Sosyal Medya Yasasi Haberleri

Fenerbahçe'den Galatasaray maçı sonrası yaşananlarla ilgili açıklama! 'Tüm Türkiye'ye göstermiştir'

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile 'gerçek hak edeni' tüm Türkiye’ye göstermiştir" denildi.

Spor 2024-05-21 21:07:33

Bursa metrosunda iğrenç olay! Döve döve o fotoğrafı sildirdiler

Bursa'da metroda iğrenç bir olay yaşandı. Bir şahış, metroda bir kadının kalçasının fotoğrafını çekti. Vatandaşlar, fotoğrafı çeken şahıstan telefonunu isteyince olanlar oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda fotoğrafı çeken şahıs diğer vatandaşlar tarafından dövüldü.

Manşet 2024-05-21 19:32:13

Doğukan Güngör kız arkadaşıyla görüntülenince panik olmuştu! Arkadaşı Emrah Altıntoprak o anları ti'ye aldı

Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih'i Doğukan Güngör, dansçı arkadaşı Aleyna Yalçın'la Etiler’de görüntülenmişti. Görüntülenince panik olan Güngör'ü arkadaşı Emrah Altıntoprak çektiği video ile ti'ye aldı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-21 17:40:30

Sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı! Diplomalı hıyarcı Tokat'tan paylaştı: Delikten dilini falan çıkarttı

Tokat'ta kendini "diplomalı hıyarcı" olarak tanıtan çiftçi Uğur Karahan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karahan ve eşi tarlalarında su borusu döşerken duydukları sesi önce sülük sandılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haber 2024-05-21 17:07:40

Kaza yapılmasın diye video çekerken kaza yaptı! Sosyal medyada gündem oldu

Bir sürücünün "Kaza yapmamak için nelere dikkat ediyorum" videosu çekerken kaza yapması sosyal medyada gündem oldu. O anlar birçok kullanıcının dikkatini çekti.

Haber 21-05-24 16:55

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın 'Getir'in borcu varmış' dedi, Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı: 'Kendine bir iş bul'

İngiltere'deki operasyonlarını sonlandıran Getir'in futbol takımı Tottenham Hotspur'a 5 milyon sterline (205 milyon lira) yakın borcu olduğu iddiaları gündem yaratmıştı. Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, söz konusu iddialarla ilgili haberi alıntılayınca Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı. İddiaların yalanlandığını söyleyen Salur'un "Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok" yanıtı sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 21-05-24 16:19

Alın parayı geri diyerek isyan eden Müjde Uzman tükenmişlik sendromuna yakalandı! Son görüntüsünü paylaşınca sevenleri endişelendi

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Hastane odasından paylaşımlar yapan Uzman "Alın parayı geri" diyerek isyan etti. Son haliyle sevenlerini endişelendiren Uzman tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı.

Kulis 21-05-24 15:26

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad sosyal medyada gündem oldu! Meme kanserini yenmişti, 5 yıl sonra lösemiye yakalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu, söz konusu haber sosyal medyada gündem oldu. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esad'ın özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı belirtildi. Esad'ın 2018'de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019'da yendiği açıklanmıştı.

Haber 21-05-24 15:07

Aileler Yarışıyor'un sunucusu Asuman Krause son görüntüsüyle gündem oldu! 'Bebek mi, göbek mi?'

Eski manken ve sunucu Asuman Krause şimdilerde 360 Tv ekranlarında yayınlanan ‘Aileler Yarışıyor’ programı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sempatik halleri ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim son görüntüsüyle sosyal medyayı salladı. Krause'yi görenler 'Bebek mi, göbek mi?' diye sordu.

Magazin 21-05-24 14:58

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 14:52

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! 'Ibiza sezonu açıldı'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemde kalmıştı. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 21-05-24 13:40

Süpermarket sahibiyle kavga eden kadın intikamını fena aldı! Dükkanın ortasına bir anda dışkısını yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratırken kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir market sahibi ve müşteri arasında yaşanan kavga yer aldı. Müşteri market sahibiyle baş edemeyince intikamını ilginç bir şekilde almaya karar verdi. Market sahibinin karşısına geçen müşteri bir anda dükkanın ortasına tuvaletini yaptı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 21-05-24 13:36

Arzum Onan ekranlara dönmeyi düşünmüyor! Uzaklaştıkça uzaklaştım

Arzum Onan son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme geliyordu. Onan'ın oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Onan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 21-05-24 13:15

Çağla Şıkel yöntemleriyle çok konuşulmuştu! Şimdi de öfke ritüeli inzivası gündem oldu! Bunun için ödedikleri para...

