Dekorasyon Haberleri

Modern Dekor yapay çiçek dekorasyon fikirleri

İşletmelerde, mekanlarda ve evlerde yapay çiçek uygulamaları vazgeçilmez bir dekorasyon olmaya başladı. Yapay vazo çiçeklerinden, dikey bahçe uygulamalarına kadar sonsuz uygulama örnekleriyle gören herkesi büyülüyor. Modern Dekor Adana yapay çiçek dekorasyonu çeşitlilik ve kullanım alanları da bir hayli fazla. Canlı çiçeklere göre daha uzun ömürleri olan ve ilk günkü canlılığını koruyan yapay çiçekler, günümüzde her alanda ve her işletmede olması gerektiğini düşünüyoruz. Peki nedir bu yapay çiçe

Haber 05-04-2024 15:44

'Beni yeni bir kanepe almaktan kurtardı' Buzdolabı, mutfak dolabı ve tezgahtan sonra... Evini yenilemek isteyenler şimdi de koltuklarını boyuyor! O detaya dikkat

Evinde dekoratif anlamda değişikliğe gitmek isteyen, eski eşyalarından sıkılan ve yenilemek isteyen pek çok kişi, bu süreçte ciddi masraflarla karşılaşabiliyor. Bu nedenle de son yıllarda mutfak dolaplarından tezgahlara, ahşap mobilyalardan buzdolabına kadar pek çok eşyayı boyayarak yeni bir ürüne dönüştürme trendi ortaya çıktı. Ancak koltuk boyamayı ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Alıştığımız şekilde koltukların kılıfını yeniletmek yerine direkt boyayanlar var. Fakat uzmanlar uyarıyor.

Kadin 22-03-2024 12:18

Modern stillerin ve sıra dışı detayların kusursuz uyumu! işte 2024'ün dekorasyon trendleri

Yeni yılı yaşadığımız şu günlerde yaşam alanımızda da değişiklik yapmanın tam zamanı! 2024, ev tasarımında göz alıcı ve ilham verici yeniliklerin çıkış yaptığı bir yıl olacak. Evinize yeni bir soluk getirmek için şimdi harekete geçmeye ne dersiniz? Sizin için yeni yılın yükselen dekorasyon trendlerini ve o trendleri yansıtan ürünleri seçtik, işte detaylar!

Haber 11-01-2024 16:31

Küçükçekmece'de kendisini mimar olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli yakalandı

Küçükçekmece'de kendisini mimar olarak tanıttığı kişinin, ev dekorasyonu için 365 bin lirasını dolandıran şüpheli gözaltında alındı.

Yurthaber 19-10-2023 12:25

Evinizin havasını değiştirecek Chakra ürünlerinde %50 indirim

Yaşam alanınızı daha da keyifli hale getirecek ürünler arıyorsanız Chakra indirim kampanyası tam size göre! Chakra'nın onlarca ürününde %50 indirim kampanyası başladı. Hem tarzınıza hem de bütçenize uygun seçenekler sunan sevilen markanın ürünlerini keşfedin; siz de yaşam alanınıza şık, kaliteli ve konforlu bir dokunuş katın.

Haber 11-06-2023 10:00

İç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı açıkladı! Ucuz ve çirkin görünüyor

Zamanımızın çoğunu ve en mutlu anlarımızı evimizde geçirdiğimiz için ev dekorasyonuna oldukça dikkat etmek gerekiyor. Eve alınan ufak eşyalar, aksesuarlar evin bambaşka görünmesini sağlayabiliyor. TikTok'ta bilgilendirici videolar paylaşan bir iç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı nedenleriyle birlikte açıkladı.

Kadin 30-03-2023 12:02

Evinizin havasını değiştirecek kış aylarına özel dekorasyon önerileri

Mevsim değişiklikleri hayatımızın her alanına etki ediyor, ev dekorasyonu da buna dâhil. Özellikle kış ayları geldiğinde yaz mevsiminin sıcaklığını hissetmeye devam edebilmek için evde bazı değişiklikler yapmak gerekiyor. Siz de kimi minik bir aksesuar gibi küçük kimi duvarları boyamak gibi büyük bazı değişikliklerle evinize ferahlık ve canlılık katmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, evinizin havasını değiştirecek dekorasyon önerilerine beraber göz atalım!

