Balkon Konusmasi Haberleri

Kan donduran cinayet! Konuşmak için buluştuğu ortağını ormanda öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. Harun Sipahi (27), konuşmak için birlikte ormana gittikleri ortağı Muhammet Tuncel'i (26) tabancayla vurarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 2024-04-19 15:55:49

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı.

Yurthaber 2024-04-19 15:49:07

Kartal’da panik anları! Balkon çöktü: 1 yaralı

Kartal’da 5 katlı bir binanın birinci katında bulunan balkon çöktü. Bu sırada balkonda bulunan yaşlı kadın, aşağı düşerek yaralandı. Kadının kurtarılma anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-09 14:28:33

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 2024-04-03 14:08:44

Balkondan girip cinsel saldırıda bulundu! İfadesi şoke etti: 'Beni periler çağırdı'

Samsun'da iğrenç bir olay yaşandı. Komşusunun balkonuna atlayıp cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan R.K tutuklandı. Şüphelinin ifadesi şoke etti. R.K ifadesinde "Evde alkol alıyordum, sigara içmeye balkona çıkınca 5 tane peri beni yanına çağırdı. Balkon demirlerine çıkıp aşağı atlayacağım sırada peri de beni çağırınca onun yanına gittim" dedi.

Haber 02-04-24 20:52

Seçim kutlaması sırasında feci kaza! Başkan yardımcısı canından oldu

Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkon çöktü. Olayda 3'ü ağır 8 kişi yaralandı. Ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 10:30

Denizli'de CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü! Yaralılar var

Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.

Haber 31-03-24 23:20

Son dakika | Mansur Yavaş'tan zafer konuşması! Akşener'e yanıt verdi, Turgut Altınok'a sert yüklendi: Bu tarihi fark bizi şımartmayacak

Son dakika haberi: Seçim sonuçlarında netleşmesinin ardından İBB ve ABB başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklamalar geldi. İmamoğlu, "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte" dedi. Yavaş ise "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz" mesajıyla dikkat çekti. İlerleyen saatlerde adeta bir balkon konuşması yapan Yavaş, rakibi Turgut Altınok'a yüklenirken "Seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız, Ankaralıya hizmet edeceğiz" dedi.

Haber 31-03-24 20:00

Samsun'da daha önce birlikte yaşadığı kadının evine kapıyı kırarak giren zanlı tutuklandı

Samsun'un Atakum ilçesinde, daha önce birlikte yaşadığı kadının evine balkon kapısını kırarak giren şüpheli, Kadın Acil Destek İhbar Sistemi'nden (KADES) yapılan ihbar sayesinde yakalandı.

Yurthaber 16-02-24 11:26

Kağıthane'de faciaya ramak kala! Balkon büyük gürültüyle çöktü... Bina sakini: 'Deprem de olsa biz duymayız! Güçlendirme var'

Kağıthane’de sabah saatlerinde 3 katlı binanın balkonu çöktü. Büyük bir gürültüyle çöken balkonun altında kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Çökme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çöken balkonun bulunduğu binada oturan bir vatandaş "Burada bir balkon göçmesi var. Biz uyuyorduk. Göçtüğünü de duymadık. Ben bir kaza oldu zannettim. Alt kat üst kat kimse fark etmedi. Deprem de olsa biz duymayız. Çünkü binada deprem güçlendirmesi var" dedi.

Haber 10-01-24 17:41

Merve Boluğur elbisesini sıyırıp poz verdi! Balkon karelerine beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söylemiş ve açıklamalarıyla herkesi şoke etmişti. Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla olay oldu. Siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle balkona çıkan ünlü isim elbisesini sıyırıp poz verdi. Merve Boluğur'un iddialı pozlarına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 29-12-23 12:59

Güngören'de balkonunda çökme meydana gelen bina tedbiren boşaltıldı

Güngören'de 3'üncü katındaki balkon tavanında çökme yaşanan 4 katlı bina tahliye edildi.

