O Ses Turkiye Yilbasi 2023 Haberleri

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 2024-05-07 11:07:38

Bakan Uraloğlu duyurdu: Türkiye'de en çok araç o köprüden geçiyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı karayolları trafik hacim istatistiklerini açıkladı. İstatistiklere göre, Türkiye'de en çok aracın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçti. Ayrıca Uraloğlu, "2023 yılından bu yana ülke genelindeki trafik hacmi yüzde 195 artarak 154,5 milyar taşıt kilometre değerine yükseldi" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-04 11:53:13

Tavla oynarken soyundular... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması damga vurdu. Dizideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-04 07:31:30

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok hastalığını açıkladı! Haluk Bilginer benzetmesi olay oldu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Feridun karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok son paylaşımıyla dikkat çekti. Hastalığını açıklayan Altınok sesi kısılınca ses tonunu Haluk Bilginer'e benzetti. Ünlü ismin o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-05-01 12:59:08

Demet Evgar'lı Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme yapıldı! O sahneye yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizinin son bölümünde yapılan 'Avlu' göndermesi izleyenleri duygulandırdı. Bahar dizisindeki o sahneye yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 08:37

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

Kılıçdaroğlu’ndan bir açıklama daha! Özgür Özel’i bu sözlerle uyardı: ‘Kimse suça ortak olmamalı’

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme için ses yükseltmeye devam etti. Erdoğan’ın ekonomide daha sert tedbirler alacağını öne süren Kılıçdaroğlu, Özel’i ‘kimse bu suça ortak olmamalı’ diyerek uyardı. İşte Türkiye’nin siyasetine damga vuracak o açıklamaların detayları…

Haber 26-04-24 07:59

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 14:53

Mustafa Keser'in o sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı! Kör ol ama nankör olma

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine çok sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü sert çıktı.

Magazin 24-04-24 11:38

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 23-04-24 15:10

'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oğlu Can ile paylaşımlar yapan Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Ünlü oyuncu o hakkındaki iddialara sert çıktı.

Magazin 18-04-24 15:21

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber 12-04-24 13:16

AK Partililer ile Yeniden Refah Partililer birbirine girdi: Meydan kavgasında taşlar ve sopalar konuştu

Seçim bitse de kavgaları bitmedi. 2023 seçimlerinin ardından büyük çekişme yaşayan AK Parti ile Yeniden Refah Partisi'nin seçmenleri, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki seçim sonuçları nedeniyle dün akşam taşlarla ve sopalarla kavgaya tutuştu. O anlardaki görüntüler akılalmaz kavganın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 08-04-24 11:47

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Özgür Özel'den ses getirecek çıkış! 'Artık birinci partiyiz' dedi ve ekledi 'Erdoğan'ı arayacağım'

31 Mart seçimlerinin ardından siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla CHP lideri Özgür Özel merak edilen detayı açıkladı. Canlı yayına katılan Özel, Erdoğan'ın geçen bayramda kendini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer." dedi.

Haber 04-04-24 09:45

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin boşanma sebebi o gösterilmişti! Esra Akpınar sessizliğini bozdu

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Akpınar tüm bu iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Magazin 03-04-24 15:42

Sosyal medya Babacan'ın tutmayan öngörüsünü konuşuyor! CHP sözleri gündem oldu: Olmaz dediği her şey oldu

31 Mart seçimlerinin sona ermesinin ardından geçmişte yapılan birçok öngörü gündem oldu. Bunlardan en çok konuşulanı ise DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın CHP için söylediği sözler oldu. 2023 seçimlerinde CHP listelerinden seçime giren ve milletvekili çıkarmayı başarabilen DEVA Partisi lideri Babacan o dönemki eleştirilere, "CHP'nin tek başına kazanması mümkün mü?' diyerek karşılık vermişti.

Haber 02-04-24 09:59

Seçim sonrası ses verdi! Sinan Oğan o mesajıyla şaşırtmadı, '2027' detayı ayrıca dikkat çekti

Seçim sonrası ilginç bir mesaj da Sinan Oğan'dan geldi. 2023'te önce cumhurbaşkanı adayı olup sonradan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Oğan "Plana sadık kal" mesajıyla hafızalara kazınmıştı. Oğan 1 Nisan sabahı aynı mesajı yinelerken paylaşımındaki '2027' detayı dikkat çekti.

Haber 01-04-24 10:42

Toplayınca yüzde 5 etti: Cumhurbaşkanı yardımcılığı uman Millet İttifakı partilerinin aldığı oy oranları gündem oldu

Seçim sonuçlarından ilginç detaylar birbiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. 2023 seçimlerine Millet İttifakı olarak katılan partilerden CHP'nin başarısı ses getirdi ancak dağılan ittifakın diğer beş partisi aynı başarıyı gösteremedi. Genel başkanlarına cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedilen üç parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 1'i göremezken Saadet Partisi yüzde 1'i ucu ucuna geçti.