Haber 03-03-2023 15:05

13. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı

13. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı

Yurthaber 04-10-2022 15:02

Yazın canlı renklerini evine taşımak isteyenler için rengârenk ev dekorları

Yaz ayları geldiğinde hepimiz canlı renklerle büyüleniyoruz. Birbirinden iç iç açıcı tonlar, yaşamın her alanında bizlere eşlik ediyor. Peki, bu canlı renkleri evinize taşıyıp yaşam alanınızda farklı bir atmosfer yakalamaya ne dersiniz? Renkli biblolardan kırlent ve vazolara kadar birçok dekoratif ürün, keşfedilmeyi bekliyor. Eğer siz de evinizin havasını değiştirecek ürün arayışındaysanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 05-08-2022 13:50

Evinize baştan aşağı başka bir hava katacak dekor ürünü önerileri

Ev dekorasyonu, ev döşemenin en zevkli kısmı olsa gerek. Tabii evinizin ruhunu değiştirecek doğru ürünleri bulursanız. Eğer eviniz için hangi ürünleri seçmeniz konusunda kararsız kalıyorsanız sizi buraya alalım. Çünkü lambaderden mermer tepsiye, evinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz birçok dekoratif ürünü sizler için listeledik. O hâlde daha fazla gecikmeden listemizde hangi ürünlerin olduğuna göz atalım.

Haber 18-07-2022 15:28

Siz fark etmeseniz de evinizin son derece ihtiyacı olduğu dekorasyon ürünü önerileri

Günlük koşturmacanın arasında ev toplamaya vakit ayırmak her zaman mümkün olmuyor. Yaşam alanlarındaki fark etmediğiniz dağınıklıklar, depresif hissetmenize neden olabiliyor. Küçük ve kurtarıcı eşyalarla halledilebilecek bu sorundan nasıl kurtulacağınıza dair bir fikriniz yoksa sizin için seçtiğimiz dekorasyon ürünlerine bir şans verebilirsiniz!

Haber 15-07-2022 12:32

Evinizin içine yazın renklerini getirecek tatlı dekor ürünleri

Evler en özel alanlar. Dinlenilen, insanın kendisi olduğu, keyifli vakit geçirdiği bu alanlar kişinin zevkine ve konforuna ne kadar uygun dekore edilirse o kadar huzurlu olur. Peki, yaşam alanınızı renkli dekoratif ürünlerle süsleyip daha keyifli hâle getirmek ister misiniz? Üstelik bu keyfi dört mevsim yaşamanız mümkün. Eğer bu fikri beğendiyseniz birbirinden güzel dekor ürünleri için yazımızı okumaya davetlisiniz!

Haber 05-07-2022 13:46

Evinizi eskisinden daha derli toplu ve şık gösterecek eşya önerileri

Tüm eşyaların yerli yerinde olduğu, şık ve derli toplu bir evde yaşamak herkesin hayali. Daha düzenli bir yaşama ilk adımı atmak için evinizin dağınıklığından şikâyet etmeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeyi deneyebilirsiniz. Evinizdeki alanları hangi eşyalar yardımıyla kolayca düzenleyeceğinizi bilmeyen biriyseniz doğru yerdesiniz. Yaşadığınız yeri eskisinden daha düzenli ve şık gösterecek sizler için hazırladığımız eşya önerilerini incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 20-06-2022 15:00

Konforlu evinize şıklık katacak ve yaz renklerine uygun ev aksesuarları

Herkes rahat olduğu kadar şıklığıyla da ön plana çıkan bir evde oturmayı hayal eder. Evlerde şıklık; mobilyalardan başlar, beyaz eşyalara kadar uzanır ancak ortamın havasını asıl değiştiren objeler hiç şüphesiz ki aksesuarlar! Aksesuarlar eve doğrudan dekoratif bir dokunuş yapmakla kalmıyor, aynı zamanda ortama farklı bir enerji katarak da göz kamaştırıyor. O hâlde konforlu evinize şıklık katacak ve yaz renklerine uygun ev aksesuarlarına göz atmaya ne dersiniz?

