Pankreas Kanseri Nedir Haberleri

Pankreas kanseri hakkında doğru sanılan yanlış bilgi

Günümüzde ölüme en sık neden olan kanserler arasında 4. sırada yer alan pankreas kanserinin 2030 yılı itibariyle, cinsiyet ayrımı olmaksızın, 2. sıraya yükseleceği öngörülüyor. Pankreas kanserinin en ölümcül kanserlerden biri olmasının başlıca nedeni, kanserin ileri evrelere kadar çok fazla belirti vermeden sinsice ilerlemesi. Son yıllarda yapılan araştırmalar ışığında, pankreas kanserini daha erken aşamalarda yakalamaya dair çok ciddi bir yol kat edilmiş olması ise yürekleri ferahlatıyor.

Haber 22-11-2022 13:59

Pankreas kanseri 3 yıl önce tespit edilebilir! Hayati önemi var

Kanser türleri arasında en sinsi olanı pankreas kanseri, dünya çapında her yıl binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Pankreas kanserinin diğer kanser türlerine göre ölüm oranının yüksek olmasının nedeni, yüzde 90 oranında teşhis edildiğinde ameliyat için çok geç olmasıdır. Pankreas kanserinin erken evreleri anormal derecede yüksek kan şekerini tetikleyebilir.

Haber 02-11-2022 16:06

En tehlikeli kanser türüne karşı koruma sağlıyor! Sofranızdan eksik etmeyin

Kanserden korunmak için doğru beslenmek önem taşıyor. Sağlıksız beslenme kanser riskinin artmasına neden olurken doğru sebze ve meyveleri tüketmek kansere karşı koruma sağlıyor. Yapılan araştırmalar pek sevilmeyen bazı kış sebzelerinin en tehlikeli kanser türlerinden olan pankreas kanserine karşı koruduğunu belirtti.

Haber 01-11-2022 21:50

Belirtilere dikkat edin! En tehlikeli kanser türlerinden: Sinsice ilerleyerek hayatınızı riske atıyor

Çağımızın en tehlikeli hastalıklarından olan kanseri erken teşhis etmek hayati önem taşımaktadır. Erken teşhis ve doğru tedavi ile kanseri iyileştirmek mümkündür. Tehlikeli kanser türleri arasında yer alan pankreas kanserinin belirtileri en sık rastlanan rahatsızlıklardan olduğu için teşhis etmesi zordur. Ancak bu belirtiler hakkında bilinçli olunması pankreas kanserinin erken teşhis edilmesini sağlamaktadır.

Haber 26-08-2022 09:17

Pankreas Kanseri Nedir

Pankreas Kanseri Nedir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pankreas Kanseri Nedir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tespiti çok zor: Erkekler dikkat! Pankreas kanseri nedir, pankreas kanseri belirtileri nelerdir?

Günümüzün en zor tespit edilen hastalıklarından biri olan Pankreas kanseri, çoğunlukla 60 yaşından sonra erkek hastalarda sıklıkla görülen hastalıktır. Pankreas kanseri hastalığının teşhisi ve tanısı zor olduğu kadar tedavisi ve iyileşme süreci de oldukça zorludur. Erken teşhis sayesinde hastalık uzman bir hekim eşliğinde başarılı sonuçlara ulaştırılabilir. Pankreas kanseri hakkında mutlaka bilmeniz gerekenler haberimizde...

Haber 30-07-2022 07:58