Oscar Kazanan Filmler Haberleri

Halle Berry'nin erkek arkadaşından olay paylaşım! Çıplak halini paylaşıp kutladı

Oscar ödüllü Halle Berry yıllara meydan okuyan fiziğiyle sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun fiziğini bu sefer sevgilisi paylaşınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 2024-05-13 08:17:37

Trendyol 1. Lig'de küme düşen son ekip Tuzlaspor oldu! Eyüpspor'un şampiyon olduğu sezonda play-off potası da kesinlik kazandı...

Trendyol 1. Lig'de sezon tamamlandı. Eyüpspor'un şampiyonluk ipini göğüslediği yılda küme düşenler ve play-off oynamaya hak kazanan takımlar netleşti. Daha önce küme düşmesi kesinleşen Altay ve Giresunspor'un yanında Tuzlaspor da küme düştü. 1'inci Lig'in 34'üncü ve son haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Tuzlaspor, Giresunspor ve Altay'ın ardından küme düşen 3'üncü takım oldu.

Spor 2024-05-11 18:02:47

Bir döneme damga vurmuştu... 55 yaşındaki Esra Ceyhan son halini paylaştı! Görenlerin ağzı açık kaldı

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli program ile ün kazanan Esra Ceyhan uzun yıllar televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı. Son halini paylaşan sunucu gündem olmayı başardı. Güzelliği ile de dikkat çeken Esra Ceyhan'ın son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-05-11 11:24:53

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra Ferit Aktuğ kadroda

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu genişliyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra bomba bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-05-09 17:44:33

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu! Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup eden Trabzonspor, Beşiktaş'ın rakibi oldu...

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Fatih Karagümrük, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. İlk maçı 3-2'lik skorla kazanan bordo-mavililer, İstanbul'a avantajlı skorla gelmişti. İki takımın da kazanıp finale çıkmak istediği mücadeleyi Trabzonspor 4-0 kazanarak Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Spor 08-05-24 22:20

21 yıl sonra aynı sahnede! Eurovision'a davet edilen Sertab Erener'in prova görüntüleri ortaya çıktı

2003 yılında katıldığı Eurovision ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener 21 yıl sonra aynı sahnede görüntülendi. Everyway That I Can şarkısıyla birinciliği kazanan Erener'e Eurovision 2024'den davet gelmişti. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

Magazin 08-05-24 22:16

Tam bir kupa koleksiyoneriydi! Futbol efsanesi Cesar Luis Menotti 85 yaşında hayatını kaybetti

Arjantin Milli Takımı ile 1978 Dünya Kupası'nı kazanan, Barcelona, Atletico Madrid, Boca Juniors, River Plate, Sampdoria gibi çok önemli kulüpleri çalıştıran dünyaca ünlü futbol efsanesi Cesar Luis Menotti, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Spor 06-05-24 07:40

SON DAKİKA: İnanılmaz son... Dolmabahçe'de Beşiktaş 90+7'de kazandı! Siyah-Beyazlılar Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti

Son dakika... Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Tam 5 golün kaydedildiği mücadelede kazanan 90+7. dakikada attığı golle 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

Spor 03-05-24 22:05

En yaşlı Miss Universe yarışmacısı! Yaşını duyan şoke oluyor 'İnsanlar yaşımı asla tahmin edemez'

Alejandra Rodriquez isimli bir kadın yakın zamanda Buenos Aires Kainat Güzeli unvanını aldı. Güzellik yarışmasını kazanan Rodriquez şimdi gözlerini daha büyük hedeflere dikmiş durumda. Miss Universe yarışmasına katılarak şimdiye kadarki en yaşlı Kainat Güzeli olmayı uman kadının yaşını duyanlar ise çok şaşırıyor.

Kadin 30-04-24 14:48

SON DAKİKA: Fenerbahçe sahasında 10 kişi Beşiktaş'ı devirdi, 3 puanı kaptı! Sarı-Lacivertliler zirve takibini sürdürdü

Son dakika... Trendyol Süper Lig'de sona adım adım yaklaşılırken, 34. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İki ezeli rakibin mücadelesinde kazanan 2-1'lik skorla Fenerbahçe olurken, Sarı-Lacivertliler lider Galatasaray'ın kazandığı haftada hata yapmayarak takibe devam etti. İşte detaylar...

