Tyler Walker Haberleri

'Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker iddialı pozlarıyla gündemde

2001’de gösterime giren ilk filminden beri büyük bir efsaneye dönüşen 'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı son pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 2024-04-15 09:22:04

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend 2024-03-27 09:37:58

'Hızlı ve Öfkeli'nin efsanesi Paul Walker’ın kızı son dönemin aranan modellerinden... İşte son hali

'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı pozlarıyla dikkat çekiyor. Babasının izinde olan ve modellik yapan Meadow Walker son paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 2024-02-22 08:55:22

Fenerbahçe Beko ikinci yarı açıldı, Obradovicli Partizan'ı 91-76 mağlup etti!

THY EuroLeague'in 20. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, eski hocası Obradovic'in ekibi Partizan'ı 91-76 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in yıldız ismi Tyler Dorsey 24 sayıyla yıldızlaştı. İşte detaylar...

Spor 2024-01-09 23:46:01

Çocukluğunda erkek kardeşiyle oynadığı tarladan servet çıktı! “Hayatım sonsuza dek değişti”

Batı Avustralya'nın Calgary şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Tyler Mahoney isimli bir kadın ailesini ziyaret ettiği sırada inanılmaz bir keşfe imza attı. Mahoney erkek kardeşiyle 15 yıl öncesinde oynadığı tarlada 100.000 sterlin (yaklaşık 3 milyon 397 bin TL) değerinde altın buldu.

Trend 31-08-23 08:39

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu ve oyuncuları! Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit ne zaman çekildi?

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes'in üstlendiği film ATV ekranlarında sinema severlerle buluştu. Filmi seyretmek isteyenler detaylı bilgileri sorguluyorlar. Peki, Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu ve oyuncuları! Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit ne zaman çekildi?

Magazin 02-08-23 23:30

'Hızlı ve Öfkeli'nin unutulmaz oyuncusu Paul Walker’ın kızı paylaşımlarıyla gündemde

2001’de gösterime giren ilk filminden beri büyük bir efsaneye dönüşen 'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı babasının izinde. Meadow Walker son paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 13-07-23 11:34

Dehşet veren olay! Kıskançlık krizine girdi, kardeşini annesinin gözü önünde bıçaklayarak öldürdü

Galler’de yaşayan 20 yaşındaki Tyler Lindley, 22 yaşındaki erkek kardeşi Cameron Lidley’i 19 kez bıçaklayarak öldürdü. Annesi Ammanford Carmarthenshire’nin gözü önünde kardeşini öldüren Lindley, suçunu itiraf etti ve nedenini kıskançlık olarak açıkladı.

Trend 17-06-23 09:15

Hapishanede yasak aşk skandalı! Evli gardiyanın mahkumla yaşadığı ilişki ifşa edildi... Ortalık bir anda karıştı

İngiltere’de bir hapishanede gardiyan olarak çalışan Roxanne Walker isimli bir kasının mahkumla ilişkisi ortaya çıktı. Evli hapishane memuru Walker kendisini “Daniel Carter’a aşık oldum” diyerek savundu. Walker hakkında görevi kötüye kullanma suçundan soruşturma başlatıldı.

Trend 02-06-23 07:42

Fenerbahçe Beko, son topta yıkıldı! Kostas Sloukas...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi 3'üncü maçında Olympiacos'a sahasında Sloukas'ın bitime 1 saniye kala gelen üçlüğüyle 72-71 mağlup olarak seride 2-1 geriye düştü. Sarı-lacivertli ekipte Tyler Dorsey 21 sayıyla karşılaşmayı tamamlarken, deplasman ekibinde Kostas Sloukas kaydettiği 25 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Spor 03-05-23 23:01

İngiltere bu olayla çalkalanıyor! Manchester City'nin yıldız oyuncusu Kyle Walker, pantolunu indirip tacizde bulundu

Manchester City'nin yıldızı Kyle Walker'ın ortaya çıkan videosu İngiltere'yi karıştırdı. Bir barın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde pantolonunu indirdiği görülen yıldız oyuncu, barda gördüğü herkesi teker teker taciz etti.

Spor 08-03-23 16:18

Beşiktaş'tan ayrılan Tyler Boyd, dünyanın en zengin takımlarından birine gitti! Kazanacağı yıllık ücret ise dudak uçuklattı...