Haber 01-04-24 09:13

Acun Ilıcalı Saba Tümer'e 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! O Ses Türkiye Yılbaşına Hasan Doğru yerine bakın kimi çağırmış! 'Tv8'de çıkan imam...'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yakın arkadaşı Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek öyle bir anısını anlattı ki duyanlar inanamadı. Acun Ilıcalı'nın Tv8 imamı ile anısı herkesi kahkahaya boğdu.

Magazin 30-03-24 09:33

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

2019'da İmamoğlu'nun kazanacağını bilen astrolog Nuray Sayarı'dan İstanbul için seçim tahmini! Boğa burcu diyerek o ismi öne çıkardı

Seçime on günden az bir süre kala Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçları bekliyor. Seçim yarışında son viraja girilirken astrolog Nuray Sayarı'dan da dikkat çeken bir öngörü geldi. 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun, 2023 genel seçimlerinde ise AK Parti'nin kazanacağını tahmin ettiğini iddia eden Sayarı, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul'da ipi kimin göğüsleyeceği konusunda tahminde bulundu.

Haber 23-03-24 10:55

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

Finans 19-03-24 09:48

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-24 08:30

Şampiyon motorin, onu benzin takip ediyor! Hazine ve Maliye Bakanlığı verisinde ortaya çıktı: ‘ÖTV’de yeni artış olmayacak’ denilmişti, en yüksek aylık tahsilat…

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ÖTV oranlarının artması ile hem benzin fiyatı hem de (mazot) motorin fiyatları rekor seviyelere yükselmişti. Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni ÖTV artışının olmayacağını yinelese de o dönemden bugüne kadar olan karne ortaya çıktı. Maliye verilerine göre Şubat 2023-Şubat 2024 arasındaki fiyat artışı benzinde yüzde 97,5, dizel yakıtta yüzde 103,7, (otogaz) LPG’de yüzde 74,5 ve doğal gazda yüzde 18 olarak hesaplandı.

Finans 18-03-24 08:35

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-24 08:46

Murat Kurum'un gündem olan videosundaki Hakkı Alkan'a FETÖ tepkisi! Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi o?

İBB başkan adayı Murat Kurum'un 'sipariş listesi' videosu sosyal medyada ses getirmişti. Kurum'un videoda birlikte yer aldığı Hakkı Alkan için gazeteci Fatih Altaylı, "FETÖ'nün Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi?" deyip Murat Kurum hakkında da dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Haber 06-03-24 09:22

Birinde İmamoğlu, diğerinde Kurum: İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç!

Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...

Haber 01-03-24 09:43

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-24 12:57

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Seçil Erzan’ın arama geçmişi şoke etti! 'Nasıl intihar edilir? Suçlu iade etmeyen ülkeler...'

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıcılık davasında yeni bilirkişi raporu çıktı. Raporda Seçil Erzan'ın 15 Mart ve 7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki internet arama geçmişine de yer verildi. Erzan'ın, "Hangi ilaç öldürür?", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "İntihar çeşitleri", "Fare zehri insanı kaç saatte öldürür?", "Nasıl intihar edilir?", "Kendini asma", Bilekleri kesmek" ifadeleriyle aramalar yaptığı tespit edildi. İşte o rapordaki tüm çarpıcı detaylar...

Haber 26-02-24 15:16

Yarışmadan sonra ülkeyi terk etmişti! O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya son haliyle gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasındaki isimler zaman zaman son halleriyle gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 2016 yılında yarışan ve şampiyon olan Emre Sertkaya oldu. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'un takımında yarışan Sertkaya sempatik halleri ve güçlü sesi ile yarışmaya damga vurmuştu. O Ses Türkiye şampiyonunun son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 23-02-24 10:52

İnci Taneleri'nin Dilber'i yine süper minisiyle dans etti! Seyirci 'Yeter sıkıldık' dedi

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı çok konuşuluyor. Pavyon sahnelerinin ekrana getirildiği dizide Dilber yine süper minisiyle dans etti. O sahneye yorum yağdı...

Magazin 16-02-24 10:53

Herkes Beyaz Show'u bekliyordu... Beyazıt Öztürk sonunda bombayı patlattı! Acun Ilıcalı hakkında olay sözler

Son dönemde O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda karşımıza çıkan Beyazıt Öztürk'ün efsane programı Beyaz Show büyük bir heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda yeniden başlayacağını duyurduğu Beyaz Show hakkında bomba bir açıklama geldi. Beyazıt Öztürk yeni projesini de duyurdu.

Magazin 15-02-24 18:02

Anonsla işçi arıyorlardı! O ilçede büyük nüfus artışı... 'Göç verirken tersine göçü yaşar hale geldik'

İşsizlik problemini çözen ve anonsla işçi arayan Samsun’un kavak ilçesinde 2020’de 21 bin 154 olan ilçe nüfusu, 2023’te 26 bin 346’ya çıktı.

