Apple Airpods 2 Nesil Haberleri

Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber: Apple Marka Haftası başladı! iPhone, AirPods, Macbook...

Teknoloji tutkunları buraya! iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch, Airpods ve daha pek çok Apple cihazında indirimler devam ediyor. Apple Marka Haftası kapsamında indirime giren ürünlerden bazılarını bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Fırsatların bugün sona erdiğini unutmayın. İşte detaylar!

Haber 2024-05-20 15:37:52

Gebze’nin o mahallesine tam donanımlı konsept park

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ulus Mahallesi’ne verdiği yeni nesil konsept park sözünü 2 ay gibi kısa sürede yerine getirerek mahallenin çocukları ve gençlerine armağan etti.

Yurthaber 2024-05-10 12:08:10

iPhone’da AirPods ile ses paylaşma: AirPods ses paylaşma nasıl yapılır? iPhone’da AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Mobil dünyada birbirinden özellikleriyle dikkat çeken çok sayıda akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. iPhone da bu öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Apple tarafından geliştirilip tasarlanan bu cep telefonu modellerine gelen güncellemeler sayesinde birden fazla kulaklık bağlanabilmekte ve aynı zamanda bu kulaklıklar kullanılarak ses içerikleri başka kullanıcılarla paylaşılabilmektedir. Peki, iPhone’da AirPods ile ses paylaşma nasıl yapılır, AirPods ile ses nasıl paylaşılır?

Haber 2024-03-27 19:19:05

3 bin 499 dolarlık Apple Vision Pro için iadeler başladı! Peki neden?

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro bu kez iade haberleriyle ile gündemde. Buna göre, Bazı Apple Vision Pro sahiplerinin başlıklarını satın aldıktan 2 hafta sonra konfor, kullanılabilirlik ve rahatsızlık sorunlarından şikayet ederek iade ettiği söyleniyor.

Haber 2024-02-16 13:52:24

'İstilacı' deyip anlattı: 2017'de Türkiye'ye girdi! Sıcaklık her yıl artıyor... O tehlikeye dikkat çekti 'Sayısı 3 kat arttı'

Prof. Dr. İzzet Akça "Çalışmalar, sıcaklığın yıllık ortalama 1 derece artmasıyla belirli böcek türlerinin nesil sayısının 2-3 kat arttığını göstermekte. Bu artış böceklerin çeşidine bağlı olarak yüzde 20 -30 civarında ürünlere zarar verme potansiyeline sahip" dedi. "Küresel ısınmayla farklı bölgelere yayılan zararlı böcek türleri ortaya çıkmakta" diyen Akça, kahverengi kokarca böceğini örnek verip önceden Türkiye'de görülmeyen türün 2017'de Gürcistan'dan girdiğini ve istilacı olduğunu söyledi.

Haber 12-01-24 16:52

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun yıldızlarından! İşte A101'e gelen Apple AirPods (3. Nesil) incelemesi

A101'in bu haftaki İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan onlarca ürün arasından A101 Aktüel Kataloğu'nun adeta yıldızı sayılabilecek ürünlerden biri de Apple AirPods olarak karşımıza çıktı! a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında satışa sunulan bu ürünü sizin için detaylı bir şekilde inceledik.

Finans 29-12-23 12:09

A101'e AirPods ve AirTag geliyor! 28 Aralık A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu yayınlandı! Yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu olan katalogta Apple aksesuarlarından Skechers ayakkabılara birçok ürün dikkat çekiyor. Modadan elektroniğe, küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün eşsiz fırsatlarla alışveriş severleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 28-12-23 12:25

ZAMLI İPHONE FİYATLARI 2023: Apple iPhone, MacBook, iPad ve airpods ne kadar, kaç TL oldu? Güncel fiyat listesi

Zamlı iPhone fiyatları merak ediliyor. Son dakika zam kararı alan Apple, iPhone’lar başta olmak üzere, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Bu gelişmenin ardından zamlı iPhone, MacBook, iPad ve airpods gibi ürünlerin fiyatları araştırılmaya başladı. Peki, iPhone'lara ne kadar zam geldi? En ucuz ve en pahalı iPhone ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Finans 01-12-23 16:48

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİRLERİ 2023: İlkokul, ortaokul ve lise için 2,3,4 kıtalık yeni, etkileyici, kısa ve uzun Öğretmenler Günü şiirleri

Öğretmenler Günü şiirleri 24 Kasım'da öğrencilerin gündeminde yer aldı. İlk kez 1981 yılında kutlanan bu önemli gün, bu yıl cuma gününe denk geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" demiştir. İlkokul, ortaokul ve lise için en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirlerini sizler için derledik. İşte en güzel ve en yeni 2, 3 ve 4 kıtalık 24 Kasım Öğretmenler Günü şiirleri...

