Sila Ve Davut Guloglu Haberleri

Belediye Başkanı açıkladı: Deprem sonrası dikkat çeken artış! Daha önceden bu kadar olmuyordu

Tokat'ta merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 5.6, 4.0, 4.4. ve 4.1 büyüklüğündeki depremler tedirgin etti. Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç ise yaşanan deprem sonrası 2 bin yılık tarihe sahip olan kaplıca suyunda meydana gelen dikkat çeken bir değişikliği paylaştı. Belediye Başkanı Kılıç, kaplıca suyunda sıcaklığının 4 derece arttığını söyledi. Kılıç, "Daha önceden bu kadar sıcaklık artışı olmuyordu. Mevsimsel olarak 1-2 derece artıp düşebiliyordu. Ama 4 derece bir artış hiç olmadı" dedi.

Haber 2024-04-21 16:38:39

Van'da DEM Parti adayının mazbata iptalini isteyen CHP'li yönetici ihraç edildi

Van'ın Saray ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) belediye başkanı seçilen Davut Acar'ın mazbatasının iptal edilmesine yönelik başvuru yapan CHP İlçe Başkan Vekili Yasin Arslan, partisinden ihraç edildi.

Haber 2024-04-05 17:41:31

Son dakika! İstanbul Masquerade gece kulübünde yangın! 29 kişi hayatını kaybetti, kimlikleri belli oldu: İşte yangının çıkış nedeni...

Son dakika haberi: Türkiye'yi yasa boğan haber İstanbul'dan geldi. Öğle saatlerinde Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Acı olayda 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine geldi. Yangınla ilgili soruşturmada 9 kişi gözaltına alındı. Öte yandan hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin kimlikleri belli oldu. Yangının çıkış nedeni de belli oldu.

Haber 2024-04-02 14:23:59

Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Gökhan Zan, Davut Güloğlu, İrfan Değirmenci yarışıyordu! İşte belediye başkanı seçilen ünlü isimler

Erdal Beşikçioğlu, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi ünlü isimlerin yarıştığı yerel seçimlere sonuçlar damga vurdu. Bazı il ve ilçelerde ünlü isimlerin aldıkları oy oranları dikkat çekerken, belediye başkanı seçilen isimler gündem yarattı.

Magazin 2024-04-01 01:47:09

Kan donduran görüntüler! Anne ve kızına kurşun yağdırdı, mahkeme cezasını kesti

İzmir'de Davut Yiğitsoy (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç'i (31) tabancayla yaralayıp, annesi Aysel Genç'i (62) öldürdü. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı 8 Mart'ta cinayetle ilgili karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Yiğitsoy, ağırlaştırılmış müebbet ve 19 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Yiğitsoy'un cezasında indirim uygulamadı.

Haber 11-03-24 15:59

İstanbul Valisi Gül, 2. Uluslararası Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu:

İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye'nin farklılıklarıyla zengin ve güçlü bir ülke olduğunu belirterek, "Farklılıklar, bizim zenginliğimizdir. Kimseyi dönüştürmeden, kimseyi değiştirmeden, neye inanıyorsa, nasıl inanıyorsa, nasıl ibadet etmek istiyorsa böyle var olmaya devam edecektir. Bu toprakların ruhunda kardeşlik var." dedi.

Yurthaber 19-02-24 07:36

'Ortada iki yol var' İstanbul Valisi Davut Gül'den 'sokak köpekleri' açıklaması 'Bu haliyle durma ihtimali yok! 6 ay içerisinde gündemden çıkabilir'

İstanbul Valisi Davut Gül, sokak köpeklerine dair açıklama yaparak "Ortada iki yol var. Ya komple hepsini uyutacaksınız ya komple hepsini kısırlaştıracaksınız" dedi. Gül "Bu haliyle durma ihtimali yok. 3-5 yıldır İstanbul'un yaşadığı durum sürdürülebilir değil. İnsanlar ölüyor. Bunun değişmesi lazım. Tamamının uyutulmasıyla ilgili yasal altyapı yok. Ama kısırlaştırma ve hayvan barınaklarıyla ilgili yasal altyapı var" deyip "6 ay içinde Türkiye'nin, İstanbul'un gündeminden çıkabilir" diye ekledi.

