Klozet Temizligi Haberleri

Şok eden araştırma: O bölge klozet kapaklarından altı kat daha kirli çıktı!

Şok eden çalışmaya göre cep telefonları klozet kapaklarından altı kat daha kirli çünkü insanların dörtte biri asla cihazlarını temizlemiyor. Ebeveynlerin üçte ikisi çocukların telefonu ağızlarına götürdüğünü görüyor. Bu da telefonların yüzeyinde biriken kirler sonucu hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Kadin 2024-04-13 09:33:49

Eşine şaka yapmak istedi! Klozet fırçasını bulaşık makinesinin içine koydu... Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza'nın tepkisi olay oldu

Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza 2017 yılında hayatını uzun süredir birliktelik yaşadığı Duygu Çavdar ile birleştirmişti. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ikili geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Eski Survivor yarışmacının eşi Duygu sosyal medya hesabından kocasına yaptığı bir şakayı paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2023-11-11 10:43:12

Dokunmadan önce bir daha düşünün! Çok şaşıracaksınız, bu eşyalar klozet kapağından kat kat daha kirli olabilir

Temiz olmak veya bulunduğumuz yerin hijyenini sağlamak birçok hastalığa yakalanma riskini azaltır. Uzmanlar, gün içinde çok sık dokunulan eşyaların ya da vakit geçirilen alanların kirli olabileceğini açıkladı. Bu eşyalara dokunmadan önce bir kez daha düşünün.

Haber 2023-08-22 06:55:54

Zeynep Bastık tepkilerden sonra bu sefer de klozet üzerinde poz verdi

İç çamaşırlı pozlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Zeynep Bastık son olarak tuvalette yaptığı selfie ile tepki çekmişti. Tepkileri umursamayan genç şarkıcı bu sefer de beyaz mini şortuyla klozet üzerinde poz verdi.

Magazin 2023-08-01 15:00:46

Mide bulandıran TikTok akımı! Malezyalı gençler yüzlerini klozet suyuyla yıkadılar... Sosyal medyada gündem yarattılar

Malezya’da ismi açıklanmayan iki genç arkadaşları arasında yaptıkları meydan okumayı kaybettikten sonra ülkede son dönemde popüler olan bir cezayı denediler. Malezyalı gençler yüzlerini klozet suyuyla yıkadıklarını gösteren bir paylaşım yapınca sosyal medyanın hedefi oldular.

Trend 27-07-23 13:48

Görenlere ‘Bu nasıl temizlik’ dedirtti! Klozet kapağını bulaşık makinesinin içine koyup yıkadı

TikTok fenomeni Alison Koroly kocasının klozet kapağını bulaşık makinesine koyarak yıkadığı bir video paylaştı. Görüntüler 1.9 milyon izlenmeye ulaşırken kullanıcılar arasında tartışmanın odak noktası haline geldi. Bazı kullanıcılar fikri beğenip uygularken bazıları ise hijyenik bulmadığını dile getirdi.

Trend 18-03-23 09:56

Kimse onu durduramıyor! Yetişkin film yıldızı Mia Malkova klozet pozuyla sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyanın limitlerini zorladığı paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Sosyal medya hesaplarında genellikle cesur pozlarını yayınlanmayı tercih eden Malkova bu kez klozette çekildiği fotoğrafları paylaştı. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-03-23 08:47

Her şey 8 saniyede oluyor! İğrenç anlar gözler önüne serildi: Hastalık yayıyor

Bilim insanları tuvalette klozet kapağını kapatmadan sifon çekildiğinde neler olduğunu gösteren bir simülasyon hazırladı. Görüntülerde klozet kapağı açık şekilde sifon çekildiğinde tuvaletin içinden fırlayan damlacıkların 8 saniyede iki metreye kadar yükseldiği ve bazı parçacıkların dakikalarca havada asılı kaldığını gözler önüne serdi.

Haber 10-12-22 08:14

Tuvalet temizliğinden gına geldiyse bu numarayı deneyin! Sihir gibi...

Zeminin ıslanmasının asla önüne geçilemeyen tuvaletlerde, evde veya iş yerlerinde en sık temizlenen yerlerin başında geliyor. Tuvalet temizliği için pratik bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tuvalet temizliğinde özellikle klozet temizliği kimsenin yapmak istemediği işlemlerin başında geliyor. Klozet temizliğini kolaylaştıracak sihir gibi yöntemle artık banyo temizliği daha kolay olacak.