Beşiktaş'ın Kasım ayında yollarını ayırdığı Tyler Boyd, Los Angeles Galaxy'e imza attı. Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olarak gösterilen Los Angeles Galaxy'nin teklifini kabul eden Tyler Boyd'un yıllık ücreti de dudak uçuklattı.

Spor 22-02-23 11:53

Beşiktaş, Tyler Boyd'un sözleşmesini feshetti! Serbest kalır kalmaz başka bir takımla görüşmeye başladı...

Beşiktaş'ta yabancı sınırı nedeniyle kadro dışı bırakılan Amerikan oyuncu Tyler Boyd'un sözleşmesi feshedildi. Siyah-beyazlı kulüpteki kariyerini kiralık olarak başka takımlara giderek geçiren Amerikalı sol kanat oyuncusu, Süper Lig'den başka bir takımla görüşüyor.

Spor 18-11-22 08:44

Doktorun korkunç hatası onu bu hale getirdi! Şimdi ölümle karşı karşıya

2021 ocak ayında ayağındaki şişliği fark eden Sharon Walker isimli kadın vakit kaybetmeden doktora gitti. Doktor muayenesi sonrasında kadının hiçbir şeyi olmadığını söyleyerek eve gönderdi. Eski hemşire olan Sharon Walker’ın ısrarından sonra tekrar tetkik edilse de haziran ayına kadar kendisine teşhis konulamadı. Talihsiz kadının kanser olduğu ortaya çıktı. Şimdi uzuvlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Haber 13-10-22 16:48

Doktora bile güven olmuyor! 12 çocuğu istismar etti 18 ayrı müebbet yedi

ABD'nin Arkansas eyaletinde yaşayan 58 yaşındaki eski doktor Barry Alan Walker, 12 çocuğa cinsel tacizde bulunmakla suçlandı. 132'den fazla suçlamayla karşı karşıya kalan Walker, suçlarının ortaya çıkmasının ardından mahkeme tarafından 18 ayrı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 08-10-22 16:54

Böylesi görülmedi! Doktor tavsiyesiyle aldığı ilaç ten rengini siyaha çevirdi

İlaçlar hastalıklara karşı koruma sağlayıp iyileşmemizde yardımcı olsa da çeşitli yan etkileri sağlığımızı riske atabiliyor. Tyler Monk isimli bir adam depresyonunu geçirmek için kullandığı ilaç nedeniyle ten renginin değiştiğini belirtti. Yaşadıklarını TikTok'tan paylaşan Tyler Monk izleyicileri şaşkınlığa uğrattı.

Haber 27-09-22 10:33

Colendi, blockchain temelli ödeme ve mutabakat sistemleri sağlayıcısı SETL'ı satın aldı

Colendi Global CEO’su Bülent Tekmen: - "SETL'ı, Colendi ailesine dahil etmekten mutluluk duyuyoruz. SETL’ın yüzde 100’ünü satın aldık. SETL ekibinin tamamı Colendi’ye katıldı ve görevlerine devam ediyorlar" - SETL Başkanı Sir David Walker: - "Colendi bizim için tam anlamıyla doğru ortak. Olağanüstü büyümeleri, finansal hizmetleri kapsayan değişiklikleri anladıklarını ve kucakladıklarını gösteriyor"

Yurthaber 02-09-22 11:49

İtirafıyla sosyal medyada gündem oldu! Cinsel ilişkiye girerek para kazanıyorlar

23 yaşındaki Tyler Thompson ve 19 yaşındaki Erin Sanaghan yetişkinlere özel bir sitede müstehcen videolar çekmeye başlayarak dikkatleri üzerine çekti. Bir arkadaşlarının kendilerini yönlendirmesi üzerine cinsel içerikli paylaşımlar yaptıklarını dile getiren çift, hem eğlendiklerini hem de para kazandıklarını söyledi.

Trend 19-08-22 10:14

Çok eşli çift, kız arkadaşlarından düğünlerinde nedimeleri olmasını istedi! ''Üçümüz bir yatakta uyuyoruz''

Birleşik Devletler'in Tenessee eyaletinden çok eşli bir grup sosyal medyada dikkat çekti. Üçlü bir ilişki yaşayan Tyler, Angel ve Sam mutlu bir ilişki yürütüyor. Ancak onları gündeme taşıyan şey Tyler ve Angel'ın düğün törenlerinde sevgilileri Sam'in nedime olmasını istemeleri oldu. Sorunsuz bir şekilde gerçekleşen düğünün ardından, üçlü ve mutlu ilişkilerine devam eden grup büyük ilgi topladı.

