Pasta Tarifleri Kolay Haberleri

Park kavgasında hakaretler havada uçuştu: Kadın sürücünün dediklerine inanamadı: Ne biçim kadınsın sen?

Trafiğiyle adından söz ettiren İstanbul'da park yeri bulmak da kolay değil. Avcılar'da park yeri nedeniyle 2 sürücü arasında tartışma çıktı. Kadın sürücü hakaretler yağdırınca erkek sürücü duyduklarına inanamayarak, 'Ne biçim kadınsın sen?' dedi.

Haber 2024-05-28 10:25:45

Afganlar iddiasına yanıt geldi! Türk heyetinin Afganistan ziyareti sonrası gündeme gelmişti

Düzensiz göçle mücadele için Türk heyetinin Afganistan’a gerçekleştirdiği ziyaret üzerine "Afganlara kolay vize verilecek" şeklinde iddialar ortaya atıldı. Göç İdaresi Başkanlığından söz konusu iddialara ilişkin açıklama geldi.

Haber 2024-05-26 09:26:39

Word JPG çevirme: Word'den JPG'ye nasıl çevrilir? Word dosyası nasıl JPG dosyasına dönüştürülür?

Birçok insan için Word uzantılı bir dosyayı JPG formatına çevirmek kafa karıştıran bir işlemdir. Fakat, bir Word belgesini JPG yapmak üzerine ufak bir araştırma yapıldığında bu işlemin oldukça kolay yapıldığı görülür. Word dosyasını JPG çevirme işlemi PC ya da mobil cihazlar üzerinden de gerçekleştirilebilir. Peki, Word'den JPG'ye nasıl çevrilir?

Haber 2024-05-21 22:40:44

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 2024-05-21 22:34:30

Diğer Haber Etiketleri

Avcılar park Afganistan Vize Afgan Adobe iPhone alara Güneş güneş kremi 50 faktör güneş kremi loreal paris L'Oréal tarifi tavuk çökertme gelinim mutfakta tavuklu çökertme kebabı yiyecekler işkembe tarif işkembe çorbası mercimek mercimek çorbası mercimek çorbası tarifi haber pırasa pırasa tarifi kek tarif kek tarifi kekin kek makarna makarna tarifi brownie tarifi Menemen menemen tarifi Samsun salata tarifi salata çeşitleri ab atan biler da, maçı maçın süper li Süper Lig galatasaray fenerbahçe Google Lens nedir karınca Apple iOS mon yağ yakmak için ne yemeli hızlı yağ yakmak için ne yemeli türk telekom fatura sorgulama turkcell fatura sorgulama vodafone fatura sorgulama sgk borc sorgulama sgk borç sorgulama tc kimlik no ile ptt tebligat ptt tebligat sorgulama altyapı sorgulama altyapı sorgulama türk telekom fiber altyapı sorgulama turknet altyapı sorgulama superonline altyapı sorgulama kablonet altyapı sorgulama sinek Sivrisinek doğal gaz Sinem Kobal söyledi yaşında Zehra Güneş ense ilik urban care ev kredisi ev almak sarımsaklı ekmek farklı yemekler risotto çıtır tavuk acılı ezme tarifi ele Merve Taşkın ayak eo Göz sırt kambur IKSV zihin İyi Yaşam nefes egzersizi beşiktaş bıraktı cenk Semih Kılıçsoy değişik lezzetler farklı tarifler tatlısı tarifi etimek etimek tatlısı etimek tatlısı tarifi istan cevizi supangle limonlu kek biber dolması biber dolması tarifi tavuk sote bastı açma açma tarifi kahve sohbetleri ağlayan pasta ağlayan pasta tarifi püf noktası sufle sufle tarifi sufle tarifi tencerede kahvaltıda karışık pizza tarifi fırında sütlaç fırın sütlaç tarifi tahinli kurabiye

İki adedi 509 TL'ye düştü! Çok satan L'Oreal güneş kreminde kaçırılmayacak fırsat

Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildinizi korurken, cildinizi gençleştirmek ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek artık çok daha kolay! L’Oréal Paris'in Revitalift Clinical SPF 50+ Güneş Kremi, cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı yüksek koruma sağlarken aynı zamanda cildi nemlendirir ve gençleştirici etkiler sunar. Bu harika güneş kremi kısa süreliğine indirimde, fırsatı yakalamak için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 21-05-24 16:03

Gelinim Mutfakta tavuklu çökertme kebabı tarifi! Leziz tavuklu çökertme kebabı nasıl yapılır?