Kadin 03-11-22 17:58

Klozet yalayarak ünlü olmuştu! 'Yeterince ünlü olmadıkları için' ailesiyle görüşmüyor

2020'de, Koronovirüs'e meydan okuyan bir trend kapsamında klozet yaladıktan sonra manşetlere çıkan bir sosyal medya fenomeni, kendisi kadar takipçileri olmadığı için ailesiyle konuşmayı reddettiğini söyledi. 23 yaşındaki Larz, katıldığı Kyle ve Jackie O Show'da insanların onun hala ailesiyle konuştuğunu düşünmesini bile 'utanç verici' bulduğunu açıkladı.

Trend 27-10-22 15:14

Klozet kapağıyla yaptığı tiksindirdi! Sosyal medyada tartışmanın fitili ateşlendi

Sosyal medya platformlarında yüksek takipçili hesaplardan biri klozet kapağıyla yaptığı hareketle gündemde. Influencer, klozet kapağını temizlemek için bulaşık makinesine koydu. Sosyal medya fenomeninin bu hareketi takipçileri tarafından iğrenç bulundu. Ancak fenomenin bu akımını iğrenç bulan kadar pratik bulan da var! Peki klozet kapağını bulaşık makinesinde yıkamak ne kadar hijyenik?

Haber 09-09-22 07:35

Klozet kapağından kat kat daha kirli! Dehşete düşeceksiniz

Evde tuvaletteki bir eşyanın kirliliği kimseyi şaşırtmaz. Özellikle klozet kapağı! Ancak klozet kapağından daha kirli yerler olduğunu öğrendikten sonra çok üzüleceksiniz. Evde kullandığınız birçok eşya tuvalet kapağından daha kirli olabilir. Aslında her şeyi kaplayan bakterilerin çoğu zararlı değildir. Bakteriler kötü kokmaz. Görünmez. O yüzden nerelerde biriktiği konusu da çoğu zaman şaşırtıcı olabiliyor.

Haber 10-08-22 06:57

Hepimizin vazgeçilmezi: Meğer klozet kapaklarından 3 kat daha kirliymiş! Öğrenince dehşete düşeceksiniz

Kimimizin çalışıp, kimimizin bir şeyler yiyip içmek için kullandığı vazgeçilmezimiz masalar mikrop yuvası çıktı. Yapılan bir araştırmanın sonuçları herkesi dehşete düşürdü. Söz konusu araştırmaya göre, masalarımız klozet kapaklarından üç kat daha kirli. Ayrıca, ortalama bir klavyenin mutfak tipi çöp kutusu kadar mikrop barındırdığı bulundu.

Kadin 25-07-22 14:56

Sosyal medyanın gerçekliğini göstermek istedi! Elinde tuvalet kağıdıyla klozet pozu olay yarattı

Sosyal medyadan vücut pozitifliği ve kendi bikini markasına dair paylaşımlar yaparak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Karina Irby, sosyal medyanın sahte olduğunu savunan isimlerin başında geliyor. Filtre ve photoshop uygulamaları nedeniyle kişilerin sosyal medyada bambaşka göründüğünü iddia eden Irby, farklı ruh hallerini göstermek için ilginç bir paylaşım yaptı.

Trend 07-06-22 16:59

Sifonu çekerken kapağı kapatmayanlardan mısınız? Gerçekleri öğrendikten sonra kapatacaksınız

Temel tuvalet rutini olan sifon çekmekle ilgili uzmanlardan dikkat çekici bir uyarı geldi. Tuvaleti çekerken klozet kapağını açık bırakmanın önemli zararları olduğu belirtiliyor. Tuvaleti virüs yuvasına çevirmek istemiyorsanız, sifonu çekerken klozetin kapağını mutlaka kapatın. Havadaki partikül yığınları, her sifonu çektiğinizde banyonuza zararlı mikroplar, virüsler ve bakteriler yayabilir.

Haber 03-06-22 12:00

Lavabonuzu ilk günkü hâle getirecek en iyi lavabo açıcı çeşitleri

Tıkalı lavabo, küvet, klozet ve diğer giderler ile başınız dertte mi? Evde doğal lavabo açıcılar hazırlıyorsunuz fakat giderlerinizin açılmasını sağlamıyor mu? Giderleriniz çeşitli katı atıklar nedeniyle tıkanabilir. Bu atıkları ancak kimyasal olarak üretilen lavabo açıcılar ile açabilirsiniz. Lavabo açıcılar granül, jel ve sıvı formda üretiliyor. Peki, en etkili lavabo açıcı hangisi?

