Tanya Fear Haberleri

Aylarca mide kramplarıyla mücadele etti! Ağrısını hafifletmek için bulduğu çözümle kabusu yaşadı: Resmen midesi pişti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Tanya Jade Wolley isimli bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla diğer insanlara bir uyarıda bulunmak istedi. Aylarca süren mide kramplarının ve ağrılarını ısıyla hafifletmek isteyen Wolley kabusu yaşadı. Genç kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımında ısı nedeniyle yanan cildinin fotoğraflarını ve videosunu paylaştı.

Manşet 2024-05-09 18:30:56

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! İnternette ahlaksız tekliflere maruz kalıyor! 'Ayakkabı bulmam imkansız'

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip olma rekorunu elinde bulunduran kadın, günlük hayatında karşılaştığı benzersiz zorlukları anlattı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 39 yaşındaki Tanya Herbet, her biri 33,1 cm ve 32,5 cm olan olağanüstü ayakları (bir kadının sahip olduğu en büyük ayak) nedeniyle 2022'de Guinness Dünya Rekorları unvanına layık görüldü.

Kadin 2024-04-16 07:28:38

Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu

Masterchef Tanya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları Alican, Cemre, Dilara, Batuhan, Tanya, Tahsin ve Ayaz olmuştu. Tanya Kilitkayalı, Somer Şef'in tabağını en başarısız yapan isim oldu. Genç yarışmacı elenerek hayallerine veda etti. Peki, Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 2023-11-13 08:07:59

MasterChef All Star'da yaprak dökümü! Elenen isim açıklandı! Sosyal medyada gündem oldu

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Tahsin, Dilara, Ayaz, Cemre, Alican, Tanya ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu yarışmada heyecan yine doruktaydı. Şeflerin elenen yarışmacıyı açıklamasıyla birlikte o isim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2023-11-13 00:26:56

MasterChef’ten olaylı bir şekilde elenen Metin açıklama yaptı! Burak Kaya dayanamadı

MasterChef All Star’da kıran kırana mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz hafta eleme potasında yer alan Tahsin, Esra, Tanya, Barbaros ve Metin arasında mücadele gerçekleşti. Metin ve Tanya’nın tabaklarının karışmasının ardından iki isim de son tura kaldı. Yarışmadan adeta kendi isteğiyle elenen Metin’den açıklama geldi.

Magazin 31-10-23 08:26

MasterChef'te kara gece! Elenen isim açıklandı! Herkes şoke oldu

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Talihsizliklerin art arda geldiği gecede Tanya ve Metin'in tabakları ilk turda değerlendirilmeye alınmadı. Gecenin sonunda elenen isim belli oldu.

Magazin 30-10-23 00:26

MasterChef Kahramanmaraş'ta! Kaptan rest çekti, Somer Şef dayanamadı: Yine mi küstün?

MasterChef All Star deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta mutfak kurdu. Yarışmacılar arasında yaşanan rekabet dikkat çekti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yönlendirmeleri doğrultusunda oynanan ödül oyununda ipler iyice gerildi. Kırmızı takımda yaşanan anlaşmazlıklar dikkat çekti. Tanya "Kırmızı takımdan çatırdama sesleri geliyor." dedi. Sergen'in kenara çekildiğini gören Somer Şef ise "Ne oldu yine mi küstün?" diyerek genç yarışmacıyı ti'ye aldı.

Magazin 27-10-23 15:26

MasterChef'te kritik gece! Elenen isim herkesi şoke etti! 'Kalbim duracak sandım'

MasterChef All Star'da bir eleme gecesi daha geride kaldı. Geçtiğimiz hafta MasterChef 2018 sezonu ikincisi Kerem Giritlioğlu yarışmaya veda etmişti. Bu haftanın eleme adayları ise Alican, Cemre, Metin, Kıvanç, Sergen, Eren ve Tanya oldu. Zorlu geçen mücadelenin ardından beklenmedik bir veda yaşandı.

Magazin 23-10-23 00:20

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? 8 Ekim 2023 Pazar MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oluyor!

Masterchef'ten elenen yarışmacı dün akşam oynanan oyunların sonucunda belli oldu. Geçtiğimiz haftanın eleme adayları Eda, Alican, Kerem, Tanya, Ayaz, Cemre ve Hasan oldu. Önceki hafta ise, MasterChef 2018 şampiyonu Uğur Kardaş ilk haftadan yarışmaya veda etmişti. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında, "8 Ekim 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te elenen yarışmacı kim oldu?