Haber 22-01-24 11:36

SON DAKİKA | Fatih Camii'nde bıçaklı saldırı! Cami imamı ve bir kişi yaralandı

Son dakika haberine göre İstanbul'da Fatih Camii'nde bıçaklı saldırı meydana geldi. Olayda cami imamı Galip Usta ve bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. Saldırgan ise gözaltına alındı. İstanbul Valisi Davut Gül de yaşanan saldırıyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi.

Haber 08-01-24 20:53

İstanbul Valisi Gül: Asayiş anlamında çok ciddi bir olayla karşılaşmadık

İstanbul Valisi Davut Gül, Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini yerinde denetleyerek burada bulunan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Gül, "Çok şükür alınan tedbirlerle, başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Ben emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, bütün kamu kurum ve kuruluşları, Göç İdaresi'ne özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 01-01-24 07:26

Bakan Yerlikaya yılbaşı tedbirlerini açıkladı! Jandarma, Emniyet, Sahil Güvenlik...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Ülkemizde 2024 yılını huzur ve güven içinde karşılayabilmek için gerekli tedbirlerimizi aldık" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül de yılbaşında kentte alınan önlemleri açıkladı.

Haber 30-12-23 11:40

Hava durumu için uyarılar peş peşe yapıldı! 17 il için bu harita çıkarıldı! Dikkat! Kuvvetli geliyor…

Hava durumu ile ilgili son uyarılar peş peşe gelirken herkes hafta sonu için Meteoroloji’den yapılan uyarıları merak ediyor. Meteoroloji’nin yayınladığı hava tahmin raporuna göre ise 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapılırken, vatandaşlara yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül de sosyal medya hesabından İstanbulluları bugün için uyardı. İşte hava durumu ile ilgili son durumun detayları…

Haber 16-12-23 08:54

İstanbul'da hızı 80 km'ye kadar çıkacak! Vali Gül'den vatandaşlara uyarı

İstanbul Valisi Davut Gül, kentte yarın hızı 80 km'ye kadar çıkacak fırtına karşı vatandaşları uyardı. Gül, fırtına nedeniyle ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Haber 15-12-23 13:51

KANDİLLİ İSTANBUL DEPREMİ 4 ARALIK 2023: Bursa ve İstanbul'da deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD merkez üssü Bursa, Mudanya olan depremin Marmara Denizi - Gemlik Körfezi'nin 04.73 km açıklarında gerçekleştiğini belirtti. Birçok kişi internette "İstanbul'da deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sarsıntıya ilişkin açıklamada bulundular. İşte, 4 Aralık 2023 son depremler listesi..

Haber 04-12-23 11:37

İstanbul Valisi artan ekmek fiyatlarına tepki gösterdi! “Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya satılıyor

İstanbul Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanları ve resmi kurumların il ve ilçe müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. İstanbul'da ekmek satış fiyatının 6.50 lira olduğunu vurgulayan Gül, "Kimi yerde 9 liraya, 10 liraya ekmek satışı yapılıyor. Bu konuda halkımızı mağdur etmemek adına Tarım İl Müdürlüğü ve belediyelerimizi etkin fiyat denetimi yapmaya davet ediyorum" dedi.

Haber 30-11-23 20:57

Türkiye'nin dört bir yanını fırtına vurdu! Tekneler battı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, gemi karaya oturdu... Vali Gül saat verip İstanbullulara çağrı yaptı

Yurdun birçok kenti, soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı başlarken, Türkiye'nin dört bir yanını fırtına da vurdu. Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle balıkçı tekneleri kıyıya vururken ağaçlar da devrildi! Hereke Vapur İskelesi'ndeki yüzer iskele ise yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Zonguldak'ta ise sürüklenen yük gemisi karaya oturdu. İstanbul Valisi Davut Gül saat vererek İstanbullulara çağrıda bulundu.

