Mavi Kart Haberleri

Rihanna sokak ortasında bir anda eteğini kaldırdı! Görenler şaştı kaldı

Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ve Fenty Beauty adında güzellik markası olan şarkıcı Rihanna mini pilili eteği ve mavi gömleğiyle sokaklarda poz verdi. Son dönemde çocuklarına vakit ayıran Rihanna eteğini bir anda kaldırarak herkesi şoke etti.

Magazin 2024-07-24 09:25:50

Galatasaray yeni TFF ile karşı karşıya geldi! Sarı-Kırmızılılar itiraza hazırlanıyor

Yeni Türkiye Futbol Federasyonu çalışmalarına ara vermeden başlarken, 'mavi kart' kuralının kaldırılacağına yönelik haberler sonrası Sarı-Kırmızılılar harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 2024-07-24 08:42:00

Sakın o linklere tıklamayın! Kart aidatı iadesi almak isterken dolandırılabilirsiniz! DMM'den açıklama geldi

"Meclis kararıyla vatandaşlara son 3 senelik kart aidatlarının iade edileceği" iddialarına ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. DMM iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve dolandırıcılık amaçlı olduğunun altını çizdi.

Finans 2024-07-23 10:59:05

TFF'den yabancı kuralı sonrası bir hamle daha! 'Mavi Kart' uygulaması kalkıyor! Kerem Demirbay ve Zaynutdinov gibi isimlere kötü haber...

TFF'den peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Yabancı kuralını değiştirip mevcut sayıyı 14'e yükselten TFF, geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna dahil olan 'mavi kart' ayrılacağını tamamen kaldırıyor.

Spor 2024-07-22 22:59:18

Mavi ekran hatası nedir, nasıl çözülür? Windows mavi ekran hatası ve çözümü

Windows işletim sistemiyle çalışan bir cihazda farklı nedenlerden ötürü mavi ekran hatası ortaya çıkabilir. Bu hata genellikle cihaza yüklenen bir yazılımdan veya bilgisayar parçalarının fiziksel durumundan ötürü oluşabilir. Dolayısıyla Microsoft mavi ekran hatası nedenleri, çözümü ve tehlike derecesi üzerine bilgi aktarılmalıdır.

Haber 21-07-24 18:04

3 saatte 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi! Denize girmek yasaklandı... Girenleri böyle çıkarttılar

Bartın’ın İnkumu tatil beldesinde, mavi bayraklı plajda son 3 saatte denize giren 9 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. 2 metreye ulaşan dalgaların olduğu sahilde denize girmek yasaklanırken, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri vatandaşları sudan çıkardı.

Haber 20-07-24 16:15

CrowdStrike sorunu nedir, nasıl çözülür? CrowdStrike arızası ve Microsoft Windows Crowdstrike mavi ekran sorunu

Pek çok ülkede havaalanı, banka, acil servis gibi kurum ve kuruluşlar ile çeşitli işletmeler tarafından sunulan hizmetlerin askıya alınmasına yol açan CrowdStrike Falcon sensörü arızası Windows işletim sisteminin kurulu olduğu cihazları etkilemiştir. Bu sorun bilgisayarlarda mavi ekran hatasının ortaya çıkmasına yol açmıştır. Windows CrowdStrike Falcon sorunun çözümü ise bireysel olarak uygulanabilen teknik adımlar ile sistemden gerçekleştirilen geliştirmeleri içermektedir.

Haber 20-07-24 11:49

Dünyadaki işleyişi aksattı: Havalimanları doldu taştı, bankacılık durdu! Microsoft'tan peş peşe açıklamalar... Sorun düzeltildi mi?

Microsoft’un sisteminde yaşanan sıkıntı Türkiye'de dahil olmak üzere birçok sektörü etkiledi. Dünyada birçok havalimanında uçuşlar durdu, hastane randevu sistemleri çöktü. THY, Google, Skype, Gmail, Facebook, Minecraft gibi markalar sıkıntı yaşadı. Onlarca site çökerek mavi ekran hatası verdi. Küresel çaptaki internet kriziyle ilgili Microsoft'tan art arda açıklama geldi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Uraloğlu açıkladı. THY, bazı uçuşların iptal edileceğini duyurdu.

Haber 19-07-24 12:12

Didem Soydan kamera karşısına geçti! Gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi

Her adımı adeta olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Profesyonel çekim için pozlar veren Soydan'ın cesur tarzı dikkat çekti. Mavi bir gömlek ve bir şort giyen ünlü manken gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi.

