Doctor Strange Haberleri

Kilo verdiren mucizevi karışım! Metabolizmayı hızlandırıyor, göbek yağlarını eritiyor

Fazla kilolar birçok kişi için can sıkıcı olabiliyor. Gündelik yaşamı olumsuz etkileyen fazla kilolarından kurtulmak isteyenler farklı yöntemlere başvurabiliyorlar. Kilo verme sürecinde kişilerin metabolizması da büyük rol oynuyor. Doctor Tax Bhatia metabolizmayı hızlandırmanın ve daha hızlı kilo vermenin sırlarını açıkladı.

Haber 2023-07-05 08:52:16

Benedict Cumberbatch'in dedesinin İzmir'de konsolos olarak görev yaptığı ortaya çıktı

Sherlock Holmes, Doktor Strange gibi karakterlere hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch'in büyük büyük dedesinin uzun yıllar Buca’da konsolosluk görevinde bulunduğu, Cumberbatch Ailesi’nin bir ferdinin mezarının da yine Buca ilçesinde bulunduğu öğrenildi.

Magazin 2023-01-09 14:18:35

Yılın ilk 8 ayında en çok izlenen 10 filmden dördü yerli

"Bergen", "Kesişme-İyi ki Varsın Eren" ve "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filmleri en çok izlenenler arasında ilk üç sırayı paylaştı

Yurthaber 2022-09-01 14:10:07

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 2022-08-08 10:34:41

Çocukla cinsel ilişkiye girip kaydetmişti! Zara Phythian ve eşi Viktor Marke suçlu bulundu

Doktor Strange oyuncusu Zara Phythian ve eşi Viktor Marke 13 yaşında bir kız çocuğuna defalarca cinsel istismarda bulunmakla suçlanıyordu. Zara Phythian ve eşi Viktor Marke suçlu bulundu. Çift, birden fazla istismar suçundan yargılanıyor.

Magazin 13-05-22 11:44

'Sex Education'ın Eric'i Ncuti Gatwa 'Doctor Who’nun yeni başrolü oldu

Sex Education dizisiyle yıldızı parlayan ve dizide Eric karakteriyle büyük beğeni toplayan Ncuti Gatwa, BBC’nin ünlü dizisi ‘Doctor Who’nun yeni başrolü oldu. Genç oyuncu açıklamasında "Karmakarışık duygular içerisindeyim. Hem gururlu hem de heyecanlıyım. Biraz da korkuyorum" dedi.

Magazin 09-05-22 10:45

Doctor Strange'in yıldızı Zara Phythian ve kocası 13 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi! Bununla da kalmadı...

Benedict Cumberbatch'in yıldızı olduğu Doctor Strange filminde rol alan Zara Phythian ve kocası hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Zara Phythian ve kocası 13 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi ve bu anları kameraya aldı.

Magazin 28-04-22 13:50

Doktor Strange 2, sansür engeline takıldı! O ülkelerde gösterime girmeyecek

“Doktor Strange 2: Çoklu Evren Çılgınlığında” filmi içinde yer alan LGBTIQ+ karakter nedeniyle sansüre engeline takıldı. Başrolünü Benedict Cumberbatch’in üstelendiği Marvel filmi eşcinsel öğeler nedeniyle Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’da sinemalarda gösterime girmeyecek.

Trend 25-04-22 17:10

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Berkay Ateş filmleri nelerdir?

Berkay Ateş, Sadakatsiz'de canlandırdığı Aras karakteri dolayısıyla izleyiciler tarafından merak ediliyor. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde Aras Ateşoğlu karakterini canlandıran Berkay Ateş, geçirdiği kaza sonucu hafıza kaybı yaşamış ve Asya'nın yardımıyla her şeyi hatırlayıp Asya'ya aşık olmuştur. Peki Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Berkay Ateş filmleri nelerdir? İşte Berkay Ateş'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 19-02-22 16:26

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında filminin fragmanı yayınlandı! İşte yayın tarihi

Doctor Strange'ın devam filmi "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Aksiyon ve macera türündeki film, 6 Mayıs'ta vizyona girecek. Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında filminin fragmanı da yayınlandı. Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında filminin başrollerinde Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg ve Rachel McAdams yer alıyor.

Magazin 15-02-22 02:04

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında, 6 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak

"Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında", 6 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak

Yurthaber 14-02-22 19:59

Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı? Ali İl Sadakatsiz dizisinde neden yok?

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuyla fırtınalar estirmeye devam ediyor. İngiliz dizisi Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz'de geçtiğimiz haftalarda dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. Bu kapsamda Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı? Ali İl Sadakatsiz dizisinde neden yok? soru ve konu başlıkları dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Sadakatsiz dizisinde Melih karakterini canlandıran Ali İl'e ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Magazin 09-02-22 10:46

Doktor Strange filmi konusu nedir? Doctor Strange oyuncuları kimler?