Haber 19-11-23 12:51

Galata Kulesi ve Kız Kulesi'nde 100. yıla özel ışık gösterileri 10 Kasım'a kadar uzatıldı

İstanbul Valisi Davut Gül, Galata Kulesi ve Kız Kulesi'nde Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle düzenlenen ışık gösterilerinin 10 Kasım'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Yurthaber 08-11-23 07:38

Almanya'da camiye çirkin saldırı! Kapısına gamalı haç çizildi, panjurları yakılmaya çalışıldı

Almanya’nın Kuzen Ren Vestfalya eyaletindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Sultan Ahmet Camii’ne gamalı haç ve Davut yıldızı çizildi, pencere kısmı yakılmaya çalışıldı. Bochum-Dahlhausen DİTİB Sultan Ahmet Camii Dernek Başkanı Güngör Kadir Güven, "Cami önce yakılmaya çalışıldı, daha sonra giriş kapısına gamalı haç ve Davut yıldızı sembolü çizildi. Birkaç denemeye rağmen neyse ki, panjur alev almadı, şayet alev almış olsaydı bu bir facia olurdu." dedi.

Haber 19-10-23 00:09

İzmir'deki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı! Anne ve kızın çaresiz anları, 3'üncü denemede... 'Doğal gaz borusuna asmaya çalıştı, oğlunun çişini zorla içirdi'

İzmir'de Seher Genç'in yaralandığı, annesi Aysel Genç'in öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Davut Yiğitsoy'un dini nikahlı eşi Seher Genç'e peş peşe ateş ettiği ardından anne kızın birbirine sarıldığı, 2'nci kez yakın mesafeden ateş etmek istediğinde tabancasının tutukluk yaptığı, 3'üncü denemede ise Aysel Genç'i başından vurduğu anlar yer aldı. Genç'in avukatı, "Sanığın en ağır cezayı almasını istiyoruz" dedi.

Haber 14-10-23 11:38

İstanbul Valisi Gül'den selden etkilenen Sultangazi'ye ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, kuvvetli sağanak ve selden etkilenen Sultangazi ilçesini ziyaret etti.

Yurthaber 29-09-23 07:21

Son dakika: İstanbul'da şiddetli yağış! Başakşehir, Sultangazi, Arnavutköy... Yollar göle döndü, AFAD'dan uyarı geldi

Son dakika haberi: Meteoroloji'nin yaptığı uyarının ardından İstanbul'da şiddetli sağanak yağış etkili oldu. Başta Başakşehir ve Sultangazi ilçeleri olmak üzere bazı bölgelerde su baskınları yaşandı. AFAD'dan yapılan uyarıda ise yağışın sabah saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi. İstanbul Valisi Davut Gül de vatandaşları sel baskınlarına karşı uyarırken "Lütfen su basma riski bulunan yerleri ivedi şekilde boşaltınız" ifadelerini kullandı.

Haber 28-09-23 16:21

İstanbul Valiliği’nden Taksim’de voleybol yayını açıklaması! Vali Gül paylaştı: 'Bu haber yüzde 100 yalan'

İstanbul Valiliği'nin, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın final maçının Taksim’de canlı yayınlanmasına engel olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Valilik, Taksim Meydanı'nın 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı için Taksim Meydanı ile ilgili talebin onaylanmadığını belirtti. İstanbul Valisi Davut Gül de konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Haber 03-09-23 17:36

Son dakika: Kadını döverek bayıltıp araca bindirmişti! O maganda yakalandı

Son dakika haberi... İstanbul Esenyurt'ta bir kadını darp ederek bayıltan ve ardından araca bindirip kaçıran magandanın yakalandığı bildirildi. İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz..." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 23-07-23 21:32

SON DAKİKA | İstanbul Valisi Davut Gül'den 'nargile yasağı' açıklaması! Kafelerde yasaklandığı iddia edilmişti

Son dakika haberi: İstanbul'da kafelerde nargile servisinin yasaklandığı iddia edildi. Bunun üzerine İstanbul Valisi Davut Gül'den bir açıklama geldi. Vali Gül açıklamasında İstanbul'da plajlar, sahiller, ormanlar, mesire alanları ve parklarda nargile içilmesinin yasaklandığını, bunların dışındaki ruhsatlı nargile salonlarıyla alakalı bir kısıtlamaya gidilmediğini duyurdu.

