya vermemesi için uyarıldığını söyledi.

Haber 05-09-24 09:48

Bahar Candan-Nihal Candan davası başladı! İşaret diliyle anlaşmaya çalışınca jandarma uyardı

Dilan Polat davası kadar Bahar Candan-Nihal Candan davası da gündemde. Bahar Candan ve Nihal Candan "Kara para aklama" ve "Suç örgütüne üye olma" suçlamasıyla bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Nefes egzersizi detayının yanında iki kardeşin işaret diliyle anlaşmaya çalışması da dikkat çekti.

Magazin 04-09-24 13:33

Kayıp Narin olayında yeni gelişme! Ekipler mezarlık bölgesine yoğunlaştı, yer altı görüntüleme cihazı getirildi

Diyarbakır'da günlerdir kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları aralıksız sürüyor. 15 gündür ekipler, bölgede seferber olurken, mahalledeki mezarlıkta jandarma eşliğinde yer altı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapılması dikkat çekti.

Haber 04-09-24 11:51

Diyarbakır'da jandarma uzman çavuş silah kazası sonucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Jandarma Komando Alay Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'in silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 04-09-24 07:53

Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu! Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney silah kazası sonucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Jandarma Komando Alay Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'in silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Haber 03-09-24 23:36

Türkiye, Narin'in nerede olduğunu merak ediyor! Küçük kızın annesinden çelişkili ifadeler...

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in annesinin ifadeleri ortaya çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan annenin çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Son kez evin etrafında Narin'i amcası ile birlikte gördüğü ifade eden anne, jandarma ve polisin sorularına ilk başta görmediğini söylediği daha sonra gördüğünü ifade ettiğini aktardı.

Haber 03-09-24 22:01

Antalya'da kaçak Rus okullarında ders zili çaldı! Personel açıkladı...Gece yarısı partileri....

Antalya'da kaçak olarak faaliyete geçen Rus okulları, Rusya'daki eğitim takvimine ve müfredata uyarak bugün Türkiye'de kaçak ders başı yaptı. 'Oyun evi' adı altındaki ruhsatla kaçak kreş eğitim veren okulların ayrıca gece partiler düzenlediği öğrenildi.

Haber 02-09-24 16:40

TCDD duyurdu: 109 işçi alınacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü 109 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 02-09-24 10:24

Kayıp Narin nerede? Türkiye bu sorunun yanıtını ararken Narin'in köyünde büyük hareketlilik: Herkes önlem almaya başladı

12 gün önce Diyarbakır'da bir anda ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin Türkiye'nin 1 numaralı gündemi oldu. Ekiplerin çalışmaları devam ederken gözler gelecek iyi habere çevrildi. Narin'in bir anda esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından Narin'in köyünde birçok aile evine güvenlik kamerası taktırmaya başladı. Öte yandan aramalarına devam eden jandarma ekipleri buldukları bez parçalarını delil olarak Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Haber 01-09-24 13:44

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi Hainlerin nefeslerini keseceğiz

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında Jandarma tarafından Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen "GÜRZ-11" operasyonunda, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Haber 01-09-24 12:04

Zafer Bayramı’na özel gösterim! ‘’İstiklal uğruna istikbalinden vazgeçti’’

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel, İzmir’in işgali sonrası yaptığı casusluk çalışmalarıyla Yunan ordusunun ilerleyişini yavaşlatan Jandarma Albay Mümin Aksoy’un belgeseli yapıldı. Jandarma Albay Mümin Aksoy hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ''Milli Mücadele’nin gizli kahramanlarından biriydi Mümin Aksoy'' dedi.

Haber 30-08-24 13:22

Van'da petrol heyecanı! Çalışmalar başladı, jandarma gece gündüz elde silah nöbet tutuyor

Van'ın Muradiye ilçesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından petrol arama çalışması yürütülüyor. Jandarma ile güvenlik korucularının gece gündüz nöbet tuttuğu bölgede 100 personel, 30 iş makinesiyle sondajın yapılacağı alanı hazır hale getirmeye çalışıyor.

Finans 29-08-24 16:44

'Narin hayatta olabilir' iddiası umutları yeşertti! Aile bireyi onu tutuyor

Tüm Türkiye'nin gündeminde Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran var. Arama alışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adalet Bakanı Tunç'tan, Narin ile ilgili açıklama geldi. Kayıp Narin'den umut verici yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 'Narin hayatta' iddiası umutları yeşertti. İşte detaylar...

Haber 28-08-24 19:08

Karısını döverek öldürdü, oğluna 'anneni öldürdüm eve git' dedi! Günlerdir aranan cani yakalanınca da canıyla tehdit etti

Kadın cinayetleri canımızı yakmaya devam ediyor. Geçen hafta eşi Elif Dim'i döverek öldüren cani kahvede oturan oğluna, "Anneni öldürdüm, eve git bak" diyerek suçunu itiraf etmişti. O cani günler sonra yakalandı. Jandarmayı görünce karnına bıçak dayayan Hasam Dim intihar etmeye kalkışsa da jandarma izin vermedi.