Magazin 18-07-24 09:21

Melis Sezen peş peşe paylaştı! Mavi bikinisiyle sere serpe poz

Kerem Bürsin ile "Son of a Rich" filminde buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Melis Sezen bikinili pozlarını paylaştı. Mavi bikinisiyle peş peşe pozlar veren oyuncu yine adından söz ettirdi.

Magazin 15-07-24 07:20

Adana Demirspor'da Michail Valkanis dönemi başladı

Adana Demirspor'da Michail Valkanis dönemi resmen başladı. Mavi-lacivertli kulüp, deneyimli teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 08-07-24 19:04

Hakemden skandal üstüne skandal! Mert Müldür'ün ayağı kırılıyordu... Bu nasıl sarı kart!

EURO 2024 çeyrek finalinde oynanan Hollanda - Türkiye maçında Hollandalı futbolcu Xavi Simons, Mert Müldür'e yapılan sert müdahale sonrası skandal bir karar imza attı.

Spor 06-07-24 23:02

Burcu Kıratlı'ya bomba partner! Arka Sokaklar'ın yıldızı ile başrolü paylaşacak

Elde Var Hayat, Diriliş Ertuğrul, Aşk ve Mavi, Yıldızlar Bana Uzak gibi birçok projede yer alan Burcu Kıratlı uzun zaman sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Juli Yapım'ın "Aşk Sokakta" filminin kadın başrolü olan Kıratlı'nın partneri sonunda belli oldu. Arka Sokaklar'ın yıldızı ile başrolü paylaşacak...

Kulis 04-07-24 16:35

E-devlet üzerinden başvuruldu! 234 binden fazla kişi kart sahibi oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için başvurularını e-Devlete taşıdığı engelli kimlik kartına Ağustos 2021’den bugüne kadar 234 bin 588 kişi başvurdu.

Finans 04-07-24 10:09

1 Temmuz'dan itibaren geçerli! Temassız ödemeler için yeni gelişme! Yüzde yüz artıyor

Temassız kart kullananlar dikkat! Kartlar ve mobil cihazlar üzerinden hiçbir temas gerektirmeden ödeme yapmaya imkan sağlayan temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti güncellendi.

Finans 28-06-24 11:27

Kendilerinin bile aklına gelmeyecek şekilde deşifre oldular! Sıcak havalar yakalattı

Bursa’da kart-film yöntemiyle girdikleri bir evden piyasa değeri 370 bin lira değerindeki ziynet eşyası çalan 2 şüphelinin kimlikleri kendilerinin bile aklına gelmeyecek şekilde deşifre oldu. Sıcak havalardan dolayı marketten su alan iki şüpheli, güvenlik kamerasından tespit edildi. Sonrasında ise Hırsızlık Büro ekipleri 2 şüpheliyi kısa sürede operasyonla yakaladı. 2 hırsız da tutuklandı.

Haber 27-06-24 11:39

Almanya'daki skandal hakem kararına isyan eden Uğurcan Çakır yedek kulübesinde sarı kart gördü! O anlar sosyal medyada gündem oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile karşı karşıya geldi. Maçın 66. dakikasında Çekya'nın Mert Günok'a yaptığı faule rağmen, hakem ve VAR'ın skandal kararıyla gol kararı verildi ve durum 1-1'e geldi. Bu sırada yedek kulübesinde sinirlenen Uğurcan Çakır, Rumen hakem Kovacs’a itiraz ettiği için sarı kart gördü. Sosyal medyadaki görüntülerde, Uğurcan'ın sarı kart sonrası küfür ettiği de iddia edildi.

Spor 26-06-24 23:55

Skandal pozisyon! Ronaldo'nun yüzde yüz penaltısı verilmedi, üstüne sarı kart gördü...

Grubumuzun diğer maçında Portekiz ile Gürcistan karşı karşıya geldi. Ronaldo, ceza sahasında çok net bir şekilde formasından çekilmesine rağmen penaltı verilmedi. Bu olayın ardından Ronaldo'ya sarı kart çıkması dünya basınında gündeme oturdu.

Spor 26-06-24 22:43

SON DAKİKA: Çekya, A Milli Takımımız karşısında 20. dakikada 10 kişi kaldı! Bu kart tarihe geçti

Son dakika... 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu son maçında A Milli Takımımız Çekya ile karşılaştığı mücadelede Çek ekibi mücadelenin 20'nci dakikasında gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. İşte detaylar...