Magazin 09-10-23 10:56

MasterChef All Star'da elenen isim açıklandı! Eksik ürün sonu oldu! 'Şef son tabağa kadar şeftir'

MasterChef All Star yeni bir eleme gecesiyle ekrana geldi. TV8'de yayınlanan sevilen yemek programında haftanın eleme adayları Eda, Alican, Kerem, Tanya, Ayaz, Cemre ve Hasan olmuştu. Son dörde kalan Eda, Tanya, Alican ve Ayaz'dan elenen isim belli oldu.

Magazin 09-10-23 00:33

MasterChef'te zirveden dibe! Elenen yarışmacı açıklandı, görenler şaştı kaldı

MasterChef All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta Tanya, Eren, Uğur, Barış, Kıvanç, Esra ve Batuhan eleme adayı seçilmişti. Zorlu geçen gecede MasterChef All Star'a veda eden isim şoke etti.

Magazin 02-10-23 10:14

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? 1 Ekim 2023 Pazar MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı...

Masterchef'ten elenen yarışmacı geçtiğimiz gün belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Tanya, Eren, Uğur, Barış, Kıvanç, Esra ve Batuhan oldu. Geçtiğimiz hafta Sefa MasterChef All Star'dan elenen isim olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında, "1 Ekim 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te elenen yarışmacı kim oldu?

Magazin 02-10-23 07:39

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı...

MasterChef All Star'da elenen isim dün yayınlanan bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sergen, Azize, Tanya, Kerem, Dilara, Barbaros ve Sefa oldu. Geçtiğimiz hafta Gamze MasterChef All Star'dan elenen isim olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "24 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-09-23 08:14

MasterChef'te üzen veda! O ağladı, herkes ağladı! 'Bu olacak iş mi şimdi'

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan Kerem, Sefa, Tanya, Azize, Barbaros, Dilara ve Sergen MasterChef'te bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya yarıştılar. Gecenin sonunda elenen isim ise izleyicileri oldukça üzdü.

Magazin 25-09-23 00:25

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 10 Eylül 2023 Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti?

MasterChef All Star'da elenen isim geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Tolga, Tanya, Esra, Hasan ve Sefa olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "10 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 10 Eylül Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...

Magazin 11-09-23 07:58

MasterChef'te olay sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini çok dövüyorsun, kendine vurma

Masterchef yarışmacıları, haftanın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Yarışmanın ilk etabında en başarılı tabakları hazırlayan isimler Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin sonunda eleme potasına giren isim açıklandı. Fakat Somer Şef'in 2 yarışmacıya yönelik sözleri MasterChef All Star'a damga vurdu. Ünlü şef, performanslarında düşüş olan Azize ve Kerem'e yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Magazin 03-09-23 08:30

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'e veda eden 4. yarışmacı kim oldu? Şefler açıkladı!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Eda, Tanya, Eray, Mert, Çağatay, Berker ve son olarak Esra seçilmişti. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'e veda eden 4. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 07-08-23 07:43

MasterChef'te ortam bir anda gerildi! Sinirden konuşamıyorum deyip hüngür hüngür ağladı

MasterChef All Star bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Güzide, Dilara, Eda, Sefa, Batuhan, Tanya, Büşra ve Çağatay'ın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergilediği yarışmada ortam bir anda gerildi. Karidesi temizlerken yaptığı hatayı fark eden MasterChef yarışmacısı Dilara, "Sinirden konuşamıyorum" deyip ağladı.

Magazin 16-07-23 08:24

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-23 08:22

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 7. yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli? Hayatı ve biyografisi!

Tanya Kilitkayalı MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Tanya'nın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı evli mi? MasterChef Tanya'nın Instagram hesabı ne?

Magazin 22-06-23 08:39

MasterChef'te büyük gerilim! Mehmet Şef o hatayı affetmedi! Favori yarışmacının ürünü önünden alındı

MasterChef All Star heyecanın bir an olsun eksilmediği bir bölümle ekrana geldi. 2019-2020 yılı yarışmacıları tezgah başına geçti ve yüksük çorbası yaptılar. En iyi yemeği yaparak yaratıcılık turuna çıkan yarışmacılar Tanya, Esra, Ayyüce, Sefa, Eray, Berk, Ebru oldu. Öte yanan Berk'in çift tadım yaptığını fark eden Mehmet Şef uyarıda bulundu ve yarışmacının tabağı önünden alındı. İşte MasterCheff All Star'a damga vuran olay...

