Zeynep Bastık Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Bastık Haberleri

Zeynep Bastık Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Bastık Haberleri

Ezhel'in "Felaket" isimli şarkısına yaptığı yorumla dikkatleri çeken Zeynep Bastık, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Müzikle iç içe bir çocukluk geçiren Bastık, ilköğretim ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Anadolu Ateşi grubundaki performanslarıyla profesyonal dans kariyerine başladı. Müzik ve dansa ilgisi bulunan Bastık, oyunculuk için tiyatro dersleri de almıştır. Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizilerinin kadrosunda yer alan Bastık, Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma dizisinde de kısa bir süre rol aldı. Murat Dalkılıç'ın vokalistliği yapan Bastık, fırça isimli çıkış şarkısıyla ilk albümünü yayınladı. Sevilen şarkılara yaptığı cover ile internette büyük bir dinleyici sayısına ulaştı. "Felaket", "Gül Beyaz Gül", "Seni Kimler Aldı" şarkılarını kendi tarzında yorumladı. Son olarak "Uslanmıyor Bu" ve "Her Yerde Sen" adlı şarkıları internette yayınlamıştır.

Zeynep Bastık Haberleri

Zeynep Bastık konserinde Bülent Şakrak aşka geldi! O anlar dikkat çekti

Zeynep Bastık'ın konserinde Ceyda Düvenci ile bir süre önce boşanıp yeni aşka yelken açan Bülent Şakrak da vardı. Sevgilisi Esra Akpınar ile konserde dikkat çeken oyuncu o şarkıda aşka geldi.

Magazin 25-04-2024 07:39

Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı! 'Uyuyamadığım ve nefes alamadığım...'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı. Doktora gittiğini ve muayene olduğunu söyleyen şarkıcı, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 18-04-2024 07:20

Şarkıcı Zeynep Bastık en çok dinlenen şarkıcı oldu! Aylık ulaştığı kişi sayısı...

Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısıyla gündeme oturan Zeynep Bastık, online müzik platformunda Türkiye adına bir ilki gerçekleştirdi. Bastık, Spotify Türkiye’de aylık 6 milyon dinleyiciye ulaşan ilk kadın sanatçı oldu.

Magazin 08-04-2024 17:52

40 milyon TL'lik eviyle gündemdeydi! Zeynep Bastık yatırımını nereye yaptığını açıkladı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık her açıklamasıyla adından söz ettiriyor. İzmir Urla'dan aldığı 40 milyon TL'lik lüks yazlığı ile dikkat çeken Zeynep Bastık şimdi de yatırımını nereye yaptığı açıkladı.

Magazin 04-04-2024 10:59

Diğer Haber Etiketleri

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Bastık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Demet Akalın'dan Zeynep Bastık'a olay gönderme! 'Ciklet manisi bile yazamayan...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın bu defa Zeynep Bastık'ı hedef aldı. Yaşadığı polemiklerle bilinen Akalın son dönemde 'Lan' şarkısı ile listeleri alt üst eden Zeynep Bastık'a öyle bir gönderme yaptı ki görenler şoke oldu.

Magazin 02-04-2024 11:02

Zeynep Bastık oy sırasını görünce yerine asistanını koydu!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanan isimlerden biri de Zeynep Bastık oldu. 'Lan' şarkısıyla son günlerde gündeme gelen Bastık oy sırasında beklememek için bakın ne yaptı.

Magazin 31-03-2024 14:19

Urla'ya yerleştiği söyleniyordu! Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik yatırım yaptı ama...

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik lüks eviyle gündemden düşmüyor. Kazancını gayrimenkule yatırdığı bilinen ünlü şarkıcının İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleştiği söyleniyordu. Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi...

Magazin 23-03-2024 13:08

Deprem olunca ağlamaktan krize girdi! Zeynep Bastık korkusu yüzünden İzmir'den ev almıştı

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depreme Zeynep Bastık da İstanbul'da yakalandı. Ciddi bir korkusu olan Bastık ağlamaktan krize girdi.