Haber 25-05-22 10:31

Klozet ne demek? Klozet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Klozet kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Klozet ne demek?

Egitim 17-05-22 23:54

Şık, temizlemesi kolay ve kullanışlı en iyi klozet çeşitleri

Banyo ve tuvaletleriniz için klozet seçerken oldukça titiz davranmanız gerekiyor. Seçtiğiniz klozetlerin kalitesi, kişisel sağlığınız ve ev hijyeniniz açısından önem taşıyor. Eğer siz de yakın bir zamanda evinizi yenileyecek veya size uygun olmayan emektar klozetinizi değiştirecekseniz temizlemesi kolay ve kullanışlı klozetler listemize mutlaka bir göz gezdirin! Klozet seçimine dair detayları ve ilgi çekici ürünleri bulabileceğiniz, en iyi klozetlerin bulunduğu yazımız sizlerle!

Haber 24-01-22 12:07

Etkili bir klozet ve rezervuar temizliği için sifon suyuna atabileceğiniz doğal malzemelere mutlaka göz atın!

Söz konusu hijyen olduğunda klozetler, temizlenmesi gereken yüzeyler listesinde ilk sırada yer alıyor. Klozetler ne kadar temiz görünseler de mikrop barındırma ihtimalleri yüksek olduğu için ekstra bir özen gerektiriyor. Ancak klozet temizliği esnasında rezervuar hijyeninin sağlanması genellikle gözden kaçırılıyor. Peki, etkili bir klozet temizliği nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı yazımızda!

Kadin 29-12-21 09:50

Banyodan gelen kötü kokulardan kurtulmanızı sağlayacak ipuçları/ürünler

Günlük hayatta sıklıkla kullandığınız banyolarınızın hijyeni, sağlığınız adına ciddi önem teşkil ediyor. Banyonuzun temiz kalması için elinizden geleni yapıyor ancak yine de kötü kokularla baş edemiyorsanız, doğru yerdesiniz! Lavabo gideri, duş gideri, klozet veya havalandırma boşluğu gibi noktalardan oluşabilecek kötü kokulardan kurtulmak için birkaç püf noktaya dikkat etmeniz ve doğru ürünleri kullanmanız yeterli.

Haber 30-11-21 15:24

Klozette zamanla oluşan sarı lekeleri, kireç ve tortuları söküp atan temizlik tüyoları

Klozet temizliğinin asla ihmal edilmemesi gerekir. Evimizin diğer bölgelerini temizlediğimiz gibi klozeti de düzenli olarak temizlemeliyiz. Yoksa biriken kir, zamanla temizlemesi zor bir hale gelir. Ancak neyse ki imkansız değil. Bir şekilde klozet temizliğini ihmal ettiyseniz üzülmeyin. Bu tüyolarla klozet temizliğinin çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Haber 25-11-21 13:36

Antalya'da dip temizliğinde denizden klozet, süpürge, pantolon gibi atıklar çıktı

Antalya'da dip temizliğinde denizden klozet, süpürge, pantolon gibi atıklar çıktı

Yurthaber 12-11-21 13:41

Tuvalette acı sürpriz! Örümcek kalçasından ısırınca dehşeti yaşadı

İngiltere’de yaşayan 34 yaşındaki radyo programcısı Jo Kenyon, tuvalete girdiği sırada oldukça ilginç bir sürprizle karşılaştı. Klozet kapağının altına gizlenen bir örümceğin kalçasından ısırmasından sonra Jo Kenyon, acilen doktora gitti. Yapılan müdahalenin ardından doktorlar hastaneye gelmemesi durumunda örümceğinin vücudunda bıraktığı salgı nedeniyle ölebileceğini söyledi.

Trend 03-11-21 14:16

İngiltere'de tuvaletten1 metrelik piton çıktı, şoka girdi! Neredeyse üzerine oturuyordum

İngiltere'nin Stourbridge bölgesinde yaşayan bir kadın sabah klozeti açtığında hayatının şokunu yaşadı. Klozet kasesinin içinde 1 metre uzunluğunda piton yılanıyla karşılaşan kadın hâlâ kâbus gibi anı unutamadığını ve kanının donduğunu söylerken, klozet içindeki şeyin gerçekten yılan olduğunu anlamak için iki kez kontrol ettiğini ve neredeyse üzerine oturacağını dile getirdi.

