Kendin Yap Diy Haberleri

Sosyal medyada kıyafetlerini tek tek denedi! Hiçbiri olmayınca gözyaşlarına hakim olamadı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Diyet yap geçer

Sosyal medyada kombin videosu çekmek için kamera karşısına geçen bir kadın kıyafetlerinin üzerine olmaması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Vücudundaki fazlalık göstererek kıyafetlerini denemeye devam eden ve aynada gördükleri karşısında mutsuz olan genç kadının paylaşımı sosyal medyada viral olurken yorum yağmuruna da tutuldu.

Trend 2024-04-26 08:14:42

Bembeyaz bir cilde sahip olmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Birçok insan, bembeyaz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak ister. Cilt tonunu düzenlemek ve leke görünümünü azaltmak için doğal ve etkili çözümler arayanlar için bu yazı oldukça faydalı olabilir. Cildiniz için uygulayacağınız 3 önemli madde ile cilt tonunuzu açabilirsiniz.

Kadin 2024-04-06 16:00:25

Cildinin ışıl ışıl parlamasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Sağlıklı ve parlak bir cilt, birçok insanın hedefidir. Bazen bunu elde etmek bazen zor olabilir. Cildimizin parlaklığı, içsel ve dışsal faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında beslenme, cilt bakımı rutini ve yaşam tarzı alışkanlıkları yer alır. Cildinizin sağlığı ve parlaklığı için yapabileceğiniz üç önemli adım haberimizde.

Kadin 2024-03-30 15:54:38

Kusursuz bir cilt görünümü için bu beş şeyi yap!

Kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmak, birçok kişinin hayali. Bunu yapmak doğru cilt bakımı alışkanlıklarıyla mümkün. Kusursuz bir cilt görünümü için dikkat etmeniz gereken beş sır bulunuyor. Bu adımlar, cildinizin sağlığını destekler, nem dengesini korur, akne ve lekeleri azaltır ve cildinizi genç ve canlı tutar. Doğru cilt bakımı rutini ile, her zaman sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 2024-03-19 16:06:22

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken çağrı! '31 Mart'a kadar bunları yap, oylar senin olsun'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Akşener, "Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye ve bütün emeklilere 10 bin lira zam vermen gerekiyor. En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerekiyor. 31 Mart'a kadar bunları yap; oylar senin olsun. Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 bin öğretmenin tayinini hemen yapın. Atanamamış öğretmenlerin oyu senin olsun" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 15-03-24 17:59

Muslera'dan Galatasaray yönetimine sosyal medya aracılığı ile mesaj! ''Kendi rakamını kendin yaz derim''

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven sosyal medya hesabından Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 04-03-24 15:24

Vücudunun güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Vücudunun güzel kokması, kişisel bakımın önemli bir parçasıdır ve çoğumuz bunu sağlamak için çeşitli yöntemlere başvururuz. Doğal ve etkili yöntemler vücudunuzun güzel kokmasına yardımcı olabilir. İşte, vücudunun güzel kokmasını istiyorsan yapman gereken 3 etkili şey....

Kadin 04-03-24 11:55

Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi! Beni ne yaparsan yap 0 beden olamam

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ süper minisiyle poz verdi. Güzelliğiyle ve fit görünümüyle dikkat çeken güzel oyuncu "Pandemiden kısa bir süre önce aralıklı oruca geçtim" diyerek sırrını da paylaştı.

Magazin 22-02-24 11:28

Her şey bu cümleyle başladı: Gel bana çocuk yap sana ev vereceğim... Sonrası dehşet! Çocuğunu satmak istedi, sonra da düşürüp klozete attı

İstanbul'da ortaya çıkan bir hikaye duyanları dehşete düşürdü. Özbekistan'da yaşayan Muxlısaxon Karımova Türkiye'den tanıştığı birinin, "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" sözleri sonrası İstanbul'a geldi. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmedi. Evden kaçan kadın yeni tanıştığı insanlar tarafından fuhuşa zorlandı, karnındaki bebeğin satılacağını duyunca da ilaç içip klozete attı. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 16-01-24 16:37

Kişilik testi: Hangi bulutsun? Tercihini yap, karakterinin derinliğini keşfet!