Finans 12-02-24 17:33

Sesiyle O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Sergen Sesli, Hadise'yi böyle suçladı! 'Gerçek sanatçı dediğin...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Sergen Sesli son paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sesli, Hadise’nin söz verdiği halde Adana sahnesine kendisini çıkarmadığını söyleyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 07-02-24 08:16

TV yayın akışı 2 Şubat 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Şubat 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Hara, Gaddar ve O Ses Türkiye Kolaj programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 02-02-24 07:23

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'den kovmuştu! Nur Cennet Uçar'ı görenler tanıyamadı! Son haliyle gündem oldu

PopStar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarıyla hafızalara kazınan Nur Cennet Uçar yarışmalarda yaşadığı tartışmalarla sık sık adından söz ettirmişti. O Ses Türkiye'de tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uçar şimdi de son haliyle gündem oldu.

Magazin 31-01-24 07:48

Canlı yayında Murat Kurum'u işaret edip Matematik ortada dedi: Fatih Portakal'dan 'İmamoğlu' çıkışı! 2 partiye dikkat çekti

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışacak adaylar büyük oranda belli oldu. 5 aday netleşti, DEM Parti ve Memleket Partisi'nin verecekleri kararlar da merak konusu. Gazeteci Fatih Portakal, rekabetin her geçen gün kızıştığı yarışla ilgili "Matematik ortada" diyerek kazanacağını düşündüğü ismi dile getirdi. Canlı yayındaki o anlar ses getirdi.

Haber 30-01-24 08:42

O lokantalar artık yok! 2 yılda binlercesi kapandı: Pandemiden sonra sektörün yarası kanamaya devam ediyor

2022-2023 yıllarını en zor geçiren işletmeler lokantalar ve seyyar yemek hizmetleri oldu. 2 yılda 4 bine yakın lokanta kapanmak durumunda kaldı. Böylece kapanan şirketler arasında lokantaların oranı da yükseldi.

Finans 28-01-24 16:19

O da Dilber akımına uydu... Gülşen'in performansı olay oldu! 'Kraliçe keşke söylemeseydin'

Bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Dün akşam sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Gülşen'in performansına adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-24 17:41

2019'da görüntülemişti, 2023 Aralık'ta aynı noktadan tekrar görüntülemek istedi: O anlar yürek burktu! Ne yazık ki kadrajıma giren binaların hemen hemen yüzde 85’i yıkıldı

Hatay’da asrın felaketinin yerle bir ettiği mahallede deprem öncesi ve sonrası drone ile çekilen görüntüler yıkımın boyutunu gözler önüne serdi. Görüntüler yürek burktu. Drone pilotu Alper Şener ise "Ne yazık ki kadrajıma giren binaların hemen hemen yüzde 85’i yıkıldı" dedi.

Haber 21-01-24 10:17

Artık elektrik faturası ödemiyorlar! O köyde hayata geçti... Fazlası da gelir olacak

Orman Köylerinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi Projesiyle 2023 yılında Düzce ilinde şebekeye bağlı güneş enerjisi sisteminin (GES) kurulduğu 1 köyde 11 hane elektriğe ücret ödemiyor.

Finans 20-01-24 12:19

Ekrem İmamoğlu'ndan rüşvet operasyonu tepkisi! 'Böyle çok ses getirsin diye...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Böyle çok ses getirsin diye adımlar atılıyor, operasyonlar duyuyoruz. Bazı işler yapılıyor. Buradan söyleyeyim bu ve buna benzer girişimlere yeltenenler, bizim itibarımız zedelemeye çalışanlar görecekler ki bir demokrasi tokadı da o taraftan yiyecekler bu milletten. Bu duyguyla Hasan Akgün başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Onun yanındayız" dedi.

Haber 18-01-24 15:15

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu! 40 kilo birden verdi...

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin 2014 şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu. 40 kilo birden verdiği görülen Hasan Doğru'yu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Acun Ilıcalı'nın Pavarotti Hasan olarak seslendiği Hasan Doğru'nun yeni haline yorum yağdı.

Magazin 14-01-24 07:48

Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasında gerilim! Kadrodan bile çıkardı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' programının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Muhteşem şovların sergilendiği gecede duyurularda olan Doğu Demirkol ekranda yer almadı. Ilıcalı ve ünlü komedyen arasında gerilim iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-01-24 15:08

CHP'nin tartışma yaratan hamlesinden sonra Erdoğan'dan radikal karar: O isimlerin üstü çizildi! Deprem bölgesinde tablo netleşiyor

Yerel seçim gündeminde sıcak gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak CHP'nin birçok ilde açıkladığı adaylar ses getirdi. Özellikle de merakla beklenen Hatay hamlesi tartışmaları beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 6 Şubat'ın merkezi Kahramanmaraş için tam tersi bir stratejiyi masaya sürüyor. Kulislere sızan bu Kahramanmaraş kararının yanı sıra Ankara ve İzmir adaylarının da kesinleştiği konuşuluyor.

Haber 12-01-24 09:47