Haber 05-07-23 12:21

Cumartesi akşam saatlerinde başladı, hala devam ediyor! İstanbul'daki yangın endişeleri arttırdı: Binanın bazı bölümleri çöktü

İstanbul'da Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yangın hala söndürülemedi. Cumartesi akşam saat 17.00'de başlayan yangına müdahale aralıksız devam ediyor. Yanan yerlerdeki bazı bölümler çöktü. Gece saatlerinde İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Havadan çekilen görüntüler durumun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber 11-06-23 22:08

İstanbul Valisi Davut Gül kimdir, nereli ve kaç yaşında? Davut Gül'ün hayatı ve biyografisi

Davut Gül geçtiğimiz gün yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasının yeni İstanbul Valisi belli oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Davut Gül'ün İstanbul Valisi olarak atandığını açıkladı. Peki, Davut Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Haber 06-06-23 08:03

Davut Güloğlu paylaştı: Cumhur İttifakı ile sonunda istediğimiz noktada buluştuk

Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı şarkıcı Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından, partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Cumhur İttifakı ile sonunda istediğimiz noktada buluştuk." ifadelerini kullandı.

Magazin 24-03-23 17:48

Deprem sonrası fırsatçılar durmuyor! Gaziantep Valisi duyurdu! 'Misliyle geri alınacak'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası çalışmalar sürüyor. Deprem bölgelerinde ise fırsatçılar durmuyor. Bulunduğu bölgeden taşınmak isteyen depremzedelerden nakliyeceler de yüksek fiyat istemeye başladı. Konuyla ilgili Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Vali Gül, "Maalesef bazı ahlaksızlar depremzedeleri sömürmek istiyor. İlçe içerisinde ev taşıma ücreti azami 6 Bin TL’dir." ifadelerini kullandı.

Haber 17-02-23 17:28

Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Karadeniz'in Ricky Martin'i Davut Güloğlu'nun son hali!

Davut Güloğlu, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini yorumladı. Ünlü şarkıcı Karadeniz'in Ricky Martin'i olarak lanse edilmiş ve çıkış yaptığı Nurcanım şarkısı sonrası 2000'li yıllara damga vurmuştu. Peki, Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Davut Güloğlu'nun son hali...

Magazin 07-12-22 09:02

Literatüre 15 yılda 57 tür ve 2 cins tatlı su balığını kazandırdılar

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut Turan: - "Türkiye alabalıklar için bir merkez gibi. Çok sayıda tür var Türkiye'de. 2009'dan bu yana 16 tür biz tanımladık. 20. yüzyılda dünyanın hiçbir tarafında bu kadar alabalık türü tanımlanmadı" - "Halen tasnif etmediğimiz, incelemediğimiz türler var. Bu yıl içerisinde yeni türleri yayınlamak için çalışmaları yürütüyoruz"

Yurthaber 19-10-22 12:58

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına Davut Çetin yeniden seçildi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına Davut Çetin yeniden seçildi

Yurthaber 07-10-22 14:03

Gaziantep'te öğretmenler kendilerine verilecek nakdi yardımla okul yapılmasını istedi

Vali Davut Gül: "İnşallah bu parayla 32 derslikli bir okul yapacağız ve öğretmenlerimizin ismini vereceğiz"

Yurthaber 04-10-22 16:00

Çatılarda dikkat çeken isimler! Bu köye ilk kez gelen şaşkına dönüyor

Gümüşhane'de yaşanan ilginç olayda köy sakinleri sevdikleri kişilerin adını çatılara yazıyor. Köye yeni gelenler durumu şaşkınlıkla karşılarken köyde yaşayan Davut Erden, ''Köyümüzün havası, suyu, komşuluğu güzel olduğu için köyümüzü seviyoruz ve vazgeçemiyoruz. Bu nedenle de kendi sevdiklerimizin ismini çatılara yazıyoruz. Çocuklar unutulmasın, evlerin onlara ait olduğu unutulmasın diye, dedelerinin onlara karşı bir sevgisinin olduğunu anlamaları için isimler yazıldı'' açıklamasında bulundu.