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlardandır. Bir kişilik testi sosyal medyada tekrar gündem oldu. Görselde 3 farklı bulut şekli bulunuyor. Görseli inceleyip seçiminizi yaptıktan sonra analizi okumayı unutmayın.

Trend 28-12-23 15:03

ASGARİ ÜCRET SON DAKİKA: CHP 'bir zam olmaz' dedi, TÜRK-İŞ 'mahsuru yok...' Asgari ücret zammı için açıklama: 'Bu sürdürülebilir değil'

Asgari ücret zammı son dakika... CHP'li heyet asgari ücret zammı öncesi TÜRK-İŞ’e ziyarette bulundu. Görüşme sonrası TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay yeni asgari ücret için açıklamalarda bulundu. Atalay, "Enflasyonu durdursunlar, ete süte, kiraya zam gelmesin, o zaman asgari ücreti konuşmanın bir anlamı da yok" derken, " Sen zammı ver, sonra asgari ücrete zam yap, bu sürdürülebilir bir şey değil" diyerek tepki gösterdi. CHP ise asgari ücrette ara zam uygulamasının devam etmesini talep etti.

Finans 06-12-23 14:39

Aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi isimler de var! 'Yüksek karlı gizli fon' vaadiyle dolandırıcılık davası başladı: Mahkeme başkanı ısrarla o kişiyi sordu, Seçil Erzan, Fatih Terim'in ismini verdi

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fatih Terim, Fernando Muslera gibi isimler dolandırılmıştı. Olaya ilişkin 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Seçil Erzan mahkemede verdiği ifadede 2020'de kendisini tanıyan bir kişinin fon adı altında olmadan "Ne istiyorsan onu yap" diyerek para teslim ettiğini söyledi. Mahkeme başkanının ısrarla bu kişiyi sorması üzerine sanık Erzan, Fatih Terim'in ismini verdi.

Haber 21-11-23 07:01

Big Bang Startup Challenge için geri sayım başladı! 'Hayal et, cesaret et, yap'

İTÜ Çekirdek tarafından her yıl düzenlenen Big Bang Startup Challenge, bu yıl 50 cesur girişimi sahnede buluşturmaya hazırlanıyor. 13-14 Aralık tarihlerinde herkese açık şekilde, Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliğin bu yılki mottosu “Hayal et, Cesaret et, Yap” olacak. Etkinliğe kayıt bigbang.itucekirdek.com adresinden yapılıyor. Etkinliğe katılım ücretsiz ve herkese açık.

Haber 07-11-23 15:50

Sayıştay raporunda ortaya çıktı! 'Yap-İşlet-Devret'te Hazine, 123 milyar liralık kur farkı ödedi

Döviz kurundaki yükseliş Hazine’nin garanti ettiği borçları arttırdı. Kamu-özel işbirliği kapsamında yap-işlet-devret ve benzeri finansman modelleri kapsamında verdiği garantiler için 2023 yılına devredilen toplam rakam 402 milyar 493 milyon liraya ulaştı. Dövizdeki yükselişten dolayı ise 2022 yılında 123,1 milyar lira tutarında kur farkı ödedi.

Finans 23-09-23 07:17

Akrilik boya nedir? Akrilik boya nasıl kullanılır?

Son yıllarda sıkça karşılaşılan kavramlardan biri olan “kendin yap (DIY – Do It Yourself)” dünya genelinde etkili bir akım haline gelmiştir. Bu akım kapsamında kullanılan bazı malzemeler ve ürünler de akım kadar popüler olmuştur. Akrilik boya da bu akımda kullanılan gözde malzemeler arasında yer alır. Bu boya türünün bazı özellikleri tercih nedeni olmuştur. Birçok alanda kullanımı olan bu boya, son zamanların en gözde boyalarındandır.

Haber 15-09-23 16:48

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz çocuk yap diyen takipçisine dayanamadı! Sert yanıtı gündem oldu

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün sosyal medya hesabında takipçisine verdiği yanıtı olay oldu. Son olarak meslektaşı İsmail Hacıoğlu ile ayrılığıyla gündeme gelen ünlü isime takipçisinden evlenmesi ve çocuk yapması gerektiği yönünde yorum geldi. Yoruma dayanamayan Gürbüz, tepkisini dile getirdi.