Spor 27-04-24 20:59

İç içe nasıl yazılır? İç içe ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, kelime sayısı oldukça fazla olan, aynı zamanda içerisinde birçok kelime grubu bulunan en zengin dillerden biridir. Kelime grupları içerisinde, iki sözcüğün yan yana gelmesi ile yeni bir anlam kazanan kelimeler de mevcuttur. İmla hatası yapmak istemeyen bireylerin sorguladığı konulardan biri de, bu sözcüklerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. İç içe gibi sözcüklerin doğru ifade biçimine TDK karar verir. Peki, iç içe nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 17:00

1 yıllık spor salonu ücreti için akılalmaz iddia! 700 çivinin üzerine yattı, hastaneye koştu: Sırtında delikler oluştu

Antalya’da yaşayan Ozan Kuşçu (24), arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine yaklaşık 700 çivinin bulunduğu tahtanın üzerine yatıp, 100 kilogramlık ağırlık kaldırdı. İddiayı kazanan Kuşçu, çivilerin sırtına batması nedeniyle tetanos aşısı oldu. Girdiği iddia üzerine 1 yıllık spor salonu ücreti ödemeyecek olan genç, sırtında deliklerin oluştuğunu belirtti.

Haber 27-04-24 10:50

SON DAKİKA | Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı: 'Bugünden itibaren...'

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 16:10

Türk yapımcı İlayda Çetinkaya'nın dikkat çeken başarısı! SKIN filmine ödül

Eğitimini Amerika Chapman Üniversitesi’nde tamamlayan genç yönetmen İlayda Çetinkaya’nın yapımcılığını üstlendiği “SKIN”, Oscar ödüllerinin organizasyonunu gerçekleştiren Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından “Student Academy Awards” ödülüne layık görüldü.

Magazin 25-04-24 15:54

Huzurevi bocce takımları tatil yaptıkları Alanya'da turnuvada karşılaştı

Antalya'da geçen yıl düzenlenen 6. Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi'ni ilk dört sırada bitirerek Alanya ilçesinde tatil kazanan 4 huzurevi takımı, bocce turnuvasında karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 14:33

Başkentte kazanan çıkmadı! Ankaragücü ile Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında golsüz berabere kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürüyor. Yarı final karşılaşmasında Ankaragücü sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele başladığı skorla golsüz berabere sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 22:27

Almanya'nın konuştuğu Türk işçi Kürşat Yıldırım, piyango ikramiyesini kazanarak gündem olmuştu! Param neredeyse bitmek üzere

Almanya’nın Dortmund şehrinde işçi olarak çalışan "Çiko" lakaplı Türk asıllı Kürşat Yıldırım piyangodan büyük ikremiye kazanmıştı. 10 milyon Euro (347 milyon 620 bin TL) kazanan Yıldırım, yatırım yaptığını söylerken neredeyse nakit parasının bitmek üzere olduğunu dile getirdi.

Trend 23-04-24 14:57

Seçim sürecinde rakibinin vaadiyle dalga geçmişti! 74 yıl sonra CHP'ye geçen belediyede indirim: 1 liraya düştü

31 Mart seçimleri birçok açıdan ilke sahne olmuştu. Bunlardan biri de Manisa'da yaşandı. Büyükşehir Belediyesi 74 yıl sonra CHP'ye geçmişti. Seçim sürecinde MHP'li başkan Cengiz Ergün ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek arasında yaşanan 'su' göndermesi uzun süre konuşulmuştu. Seçimi kazanan Zeyrek görevinin ilk ayında rakibinin 'atma din kardeşiyiz' dediği vaadini gerçekleştirdi.

Haber 22-04-24 08:43

Vodafone Sultanlar Voleybol Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet!

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde final serisini 3-2 kazanan Fenerbahçe Opet, lig tarihindeki 7. şampiyonluğuna ulaştı.

Spor 21-04-24 20:40

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 21-04-24 10:04

Türkçe sevdalısı Türk Einstein Oktay Sinanoğlu vefatının 9'uncu yılında anılıyor

Ömrünü bilime ve Türkçenin gelişmesine adayan, 28 yaşında "dünyanın en genç profesörü" unvanını kazanan ve "Türk Einstein" olarak tanınan kimya mühendisi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun vefatının üzerinden 9 yıl geçti.