Haber 27-08-24 16:07

Bandırma açıklarındaki Rusya bandıralı gemide görevli 2 personel hayatını kaybetti

Bandırma açıklarında bulunan Rusya bandıralı bir gemide açığa çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendirilen 2 işçi yaşamını yitirdi.

Haber 24-08-24 22:47

Yolcu otobüsü bir anda alev alıp küle döndü! 41 yolcu tahliye edildi... Otoyolda can pazarı

Bursa’da 41 yolcunun bulunduğu otobüs alevlere teslim oldu. Otoyolda can pazarı yaşanırken, jandarma timleri yolcuları tahliye ederek başka bir otobüse nakletti. Yolcu otobüsünden büyüyen alevler otluk alana sıçradı. Her iki yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otobüs şoförünün hüzünlü bekleyişi ise yürekleri dağladı.

Haber 24-08-24 15:03

KPSS sonuçları bugün açıklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. Adayların büyük bir heyecanla beklediği sonuçlar bugün ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, TC Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile osym.gov.tr üzerinden görüntüleyebilecek.

Haber 23-08-24 10:06

Mardin'de kaçak elektrik gerginliği! Sayaçları sökmeye gelen ekiplere engel olmaya çalıştılar, Jandarma havaya ateş açtı

Mardin'de kaçak elektrik tespiti için denetim yapan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekipleri kaçak sayaçları söktü. Bu sırada sayaçları söktürmek istemeyen kalabalık bir grup, ekiplerin üzerine yürüdü. Toplanan gruba ekipler TOMA'yla su sıkarak müdahale ederken, Jandarma havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Haber 22-08-24 16:00

Datça’daki orman yangınıyla ilgili tutuklu sayısı 2’ye yükseldi

Muğla’nın Datça ilçesindeki orman yangınını çıkardığı tespit edilen bir şüpheli daha jandarma ekiplerince yakalandı. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken, yangınla ilgili tutuklu sayısı 2’ye yükseldi.

Haber 20-08-24 21:30

SON DAKİKA | Paramotorla saldıracaklardı! Eylem hazırlığındaki 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Şırnak'ın Uludere ilçesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. “AKINCI TİHA” tarafından paramotorla Irak sınırından Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edilen teröristler, SİHA, J-İHA ve Jandarma ATAK Taarruz Helikopterleri ile ateş altına alındı. 4 terörist de açılan ateş sonucu öldürüldü.

Haber 18-08-24 13:27

Tekirdağ'da çeşitli suçlardan aranan 40 zanlı tutuklandı

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu, çeşitli suçlardan aranan 113 şüpheli yakalandı, zanlılardan 40'ı tutuklandı.

Yurthaber 16-08-24 10:40

Son dakika: Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Jandarma Genel Komutanı ve Emniyet Genel Müdürü değişti

Son dakika haberi: Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş atandı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin yaş haddinden dolayı emekliye sevk edildi, yerine ise Orgeneral Ali Çardakçı atandı.

Haber 16-08-24 02:11

Kapadokya'da akılalmaz olay! Reklam çekimleri için peribacalarına kimyasalla pamuk yapıştırdılar

Kapadokya'da bir firmanın reklam çekimleri için peribacalarına kimyasallarla pamuk yapıştırılmasına bölge halkı büyük tepki gösterdi. Vatandaşların ihbarının ardından bölgeye gelen jandarma çekimlere müdahale etti. Firmanın çalışması, kaya oyma yapıya zarar verdiği gerekçesiyle durduruldu.

Haber 15-08-24 22:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hukukun dışına çıkanın gözünün yaşına bakmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hukuka, kanuna riayet eden kimseyle sorunumuz yok ama hukukun dışına çıkanın, kendini devletten, kamu otoritesinden üstün görenin de gözünün yaşına bakmayız." dedi.

Haber 15-08-24 20:17

Kırklareli’ne çeşitli suçlardan aranması olan 64 şüpheli yakalandı

Kırklareli’nde jandarma ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranması olan 64 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 13-08-24 12:05

Adıyaman’da jandarmadan uyuşturucu tacirleri operasyon: 12 gözaltı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalarda 12 şahıs yakalandı.

Yurthaber 13-08-24 12:02

MİT'ten dev operasyon! Çok sayıda internet sitesi kapatıldı: Operasyonlar yurt dışına da sıçrayacak

MİT ses getirecek bir operasyona daha imza attı. Jandarma ve USOM'un ortak operasyonuyla, dünya genelinde kişisel verileri ele geçirip terör örgütlerine satan siber casusluk ağı tespit edildi. Harekete geçen ekipler çeteyi çökertirken 11 kişiyi de tutukladı. Öte yandan çok sayıda internet sitesi de erişime kapatıldı.

