Sihirli Annem Kerem Haberleri

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-04-27 15:47:40

Sihirli Annem'in Perihan'ı Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı! 'Ölümü hep bekledim'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Perihan karakteri ile hafızalara kazınan Gül Onat, geçen yıl hastalandığı ve uzun süredir tedavi gördüğü açıkladı. Gül Onat, "İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu. Ölümü hep bekledim" dedi.

Magazin 2024-04-27 13:12:04

Kerem Bürsin ayna karşısında poz verdi! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği Ateş Arcalı karakteriyle büyük beğeni toplayan Kerem Bürsin şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa ayna karşısındaki pozuyla gündem oldu.

Magazin 2024-04-25 17:25:49

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 2024-04-21 14:46:18

Kerem Bürsin ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün yeni filminde oynayacak!

Antalya'da 'Mavi Mağara' filminin çekimlerinde olan Kerem Bürsin'in Onur Ünlü'nün yeni filminde yer alacağı öğrenildi. Bürsin’in haziran sonunda sete çıkması planlanan Onur Ünlü’nün yöneteceği "Son Of A Rich" filminde oynayacağı iddia edildi.

Magazin 21-04-24 10:54

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-24 13:53

Turkcell 30’uncu yılını kutluyor: Bu yılki reklam yüzü Kerem Bürsin oldu

1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan şirket, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.

Finans 18-04-24 14:26

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 11:59

Selen Görgüzel takipçisinin yaptığı yoruma sinirlendi! Ben kimsenin yavrusu değilim

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Görgüzel bu kez bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. 'Yavrum' diyen takipçisinin yorumuna sinirlenen Görgüzel, "Annem babam dışında kimsenin yavrusu değilm" dedi.

Magazin 16-04-24 16:46

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-24 14:15

Damla Ersubaşı babasının öldüğünü açıklarken küfürler havada uçuştu! Torbacı, babamın kalbi...

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşine ve eşinin kardeşine hakaretler yağdırdı. Ersubaşı'dan ağızları açık bırakan ifadeler...

Magazin 12-04-24 08:39

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması geldi! ''Başka yöne bakıyordu''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.

Spor 10-04-24 09:53

Boşanmak istiyorum yanımda annem gibi duruyorsun diyen kocasını değişimiyle şaşkına çevirdi... 'Ders verdim, boşadım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde kocasının fazla kiloları nedeniyle kendisinden boşanmak istediğini dile getiren genç bir kadın 38 kilo verdikten sonraki görüntüsünü paylaşınca gündem oldu. Genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 09-04-24 07:58

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 13:55

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-24 11:07

Film çekimleri başlamadan durdu! Kerem Bürsin kovid oldu

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin yeni filmi Mavi Mağara'nın setine çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak ünlü oyuncudan üzen haber geldi.

Magazin 29-03-24 07:44

Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sancaktutan bu defa ilginç tarzıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu düğmelerini sonuna kadar açıp ayna karşısında poz verdi.

Magazin 27-03-24 09:16

Tesettürlü halleri gündem olmuştu! Damla Ersubaşı kötü yorumlara isyan etti

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı'nın başörtülü halleri gündem olmuştu. Damla Ersubaşı kendisine gelen kötü yorumlara isyan ederek "Henüz kapanmadım" dedi.

Magazin 26-03-24 09:47

Sihirli Annem'ın Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın tesettürlü pozları gündem oldu

Sihirli Annem'ın Tuğçe'si Damla Ersubaşı sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Hem özel hayatı hem de değişimiyle adından söz ettiren Subaşı tesettürlü pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 25-03-24 15:38

Beşiktaş sözleşmeyi resmen açıkladı! Siyah-Beyazlılar, Fahri Kerem Ay'ı altyapıdan transfer etti

Beşiktaş, 2019 yılından bu yana altyapıda forma giyen genç futbolcusu Fahri Kerem Ay ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı.

Spor 22-03-24 18:19

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada çok konuşuldu! Flört uygulaması üzerinden tanıştılar... Annem olduğunu düşünüyorlar ama umrumda değil

23 yaşındaki Mickey Swearingon ve 50 yaşındaki Cherie Salinas'ın ilişkilerine dair yaptıkları paylaşımlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Salinas'ın oğluyla aynı yaşta sevgilisi olması tepkilere neden olurken ikili aralarındaki yaş farkına dair yapılan eleştirileri ciddiye almadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 20-03-24 08:29

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-24 15:49

Önce 'git karını çalıştır' dedi, sonra boğazına çakı sapladı! Mahkemede özür dileyince...