Yurthaber 19-04-24 11:01

24 Nisan akrep dolunayının kazanan burçları belli oldu! Şans sizden yana olacak... Etkileri 21 gün sürecek

24 Nisan akrep dolunayı astroloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Etkilerinin 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında süreceği bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı olacak. Önemli krizlerin yönetilmesi gereken akrep dolunayında kazanan burçları ve dikkat edilmesi gereken konuları haberimizde derledik.

Kadin 19-04-24 08:51

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses için 'akli dengesi yerinde değil' demişti! Avukatı açıkladı: 'Kapsamlı rapor sonucunda...'

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim bitmiyor. Torunu Mert Tatlıses’e açtığı davayı kazanan şarkıcıya, Ahmet Tatlıses'ten bir tepki daha geldi.

Magazin 19-04-24 08:01

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-24 12:08

Eskişehirli genç kick boksçular uluslararası başarılarını sürdürmek için çalışıyor

İtalya'da Kick Boks Dünya Kupası'nda birinci olan Rabia Karagöz ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Eslem Naz Akkuş, antrenörleriyle haftada 5 gün antrenman yapıyor.

Yurthaber 17-04-24 11:12

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-24 12:21

SON DAKİKA: Aslan kilidi ikinci yarıda açtı! Galatasaray Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliği Fenerbahçe'den geri aldı

Son dakika... Süper Lig'in 32. haftasının dikkat çeken mücadelesinde Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele kazanan 4-0'lık skorla Sarı-Kırmızılılar olurken, Buruk'un öğrencileri şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmayarak liderliği Sarı-Lacivertliler'den geri aldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 21:55

AK Partili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut arasında Ekrem İmamoğlu tartışması! Devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı 'milli güvenlik sorunudur' sözlerine AK Partili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Ekrem İmamoğlu hakkında Bulut'a, "yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlulerle yarışıp zafer kazanan bir lider!" ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-24 17:13

Süper Kupayı kazanan Galatasaray, dünya futbol tarihine geçti!

Süper Kupa'da yaşanan krizin ardından hükmen 3-0 galibiyeti kesinleşen Galatasaray, dünya futbol tarihinde en çok kupa kazanan 23. takım olarak listedeki yerini güncelledi.

Spor 12-04-24 18:37

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

Survivor'da 1 milyon TL'lik ödülü kazanan takım belli oldu! Düştükleri yerden kalktılar

Survivor'da Poyraz'ın gitmesiyle yıkılan mavi takım düştüğü yerden kalktı. Mavi takım kırmızı takımı yenerek 1 milyon TL'lik ödülü kazandı.

Magazin 12-04-24 07:16

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Mazbata töreninde skandal! MHP’li Karaaslan, 76 yaşındaki CHP’li Bal'a kafa atıp burnunu kırdı... O anların görüntüsü ortaya çıktı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde seçimi kazanan AK Partili Oktay Yılmaz’ın mazbata töreni sırasında 76 yaşındaki CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kıran MHP’li Alpaslan Karaaslan’ın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 08-04-24 07:17

Nokia 1100 ne zaman çıktı, özellikleri nelerdi? Nokia 1100 ne kadar sattı?

Özellikle 2000’li yıllardan itibaren teknoloji son hızla ilerlemeye devam etmektedir. Dönemin popüler telefonları içerisinde en çok ilgi görenlerden biri olup tüm zamanların en çok satan telefonu unvanını kazanan Nokia 1100 ise günümüzde tekrar merak edilmeye başlanmıştır. Peki, Nokia 1100 ne zaman çıktı, özellikleri nelerdi? Nokia 1100 ne kadar sattı?

Haber 07-04-24 18:01

Mazbatayı kim verir? Mazbata kimlere, ne zaman verilir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, seçimlerle görev yapacak yöneticileri seçer. Yüksek Seçim Kurulu da en fazla oyu alarak seçimi kazanan adaya veya adaylara mazbatalarını verir. Genel veya yerel seçimde seçim sonuçlarını ve seçilen yöneticinin veya başkanların göreve başlamalarını ifade eden mazbata, seçim sürenin en çok araştırılan konuları arasında bulunur.