Sevilen Marvel filmlerinden Doktor Strange, bugün televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Başrolde Benedict Cumberbatch'ın yer aldığı film 2016 senesinde vizyona girmişti. Peki Doktor Strange filmi konusu nedir? Doctor Strange oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 06-01-22 22:54

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” filminin beklenen fragmanı yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü halkasında beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin fragmanı yayınlandı. Başrolünde Benedict Cumberbatch’ın yer aldığı film, Doctor Strange serisinin devamı niteliğini taşıyor. Filmin 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 04-01-22 16:48

Disney’den şaşırtan hamle! Merakla beklenen filmlerin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Disney, Indiana Jones 5, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder gibi izleyiciler tarafından merakla beklenen filmlerinin vizyon tarihini bir kez daha erteledi. Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz 2022’de; Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs 2022’de Indiana Jones 5 ise 30 Haziran 2023’te vizyona girecek.

Trend 19-10-21 15:08

Korku filmi sevenler ekran başına! Siyah Telefon (The Black Phone) filminden ilk fragman paylaşıldı

Korku filmi sevenleri heyecanlandıracak bir haber geldi. Marvel’in Dr. Strange filminin yönetmeninin imzasını taşıyan ‘Siyah Telefon (The Black Phone)’ filminin fragmanı yayınlandı. Fragmanı bile tedirgin etmeye yetti.

Trend 15-10-21 15:34

Doctor Who 13. sezon ilk fragmanı yayınlandı

Doctor Who’nun merakla beklenen 13. sezonu izleyiciyle buluşmaya hazır! Jodie Whittaker’ı son kez Doktor rolüyle izleyeceğimiz yeni sezona dair ilk fragman yayınlandı.

Magazin 12-10-21 15:47

Doctor Who oyuncusu Christopher Eccleston'dan depresyon itirafı

Doctor Who dizisiyle tanınan İngiliz oyuncu Christopher Eccleston, bir dönem şiddetli depresyon nedeniyle hastaneye yattığını itiraf ederek, "Neredeyse her şeyimi kaybetmiştim" dedi.

Magazin 04-10-21 15:34

ABD'de kaybolan Doctor Who dizisinin yıldızı Tanya Fear sağ bulundu

ABD'nin Los Angeles şehrinde kaybolan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan İngiliz aktris Tanya Fear'ın sağ bulunduğu bildirildi.

Magazin 14-09-21 02:32

Strange Planet dizi olarak karşımıza çıkacak

Apple, Nathan Pyle’ın Strange Planet web çizgi romanını ve en çok satan çizgi roman serisini animasyonlu bir TV+ dizisine uyarlayacak.

Haber 26-06-21 10:06

Sadakatsiz ne zaman final yapacak?

Kanal D ekranlarının başarılı yapımı “Sadakatsiz” dizisi, her Çarşamba ekranlara gelmeye devam ediyor. “Doctor Foster” dizisinden uyarlama olan “Sadakatsiz” yapımından kötü haber geldi. Bir süredir dizinin final kararı alacağı kulislerde konuşulan bir konuydu. Dizinin orjinalindeki senaryoya göre yakın zamanda bitmesi bekleniyordu. Ancak resmi olarak “Sadakatsiz” ile ilgili bir final kararı açıklanmamıştı.

Magazin 05-05-21 12:40

Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Doctor Foster Kate kim öldürdü?

Sadakatsiz dizisinin 24. bölümünde Derin karakterinin ortadan kaybolması Sadakatsiz Derin öldü mü sorularının sorulmasına neden oldu. Peki reyting rekortmeni dizinin devamında Sadakatsiz Derin ölüyor mü? Doctor Foster Kate kim öldürdü? İşte yanıtı...

Magazin 01-04-21 11:28

Şaşırtan sahnesiyle hatırlanan I Hate Suzie 2. sezon onayı aldı

Doctor Who dizisiyle yıldızı parlayan Billie Piper’ın başrolünü üstlendiği I Hate Suzie, 2. sezon onayı aldı. Geçtiğimiz yılın en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen I Hate Suzie’nin yeni sezon çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.

Magazin 20-02-21 07:32

Sadakatsiz dizisinin orijinali ve Türkiye uyarlaması arasındaki farklar nelerdir? Sadakatsiz dizi finalinde neler olacak? Sonu nasıl bitiyor?

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanarak Türk televizyonlarında yayınlanan Sadakatsiz reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yeni bölümünden sonra sosyal medyanın gündemine oturan dizinin finali merak ediliyor. Sizler için birçok ülkede yayınlanan dizinin finalini araştırdık.

