Alt Yazi Haberleri

Alt yapı çalışmaları sırasında bulundu! 'Kepçenin kovasına aldığımızda fark ettik'

Adıyaman'da alt yapı yenileme çalışmaları sırasında Roma dönemine ait özel bir alanı belirleyen sınır taşı bulundu. Kepçe operatörü Gürsel Yorulmaz, içme suyu hattında çalıştıklarını belirterek "Çalışma esnasında bir taş parçası bulduk. Kepçenin kovasına aldığımız esnada taşın üzerinde yazı olduğunu fark ettik" dedi. Sınır taşının milattan sonra 2'nci yüzyıl Roma dönemine olduğunu belirleyen ekipler, taşı müzeye götürdü.

Haber 2024-07-26 12:22:45

Eşinin ölüm döşeğindeki itirafı şoke etti! Hayatı altüst oldu

Karısının ölüm döşeğinde kendisine söylediği yıkıcı itirafla hayatı alt üst olan adam başından geçenleri paylaştı. Bu şok edici itiraf karşısında neye uğradığını şaşıran adam yaşadıklarıyla başa çıkmakta zorlandığını söylüyor.

Kadin 2024-07-26 10:27:50

Galatasaray'dan Süper Lig rekorlarını alt üst edecek transfer! Sarı-Kırmızılılar Wendel ile tarihe geçecek

Yeni sezon öncesi 8 numara arayışlarını sürdüren Galatasaray gündemine oldukça sürpriz bir ismi alırken, Sarı-Kırmızılılar bu transferin gerçekleşmesi durumunda tarihe geçecek. İşte detaylar...

Spor 2024-07-21 12:26:14

AJet uçuşları saatlerce rötar yapınca yolcular çileden çıktı! Kabin görevlisinin üzerine yürüdü: Bana ne sizin yakıtınızdan

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet bir kez daha rötarlar ve beraberinde yaşanan gerginliklerle gündeme geldi. Erzurum'da seferler 5 saat rötar yapınca yolcularla görevliler arasında gerginlik yaşandı. Yine AJet'e ait olduğu belirtilen bir uçakta yolcunun kabin görevlisinin üzerine yürüyüp "Manyak mısınız lan siz" diye çıkıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Haber 2024-07-21 10:56:04

Merkez Bankası'ndan Türk lirası mevduatı destekleyecek bir adım daha! Faiz oranı değişti, bankalara komisyon ödemesi yapılmayacak!

TCMB'den Türk lirası mevduatı destekleyecek YUVAM adımı geldi. KKM hesaplarında olduğu gibi YUVAM hesapları için de faiz oranı alt sınırı, politika faizi indirildi, vadelere göre ilave getiri oranları 2'şer puan düşürüldü. Merkez Bankasınca YUVAM hesapları için bankalara artık herhangi bir komisyon ödemesi yapılmayacak.

Finans 20-07-24 08:30

Kapağı açık bıraktılar, kazaya davet çıkardılar! Görme engelli çift kapağı açık rögara düştü

Samsun’da yapılan alt yapı çalışmaları neredeyse can alıyordu. Görme engelli çift, yolda yürürken, kapağı açık olan rögara düştü. Güvenlik önlemlerinin ihlali nedeniyle polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 18-07-24 10:11

Yüzde 40 faiz alt sınırına ayar! Merkez Bankası Başkanı bankacılar ile görüştü: Döviz uyarısı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yönetimi, daha önce çeyreklik bazda düzenli yapılması kararlaştırılan istişare toplantıları çerçevesinde banka genel müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda Döviz Dönüşümlü Mevduat’a uygulanan yüzde 40’lık faiz alt sınırının aşağı çekilmesi konusunda adım atılabileceği, ayrıca DDM’de vadeye dönük zorunlu karşılık uyarlaması konusunda da adım atılabileceği mesajı verildi.

Finans 17-07-24 15:50

İstanbul'un taksi sorunu için yeni adım! O formül İBB UKOME gündeminde!