Magazin 21-06-23 08:13

Aralarındaki 18 yıllık yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! “Oğlumun arkadaşına aşık oldum”

42 yaşındaki Tanya ve 24 yaşındaki Josue, sosyal medyadan aralarındaki yaş farkına dair yapılan nefret yorumlarına sert tepki gösterdi. TikTok’tan sıklıkla ilişkilerine dair paylaşımlar yaparak bir anda popüler olmayı başaran ikili aralarındaki aşkın gerçek olduğunu savundu.

Trend 10-03-23 10:25

Aşk Adası'ndaki iki yarışmacıdan seks itirafı! Love Island izleyicisi şokta

İngiltere'nin popüler yarışması Love Island (Aşk Adası) izleyicileri, Shaq Muhammad ve Tanya Manhenga'nın seks yaptıklarını itiraf etmesinden sonra şoke oldu. Son sezonun heyecansız olduğunu söyleyen izleyicileri şoka uğratan bu itiraf sonrası "Bu kadar hızlı mı?" yorumları yağdı.

Magazin 30-01-23 08:12

Televizyonda sıcak anlar! Love Island (Aşk Adası) villasında yakınlaştılar... Cinsel ilişki itirafı gündem oldu

İngiltere’nin en çok izlenen reality şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) programı cesur anlara sahne olmaya devam ediyor. Yarışmacıların beraber kaldıkları villada cinsel ilişki ve yakınlaşma görüntülerinin yayınlamasıyla popüler olan yarışmanın yeni sezonunda Tanya ve Shaq, özel odaya giden ilk ikili oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 28-01-23 11:16

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında, nereli? Bakın MasterChef Tanya'nın sevgilisi kim çıktı

MasterChef Tanya'nın kim olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kıbrıslı olan yarışmacı bu akşam MasterChef'e konuk oluyor. MasterChef Tanya yarıştığı dönemde oldukça sevilen bir yarışmacıydı. Peki MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yarışmacının merak edilen hayatı...

Magazin 15-12-22 22:13

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı isyan etti! ''Hepimiz seks yapıyoruz''

Birçok yetişkin içerik yıldızı sık sık kariyerleri nedeniyle etiketlenip, çeşitli kötü tecrübelerle karşı karşıya kalabiliyor. Bunlardan biri de Alex Le Tissier oldu. Tissier'in seks kasedinin ortaya çıkması nedeniyle çalıştığı hayır kurumundaki görevinden alınmasının ardından 43 yaşındaki efsanevi İngiliz yetişkin film yıldızı Tanya Tate, ona destek verdi. Tate, düşüncelerini ifade ettiği konuşmasındaki söylemleriyle gündem oldu.

Trend 19-11-22 17:26

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! “Ayak fetişi dünyasına giriş yapmaya karar vermem gerekiyordu”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Tanya Herbet, Guinness Dünya Rekorları’nda “Yaşayan en büyük ayaklara sahip kadın” olarak rekora imza attı. Ayakkabı bulma konusunda zorluk yaşadığını dile getiren Herbet, ayaklarının fetişistlerin dikkatini çektiğini söylese de fotoğraflarını çekerek para kazanmak istemediğini anlattı. Ailesinin kendisine çocukken özgüven aşıladığını ifade eden Herbet, “Ailem büyürken bana sağlıklı bir özgüven verdi” dedi.

Trend 19-11-22 13:49

Televizyon programında iğrenç görüntüler! Yarışmacılar eşek spermini içmek zorunda kaldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan Fear Factor isimli yarışma programı iğrenç anlara sahne oldu. Yarışmacıların bir bardak dolusu eşek meni içmeye zorlandığı bölüm tepkilere neden oldu. Program yayından kaldırılırken o bölüme de erişim engellendi.

Trend 01-10-22 12:02

Sakarya'da Bisiklet Fest heyecanı Uluslararası MTB Cup ile başladı

Elit erkeklerde İsviçre’den Ursin Spescha, elit kadınlarda Slovenya’dan Tanya Zakelj birinci oldu

Yurthaber 12-08-22 20:48

MasterChef Tanya Kilitkayalı'nın son halini görenlerin nutku tutuldu! Değişimi olay oldu...

