Milli Piyango Son 3 Bilene Haberleri

Fatih Karagümrük Süper Lig'e galibiyetle veda etti!

Trendyol Süper Lig'in son haftasında küme düşen Fatih Karagümrük, Samsunspor ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Karagümrük 3-1 kazandı.

Spor 2024-05-25 18:07:05

3 - 4 gün daha... Kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti 'Yaz değerleri' Meteoroloji'den son dakika 25 - 29 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Hafta sonu için plan yapmayı düşünen vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji'nin bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Öte yandan 5 günlük tahmine göre gök gürültülü sağanak yağışların ülkede 3-4 gün daha devam edeceği görüldü. İşte 25 Mayıs Cumartesi son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 2024-05-25 09:41:03

Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Ödeme takvimi belli oldu, son açıklama emeklileri üzecek…

Emekli bayram ikramiyesine zam müjdesi beklerken bu konuda bir çalışma olmadığı ortaya çıktı. Ödeme takvimi ile ilgili ise emeklileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı ve 3 bin liralık ikramiyeler Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatmış olacak. İşte kulislerde konuşulan ödeme takviminin tarihleri…

Finans 2024-05-25 07:59:21

Türk Lirası için adımlar peş peşe geldi: Önce stopaj, sonra zorunlu karşılık… Mevduat faizlerinde sert düşüş (En yüksek faiz veren bankalar hangisi?)

Merkez Bankası piyasada artan paranın fazlası için adımlarını hızlandırdı. Faiz kararı sonrasında mevduat faizi ve KKM için zorunlu karşılık oranlarında artış yaptı. Stopaj oranlarının yükseltilmesi ile son haftalarda düşüşe geçen mevduat faizlerinde de güncel rakamlar ortaya çıktı. 1-3 aylık mevduat faizleri son veri haftasında 4,5 puan geriledi. En yüksek faiz veren bankalar ise belli oldu.

Finans 2024-05-25 07:31:59

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Jose Mourinho'dan geleceğiyle ilgili açıklama! ''Seve seve kabul ederim''

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Mourinho, "10 yıl daha teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum. Portekiz milli takımını reddettiğim için pişmanım. Kariyerimin son bölümlerinde orayı çalıştırmak isterim. Teklif yaparlarsa seve seve kabul ederim." dedi.

Spor 24-05-24 23:46

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK/KCK'lı teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) harekat bölgesine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Nujiyan İsyan kod adlı Hadice Kaya ve Suriye vatandaşı Diljin Azadi kod adlı Heva Kivelçek'i etkisiz hale getirdi.

Haber 24-05-24 14:59

Son dakika | Olaylı derbi sonrası Fenerbahçeli isimler için karar verildi! İfadeleri de alındı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçeli 3 şüpheli sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Aralarında İsmail Kartal'ın oğlunun da bulunduğu 3 isim için daha sonra yeni bir karar verildi.

Spor 24-05-24 14:07

Merkez Bankası duyurdu! Finansal hizmetlere güven arttı

Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), mayısta geçen aya göre 2,9 puan artışla 160,3 seviyesine çıktı. Verileri Merkez Bankası açıkladı. Endeksi oluşturan anket sorularına ait yayılma endeksleri incelendiğinde, FHGE'yi, son 3 aydaki iş durumu ile gelecek 3 aydaki hizmetlere olan talep beklentisi artış, son 3 aydaki hizmetlere olan talep azalış yönünde etkiledi.

Finans 24-05-24 11:47

Son dakika | Yeni müfredat için karar verildi! Talim ve Terbiye Kurulu'ndan onay geldi

Son dakika haberi: Son günlerin en çok konuşulan yeni müfredat ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Talim ve Terbiye Kurulu yeni müfredatı onayladı. Müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in onayına sunulacak.

Egitim 24-05-24 11:08

Çok kuvvetli geliyor... 17 il için sarı ve turuncu kod 'Prof. Dr. Orhan Şen '3 - 4 gün' diyerek açıkladı! Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Çok sayıda vatandaş, dışarıda plan yapmadan önce hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Meteoroloji, son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen ise yurdun büyük bölümünde yağmur olduğunu söyledi. İşte son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 24-05-24 10:31

Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Şimdi gözler Fenerbahçe ve Galatasaray tahminine çevrildi...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu. Siyah-beyazlıların bu zaferi sonrası sosyal medyada bir süredir gündem olan Astrolog Meral Güven'in tahmini akıllara geldi. Haftalar önce Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ifade eden Astrolog Meral Güven, ligin son maçında Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemişti.