Haber 24-11-23 09:52

ABD'de Apple mağazasını yağmaladılar! Yağmalama anları kamerada

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde en az 100 kişilik bir grup, Apple mağazası ve giyim mağazalarını yağmaladı. Mağazalardan ürünleri alıp kaçmaya çalışan yağmacılar ve polis arasında arbede yaşandı. Polis tarafından yapılan açıklamada, en az 20 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı, olay yerinde 2 silahın ele geçirildiği belirtildi.

Haber 27-09-23 15:18

Apple 2 günde 200 milyar dolar kayba uğramıştı! Çin'den açıklama: 'İddia doğru değil'

Çin'in hükümete bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışanlara, Apple'ın iPhone model akıllı telefonları ve diğer yabancı markalara ait modelleri, iş için kullanmamaları ve iş yerine getirmemeleri talimatı verdiği iddia edilmişti. Çin konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiaların doğru olmadığını ifade etti. Apple söz konusu iddia nedeniyle 2 günde 200 milyar dolar kayba uğramıştı.

Haber 13-09-23 20:15

Apple iPhone 15’i tanıttı: iPhone’larda yeni dönem! iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max... Hepsi görücüye çıktı

Teknolojiseverlerin günlerdir beklediği iPhone 15 etkinliği “Wonderlust” sonunda gerçekleşti. Apple yeni iPhone modelleri iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'i tanıttı. Teknoloji devi, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 akıllı saatlerini de etkinlikte görücüye çıktı. Ayrıca iPhone’larda Lightning devri sona erdi, USB-C devri başladı! Apple tarihinde ilk kez iPhone'lara USB-C geldi... Yeni modellerin Türkiye fiyatları da belli oldu.

Haber 12-09-23 18:39

Nisan-haziran dönemine ait bilançoları açıklandı: Apple'ın gelirinde düşüş, Amazon'un gelirinde artış!

ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın nisan-haziran döneminde elde ettiği gelir, yıllık bazda yüzde 1 azaldı, iPhone satışlarının tutarı, nisan-haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2 azalışla 39,7 milyar dolara indi. Apple CEO'su Tim Cook, bilanço döneminde 1 milyardan fazla ücretli abonelik sayesinde hizmet gelirlerinde tüm zamanların rekorunu kırdıklarını açıkladı. E-ticaret devi Amazon'un geliri ise yüzde 11 arttı. İşte detaylar!

Haber 04-08-23 09:34

MicroLED'li Apple Watch Ultra ile ilgili dikkat çeken söylenti! Yeni tarih verildi

Apple'ın akıllı saat modeli Apple Watch Ultra'nın yeni nesil microLED ekran kullanan güncellenmiş bir versiyonunu çıkaracağı söyleniyor. Şirketin yeni nesil microLED ekran kullanan güncellenmiş bir Apple Watch Ultra versiyonu üzerinde çalıştığı öne sürülürken, bir pazar araştırma firması üretim sorunları nedeniyle cihazın bir kez daha ertelendiğini iddia etti. Şimdi ise iddialar MicroLED Apple Watch Ultra'nın 2025'te piyasaya sürülmeyeceği yönünde.

Haber 05-07-23 09:52

AirPods'larla ile ilgili çarpıcı iddia! Dikkatleri üzerine çekti...

Apple, AirPods adı altında kendi kulaklıklarını piyasaya sürüyor. Yeni AirPods modellerinin özellikleri, fiyatları ve de en önemlisi ne zaman çıkacakları merak edilirken, dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Mark Gurman tarafından ortaya atılan o iddia, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haber 13-03-23 10:03

Apple resmen duyurdu! İşte 2. nesil HomePod... Özellikleri ve fiyatı açıklandı

Teknoloji devi Apple sürpriz bir duyuruya imza attı. Cupertinolu şirket, akıllı hoparlör HomePod'un ikinci neslini çıkararak, HomePod (2. nesil)'i duyurdu. Eski tasarımını neredeyse koruyan yeni HomePod'un fiyatı ve özellikleri de açıklandı. HomePod 2'nin Türkiye'de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor.

Haber 18-01-23 17:23

Merakla beklenen AirPods! Hedef fiyatı 99 dolar olacak

Apple'ın yeni ürünleri hakkında yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Son bir iddia, ünlü analist Ming-Chi Kuo'dan geldi. Kuo, çıkması merakla beklenen Apple ürünü için de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü analistin iddiasına göre bu ürünün hedef fiyatı 99 dolar olacak ve yakında piyasaya sürülecek.

Haber 12-01-23 13:14

iPhone'un ardından 'Appleverse' geliyor! Yeni bir dönemin ilginç başlangıcı: Fiyatı 2 bin ila 3 bin dolar arasında olacak

Apple, artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik ve metaverse... Gelecekte bu 3 teknolojinin hayatımızın en önemli parçalarından biri olacağı düşünülüyor. Apple ise artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik için çalışmalar yapıyor ancak teknoloji devi metaverse'e ise olumsuz yaklaşıyor. Metaverse için planları olmadığına yönelik işaretler veren iPhone'ların üreticisi Apple görünüşe bakılırsa Appleverse dönemini başlatıyor. Bu yeni bir dönemin oldukça ilginç bir başlangıcı olacak gibi görünüyor.

