Toplu Istifa Haberleri

İsrail'den kan donduran katliam! Şifa Hastanesi'ndeki 3. toplu mezardan 49 ceset çıkarıldı

İsrail ordusunun baskın yaptığı Gazze kentindeki Şifa Hastanesinde bulunan üçüncü toplu mezardan 49 Filistinlinin cesedinin çıkarıldığı duyuruldu.

Haber 2024-05-08 15:15:33

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 2024-05-07 13:57:23

İYİ Parti'den istifa etmişti... Bahadır Erdem CHP'ye katılıyor: Özgür Özel ile genel merkezde görüştü

CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması bekleniyor.

Haber 2024-05-07 06:43:47

Herkes Hamit Altıntop'u konuşuyor! 'Türk futboluna ihtiyacım yok' dedi, sosyal medya ayaklandı tepkiler çığ gibi Derhal istifa et

Aktif futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hamit Altıntop katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesine dair konuşan Altıntop'un "Türk futboluna ihtiyacım yok" sözleri adeta infial yarattı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-04 16:32:19

Strateji ve Bütçe Başkanlığı'ndan 'memur' raporu! Kamuda tasarruf adımları: Servisler kaldırılacak, toplu taşıma kartı verilecek

Kamuda tasarruf önlemlerine kamu kurum ve kuruluşlarının servis kiralama giderleri de dahil edildi. Geçtiğimiz yıl 3 kat artan ulaşım giderleri için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bir hazırladı. Buna göre, tasarruf için ekonomik olmayan hatlarda servisler kaldıracak yerine toplu taşıma kartı verilecek.

Finans 04-05-24 08:45

Evlenecekleri söylenmişti! Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu! İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu. İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz da geldi.

Magazin 03-05-24 13:18

Volkan Demirel dönemi sona erdi! İşte Hatayspor'un yeni teknik direktörü!

Trendyol Süper Lig'de 34 hafta geride kalırken Hatayspor 33 puanla 18'nci sırada yer alıyor. Kötü gidişata son veremeyen teknik direktör Volkan Demirel istifa etti. Hatayspor'da yeni teknik direktör Özhan Pulat oldu.

Spor 03-05-24 11:04

Hatayspor'da Volkan Demirel'den ikinci defa istifa kararı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifa talebini yönetime sundu. Ligin 18. sırasında bulunan Hatayspor'da kötü gidiş son sürat devam ederken, Volkan Demirel ikinci kez istifasını yönetime sundu ve beklemeye geçti.

Spor 02-05-24 22:06

İzmir Milletvekili Ümit Özlale Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşeh Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı aldı. Nikah tarihi de belli oldu...

Magazin 01-05-24 15:57

İYİ Parti'de yeni dönem başlar başlamaz toplu istifa: Trabzon İl Başkanlığı'nda yönetim düştü

İYİ Parti'de Meral Akşener genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Bu sırada Trabzon İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'ndan 62 kişi istifa etti. İstifa edenlerden İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan "Kongrede yaşanan bazı olaylar bizi derinden sarsmıştır. Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, kongrede oy kullanamamıştır. bir önceki kongrede sorunsuz oy kullanabilen bir delegenin bu seçimde oy kullanamaması şüpheli bir durumdur" dedi.

Haber 01-05-24 15:08

Hapis kararı kripto paraları allak bullak etti! Bitcoin ve Ethereum'da dikkat çeken düşüş: 14 Mart'tan bu yana...

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı öncesinde Binance'in üst yöneticiliğinden (CEO) istifa eden Changpeng Zhao’nun 4 ay hapis cezasına çarptırılmasıyla 60 bin doların altına düştü. 46 günlük düşüş ise yüzde 18'i aştı. İşte kripto para piyasasında son durum ve güncel Bitcoin ile Ethereum fiyatı...

Finans 01-05-24 07:55

Yoğun iş temposundan yorulan çift Yunanistan'da demirlenen bir teknede yaşamaya karar verdi... Bu bir hayalin gerçekleşmesi

İngiltere'deki yoğun iş temposundan bunalan Laura ve Ross Colledge çifti ailelerinin bağlantısının fazla koptuğundan endişe ettikleri için Yunanistan'da taşınmaya karar verdi. 9-5 işlerinden istifa eden Colledge çifti, Yunanistan'a demirlemiş bir yata yerleşti.

Trend 30-04-24 15:49

İYİ Parti’li Yomra Belediye Başkanı Bıyık, partisinden istifa etti

Trabzon' da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti'den Trabzon Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bıyık İYİ Parti'de kurultay öncesinde Koray Aydın'ı desteklediğini ifade etmişti.