Spor 23-05-24 23:04

SON DAKİKA: Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nın sahibi oldu! Siyah-Beyazlılar Trabzonspor'u geriden gelip mağlup etti

Son dakika... Ziraat Türkiye Kupası sahibini buldu. Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşılaştığı final mücadelesinde Bordo-mavililer öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamayarak rakibi karşısında 2-1 geriye düştü. Sonrasında gelen peş peşe goller sonucu Beşiktaş son dakikada attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 22:44

Son dakika! Üsküdar'da kafede silahlı çatışma! 3 ölü, 2'si ağır 5 yaralı! Valilik açıklama yaptı

Üsküdar'daki bir kafede, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Çatışmanın tarafların çocukları arasında daha önce yaşanan kavgadan dolayı çıktığı öğrenildi. İstanbul Valiliği de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 23-05-24 21:34

Filenin Sultanları yeniden parkeye çıkıyor! Önümüzdeki maç ne zaman?

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi (VNL) organizasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fransa ile karşılaşan millilerimiz parkeden 3-0 galip ayrılmıştı.

Spor 23-05-24 19:27

SON DAKİKA | Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı... MSB duyurdu! Tuğgenerel emekliliğe sevk edildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye'de görev yapan bir Tugay Komutanının makam aracıyla insan kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. "Olaya karışan kişiler tutuklanmışlardır" denilen açıklamada "Birlik komutanı Tuğgeneral emekliliğe sevk edilmiştir. Söz konusu olayda sınır geçiş kapısından sorumlu birlik komutanının görev yeri değiştirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Haber 23-05-24 12:07

Onlara aldığı eşyanın son taksitini birkaç gün önce ödemiş 'Çok ağır işkenceler! Banyoda çıplak yerlerine vurmuş' Katil eş için istenen ceza belli oldu

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u parkta tabancayla öldüren Serdar Karamus için istenen ceza belli oldu. Gözde'nin babası Yüksel Madi "En ağır cezayı almasını istiyorum. Eşimle içimiz öyle rahatlayacak" derken kızına ve sanık damadına destek için taksitle eşya aldığını ve son taksitini birkaç gün önce ödediğini belirtip "Sanık sadece kızımı öldürmedi. 3 sene boyunca çok ağır işkenceler yapmış. Banyoda çıplak yerlerine vurmuş. Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış" dedi.

Haber 23-05-24 11:22

Arda Güler, Cristiano Ronaldo'nun başına bela oldu! 19 yaşında adını tarihten sildi...

Real Madrid formasını sırtına geçiren ve son haftalarda gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Arda Güler, adını şimdiden tarihe yazdırdı. Real Madrid formasıyla 6 gole ulaşan milli oyuncu Ronaldo'yu geride bırakmayı başardı.

Spor 22-05-24 16:29

Komiserin sır ölümü! Pırlanta yüzük ve imzalı boş kağıt detayı... 'Tarihi geçmiş ilaçları öğrenince şüphemiz daha da arttı'

Adanalı komiserin Karaman’da aracında ölü bulunduğu olaya dair yeni keşiflere rastlanırken olaydan 3 gün önce odasından pırlanta yüzük ve imzasının bulunduğu boş A4 kağıdının çalındığı, konunun davalık olduğu öğrenildi. Aile, kayda intihar olarak geçen olaya dair yeni keşifler bulup yeniden dava açılması için başvuru yaptı. Komiserin ablası, kardeşinin evi ve makam odasında bulunan psikoloji ilaçlarının son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu ve ilaçların bilinçli şekilde koyulduğunu ileri sürdü.

Haber 22-05-24 11:20

Arkasından onlar çıktı! Kongo'da yankı uyandıran görüntü: 'CIA ajanı' diye yakalandılar, diz çöküp yalvardılar

Afrika'daki 'vekalet savaşları' giderek kızışıyor. Fransa ve ABD'ye rakip olarak Rusya'nın bölgede etkinliğini artırma çabaları giderek gün yüzüne çıkarken, son olarak Kongo'da yaşanan başarısız darbe girişimi okları 100 milyon nüfuslu ülkeye çevirdi. CIA ajanı olduğu iddiasıyla yakalanan 3 Amerikalı ise sokak ortasında adeta linç edildi. Kameraya yansıyan görüntülerde Amerikalıların diz çöküp adeta af dilediği görüldü.

Manşet 21-05-24 11:50

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Gerçek bir voleybol ülkesi olduğumuzu gösteren 10 işaret

Türkiye'nin voleybol sahnesinde yükselişi son yıllarda göz ardı edilemez bir hale geldi. Hepimizin gönlünde taht kuran milli voleybolcularımız ve kulüp takımlarımız, hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük başarılara imza atıyor. Gerçekten bir voleybol ülkesi olduğumuzu her gün daha fazla kanıtlıyoruz!