Magazin 11-09-23 22:58

Bakan Özhaseki'den dikkat çeken sözler! '8-9 şiddetinde deprem olsa bile...'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'daki 'Tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temel atma töreninde konuştu. Bakan Özhaseki, "Depreme karşı sağlam, güvenilir konutlar yapacağız. Bu konuda taviz vermeyeceğiz. 8-9 şiddetinde bile olsa deprem anında evimizden çıkmayacağız. Yok efendim alelacele yap, gel şuraya. Ne olacak? Sen buna da göz yum. Yok arkadaşlar. Göz yummadan, tavizsiz şekilde gideceğiz. Bunu yapacağız" açıklamasında bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları!

Haber 29-07-23 20:00

Beden pozitifliğini savunan fenomen Ariella Nyssa, fazla kilolarını eleştirenlere rest çekti! “Kendin olduğun için teşekkürler”

Sosyal medyada yaklaşık 750 bin takipçisi bulunan fenomen isim Ariella Nyssa beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Özellikle sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına meydan okuyan fenomen isim fazla kilolarını eleştirenlere yaz tatilinden yaptığı bir paylaşımla cevap verdi.

Trend 15-07-23 10:46

Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: O oyu benim için değil kendin için vereceksin

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlere seslenerek, "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama geleceğin için karar ver. Sana gençliğini unutturup işsiz güçsüz parasız bırakanlar mı gelsin? Unutma o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-23 19:52

Kılıçdaroğlu’ndan yeni açıklama: ‘Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak’

Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs seçimleri yaklaşırken sosyal medya hesabından yaptığı sandık çağrılarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu yaptığı son paylaşımında ekonomiye dikkat çekerek “Bunlar gelirse dolar 30 liraya çıkacak. O oyu benim için değil kendin için vereceksin” dedi.

Haber 23-05-23 13:50

Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: Vatanını seven sandığa gelsin

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, videosunda "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver. 10 milyon Suriyeli yetmedi; 10, 20 milyon dahası mı gelsin? Unutma, o oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin!" ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-23 00:34

Mansur Yavaş'a 'Senin milliyetçiliğine yazık' tepkisi! Bakan Soylu Selo'nun, Karayılan'ın diliyle konuşuyor diyerek eleştirdi: Sen bu milleti herhalde kendin gibi zannettin

Miting meydanlarında cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak terörle mücadeleye yönelik söylemleriyle öne çıkan ABB Başkanı Mansur Yavaş'a İstanbul 2. bölge milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert tepki geldi. Bakan Soylu, Yavaş'ı "Senin milliyetçiliğine yazık" ifadeleriyle eleştirirken "Selo'nun, Murat Karayılan'ın diliyle konuşmak Mansur Yavaş'a yakışır mı?" dedi.

Haber 01-05-23 09:45

Cricut, Akasya AVM’de ziyaretçilerini ağırlayacak

Türkiye distribütörlüğünü Penta Teknoloji’nin üstlendiği ve “kendin yap” (Do It Yourself) projeleri alanında önemli teknoloji üreticilerinden biri olan Cricut, Akasya AVM’de kurulacak olan standında teknoloji severlerle buluşacak.

Haber 28-04-23 21:07

Ramazan Bayramı'nda otoyol ve köprüler ücretsiz

Ramazan Bayramı tatili ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. Söz konusu karar, yap-işlet-devret projelerini kapsamıyor.

Finans 14-04-23 09:31

SON DAKİKA | Resmi Gazete'de yayımlandı: Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak!

Son dakika haberi: Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, yap-işlet-devret projeleri hariç otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 20 Nisan Perşembe saat 00.00'dan 24 Nisan pazartesi 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Haber 14-04-23 00:29

Praktiker çalışma saatleri nedir? Praktiker şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Türkiye’nin farklı illerinde ve farklı noktalarında bulunan Praktiker şubeleri “Kendin Yap” alanında hizmet veren markalar arasında yer almaktadır. Birçok ülkede bulunan Praktiker, uygulama yapı market alanında önemli isimlerden biridir. Çalışma saatlerinde hizmet vermekte ve müşterilerine çeşitli kampanyalar ve indirimler sunmaktadır. Peki, Praktiker şubeleri saat kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 17-02-23 09:11

Bauhaus çalışma saatleri nedir? Bauhaus şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alman markası olan Bauhaus ülkemizde de şubeleri bulunan ve ev ile bahçe için yapılacak alışverişlerde en sık tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Kendin yap kavramından yola çıkarak tüm dünyaya yayılan Bauhaus mağazaları, 1960 yılından bu yana çalışma saatleri içinde hizmet vermektedir. Ülkemizin neredeyse her şehrinde yer edinmiş Bauhaus şubeleri saat kaça kadar açık?