Magazin 05-03-2024 07:28

Güzellik sırrını açıklamıştı! Zeynep Bastık yüzünü buz dolu kaseye daldırdı

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan şarkıcı Zeynep Bastık bu kez başka bir konuyla gündem oldu. Şarkıcı sosyal medya hesabından içi buz dolu kaseye yüzünü daldırdığı anları paylaştı.

Magazin 21-02-2024 12:08

Zeynep Bastık'ın iddialı elbisesiyle dans ettiği anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Şarkıcı son olarak iddialı elbisesiyle yaptığı dansla gündeme geldi.

Magazin 14-02-2024 10:14

İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleştiği söyleniyordu! Zeynep Bastık yatırım yaptı yapmasına ama...

Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleştiği iddialarıyla gündeme geliyordu. Urla'da lüks bir eve yatırım yapan Bastık İstanbul'u terk ettiği iddialarına noktayı koydu.

Magazin 13-02-2024 07:50

Zeynep Bastık doğal halini paylaştı! Sırrını soranlara yanıt verdi: 30'a geldik artık...

Son dönemin en popüler sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Şarkıcı son olarak doğal halini paylaştı. Bastık, doğal halinin sırrını soran takipçilerine yanıt verdi.

Magazin 12-02-2024 15:50

Zeynep Bastık hamam pozlarıyla gündem oldu! Herkes ayaklarına yorum yaptı

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve sahne tarzıyla sık sık gündem olan Zeynep Bastık bu defa son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Hamama gidip bornozuyla poz veren ünlü ismin 'O kurnadan bu kurnaya' notunu düştüğü karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-01-2024 11:04

Zeynep Bastık yünden sütyeni ve süper minisiyle poz verdi! 'Tarkan Gümüş Eyer filminden fırlamış gibi'

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve sahne tarzıyla sık sık gündem olan Zeynep Bastık bu defa son paylaşımıyla sosyal medyanın diline düştü. Yünden sütyeni ve süper mini eteğiyle poz veren ünlü isme adeta yorum yağdı.

Magazin 17-01-2024 14:47

Zeynep Bastık spor taytıyla ayna karşısına geçti! Kaslarını böyle gösterdi

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık şimdi de spor salonundan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Spor taytıyla ayna karşısına geçip poz veren ünlü ismin karın kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 11-01-2024 17:43

İstanbul'u terk edip 40 milyon TL'lik ev almıştı! Zeynep Bastık evinden bir kare paylaştı beğeni topladı... İşte Urla'daki o ev

Hem özel hayatıyla hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Ünlü şarkıcı son olarak İstanbul'u terk edip İzmir Urla'da ev aldı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...

Magazin 30-12-2023 15:19

Zeynep Bastık eski kocası ve yeni aşkıyla eğlencedeydi! Açıklaması sosyal medyada gündem oldu! Seda Üren de rahatsız oldu

Şarkıcı Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 2021'de evlenmiş ve bir yıl dolmadan boşanmıştı. Boşanma ardından arkadaşlıkları devam eden ikiliden Bastık, yeni aşkı Alican Ayyıldız ve eski eşi ile aynı partide eğlendi. Bu görüntüler gündem olunca Bastık "2024 yılındayız artık" deyince sosyal medyanın diline düştü. 2. Sayfa'da da bu açıklama masaya yatırıldı.

Magazin 14-12-2023 14:09

Zeynep Bastık eski kocası ve yeni sevgilisiyle parti yaptı, sosyal medya yıkıldı! Açıklaması gündem yarattı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık şimdi de eski kocası Tolga Akış ile yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile bir mekanda eğlenmesiyle çok konuşuldu. Ünlü şarkıcının "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" açıklaması ise gündem yarattı.