Tavuklu çökertme kebabı tarifi akşam yemeğine tarif arayanlar için lezzetli bir seçenek. Orijinali kırmızı et ile yapılan çökertme kebabı tavuk ile de yapılabiliyor. Görsel bir şölen sunan tavuklu çökertme kebabı deneyenlerden tam puan alıyor. Peki, evde kolay çökertme kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 21-05-24 15:01

Zeytinyağlı taze fasulye tarifi: Zeytinyağlı taze fasulye nasıl yapılır?

Yaz aylarının gözde yiyeceklerinden biri de taze fasulyedir. Çeşit çeşit taze fasulye tarifleri arasında yer alan zeytinyağlı taze fasulye tarifinin çok sevildiği bilinir. Hem yapımı kolay hem de lezzeti olan bu tarifi siz de aşağıdaki malzemelerle kısa sürede yapabilirsiniz.

Yemek 20-05-24 20:36

Kolay işkembe çorbası tarifi: Kolay işkembe çorbası nasıl yapılır?

Dışarıda yemeyi ya da hazır ürünleri tüketmeyi tercih etmiyorsanız aşağıda malzemelerini ve tarif aşamalarını bulabileceğiniz kolay işkembe çorbası tarifimizi çok seveceksiniz. Balkanlardan sofranıza gelen bu lezzetin yapımı ise son derece kolay.

Yemek 20-05-24 20:10

Kolay mercimek çorbası tarifi: Kolay mercimek çorbası nasıl yapılır?

Yemek davetlerinin ya da öğünlerin olmazsa olmazı, başlangıçları çorbalardır. Mevsim sebzeleri ile kendi mutfağınızda hazırladığınız çorbaları tüketmeyi ve sunmayı tercih edenlerden olabilirsiniz. Ama yeterince vaktiniz yoksa bu kolay mercimek tarifini de çok sevebilirsiniz.

Yemek 20-05-24 20:03

İnsan ömründe 30 yıla ne kadar mutluluk sığar?

Dile kolay, 30 sene! Bir insan ömrü için hem çok uzun hem de göz açıp kapayıncaya kadar geçecek kısa bir süre. Bunu okuyan sen, belki 30 yaşını bile doldurmadın belki de ikinci 30 yılını devirmek üzeresin. Farklı farklı ömürler, farklı farklı hayatlar... Peki 30 yılda neler sığabilir, onu konuşalım istedik:

Haber 20-05-24 15:49

Pırasa yemeği tarifi: Pırasa yemeği nasıl yapılır?

Tarihi Antik Çağ’a kadar uzanan yiyeceklerden biri de pırasadır. Birçok farklı çeşitte sofralarımıza gelebilen pırasa en bilinen ve en çok yapılan hâliyle zeytinyağlı pırasa yemeği olarak karşımıza çıkar. Genel olarak her yerde aynı şekilde yapılan pırasa yemeği tarifi ise yapımı son derece kolay bir tariftir.

Yemek 18-05-24 22:04

Kakaolu ıslak kek tarifi: Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?

Çayın ya da kahvenin yanında değişik tarifler arıyorsanız kakaolu ıslak kek tarifimizi çok seveceksiniz. Yapımı son derece kolay olan, kısa süre içinde de hazırlanabilen kakaolu ıslak kek tarifini yaparak tatlı krizlerinde hızlıca tüketilebilecek lezzetli bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz.