Haber 12-10-21 14:47

Misafirleriniz banyoyu kullanırken içiniz rahat etsin! Sararan klozet, lavabo ve küvetler için...

Evdeki hijyen için banyo temizliği oldukça önemli. Klozet, lavabo ve küvetler düzenli şekilde temizlenmediği zaman biriken kireçler sarı lekelenmelere neden oluyor. Neyse ki bu sararmalardan kurtulmanın birçok doğal yöntemi var. Temizlikte size seviye atlatacak doğal yöntemleri sizler için paylaştık.

Kadin 27-09-21 09:50

Evinizi mikroplar işgal etmesin! Klozet temizliğini etkili bir şekilde tamamlamanız için tüyolar

Temizlik ve hijyen denince akla ilk gelen konulardan biri de tuvalet temizliği. Mikrop ve bakterilerin yayılması için en uygun ortamı oluşturan klozetlerin doğru şekilde temizlenmesi son derece önemli. Peki klozet temizlerken nelere dikkat etmek gerekiyor? Sizler için baştan sonra nasıl klozet temizliği yapılacağını anlattık.

Kadin 24-09-21 10:45

Tamamı 18 ayar altından yapıldı! Tuvalet 'Amerika' hâlâ kayıp!

'Amerika' adlı tuvalet, 14 Eylül 2019'un erken saatlerinde İngiltere’nin Oxfordshire kentinde yer alan Blenheim Sarayı'ndaki bir sanat sergisi esnasında çalındı. Altın tuvalet o zamanlar 6 milyon dolar (yaklaşık 51 milyon dolar) değerindeydi ve sigortacılar tarafından bulana 100 bin sterlinlik bir ödül teklif edildi. Tamamı 18 ayar altından yapılan klozet hala kayıp ve çalınmasından iki yıl sonra kimse hırsızlıkla suçlanmadı.

Haber 15-09-21 15:22

Klozetiniz hastalık yayıyor olabilir! Hemen müdahale edip hijyeni sağlamak için...

Klozet temizliği, en zorlu ev işlerinden biri olabiliyor. Ancak klozetler ortak kullanım alanı olduğundan buraların düzenli bir şekilde temizlenmesi gerekiyor. Peki, sağlık ve hijyen açısından doğru bir klozet temizliği nasıl yapılır? Temizlik esnasında nelere dikkat edilmesi gerekir? Tüm bu soruları sizler için yanıtladık...

Trend 26-05-21 11:00

Misafirlerinize rezil olmayın! Klozet, lavabo ve küvetlerdeki sararmaları birkaç TL harcayarak giderebilirsiniz

Tuvalet ve banyoda bulunan klozet, lavabo ve küvet gibi alanlarda çeşitli sararmalar meydana gelebiliyor. Bu sararmalar, inatçı lekeler olduğu için temizlemesi de bir hayli zorlaşıyor. Siz de klozet, lavabo ve küvetlerdeki sararmalar için tüm deterjanları deneyip hala aynı sorunla karşı karşıya kaldıysanız gelin, bir de doğal çözümleri deneyin.

Trend 24-05-21 11:57

Genital uçuğa dikkat! Seks sırasında hızla yayılabilir, prezervatif kullanmak işe yarayabilir ama...

Genital herpes, herpes simpleks virüsünün neden olduğu yaygın bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyondur. Cinsel temas, virüsün yayılmasının birincil yoludur. İlk enfeksiyondan sonra virüs vücudunuzda uykuda kalır ve yılda birkaç kez yeniden aktive olabilir. Genital uçuk, genital bölgenizde ağrı, kaşıntı ve yaralara neden olabilir. Peki kuru ortamda 72, klozet çevresinde 2-3 saat yaşayabilen bu virüs nasıl bulaşıyor, tedavisi nasıl yapılıyor?

Haber 22-02-21 12:01

Japonya'da 'Klozetlerin Efendisi' yakalandı

Japonya'da yerel basının 'Klozetlerin Efendisi' lakabı taktığı hırsızın sonunda kim olduğu ortaya çıktı. İnşaatlardan klozet çalan ve uzun süredir polis tarafından aranan 26 yaşındaki zanlı suçunu itiraf etti, masraflarını karşılamak için bunu yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Haber 14-01-21 11:50

Tuvaletteki sarı lekeleri çıkarıyor, ayna gibi yapıyor!