Magazin 13-12-2023 14:22

Zeynep Bastık dudak dudağa pozdan sonra dekoltesini sergiledi

Şarkıcı Zeynep Bastık sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile dudak dudağa kareleri paylaştı. Ardından ise kırmızı elbisesiyle verdiği pozlarla yine adından söz ettirdi.

Magazin 27-11-2023 10:03

Zeynep Bastık aşka geldi! Dudak dudağa poz

Evliliği kısa süre Zeynep Bastık bir süredir Ali Can Ayyıldız ile birlikte. Sevgilisiyle bir davete katılan şarkıcı dudak dudağa anlarını sosyal medyada paylaşarak yine adından söz ettirdi.

Magazin 26-11-2023 13:29

Evleneceği iddia edilmişti! Zeynep Bastık'tan açıklama gecikmedi

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile yarın evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 23-11-2023 15:34

Uçağı rötar yapan Zeynep Bastık sitem etti! Çok değiştin mesajı kızdırdı

Son dönemde paylaşımlarıyla adından söz ettiren Zeynep Bastık uçağı rötar yiyince sosyal medyada paylaşım yaptı. Paylaşımına "Çok değiştin" mesajları alan Bastık bu tarz yorumlara isyan etti.

Magazin 12-11-2023 12:04

Zeynep Bastık ayna karşısında poz verdi! Herkes aynı yorumu yaptı

Son dönemin en popüler sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Ayna karşısında poz veren Bastık'ın paylaşımında zayıflığı dikkat çekti.

Magazin 03-11-2023 14:25

Ünlü isimlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı! Pınar Altuğ, Zeynep Bastık, Hande Erçel…

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde etkinliklerle kutlanıyor. Cumhuriyet'in 100. yıl coşkusunu yaşayan ünlü isimler de paylaşım yapıyor. İşte Zeynep Bastık, Hande Erçel, Pınar Altuğ ve diğer ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlar

Magazin 29-10-2023 11:01

Milli yas nedeniyle konseri iptal edilen Zeynep Bastık isyan etti!

İsrail'in Gazze'de bir hastaneye yönelik bombalı saldırı düzenlemesinin ardından Türkiye'de milli yas ilan edildi. Milli yas nedeniyle konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bu karara isyan etti.

Magazin 20-10-2023 14:19

Zeynep Bastık beyaz sütyeniyle spor salonundan poz verdi

Şarkıları, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık yoğun konser temposuna rağmen sporunu aksatmıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen şarkıcı son olarak sütyenli spor pozuyla hayranlarını mest etti.

Magazin 17-10-2023 15:09

Zeynep Bastık mini şort tulumuyla verdiği pozlarla dikkat çekti

İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleşen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla gündeme geldi. Son olarak siyah şort tulumuyla pozlarını paylaşan şarkıcıya beğeni yağdı.

Magazin 08-10-2023 14:08

Zeynep Bastık yine tuvalette poz verdi! Sosyal medyada yorum yağdı

Özel hayatı, dillere pelesenk olan şarkıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Zeynep Bastık son olarak yeni işiyle çok konuşuldu. Doğa ile iç içe yaşamak için Urla'ya yerleşen ünlü şarkıcının arazisinde lavanta yetiştireceği ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif kullanan Zeynep Bastık şimdi de tuvalette verdiği pozlarla olay oldu.

Magazin 03-10-2023 12:57

İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşmişti! Zeynep Bastık ticarete atılıyor! İşte yeni işi...

Şarkıları, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık doğa ile iç içe bir yaşam sürmek için İstanbul'u terk edip Urla'dan ev almıştı. Ünlü şarkıcının Urla'daki evinin 40 milyon TL civarında olduğu iddia edilmiş, bahçesinin ise 5 bin hektar olduğu konuşulmuştu. Bastık şimdi de, çiftlik evinin arazisinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadı.

Magazin 02-10-2023 14:54

Zeynep Bastık yeni sevgilisiyle sokakta aşka geldi!

