Zeynep Gul Yilmaz Haberleri

Boşanacakları söyleniyordu! Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel lüks tekneleriyle tatilde

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri çıkan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Son olarak bebek bekledikleri iddia edilen ünlü çift lüks tekneleriyle tatile çıktı. Zeynep Demirel'in paylaştığı o karelere kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 2024-07-24 12:50:59

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz Bodrum Cennet Koyu'ndaki villasıyla gündemde! Lüks detaylar dikkat çekiyor

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan lüks villasını 16 milyon euroya (575 milyon 788 bin Türk Lirası) satışa çıkardığı iddia edildi. Bu haberi yalanlayan Yılmaz'ın kendi tarzında yarattığı villanın lüks detayları merak edildi.

Magazin 2024-07-16 14:36:39

Boşanacakları söylenmişti... Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel'den 3. bebek müjdesi

Geçtiğimiz ay boşanma aşamasında oldukları konuşulan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Ünlü çiftin şimdi de bebek beklediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre; Zeynep Sever Demirel 3. kez hamile...

Magazin 2024-07-11 09:07:30

Kadın öğretmen, sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmeni öldürdü

Diyarbakır'da öğretmen Zeynep A. (39), sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan'ı (41)tabanca ile vurarak öldürdü.

Haber 2024-07-09 18:14:35

Bülent Şakrak'ın yeni aşkı tekneden paylaştı! Mayolu poza hemen yorum geldi

Ceyda Düvenci ile boşandıktan sonra ihanet iddialarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak şu sıralar sevgilisi Esra Akpınar ve yakın dostları Zeynep Bastık ile tekne tatilinde. Akpınar tekneden pozlarını paylaşınca sevgilisi dayanamadı.

Magazin 09-07-24 07:35

Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş sınırları zorluyor! Gözlerden uzakta bambaşka bir hayat...

'Deli Yürek' dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş uzun süredir gözlerden uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakıp yoga konusunda uzmanlaşan güzel isim hareketleriyle de sınırları zorluyor.

Magazin 08-07-24 15:04

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin 17 yaşında! Babası son halini paylaştı! Ne güzel bir genç kız olmuş

Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz'la evliliğinden olan ikinci kızı Yasemin'in doğum gününü kutladı. Ilıcalı'nın Yasemin Ilıcalı'yla pozuna yorumlar ise gecikmedi.

Kulis 08-07-24 07:24

Zeynep Bastık sahnede kalça dansıyla kendinden geçti! Sevgilisini ve fanları mest etti

Harbiye konserindeki performansıyla adından söz ettiren Zeynep Bastık'ın sahnedeki dansları sosyal medyada gündem oldu. Bastık'ın kalça dansı hayranlarını ve yeni aşkını mest etti.

Magazin 03-07-24 14:32

Zeynep Bastık partide dans edip kendinden geçti! Serkay Tütüncü izledi... O anlar gündemde

Serkay Tütüncü ile tanışma aşamasını geçip sevgili olan Zeynep Bastık Harbiye konseri sonrası yakın çevresiyle after party yaptı. Zeynep Bastık burada Baran Mengüç’le dans edip kendinden geçerken sevgilisi gülerek izledi.

Magazin 03-07-24 06:47

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'ı dinleyeme gitti! Önce kafasına bandana taktı sonra övmelere doyamadı...

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Harbiye'de konser verdi. Sevgilisi Serkay Tütüncü en ön sıralarda yerini aldı. Sevgilisini izlemeye giden Tütüncü önce kafasına bandana taktı sonra da Bastık'ı övmelere doyamadı.

Magazin 02-07-24 11:34

Düğünleri çok konuşuldu... Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk balayı için bakın nereyi seçti

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Güneşin Kızları, Kayıp Şehir, Baba gibi yapımlarla hafızalara kazınan Tolga Sarıtaş, tasarımcı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi. Düğünleri ile çok konuşulan ünlü çift balayı için bakın nereyi seçti…

Magazin 29-06-24 12:42

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlendi! İşte düğünden ilk kareler

Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kayıp Şehir, Baba gibi dizilerle tanınan genç oyuncu Tolga Sarıtaş bir süredir birlikte olduğu Zeynep Mayruk ile evlendi. 33 yaşındaki Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un nikahı Çeşme'de kıyıldı.