Yurthaber 19-12-23 07:38

Hava almak için çıktığı balkon çökmüş, hayatını kaybetmişti! Olay anının görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'da 31 yaşındaki Muzaffer Gümüş, hava almak için çıktığı balkonun zemininin çökmesi ile 7'nci kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Gümüş'ün cenazesi, memleketi Rize'ye gönderilirken, olay anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, balkon ile Gümüş'ün yola düştüğü, bir otomobilin enkaz altında kalmaktan son anda kurtulduğu yer aldı.

Haber 04-12-23 12:30

Hava almak için çıktığı balkonun zemini çöktü, 7'nci kattan düşüp hayatını kaybetti!

Bursa'da iddiaya göre 31 yaşındaki Muzaffer Gümüş, hava almak için balkona çıktığı sırada balkonun zemini çöktü. Çöken balkon zeminiyle birlikte 7 katlı apartmanın 7'nci katından düşen Gümüş, hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın polis tarafından sürdürüldüğü öğrenildi.

Haber 03-12-23 09:31

Muhtar ve ailesi, gece yarısı büyük bir gürültü ile uyandı! Deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve...

Erzurum’un Oltu ilçesinde faciadan dönüldü. Çengelli Mahallesi Muhtarı Bünyamin Yeşilyurt, ailesi ile evde uyurken büyük bir gürültü ile uyandı. Muhtar Yeşilyurt ve eşi, çocukları ile birlikte deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve dışarı koştuklarında evin balkon kısmında bakın ne gördüler!

Haber 23-11-23 10:57

Şükran Ovalı balkon pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu bu defa balkon pozlarıyla çok konuşuldu. İddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü ismin cesur pozları yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-11-23 17:16

Alemin Kıralı'nın yıldızı Elvin Levinler '100. yıl' kutlama pozuyla gündem oldu! 'Ayaklarını indir, bu ne biçim kutlama'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Ayben karakteriyle hafızalarımıza kazınan Elvin Levinler Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için Selanik'e gitti. Levinler'in '100. yılda çok özel bir ziyarete geldik' notu ile paylaştığı balkon pozu sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 26-10-23 17:21

Kıyıda tek bir yer bile kalmadı! Antalya'da satılık konut ilanlarında dikkat çeken ifade: 150 milyon lira...

Antalya'da önceki yıllarda konut sahipleri ile emlak şirketleri 'uygun fiyat', 'deniz manzaralı', 'geniş balkon', 'lüks', 'site içerisinde' gibi özelliklerle ilan verirken, son dönemlerde 'vatandaşlığa uygun' başlığıyla konulan ilanlar dikkat çekti. Sektör temsilcileri bunun ev sahibi ya da emlakçıların reklam çalışması için yaptığını dile getirdi. Ayrıca kıyı şeridinde inşaat yapmak için yer kalmadığını da açıkladılar.

Finans 11-10-23 11:52

Anahtarını unuttuğu evine balkondan girmek istedi, olanlar oldu!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde evinin anahtarını evde unutan ve balkondan içeriye girmeye çalışan vatandaş balkon demirine sıkıştı. Mahsur kalan vatandaş için ekipler seferber oldu. İtfaiye erlerince kurtarılan vatandaş, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Haber 26-09-23 09:57

Defne Samyeli crop giyip karın kaslarını sergiledi! Yorum yağdı...

51 yaşındaki Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı ve fit görüntüsü dile çok konuşulan Samyeli, bu defa balkon pozlarıyla olay oldu. Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran ünlü isim mini şort ve crop giyip poz verdi. Samyeli'nin karın kasları ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-09-23 15:02

Kocaeli'de balkon duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, yokuşta kontrolden çıkan otomobilin yol seviyesindeki balkon duvarına çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 12-09-23 08:07

Kırıkkale'de elektrik akımına kapılan işçi yaralandı

Kırıkkale'de binanın 3. katına halatla çektiği cam balkon malzemesinin yüksek gerilim hattına teması sonucu elektrik akımına kapılan işçi yaralandı.