Haber 10-06-2022 14:40

Yaz havasını evinizin içine taşıyacak doğal taşlarla süslenmiş ev eşyaları

Yazın muhteşem enerjisini birbirinden etkileyici ev eşyaları ile yuvanıza taşımaya ne dersiniz? Doğanın yansımasını içinde bulunduran doğal taşlar kullanılarak oluşturulan aksesuar ve ev eşyaları keşfedilmeyi bekliyor. Küçük dokunuşlarla muhteşem sonuçlar elde etmek isteyen herkesin ilgisini çekecek özel parçaları keşfetmeye hazır mısınız? Evinizin her köşesini renklendirecek seçilmiş ürünler ile tanışmak için listemizi incelemeye devam edin!

Haber 10-06-2022 14:34

Evinize şıklık ve yenilik katacak en güzel orta sehpa modelleri

Orta sehpalar, ev dekorasyonunu tamamlayan en önemli unsurlardan biri. Bu sehpalar, şık olmalarının yanı sıra fonksiyonel yapılarıyla hemen hemen her salon ya da oturma odasını süslüyor. Odanın büyüklüğüne göre farklı çeşitlerde üretilen birçok orta sehpa modeli bulmak mümkün. Eğer siz de evinizin havasını değiştirecek, yıllarca kullanabileceğiniz bir ürün arayışındaysanız en güzel orta sehpa modellerine yer verdiğimiz yazımızı incelemeden karar vermeyin!

Haber 20-05-2022 14:30

Yazın salaşlığını evinizin dekorunda hissettirmek için en güzel makrome süs önerileri

Sıcak yaz günlerinde evinizi daha salaş ve bohem bir stilde süsleyerek evinizin dekorasyonunu değiştirmek isteyenlerden misiniz? Cevabınız "Evet." ise makrome işlemeler ve süsler sizin için harika bir seçenek olabilir! Küçük ve işlevsel olan makrome modelleri hem el emeği olması hem de zarif duruşu ile yaşadığı ortamı salaş bir havaya sokmak isteyenler için eşsiz bir seçenek. Bohem tarzın olmazsa olmazı makrome süsleri sizler için seçip inceledik.

Haber 18-05-2022 11:19

Modernlikten uzaklaşan eski evler için yenileyici ve modernleştiren ürün önerileri

Yaşam alanları da diğer her şey gibi zamanla eski görünüme bürünür. Bu görüntü can sıkıcı olsa da sık sık ev değiştirmek pek de mümkün değil tabii. Siz de evinizin giderek modernlikten uzaklaşan eski görüntüsünden rahatsız oluyorsanız merak etmeyin. Yıllara yenik düşen ve eskimeye yüz tutan evinizi modern hâle getirecek birbirinden pratik ürünlerle karşınızdayız! Evinizi âdeta yepyeni gösterecek bu ürünler neler mi? Okumaya devam edin!

Haber 16-05-2022 18:07

Hem şıklığıyla odanızın dekoruna yakışacak hem de yerden tasarruf ettirecek kitaplık modelleri

Vaktinin çoğunu kitaplarla geçirenler, okuma alışkanlıkları sayesinde pek çok kitabın biriktiğini iyi bilir. Bu güzel alışkanlığınız ile kitaplarınızı hem sergilemek hem muhafaza etmek için şık ve zarif bir kitaplığa ihtiyaç duyabilirsiniz. Odanızda az yer kaplayarak kitaplarınızı oldukça dekoratif hâle getirmenizi sağlayacak kitaplık fikirlerimize bakmaya ne dersiniz?