Yemek 18-05-24 21:05

Salçalı makarna tarifi: Salçalı makarna nasıl yapılır?

Makarna hem kurtarıcı hem de doyurucu bir yemektir. Kolay yapımı bir yana farklı malzemeler kullanılarak yapılan soslar ile birleşince bulunduğu sofra bir ziyafet sofrasına dönüşebilir. Salçalı makarna bu konuda iyi bir örnektir. İşte lezzetiyle ve pratikliğiyle sofralarda taht kuran salçalı makarna tarifi!

Yemek 18-05-24 20:03

Brownie tarifi: Brownie nasıl yapılır?

Bir tür çikolatalı kek olan browni, 19. yüzyıldan bu yana tüketilen bir tariftir. Bugünkü hâlini ise 1900'lü yılların başında aldığı bilinir. İlk kez Kanada ve Amerika’da ortaya çıkan bu tarif günümüzde her evin mutfağında da yapılmaktadır. Tarifi son derece kolay olan brownie en gözde atıştırmalıklardan biri hâline gelmiştir.

Yemek 18-05-24 19:22

Çakallı menemeni tarifi: Çakallı menemeni nasıl yapılır?

Hem yapımı kolay hem de tadına doyum olmayacak bir menemen tarifi arıyorsanız Çakallı menemeni tarifi tam da size göre! Samsun şehri ile özdeşleşmiş olan Çakallı menemeni tarifini yaparak her öğün Çakallı menemeni tüketebilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 18-05-24 16:59

Sezar salata tarifi: Sezar salata nasıl yapılır?

Çıkışının Meksika mutfağı olduğunun bilinmesine rağmen Amerika lezzeti olarak kabul edilen Sezar salata, hem yapımı çok kolay olan hem de hafifliği ve lezzeti ile bilinen ve sevilen bir yiyecektir. Tavuk ile yapılan bu salata bildiğiniz salataların çok ötesinde bir lezzete sahiptir.

Yemek 18-05-24 16:50

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin şifresi çözüldü! Bunu kim yaparsa...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son yıllarda yapılan derbilerde ilk golü atan taraf kolay kolay yenilmiyor.

Spor 16-05-24 12:29

Google Lens nedir? Google Lens nasıl ve nerede kullanılır?

Google tarafından internet kullanıcılarına sunulan birçok farklı hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler sayesinde kullanıcılar teknolojinin sunduğu imkânlardan da daha kolay faydalanabilmektedir. Google Lens de bu hizmetlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapay zekâ destekli bir görüntü tanıma teknolojisi olarak tabir edilen bu hizmet, kullanıcılara çeşitli avantajlar da sunmaktadır. Peki, Google Lens nedir, nasıl ve nerede kullanılır?

Haber 14-05-24 19:29

Karınca istilasını kökten bitiriyor! Evdeki karıncalara zarar vermeden yok eden iki malzeme

Evdeki karınca istilası birçok kişinin başına gelen can sıkıcı durumlardan biri. Özellikle havaların ısınmasıyla daha sık görülen bu durum için kimyasal ürünler kullanmak istemeyenler doğal çözüm önerileri arıyor. Bu yöntem karıncalara zarar vermeden yok ediyor. Sadece iki malzemeler ile evdeki karıncaları uzaklaştıran yöntemi uygulamak da oldukça kolay.

Kadin 11-05-24 09:27

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

iPhone ana ekranına pek çok uygulama sığdırabilmektedir. Bu herhangi bir uygulamaya direk olarak hızlı bir biçimde ulaşmak için kolay bir yöntem olsa da çok fazla simge olması ekranı karışık hâle getirebilir. Apple, kullanıcıların ana ekranı yönetebilmesi için çeşitli güncellemeler sunmaktadır. Peki, iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

Haber 10-05-24 19:25

Uykudayken cayır cayır yağ yaktıran yoğurt kürü! Akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketmek yetiyor

Kilo verme süreci bazı kişiler için zorlu oluyor. Düzenli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve doğru egzersiz yapmakla beraber bazı kür tarifleri de zayıflama sürecinize katkı sağlayabilir. Kilo vermede etkili olan kür tariflerinden en etkili olanları genelde yoğurt içeren tarifler oluyor. İşte uykuda bile yağ yakmanıza yardımcı olan kür tarifi...