Tolga Akış'la 2021 yılında evlenen ancak kısa sürede boşanan Zeynep Bastık hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bir süredir Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşayan şarkıcı şu sıralar sevgilisiyle tatilde. Bastık sevgilisiyle sokakta aşka geldiği anları paylaştı.

Magazin 15-09-2023 10:05

Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurmuştu! Güzellik sırrına bakın...

Son dönemde paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık yeni aşka yelken açmıştı. Bastık son olarak 'Çok güzelsin' diyen bir hayranına verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 07-09-2023 13:51

Zeynep Bastık'ın sahne tarzı Hadise'ye benzetildi! Kumaş alta yetmiyor gibi

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı Zeynep Bastık sahne tarzıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde Hadise'nin giydiği gömlek-kravat kombinine benzer bir kombin seçen Bastık'ı görenler "Kumaş ona da yetmemiş" yorumları yaptı.

Magazin 14-08-2023 11:25

Başını açan fenomen Rumeysa Yağcı'ya yorum yağdı! Zeynep Bastık'tan destek geldi

Sosyal medyada fenomen olan isimlerden Rumeysa Yağcı geçtiğimiz günlerde hayatı hakkında aldığı önemli bir kararı takipçileri ile paylaştı. Daha öncesinde tesettürlü olan Yağcı başını açma kararını paylaşınca ve açık haliyle pozlarını paylaşınca tepki mesajları da aldı. Fenomene Zeynep Bastık'tan destek mesajı geldi.

Magazin 07-08-2023 15:29

Gündemden düşmüyor! Zeynep Bastık'ın beline kadar uzanan yırtmacı olay oldu

Yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Zeynep Bastık sosyal medya pozlarıyla gündemde. Tuvalet pozuyla adından söz ettiren Zeynep Bastık bu sefer de beline kadar uzanan yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 06-08-2023 15:43

Zeynep Bastık tepkilerden sonra bu sefer de klozet üzerinde poz verdi

İç çamaşırlı pozlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Zeynep Bastık son olarak tuvalette yaptığı selfie ile tepki çekmişti. Tepkileri umursamayan genç şarkıcı bu sefer de beyaz mini şortuyla klozet üzerinde poz verdi.

Magazin 01-08-2023 15:00

Zeynep Bastık plajda tuvalete girip selfie çekince...

30 yaş kutlamasıyla gündeme gelen Zeynep Bastık sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Yoğun konser maratonundan kalan zamanları tatilde geçiren Zeynep Bastık plajda tuvalete girip selfie çekince sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 28-07-2023 12:14

Zeynep Bastık sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile aşka geldi! Boynuna sarılıp öpmelere doyamadı

Tolga Akış’la evliliğini bitirdikten sonra Ali Can Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açan Zeynep Bastık, sevgilisi ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan çift aşka geldi ve birbirine sarılıp öpmelere doyamadı.

Magazin 18-07-2023 12:52

Zeynep Bastık'tan aşk pozu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Doğum günündeki pozlarıyla gündem olan Bastık’ın yeni sevgilisi de ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı sevgilisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 15-07-2023 09:21

Zeynep Bastık tatil pozlarını paylaştı! Yine o detaya yorum yağdı

Boşanma haberini kucak pozuyla paylaşan şarkıcı Zeynep Bastık yeni aşkını da kucak pozuyla duyurdu. Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşadığını duyurmasıyla gündeme gelen şarkıcı tatile çıktı. Tatilden pozlarını paylaşan Zeynep Bastık yine ayaklarına gelen yorumlarla adından söz ettirdi.

Magazin 14-07-2023 14:13

Zeynep Bastık'ın sürpriz aşk iddiası olay oldu! O fotoğraf ortaya çıktı

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla sık sık gündeme gelen Zeynep Bastık bu defa aşk haberleriyle gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde 30'uncu yaş gününü kutlayan ünlü isim roman havası konseptli doğum günüyle çok konuşulmuştu. Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi de doğum gününde ortaya çıktığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının yeni aşkını o fotoğraf ele verdi.