Haber 13-05-2022 16:09

Dekorunu tik tak sesleriyle taçlandırmak isteyenlere özel en iyi duvar saati çeşitleri

"Dekorasyonu tamamlayan son dokunuş nedir?" desek muhtemelen herkes boş duvarları süsleyen birbirinden güzel tablolar ve şıklığıyla göz dolduran saatler der. Siz de ev dekorasyonunuza çok yakışacak hem kaliteli hem estetik en güzel duvar saati modellerini arıyorsanız doğru yerdesiniz! Tüm beklentilerinizi karşılayacak şık ve kullanışlı modeller yazımızda sizleri bekliyor. İncelemeye hazır mısınız?

Haber 06-05-2022 11:49

Salonunuzun görüntü kalitesini arttıracak en kaliteli ve güzel görünümlü orta sehpa önerileri

Ev dekorasyonuna merak salanlar, buraya! Evinizde şık mobilyaları bir araya getirerek harika ev dekorasyonu yaratabilirsiniz. Orta sehpalar salon dekorasyonuna etki eden önemli faktörlerden biri. Hem kullanışlı tasarımları hem şıklıkları düşünüldüğünde her evin olmazsa olmazları arasında yer alır. Evinizin dekorasyonuna en uygun orta sehpayı seçmeden önce incelediğimiz modellere de göz atmayı unutmayın!

Haber 26-04-2022 10:17

Evinin dekorunu yenilemek isteyenlere 2022'nin en trend ev dekorasyonu ürünleri

Huzurlu dakikalar geçirdiğiniz yuvanızı son moda ürünlerle daha canlı bir mekâna dönüştürmeniz mümkün. 2022 yılının ev dekorasyon trendlerini takip ederek modern ve şık dokunuşlara sahip alanlar yaratabilirsiniz. Birbirinden kaliteli ürünleri keşfederek evinize yeni bir soluk getirmeye ne dersiniz? Birçok kategoriden özenle seçilmiş yüksek kaliteli ürünleri keşfederek ihtiyacınız olan değişiklikleri gerçekleştirmeye hemen başlayın!

Haber 19-04-2022 13:55

50 TL altı alabileceğiniz en kullanışlı ve uzun ömürlü organizerler

Yaşam alanını düzenli ve kullanışlı hâle getirmek için çekmece içlerinde, dolaplarda, çalışma masasında, lavaboda ve evin daha birçok alanında organizer'lardan yardım alabilirsiniz. Böylece hem eşyaların kaybolmasını hem dağınıklığı önleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı ürünler sayesinde evinizi daha düzenli ve konforlu hâle dönüştürebilirsiniz. Peki, 50 TL altındaki fiyatlarıyla bütçenizi yormayacak ürünleri keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 18-04-2022 17:24

Evinize aldığınızda adeta ailenizden bir parçaya dönüşecek en kullanışlı teknolojik ürünler

Evde zaman geçirmekten büyük keyif alan kişileri ve teknolojik ürünleri takip etmeyi sevenleri ortak noktada buluşturacak birçok ürün seçeneği bulunuyor. Pek çok özelliği ve hayat kolaylaştıran fonksiyonları bulunan teknolojik ürünler, evde geçirilen zamanı daha kaliteli, eğlence dolu hâle dönüştürüyor. Gelin, evinizi taçlandıracak en kullanışlı teknolojik ürün çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 15-04-2022 11:10

Baharın gelmesiyle doğa yeniden doğarken bu ürünlerle siz de evinizi küllerinden doğurun

Baharın gelmesiyle doğa yeniden canlanıyor ve kendini yeniliyor. Siz de baharın canlanan etkisini evinize yansıtmak istiyorsanız eşyalarınızı yenileyecek ya da temizleyecek ürünleri tercih edebilirsiniz. Doğru ürünleri kullanarak evinizin yeni gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Bahar temizliği yaparken hangi ürünleri kullanacağınızı bilmiyorsanız üzülmeyin, birbirinden güzel ürünleri araştırdığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 15-04-2022 10:49

Şıklığıyla misafirlerinizi baştan çıkaracak ekonomik misafir odası önerileri

Misafir ağırlamayı seviyor musunuz? Cevabınız "Evet" ise yazımız tam size göre. Misafirlerinize verdiğiniz değeri öne çıkarmak için misafir odanızı daha şık hâle getirebilirsiniz. Özellikle ailenizi veya arkadaşlarınızı uzun uzadıya misafir etmeniz gereken zamanlar olabilir. Misafirlerinizin hem rahat etmelerini sağlayacak hem şıklığıyla onlardan tam not alacak misafir odası önerileriyle sizi baş başa bırakıyoruz!