Spor 20-05-24 16:27

Son dakika | Netanyahu hakkında tutuklama kararı! Savaş suçları iddiasıyla talep edildi, Hamas liderleri için de harekete geçildi

Son dakika haberi: İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi tutuklama kararı çıkarılmasını talep etti. Ayrıca 3 Hamas lideri hakkında tutuklama kararı çıkması için de başvuruda bulunuldu.

Haber 20-05-24 14:10

Arda Güler 2 gol attı, Ancelotti öve öve bitiremedi! İngiliz spikerden Messi benzetmesi geldi

Real Madrid'de son haftalarda forma şansı bulan ve bu fırsatı oldukça iyi değerlendiren Arda Güler son oynanan mücadelede de 2 gol atarken, maçı anlatan İngiliz spikerden milli yıldız için Messi benzetmesi geldi. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 10:17

Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya’daki son maçında Fransa’yı 3-0 yendi.

Spor 20-05-24 07:41

İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a gönderme! ''Takımın moralini bozdu''

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki derbide konuk olduğu Galatasaray'ı 10 kişi kaldığı müsabakada 1-0 yenen Fenerbahçe, son hafta öncesinde rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, taraftarlarını İstanbulspor mücadelesine davet edip Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu.

Spor 19-05-24 22:20

Filenin Sultanları, İtalya'ya karşı da istediğini alamadı ve kötü gidişini sürdürdü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin ilk hafta üçüncü maçında İtalya'ya 3-1 kaybetti ve ikinci yenilgisini aldı.

Spor 18-05-24 21:55

Yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan FETÖ mensupları yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Yunanistan yasa dışı yollarla ülkeye geçmeye çalışan 5 şahsın yakalandığını duyurdu. Yapılan inceleme sonucu yakalananlardan 3'ünün FETÖ mensubu olduğu belirlendi.

Haber 18-05-24 16:17

SON DAKİKA | Piyasaya 50 milyon TL'lik sahte altın süreceklerdi! Adana merkezli 4 ilde operasyon... Atölyede yakalandılar

Son dakika haberi: Adana merkezli 4️ ilde sahte altın operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “AYAR-3” operasyonuyla; piyasaya yaklaşık 50 milyon TL sahte altın sürmeye çalışan şüphelilerin yakalandığını duyurdu.

Haber 18-05-24 16:02

A Milli Kadın Voleybol Takımımız için yapılan skandal paylaşıma akıl dolu yanıt!

Milletler Ligi ilk maçında Japonya'ya 3-2'lik skorla yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımımız ikinci maçta Hollanda'yı mağlup etmeyi başardı. Filenin Sultanları, Hollanda'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya, Filenin Sultanları'na göndermeli paylaşımda bulunan Volleyball World'e verilen akıl dolu yanıt gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 15:48

İngiliz devi Arda Güler'in aklını çelmeye çalışıyor! Teklifi öğrenen Real Madrid apar topar harekete geçti ve reddetti

Real Madrid'de özellikle son haftalarda gösterdiği müthiş performansla alkış toplayan Arda Güler rakiplerin de beğenisini kazanırken Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal milli yıldız için dev bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 12:25

SON DAKİKA: 2024 ilk çeyreğine ilişkin işsizlik oranı belli oldu! TÜİK verileri açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye İstatistik Kurumu, işsizlik oranlarına dair verileri açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranı, bu yılın ilk çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre 0,1 puan gerileyerek yüzde 8,7 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 105 bin kişi olarak kayıtlara geçti.

Finans 17-05-24 10:21

Filenin Sultanları'ndan Milletler Ligi'nde net galibiyet! Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardılar

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Milletler Ligi'nde (VNL) Türkiye ile Hollanda, Antalya'da karşılaştı. Filenin Sultanları, 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Spor 16-05-24 22:14

2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk maçlar oynandı! Direkt rakiplerimizden Almanya ve ABD net sonuçlarla güne damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi ilk hafta maçında Japonya'ya 3-2 yenilerek turnuvaya mağlubiyetle başlamıştı. Türkiye'nin yanında günün diğer maçları da sonuçlandı.

Spor 16-05-24 15:25

Şampiyonlar Ligi'nin ünlü kahininden Galatasaray açıklaması! ''2025 yılında kupayı alacaklar''

Şampiyonlar Ligi'nin son 3 şampiyonunu bilen kahin Carol Swanson, Galatasaray hakkında ilginç bir tahminde bulundu.

Spor 16-05-24 11:40

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Beşiktaş Türkali Mahallesi'nde 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı. Park halindeki iki otomobilin üzerine beton parçaları düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında evde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, patlama anı güvenli kamerasına yansıdı.

Haber 16-05-24 09:15

Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig devi Beşiktaş ile görüşme yapacak! Transfer döneminin bomba gelişmesi...

