Yalan Söylemek Haberleri

Artık kimse size yalan söylemeyecek! Bu yöntemler sayesinde anında anlayacaksınız

Bütün insanlar bir şekilde yalan söyleme eğilimi gösterir. En dürüst insanlar dahi zor durumda kaldıklarında tereddüt etmeden yalan söyleyebilir. Peki bir insanın yalanını anında anlamanızın mümkün olduğunu söylesek? Uzmanlar yalan söyleyen kişilerdeki belirtileri tespit etmenin yollarını paylaştı.

Trend 14-10-2021 14:04

Arkadaşlık teklif ediyor diye vurdum dedi! Gerçek bambaşka çıktı

Kağıthane'de, geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, 40 yaşındaki adamı, kendine sürekli arkadaşlık teklif ettiği için vurduğunu iddia eden 19 yaşındaki kadının, saldırıyı bir trafik kazasında yaşadıkları tartışma sonrası gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Kaza anları ve kadının elinde tabancayla asansöre binmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 30-09-2021 19:04

Birinin yalan söylediğini anlamak mümkün mü?

Sadece birisine bakarak yalan söyleyip söylemediği anlaşılamaz elbette. Psikologlar işe yarayan bazı teknikleri devreye sokarken, hala kulanılmakta olan bazı göstergelerin ise bilimsel olarak çoktan çürütüldüğünü söylüyor.

Haber 11-06-2021 11:03

Çocuklar neden yalan söyler?

Yalan söylemenin, zaman zaman insanlar tarafından başvurulan durumu kurtarma yöntemi olduğunu belirten uzmanlar, yalan söyleme davranışının her zaman anne-babaların korkulu rüyası olma gerçeğini sürdürdüğünü belirttiler.

Haber 30-11-1999 00:00

Yalan Söylemek

Yalan Söylemek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yalan Söylemek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.