Bursa'da, parkta içki içerken yanına oturup maddi sıkıntılar üzerine dertleştiği Kerem D.'ye (46), "Git karını çalıştır" dediği iddia edilen ve boğazına çakı saplayıp yaralayan Ali K. (55), tutuksuz yargılanacak. Duruşmada, arbedede kendisini korumaya çalışırken elindeki çakının Kerem D.'nin boğazına saplandığını söyleyen Ali K., "Kasıtlı olarak yaralamadım. Özür diliyorum" dedi. Mahkeme, sanığın suç vasfının lehine değişme ihtimali ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alıp tahliyesine karar verdi.

Haber 18-03-24 11:59

Kerem Demirbay'ın Kasımpaşa maçında şık gol atan Mertens sorusuna verdiği yanıt olay oldu!

Galatasaray zorlu Kasımpaşa engelini 4-3 ile geçerken Sarı-Kırmızılılar'ın ilk golü Dries Mertens'in şık vuruşuyla gelmişti. Karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay bu gole dair gelen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 19:01

Fahriye Evcen oğlu Kerem'i paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen şimdi oğlu Kerem ile verdiği pozlarla gündeme geldi. Minik Kerem'i gören herkes 'Babasının kopyası' yorumunu yaptı.

Magazin 15-03-24 15:35

Kerem Demibay'dan milli takım itirafı geldi! ''Türk Milli Takım formasıyla yer almayı çok isterdim''

Galatasaray'ın son dönem performansında büyük rol oynayan Kerem Demirbay, milli takım tercihinde kandırıldığını ifade ederek ilginç açıklamalarda bulundu.

Spor 14-03-24 14:49

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Efaltun filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filminin vizyona girmesi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olan bir erkeğin hikayesinin anlatıldığı filmin 22 Mart'ta seyircisiyle buluşması beklenirken kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 12-03-24 15:35

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 11-03-24 15:34

Rams Park'ta ilklerin gecesi! Kerem Demibay'ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlklerin yaşandığı maçta atılan goller izleyenleri hayran bıraktı. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı mücadelede haftanın en iyi maçı olmaya aday cinstendi. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Köhn, Torreira, Icardi ve Kerem Demirbay (3) kaydetti. Rizespor'un iki golü ise Casper Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Spor 08-03-24 21:55

Icardi'den büyük jest! Kerem Demirbay hat-trick yaptı...

Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaptı. Attığı son penaltı golünce Icardi'nin topu kendisine vermesi sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini topladı.

Spor 08-03-24 21:32

Annesi ve kız kardeşini uykularında katletti, savunması şaşkına çevirdi! 'Ben deli değilim ki...'

Kartal'da güvenlik görevlisi Ahmet Özcan, annesi Azime Özcan (66) ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı (43) uykularında bıçaklayarak öldürdü. Sanık Ahmet Özcan duruşmada yaptığı savunmada, "Annem yatak odasında domuz yağı ve muskalar bulurdu. Hep doktor ve hocalara giderdik. Sağdan, soldan yukardan sesler geliyordu. Ben deli değilimki. Çok kötüyüm kimsem kalmadı" dedi. Özcan, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. İşte detaylar...

Haber 08-03-24 10:59

Kerem Aktürkoğlu'nun aracının önünü kesmişlerdi! Yakalandılar, suç dosyaları kabarık çıktı

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra da kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önce uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Haber 06-03-24 18:01

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-24 19:45

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-24 22:10

Galatasaray'da Kerem Demirbay, Beşiktaş'ın stadına ilginç bir şekilde giriş yaptı

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın oynanacağı stada ulaştı. Kerem Demirbay, Beşiktaş Stadı'na "Selamünaleyküm" diyerek giriş yaptı.

Spor 03-03-24 17:42

Kerem Aktürkoğlu'nun arabasına çirkin saldırı! Fatih Karagümrük maçı sonrası evine gitmek için yola çıkan milli oyuncu büyük şok yaşadı

Galatasaray'ın milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ilginç bir olay daha yaşadı. Sarı-kırmızılı taraftarların sık sık tepkisini alan yıldız oyuncu, Fatih Karagümrük maçı sonrası trafikte bir taraftarla tartışma yaşadı.

