Masterchef Kasik Atma Haberleri

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 2024-05-11 16:16:49

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 2024-05-11 15:52:13

Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz gol! 39 yaşında fizik kurallarını paramparça etti...

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Kral Kupası Yarı Final maçında akılalmaz bir gole imza attı. Takımının Al Khaleej'i 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atma başarısı gösteren Portekizli yıldızın attığı ilk gol büyük beğeni topladı.

Spor 2024-05-01 23:18:47

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: Evin ruhu yok

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

Magazin 2024-04-29 10:03:08

Seçim sürecinde rakibinin vaadiyle dalga geçmişti! 74 yıl sonra CHP'ye geçen belediyede indirim: 1 liraya düştü

31 Mart seçimleri birçok açıdan ilke sahne olmuştu. Bunlardan biri de Manisa'da yaşandı. Büyükşehir Belediyesi 74 yıl sonra CHP'ye geçmişti. Seçim sürecinde MHP'li başkan Cengiz Ergün ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek arasında yaşanan 'su' göndermesi uzun süre konuşulmuştu. Seçimi kazanan Zeyrek görevinin ilk ayında rakibinin 'atma din kardeşiyiz' dediği vaadini gerçekleştirdi.

Haber 22-04-24 08:43

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

Şehrin dört bir yanında silah sesleri yükseldi! Vatandaşlar büyük panik yaşadı

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Şehrin dört bir yanından silah sesleri yükseldi. Aralıksız patlayan silahlar birçok vatandaşı tedirgin etti.

Haber 10-04-24 09:38

Marketteki 'omuz atma' vahşetinde yeni gelişme! Sanığın ifadesi dikkat çekti: Bıçak yerdeydi...

İzmir'in Urla ilçesinde 'omuz atma' gerekçesiyle tartışma yaşayan iki kişiden Semih Kenan Köse, aldığı bıçak darbesiyle hayata gözlerini yummuştu. Şüpheli kardeşler hakkında istenen ceza belli olurken, iddianame de ortaya çıktı. Sanık S.B., maktulün yerdeki bıçağın üzerine düşerek öldüğünü iddia etti.

Haber 08-04-24 14:37

Türkiye haritası kırmızıya döndü, Kılıçdaroğlu göndermeleri olay oldu: Sakın öndeyiz diye twit atma

2024 seçimleri sürpriz sonuçlara sahne oldu. Pek çok ilde AK Parti'nin elinde olduğu belediye CHP'ye geçerken; CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu. 14 Mayıs'taki genel seçimlere oranla sandıktan çıkan sürpriz sonuçlar sonrası eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan göndermeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 31-03-24 21:09

Gercüş’te doğal gaz hattı temeli atıldı

Batman’ın Gercüş ilçesinde doğal gaz temel hattı atma töreni gerçekleştirildi.

Yurthaber 26-03-24 11:18

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Beyoğlu'nda ortaokul temel atma törenine katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "2018 sonrası İstanbul'daki eğitim-öğretim yatırımlarıyla ilgili yaşanan tıkanmalarda Büyükşehir Belediyesinin bizimle yakın diyalog içerisinde çalışmamasının önemli bir aktör olduğunu söylememiz lazım." dedi.

Yurthaber 19-03-24 15:38

Kadıköy'ün yeni gölü sosyal medyada gündem oldu! Gören bir daha baktı

Kadıköy'de bir arsada 5 yıl önce inşaat çalışması başladı. Kazı ve temel atma çalışmasının ardından inşaatta faaliyet durdu. İnşaat sahasına yağmurla birlikte su doldu. Google Maps uygulaması ise su birikintisini göl olarak algıladı. Bu durum ise sosyal medyada gündem oldu. Göle dönen çukur drone ile görüntülendi.

Haber 12-03-24 17:59

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

Bakanlar Kacır ve Uraloğlu, Giresun Liman Farklı Seviyeli Kavşağı Temel Atma Töreni'ne katıldı:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, eser ve hizmet siyasetiyle dört bir yanını yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla büyüttükleri ülkeyi, Türkiye Yüzyılı'nda daha da zirveye çıkarmaya kararlı olduklarını söyledi.

Yurthaber 08-03-24 13:51

Kamu çalışanlarını yakından ilgilendiriyor: Bakan Işıkhan'dan 'toplu sözleşme ikramiyesi' açıklaması! 'Maalesef 345 TL azalma meydana gelecek'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren toplu sözleşme ikramiyesi hakkında konuştu. Bakan Işıkhan mahkeme kararı sonrası kamu görevlilerinin aylıklarında 345 TL azalma olacağını açıkladı. Işıkhan, "Bundan sonra da kamu görevlilerimizin yanında olacak, sendikalarımızın yanında olacak, emekçimizin yanında olacağız. Bize göre yanlış olan bu kararla ilgili olarak da gerekli adımları atma noktasında üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.

Finans 06-03-24 12:49

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 14:21

Yaşariye - Mustafa Dede Aile Sağlığı Merkezinin temeli törenle atıldı

Merkezefendi Kayaköy TOKİ’lere Sağlık Bakanlığına tahsisli arsada Hayırsever Mustafa Dede ve ailesi tarafından yaptırılacak olan Yaşariye-Mustafa Dede Aile Sağlığı Merkezinin temel atma töreni düzenlendi.