Haber 20-09-22 14:59

Antalya'da firmalar dünya pazarlarına ATSO Global ile açılıyor

ATSO Başkanı Davut Çetin: - "ATSO Global, dört yılda yüzlerce iş birliği etkinliğine ve projeye imza atarak Türk firmalarını 100'den fazla ülkede yatırımcılarla buluşturdu"

Yurthaber 19-09-22 20:12

Antalya'da topraksız ve iklim değişikliğine dirençli tarım için inovasyon merkezi kurulacak

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin: - "Yaklaşık 1,5 milyon lira tutarındaki projeyi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle hayata geçireceğiz"

Yurthaber 09-09-22 15:14

MasterChef kedi batmaz tarifi nasıl yapılır? Kedi batmaz yemeği nereye ait?

MasterChef kedi batmaz nasıl yapılır? MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan farklı isimdeki yemek tarifleri odağında 7 farklı tarif; Bireysel dokunulmazlık oyununda ise biga, kırağaç ve davut bey kavunu çeşitleriyle yaratıcı tabak yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan MasterChef kedi batmaz yemeğinin hangi yöreye ait olduğu ve tarifi merak ediliyor. Peki kedi batmaz nedir, nasıl yapılır? İşte MasterChef kedi batmaz yemeği tarifi...

Yemek 07-09-22 17:29

MasterChef pırtımpırt tarifi nasıl yapılır? Pırtımpırt yemeği nereye ait?

MasterChef pırtımpırt nasıl yapılır? MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan farklı isimdeki yemek tarifleri odağında 7 farklı tarif; Bireysel dokunulmazlık oyununda ise biga, kırağaç ve davut bey kavunu çeşitleriyle yaratıcı tabak yapmalarını istedi. MasterChef pırtımpırt yemeğinin hangi yöreye ait olduğu ve tarifi merak ediliyor. Peki pırttımpırt nasıl yapılır? İşte MasterChef pırtımpırt yemeği tarifi...

Yemek 07-09-22 16:19

Sultan Alparslan'ın diyarında gösteri yapacak atlara özel bakım

Bitlis'in Ahlat ve Muş'un Malazgirt ilçelerinde, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıldönümü etkinliklerindeki geleneksel gösterilere katılacak atlar, meyveyle besleniyor, soğuk suyla yıkanıyor - Altay Atlı Okçuluk ve Geleneksel Savaş Sanatları Spor Kulübü Başkanı Davut Çakır: - "Yelelerinden tırnağına kadar tüm bakımlarını yapıyoruz. Atlar hayatımızın bir parçası. 24 saat onlarla ilgileniyoruz. Çocuklarımız neyse atlarımız da bizim için öyle"

Yurthaber 24-08-22 11:05

Gaziantep Valisi Gül Yeni görüntüler ortaya çıktı diyerek paylaştı! İşte birinci kazadan sonra, ikinci kazadan önce çekilen o video

Gaziantep Valisi Davut Gül, tüm Türkiye'yi yasa boğan ve 15 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'teki kaza ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımda yeni görüntülerin ortaya çıktığı belirten Vali Gül, söz konusu videonun birinci kazadan sonra, ikinci kazadan önce çekildiğini ve emniyet dubalarının yan tarafta açık şekilde göründüğünü aktardı. İşte kahreden kazayla ilgili tüm detaylar ve Vali Gül'ün açıklamaları...

Haber 21-08-22 22:42

GÜNCELLEME - Gaziantep'te kaza yapan araca müdahale eden ekiplere yolcu otobüsü çarptı, 15 kişi öldü

Gaziantep Valisi Davut Gül: - "İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 de gazeteci var" VALİNİN AÇIKLAMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 20-08-22 12:56

Son dakika: Suriye'de Türkiye aleyhine çirkin provokasyon! Cerablus'taki görüntüler olay oldu, Ümit Özdağ'ın iddiasına Valilikten yalanlama geldi

Son dakika haberi: Suriye'nin kuzeyinde yer alan bazı kentlerde dün gece başlayan provokasyon, bugün de devam etti. Eylemler sırasında Türk bayrağının yakılması ve Osmanlı parkındaki ay yıldızın tahrip edilmesi büyük tepki çekerken, sabah saatlerinde Cerablus'ta toplanan kalabalığa TSK'nın müdahale ettiği iddiası olay yarattı. Konuyla ilgili Gaziantep Valisi Davut Gül'den açıklama geldi. İşte sıcak bölgedeki son dakika gelişmeleri...