Haber 07-04-24 17:37

CHP'den 'Hatay' çıkarması: 'Ölü seçmen' iddiası! Olağanüstü şekilde iptalini istiyoruz

Hatay'daki sandık sonuçlarında kazanan az farkla AK Parti oldu fakat CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde partiden bir heyet bugün YSK önünde toplanarak açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici "Ölü seçmenlerin nasıl oy kullandığını tespitini talep ediyoruz" dedi, Hatay'da "olağanüstü şekilde seçimin iptalini" istediklerini belirtti.

Haber 07-04-24 16:57

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 07-04-24 12:38

Acun Ilıcalı, Survivor’da büyük ödülü açıkladı! Arda Güler isteği dikkat çekti

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı yarışmacılar mest oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni oyunda kazanan takımı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Madrid'de oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına götüreceğini açıklayınca yarışmacıları çok heyecanlandı.

Magazin 07-04-24 07:18

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Erbakan'dan seçimi kazanan YRP'li başkanlara ilk talimat! Belediyelerin girişlerine hadis asıldı

31 Mart'taki yerel seçimlerde büyük bir çıkışa imza atan ve yüzde 6,19 oyla CHP ile AK Parti'nin ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) kazandığı belediyelerle ilgili Genel Başkan Fatih Erbakan'dan ilk talimat geldi. Erbakan'ın kazanılan belediyelerin girişlerine, Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisinin asılmasını istediği belirtilirken, Çumra ve Dulkadiroğlu belediyelerinden gelen fotoğraf kareleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:01

İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyaretinde dikkat çeken anlar: İzin almanız gerekiyor

31 Mart seçimlerini kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçelerde yarışı önde bitiren 26 CHP'li belediye başkanıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret anında bir görevlinin araya girip, 'İzin almanız gerekiyor' demesi dikkat çekti.

Haber 06-04-24 11:36

Muhtar yakınının tüfekli sevinç gösterisini jandarma affetmedi

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde seçimleri kazanan bir muhtarın yakınının tüfekle havaya ateş açtığı ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığını fark eden jandarma ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Yurthaber 05-04-24 15:20

İbrahim Tatlıses torunuyla davalık oldu! Davayı kazanan İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler: Babalık nasıl yapılır...

Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e açtığı davayı kazandı. Davayı kazanan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e sert çıktı. Tatlıses, "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Magazin 05-04-24 11:06

İstanbul'da yeniden oy sayımı yapılan Gaziosmanpaşa'da kazanan Hakan Bahçetepe oldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da AK Parti'nin itirazları sonrasında oylar yeniden sayılmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Hakan Bahçetepe'nin 848 oy farkla belediye başkanı olduğunu açıkladı.

Haber 04-04-24 22:02

Mazbata meydan muharebesi! 600 oy farkla kazandı ama... Muhtarın 'ikametgah' detayı her şeyi değiştirdi

Adana'da seçimi 600 oyla kazanan muhtarın ikametgahının seçime girdiği mahallede olmadığı ortaya çıkınca ortalık karıştı. Sandıkta yenilen mevcut muhtar, bu durumu ilçe seçim kuruluna bildirince mazbata kendisine verildi. Mazbatanın kendilerinin hakkı olduğunu iddia eden seçimi kazanan muhtar adaylarının yakınları ile karşı taraf arasında kavga çıktı. Polis, tarafları biber gazı ve cop kullanarak dağıttı.

Haber 04-04-24 14:52

Yatağan Belediye Başkanı Günay mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 51.77 oy ile Yatağan Belediyesi’ni kazanan Mesut Günay mazbatasını aldı.

Yurthaber 04-04-24 12:28

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 04-04-24 12:26

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! Konuşmaya hazırım diyerek göndermede bulundu: Yeter ki sandalye kırık olmasın!

31 Mart'ta en yakın rakibine yüzde 10 fark atarak seçimleri kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben buradan açık ve net söylüyorum ne zaman diler ve arzu ederseniz İstanbul'un geleceğini Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Yeter ki sandalye kırık olmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 11:49