Zeynep Gül Yilmaz Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Gül Yilmaz Haberleri

Zeynep Gül Yilmaz Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Gül Yilmaz Haberleri

1976 Mersin doğumlu Zeynep Gül Ayşe, hukukçu ve siyasetçidir. İlk, orta ve lise eğitimini doğum yeri olan Mersin’in Mut ilçesinden tamamlayan Yılmaz yüksek öğreinimini Ankara Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Lisans’ın ardından Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır. Yüksek lisans tezi olan "Türk Borçlar Kanunu Çerçevesinde, Önemli Ölçüde Tehlike Arz Eden İşletme İşletenin Sorumluluğu"nu kitap olarak da bastırmıştır. Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Doktora Programına giren Yılmaz, çeşitli üniversitelerde Enerji Hukuku Rekabet Hukuku ve Kamu İhale Hukuku eğitimleri de almıştır. Siyaset ile de ilgilenen Yılmaz, AK PARTİ Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı ayrıca 27. dönem Mersin Milletvekili olarak Ak Parti’den meclise girmiştir.

Zeynep Gül Yılmaz Haberleri

AK Partili Yılmaz: Kadınlar haklarını özgürce kullanmaya AK Parti'yle başladı

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, "Her ne kadar kadınlar seçme ve seçilme hakkını 1934 yılında elde etmişlerse de haklarını özgürce kullanmaya AK Parti ile başlamışlardır." dedi.

Haber 06-12-2021 18:56

Aracını durduran polislerle tartışan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan açıklama

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, aracını durduran trafik polisleriyle tartıştığı görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, "Maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi. Yılmaz, “Bırakın milletvekilini normal vatandaşa eğer bir şey yok ise, kimlik kartını gördükten sonra, ciddi bir ihbar veya arama belgen yoksa bu muameleyi yapamazsın” açıklamasında bulundu.

Haber 23-08-2021 14:10

Mersin Valiliğinden Milletvekili Yılmaz'ın aracının durdurulmasına ilişkin açıklama:

"Ön tahkikattan anlaşılmıştır ki görevli memurlar yasal mevzuatın dışına çıkmışlardır. Bunun üzerine haklarında gerekli yasal işlem başlatılmıştır"

Yurthaber 22-08-2021 22:35

AK Parti Milletvekili Yılmaz'ın aracını durduran polisler hakkında soruşturma başlatıldı

Mersin Valiliğinden, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın sosyal medya paylaşımına ilişkin yapılan açıklamada, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durduran polis memurları hakkında, yasal mevzuatın dışına çıktıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Haber 22-08-2021 22:32

Zeynep Gül Yılmaz

Zeynep Gül Yilmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Gül Yilmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.