Serdar Akinan Haberleri

Cüneyt Özdemir duyurdu: Gazeteci Serdar Akinan serbest bırakıldı

Çanakkale Ayvacık'taki evinde sabaha karşı gözaltına alınan gazeteci Serdar Akinan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Akinan, Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilmişti. Cüneyt Özdemir ise Akinan'ın serbest bırakıldığını duyurarak "Doğru karar. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Haber 19-04-2023 23:14

Gazeteci Serdar Akinan sabaha karşı gözaltına alındı, Cüneyt Özdemir de harekete geçti! Saatlerdir nerede olduğunu arıyoruz

Gazeteci Serdar Akinan bu sabaha karşı gözaltına alındı. Gelişmeyi duyuran meslektaşı Cüneyt Özdemir, "Bu yapılanın 2023 Türkiye'sinde yeri yoktur" diyerek olaya tepkisini dile getirdi.

Haber 19-04-2023 12:01

Gazeteci Serdar Akinan'ın iddialarına Uluslararası Balkan Üniversitesi'nden yalanlama geldi

Gazeteci Serdar Akinan'ın iddialarına Uluslararası Balkan Üniversitesi'nden yalanlama geldi. Açıklamada, "TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izlerinin ve köklerinin de bulunduğu bu coğrafyada faaliyet gösteren bütün eğitim ve kültür kurumlarına, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı sıfatıyla manevi destek vermektedir. Söz konusu üniversiteyle manevi destekten öteye bir bağlantısı yoktur." denildi.

Haber 05-04-2023 17:08

Diğer Haber Etiketleri

Serdar Akinan

Serdar Akinan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Serdar Akinan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.