MasterChef 2021 yarışmasıyla tanınan ve yarışmada gösterdiği performansla akıllara kazınan Tanya Kilitkayalı'nın son hali yeniden gündeme geldi. Yarışmada şivesi ve sempatik tavrıyla herkesin sevdiği isimler arasında yer alan Tanya Kilitkayalı şimdilerde bir restoranda aşçılık yaparak geçimini sağlıyor.

Magazin 31-05-22 15:41

Çözebilene aşk olsun! Elon Musk'ın iş görüşmelerinde sormayı en sevdiği soru!

Tesla ve Space X'in sahibi ünlü milyarder Elon Musk'ın iş adaylarına yöneltmeyi en çok sevdiği soru bir makine mühendisi olan Tanya Zakowich tarafından bir sosyal medya gönderisinde anlatıldı. Genç kadının paylaştığı gönderi, 790.000'den fazla kez görüntülenirken Musk'ın yönelttiğini iddia ettiği soru şaşkına çevirdi.

Trend 23-05-22 16:00

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? 1 Aralık MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'in 1 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye’de 15. haftanın 2. dokunulmazlık oyununda takımlar, Kıbrıs mutfağından yemekler yaparak yarıştı. Geçen sezonun yarışmacılarından ve Kıbrıslı olan Tanya Kilitkayalı da programa konuk oldu. Kaybeden takımdan ise iki yarışmacı elemeye kaldı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? İşte MasterChef'te haftanın 3. ve 4. eleme adayları.

Magazin 02-12-21 00:59

ABD'de kaybolan Doctor Who dizisinin yıldızı Tanya Fear sağ bulundu

ABD'nin Los Angeles şehrinde kaybolan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan İngiliz aktris Tanya Fear'ın sağ bulunduğu bildirildi.

Magazin 14-09-21 02:32

Ünlü oyuncu Tanya Fear'a 4 gündür ulaşılamıyor! Kayıp oyuncudan haber var

İki ay önce Los Angeles'a yerleşen dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Tanya Fear'dan 4 gündür haber alınamıyordu. Son olarak 9 Eylül'de görülen Fear ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 13-09-21 12:15

Herkes onları izliyor! Oğlunun arkadaşıyla sevgili olan TikToker kendisini eleştirenlere sert cevap verdi

Josue ve Tanya çifti aralarındaki 17 yaş farka rağmen sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yapmaya devam ediyor. TikTok’ta ‘Josueandtanya’ kullanıcı adıyla ilişkilerini gözler önüne seren çift aralarındaki yaş farkının yanı sıra, Josue’in Tanya’nın oğlunun arkadaşı olması nedeniyle de sert bir şekilde eleştiriliyor.

Trend 26-08-21 10:56

Uğur Yılmaz Deniz'den 10 kilo aldım diyen Masterchef Tanya'ya bomba yanıt

Yeni sezona hazırlanan Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı Tanya Kilitkayalı kilo itirafıyla gündem oldu. MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Tanya Kilitkayalı'ya yanıt bir dönem diskalifiye olarak gündem olan Uğur Yılmaz Deniz'den geldi.

Magazin 22-06-21 11:49

MasterChef Tanya Kilitkayalı'dan kilo itirafı: 10 kilo aldım! MasterChef Tanya'nın sosyal medya paylaşımına yorum yağdı...

TV8'in sevilen ve en çok seyredilen yarışma programlarından olan MasterChef yeni sezonda yayına girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. İlk bölümü 2018 senesinde yayınlanan ve 4 sezondur devam eden MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Tanya Kilitkayalı son paylaşımıyla gündem haline geldi. Tanya, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda kilo itirafında bulundu. Sevilen yarışmacı MasterChef Tanya'nın bu paylaşımına sevenlerinden yorum yağdı.

Magazin 22-06-21 10:59

MasterChef Tanya Kilitkayalı son haliyle olay oldu! 10 kilo aldım!

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Tanya Kilitkayalı son haliyle gündem oldu. 10 kilo aldığını söyleyen ünlü yarışmacıya yorum yağdı.

Magazin 21-06-21 15:15

Gümbür gümbür dönüyorlar! Fear The Walking Dead 6. sezonun 2. kısmından fragman yayınlandı

The Walking Dead'in spin-off dizilerinden biri olan Fear The Walking Dead'in altıncı sezon ikinci kısmından bir fragman yayınlandı.