Haber 12-08-22 17:11

Batı Akdeniz mermer sektörü temsilcileri Antalya'da bir araya geldi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin: - "Ülke olarak blok mermerde dünya lideriyiz, dünya rezerv varlığının yüzde 30 ila 40 kadarı bizde"

Yurthaber 04-08-22 12:40

GÜNCELLEME 2 - Atık su tesisindeki arıza nedeniyle TAG Otoyolu'nda ulaşım aksadı

Bazı araçlar, otoyolda biriken suda mahsur kalırken, arama-kurtarma ekipleri bölgede hazır bekletiliyor - Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Arkadaşlarımız yolu açmak için çalışmalara devam ediyor" DETAYLAR VE VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 28-07-22 23:16

GÜNCELLEME - Gaziantep'te çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Vali Davut Gül: - "Yaklaşık 10-15 hektar alan zarar gördü" YANGININ KONTROL ALTINA ALINMASI VE VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 18-07-22 16:08

Son dakika: Gaziantep'te üniversite yakınındaki yangında yeni gelişme! Vali Gül açıkladı

Son dakika haberi: Gaziantep'teki Burç Ormanlarında öğlen saatlerinde çıkan orman yangınıyla ilgili Vali Davut Gül'den açıklama geldi. Hem sosyal medya hesabından hem de gazetecilere açıklama yapan Vali Gül, yangının kontrol altına alındığını ve sebebinin araştırıldığını bildirdi.

Haber 18-07-22 16:03

Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, görevden alındılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığına Türker Gürsoy yerine Mehmet Akif Eroğlu getirildi. Kurulun ikinci başkanlığa ise Davut Menteş, üyeliklere Yusuf Dinç ve Mahmut Güngör atandı.

Haber 07-07-22 06:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü Bursa programı ertelendi

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Temmuz Cumartesi günü Bursa’da yapacağı açılış ve miting programlarının ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Haber 02-07-22 12:59

İtalya'daki feribot yangınında sırra kadem bastı! Aydınlı şoför Mehmet Çakır'dan 130 gündür haber alınamıyor

İtalya'da geçtiğimiz şubat ayında bir feribotta yangın çıkmıştı. Feribottaki 27 Türk vatandaşından 26'sı kurtarılırken 130 gündür TIR şoförü Mehmet Çakır'dan haber alınamıyor. Mehmet Çakır'ın eniştesi Davut Gür, "Hala bir ses yok. Ablası, annesi ve babası merak içinde. En azından öldüyse cenazesini memleketine defnetmek istiyoruz" dedi.

Haber 27-06-22 10:02

1. Arkeoloji Şurası başkentte başladı

Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Destek veren 500'e yakın hocamız var. Şimdiden 26 yayın yayımlandı" - Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı: - "Arkeoloji alanında çalışan derneklerimizin, Avrupa ülkelerindeki muhataplarıyla iletişim kurmaları ve o alandaki projelere daha etkin bir şekilde katılmaları önemli"

Yurthaber 15-06-22 16:17

Muğla'da 3 hektarlık alanı yakıp, bir de selfie çektiler!

Muğla'da sazlık alanda çıkan yangınla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. 3 şüphelinin sazlıkta yetişen kamışları kesip, işleyerek geçimlerini sağladıkları ve aralarında husumet bulunduğu belirtildi. Şüphelilerin husumet nedeniyle birbirlerinin destelenmiş kamışlarını yaktığı belirlendi. Şüphelilerden Davut A.'nın yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı ortaya çıktı.

Haber 10-06-22 09:15