Spor 26-06-24 22:22

Nesrin Cavadzade'den birbirinden iddialı tatil pozları nefes kesti! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak tatil pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü güzelin mavi mayosuyla verdiği birbirinden cesur pozlara takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-06-24 17:21

O ceketi şimdi de Özgür Özel giydi, akıllara aynı kareler geldi! Cüneyt Özdemir: Küçük bir Erdoğancık modeli doğuyor

Sosyal medya dünden beri Özgür Özel'in ekose ceketini konuşuyor. Ceket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıkça giydiği, ayrıca Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu gibi başbakanlık yapmış AK Partililerin üzerinde görülmeye alışık olunan tarzda bir ceketti. Mavi ekose cekete ilişkin gazeteci Cüneyt Özdemir'den de ses getirecek bir yorum geldi.

Haber 25-06-24 15:46

Yağmur Tanrısevsin'in elbisesi olay oldu! Tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Ayşe Yılmaz Sancakzade' karakteri ile hafızalara kazınan Yağmur Tanrısevsin ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Mavi uzun elbisesi ile dikkat çeken oyuncunun tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 25-06-24 09:22

Abdülkerim Bardakçı gördüğü kart sonrası cezalı duruma düştü!

Son dakika... Portekiz karşısında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sarı kart gören Abdülkerim Bardakçı Çekya maçında cezalı duruma düştü. İşte detaylar...

Spor 22-06-24 19:31

3D Secure nedir? 3D Secure ne işe yarar? 3D Secure ile nasıl ödeme yapılır?

Pek çok ülkede aktif olarak kullanılan 3D Secure güvenlik protokolü hem kredi kartı kullanıcıları hem de banka ve e-ticaret firmaları için önem arz eder. Bu nedenle kredi kartı kullanıcılarına 3D Secure sisteminin faydaları, aktifleştirilmesi ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunulmalıdır. Böylelikle kısa sürede aktif hâle getirilebilen 3 boyutlu güvenlik protokolünden faydalanan kart kullanıcıları özel bilgilerini riske atmadan ödeme yapabilir.

Finans 21-06-24 15:02

İlginç danslarıyla gündemdeydi… Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı! O anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemde ilginç dansları ve cesur kombinleri ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı. Sezen'in mavi bikinisiyle nefes çalışması yaptığı o anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 21-06-24 12:36

Kredi kartı limitleri ve taksitler için düzenleme! Faiz oranı artışı da durduramadı: Maaşın 4 ila 8 katı arasında belirlenecek

Kredi kartı nakit avans çekim faizlerinin yükseltilmesi gibi adımlar paraya ihtiyacı olan vatandaşı engelleyemedi. Kredi kartı kullanımındaki verilere yansıyan bu hızlı artış sonrası ekonomi yönetiminin yeni bir adım atacağı iddia edildi. Bu kapsamda kredi kartı kullanımı için kısıtlayıcı bazı adımların atılması beklenirken detaylar da ortaya çıktı. Uzmanlar öncelikli olarak kredi kart limitlerinin sınırlandırılması ve taksit sayılarının azaltılmasına yönelik düzenleme bekliyor.

Finans 20-06-24 07:22

EURO 2024'ün açılış maçında kırmızı kart gören Porteous'a ceza

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası devam ederken, UEFA açılış mücadelesinde İskoçya'da Ryan Porteus'un İlkay Gündoğan'a yaptığı sert müdahaleyi cezasız bırakmadı.

Spor 17-06-24 22:57

Banka kartlarının şifresinin para akışını etkilediğini söyledi! Sosyal medyada gündem yarattı... Her hırsız önce bunu dener

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Gönderide bir kadın kart şifrelerinin para akışı enerji üzerinde etkili olduğunu dile getirerek herkese finansal şifre hesaplamak için çağrıda bulundu. Sosyal medyadan yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. O gönderiye kullanıcılardan yorum yağdı.

Trend 13-06-24 11:38

Kastamonulu balıkçının ağına mavi yengeç takıldı

Kastamonu'nun Abana ilçesinde balıkçının ağına Karadeniz'de nadir görülen "mavi yengeç" takıldı.

Yurthaber 13-06-24 10:47

Kredi kartı ile alışverişte 'kart numarası' devri bitiyor: Tarihi duyurdular

2030 yılında Avrupa'da çevrimiçi alışverişlerde kredi kart numarası girmenin zorunlu olmadığı bir uygulama hayata geçirilecek. Bu uygulamada 16 haneli kart numaraları yerine rastgele oluşturulmuş "token"lar kullanılacak. Tokenler, cihaz ve platformdan bağımsız olarak çalışacak ve biyometrik doğrulama ile tek bir tıklamayla ödeme yapılmasını sağlayacak.