Magazin 28-06-24 07:23

Gamze Özçelik evlenince merak edildi! Uğur Pektaş son halini paylaştı

Arka Sokaklar'ın Zeynep Komiser'i olarak hafızalara kazınan eski oyuncu Gamze Özçelik Reshad Strik ile evlenmişti. Son günlerde Özçelik gündeme gelince eski eşi Uğur Pektaş da merak edildi. Maneviyata yönelen ve gözlerden uzak olan Uğur Pektaş son halini paylaştı.

Magazin 25-06-24 14:16

Bu mevsimde artış gösteriyor! Çocuklarda bu hastalıklara dikkat

Çocukların yaz aylarında yaşayabileceği sağlık sorunlarına karşı uyaran Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Cerit, havuz ve denizin sık kullanıldığı bu dönemde çocuklarda güneş yanığı, ishal, burun kanaması, isilik gibi sağlık sorunları görülebileceğini söyledi.

Kadin 24-06-24 09:39

Son dakika | Kırmızı listeye iki çizik daha! Batman'da 2 terörist etkisiz hale getirildi

Kırmızı kategoride yer alan teröristler Sultan Dağ ile Zeynep Nibat Batman'da etkisiz hale getirildi.

Haber 24-06-24 08:06

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisine mesaj atan takipçisinin o isteğini ifşaladı! Karaborsaya geldim

Almanya'nın Dortmund şehrine giden oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisinden karaborsadan Türkiye - Portekiz maçının bileti isteyen takipçisinin mesajını ifşaladı. Takipçisinin özelden yazdığı 'Abla merhaba. Portekiz maçına satılık biletin var mı?' sorusunu alıntılayan oyuncu ironik bir cevap yazdı.

Magazin 22-06-24 14:46

Farah Zeynep Abdullah 1 adet muz için ödediği paraya isyan etti! 'Altın kaplama mı?'

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah şimdi de son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Farah Zeynep 1 adet muz için ödediği parayı gösterip isyan etti.

Magazin 21-06-24 13:37

Atatürk Anıtı'na dayı-yeğen baltayla saldırdı! Ben Mesih'im diyerek savundular...İfadede dikkat çeken detay: 'Pişman değiliz'

Kayseri'de 59 yaşındaki Yaşar Kılıçkaya ve 31 yaşındaki yeğeni Zeynep Abdullah Atatürk Anıtı'na balta ile zarar verdikleri gerekçesiyle tutuklandı. Yaşar Kılıçkaya ifadesinde Hazreti İbrahim’i rüyasında gördüğünü ve kendisinin Mesih olduğunu söyledi. Zeynep Abdullah'ın ise dayısı Kılıçkaya'yı 'Mesih' olarak gördüğünü söylediği ifade edildi. Dayı yeğenin ayrıca, "Hazreti İbrahim'in putları yıktığı gibi biz de yıkmak istedik" dedi.

Trend 19-06-24 15:21

Tatil öncesi detoks kampına gitmişti! Farah Zeynep Abdullah bikinili görüntülendi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz aylarda detoks kampına gitmiş ve 4 gün boyunca yemek yemediğini söylemişti. Farah Zeynep tatil sezonunu Türkbükü'nde açtı. Ünlü oyuncu bikinili görüntülendi.

Magazin 19-06-24 08:45

Zeynep Sever ile boşanacakları konuşuluyordu! Volkan Demirel: Bundan sonra bir 14-15 yıl daha...

Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever'in boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. İddialar sonrası hemen açıklama gelmişti. Gain'de Senem Aydın'ın programına katılan Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" dedi.

Magazin 11-06-24 15:50

Dudak dudağa yakalanmışlardı! Serkay Tütüncü Acele etmiyoruz dedi... Sosyal medyada dalga konusu oldu

Sevgilisinden ayrıldıktan kısa süre sonra Serkay Tütüncü ile dudak dudağa yakalanan Zeynep Bastık "Ortada net bir şey yok" demişti. Tütüncü de "Acele etmiyoruz" deyince sosyal medya bu açıklamayı ti'ye aldı.