Son dönemde meditasyonlar ve ritüeller sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü isim Çağla Şıkel ile gündeme gelen bazı ritüeller herkesi şaşırtmıştı. Karanlık inziva, buz dolu fıçı derken şimdi de sosyal medyada öfke ritüeli inzivası gündem oldu. Bunun için ödenen para ise adeta dudak uçuklattı.

Kulis 21-05-24 13:01

Yunus Akgün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı!

Galatasaray'dan sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık giden Yunus Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Leicester City'e veda etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 12:53

150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme! Merakla bekleniyordu: Bakan Göktaş tarihi duyurdu: Ödemeler başlıyor!

Faizsiz evlilik kredisindeki yeni gelişmeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş duyurdu. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu eğitim programlarına katılıp resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen çiftlerimize yönelik ödemeler bugün itibarıyla başlıyor" açıklamasını yaptı.

Finans 21-05-24 12:10

Ünlü oyunculardan sonra Hadise'de Cannes'da... Kırmızı halı pozları sosyal medyayı salladı

77. Cannes Film Festivali'ne bu yıl ünlü oyuncular damga vurdu. Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimlerin boy gösterdiği festivale Hadise de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlü şarkıcı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-05-24 11:55

Sosyal medya fenomeni Francia James 'Bedava sarılma' tişörtüyle sokak sokak gezdi! Doğum günü kutlaması gündem yarattı

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Francia James doğum gününü ilginç bir tişört seçimiyle kutladı. Fenomen ismin iç çamaşır kullanmayı tercih etmedi tişörtünün üzerinde 'Free Hug (Bedava sarılma)" yazısı dikkatleri çekti.

Trend 21-05-24 11:42

Bakan Yerlikaya duyurdu! Emniyette 'FETÖ' operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara merkezli 28 ilde FETÖ’nün emniyet mahrem yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik 'Kıskaç-16' operasyonlarında 46 şüpheli yakalandı." ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-24 11:39

Uzmanlar uyardı: Bilinçsiz diş beyazlatmalara dikkat!

Sosyal medyada, iş yerinde veya arkadaş toplantılarında gülümserken daha estetik görünmek isteyen pek çok kişi renklenen dişlerini beyazlatıyor. Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mağrur Kazak, diş hekimi kontrolünde olmayan beyazlatma ürünlerinin bilinçsiz kullanımı sonucu dişlerin zarar görebileceğini uyarısı yaptı.

Kadin 21-05-24 11:33

Metronun ortasında koşup dans etmeye başladı! Diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırış etmedi... Sosyal medyada gündem oldu

Hindistan'ın Delhi metrosunda kaydedilen bir görüntü kısa sürede Twitter'ın gündemine yerleşmeyi başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kız hareket eden metronun içinde önce koşmaya başladı ardından ise metro direklerine tutunarak dans etti. Diğer yolcuların şaşkınlıkla takip ettiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 21-05-24 11:08

Seçim sonucu, uçak kazaları şimdi de İran yorumu... Astrolog İlayda Aşkın tahminleriyle sosyal medyayı salladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin eden astrolog İlayda Aşkın şimdi de İran yorumu ile gündeme geldi. Aşkın'ın İran ile ilgili sosyal medyada verdiği tarih ve sonrasında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 21-05-24 10:50

Gelinin eski sevgilisi düğüne katıldı! Damadın elini sıkacak gibi yaptı bir anda yumruklamaya başladı... Davetlileri şaşırtan görüntüler

Hindistan'da gerçekleştirilen bir düğün kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde gelin ve damadı tebrik etmek için yanlarına yaklaşan bir adamın damadı yumrukladığı görüldü. Gelinin eski sevgilisi olduğu iddia edilen adam damadın önce elini sıkacak gibi yaptı ardından ise genç adamın suratını defalarca yumrukladı.