İstanbul'un taksi sorunu gündemdeki yerini korurken İstanbul’da ulaşıma yönelik düzenlemelerin ele alınacağı UKOME Alt Komisyon toplantısında, paylaşımlı yolculuk (uygulama bazlı ulaşım sistemi) konusu da masaya yatırılacak. İBB Ulaşım Dairesi’nin koordinasyonunda, konu üzerine önemli adımlar atılması planlanıyor.

Finans 17-07-24 09:54

AMOLED ekran nedir, özellikleri nelerdir? OLED ve AMOLED arasındaki fark

Akıllı telefonlardan televizyonlara varan sayısız teknolojik cihazda kullanılan AMOLED ekranın hangi özelliklere sahip olduğu merak edilir. Gerçekçi bir görüntü kalitesi sunmasıyla popülerleşen AMOLED ekran OLED teknolojisinin alt dalıdır. AMOLED ekranın nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğu ise bu ekran türünün temel özellikleri ile avantajlarının sıralanmasıyla anlaşılır hâle getirilebilir.

Haber 11-07-24 15:51

Katılım endeksi nedir? Katılım endeksi türleri nelerdir?

Katılım endeksi Borsa İstanbul tarafından oluşturulur. Hem yatırımcıların hem de şirketlerin katılım esasları üzerine farkındalık kazanmasını sağlayan bu endeksin farklı türleri mevcuttur. Bu katılım endeksi türlerinin ise alt kırılımlar olarak ele alındığı söylenmelidir.

Finans 10-07-24 16:10

Otomotiv ihracatı haziranda 2,6 milyar dolar oldu

Otomotiv sektörü temsilcileri geçen ay 2,6 milyar dolarlık ihracat yaptı. Otomotiv sektörünün alt ürün gruplarından tedarik endüstrisi ihracatı 1 milyar 50 milyon dolar, binek otomobil dış satımı 942 milyon dolar, eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar ihracatı 394 milyon dolar, otobüs-minibüs-midibüs ihracatı 177 milyon dolar, çekiciler ihracatı ise 30 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

Finans 07-07-24 14:05

Netflix alt yazı ayarları nasıl yapılır? Netflix altyazı ayarları nasıl değiştirilir?

Netflix'te alt yazı ayarlarını değiştirmek oldukça basittir ve birkaç adımda gerçekleştirilebilir. Alt yazı ayarlarını değiştirmek, farklı dillerdeki içerikleri izleyenler ve işitme engelli kullanıcılar için büyük önem taşır. Peki, Netflix alt yazı ayarları nasıl değiştirilir?

Haber 05-07-24 21:15

TEM'deki otomobil yangını ağaçlara sıçradı! 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Kocaeli'de, TEM yolu İzmit geçişi Ankara istikametinde seyir halindeki bir otomobilde başlayan yangın, viyadüğün alt kısmında bulunan ağaçlara da sıçradı. Otomobil ve ağaçlıktaki yangın kısa sürede ekipler tarafından söndürülürken, yolda ise yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafik akışı, otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haber 02-07-24 21:40

Evde kanlar içinde ölü bulunmuştu! Korkunç cinayette sır perdesi aralandı

Şanlıurfa’da dün öldürülen yabancı uyruklu kadının katili, alt katta oturan yabancı uyruklu komşusu çıktı. Emniyete götürülen zanlı, cinayeti işlediğini itiraf etti. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, pişman olduğunu söyledi. Zanlının cinayeti, kadının altınları almak için işlediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 09-06-24 16:55

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemesi yüzde 40 artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi fark bedeli ödeme desteğinin yüzde 40 oranında artırıldığını duyurdu.

Finans 05-06-24 23:12

Alt geçit nasıl yazılır? Alt geçit ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazım ve telaffuz kurallarına uyulmadığı sürece özellikle birleşik türde kelimelerde çok sık hataya düşülür. Bunun nedeni bazı birleşik türde kelimelerin ayrı bazılarının ise bitişik yazılması gerekiyor olmasıdır. Hangi kelimenin neye göre ayrı ya da bitişik yazılacağını bilmek için kuralları da bilmek gerekir.