Spor 01-03-24 07:16

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-24 12:57

Sinem Kobal kardeşinin doğum gününü kutladı, görenler çok şaşırdı! Meğer Selena'da o da oynamış

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Sinem Kobal bu defa kardeşi ile pozlarını peş peşe paylaştı. Kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlayan ünlü ismin bu paylaşımı çok konuşuldu. Kobal'ın kardeşiyle bir dönemin efsane dizisi Selana'da birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

Magazin 27-02-24 11:43

Galatasaray, Beşiktaş derbisine moralli gidiyor! Antalyaspor karşısında üç puanı Kerem Aktürkoğlu getirdi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan sarı-kırmızılılar Antalyaspor karşısında 2-1'lik galibiyet alarak Beşiktaş derbisine moralli gitti. Sarı-kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu atarken, Antalyaspor'un tek sayısını Sander van de Streek kaydetti.

Spor 26-02-24 22:00

Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından Osmanoğlu ailesinden açıklama! Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan paylaştı

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri büyük tepki çekmişti. Yaşanan olayın ardından Osmanoğlu ailesinden bir açıklama geldi. Roksan Kunter Özkan "Sultan 2. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu olarak ben, annem ve teyzelerim ile birlikte kamuoyuna duyurumuzdur" notuyla ailenin mesajını paylaştı.

Haber 22-02-24 19:35

Mehmet Demirkol'dan sürpriz iddia! ''Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımına seçilebilir...''

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Demirbay hakkında flaş bir iddiada bulundu. Artan performansından dolayı dikkatleri üzerine çeken Kerem Demirbay'ın Almanya Milli Takımı'ndan davet almak üzere olduğunu ifade eden Demirkol'un sözleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 22-02-24 18:30

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun üstlendiği 'Eflatun' filminin vizyon tarihi kesinleşti... Afişi beğeni topladı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filmi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olduğu bir erkeğin hikayesini anlatan Eflatun filminin 22 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 22-02-24 15:41

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 22-02-24 11:30

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz sosyal medyayı salladı! Ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin 21-02-24 10:50

Dolgularda cıva tehlikesi! Zehirleyerek yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, uykusuzluk ve sindirim sorunlarına yol açıyor

Avrupa Birliğinin, gümüş dolgu olarak da bilinen ve cıva içerdiği öne sürülen amalgam dolguların kullanımı yasaklandı. Vücutta biriken cıvanın insan sağlığına etkileri hakkında uyarılarda bulunan Dr. Kerem Korkut, “Bilimsel kanıtlar, kronik cıva zehirlenmesinin; beyin, sinirler ve böbrek hasarı gibi pek çok daha farklı dokuyu etkileyebileceğini gösteriyor. Cıva zehirlenmesi yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, anksiyete, uykusuzluk ve sindirim sorunları semptomlarını tetikleyebilir." dedi.

Kadin 20-02-24 15:56

Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski kocasını ifşa etti

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile hafızalara kazınan Wilma Elles ve eski eşi Kerem Göğüş arasında nafaka krizi çıktı. Eski eş 1500 euro nafakayı fazla bulup mahkemeye başvurunca Elles paylaşımıyla Kerem Göğüş'ü ifşa etti.

Magazin 19-02-24 12:35

İkiz fenomenlerin müstehcen paylaşımlar yaptıkları sosyal medya hesabını bir akrabası ifşa etti! 'Annem, fotoğraflarımızı akrabamız sızdırdığında öğrendi'

İkiz sosyal medya fenomenleri April ve Amelia Maddison, sosyal medyadan yaptıkları müstehcen paylaşımları sayesinde tanınıyor. Abonelik sistemiyle devam eden bir sosyal medya uygulamasında paylaşım yapan ikizler, annelerinin hesaplarından bir akrabalarının onları ifşa etmesi üzerine haberdar olduğunu söyledi. Annelerinin çok şaşırdığını ifade eden ikizlerin itirafı çok konuşuldu.

Trend 17-02-24 11:44

Kerem Demirbay'ın golü sonrası Sparta Praglı oyuncular şaştı! Kaleci hariç herkes geldi, toplantı yaptılar

Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray son 16 turu play-off mücadelesi ilk maçında Sparta Prag'ı konuk ederken karşılaşmanın henüz 19. dakikasında rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golün ardından Çekya temsilcisinin futbolcuları orta alanda kısa süreli bir toplantı yaparken bu anlar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 21:51

Icardi gol atmadı ama öyle bir şey yaptı ki! Sosyal medyayı alt üst etti, en çok konuşulan isim oldu

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya ekibi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray'da Mauro Icardi karşılaşmanın ilk yarısına attığı paslarla adeta damgasını vurdu. Arjantinli yıldız Kerem Demirbay'ın pasında da asisti yapan isim olurken, sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Spor 15-02-24 21:32