Kadin 10-05-24 07:59

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone fatura sorgulama nasıl yapılır, faturamı nasıl görebilirim?

Cep telefonları dijital dünyanın vazgeçilmez parçalarından biridir. Cep telefonları sayesinde başkalarıyla daha kolay iletişim kurulmakta ve bilgi alışverişi yapılabilmektedir. Günümüzde birçok farklı iletişim operatörü vardır. Bunlar arasında en bilinenleri ise Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dur. Bu 3 GSM operatörü için de kolay bir şekilde online olarak fatura sorgulama işlemi yapılabilmektedir. Peki, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone fatura sorgulama nasıl yapılır?

Haber 09-05-24 18:41

SGK borç sorgulama: SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

İnsanların geleceklerini garanti alabilmesi ve sağlık başta olmak üzere pek çok kurumdan faydalanabilmesi için sigortalı bir işte çalışması gerekmektedir. Sigortalı bir işte hizmet verildiğinde birçok önemli olanaktan daha kolay bir şekilde yararlanılmaktadır. Sigortalı çalışan bireyler bazı durumlarda SGK borç sorgulama işlemini yapmaya ihtiyaç duyabilir. Özellikle emekli olma aşamasında olan bireyler için prim gün sayısı ayrı bir öneme sahiptir. Peki, SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 08-05-24 18:53

PTT tebligat sorgulama: PTT tebligat sorgulama nasıl yapılır?

İdari kuruluşlar, mahkeme, icra daireleri gibi çeşitli resmî kurumlar aracılığıyla gönderilen evraklar, tebligat ismiyle tabir edilmektedir. Bazı durumlarda bu belgeler taraflara ulaşmayabilir ve bu durum hukuki açıdan işlemlerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine engel olabilir. Bireylerin taraflarına tebligat gönderilip gönderilmediğini öğrenmenin en kolay yöntemlerinden biri PTT üzerinden tebligat sorgulama işleminin yapılmasıdır. Peki, PTT tebligat sorgulama nasıl yapılır?

Haber 08-05-24 18:52

Altyapı sorgulama: Türk Telekom, TurkNet, Superonline, Kablonet altyapı sorgulama, fiber altyapı sorgulama

Günümüzde internet sayesinde birçok hizmete oturduğumuz yerden kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılabilmektedir. İnternet kullanımı ise her geçen gün daha da fazla yayılmaktadır. Özellikle evlerde, iş yerlerinde birçok farklı internet altyapısı kullanılmaktadır. İnsanlar bulundukları ortamdaki internet altyapısı hakkında bilgi edinmek için sorgulama işlemi yapabilmektedir. Peki, Telekom, TurkNet, Superonline, Kablonet, fiber altyapı sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Haber 08-05-24 18:49

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 07-05-24 07:43

Doğal gaz fatura sorgulama: Doğal gaz faturamı nasıl görürüm? e-Devlet doğal gaz faturası sorgulama

Doğal gaz fatura sorgulama işlemi yapabilmek için kullanılan birden fazla yöntem bulunmaktadır. Çeşitli yöntemler sayesinde doğal gaz faturasının tutarı veya ne zaman ödeneceği gibi bilgiler oldukça kolay bir şekilde öğrenilir. Peki, doğal gaz fatura sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet doğal gaz faturası sorgulama ve İGDAŞ fatura sorgulama

Haber 06-05-24 19:37

Sinem Kobal ile poz veren Zehra Güneş sade tarzıyla beğeni topladı! Karanlıktayken yorum yapmak çok kolay

Bir marka etkinliğine katılan Zehra Güneş, Sinem Kobal ve Ahsen Eroğlu ile bir araya geldi. Etkinlikte söyleşiye de katılan başarılı voleybolcu sosyal medyada kendisine yapılan eleştirilere dair "Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey!" dedi.