Trend 18-02-21 13:48

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere arşivinden fotoğraf çıkardı! Nostaljik paylaşım

Sadakatsiz dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere arşivinden bir fotoğraf çıkardı ve sosyal medya hesabında paylaştı. Güzel oyuncu canlandırdığı roller ve yeteneği ile çok konuşuluyor. BBC'nin ünlü dizisi Doctor Foster'ın yerli uyarlaması Sadaklatsiz'de Asya rolünü canlandıran oyuncunun ciddi bir hayran kitlesi var.

Magazin 05-02-21 17:18

Jodie Whittaker, Doctor Who’ya 3 yıl ömür biçti

İlk bölümü 1963 yılında yayınlanan efsane dizi Doctor Who’nun ilk kadın doktoru Jodie Whittaker, üç yıl sonra Doctor Who rolünü bırakacağını söyledi.

Magazin 04-01-21 09:48

Doctor Who’da Dalekler, Jack Harness ve daha fazlası... İşte ilk görüntüler

Doctor Who hayranlarının dört gözle yılbaşı özel bölümünden ilk fragman yayınlandı. Doctor Who’nun geleneksel yeni yıl konseptli bölümünün adı Revolution of the Daleks olarak açıklandı.

Trend 01-12-20 08:03

Doctor Who heyecanlandırdı! Sürpriz dönüş yapan ana karakter...

Doctor Who sevenlere müjdemiz var! Sevilen karakter, özel bölümde izleyiciler ile tekrardan buluşacak!

Trend 25-11-20 11:09

Doctor Strange 2'den beklenen haber nihayet geldi

Doctor Strange 2, tam adıyla Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin çekimleri Londra’da başlıyor.

Trend 03-11-20 10:50

Fantastik Dörtlü'nün Doctor Doom'u aslında o olacaktı!

2005 yapımı Fantastik Dörtlü’de Doctor Doom karakteri için ilk başta Nicolas Cage düşünülüyordu.

Trend 20-10-20 08:29

Sadakatsiz dizisi sosyal medyada gündem oldu! Cansu Dere'nin Asya karakteri akıllara Ezel'deki Eyşan'ı getirdi!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisi 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Kanal D'de ekrana gelen ve Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz'de Asya karakterine hayat veren Cansu Dere'nin hayatı, eşi Volkan'ın kendisini aldattığını öğrenmesiyle değişti. Cansu Dere ve Sadakatsiz dizisi sosyal medyada gündem oldu. İhanetiyle Ezel dizisine damga vuran Eyşan rolünü canlandıran Cansu Dere hakkında ise sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.

Magazin 08-10-20 02:27

Sadakatsiz dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Kanal D'nin yeni sezon dizisi Sadakatsiz'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolleri paylaştığı ve Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz'in yayın tarihi de açıklandı. Peki Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve yayın tarihi.

Magazin 24-09-20 02:06

Lise yıllarına dayanan bir intikam: My Strange Hero konusu

2018'de yayınlanmaya başlayan My Strange Hero kısa zamanda Türkiye'de de büyük ilgi gördü. Romantik komedi türündeki My Strange Hero konusu, atıldığı okula yıllar sonra tekrar öğrenim görmeye başlayan bir gencin yaşadıklarını anlatıyor. Her ay onlarca yeni dizinin başladığı bugünlerde konusu ve samimi anlatımıyla öne çıkan My Strange Hero'yu izleyerek siz de en doğru tercihi yapabilirsiniz.

Trend 23-09-20 09:16

David Tennant, Doctor Who serisine geri dönmeye hazırlanıyor

Doctor Who dizisinin sevilen Doktor karakteri David Tennant, Dalek Univers adlı radyo dizisinde Doktor karakterine sesiyle hayat verecek.

Trend 17-09-20 09:34

Kanal D'nin yeni dizisi 'Sadakatsiz'in afişi yayınlandı

BBC Studios’un 'Doctor Foster' isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi 'Sadakatsiz'in afişi yayınlandı.

Magazin 08-09-20 16:35

Cansu Dere ve Caner Cindoruk, Doctor Foster uyarlaması dizide rol alacak!

Ünlü oyuncu Cansu Dere'nin yeni dizisi belli oldu. BBC Studios ve Medyapım, BAFTA ödüllü Doctor Foster dizisinin Türk seyircisine uyarlanması için yaptıkları dizi lisans anlaşmasını duyurdular. Cansu Dere'nin yeni dizideki rol arkadaşı da ünlü oyuncu Caner Cindoruk oldu.

Magazin 05-09-20 02:49

Gizli seks tarikatı ortaya çıktı, yer yerinden oynadı!

Onlarca kadının 30 yıl boyunca cinsel saldırı ve işkence gibi yöntemlere 'ikna edildiği' organizasyonun detayları dudak uçuklattı. Sapkın yapının başındaki isim ise, The Doctor lakaplı 77 yaşındaki erkek.