Egitim 05-06-24 19:14

'Yakından bakıp incelediğimizde...' İlk defa görüntülendi! 'Çok heyecan verici'

Tunceli’de 8 yıl önce tespit edilen kurbağa alt türü ‘Neurergus Strauchii Munzurensis’in bir alt türü daha görüntülendi.

Haber 31-05-24 14:36

Kırmızı kart rekorunu da biz kırdık! Tekirdağ'da oynanan maçta hakem kırmızı kart göstermekten yoruldu...

Türkiye'de oluşan gergin futbol iklimi alt sıralara kadar ulaştı. Tekirdağ'da Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için oynanan play-out maçında 2 takımın futbolcuları, yumruk yumruğa kavga etti. Savaş alanına dönen sahada resmi olarak dünyada kırmızı kart rekoru kırıldı.

Spor 22-05-24 16:49

TÜİK açıkladı: Tarımsal girdi fiyatları, mart ayında arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayında tarımsal girdi fiyatlarının aylık yüzde 1,16, yıllık yüzde 49,93 arttığını açıkladı. Yıllık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 165,31 ile veteriner harcamaları, aylık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 7,04 ile tohum ve dikim materyali oldu.

Finans 21-05-24 10:46

Kamuda emekli olanın yerine istihdam kararı alınmıştı: Cevdet Yılmaz’dan dikkat çeken sözler: ‘Henüz alt unsurlar çalışılmadı’

Kamuda tasarruf paketinin detaylarına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bilindiği üzere emekli olan personel sayısı kadar istihdam sağlanacağı açıklanmıştı. Konuya ilişkin, “Kamuya eleman alınmayacak diye bir durum söz konusu değil’ dedi. Yılmaz, “Burada henüz alt unsurlar çalışılmış değil” değil diyerek dikkat çeken bir ifade kullandı.

Finans 18-05-24 08:41

Türk Hava Yolları uçağında gergin anlar! Saatlerce beklediler...

İstanbul’dan Elazığ’a gitmesi planlanan Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet uçağı, saatlerce içinde yolcuyla havalimanında bekledi. Havasızlıktan zor anlar yaşayan yolcular, duruma tepki gösterdi. Uçağın neden zamanında kalkmadığına dair açıklama yapılmadı.

Haber 14-05-24 09:59

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

İsmail Küçükkaya'dan Halk TV canlı yayınında 'KJ' tepkisi! 'Önemli değilse ben haber aramaya devam edeyim'

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın telefonla bağlandığı Halk TV canlı yayınında ilginç anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşmesini yorumlayan Küçükkaya, ekranda alt yazıların değişmemesine tepki göstererek "Bu önemli değilse ben haber aramaya devam edeyim o zaman, size tekrar bağlanayım" dedi.

Haber 02-05-24 23:04

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Spor salonunda taciz anları! Antrenman yaparken kendisini gizlice cep telefonuyla kaydeden adamı TikTok'tan ifşa etti

TikTok kullanıcısı 'marziiii10' ilerlemesini takip etmek amacıyla spor salonunda yaptığı antrenmanı cep telefonuyla kaydediyordu. Egzersiz yaptığı sırada bir adamın onu gizlice çektiği anları cep telefonundaki videoda gören kadın onu TikTok'tan paylaşarak, "O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadelerini kullandı.

Trend 26-04-24 09:11

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından kentin 100 yıllık alt yapı ihtiyacını karşılayacak çalışma yaptıklarını söyledi.

Yurthaber 25-04-24 11:49

TÜİK duyurdu: Ücretli çalışan sayısı arttı

TÜİK verilerine göre ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1, aylık yüzde 0,6 arttı. Ücretli çalışanların alt detaylarına bakıldığında; 2024 Şubat ayında ücretli çalışanlar aylık olarak sanayi sektöründe yüzde 0,1 arttı, inşaat sektöründe yüzde 1,8 arttı ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 0,6 arttı.

Finans 19-04-24 11:13

Oryantal Didem Hadise'yi eleştiren Sevda Türküsev'e sert çıktı! Konuyu cinsel hayatına getirdi!