Trend 11-08-22 17:07

TOFAŞ, Kanadalı basketbolcu Tyler Ennis ile sözleşme yeniledi

TOFAŞ, Kanadalı basketbolcu Tyler Ennis ile sözleşme yeniledi

Yurthaber 16-07-22 19:04

ABD'de Jayland Walker isimli siyahın polis tarafından 60 kez vurulduğunu gösteren video yayımlandı

ABD'nin Ohio eyaletindeki Akron şehrinde Jayland Walker isimli bir siyahın 60'tan fazla kez vurularak öldürülmesiyle sonuçlanan kovalamacanın videosu dün polis tarafından yayımlandı.

Haber 04-07-22 11:00

Jayland Walker'a kurşun yağdırdılar! ABD bu olayı konuşuyor, görüntüler yayınlandı

ABD'nin Ohio eyaletinde 25 yaşındaki siyahi genç Jayland Walker polis tarafından öldürüldü. Walker'ın polis tarafından 60'tan fazla kurşunla vurularak öldürüldüğü ana ait görüntüler yayınlandı. Akron Polis Şefi Stephen Mylett, Walker'ın görüntülerini "izlenmesi zor" ve "şoke edici" olarak nitelendirdi.

Haber 04-07-22 08:41

Kahraman anneanne torununu kurtarmak için göle atladı! Saniyeler içinde ikisi de hayatını kaybetti

49 yaşındaki anneanne Stephanie Walker ve 13 yaşındaki torunu Makayla Parther, keyifli zaman geçirmek isterken büyük bir trajedi yaşadı. Torunuyla birlikte balık tutmak için West Point Gölü’ne giden anneanne Walker, Makayla’nın göle düşmesi üzerine onu kurtarmak istedi. Ancak ikili verdikleri mücadeleye rağmen hayatta kalmayı başaramadı.

Trend 22-06-22 10:34

Kendisini reddeden adamı başka bir kadınla yatakta yakaladı! Cinnet getirerek adamı kafasından bıçakladı

İngiltere’de yaşayan 23 yaşındaki Alisha Oakley, bir arkadaşının partisi sıranda Reece Tyler adındaki bir adamla tanıştı. Parti boyunca adamla yakından ilgilenen kadın onunla sevgili olmak istediğini söyledi. Tyler’ın kendisini reddederek gecenin ilerleyen saatlerinde başka bir kadınla yakınlaşması Oakley’i sinirlendirdi. Tyler’ı yatakta bir kadınla görünce bıçakla adama saldırdı.

Trend 08-06-22 10:22

Aerosmith'in solisti Steven Tyler yine rehabilitasyon merkezine giriyor

Amerikalı rock müzik grubu Aerosmith'in efsane solisti Steve Tyler, Las Vegas'taki konserlerini iptal ettikten sonra rehabilitasyon merkezinde tedavi göreceğini duyurdu.

Magazin 27-05-22 10:17

''Çok eşli bir ilişki içindeyiz, çocuklarımızın babasının kim olduğunu bilmiyoruz!''

Dört kişi birlikte yaşayan iki çift, 2020'de büyük bir eve taşındıklarından beri birlikte iki çocuk sahibi oldular - ancak kadınlar, hangi erkeğin, hangi çocuğun biyolojik babası olduğunu bilmiyorlar. Taya Hartless, Alysia Rogers, ve eşleri Sean ve Tyler, bir grup insan tarafından dışlansa da yaşadıkları hayattan mutlu olduklarını ve gelecek için heyecan duyduklarını söylediler.

Trend 10-05-22 12:58

Üçlü ilişkileri sosyal medyanın gündemine oturdu! “Sıra belirliyoruz”

Amerika’da yaşayan 26 yaşındaki Angel Bailey ve 29 yaşındaki Tyler Hays, sosyal medyadan tanıştıktan sonra Haziran 2018'de sevgili oldular ve 23 yaşındaki Sam Vick'i Nisan 2021'de ilişkilerine davet ettiler. Üçlü ilişkilerinin toplumsal olarak zorlandıkları bazı noktaları olduğunu dile getiren sevgililer, kendilerine göre bir yol haritası oluşturduklarını anlatarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 07-05-22 14:29

Telefonunu düşen klozetten almak isteyen kadının kafası sıkıştı! Olaylar bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington’un kuzeybatısındaki Olimpik Ulusal Ormanı’nın Walker Tepesi’nde meydana gelen olay hem gülümsetti hem de şaşırttı. İsmi açıklanmayan bir kadın tuvaletini yaptığı sırada cebinden yanlışlıkla telefonunu düşürdü. Telefonunu düştüğü yerden almak isteyen kadının kafası bir anda klozetin içine sıkıştı.