Trend 21-05-24 10:37

İlişkilerini eleştirenlere sosyal medyadan yanıt verdi! 63 yaşındaki şeker babama aşık oldum bu gerçek

29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Nova Hawthorne, sosyal medyadan yaptığı içerikler sayesinde 63 yaşındaki James ile tanıştığını dile getirdi. İlk başlarda James'in parası için beraberlik yaşadığını itiraf eden Hawthorne zaman içinde ilişkilerinin gerçeğe döndüğünü söyleyerek, "63 yaşındaki şeker babama aşık oldum bu gerçek" ifadelerini kullandı.

Trend 21-05-24 10:10

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin 21-05-24 10:01

Emekliye yüzde 15 indirim! Ve beklenen ilk adım atıldı: Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Emeklilere kamu kurum ve kuruluşlarının misafirhane, sosyal tesis ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabileceği uygulama bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Karar Resmi Gazete'den duyuruldu.

Finans 21-05-24 08:19

Sosyal medya videosunda silahla oynarken ünlü rapçi Rylo Huncho yanlışlıkla kendisini başından vurdu... Ölüm anları kamerada

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinin Suffolk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki rapçi Rylo Huncho, bir sosyal medya videosunda silahla oyun oynadığı sırada yanlışlıkla kendisini vurdu. Olay anında başından vurulan Huncho'nun hayatını kaybettiği ifade edildi.

Trend 21-05-24 07:50

Ceyda Düvenci 'regl' eleştirilerine yanıt verdi! Duyanlar Keşke artık sussa dedi

Hem özel hayatıyla hem de açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci regl yorumuyla adından söz ettirmişti. Düvenci bu konuda kendisine gelen sorulara verdiği yanıtla yine sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medyada "Keşke az sussa" yorumları yapıldı.

Kulis 21-05-24 07:48

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk kimselere duyurmadan evlendiler! Düğün pozları olay oldu

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk sessiz sedasız evlendi. Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince evlilik ortaya çıktı. Oyuncu şimdi de düğün pozlarını paylaştı.

Kulis 21-05-24 07:22

Barışma teklifini kabul etmeyince eski kocası tarafından bıçaklandı! Kadından sitem dolu sözler: Adalet adalet değildir

Bursa'da 30 yaşındaki Sevda Ç. , 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski kocası Sezgin A. tarafından evinin önünde bıçaklandı. Yaralı olarak kurtulan Sevda Ç., eski eşi Sezgin A.'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Sevda Ç., sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Eski eşim beni 6 yerimden bıçakladı. Beni yaralayan bir adamı nasıl serbest bırakırsınız" dedi.

Haber 20-05-24 22:49

Survivor Nagihan kendisini Aysu'nun sakatladığını iddia etti! Aysu'dan yanıt gecikmedi

Survivor All Star'da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi sürüyor. All Star'ın güçlü şampiyon adaylarından biri olan Nagihan Karadere, bu sezon sakatlığından dolayı istediği performansı sergileyemiyor. Nagihan geçtiğimiz gün sakatlığıyla ilgili Aysu Keskin'i suçladı. Keskin, Nagihan'ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte o sözler...

Kulis 20-05-24 22:15

Cem Yılmaz, '20 yıl sonra gelen lezzet' diyerek sürprizini duyurdu!

Türk sinema tarihinde iz bırakan filmlerden olan Cem Yılmaz imzalı G.O.R.A uzun yıllar sonra kült bir filme dönüştü. 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A filminden sonra A.R.O.G filmini yapan Cem Yılmaz ardından Arif V 216 filmiyle devam etti. Yılmaz, gişe rekorları kıran G.O.R.A'nın GORA 4 GORA olarak izleyici ile 20 yıl sonra tekrar buluşacağının müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Kulis 20-05-24 20:06

Dursun Özbek, Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerilimi paylaştı! ''Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'seni mahvedeceğim' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'a sert ifadeler kullanan Özbek'in anlattığı olay sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 20-05-24 18:38

İdo Tatlıses arkadaşlarıyla maç izlediği anları paylaştı! Görüntüler kahkahalara boğdu

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses sosyal medya hesabından Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlediği anları paylaştı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 20-05-24 17:09

Elazığ'da korkutan deprem! Naci Görür 2020 ve 2023 depremlerini işaret etti!

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12.28'de meydana gelen deprem yerin 4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fay hattını işaret etti.