Magazin 11-06-24 07:27

Gamze Özçelik evlendi akla Uğur Pektaş'tan olan oğlu geldi! Gözler onu aradı

Arka Sokaklar'ın Zeynep Komiser'i olarak hafızalara kazınan eski oyuncu Gamze Özçelik Reshad Strik ile sürpriz nikahıyla gündemde. Nikah paylaşımlarında gözler Gamze Özçelik'in oğlunu aradı. Gamze Özçelik ile eski eşi Uğur Pektaş'ın oğlu Murathan Pektaş'ın pozlarını babası paylaşmıştı.

Magazin 10-06-24 15:28

Zeynep Beşerler ile sessiz sedasız boşanmıştı! Emir İçgören 'yasak aşkı'yla yakalanınca ne yapacağını şaşırdı

Zeynep Beşerler ile iş insanı Emir İçgören, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanmıştı. İçgören, boşanma sebepleri olarak gösterilen aşkı Ayşegül Kuru ile bir mekanda eğlenirken görüntülenince gerildi.

Magazin 09-06-24 14:34

Erdoğan'ın yanıtı Bahar-Nihal Candan'ın kardeşini sevindirdi! Sahnede koşa koşa sarılmıştı: Gözümün içine bakarak tek tek dinledi

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı'na bir kız öğrencinin sahnede koşa koşa Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılması iz bırakmıştı. O öğrencinin Bahar-Nihal Candan kardeşlerin kardeşi Zeynep Su Candan olduğu ortaya çıktı. Ablaları için yardım isteyen kardeş Candan, "Gözümün içine bakarak tek tek dinledi" dediği Erdoğan'ın kendisine verdiği yanıtı da paylaştı.

Haber 09-06-24 10:09

Sürpriz nikah... Arka Sokaklar'ın Zeynep Komiser'i Gamze Özçelik evlendi! Sade ve şık gelinliği dikkat çekti

Gamze Özçelik Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeynep Komiser karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Geçtiğimiz yıllarda meslektaşı Uğur Pektaş'tan boşanan Gamze Özçelik yeniden evlendi. Ünlü ismin sade ve şık gelinliği dikkat çekti.

Magazin 08-06-24 17:40

Bülent Şakrak ve Serkay Tütüncü birlikte tatile çıktı! Zeynep Bastık dayanamadı... Olay yorum

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından Esra Akpınar yeni bir aşka yelken açmıştı. İhanet iddialarıyla da gündeme gelen Şakrak şimdi de Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi Serkay Tütüncü ile tatile çıktı. Ünlü isimlerin paylaştığı tatil karesine Bastık kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-06-24 13:18

Farah Zeynep Abdullah'ın Mehmet Ali Erbil yorumu olay oldu! Kanal D'den 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yanıt geldi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yeni bir programla ekranlara geri döneceğini duyuran Kanal D'ye Farah Zeynep Abdullah'ın yanıtı olay oldu. Kanal D'nin X hesabından ise ünlü oyuncuya, yıllar önce rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki bir sahneyle gönderme yapıldı.

Magazin 06-06-24 22:41

Öpüşürken görüntülendi, 'ortada bir şey yok' dedi! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü yine yakalandı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın, Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemini sallarken ikilinin dudak dudağa görüntüsü sosyal medyada ortaya çıkmıştı. Bu görüntünün ardından Bastık 'ortada bir şey yok' açıklamasını yapmıştı. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü yine yakalandı.

Magazin 06-06-24 13:30

Mehmet Ali Erbil'in ekrana döndüğünü duyan Farah Zeynep Abdullah kendini tutamadı

Taciz iddiaları, özel hayatı ve kızının açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ekrana dönüyor. Sosyal medyada bir kısım tarafından eleştirilen bu karara bir tepki de Farah Zeynep Abdullah'tan geldi.