Haber 17-02-23 09:11

Can Yaman eleştirilere ateş püskürdü! Takipçisine verdiği cevap tepki çekti: ''İşine bak, bağış yap''

Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu ve 10 ilin etkilendiği iki büyük depremin ardından ünlü oyuncu Can Yaman'da paylaşım yaparak yardım istedi. Oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşıma kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Bazı takipçilerinin eleştirisine dayanamayan Yaman adeta ateş püskürdü ve verdiği kaba cevaplar oldukça tepki çekti...

Magazin 11-02-23 12:00

11 yıldır bekar anne! Cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldı... Evde “kendin yap sperm” kitiyle çocuk sahibi oldu

İngiltere’nin Ramsgate bölgesinde yaşayan 35 yaşındaki Verity Jones isimli bir kadın 11 yıldır tamamen bekar bir anne olarak yaşıyor. Hayatı boyunca cinsel ilişkiye girmeyen Jones, internet aracılığıyla bulduğu bir sperm donöründen hamile kaldı. Jones’in hamilelik sürecine ilişkin yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 03-02-23 14:44

Yapay eş anlamlısı nedir? Yapay kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Hem yazılış hem de okunuşları farklı olan ancak anlam bakımından aynı olan kelimelere eş anlamlı kelimeler denir. Bu tür kelimeler birbirlerinin yerine kullanılabilir. Eş anlamlı kelimeler cümlede birbirleri yerine kullanılabilir. Mevcut kelimeyi çıkarıp yerine eş anlamlısı konulduğu zaman cümlenin anlamında bir değişiklik ya da bozulmaya rastlanmaz. Ancak eş anlamlılar aynı cümlede tüm eş anlamlar bir arada kullanılmaz. "Yap" fiilinden türetilen yapay kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 30-12-22 17:03

Aksaray'da çöpten 15 bin haneye yetecek elektrik üretiliyor

Aksaray'da 372 dönüm alanda yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen tesiste katı atıklardan 15 bin hanenin yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak miktarda elektrik elde ediliyor.

Yurthaber 23-12-22 11:23

Megastar Tarkan yeni şarkısı Son Durak'ın yayın tarihini duyurdu

Ünlü şarkıcı Tarkan, 'Geççek' ve 'Yap Bi Güzellik' şarkılarının ardından 'Son Durak' ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Megastar Tarkan yeni şarkısı Son Durak'ın çıkış tarihini de açıkladı.

Magazin 16-11-22 20:45

Damat kırdı geçirdi! Fotoğraf çektirirken söylediği şey milyonları güldürdü: Hayırlı cumalar

Sosyal medyada paylaşılan bir video, görüntüdeki gelin ve damat kadar izleyenleri de bolca gülümsetti. Gelin ve damadın fotoğraf çekimi sırasında yaşanan bir olay ortamdaki herkesi adeta gülme krizine soktu. Fotoğrafçının, "Gelinin kulağına bir şeyler söylüyormuş gibi yap" demesi üzerine damadın söylediği cümle büyük şaşkınlık yarattı. Damadın bu hamlesinin ardından çekime ara verilmek zorunda kalındı. İşte detaylar...

Haber 03-11-22 19:51

Hazar Ergüçlü'den Gülşen'e destek: Kendin olmanın bir cezası var

Oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından şarkıcı Gülşen'e yaptığı paylaşımla destek oldu. Ergüçlü, yaptığı paylaşımda, "Kendin olmanın bir cezası var" dedi.

Magazin 22-10-22 07:18

iCloud hesabına giriş yap: Apple hesabı ile iCloud'a nasıl giriş yapılır?

Apple işletim sistemine sahip cihazları kullananlar için önem arz eden iCloud, bir çeşit depolama alanı olarak bilinir. Fotoğraflarınızdan kayıtlı parolalarınıza kadar birçok veriyi içerisinde barındıran iCloud' a Apple hesabı ile giriş yapılabilir. iCloud giriş nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 10:01

WhatsApp Web giriş yap ekranı: WhatsApp Web'e QR kod ile nasıl giriş yapılır?