Trend 27-04-22 10:54

Gazeteci Lindsey Tyler Snell'in sinsi planı ortaya çıktı! Türk ve Azerbaycanlı askerleri hedef almış

ABD'li gazeteci Lindsey Tyler Snell'in sosyal medya üzerinden Türk vatandaşlarından bilgi sızdırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Snell'in hedef aldığı kişiler arasında Türk askerlerinin de olduğu belirlendi. Almanya'da yaşayan gazetecinin, askeri personele cinsel içerikli mesajlar da attığı tespit edildi.

Haber 19-04-22 09:33

Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi ne zaman çekildi? Daha Hızlı Daha Öfkeli konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dünya çapında büyük üne kavuşmuş Hızlı ve Öfkeli film serisinin devamı olan Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi 18 Temmuz 2003'de gösterime girdi. Yönetmen koltuğunda John Singleton'un oturduğu Daha Hızlı Daha Öfkeli 236 milyon 350 bin 661 dolar hasılat elde etti. Daha Hızlı Daha Öfkeli filminin başrolünde Paul Walker yer aldı.

Trend 16-03-22 23:57

Karslı kadınların onardığı ahşap ve taş evler yabancı turistleri de ağırlıyor

Selim ilçesine bağlı Koşapınar köyünde kadınların hayata geçirdiği "Çiftlik Turizmi" projesi turizme katkı sağlıyor - Taş evlerde 3 gün konaklayan ABD'li Walker Tanner: - "Genel anlamıyla biz Türkiye'nin köy yapılarını çok seviyoruz. Buradaki evler yapılırken en ince detaya kadar düşünülmüş"

Yurthaber 27-02-22 11:20

Kaynağı bilinmiyor! Yeni keşfedildi: 20 dakika arayla yanıp sönüyor

Avustralya'da bilim insanları, gökyüzünde 20 dakika aralıkla yanıp sönen yeni bir ışın türü keşfetti. Avustralya'daki Curtin Üniversitesi'nde yapılan evredeki radyo dalgaları ile ilgili araştırma önemli bir keşfi ortaya koydu. Bilim insanları gökyüzünde 20 dakika aralıkla yanıp sönen yeni bir ışın türü tespit etti. Araştırmayı denetleyen Astrofizikçi Dr. Natasha Hurley-Walker, bu yeni ışık türünün kaynağının bilinmediğine dikkat çekti.

Haber 26-01-22 23:48

Xbox dünyasında bir devrin sonu: Microsoft üretimi resmen durdurdu!

Xbox Series X ve Xbox Series S'e odaklanan Microsoft, görünüşe bakılırsa Xbox dünyasında bir devrin sonunu çoktan getirdi. Xbox yetkilisi Cindy Walker, Microsoft'un tüm Xbox One konsollarının üretimini durdurduğunu resmen onayladı.

Haber 13-01-22 17:29

Türk Telekom, Tyler Ennis ile yollarını ayırdı

Türk Telekom, Tyler Ennis ile yollarını ayırdı

Yurthaber 09-01-22 12:56

Don’t Look Up filminin son sahnesinin Meryl Streep’in doğaçlaması olduğunu yönetmeni itiraf etti

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Tyler Perry, Ariana Grande gibi yıldız isimlerin yer aldığı Don't Look Up filmi son dönemde adından sıklıkla söz ettiren yapımlardan biri olmayı başardı. 2021 yılının en çok izlenen filmleri arasında kabul edilen Don’t Look Up’ın yönetmeni Adam McKay, filmin son sahnesinin değiştirdiğini söyledi. Yönetmen, Meryl Streep’in doğaçlaması sayesinde Don't Look Up'ın final sahnesinin oluştuğunu dile getirdi.