Haber 30-04-24 13:23

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

Birecik Belediye Başkanı Begit ve meclis üyeleri DEM Partisi'nden istifa etti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde DEM Parti'den belediye başkanı seçilen Mehmet Begit, 4 belediye meclis üyesiyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Begit istifa açıklamasında "Seçimden sonra süreç içerisinde özellikle bir grup tarafından bayrağımıza, Atatürk posterine ve Cumhurbaşkanı'mızın posterine yapılmak istenen müdahaleleri kabul etmemiz mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 19:56

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa etti

Erhan Usta, İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti. Usta, "Başka bir genel başkan adayına desteğimi açıkladıktan sonra bu görevime devam etmem siyasi nezakete uygun olmayacaktır" dedi.

Haber 29-04-24 16:12

Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca Kovid-19 aşılarıyla ilgili sonunda itirafta bulundu... Bu etkiye neden oluyormuş!

Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia edilen Kovid-19 aşıları yüzünden toplu davada yargılanıyor. Şirket, mahkemeye verdiği ifadede ilk önce aşıların içerisindeki bir yan etkinin insanların ölümüne yol açmadığını iddia etmiş olsa da yoğun hukuki mücadelenin ardından itiraf etti. AstraZeneca'nın mağdur olan kişiler tarafından açılan toplu davada yaklaşık 100 milyon poundluk bir tazminat ödemesi gerekebilir.

Haber 29-04-24 14:42

Birleşik Krallık’taki ilk Müslüman başbakandı... İskoçya'da Hamza Yusuf'tan istifa kararı

İskoçya Başbakanı, İskoçya Ulusal Partisi (SNP) lideri ve Birleşik Krallık’taki ilk Müslüman başbakan Hamza Yusuf, bu hafta yapılması öngörülen güven oylamasından yeterli desteği alamayacağı gerekçesiyle istifa etti.

Haber 29-04-24 14:12

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası! Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: 31 Mart'ta başarısızlığa yol açan politika devam edecek

İYİ Parti'de genel başkan belli oldu. Dün yapılan kurultayda Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu. İYİ Parti'deki bu değişimin ardından Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık istifa kararı aldı. Bıyık, "31 Mart’ta başarısızlığa yol açan politikanın yeni yönetimle devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Haber 28-04-24 21:01

Kulislerde dolaşan bu iddia dikkat çekti: ‘CHP'ye 6-7 vekil daha katılabilir’

Yerel seçim sonuçlarının siyaset kulislerindeki etkisi devam ediyor. Seçimlerden büyük bir zaferle ayrılan CHP'ye 6-7 milletvekilinin daha katılabileceği iddia edildi. CHP’ye son olarak geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den 5 ay önce istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, katılmıştı.

Haber 28-04-24 09:28

Kocaeli'deki görüntüler gündem olmuştu! İbrahim Efe, AK Parti'den istifa etti

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan arbedede AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atıp yuvarlanmış ve görüntüler gündem olmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, disiplin süreci başlatırken Efe, görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 27-04-24 17:14

15 Temmuz gazilerinin maaşlarının kesildiği öne sürülmüştü! Açıklama geldi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 15 Temmuz gazilerinin 2 aydır maaş alamadığına dair iddiaya ilişkin olarak açıklama yaptı. DMM, iddiaları yalanladı, toplu ödeme almak isteyen gazilere aylık ödeme yapılmadığı hatırlatıldı.

Finans 26-04-24 08:26

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında yeni iddia! 'Bağırıp çağırıp...'

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkındaki ortaya yeni iddialar atılmaya devam ediyor.

Finans 26-04-24 07:44

SON DAKİKA | Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı: 'Bugünden itibaren...'

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 16:10

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 25-04-24 10:41

Toplu taşıma aracında bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Çevresindekilere aldırış etmedi...O anlar sosyal medyada gündem oldu

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın toplu taşıma aracıyla seyahat ettiği sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Bir anda ayağa kalkarak dans eden kadını diğer yolcular şaşkın bakışlarla takip etti.

Trend 25-04-24 07:53

'Küflü çikolata' yanıtı Patiswiss'te Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na istifa getirmişti: Yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu

Müşterisine verdiği 'küflü çikolata' yanıtı ile Türkiye'nin gündemine oturan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Patiswiss'in CEO'luk görevinden istifa etmişti. Resmi hesaplardan yapılan duyuruda yönetim kurulu başkanlığına Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi Ali Sinan Tunaoğlu'nun CEO'luk görevine getirildiği duyuruldu.