Her evde en nefret edilen iş kuşkusuz tuvaleti temizlemek. Plastik eldivenler, maskeler ve elimizdeki fırçayla klozet temizliğine girişiyoruz ancak her zaman istediğimiz sonucu alamıyoruz. Pratik bir çözüm önerisi olan sirke ile tuvaletinizi pırıl pırıl yapabilirsiniz.

Kadin 29-12-20 11:54

Klozet kapağından daha kirli! Artık kafanızı o kadar rahat koyamayacaksınız

Her gece yattığınız yastığın klozet kapağından daha kirli olduğunu söylesek tepkiniz ne olurdu? İşte sivilcelere de neden olan yastık hakkında yapılan o araştırma.

Kadin 14-12-20 08:03

Ordu'dan 32 ülkeye seramik sağlık gereçleri ihracatı

Ordu Organize Sanayi Bölgesi'nde 300 işçinin istihdam edildiği fabrikada üretilen lavabo ve klozet gibi seramik sağlık gereçleri, aralarında Fransa, Almanya ve Rusya'nın da bulunduğu pek çok ülkeye satılıyor - Şirketin yönetim kurulu başkanı Burhan Çakmak: - "Geçen sene 3 milyon dolarlık ihracat yaptık, bu sene rakamın 4 milyon dolara çıkmasını bekliyoruz" - "Salgın sürecinin atlatılmasının ardından ihracat hedefini daha yukarılara taşımayı, buna paralel istihdamı da artırmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 24-11-20 11:42

Çamaşır suyunu bir kenara bırakın! Klozet temizliği için sirkeyi...

Temizlikte önemli bir püf nokta ile karşınızdayız. Tuvalet temizliği hijyen açısından son derece önemlidir. Biz de gerçek bir temizlik için önemli ayrıntı paylaşacağız. İşte klozeti pırıl pırıl yapan yöntem.

Kadin 23-10-20 14:34

Banyo temizliği hiç olmadığı kadar kolay! Küvet ve duşakabin için...

Banyo temizliğinde klozet, lavabo, küvet, duşakabin, fayanslar ve çöp kutusuna kadar her ayrıntıyla ilgilenmek gerekir. Sirke ve karbonat gibi doğal ürünlerin mucizelerinden yararlanabilirsiniz. Çamaşır suyu gibi kesin çözümlere de ihtiyacınız olacak.

Kadin 23-10-20 07:41

Sarı lekelerden kurtulun! Tertemiz bir klozet için bir bardak kolayı...

Evde hijyeni sağlamak için tuvalet temizliğine son derece dikkat etmelisiniz. Klozetin gider kısmında oluşan sarı lekeden kurtulup tertemiz bir hal alması için bahsedeceğimiz bu 3 yöntemden birini deneyebilirsiniz.

Kadin 01-10-20 21:38

Mucize gibi! Sifon suyunun içine sirke ve karbonat katın...

Kuşkusuz evin en zor alanı banyo temizliği ve klozet! Ancak size çok şaşırtıcı bir temizlik bir temizlik püf noktasıyla geldik. Klozeti çok basit bir yöntemle her zaman temiz tutabilirsiniz. İşte daha önce duymadığınız püf noktası.

Kadin 01-10-20 11:46

Sifonu çekerken klozet kapağını kapatmıyorsanız dikkat! Bu gerçeği öğrendikten sonra...

Yapılan araştırmaya göre, ortalama olarak insanlar hayatlarının 3 ayını banyoda geçiriyor. Tuvalete gitmek günlük hayatımızın büyük bir parçası ancak yaygın olarak yapılan hijyen hatasını birçok kişi bilmiyor. Sifonu çektiğimizde kapak neden kapalı olmalı? Gelin öğrenelim.

Haber 07-09-20 15:32

Koronavirüse karşı kritik uyarı! 'Klozet kapağını kapattıktan sonra sifona basın'

Makine Mühendisi Filiz Pehlivan, Covid-19 salgınının yayılmasında, genel tuvaletlerin taşıdığı risk faktörüne dikkat çekti. Pehlivan, özellikle açık genel tuvaletleri kullananları uyararak, "Genel tuvaletler çok riskli. Klozet kapağını kapattıktan sonra sifona basın. Neden? Dışkıda virüs saptanmış durumda. Eğer siz sifona basarsanız damlacık oluşuyor ve o damlacıklarla virüs ortama yayılabiliyor" dedi.

Haber 27-08-20 14:41

Sifon suyuna sirke ve karbonat katmayı deneyin! Sonuç çok şaşırtıcı...