Yurthaber 08-09-23 15:18

Fatih Erbakan 'balkon' konuşmasına hazırlanıyor: Yeniden Refah Partisi'nden İBB ve İmamoğlu çıkışı! 1994'te almıştık, 2024'te de alacağız

Yerel seçimler Türkiye'nin gündemini günden güne hareketlendirirken rekabetin en yoğun geçeceği belediyelerden biri olacak. Başkanlığını halihazırda Ekrem İmamoğlu'nun yürüttüğü belediyeye Yeniden Refah Partisi büyük bir iddiayla talip! Partiden YRP lideri Erbakan'ın 31 Mart 2024'te İBB önünde teşekkür yapacağı şeklinde dikkat çeken sözler geldi.

Haber 05-09-23 09:07

Yangında evleri küle döndü, balkon yuvaları oldu

Antalya’nın Serik ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangında bütün eşyalarını kaybeden aile, evlerinin balkonunda yaşıyor.

Yurthaber 05-09-23 08:16

Eve usta çağırdı, kapıyı açan kocası gördüğü manzara karşısında şoke oldu! 'Zincir sürgü' detayı...

Evine cam balkon yaptırmak isteyen bir çocuk annesi kadın anlaştığı inşaat mühendisiyle yakınlaştı. Evde kahve içtikleri sırada diş teknisyeni olan koca eve geldi. Gördükleriyle şoka uğrayan adam derhal mahkemeye gitti. İşte film gibi olayın tüm detayları!

Haber 19-08-23 11:49

Balkon altına gizlenerek gelip motosikleti çaldı, yakalanmaktan kurtulamadı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bir şahsın binanın altında park halinde bulunan motosikleti çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 10-08-23 09:31

Mahallede korku dolu anlar yaşattı! Bıçakla polise direndi, balkondan inmeye çalışırken zemin kata çakıldı

Antalya’da psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kişi mahallede korku dolu anlar yaşattı. 4 katlı binanın 2’inci katının penceresinde elinde bıçak ile polis ekiplerine direnen kişi, balkon korkuluklarından alt kata inmeye çalıştı. Bu esnada dengesini kaybeden genç zemin kata çakıldı.

Haber 06-08-23 00:44

Cam balkon takarken 7. kattan düşen genç hayatını kaybetti

Bursa’da sitenin 7. kattaki dairesine cam balkon takarken dengesini kaybeden 27 yaşındaki işçi, aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Yurthaber 28-07-23 13:54

Kahramanmaraş'ta balkon faciası: 1 ölü, 2 yaralı

Kahramanmaraş'ta, bir evin inşaat halindeki balkonunun çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haber 20-07-23 18:03

Sosyal medya fenomeni Francia James transparan bluz ve eteğiyle limitleri zorladı! Göğüs uçlarının gözükmesine aldırmadı

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının kalp atışlarını hızlandıran cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Fenomen isim son olarak transparan bluz ve eteğiyle balkon kapısını kapattığı anlarda çekilen anlarını paylaştı.

Trend 23-06-23 11:24

Taksim'in göbeğinde korkunç olay! ABD'li turist lüks otelin balkon demirlerine kendini astı

Taksim'in merkezinde yer alan lüks otelde dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 28 yaşındaki ABD vatandaşı Pauya Parsa, otelin 8’inci katındaki odasının balkon korkuluklarına bağladığı iple intihar etti. Otelin dışında asılı halde duran cansız bedeni gören Taksim'deki turist ve vatandaşlar ise büyük şok yaşadı.

Haber 21-06-23 01:00

19 ilçe birden il olabilir... Cumhuriyetin 100. yılında 100 il! Bahçeli sinyali verdi, o ilçelerde heyecan arttı! Biri de İstanbul'un yanı başında

28 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşmasında yeni anayasa konusunda mesaj vermişti. Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da önceliklerinin anayasa olduğunu vurgulamıştı. Bugün açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'den '100 il' çıkışı geldi! Bu durum sonrası bazı ilçeleri heyecan sardı. İşte il olmayı bekleyen ilçeler!

Haber 13-06-23 16:16

Seçim zaferi sonrası Erdoğan ilk önce 'İstanbul' demişti! Yerel seçimlerde AK Parti'nin adayı kim olacak? İki isim önde...

AK Parti'de yerel seçimler öncesi en önemli konu İstanbul! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs'taki seçim zaferi sonrasında yaptığı balkon konuşmasında yerel seçimler için startın verildiğini belirtmişti. 2019'da İstanbul ve Ankara'yı kaybeden AK Parti, iki büyükşehiri CHP'den geri almanın planlarını yapıyor. AK Parti'nin İstanbul adayı kim olacak?