Yurthaber 04-03-24 15:49

Gördes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temeli atıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.

Yurthaber 26-02-24 13:54

8 bakan eskitti, 2 kez temeli atıldı! Açılamayan havalimanına tepki geldi: 2011'den beri gündemde

Çukurova'da yeni havalimanı tartışmaları devam ediyor. Adana-Mersin arasına yapılması planlanan havalimanı projesi şu ana kadar 8 bakan eskitti. 2011'den bu yana gündem olan proje için ayrıca iki kez temel atma töreni gerçekleştirildi. Henüz açılamayan Çukurova Havalimanı'yla ilgili muhalefetten de tepki geldi.

Haber 24-02-24 11:18

İBB Başkan adayı Kurum, Bahçelievler'de cemevi temel atma törenine katıldı

Bahçelievler Belediyesince Cumhuriyet Mahallesi'ne inşa edilecek cemevinin temeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı törenle atıldı.

Yurthaber 22-02-24 08:36

Beyoğlu’nda laf atma kavgası: Kadın ortalığı birbirine kattı

Beyoğlu’nda aracıyla yol kenarında bekleyen bir kadının yanına yaklaşan bir şahıs, iddiaya göre laf atınca ortalık karıştı.

Yurthaber 21-02-24 10:28

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 09-02-24 15:10

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

MÜSİAD deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, ilk günden bu yana deprem bölgesine yönelik faaliyetlerini aralıksız devam ettirdiklerini belirterek, "Bu bağlamda yarın Elbistan'da olacağız. Orada bir mescit ve Türk Kızılay işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz MÜSİAD-Kızılay Kütüphanesi'nin açılışını, ilaveten MÜSİAD Sağlık Ocağı Temel Atma Töreni'ni gerçekleştireceğiz" dedi.

Finans 06-02-24 11:10

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

İsviçre'de yaşayan Türk anlattı! Çöp atmanın bile kuralları var... Eğer uymazsanız çöpü karıştırıp sizi bulurlar

İsviçre'de yaşayan bir Türk sosyal medyadan yaptığı paylaşımında ülke genelinde bölgelere bağlı olarak değişen çöp atma kurallarından söz etti. Çöpleri belirlen çöp poşetleriyle çöpe atmak zorunda olduklarını belirten kadın, kurallara uyulmaması durumunda özel bir ekibinin sizi tespit ederek evinize ceza gönderdiğini söyledi.

Trend 02-02-24 10:39

Mahkemeden tüm çalışanları ilgilendiren karar! Sürekli işten atma tehdidi mobing sayıldı

İş yerinde sürekli kovulmakla tehdit edildiğini öne süren işçi, istifa edip tazminat davası açtı. İş mahkemesinin reddettiği dava, istinafa taşındı. İstinaf mahkemesi, işçinin mobinge uğradığına karar vererek manevi tazminata hükmetti.

Finans 27-01-24 15:32

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-24 17:46

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

İBB'nin Bekar Deresi Islahı ve Çengelköy Çevre Projesinin temeli atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapımına başlanan "Bekar Deresi Islahı ve Çengelköy Çevre Projesi"nin temel atma töreni yapıldı.

Yurthaber 15-01-24 15:59

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-24 10:17

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

MasterChef All Star yarı finalinde sosyal medyayı sallayan hata! Şefler Hasan'ın tabağındaki o şeyi görünce hemen eledi

MasterChef All Star'da yarı finalde şoke eden bir görüntü sosyal medyayı Yarışmacı Hasan'ın tabağındaki o hata jürinin gözünden kaçmadı ve jüri tabağın tadına bile bakmadan yarışmacıyı eledi.

Magazin 07-01-24 07:22

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

Survivor All Star'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı: İşte gerçek Survivor şimdi başlıyor!

Surviyor 2024: All Star büyük bir heyecanla bekleniyor. Daha önce yarışmış birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yarışma programı yine TV8'de yayınlanacak. MasterChef All Star'ın final yapmasının ardından 1 Ocak 2024'te ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor'a ait ilk tanıtım yayınlandı. Sosyal medya adeta sallandı.

Magazin 28-12-23 21:03

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-23 20:21

MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya'nın biyografisi

MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Bu akşam 193. bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef'in konuğu Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar tezgah başına geçerek hünerlerini sergileyecekler. Peki, MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef'in konuk şefi Mevlüt Özkaya'nın biyografisi...

Magazin 28-12-23 15:23

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

WhatsApp kendine mesaj atma: WhatsApp'tan kendime nasıl mesaj atarım?

WhatsApp, bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, günümüzde dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya ulaşıp iletişim dünyasını kökten değiştiren sosyal medya uygulamalarından biri olarak öne çıkar. 2014 yılında Mark Zuckerberg’in üst yöneticisi olduğu Facebook (Meta) tarafından satın alındıktan sonra, hızla gelişim göstermiş ve birçok yeniliği bünyesine katmıştır. Peki, WhatsApp'tan kendimize mesaj atmak mümkün mü?

Haber 27-12-23 19:49

Şehit babasına yönelik sözleri tepki çekmişti; gazeteci Can Ataklı'ya yurt dışı çıkış yasağı

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan için, "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" ifadelerini kullanan ve hakkında resen soruşturma başlatılan gazeteci Can Ataklı yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Haber 27-12-23 16:17

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:22

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 26-12-23 23:56