Magazin 06-06-24 11:57

Alp Kırşan İstanbul'u terk edip o şehre yerleşti! Evi çok konuşulan sunucunun son paylaşımları gündem oldu: Doğa ile iç içe yaşıyor

Alp Kırşan bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Uzun yıllar sunuculuk yaptığı Survivor'dan ayrıldıktan sonra Bodrum'da yaşamaya başlayan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan rotalarını İzmir'e çevirdi. Çift, Karşıyaka'ya taşınmadan önce satın aldıkları evi baştan sona restore ettirdi. Kırşan'ın son paylaşımları da çok konuşuldu. Ünlü isme "Ne güzel doğa ile iç içe bir hayat yaşıyor" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 03-06-24 16:55

Türkiye bu olayı konuşmuştu... 'Çöp ev' davasında karar çıktı! İşte yeğenini alıkoyan teyzenin cezası

Bursa'da Cem Muhammet A. (12), teyzesi Kamuran Pınar A. (46) tarafından kaçırılıp çöp ev haline gelen dairedeki kilitli bir odada yaklaşık 1 yıl alıkoyuldu. Cem Muhammet A.'nın kurtarılma anına ait görüntüler ise Türkiye'nin gündemine oturdu. Bakımsızlıktan neredeyse ölmek üzere olan ve uzun süre tedavi gören Cem Muhammet A.'ya kabusu yaşatan teyzesi bugün yargı önüne çıktı. Duruşmada ağladığı öğrenilen Kamuran Pınar A. ve kızı Esra Zeynep A. hakkında mahkeme kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 03-06-24 16:45

Ebru Gündeş, Hadise, Gülşen, Zeynep Bastık... Onları bayramda dinlemek için servet harcamak gerekiyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken gözler ünlülerin sahne alacağı yerlere ve sahne ücretlerine çevrildi. Ebru Gündeş, Hadise, Gülşen derken ünlü isimler yaptıkları konser anlaşmalarıyla ve aldıkları ücretlerle bu bayramda da para basacak.

Magazin 03-06-24 12:21

Jess Molho ve Zeynep Molho'nun boşanacağı iddia edildi! Akla o sözleri geldi

TV8'de sunucu olan Jess Molho ile yönetmen Zeynep Molho'nun 23 yıllık evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma iddiaları gündemdeyken Fedon ile Jess’in bu diyaloğu gündem oldu.

Magazin 03-06-24 12:01

Müjde Uzman'dan sonra Zeynep Koçak hastalığını açıklayıp isyan etti! Çoğu arkadaşım hastalığımı bilmez çünkü...

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncusu Zeynep Koçak değişimiyle sık sık adından söz ettiren bir isim. Koçak son olarak hastalığını açıkladığı paylaşımlarıyla gündeme geldi. Koçak iş hayatıyla ilgili de isyan edip duygularını paylaşınca akla Müjde Uzman geldi.

Kulis 03-06-24 10:28

Zeynep Bastık Serkay Tütüncü ile dudak dudağa yakalanmıştı! Ortada net bir şey yok

Zeynep Bastık'ın, Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla gündemdeyken dudak dudağa yakalandı. Konuyla ilgili ilk kez açıklama yapan Bastık şaşırttı.

Magazin 02-06-24 13:23

İddialar doğru çıktı... Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla büyük yankı uyandıran Zeynep Bastık, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırdığını açıklayan Bastık'ın, eski Survivor yarışmacısıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bu iddianın yankıları sürerken ünlü çift dudak dudağa görüldü.

Magazin 01-06-24 12:44

Çocuklarını vahşice öldürdü, sözleri kan dondurdu! 'Bıçağı görünce içime bir şeyler oldu...'

Bursa'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Murat Kılıç (39), çocuklarından Zeynep (11) ve Aslı’yı (6) bıçaklayarak Muhammet Ali’yi (3) ise boğarak öldürdü. Olay sonrası polise teslim olan Kılıç'ın ifadesi ise dehşete düşürdü. Kılıç'ın, “Simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum” dediği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 30-05-24 11:59

Bursa'da vahşet! 3 çocuğunu evinin bodrumunda katletti: 'Olayı öğrenince inanamadık'

Bursa'da 39 yaşındaki Murat Kılıç, evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Polise teslim olan Kılıç, "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.