Anlık mesaj uygulamaları arasında en çok kullanıcısı olan uygulama WhatsApp uygulamasıdır. Yapılan geliştirmelerin ardından cep telefonları dışında kullanılmaya da başlamıştır. WhatsApp uygulamasına masaüstü bilgisayarlardan da kolaylıkla ulaşılabilir. WhatsApp Web'e QR kod ile nasıl giriş yapılır? WhatsApp Web giriş için hangi yol izlenir?

Haber 10-10-22 15:25

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj! 'Gereği neyse yapmaya hazırız'

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Yunanistan'la ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yunanistan Başbakanı, ABD'den yardım istiyor. Neye karşı? Türkiye'ye karşı. Ne yaparsan yap, biz gereği neyse bunu her zaman yapacağız, yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-22 20:32

Markaya dönüştürdüğü geri dönüşüm ürünleriyle yurt dışına açıldı

Hobi olarak başladığı işinde 7 yılın ardından "Ays Home Made in Aliaga" markasını oluşturan kadın girişimci, sosyal medya üzerinden farklı kentlere ve Avrupa ülkelerine ürünler gönderiyor - Aysel Arslan: - "Açıkçası kek yapamıyorum ama 'Bir masa, bir lamba, bir ünite yap.' deseniz onu size yaparım. İnsan yaptıkça kendindeki cevheri keşfediyor"

Yurthaber 27-09-22 12:12

Bekir Bozdağ'dan sert çıkış! 'Hakim misin, savcı mısın? Yeter artık'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hukuk sistemine ilişkin eleştirilere ve hukuka müdahale girişimlerine sert tepki gösterdi. Hukuk sisteminde eksik ya da yanlış kararları düzeltici hukuk mekanizmaları olduğunu belirten Bakan Bozdağ, "Bırakın hukuk, kendi mecrasında işlesin. Bırakın yargı, kendi mecrasında işlesin. Bırakın adalet yerini bulsun. Herkes, orasından burasından çeke çeke adaletin başı belada. Yeter artık. Siyasetçi git işini yap. Hakim misin, savcı mısın? Değil" ifadelerini kullandı.

Haber 19-09-22 16:50

Adalet Bakanı Bozdağ, canlı yayında gündemi değerlendirdi:

"(Tartışılan yargı kararları) Bırakın yargı kendi seyri içerisinde işlesin. Herkes hakimliğe, savcılığa lütfen soyunmasın. Yargı yanlış karar verebilir mi, verebilir. Ama bunu düzeltecek mekanizmalar var. Bu süreçleri işletmek doğru olandır. Hakim, savcılarımıza büyük bir haksızlık yapılıyor" - "(Baroların CMK zorunlu müdafilik ücret tarifesinin artırılması eylemi) Siyasi bir mücadeleye baroları lütfen alet etmeyin. AK Parti karşıtı olabilirsin, lütfen ama buna baroyu alet etmeden yap. Eğer siyaset yapmak istiyorsanız çıkarsınız bir partiye üye olursunuz"

Yurthaber 15-09-22 14:34

Adnan Oktar davasında ilginç anlar! Avukat: Annesinin karnından doğmadı, Hakim: Doğdu, gerekeni yapın

Adnan Oktar davasının altıncı gününde, mahkeme salonunda ilginç anlar yaşandı. Adnan Oktar'ın avukatı Serhat Sinan Kocaoğlu, mahkeme başkanının kendisini dışarı çıkarmak istemesi üzerine, "Beni bu salondan yaka paça çıkaracak adam annesinin karnından doğmadı" dedi. Mahkeme Başkanı Mahmut Başbuğ da Kocaoğlu'nun bu sözlerine "Doğdu. Jandarma gerekeni yap" diyerek karşılık verdi. Avukat Kocaoğlu, jandarma tarafından salondan çıkartıldı. İşte olayın detayları...