Haber 20-05-24 15:46

Prof. Dr. Celal Şengör söyleşide telefonuyla ilgilenen kişiye çok sert çıktı: 'Ahırda kişneyen attan farkı yok'

Ünlü profesör Celal Şengör Ankara'da bir söyleşiye katıldı. Söyleşide Şengör'ün dikkatini telefonuyla oynayan bir seyirci çekti. Seyiriciye ağır sözler sarf eden Şengör'ün o anları sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte söyleşiye damga vuran anlar!

Manşet 20-05-24 14:42

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 20-05-24 14:40

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Ahu Sungur Yarı çıplak bir yarış... diyerek sitem etti! Hande Erçel, Dilan Deniz ve Birce Akalay akla geldi

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen oyuncu Ahu Sungur, bu kez sosyal medya hesabından manidar paylaşımlar yaptı. Sungur’un paylaşımı, Cannes’da yürüyen Türk ünlülere de bir gönderme olarak algılandı.

Magazin 20-05-24 13:12

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum'dan Fenerbahçe maçı sonrası açıklama! ''Galatasaray asla sahipsiz değildir''

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum, Fenerbahçe maçının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Batum, "Tekrar ediyoruz, Galatasaray'a dokunamazsınız. Galatasaray asla sahipsiz değildir. Karşınızda biz varız, bütün Galatasaray camiası var!" ifadelerini kullandı.

Spor 20-05-24 11:21

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek uyuşturucu iddiaları sonrasında diziden çıkarıldı mı? Yapım ekibinden flaş karar

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek son dönemlerde yasaklı madde haberleriyle gündemde... Sosyal medyada Civelek'in başına gelen bu olay sonrası dizi ekibinden ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Konu ile ilgili yapım ekibi açıklama yaptı.

Kulis 20-05-24 10:36

Reisi'nin ölümü sonrası 'Tahran'da havai fişek gösterisi' iddiası! İranlı kadın ölüm haberini kahkahalarla seyretti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin dün geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybettiği doğrulandı. Reisi'nin içinde olduğu helikopterin enkazı Akıncı İHA tarafından bulundu. Reisi'nin vefatı sonrası sosyal medyada yayılan görüntülerde, Tahran'da havai fişek gösterisi düzenlendiği iddia edildi. Ayrıca başka bir videoda bir kadının da Reisi'nin ölümünü gülerek sevinçle karşıladığı görüldü.

Manşet 20-05-24 10:28

Fenerbahçeli futbolcu Jayden Oosterwolde, Galatasaray taraftarına cinsel organını gösterdi!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından sarı-lacivertli futbolcu Jayden Oosterwolde'den olay yaratacak bir hamle geldi. Galibiyet kutlaması sırasında tribünlere yönelik hareketi ortaya çıkan yıldız oyuncuya sosyal medyadan tepki yağıyor.

Spor 20-05-24 10:07

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

Yargı son bölümde Can Atalay göndermesi! Sistemimizde tahliye işleminin gerçekleşmesi için...

Yargı'da finale bir kala yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Ilgaz'ın kardeşi Çınar'ın beraat ettiği davanın duruşmasında söyledikleri milletvekilliği düşürülen Can Atalay'a gönderme olarak yorumlandı.

Kulis 20-05-24 08:42

Emekliye 6 maddeli yeni destek paketi! Bazıları ücretsiz bazıları indirimli… 20 sene önce uygulanıyordu, ‘hayat standardı’ vergisi önerisi

Emekli maaşı zammı yanında bu yıl 16 milyon kişi için refah artırıcı yeni düzenlemeler de devreye alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıkladığı 6 maddelik emekli destek planının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek sadece uygulama tarihini de açıkladı. İlerleyen dönemde bu maddelerin daha da artırılacağını dile getirdi.

Finans 20-05-24 08:32

Kerem Aktürkoğlu'ndan maç sonunda olay yaratan ifadeler!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından Kerem Aktürkoğlu'nun ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Maçtan sonra takım otobüsüne giden milli oyuncu kameralara karşı ilginç bir ifade kullandı.

Spor 20-05-24 07:39

Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı dalga konusu oldu! Göğüs detayı dile düştü

Çukur dizisindeki rolüyle ününe ün katan ve özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı sosyal medyanın diline düştü. Transparan üste sahip elbisesiyle dikkat çeken oyuncunun göğüs detayı dalga konusu oldu.

Magazin 20-05-24 07:22