Son konserinde kendisini alt açıdan çekmek isteyen bir kameramana sinirlenen Hadise'ye Sevda Türküsev sert sözler söylemişti. Oryantal Didem Kınalı, Hadise'ye destek vererek Sevda Türküsev'in sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 17-04-24 11:47

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

e-Devlet soyağacı nasıl bakılır? E-Devlet soyağacı sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama

e-Devlet Kapısı sistemi ile birlikte birçok önemli resmî işlem, yetkili kurumlara gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden yapılabilmektedir. Bu sistem içerisinde birçok önemli hizmet mevcuttur. Bu hizmetlerden biri de İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan soyağacı sorgulama hizmetidir. Kişiler bu hizmet sayesinde soylarının hangi dönemlere dayandığını öğrenebilir. Peki, e-Devlet soyağacı nasıl bakılır ve soyağacı sorgulama nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:32

29 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye rapor hazırlandı: İşte kahreden detaylar...

2 Nisan'da Beşiktaş'ta bir binanın alt katında yer alan gece kulübünde yangın meydana gelmiş acı olayda 29 işçi hayatını kaybetmişti. Tadilat yapıldığı belirlenen eğlence mekanındaki yangına ait itfaiye raporu hazırlandı. Yangının çıkış saati 12.44 olarak belirlenirken elektronik cihaz detayı da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:31

Böbrek üstü nasıl yazılır? Böbrek üstü ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Anatomi terimi olan ve iki ayrı isim sözcüğünden oluştuğu görülen böbrek üstü ifadesi birleşik yapıdadır. Yani bu sözcük TDK tarafından somut olarak yer belirten alt, üst sözlerinden biriyle oluşturulan birleşik kelimeler kategorisine dahil edilmiştir. Ancak böbrek üstü ifadesinin ayrı mı yoksa bitişik mi yazıldığı genellikle unutulur. Bu problemin çözülmesi için ise ele alınan birleşik yapıdaki sözcüğün doğru yazılışının hangi kurala göre belirlendiği açıklanmalıdır.

Egitim 10-04-24 21:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'daki gece kulübü yangınıyla ilgili açıklama: Bu binaya imar ruhsatını veren kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 kişinin can verdiği İstanbul'daki yangınla ilgili olarak "Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar?" dedi

Haber 05-04-24 20:54

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Yenilikçi teknolojilerden şık tasarımlara, pratik çözümlerden kaliteli malzemelere her ihtiyaca uygun ürünlerin yer aldığı içeriğimizde son zamanların en çok tercih edilen ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Cevabınız "Evet!" ise haydi çok satanlar listelerini alt üst eden en popüler ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 04-04-24 03:15

İstanbul'un zam şampiyonları belli oldu!

İstanbul'da mart ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu. Mart ayında yaş, kuru sebze ve meyveler alt grubunda yer alan sivri biber, yüzde 34,34 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.

Finans 02-04-24 15:43

Demet Akalın'dan Zeynep Bastık'a olay gönderme! 'Ciklet manisi bile yazamayan...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın bu defa Zeynep Bastık'ı hedef aldı. Yaşadığı polemiklerle bilinen Akalın son dönemde 'Lan' şarkısı ile listeleri alt üst eden Zeynep Bastık'a öyle bir gönderme yaptı ki görenler şoke oldu.

Magazin 02-04-24 11:02

HGS alt limit ücretlerine zam geldi! Araç sürücüleri dikkat: 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacak

Hızlı Geçiş Sistemi'nde alt limit fiyatına zam geldi. 100 TL olarak uygulanan alt limit fiyatı 175 TL olarak uygulanacak. Özel bir bankanın müşterilerine gönderdiği mesajda uygulamanın 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacağı ifade edildi.

Finans 29-03-24 17:41

Kanser hastasına midesinin alt bölümünden yemek borusu yapıldı

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser tedavisi gören Kadir Karataş'a, midesinin alt tarafından alınan parçayla yemek borusu yapıldı.