Haber 08-06-23 10:44

İzmit'te acı olay! Temizliğe gittiği evin balkonundan düşen kadın hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde temizlik yapmaya gittiği evin balkon camlarını silen kadın, dengesini kaybederek beton zemine düştü. 48 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Acı olay bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 30-05-23 20:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balkon konuşması paylaşımı: 28 Mayıs’ta kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçiminin ardından Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Beştepe'deki balkon konuşması sırasında çekilen görüntülerle, Türkiye Yüzyılı şarkısı için yapılan klibi paylaşan Erdoğan, "28 Mayıs’ta kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 29-05-23 20:47

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI 28 MAYIS 2023: YSK Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına göre kim önde? 28 Mayıs ikinci tur seçimi kim kazandı? Açılan sandık yüzde 99,9

İkinci tur seçim sonuçları ve oy oranları ile ilgili açıklamalar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları dün itibarıyla açıklanmaya başlandı. Seçmenler Pazar günü sandık başına giderek oylarını kullandılar. Dün oy verme işlemi saat 08:00’da başladı ve 17:00’da sona erdi. Yayın yasağı ise saat 18:15 itibari ile sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde balkon konuşması yaptı. Peki, seçim sonuçlarında kim önde? Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranı nasıl?

Haber 29-05-23 07:08

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? Bugün okul var mı, yok mu? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrası 29 Mayıs 20223 okullarda son durum!

Bugün okullar tatil mi? Soru, Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turu sonrası 29 Mayıs 2028 Pazartesi günü internette en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Türkiye'nin 2. tur seçim heyecanı sandıklar kapandıktan sonra da sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde balkon konuşması yaptı. Peki, seçimlerin ardından bugün okullar tatil mi? Bugün okul var mı, yok mu? İşte Bakan Özer'in seçim sonrası okul tatili açıklaması...

Haber 29-05-23 07:01

Ayrı bir sayfa ayırdılar... Türkiye'nin seçimi dünya basınında! Erdoğan'ın balkon konuşmasına olan ilgiye dikkat çekildi 'Nadir görülen bir isim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu ve Erdoğan'ın seçim başarısı ABD basınında geniş yer buldu. Ülkenin en önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) seçimlere internet sitesinde ayrı bir sayfa ayırdı. Öte yandan Erdoğan'ın seçim başarısı Uzak Doğu ve Güneydoğu Asya medyasında da geniş yer aldı.

Haber 29-05-23 06:39

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BALKON KONUŞMASI CANLI İZLE! Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması ne zaman, nerede ve saat kaçta??

Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması canlı olarak yayınlanlanıyor. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turuna dair veriler yayımlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da açıklamalarda bulundu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan balkon konuşması saat kaçta, ne zaman, nerede?

Finans 29-05-23 00:09

Son dakika: 320 bin kişi Beştepe'de toplandı! Erdoğan'dan 'balkon' konuşmasında net mesajlar: 'Artık birleşme vaktidir, üretim ekonomisi tasarlıyoruz...'

Son dakika haberi! İkinci tur seçimleri sonrasında cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın merakla beklenen balkon konuşması sona erdi. Ankara'nın dışında İstanbul ve çevre illerden de insanlar Beştepe'ye akın etti. Erdoğan konuşma öncesi yaptığı paylaşımda 'Başlasın Türkiye Yüzyılı!' ifadelerini kullanmıştı. Külliye'de konuşan Erdoğan, alanda 320 bin kişi olduğunu söyledi. Erdoğan, yeni dönemdeki ekonomi politikaları ile ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.

Haber 28-05-23 23:58

Alanya’nın en güzel balkon ve en güzel bahçesi belli oldu

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün düzenlendiği ‘En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe En Güzel Teras ve Çatı Bahçesi’ yarışmasında jüri değerlendirmeleri tamamlandı.