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ligin son haftalarında takımda forma giyme şansını iyiden iyiye kaybeden milli oyuncunun transfer döneminde ezeli rakiple görüşeceği ifade edildi.

Spor 16-05-24 08:06

Son dakika! Gözler Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında! Başsavcılık açıkladı: 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber 16-05-24 07:18

22 maçlık galibiyet serisi sona erdi! Filenin Sultanları yenildi

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Milletler Ligi'nin (VNL) birinci haftasının Antalya etabında Türkiye ile Japonya karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol takımı, Japonya'ya 3-2 mağlup oldu.

Spor 15-05-24 22:51

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan'ı gözaltına alınan polisler gözaltında! Çok konuşulacak gelişme: Sayı arttı...

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve gözaltına alınan emniyet personelleriyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 4 kamu görevlisinin gözaltında olduğu duyuruldu. Gazeteci İsmail Saymaz, Kaplan'ı gözaltına alan 3 kişinin gözaltına alındığını iddia etti.

Haber 15-05-24 17:23

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor 15-05-24 15:21

Son dakika | Mülakat tartışmasında son noktayı koydu! Milli Eğitim Bakan Yusuf Tekin'den net mesaj

Son dakika haberi: Kamuoyunda ve özellikle eğitim camiasında tartışmaların yaşandığı mülakat uygulamasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. 'Mülakat kaldırılacak mı?' sorusu yanıtını buldu.

Egitim 15-05-24 11:55

Fatih Portakal’dan Ali Yerlikaya iddiası: “3 gün sonra görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Ayhan Bora Kaplan soruşturması siyaseti karıştırmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmelerin ardından ise dikkat çeken bir yorum da gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, soruşturma ile ilgili ‘ulusal güvenlik meselesi mi?’ sorusunu sorarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulundu: “3 gün sonra Ali Yerlikaya da görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Manşet 15-05-24 10:30

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin 15-05-24 08:44

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınmışlardı! Bahçeli'den emniyet müdürleriyle ilgili açıklama: Komplo devrede!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 yılı Eurovision şarkı yarışmasında yaşananlara tepki gösterdi. Bahçeli, "Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir" derken, çiftçilerle ilgili KDV ve ÖTV çağrısı ise dikkat çekti. Öte yandan Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada 3 polis müdürünün görevden alınmasına da tepki gösteren Bahçeli, "Sabrımızı taşırmasınlar! Komplo devrededir" dedi.

Haber 14-05-24 11:04

Son 3 yılın şampiyonunu bilmişti! Ünlü astrolog Meral Güven 'kartlarım bir mucizeyi söylüyor' diyerek bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını duyurdu

Geride bıraktığımız son 3 yılın şampiyonunu doğru tahmin eden ünlü astrolog Meral Güven, geçtiğimiz günlerde 'anlamsız ve absürt ama' diyerek bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia etti. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 08:52

Son dakika | Yağma, kundaklama, cinayet girişimleri... 3 ilde büyük operasyon: Metin Singer'in çetesi çökertildi!

Son dakika haberi: 3 ilde büyük bir operasyon gerçekleşti. Mahzen-44 operasyonunda elebaşılığını Metin Singer'in yaptığı suç örgütü çökertildi. Çetenin yağmadan kundaklamaya, kasten adam öldürmeye teşebbüsten araç kurşunlamaya birçok suça karıştıkları belirlendi.

Haber 14-05-24 08:21

Zam gelmeyen son sigara grubu da zamlandı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde de diğer sigara gruplarına 3 TL zam gelmişti. Böylelikle zamlanmayan sigara grubu kalmamış oldu.

Haber 13-05-24 17:20

Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sözleri gündeme oturdu! ''Allah o güzel kalbine göre veriyor''

Galatasaray'da Günay Güvenç, 3-2 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının son düdüğünün hemen ardından teknik direktör Okan Buruk'un yanına koşarak gitti. İkilinin konuşması kameralara yansıyınca sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 13-05-24 10:44

Son dakika: Kamuda nelerden tasarruf edilecek? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf önlemlerini açıkladı: Taşıt alımına 3 yıl boyunca yasak getirildi

Son dakika haberi… Kamuda tasarruf tedbirleri genişletiliyor. A'dan Z'ye tüm kalemler gözden geçirilecek. Kurumların tamamı elini taşın altına koyacak. Son dönemin en çok tartışılan konularından olan kamuda taşıt alımları 3 yıl süre ile durdurulduğu açıklandı. Konunun tüm detaylarına ilişkin tüm merak edilenleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında açıkladı. Tüm personelin alınan kararlara uymak zorunda olduğunun altını çizdi. İşte detaylar...

Finans 13-05-24 10:11