Yurthaber 28-03-24 11:49

Türkiye'de böylesi bir daha zor görülür! Dava açmada rekor kırdı, eşine hayatı kabusa çevirdi: Anne, dayı, abi... Tüm aileye tek tek dava açtı

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Haber 28-03-24 07:57

TFF Tahkim Kurulu yapılan görüşme sonrası, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için puan silme ve küme düşme cezalarını iptal etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için getirilen puan silme ve alt lige düşürme cezalarını iptal etti. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 22:42

Artık yatırım aracı değil! Konut satışlarında yüzde 24'lük gerileme: Son 8 yıldır böylesi olmamıştı

GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, "GYODER Gösterge" Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Raporda, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 gerileme kaydederek 325 bin 852 adet oldu.

Finans 22-03-24 12:25

Pemfigus hastalığı nedir, neden olur? Pemfigus hastalığı belirtileri ve tedavisi

Pemfigus, cilt ve mukozalarda kabarcıklara neden olan nadir bir otoimmün hastalıktır. Bu hastalık, vücudun bağışıklık sisteminin kendi sağlıklı hücrelerini yanlışlıkla hedef alması sonucunda ortaya çıkar. Pemfigus hastalığı, özellikle Orta Doğu, Akdeniz ve Hint alt kıtası gibi belirli bölgelerde daha yaygın olarak görülür, ancak dünya genelinde herkesi etkileyebilir. Peki, Pemfigus hastalığı geçer mi?

Haber 21-03-24 15:16

Malatya'da feci kaza! Alt geçitte 7 araç birbirine girdi

Malatya’da altgeçitte meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada maddi hasarla atlatıldı.

Haber 20-03-24 20:17

Sanayi üretim endeksi ocakta aylık bazda değişmedi

Sanayi üretim endeksi, ocakta aylık bazda değişmedi, yıllık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi. Söz konusu ayda sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 0,6 azalırken, madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi yüzde 4,3 arttı.

Finans 12-03-24 10:52

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-24 09:23

Düğün davetlisi kıyafet seçimiyle viral oldu! Resmen gelini gölgede bıraktı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te bir kullanıcı 'weddingshaming' alt grubunda düğününe katılan bir davetlinin kıyafet seçimini paylaştı. Ten rengine oldukça yakın bir renkte tamamen çiçek motiflerinden oluşan kıyafetiyle çıplakmış görünen davetli herkesin dikkatini çekti. Misafirin gelini gölgede bırakan seçimine kullanıcılar tarafından da yorum yağdı.

Trend 08-03-24 13:30

Ölüm döşeğindeki kayınvalidesinden aldığı haberle yıkıldı! Kocasının ihanetini öğrendi... Ölmeden önce söyleyip kurtulmak istedim

Neredeyse on yıl süren mutlu bir evliliğin ardından bir kadın Reddit'te kocası tarafından aldatıldığını söyleyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından kendisine büyük bir sır verdiğini söyleyen genç kadın, "Kayınvalidemin söyledikleri tüm hayatımı alt üst etti. Bunu bana neden yaptığını bilmiyorum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok" dedi.

Trend 06-03-24 15:45

Borsa İstanbul’da gong Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için çaldı

Sabancı Topluluğu’nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım fırsatı sunan Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi. Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, "Fon, borsada işlem gören 12 şirkete yatırım yapıyor. Herhangi bir alt sınır olmaksızın yatırım yapma imkanı veriyor." dedi.

Finans 05-03-24 11:37

Marmara alarm veriyor! Tedbir alınması için uyardı: Canlı yaşamı sona erebilir

Marmara Denizi'nde oksijen oranının düştüğünü belirten İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cem Gazioğlu uyarıda bulundu. Gazioğlu, Marmara Denizi'nde özellikle alt tabakalarda belli noktalarda sıkıntılar olduğunu belirterek, "Tedbirler eğer alınmayacak olursa ileriki yıllarda oksijen azlığı neticesinde canlı kayıpları da oluşabilir." ifadesini kullandı.

Haber 02-03-24 16:55