Her zaman evin tertemiz olmasını isteriz. Peki, tuvalet gibi hijyenik olmayan alanları her zaman temiz tutmak mümkün mü? İşte ev temizliğinde herkesi rahatsız eden yer: Klozet. Klozetler, evde temizlemesi en zor olan yer olarak görülür. Tuvalete her girdiğinizde temizliğinden şüphe edersiniz. Klozetleri ne kadar temizleseniz de yeteri kadar temiz olmamış gibi gelirler.

Kadin 04-08-20 14:44

Ev temizliğinde oksijenli su mucizesi! Klozet, buzdolabı, mutfak...

Ev temizliğinde farklı yöntemler mi denemek istiyorsunuz? Küçük kesikleri, kanamış çocuk dizlerini temizlemek için kullandığınız oksijenli su ile ev temizliğinde istediğiniz hijyene ulaşmanız mümkün. Oksijenli su kullanarak bakteri ve küfleri dert etmenize gerek kalmadan birçok zorlu ev işinin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.

Kadin 23-07-20 14:03

Klozetinizde sarı lekeler çıkmıyorsa bir de bu mucizevi taşı deneyin!

Klozet, evinizdeki mikropların en çok olduğu yerlerden biri olduğu için temizliğine çok dikkat etmek gerekir. Zaman zaman klozetinizde sarı sarı lekeler oluştuğunu görürsünüz. Bu inatçı lekelerle baş etmenin yollarını merak ediyorsunuz değil mi? Çamaşır suyu gibi kimyasallar kullanabileceğiniz gibi karbonat ve limon gibi doğal malzemeler ve ayak bakımında kullandığınız ponza taşının da etkisi sizi şaşırtabilir.

Kadin 20-06-20 14:17

Klozet kapağı açıkken sifon çekmek hastalık bulaştırabilir

Çin'de yapılan bir araştırma, tuvalette klozet kapağı açıkken sifon çekmenin bir zerrecik bulutu oluşturduğuna ve bunun koronavirüs gibi enfeksiyonların nefes yoluyla bulaşmasına neden olabileceğine işaret ediyor.

Haber 18-06-20 10:48

Uzmanlar uyardı! Klozet temizliği için bu yöntemleri uygulamanız gerekiyor...

Tuvalet temizliği, hem hijyen hem de sağlık açısından oldukça önemli. Gün boyunca defalarca kullanılan klozet, temiz olmadığı sürece bir eve tamamen temizdir diyemeyiz. Çünkü sürekli nemli ve ıslak olan klozetlerde gözün görmediği binlerce bakteri ve mikrop üreyebilir. Bu durum da sağlık problemlerine sebep olabilir.

Kadin 20-05-20 16:20

Klozet temizliğini yanlış yapıyormuşuz! Karbonat ve sirke...

Klozetinizin çok daha temiz olabileceğini biliyor musunuz? Her gün tuvalet temizliği yapıyor olabilirsiniz, ancak bakteri ve virüslerden kurtulmak için dezenfeksiyon yapmanız gerekir. Tuvalet temizliği her ne kadar zor olsa da bazı ipuçları sayesinde işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu yazıda, tuvalet temizliğine dair bütün ayrıntıları bulabilirsiniz.

Kadin 11-04-20 12:22

Klozet yalayan sosyal medya 'fenomeni' Covid-19'a yakalandı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir sosyal medya ünlüsü, koronavirüs salgınına karşı meydan okuyarak bir tuvalet klozetini yaladıktan sonra Covid-19 hastalandığına yakalandığını duyurdu.

Haber 26-03-20 09:24

Antalya’dan Hakkâri’ye anlamlı destek

Antalya Sınav Kolejinde basketbol antrenörlüğü yapan Emre Mahmut Şimşek ve kolej yetkilileri, Hakkarili çocuklara basketbol potası ve spor malzemesi yardımında bulundu.Hakkari Yeni Mahalle Gopsi TOKİ sitelerinde basketbol potası olmayan çocukların klozet kapağından yaptıkları basketbol potasıyla basket oynadığını gören basketbol antrenörü Fehim Şen, hemen harekete geçti.

Yurthaber 10-12-19 16:12

Sağlığınıza zarar verebilecek 9 banyo alışkanlığı

Sıradan bir banyoda klozet yalnızca 3,2 milyon bakteri barındırıyor. Farketmeden yaptığımız alışkanlıklar tüm bu mikropları her yere bulaştırmamıza neden olabilir. Sivilce, akne ve mide problemleri yaşayabiliriz.

Kadin 25-11-19 11:48