Haber 15-04-2022 10:01

Bu bahar arka bahçesini, terasını yeniden dekore etmek isteyenler için en güzel mobilya parçaları

Kullanışlı ve konforlu ürünlerle teras ya da bahçenizi atıl durumda olmaktan kurtarabilirsiniz. Isınan havalarda sevdiklerinizle vakit geçirmek için terasınızı konforlu bir hâle dönüştürmeye ne dersiniz? Rahat koltuk takımı, sandalye, ampul ve daha birçok mobilya ile modern tarzı kolayca yakalayabilir, konforlu bir alan oluşturabilirsiniz. "Peki, hangi mobilyaları kullanmam gerekiyor?" diye düşünüyorsanız incelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz!

Haber 13-04-2022 16:37

Birkaç küçük dokunuşla evinizde harikalar yaratabileceğiniz ürünler

Yaşam alanımızın konforlu, rahat ve göz zevkimize hitap eder şekilde düzenlenmesi oldukça önemli. Evdeki dekorasyonu değiştirmek için küçük dokunuşlar yapmanız yeterli olabilir. Yaşam alanını daha keyifli ve yaşanabilir hâle getirmek için çeşitli eşyalardan yardım alınabilir. Peki, ufak dokunuşlar yaparken hangi ürünleri kullanmanız gerektiğine göz atmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet." ise yazımızı okumaya davetlisiniz!

Haber 11-04-2022 10:47

Evinizin stilini belirlerken son dokunuşu yapabileceğiniz ürün önerileri

İşten döndüğünüzde sizi dinlendiren sıcak bir eve ortamı gibisi yok! Tabii evde rahat hissetmek için sizi yansıtan tarzda dekore etmeniz gerekir çünkü eviniz ne kadar tarzınıza uygun olursa o kadar "ev" gibi hissettirir. Dekorasyonda yapacağınız birkaç küçük değişiklik, evinize ve size iyi gelebilir. Eğer siz de evinizin stilini belirlerken kullanacağınız ve son dokunuşları yapmanıza yardım edecek ürün arayışındaysanız okumaya devam edin!

Haber 08-04-2022 15:04

Evinize farklı bir hava katacak en iyi kapı kolu markaları ve modelleri

Evinizin dekorasyonundan sıkıldıysanız ancak mobilyaları yenilemek istemiyorsanız size harika bir önerimiz var, kapı kollarını değiştirmeye ne dersiniz? Hem bütçenizi yormayacak hem küçük dokunuşlarla büyük değişiklik yaratacak birbirinden güzel kapı kollarıyla evinizin dekorasyonunda fark yaratabilirsiniz. Eğer evinize yakışacak kapı kolu önerilerine göz atmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 08-04-2022 09:57

Evinde ev arkadaşı olanların sahip olması büyük fark yaratacak ürünler

Özellikle üniversite dönemlerinde her gencin deneyimlemesi gereken şey, aileden ayrı bir eve çıkmak ve arkadaşlarla yaşamak! Sevdiğiniz bir arkadaşınızla aynı evi paylaşmanın keyifli hâlleri bir yana zorlukları da var elbette. Ev arkadaşlığını sürdürürken yaşanacak ufak tefek anlaşmazlıkları sonlandırmanızı ve arkadaşınızla daha iyi iletişim kurmanızı sağlayacak ürün önerileriyle karşınızdayız!