Magazin 06-05-24 08:39

Yıpranan saçlarınıza özel bakım sunacak 10 etkili bakım ürünü

Yaz ve kış aylarında saçlarımız fazlasıyla yıpranıyor. Kışın soğuk havadan, yazınsa güneşten etkilenen saç tellerimiz nemini kaybediyor, kuruyor, parlaklığını yitiriyor... Neyse ki doğal içerikli saç bakım ürünleri sayesinde saçlarımızı her mevsim güçlendirmek ve korumak son derece kolay! Sizin için son zamanların en popüler saç bakım markaları arasında yer alan Urban Care'in kullanıcılardan tam not almış ürünlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin çok sevilen o ürünlere bir bakalım.

Kadin 04-05-24 03:21

İlk evim kredisi: Ev sahibi olmanın en kolay yolu

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayalidir. Fakat bu sürecin maddi yükümlülüklerini düşündüğümüzde, hayaller bazen ulaşılamaz gibi görünebilir. Ancak ilk evim kredisi ile bu hayale ulaşmak mümkün. Bu kredi, özellikle ilk defa ev alacak bireyler için tasarlanmış bir finansal destek sistemidir. Bu yazıda ilk evim kredisinin ne olduğunu, şartlarını, başvuru ve açıklanma sürecini birlikte ele alacağız.

Haber 03-05-24 12:48

Sarımsaklı ekmek tarifi: Sarımsaklı ekmek nasıl yapılır?

Sarımsaklı ekmek tarifi hem yapımı kolay hem de lezzeti bol yiyecekler arasında yer alır. İsterseniz siz de sarımsaklı ekmek tarifimizi deneyebilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 21:28

Risotto tarifi: Risotto nasıl yapılır?

İtalyan mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan Risotto, Türkiye’de de lokantaların menülerine ve hatta evlerin mutfaklarına girmeyi başarmış bir lezzettir. Yapımı birkaç aşamadan oluşan ancak aslında oldukça kolay yapılabilen bu tarifi siz de denemelisiniz. İşte risotto tarifi...

Yemek 30-04-24 20:49

Pratik çıtır tavuk tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık tavuk nasıl yapılır?

Çıtır tavuk tarifi merak ediliyor. Restoranlarda yediğiniz kadar lezzetli bir çıtır tavuk tarifini denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifle yapılan tavukların dışı çıtır çıtır içi ise lokum gibi yumuşacık oluyor. Lezzetinden parmak ısırtan çıtır tavuk tarifini yapmak oldukça kolay ve pratik. Peki, evde kolay çıtır tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-04-24 13:55

Acılı ezme tarifi: Acılı ezme nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkan lezzetlerden biri olan acılı ezme Adana bölgesine ait bir tariftir. Adana sofralarının başköşesinde yer alan birçok lokantada ikram edilen bu lezzeti siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. İşte yapımı kolay olan ama tadı damaklardan kolay gitmeyen acılı ezme tarifi...

Yemek 30-04-24 11:30

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

Uzmanından duruş bozukluğunu önlemek için 8 kural! Daha büyük hastalıklara yol açıyor

Günümüzde iyi bir duruşa sahip olmanın kolay olmadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Doç. Dr. Ömer Bozduman, “Duruş bozukluğu geliştiği zaman sırt ağrısı, omurga rahatsızlıkları, kamburluk, eklem sorunları gibi durumlar ortaya çıkar. Bu şikayetlerin göz ardı edilmemesi, duruş bozukluğunun kifoz, skolyoz gibi daha büyük hastalıklara yol açmadan tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

Kadin 30-04-24 08:58

43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından N Kolay sponsorluğunda düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerine verildi.