Magazin 13-07-2023 09:13

Zeynep Bastık'ın transparan tulumuyla pozu sosyal medyayı salladı

Şarkıcı Zeynep Bastık'ın 30. yaş günü için düzenlediği doğum günü partisi çok konuşuldu. Yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla kutlayan Bastık gecede iki farklı elbise giydi. Şarkıcının transparan tulumuyla pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-07-2023 09:57

Kerimcan Durmaz, Zeynep Bastık'ın doğum gününde twerk yaptı! Dudak dudağa pozları olay oldu

30 yaşına giren şarkıcı Zeynep Bastık paraya kıydı ve İzmir'deki evinde 30 yaş partisi verdi. Roman havası konseptli doğum gününde Kobra Murat sahneye çıktı. Kerimcan Durmaz ise doğum gününde önce twerk yaptı sonra şarkıcıyla dudak dudağa anlarını paylaştı.

Magazin 09-07-2023 13:52

Zeynep Bastık'tan 30 yaş partisi! Roman havası konseptli kutlaması olay oldu 'Her halinle de güzel olamazsın ama'

Zeynep Bastık, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. 30 yaşına giren ünlü şarkıcı, İzmir Urla'da bulunan evinde bir doğum günü partisi düzenledi. Roman havası konseptli partisine yalnızca çok yakınlarını davet eden Bastık, o anları sosyal medyada paylaştı.

Magazin 09-07-2023 13:00

Murat Dalkılıç eski vokalisti Zeynep Bastık'ın kazancına böyle gönderme yaptı

Tatil için Çeşme'ye giden Zeynep Bastık, seneler önce vokalistliğini yaptığı Murat Dalkılıç ile de vakit geçirdi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ikiliden Dalkılıç kazancı sık sık gündeme gelen Bastık'a bakın nasıl göndermede bulundu.

Magazin 06-07-2023 14:53

Çağrı Telkıvıran ve Zeynep Bastık'ın pozu sosyal medyayı salladı! Defne Samyeli'ye yorum yağdı

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Samyeli, sevgilisinin Zeynep Bastık'ı kucağına aldığı anları paylaştı. O anlara yorum yağdı.

Magazin 05-07-2023 17:31

Zeynep Bastık minicik şortu ile kamera önüne geçti! Ev hali olay

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık yine olay oldu. Şort-atlet kombinli ev haliyle kamera açıp evde yeni şarkısında dans ettiği anları paylaşan Bastık hayranlarını mest etti.

Magazin 23-06-2023 07:10

Zeynep Bastık İstanbul'u terk edip kendine Urla'da ev aldı! Lüks evine stüdyo bile kurdu

Konserlerinin yanı sıra YouTube tıklanmaları sayesinde de servet kazanan Zeynep Bastık İstanbul'u terk edip Urla'da kendine ev aldı. Doğayla iç içe olan Urla'daki evine servet harcayan Zeynep Bastık "Depremden sonra bir anksiyete geldi" diyerek yeni hayatını anlattı.

Magazin 18-06-2023 13:27

Eski kocasıyla pozu gündem olmuştu! Zeynep Bastık aşk açıklaması

Zeynep Bastık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Son olarak eski kocasıyla poz veren Bastık bu konuda açıklama yaptı. Yeniden barışma ihtimali olmadığını söyleyen Zeynep Bastık Tolga Akış ile neden ayrıldığını da açıkladı.

Magazin 11-06-2023 07:34

Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış'la fotoğrafı olay oldu! 'Ee bu kızın eski kocası kim?'

Zeynep Bastık sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Yeni şarkısı 'Eyvah' için bir kutlama yemeği düzenleyen Bastık, eski eşi Tolga Akış ile yanak yanağa pozunu paylaştı, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-06-2023 00:14