Finans 12-06-24 09:19

İstanbul'da kırmızı alarm! Sadece iki tane 'mavi' kaldı: Bu plajlara gitmeden önce iki kez düşünün

Yaz sezonunun açılmasıyla vatandaşlar plajlara akın etmeye başladı. Ancak Sağlık Bakanlığının açıkladığı son rapor tedirgin etti. Buna göre İstanbul'daki plajların hemen hepsi kırmızı alarm veriyor! Sadece iki ilçedeki plajlar denize girmeye uygun bulundu. Peki İstanbul'da hangi plajlar temiz? İşte detaylar...

Haber 11-06-24 09:31

Beyaz yaka ve mavi yaka nedir, kime denir? Beyaz yaka mavi yaka farkı

Çalışan kişiler, çalıştıkları sektörlere, devlete ait bir kamu kurumunda, özel girişim bir firmada ya da almış oldukları görevlere göre farklı şekilde sınıflandırılabilirler. Çok sık kullanılan mavi yaka ve beyaz yaka ifadeleri de bu sınıflandırmanın bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır.

Haber 08-06-24 00:19

Almanya işçi alımına başladı! Bu kez de ‘fırsat kart’ uygulaması devreye girdi, Türkiye’den de kabul ediyorlar! İşte şartlar…

İşçi sıkıntısı çeken Almanya mavi karttan sonra şimdi de fırsat kartı uygulaması başlattı. Avrupa Birliği üyesi olmayan Türkiye gibi ülkelerden Almanya'ya çalışmaya gitmek daha da kolaylaştı. Temel şartlar başlangıç seviyesinde Almanca ya da İngilizce bilmek ve iki yıllık mesleki eğitim almış olmak. İşte Almanya’ya işçi olarak gitmek için aranan tüm şartların detayları…

Finans 05-06-24 08:26

DMM'den kredi kartlarıyla ilgili o iddialara yalanlama: 'Piyasaların işleyişini bozabilecek spekülatif açıklamalara itibar etmeyiniz'

Kredi kartlarıyla ilgili "3 ay peş peşe sadece ‘asgari ödeme’ yapan kart sahibinin kartı kullanıma kapanacak" iddialarının ardından İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Açıklamada "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK), asgari ödemesini yapan kredi kartı kullanıcılarının kartının kullanımına kapatılmasına yönelik bir çalışması veya düzenlemesi bulunmamaktadır. Piyasaların işleyişini bozabilecek spekülatif açıklamalara itibar etmeyiniz" denildi.

Finans 01-06-24 20:44

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu! Sakaryaspor final maçında 10 kişi kalıp kendini ateşe attı...

Sakaryaspor ile geçen sezonun play-off finalisti Bodrum FK, Süper Lig'e yükselme finalinde karşı karşıya geldi. Şampiyon Eyüpspor'un ardından Göztepe'nin üst lige yükselmesinden sonra gözler Sakaryaspor-Bodrum FK finaline çevrilmişti. Maçta kırmızı kart görerek 10 kişi kalan Sakaryaspor, Bodrumspor'a uzatmalarda 3-1 mağlup oldu. Bu skorla birlikte Süper Lig'e yükselen son takım Bodrum FK oldu.

Spor 30-05-24 22:48

Ece Erken'in dudaklarındaki değişim dikkat çekti! 'Dolguyu fazla kaçırmış' dendi... Yanıt gecikmedi

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla zaman zaman gündeme gelen isimlerden biri. Bir dönem sunduğu Mavi Şeker programıyla hafızalara kazınan Erken şimdi de son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 30-05-24 10:05

Kırmızı kart rekorunu da biz kırdık! Tekirdağ'da oynanan maçta hakem kırmızı kart göstermekten yoruldu...

Türkiye'de oluşan gergin futbol iklimi alt sıralara kadar ulaştı. Tekirdağ'da Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için oynanan play-out maçında 2 takımın futbolcuları, yumruk yumruğa kavga etti. Savaş alanına dönen sahada resmi olarak dünyada kırmızı kart rekoru kırıldı.

Spor 22-05-24 16:49

Adnan Oktar, İsrail ile anlaşma yapmış! Ali Sadun Engin'in 'fidye' itirafı, mahkemeye damga vurdu

Adnan Oktar davasında sonradan yakalanan örgüt üyeleri ve yöneticilerin yargılanmasına başlandı. Çağlayan'daki duruşmaya cinsel istismar suçlusu Ali Sadun Engin'in ifadeleri damga vurdu. Mahkemede söz alan Engin, 'Mavi Marmara' olaylarının yaşandığı dönemde, Adnan Oktar'ın İsrail ile fidye anlaşması yaptığını açıkladı. Engin, "Bize bu ücretleri çok teklif ettiler ama kabul etmedik. Biz İslam'ı yaymaya çalışan insanlarız" diye konuştu.