Finans 24-04-24 13:32

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 24-04-24 13:10

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde dikkat çeken detay! 2013'te bitirdiğini açıkladığı yüksek lisans programı ilk mezununu 2015 yılında vermiş

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Finans 23-04-24 21:56

SON DAKİKA | İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevinden istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde art arda istifa haberleriyle gündeme gelen İYİ Parti'de sular durulmuyor. Son olarak İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Haber 23-04-24 17:15

İstifa mı geliyor? Fenerbahçeli taraftarlar İsmail Kartal'ın takımdan ayrılmasını istiyor!

Avrupa'da havlu atan Fenerbahçe'nin Sivasspor maçından da beraberlikle ayrılmasının ardından taraftarlar takıma yüklendi. Art arda alınan başarısız sonuçların faturasını İsmail Kartal'a yıkan sarı-lacivertliler, tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda istifa etmesini istiyor.

Spor 23-04-24 09:27

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

Memur zammı hesabı belirdi! Son enflasyon tahmini ile oran değişti: İşte meslek meslek merak edilen yeni memur maaşı tablosu…

Memur maaşı zammı ve memur emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken Merkez Bankası’ndan zamda hesabı değiştirecek bir açıklama geldi. 6 aylık enflasyon tahmini ile memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Toplu sözleşme zammı ile birlikte memur ve memur emekli maaşı zammının yüzde 20’ye yükselmesi öngörüldü. En düşük memur maaşı için tahmini rakam da belli oldu. İşte meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 22-04-24 11:16

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 22-04-24 10:32

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

Real Madrid El Clasico'yu kazandı, Arda Güler takımla birlikte sevinmedi! Ancelotti'den maç sonu açıklama geldi

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmada yedek kulübesinde bulunan Arda Güler forma şansı bulamazken maç sonunda toplu sevince katılmadı. Teknik Direktör Ancelotti maçın ardından kendisine milli yıldız ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 08:19

SON DAKİKA | Bilge Yılmaz, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu

Son dakika haberi: İYİ Partili Bilge Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 21-04-24 17:50

Hastanede iğrenç olay! Kadınlar tuvaletinden gizli kamera çıktı, zanlının kimliği şoke etti

Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletinden 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği çıktı. Yapılan inceleme sonrası gizli kamerayı tuvalete koyup kayıt yapan kişi bedensel engelli Tarık Özkan (40) çıktı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve 3-4 yıldır benzer görüntüler çektiğini söyleyen Tarık Özkan'ın, daha önce de toplu taşıma araçları ile kamuya açık alanlarda kadınların görüntülerini çektiği ve suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Haber 21-04-24 13:47

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 18-04-24 15:50

İYİ Parti'de bir istifa daha! Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer partisinden istifa etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bir yardımcısı daha partiden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, partisinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:08

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend 17-04-24 08:01

Toplu mail gönderme: Toplu mail nasıl gönderilir? Outlook ve Gmail toplu mail gönderme

Dünya çapında en çok kullanılan mail servislerinden ikisi Outlook ve Gmail sistemleridir. Gmail, Google tarafından sunulmuş ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir mail sistemidir. Outlook ise Microsoft tarafından sunulmuş olan bir hizmettir. Birçok farkı da bulunan bu iki mail sisteminde de toplu mail işlemleri yapılabilir.

Haber 17-04-24 01:23

Gmail toplu mail silme: Gmail'de toplu mail silme nasıl yapılır?

Mail hizmetleri günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Gmail de bu mail hizmetlerinden biridir. Gmail, Google tarafından geliştirilmiş olan ve dünya çapında en çok kullanılan mail sistemlerden biri olarak bilinmektedir.

Haber 17-04-24 01:07

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-24 18:00

Feyyaz Uçar'dan istifa açıklaması geldi!

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, istifa kararı aldığına yönelik çıkan haberleri yalanladı.

Spor 15-04-24 15:46

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 3-0'lık İstanbulspor maçı sonrası istifa sinyali!

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Hatayspor mücadeleden 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 14-04-24 19:28

Monaco'dan sonra Maldivler! 'Istakoz' krizi patlak verdi: AK Partili isimden Şebnem Bursalı'ya zehir zemberek istifa çağrısı

AK Parti'de 'ıstakoz' paylaşımı yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz yemeğinin fotoğrafını paylaşması tartışmalarını beraberinde getirdi. Önceki dönem AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'yı hedef aldığı zehir zemberek bir açıklama yapıp istifaya çağırdı. Son olarak da AK Partili eski milletvekili Hüseyin Filiz'den 'Maldivler' paylaşımı geldi.

Haber 14-04-24 12:59

Fernando Santos istifa edecek mi? Maç sonunda flaş açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Samsunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ve istifa sorusuna flaş bir yanıt verdi.

Spor 13-04-24 22:08