Haber 13-08-24 09:40

Hakkari'deki operasyonda çatışma çıktı! Bakan Yerlikaya Ankara'dan bizzat takip etti: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari kırsalında jandarma tarafından Gürz-6 operasyonu düzenlendi. Çatışma çıkan operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara Jandarma Harekat Merkezi'nden takip etti. Operasyon sonucunda 1’i ölü, 2’si sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 12-08-24 19:12

Bitlis'te trafik kazasında uzman çavuş ve hemşire eşi hayatını kaybetti

Bitlis'in Güroymak ilçesinde otomobilin bariyere çarpması sonucu jandarma uzman çavuş ve eşi hayatını kaybetti.

Yurthaber 12-08-24 10:25

Bilecik’te kan donduran görüntü! Naylona sarılı ceset bulundu

Bilecik’te merkeze 1.5 kilometre uzaklıkta olan ormanlık alanda, hayvanlarını otlatan bir kadının kemik parçaları gördüğünü belirtmesi üzerine inceleme başlatan jandarma ekipleri, toprağa gömülü ceset buldu.

Haber 11-08-24 00:24

Şırnak'a 1 ay önce tayin olmuştu! Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz şehit oldu

Şırnak'ta Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, geçirdiği kalp krizi sonucunda şehit oldu. Kalaz'ın 1 ay önce İznik'ten Şırnak'a tayin olduğu öğrenildi.

Haber 08-08-24 18:29

Domates üreticilerinden eylem! Çiftçiler traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapattı

Bursa'nın Karacabey Ovası'nda eylem yapan üreticilerle jandarma ve polis arasında gerginlik yaşandı. Çiftçiler traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapatırken, eylem yapan vatandaşlara CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan destek geldi.

Haber 08-08-24 13:43

Adana'da orman yangını sırasında baraja düşmüştü! Rus yapımı helikopterin enkazı JAK ve SAK timleri tarafından çıkarıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde 2 Ağustos tarihinde orman yangınına müdahale eden Rus menşeili Mi 8 tipi helikopter, su aldığı sırada Gökdere Barajı'na düşmüş, içinde bulunan 5 personel yüzerek kurtulmuştu. Helikopterin enkazı, Jandarma Genel Komutanlığına bağlı JAK ve SAK ekiplerinin saatlerce süren çalışmaları sonucunda karaya çıkarıldı.

Haber 08-08-24 01:07

İmamoğlu'ndan bakanlığa tepki! 'Büyük bir zavallılık' olarak niteleyerek yüklendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, itfaiye eri alımı için onay çıkmaması üzerine Çevre - Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na tepki gösterdi. Personel alım süreçleriyle ilgili olarak bir imzanın esirgendiğini belirten İmamoğlu olayı "büyük bir gariplik büyük bir zavallılık olarak" niteledi.

Haber 01-08-24 12:55

Sosyal medyasından intihar paylaşımı yaptı! Hakkınızı helal edin, elveda... Akrabasının evinde bulundu

Bursa'daki Orhangazi Belediyesi'nde görevli bir personel sosyal medya hesabı üzerinden intihar yayını açtı. Boynuna geçirdiği iple fotoğraf paylaşarak arkadaşlarından helallik isteyen kişi için şehir adeta alarma geçti. Paylaştığı video etrafta hızla yayılmaya başlayan adam paylaşımında, "Hakkınızı helal edin. Elveda. Çocuklarım babama emanet” notu paylaştı. Ortadan kaybolan şahıs, bir akrabasının evinde bulundu.

Haber 29-07-24 14:26

Bir haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi! 423 bin 69 işlem yapıldı

Emniyet ve trafik jandarma ekipleri 18-25 Temmuz aralığında 2 milyon 464 bin 204 aracı denetledi. Bu kapsamda 423 bin 69 sürücüye işlem yapıldı.

Haber 28-07-24 08:15

3 saatte 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi! Denize girmek yasaklandı... Girenleri böyle çıkarttılar

Bartın’ın İnkumu tatil beldesinde, mavi bayraklı plajda son 3 saatte denize giren 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. 2 metreye ulaşan dalgaların olduğu sahilde denize girmek yasaklanırken, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri vatandaşları sudan çıkardı.

Haber 20-07-24 16:15

Şehit evladına görkemli sünnet töreni! Mehter takımı öncülüğünde atlılar da konvoya eşlik etti

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok’un 7 yaşındaki oğlu Miraç Aras Tok için sünnet şöleni yapıldı. Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler “4 yıl önce Giresun’da sel felaketinde Burak Tok kardeşimizi şehit olarak toprağa verdik. 4 yıl sonra oğlu bize, millete emaneti olan Miraç’ın sünnetini yaptık. Büyük bir coşkulu kalabalık oldu. Mehter ve atlı birliklerimiz vardı. Köse ahde vefasını bugün gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum” DEDİ.

Haber 20-07-24 14:53