Haber 23-03-2022 11:16

Evinizin havasını değiştirip daha da modern ve elegan yapacak mobilya önerileri

Modern ve şık bir şekilde dekore edilmiş evler her zaman daha iyi hissetmenizi sağlar. Evinize modern bir görünüm kazandırmak içinse çok büyük değişiklikler yapmak zorunda değilsiniz. Bir sehpa ya da koltuk takımı ile çarpıcı bir değişime imza atabilirsiniz. Siz de evinize modern bir görünüm kazandırmak istiyorsanız birbirinden güzel ürünleri listelediğimiz yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 22-03-2022 15:48

Amazon'da bulabileceğiniz evinizi modern köy havasına sokacak ürün önerileri

Bir evin dekorasyon stili, atmosferini ve havasını çokça etkiliyor. Birbiriyle uyumlu renkler, desenler, belli bir tarza hitap eden eşyalar kullanıldığında renksiz ve cansız bir ortamı bile güzelleştirmek mümkün. Yaşam alanınızda daha doğal görünümlü bir tarz oluşturmak istiyorsanız evinizi modern köy stiliyle dekore edebilirsiniz. Bu fikir sizi de heyecanlandırdıysa birbirinden farklı dekoratif ürünlerin yer aldığı yazımızı okumaya devam edin!

Haber 14-03-2022 11:02

Tatlı bir rahatlama hissettiren ucuz ve kullanışlı trend ürünler

Sizi rahatlatan uygun fiyatlı ürünler ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Aklınıza gelmeyen ufacık bir detay bile günün yorgunluğundan kolayca kurtulmanıza yardımcı olabilir. Üstelik bunun için büyük masraflara da hiç gerek yok. Siz de uygun fiyatlı ürünler kullanarak hayat kalitenizi artırmak, rahatlığın tadını çıkarmak ve daha birçok avantajı elde etmek istiyorsanız incelediğimiz ürünlere bir göz atmalısınız.

Haber 14-03-2022 09:36

Bakmaya zamanı olmayıp evinde çiçeksiz yapamayanlar için gerçeğinden ayıramayacağınız yapay çiçekler

Evde çiçek bulundurmak, iyi hissetmemize ve doğanın bir parçası olduğumuzu hatırlamamıza yardımcı olur. Ayrıca eve güzel ve dekoratif bir görünüm katar. Ancak canlı çiçekler ilgi, bakım ve sulamaya ihtiyaç duyar. Aksi halde çiçekler büyüyemez ve kurumaya başlar. Çiçeksiz kalmak istemiyor fakat onlara ayıracak zaman bulamıyorsanız yapay çiçekleri tercih edebilirsiniz. Hangi yapay çiçeği seçeceğinize karar veremiyorsanız listemize göz atmalısınız.

Haber 14-03-2022 09:36

Evinizin görünüşünü daha kaliteli hale getirmek için 200 TL altı ürünler

Eviniz, hiç kuşkusuz gününüzün çoğunu geçirdiğiniz, işten geldiğinizde yorgunluğunuzu atabildiğiniz en konforlu alanlardan biri. Tabii iyi ve kaliteli bir dekorasyon da yapılmışsa evden hiç çıkmak istemezsiniz. Ancak evinizi dekore ederken çok düşünmemiş, pek özen göstermemiş ya da bütçenize uygun eşyalar bulamamış olabilirsiniz. İşte ufak birkaç dokunuşla evinizi daha şık ve zevkli göstermenin tam zamanı, ne dersiniz? Haydi gelin, 200 TL altı bütçe dostu ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 11-03-2022 13:21

Küçük oturma odaları için yer sıkıntısını ortadan kaldıracak depolama dostu mobilya önerileri

Küçük oturma alanına ve çok fazla eşyaya sahipseniz işlevsel ürünleri tercih etmelisiniz. Doğru ürünlerle küçük odaları kullanışlı hale getirmek oldukça kolay. Hem zarif görünen hem eşyalarınız için gereken alanı sağlayacak mobilyalar arıyor ama bulamıyor musunuz? Merak etmeyin, oturma odanız için birbirinden kaliteli ve işlevsel ürünleri sizler için değerlendirdik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 11-03-2022 11:08