Yurthaber 23-05-23 15:06

Avcılar'da korkutan olay! Balkon çöktü, bina için tahliye kararı çıktı

Avcılar'da 4 katlı binanın birinci kat balkonu kendiliğinden çöktü. Binanın bodrum katında yapılan incelemede beton kalitesinin düşük olduğu ve kullanılan demirlerin korozyona uğradığı görülünce tahliye kararı çıktı.

Haber 19-05-23 14:55

Sosyal medya fenomeni Francia James pembe geceliğiyle heyecanlandırdı! Balkon pozları olay yarattı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James yine cesur bir paylaşımıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarında sık sık cesur pozlarını paylaşan isim bu kez Roma’da bir balkonda pembe geceliğiyle sevenlerini karşısına çıktı. James’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 12-05-23 11:10

İçişleri Bakanı Soylu'dan dikkat çeken ifadeler: 'Avrupalı liderler de telefon açacaklar, diyecekler ki...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Pazar akşamı Allah nasip edecek öyle bir netice alacağız ki Bay Bay Kemal de Amerika da bir daha ağzını açamayacak" dedi. Açıklamasının devamında Bakan Soylu, "İşte o balkon konuşmasına çıkarken o Amerikan Başkanı Biden'ın yüzü mosmor olacak. Bu Türkiye'nin gururu olacak, Türkiye'nin onuru olacak. Avrupalı liderler de telefon açacaklar. Diyecekler ki Tayyip Reisle konuşabilir miyiz?" dedi.

Haber 12-05-23 09:01

Bayram temizliği yaparken canından oldu! Gaziosmanpaşa'da feci olay...

Gaziosmanpaşa'da, 48 yaşındaki Aysel Gümüşcü, iddiaya göre, bayram temizliği için oturduğu evin pencere camlarını silerken 3'üncü kattan beton zemine düştü. Aysel Gümüşcü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gümüşcü, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken çocukları tabutun başından ayrılamadı. Gümüşcü’nün yakını ise “Bayram temizliği yapmak için balkona çıkıp balkon camını temizlerken bir an dalgınlık dengesini kaybedip, yere düşme sonucu vefat ediyor." şeklinde konuştu.

Haber 19-04-23 16:33

Güldür Güldür ile tanınmıştı! Güzel Günler'in Füsun'u Ecem Erkek paylaştı... 'Balkon seksisi' olmak istedi ama...

Güzel Günler dizisinde Füsun karakterine hayat veren Ecem Erkek sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Güldür Güldür ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Erkek 'balkon seksisi' olmak istedi ama kışın engeline takıldı.

Magazin 14-04-23 13:39

Yer: İstanbul! Gizemli kadın mahalleden ayrılmıyor: '14 yıldır saçlarımı kestirmedim'

İstanbul Bahçelievler'de elinde pazar arabası ve omzunda çantasıyla dolaşan kadına, mahalleli sahip çıktı. Gündüz esnaf tarafından dükkanda ağırlanan kadın, geceleri ise bir başına kalıyor. Bir haftadan beri çıkarıldığı evinin bulunduğu binanın balkon boşluğunda kalan kadının saçları ise dizlerine kadar geliyor. Mahalleli, 14 yıldır saçlarını kestirmediğini ifade eden gizemli kadının yakınlarının bulunmasını istedi.

Haber 13-04-23 08:41

Fırtınanın uçurduğu çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu

Ankara’da bir vatandaş ile köpek, fırtınadan dolayı kopan balkon çatısının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 29-03-23 16:18

Yer: İstanbul! Belediye ekipleri şerit çekti, risk nedeniyle kaldırım kapatıldı: Buradan geçmeyin! Dikkat... Düşecek

Güngören'de bir apartmanın balkonunda çatlaklar ve eğim meydana geldi. Belediye ekipleri, balkonun altına şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Şeritlerin üzerine ise "Buradan geçmeyin. Dikkat balkon düşecek" şeklinde kağıda yazılı uyarı notu asıldığı görüldü. Kolonlarında da çatlaklar oluştuğu iddia edilen apartmanla ilgili henüz bir kararın bulunmadığı öğrenilirken, daire sakini "Benim ilk girdiğimde öyle bir şey yoktu, herhalde ev sahibi boyayıp verdi" diye konuştu.

Haber 15-03-23 10:20