Haber 29-05-24 19:34

Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel’in boşanacakları iddia edilmişti! Ünlü çiftten ilk paylaşım geldi: Yorumsuz

Hatayspor'ın eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanacağı iddiası bir süredir konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde birlikte kamera karşısına geçen ünlü çift boşanma iddialarını yalanlamıştı. Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel ile katıldığı bir davetten "Yorumsuz" paylaşımı yaptı.

Kulis 29-05-24 18:48

Sevgilisinden yeni ayrılmıştı! 'Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü aşk yaşıyor' iddiası

Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Sevgilisinden yeni ayrılan Bastık'ın Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 29-05-24 15:50

Değişimiyle çok konuşulmuştu.... Şarkıcı Lara o fotoğrafları çekenlere tepki gösterdi: Bunlar artık soyunuyor!

2000'lerin başında seslendirdiği 'Adam Gibi Adam' şarkısıyla akıllarda kalan şarkıcı Lara, son haliyle şaşırtmıştı. Nükhet Duru'nun tayt polemiği ve Zeynep Bastık'ın iç çamaşırlı pozlarıyla ilgili konuşan Lara, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 24-05-24 11:01

Boşanacakları iddia edilmişti… Volkan Demirel ve Zeynep Demirel sessizliğini bozdu! Tavırları dikkat çekti

Hatayspor'ın eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte kamera karşısına geçen ünlü çift boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ancak gergin tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 24-05-24 08:42

Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel boşanıyor mu? Tartışıyoruz, anlaşamıyoruz... diyerek paylaştı

"Deprem hayatımıza bu anlamda dokundu" diyerek itiraflarıyla bir süre önce gündeme gelen Zeynep Sever'in Volkan Demirel'den ayrılacağı iddiaları gündemdeydi. "Volkan Demirel ve Zeynep Sever boşanıyor mu?" merak edilirken ünlü sporcudan paylaşım geldi.

Kulis 20-05-24 12:13

Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti! 4 gündür yemek yemiyor

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti. 4 gündür yemek yemediğini söyleyen Abdullah paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 18-05-24 16:21

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Sanofi Türkiye’den hayat kurtaracak soru: “Hipertansiyon riskinizin farkında mısınız?”

Dünyada hipertansiyon nedeniyle ortaya çıkan komplikasyonlar her yıl 9,4 milyon kişinin hayatına mal oluyor. Türkiye’de ise nüfusun yüzde 31.8’i hipertansiyon ve bu hastalığa bağlı birçok komplikasyonla mücadele ediyor. Kontrol altına alınan hipertansiyonun ölüm oranlarını azalttığını söyleyen Sanofi Türkiye Temel Ürünler İş Birimi Direktörü Berk Tümen ve Sanofi Türkiye Genel İlaçlar Medikal Direktörü Dr. Zeynep Çalışkan ile 17 Mayıs Hipertansiyon Günü’ne özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber 16-05-24 22:03

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı: Elinde tüfekle sokakta damadını aradı! Dehşet anları kamerada

Gaziantep'te aile içi tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren Halil Özdemir (46), eşi Zeynep Özdemir'i (44) öldürdü, oğlu İbrahim Eren Özdemir (15) ve damadı Hanifi Bozkurt'u (23) ise ağır yaraladı. Halil Özdemir'in eşini ve oğlunu vurduktan sonra elinde tüfekle sokakta damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan Özdemir'in, olay yerine gelen polisleri görünce tüfeği yere bırakıp teslim olması saniye saniye yer aldı.

Haber 13-05-24 12:59

Sevgilisinden yeni ayrılan Zeynep Bastık'ın dansı olay oldu! Sosyal medyayı salladı

Şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla gündeme gelmişti. Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız’la yollarını ayıran şarkıcının sosyal medyada hesabından paylaştığı dansı çok konuşuldu.

Magazin 11-05-24 16:47