Evini daha modern bir görüntüye kavuşturmak isteyenler için bu ayın en trend ev ürünleri

Günün çoğunluğunu evde geçiriyoruz. Hal böyle olunca yaşam alanlarının konforlu, şık ve modern olması, bizi yansıtması gerekiyor. Bu şekilde evde daha iyi bir ruh haline sahip olmak mümkün. Yaşam alanlarında modern dokunuşları sevenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Yapacağınız küçük değişikliklerle evinizi çok daha modern hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki sizler için bu ayın en trend ürünlerini bir araya getirdiğimiz yazımızı inceleyerek!

Haber 10-03-2022 10:45

Evinizin özgürlük hissini arttıracak mutlaka almanız gereken bohem ev dekor ürünleri

Bohem ev dekorasyonu; şık etnik yapısı, doğaya yakın olması, enerjisi ve özgürlük hissini arttırmasıyla çok sevilen dekorasyon stillerinden biri. Rahatlatıcı ve sıcak bir görünümle estetiği de beraberinde getiren bohem ev stilinin olmazsa olmaz parçalarını sizler için bir araya getirdik. Bohem tarzı seviyor ve evinizi bu stile uygun dekore etmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 10-03-2022 10:45

Evinizi ışıl ışıl ve enerjik gösterecek ev dekoru ürünleri

Evimiz, rahatlayıp dinlenebildiğimiz en değerli alan. Ne kadar kendimize özel dekore edersek o kadar mutlu hissetmez miyiz? Mobilya, halı, perde, aydınlatma gibi pek çok detay tarzımızı yansıtırsa orası daha çok "ev" gibi gelir. Yanlış dekore edilmiş ürünlerle eviniz kasvetli ve basık görünebilir. Aksine doğru ürünleri kullanırsanız aydınlık ve enerjik bir eve sahip olabilirsiniz. Peki, ışıl ışıl bir ev için ihtiyaç duyabileceğiniz ürünleri incelediğimiz yazımızı incelemeye ne dersiniz?

Haber 07-03-2022 16:52

Eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabileceğiniz en iyi vakumlu hurçlar

Evde eşyaların fazlalaşması ve bu eşyaların güvenli bir şekilde saklanması konusunda bazı problemler yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle yüksek hacme sahip yorganlar, şişme montlar, giyilmeyen kıyafetler derken evinizde size kalması gereken yaşam alanları bu eşyalar tarafından fazlasıyla işgal edilmiş olabiliyor. İşte tam da bu sorunları çözmek için üretilmiş en iyi vakumlu hurçların yer aldığı yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 07-03-2022 15:35

Evinin dekorunu değiştirmeden duramayanlara 100 TL altı dekor ürünleri

Küçük ancak etkili dekor ürünleri ile evinizi güzelleştirebileceğinizi edebileceğinizi biliyor muydunuz? Basit dokunuşlarla evinizin bütün havasını değiştirebilir ve dekorasyonda kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Evinizi dekore ederken pahalı ürünler almak istemiyor, yine de evinizi estetik bir şekilde dekore etmek mi istiyorsunuz? Cevabınız "Evet." ise gelin, seçtiğimiz ürünlere beraber göz atalım.

Haber 07-03-2022 15:16

Oturma odanızın ruhunu değiştirecek en yenilikçi ürünler

Evde en çok zaman geçirilen alanlardan biri oturma odası. Burası bazen film izlemek için geldiğiniz bir sinemaya dönüşürken bazen sevdiklerinizi ağırladığınız bir misafirhane oluyor ama oturma odaları en çok dinlenmek için kullanılıyor. Haliyle buranın doğru eşyalarla dizayn edilip işlevsel bir hale dönüştürülmesi gerekiyor. Eğer siz de oturma odanızı fonksiyonlu ve şık bir şekilde dizayn etmek istiyorsanız sizin için derlediğimiz ürünler ilham kaynağınız olabilir. Öyleyse buyurun listemize!