Haber 13-09-22 13:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkan turunun ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı: (2)

"(Sosyal konut projesi) Bu kampanyanın vatandaşımızı çok çok olumlu istikamette etkileyeceğine inanıyoruz. Burada sadece konut değil, aynı şekilde arsa projemiz var. 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsası içeriyor" - "İcabında vatandaş 'ben kendim yapacağım' diyorsa, onlara da 'buyur kardeşim, 100 bin arsa var, kendin de yapabilirsin' diyoruz" - "Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz" - "(Kılıçdaroğlu'nun KHK açıklaması) Bunlara kalsa 'Abdullah Öcalan’ı da bir KHK kararıyla bırakacağım' derler. Demirtaş için de diğerleri için de derler. Öyle bir yetki var mı? Bizim bu kadar şehidimiz var, o şehitlerimizin anacıkları ve bu milletin evlatları bu işe nasıl bakar? Asla böyle bir şeye prim vermek mümkün değil"

Yurthaber 09-09-22 12:55

Amasyalı kardeşler karada karavan, suda yat olabilen araç tasarladı

3 yıllık çalışmayla geliştirilen ve arabanın arkasında karavan gibi istenilen yere götürülen araç, suda ise yat olarak kullanılabiliyor - "Yat Car" ismi verilen aracı geliştiren kardeşlerden İsmail Yaylacı: - "İstersen dağın doruğuna çek kampını yap, indir suya balığını tut. Böyle bir araç alındığında karavan parklarıyla işiniz yok, gider arabanın ulaşamayacağı koylarda çapanızı atar, tatilinizi yaparsınız"

Yurthaber 27-08-22 11:29

Meral Akşener'den Bakan Soylu'ya yanıt! 'Tut ensemden gereğimi yap'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gündeme getirdiği iddiaya ilişkin bir açıklama yaptı. İstanbul'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde Bakan Soylu'ya yanıt veren Akşener, "Ben Kandil gibi bir grupla ayrılıkçı, silahlı terör örgütünün mensuplarıyla böyle bir evrak imzaladıysam tut ensemden gereğimi yap" dedi.

Haber 19-08-22 18:29

Müjdeyi verdi! Tarkan sevinçli haberi Instagram'dan duyurdu

Megastar Tarkan sevinçli haberi hayranlarıyla paylaştı. Son olarak "Yap Bi Güzellik" şarkısını yayınlayan Tarkan dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Yeni bir şarkı daha gelececeği belirten Tarkan, stüdyosunda çalışırken fotoğraf çekinip takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 17-08-22 16:39

Tokat'ın kadim el sanatı yazmacılığa ömrünün 51 yılını verdi

60 yaşındaki Ali Yeşilyayla, ıhlamur ağaçlarından üretilen kalıplara işlenen motiflerin kumaşlara baskısıyla yapılan Tokat yazmasına 9 yaşından beri emek veriyor - Ali Yeşilyayla: - "Sanatımızı bu seviyeye getirdik. Şükürler olsun, çalışana her türlü iş var, yeter ki işini temiz yap"

Yurthaber 09-08-22 11:57

Bakan 2024 yılını işaret etti: Köprü ve otoyollar…

Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılan köprü ve otoyollara ilişkin Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan açıklama geldi. Kurban Bayramı tatili haftasında araç geçişinde garanti karşılama oranının yüzde 161’e yükseldiğini söyleyen Bakan, 2024 yılında bu projelerden para gelmeye başlayacağının altını çizdi.

Finans 01-08-22 09:38

Galatasaray'ın yeni yıldızı Seferovic'in eşi Amina'dan şaşırtan çay isyanı! Nerede olursan ol, ne yaparsan yap...

Galatasaray'a Benfica'dan transfer olan ünlü futbolcu Haris Seferovic, "Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü ve en çok şampiyon olan takımı. Bu yüzden Galatasaray'ı seçtim." ifadelerini kullanmıştı. Takımda henüz yeni olan ismin eşi Amina'dan şaşırtan bir paylaşım geldi.

Magazin 31-07-22 20:04

Tarkan'dan duyarsız insanlara isyan: Bu nedir ya? Çok ayıp!

Tarkan bir süre önce çıkardığı "Yap Bi Güzellik" şarkısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bugün Kilyos plajına inen Megastar Tarkan, çöplerini sahilde bırakıp giden insanlara tepki gösterdi. "Temizlik imandan gelir gibi büyük laflar eden bir milletiz ama sonuca baktığımda her yer çöp içinde" diyen Tarkan'ın söz konusu paylaşımı gündem oldu.

Magazin 30-07-22 19:50