Magazin 20-02-21 10:18

MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı sevgili mi? Olay paylaşım

Sosyal medyadan yaptığı küfürlü paylaşımlar nedeniyle MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı aşk mı yaşıyor? MasterChef Tanya'nın son paylaşımı olay oldu.

Magazin 07-12-20 15:42

Fear the Walking Dead 7. sezon onayını aldı

The Walking Dead’in yan dizisi Fear the Walking Dead 7. sezon onayını aldı.

Magazin 04-12-20 12:39

MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'e Tanya Kilitkayalı'dan destek: Güzel kalplim, her zaman yanındayım

Sosyal medyadan yaptığı küfürlü paylaşımlar nedeniyle MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'e arkadaşı Tanya Kilitkayalı'dan destek geldi. MasterChef'ten geçtiğimiz haftalarda elenen Tanya Kilitkayalı, Instagram'dan Uğur ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Güzel kalplim, yıllar önce yazdıklarınla aynı olmadığının herkes farkında" notunu yazdı.

Magazin 30-11-20 22:19

Berker Başmanav 'MasterChef'te aşk var' dedi! Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı gündem oldu

Mücbir Sebepler'e katılan Berker Başmanav'ın 'MasterChef'te aşk var' sözleri ortalığı karıştırdı! Sosyal medyada diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı'nın sevgili olduğu iddiası yer aldı. MasterChef Tanya neden nişanlısından ayrıldı?

Magazin 23-11-20 16:36

MasterChef Tanya’dan veda mesajı! ‘Şansım yaver gitmedi...’

TV 8’in sevilen yemek programı MasterChef Türkiye’ye son veda isim Tanya Kilitkayalı oldu. MasterChef Türkiye vedasında gözyaşlarına hakim olamayan Kıbrıslı yarışmacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini de duygulandırdı.

Magazin 06-11-20 12:28

MasterChef Tanya kimdir? MasterChef'ten elenen Tanya Kilitkayalı nereli ve kaç yaşında? İşte MasterChef Tanya'nın hayat hikayesi

Tanya Kilitkayalı, MasterChef Türkiye 2020'den elenen son yarışmacı oldu. MasterChef 11. haftaya kırmızı takım kaptanı olarak başlayan Tanya Kilitkayalı, yarışmaya veda etti. Kıbrıs şivesiyle konuşmasıyla dikkat çeken başarılı yarışmacı, 1 Kasım Pazar ekrana gelen bölümde, son 11’e kalma mücadelesi verdi fakat yaptığı hata sonucunda MasterChef'ten elendi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Tanya'nın hayat hikayesi.

Magazin 02-11-20 02:07

MasterChef'te elenen isim Tanya mı? Tanya'nın babasından şaşırtan paylaşım

'MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli olmuştu. Herkes kimin eleneceğini merak ederken eleme adaylarından Tanya'nın babasının paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 01-11-20 08:46

MasterChef Türkiye'de Tanya mı elenecek? Tanya'nın babasından kafa karıştıran MasterChef paylaşımı!

MasterChef Türkiye'de elenecek isim 1 Kasım Pazar akşamı belli olacak. Ancak elemeye kalan isimlerden olan Tanya Kilitkayalı hakkında ortaya atılan iddia kafaları karıştırdı. Eleme adaylarından biri olan Tanya'nın babası, sosyal medyada kızı için veda paylaşımı yaptı.

Magazin 30-10-20 22:25

Epic Games Store haftanın ücretsiz oyunları belli oldu!

Epic Games Store ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Online oyun mağazası, bu hafta Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 adında iki farklı oyunu daha ücretsiz yaptı. İşte haftanın Epic Games ücretsiz oyunları!

Haber 23-10-20 10:44

MasterChef Tanya'ya ne oldu? MasterChef Tanya Kilitkayalı doktor eşliğinde stüdyodan çıktı

MasterChef Türkiye'nin 1 Ekim Perşembe ekrana gelen son bölümündeki bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında yarışmacılardan Tanya Kilitkayalı rahatsızlandı. Kabuklu deniz ürünlerine alerjisi olan Tanya, Surf and Turf yemeğini yaparken kendini kötü hissetmeye başladı. Doktor eşliğinde stüdyodan çıkan Tanya yarışmaya devam edemedi.

Magazin 02-10-20 00:00