Haber 04-03-2022 16:36

Evinizin ortak problemlerine çözüm olabilecek kesin problem çözücü ürünler

Hepimiz yorucu iş saatlerinin ardından eve gelip dinlenmek isteriz. Ancak her evde görülebilen bazı problemler genellikle keyif saatlerini işkenceye çevirebilir. Dağınık dolaplar, etrafta uçuşan tüyler, tıkanan lavabolar insanı çileden çıkarabilir. Bu problemlerin çözümü ise birkaç parça ürünle oldukça kolay. Bu ürünler neler mi? Merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 04-03-2022 09:51

Evinizin düzenine düzen katacak birbirinden özel ve çok satılan ürünler

"Dağınık evler, ruhu olan ve yaşayan evlerdir!" dense de aslında dağınıklık insanı olumsuz etkiliyor. Ancak çoğu zaman yoğunluktan ev toplamaya vakit kalmayabiliyor. Bir de evde küçük çocuk varsa dağınıklık iki katına çıkıyor. Siz de dağınıklıktan şikayetçiyseniz merak etmeyin, her şeyin çaresi var! Birkaç fonksiyonel eşyayla minimum efor sarf ederek çok daha temiz ve düzenli bir eve sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Yazımızı okumaya devam edin!

Haber 02-03-2022 11:08

Çiçek ve bitki aşıklarının evinde mutlaka bulunması gereken araçlar

Evinizi göz alıcı bir çiçek bahçesine çevirmek için uygulayacağınız bakım, özel ve dikkatli olmalı. Bitkilerinize ihtiyaç duyduğu bakımı yaparak yaşam kalitelerini arttırabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirirken elinizin altında bulunması gereken pek çok araç mevcut. Peki, birçok alternatifi ve işlevi bulunan ürünleri nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Hem bu ürünleri keşfetmeye hem doğru bakımla sağlıklı bitkilere sahip olmaya hazır mısınız? O halde yazımızı incelemeye davetlisiniz!

Haber 01-03-2022 11:16

Dilediğiniz renge boyayıp silebileceğiniz en iyi silinebilir boyalar

Yeni eve taşınırken ya da dekorasyonda değişiklik için duvarları boyamak gerekebilir. Siz de böyle bir işe kalkışacaksanız boyama işleminden önce dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktaları gözden geçirmelisiniz. Bunlardan en önemlisi, silinebilir boyaları tercih etmek. Silinebilir boya sayesinde duvar yüzeyinde oluşabilecek lekeleri temizleyebilirsiniz. Böylece duvarlarınızı uzun yıllar tekrar boyamak zorunda kalmazsınız. Peki, silinebilir boya nasıl seçilir, en iyi markalar hangileridir mera

Haber 01-03-2022 11:16

Daha önce neden aklımıza gelmemiş ki? Artık kullanmadığınız mumları böyle değerlendirin...

Bulunduğu ortamın ambiyansını baştan aşağı değiştiren mumlar ile doğal görünen çiçekler yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Evinizin dekorasyonuna şıklık katacak mumdan dekoratif çiçek yapımı, sadece birkaç adımda tamamlanıyor. Ekonomik ve pratik bir şekilde hazırlanan mumdan çiçekler ile siz de yaşam alanlarınıza estetik bir dokunuş yapabilirsiniz.

Kadin 28-02-2022 15:47

Banyonuzu hiç görmediğiniz araç gereçlerle daha şık ve düzenli hale getirin

Banyonuzu az eforla daha kullanışlı ve ferah bir mekana dönüştürebileceğinizi biliyor muydunuz? Her stilden banyo için farklı çözüm önerileri bulmak mümkün. Evinizin stiline uygun ürünleri ergonomik parçalardan seçerek mekanı daha kullanışlı bir hale getirmeye var mısınız? Satın alacağınız birkaç parça ürün sayesinde mekanın daha şık ve düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kullanım alanlarına özgü tasarımlarıyla muadillerinden ayrılan sıra dışı pek çok ürün keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 24-02-2022 10:10