Haber 21-07-20 10:57

Cansu Dere'nin yeni dizisi belli oldu! Hangi kanalda yayınlanacak?

Dizi sektöründe genellikle uyarlama dizileriyle bilinen Medyapım yeni sezonda 'Doctor Foster' dizisinin uyarlamasıyla izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncusu ise Cansu Dere oldu.

Magazin 08-07-20 13:46

Mucize Doktor'da Ali'den Nazlı itirafı! Aşk mı başlıyor? Mucize Doktor 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen 6. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un yeni bölümünde, Ali ile Nazlı arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor. Savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor'da bir kazaya müdahale eden Nazlı'nın yaptıkları herkesi şaşırtıyor. Ali ise Başhekim Adil'e Nazlı ile ilgili bir itirafta bulunuyor. İşte Mucize Doktor 6. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 15-10-19 02:55

Mucize Doktor'da o sahne geceye damga vurdu! Ekran başındakiler gözyaşlarını tutamadı

The Good Doctor dizisinin uyarlaması olarak FOX Tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kitledi. Mucize Doktor'un Alisi'nin yıllar önce ölen kardeşine benzerliğiyle dikkat çeken bir çocuğa kitap okurken duygularına hakim olamaması herkesi gözyaşlarına boğdu.

Magazin 12-10-19 09:14

Mucize Doktor'da Ali ve Nazlı'nın organ nakli görevi! Mucize Doktor 4. yeni bölümde neler olacak? İşte fragman

Mucize Doktor dizisi 4. yeni bölümüyle 3 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek. The Good Doctor uyarlaması olan ve savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın sıra dışı hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'un yeni bölümünde Ali ve Nazlı'yı zorlu bir görev bekliyor. Ali ve Nazlı, Ferman'ın görevlendirmesiyle helikopterle organ nakli için şehir dışına gidiyor. İşte yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytingleri alt üst eden Mucize Doktor dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 02-10-19 00:40

Mucize Doktor dizisinden yeni rekor! Mucize Doktor ne kadar izlendi?

Savant otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın hikayesini anlatan, The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor dizisi reytinglere damga vurdu.

Magazin 28-09-19 01:00

Mucize Doktor ne zaman yayınlanıyor? Mucize Doktor konusu nedir? İşte 1. bölüm fragmanı

Fox'un yeni sezondaki iddialı dizisi Mucize Doktor'un 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. The Good Doctor dizisi uyarlaması olan Mucize Doktor'un yayın tarihi de belli oldu. Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra tıp fakültesini birincilikle bitiren otizmli Ali'nin hikayesinin anlatıldığı dizi perşembe akşamları ekranda olacak. Peki Mucize Doktor ne zaman başlıyor? İşte konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 11-09-19 02:43

Doctor Strange 2’yi ne zaman izleyeceğiz?

Benedict Cumberbatch’lı Doctor Strange 2’nin vizyon tarihi belli oldu.

Trend 02-09-19 14:31

Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Mucize Doktor 1. bölüm 2. fragmanı izle!

Fox'un yeni sezondaki iddialı dizisi Mucize Doktor'un 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. The Good Doctor dizisi uyarlaması olan Mucize Doktor'un yayın tarihi de belli oldu. Peki Mucize Doktor ne zaman başlıyor? İşte konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 31-08-19 02:17

Mucize Doktor 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Mucize Doktor konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un yeni dizisi “Mucize Doktor”un ilk bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Dünyaca ünlü dizi The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor, ekrana gelmek için gün sayıyor.

Magazin 22-08-19 22:37

Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Mucize Doktor hangi diziden uyarlandı?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Mucize Doktor, ekrana gelmek için gün sayıyor. The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor'da özel bir hastanede işe başlayan genç bir asistan cerrahın başından geçenler anlatılacak. Peki Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Mucize Doktor dizisinden ilk fragman.

Magazin 20-08-19 00:55

Mucize Doktor dizisinden ilk fragman yayınlandı! Taner Ölmez hangi rolde oynuyor?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Mucize Doktor'dan ilk fragman yayınlandı. 'The Good Doctor' dizisinden uyarlanan Mucize Doktor'da başrolde Taner Ölmez oynuyor. Peki Mucize Doktor konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 10-08-19 00:29

Performans ve güç kıyaslama uygulaması NVIDIA FrameView yayında!

NVIDIA, Metro Exodus, Strange Brigade ve Tom Clancy’nin 2. bölümünün DirectX 12 sürümleri için önemli performans iyileştirmeleri sunan yeni bir Game Ready sürücüsünü yayınladı. Bu sürücü aynı zamanda GeForce RTX 2060 SUPER, GeForce 2070 SUPER ekran kartlarına ve G-SYNC uyumlu monitörlere de destek sağlıyor.

Trend 13-07-19 17:02