Trend 01-01-22 16:26

Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti

Friends dizisindeki Gunther rolüyle de tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 25-10-21 10:01

Friends dizisinin Gunther'i James Michael Tyler hayatını kaybetti

Friends dizisindeki Gunther rolüyle de tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 25-10-21 03:03

Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti

Fenomen dizi Friends'te Central Perk garsonu Gunther rolüyle akıllara kazınan oyuncu James Michael Tyler hayatını kaybetti. Kendisine 4. seviye prostat kanseri teşhisi konulduğunu duyuran Tyler, "Sonunda yüksek ihtimalle beni yenecek" demişti.

Magazin 25-10-21 01:38

Tyler Boyd'un yeni takımı Rizespor

Rizespor, Beşiktaş'tan Tyler Boyd'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor 20-08-21 21:12

Beşiktaş'ta iki ayrılık birden

Beşiktaş'ta Tyler Boyd ve Kartal Kayra Yılmaz, transfer görüşmesi yapmak için antrenmana katılmadı.

Spor 19-08-21 19:05

Beşiktaş Boyd'un lisansını çıkarmayacak

Beşiktaş forması giyen ve sağ üst adalesinden sakatlanan Tyler Boyd 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Spor 12-08-21 18:49

Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker büyüdü! Ünlü aktörle nişanlandığını duyurdu

Genç yaşta geçirdiği araba kazası sonucu hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan Paul Walker’ın kızı Meadow Walker büyüdü. Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker, aktör Louis Thornton-Allan ile nişanlandığını duyurdu.

Magazin 10-08-21 10:31

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu nedir? Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi oyuncuları kimler?

Yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes'in üstlendiği ve 2019 yılında vizyona girmiş olan Siyah Giyen Adamlar 4 filmi, bu akşam televizyon ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu nedir? Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-07-21 22:33

Uçak yolculuğunda, ayağını uzatan yolcunun ayağına su döktü, viral oldu: İnsanlardan çok sıkıldım

TikTok'ta WalkerBrothers kullanıcı adını kullanan kişi uçakta yaşadığı olayı takipçileriyle paylaştı. Oturduğu koltuğun kolçağına ayaklarını uzatan yolcunun ayağına su döken Walker, kullanıcılardan övgü toplayarak viral oldu.

Haber 07-07-21 14:47

Beşiktaş'ta Tyler Boyd kadro dışı kaldı

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki kadro planlamasıyla ilgili görüşmeler devam ediyor. Siyah beyazlılarda, gönderilecek oyuncular belirlendi.

Spor 03-07-21 16:56

Kaza sonucu yürüme yetisini kaybeden Kırgız kadın, Bursa'da yeniden ayağa kalktı

Kazakistan'da 2018'de geçirdiği kaza sonrası omurgasının en altında kırık meydana gelen, omuriliğinde hasar gelişen ve bacakları güçsüzleşen 50 yaşındaki Bubucemal Zhumashova 5 aydır Bursa'da özel bir hastanede tedavi görüyor - Hastanenin Başhekimi Dr. Nurten Küçükçakır: - "Cihazlarla, walker (yürüteç) desteğiyle hastamızı ayağa kaldırmayı başardık. Bunda hem lokomat dediğimiz yürüme robotunun hem de birebir uygulanan fizyoterapist kontrollü kuvvetlendirici egzersizlerin çok etkisi oldu"

Yurthaber 01-07-21 11:22

Amy Winehouse’un en yakın arkadaşı müzisyenin ölümüne dair çarpıcı açıklamalar yaptı

Henüz 27 yaşındayken alkol zehirlenmesinden hayatını kaybederek hayranlarını yasa boğan Amy Winehouse’un en yakın arkadaşı Tyler James, müzisyenin ölümüne dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Magazin 13-06-21 02:53

Ünlü çiftin oğlu Emre Tyler Mays'ın katilinin cezası onandı

İstanbul Şişli'de geçen yıl Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin oğlu 17 yaşındaki Emre Tyler Mays'ı öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan tutuklu sanık Akın Kutlu'nun cezada indirim yapılması talebiyle yaptığı başvuru üst mahkemece reddedildi. İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin indirimsiz verdiği cezada hukuka aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle kararı onadı.

Haber 27-05-21 10:41

Tyler Boyd'dan Beşiktaş maçı öncesi Sivasspor'a kötü haber

Demir Grup Sivasspor'da Beşiktaş maçı öncesi Tyler Boyd'un durumu belli oldu. İşte ayrıntılar...

Spor 19-04-21 18:31