Yurthaber 29-04-24 07:44

Gerginliğini azaltıp seni rahatlatacak 10 nefes egzersizi

Heyecan, stres, kaygı... Hepimizin hayatında yer alan bu duygular, bazen kontrolden çıkıp bizi bunaltabilir. Neyse ki, bu durumlarda imdadımıza yetişen bir mucizevi varlık var: Nefesimiz! Evet, doğru duydunuz! Doğru nefes alma teknikleri ile gerginliği yenmek ve rahatlamak çok kolay.

Kadin 28-04-24 17:58

Derbi tarihinde bir daha kolay kolay yaşanmaz... Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken tribünler tarafından alkışlandı.

Spor 27-04-24 21:26

Etimek tatlısı tarifi: Etimek tatlısı nasıl yapılır?

Kolay temin edilebilir malzemelerden değişik lezzetler elde etmeyi ve farklı tarifler denemeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Etimek tatlısı tarifini hazırlayarak hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:32

Supangle tarifi: Supangle nasıl yapılır?

Hem hafif hem de yapımı kolay bir tatlı istiyorsanız supangle tarifimizi çok seveceksiniz. Aşağıda verdiğimiz malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanarak enfes bir supangle yapabilir ve hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:10

Limonlu kek tarifi: Limonlu kek nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerini gidermelik, çayın ya da kahvenin yanında eşlik edebilecek, hem lezzetli hem de yapımı kolay bir tarif arıyorsanız limonlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 26-04-24 17:02

Biber dolması tarifi: Biber dolması nasıl yapılır?

15. yüzyıldan itibaren Güney Amerika bölgesinden tüm dünyaya yayılan dolmalık biberin zeytinyağlı dolma olarak sofralarda boy göstermesinin Osmanlı'ya dayandığı bilinir. Saraylardan çıkmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Yemek 26-04-24 15:45

Tavuk sote tarifi: Tavuk sote nasıl yapılır?

Hem pratik hem de doyurucu bir tarif arıyorsanız tavuk sote tarifimiz tam da size göre. Tavuk göğsü ve birkaç kolay ulaşılan malzeme kullanarak yapabileceğiniz bu tarifi çok seveceksiniz. İşte sadece birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebileceğiniz tavuk sote tarifimiz...

Yemek 26-04-24 13:10

Açma tarifi: Açma nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmek için vakti olmayanların favori yiyeceği açmayı dışarıdan almak yerine kendi mutfağınızda kendiniz yapabilirsiniz. Çay ya da kahvenin yanında, aniden gelen açlığı bastırmak için tüketebileceğiniz bu tarifi hep yapmak isteyeceksiniz. İşte yapımı da çok kolay olan açma tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:47

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Sufle tarifi: Sufle nasıl yapılır?

Dünya mutfağından olan ve Fransa’dan tüm dünyaya yayılarak Türk mutfaklarına da girmeyi başaran sufle, yapımı zor bir tatlı olarak bilinse de aslında son derece pratik bir tatlıdır. Bu tatlı birkaç püf noktasına dikkat ederek hızlıca yapılıp servis edilebilir. Tencerede yapılan bu kolay sufle tarifine mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 25-04-24 23:37

Karışık pizza tarifi: Karışık pizza nasıl yapılır?

Kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinde, çay saatlerinde veya akşam aniden gelen atıştırmalık ihtiyacında yardımınıza koşacak tarifler peşindeyseniz karışık pizza tarifimizi çok seveceksiniz. Dışarıdan yemek söylemek yerine kendi tariflerini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerin de mutlaka denemesi gereken bu tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 25-04-24 19:32

Fırında sütlaç tarifi: Fırında sütlaç nasıl yapılır?

Türk mutfağı ile özdeşleşmiş olan tatlılar arasında hem şerbetli hem de sütlü tatlılar vardır. Sütlaç da sütlü tatlılardan biridir. Hem tencerede hem fırında yapılan sütlaç lezzetl, hafif ve yapımı kolay bir tatlıdır. İşte fırında sütlaç tarifimiz...

Yemek 25-04-24 19:21