Manşet 21-05-24 13:27

Fenerbahçe, Torreira ile dalga geçti! Kırmızı kart pozisyonu paylaşıldı, binlerce beğeni aldı...

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Djiku'nun pozisyonu eski hakemler tarafından hatalı bulunmuştu. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı paylaşımda Torreira'nın kendisini yere attığını vurgulayarak esprili bir dille eleştiride bulundu.

Spor 20-05-24 12:33

Galatasaraylı Ryan Babel'den taraftarları kızdıran paylaşım! ''Hakem maçı mahvetti''

Fenerbahçe’nin Ganalı oyuncusu Alexander Djiku, Galatasaray ile oynanan derbi maçının 21. dakikasında kırmızı kart gördü. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ryan Babel'den bu pozisyonla ilgili yorum geldi.

Spor 19-05-24 19:53

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi, Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü!

Kayserispor - Konyaspor maçı oynanırken Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya girdi. Hakem Halil Umut Meler'in gösterdiği kırmızı kart sonrası sinirlenen Ali Çamlı, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası sahadan çıkartıldı.

Spor 18-05-24 19:32

Türkiye'nin en ucuzuydu, bundan sonra ücretsiz dağıtılacak

Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satan Kestel Belediyesi'nden yeni karar. Ekmek, ihtiyaç sahibi ailelere artık ücretsiz dağıtılacak. Belediye başkanı ekmek dağıtımına ilişkin olarak, "Bu ücretsiz ekmeklerimizi Kesteliz kart ile dağıtacağız. İhtiyaç sahibi ailelere bunları dağıtacağız” açıklamasını yaptı.

Finans 16-05-24 11:19

Demet Evgar'ın ardından o da oğlunu sete götürdü… Bahar'ın 'Evren'i Buğra Gülsoy’un oğlunu görenler aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Şimdilerde büyük bir ilgiyle izlenen Bahar dizisinde hayat verdiği 'Evren' karakteri ile seyircisinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, Demet Evgar'ın ardından oğlu Cem'i sete götürdü. Sarı saçları ve mavi gözleriyle sette ilgi odağı olan minik Cem'i görenler herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 16-05-24 10:58

Kredi kartı faizleri artırılmıştı: Merkez Bankası’nın planı işe yaradı: Karttan nakit çekime sert fren

Kredi kartı nakit çekim faiz oranları Mart ayının ortasında yüzde 5 seviyesine yükseltilmişti. Merkez Bankası’nın aldığı karar sonrası Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) verilerinde dikkat çeken bir değişim yaşandı. Buna göre Mart ayına bir önceki aya göre kredi kartından nakit çekim yüzde 26.3 oranında geriledi. Ancak kredili mevduat hesaplarının bakiyesinde büyüme devam ediyor.

Finans 15-05-24 07:47

Çapkanlar suç örgütüne operasyon! Yasa dışı bahis çarkı çöktü, 5 milyar lira ortaya çıktı

Yasadışı bahis paralarını aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 4 ildeki operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Şebekenin banka, kripto ve benzeri hesaplarında dönen paranın 5 milyar lirayı bulduğu ortaya çıktı. Operasyonda ayrıca 93 bin 200 lira, bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi. 6 daire, 1 villa, 1 arsa ve 10 lüks araç olmak üzere yaklaşık 180 milyon lira değerinde mal varlığına el konuldu.

Haber 14-05-24 16:59

Eskişehir'de baba vahşeti! Oğlunu bıçaklayarak öldürdü, sebebi 'pes' dedirtti

Eskişehir’den kan donduran bir cinayet haberi geldi. Güngör Kart (63), tartıştığı oğlu Yakup Kart’ı (29) bıçaklayarak öldürdü. Güngör Kart tutuklanırken, dehşete düşüren olayın nedeni ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 16:30

Süper Lig'de ilginç maç! Bülent Uygun ve Çağdaş Atan kırmızı kart gördü

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Sivasspor-RAMS Başakşehir maçında kırmızı kart gördü.

Spor 12-05-24 20:25

Fenerbahçe'ye Galatasaray maçı öncesi kötü haber! Becao, gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'de Becao gördüğü sarı kartla Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Sarı-lacivertlilerde yaşanan bu gelişme sonrası moraller bir hayli bozuldu.

Spor 12-05-24 20:13

Megastar Tarkan'a da mega yat yakışırdı! Milyon euroluk seçim

Son günlerde eşiyle romantik pozlarını paylaşarak dikkat çeken Tarkan yaz için kararını verdi. Mega bir yat alarak gündeme gelen Tarkan ailesiyle mavi yolculuğa çıkacak.

Magazin 12-05-24 10:58