Haber 14-11-22 10:26

Uygun fiyatlı iPhone iPhone SE 4 yolda! Bakın hangi özelliklere sahip olması bekleniyor: Touch ID detayı...

iPhone'lar her yıl değişiyor, değiştikçe de gelişiyorlar. Apple, takvimler 2016'yı gösterdiğinde karşımıza iPhone 5S tasarımlı iPhone SE ile karşımıza çıkarak bunu kanıtladı. Genellikle ana iPhone'lardan daha uygun fiyatlara çıkan iPhone SE serisi 'uygun fiyatlı iPhone' olarak anıldı. İlk iPhone SE'nin peşinden iPhone SE 2 ve iPhone SE 3 geldi. Şimdi ise gözler iPhone SE 4'e çevrildi. Nasıl bir tasarımla çıkacağı merak edilen iPhone SE 4'ün bakın hangi özelliklere sahip olması bekleniyor!

Haber 11-11-22 16:45

iOS 16.2'de iPhone'un yeni özelliği ortaya çıktı! Kullanıcı dostu olacak, özellikle büyüklere ilaç gibi gelecek

Apple iPhone'lara yeni özellikler sunmak için çalışıyor. Bu anlamda iOS 16.2 güncellemesini hazırlıyor. Geçtiğimiz gün şirketin iPhone'lardaki birtakım sorunları çözecek iOS 16.1.1 güncellemesini çıkarmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Ancak bu sırada geliştiriciler iOS 16.2 beta 2'nin yayınlanmasıyla iOS 16.2 ile gelecek yeni iPhone özelliği ortaya çıktı. Bu özellik, büyüklere ilaç gibi gelecek. Böylece iPhone'ların kullanımı çok daha basit olacak ve modernleştirilmiş bir deneyim sunulacak.

Haber 09-11-22 13:20

İşte yeni iPad'ler! Merakla bekleniyorlardı... Apple dün 'etkinliksiz' tanıttı

Apple'ın birkaç gün içinde duyuracağı söylenen, bu yüzden de merakla beklenen yeni iPad'leri M2'li iPad Pro ve 10. nesil iPad sonunda tanıtıldı. Yeni modeller önemli özelliklerle geldi. Özellikle yeni bir tasarıma kavuşan 10. nesil iPad dikkatleri üzerine çekti. Ancak işin en ilginç yanı Apple'ın yeni iPad'ler için herhangi bir etkinlik düzenlememesi oldu.

Haber 19-10-22 09:36

Çok beklenen iPhone'un tasarımından yeni bilgiler geldi: Tıpkı o model gibi görünecek

Apple, iPhone 14'ü geçtiğimiz haftalarda satışa sunmuştu. iPhone 14'ün satışa sunulmasıyla gözler şimdi dördüncü nesil iPhone SE'ye çevrildi. Çok beklenen dördüncü nesil iPhone SE'nin tasarımına dair yeni bilgiler ise geldi. Buna göre, yeni iPhone SE, Apple'ın geçtiğimiz yıllarda çıkardığı bir iPhone modeline benzeyebilir.

Haber 10-10-22 17:03

Apple er ya da geç bunu yapacak! 2024'e kadar ise...

AB, akıllı telefonlara tek tip şarj girişi getiriyor. Bu durum en çok iPhone'ların üreticisi Apple'ı etkileyecek. Apple hakkındaki isabetli tahminleriyle tanınan bir teknoloji yazarı, şirketin USB-C'ye geçişi er ya da geç yapacağına inanıyor. Şirketin 2024'e kadar AirPods ve Mac aksesuarlarında USB-C'ye geçeceği düşünülüyor.

Haber 10-10-22 10:15

Apple iPhone 14 Plus'la hata mı yaptı? Ming-Chi Kuo: Ön sipariş sonuçları iPhone 13 mini'den daha kötü

iPhone 14 mini'yi çıkartıp iPhone 14 Plus'ı bu yılki iPhone serisine ekleyen Apple'ın planı ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre şimdilik tutmuş gibi görünmüyor. Ünlü analiste göre iPhone 14 ve ‌iPhone 14‌ Plus'ın ön sipariş sonuçları Apple açısından pek iç açıcı değil. Hatta sonuçlar sonuçlar üçüncü nesil iPhone SE ve iPhone 13 mini'den daha kötü.

Haber 14-09-22 16:19

iPhone 14'ün ardından yeni söylenti! Seneye ismi değişebilir

Apple, 7 Eylül'de düzenlediği Far Out etkinliğinde iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, yeni Apple Watch SE, Apple Watch Ultra ve 2. nesil AirPods Pro gibi ürünler tanıttı. Apple iPhone 14 serisiyle Pro ve Pro olmayan iPhone'lar arasındaki farkların daha da açıldığını açıkça ortaya koydu. Buna bağlı olarak yeni bir söylenti yayıldı. İddiaya göre, önümüzdeki yıl çıkacağı düşünülen iPhone 15 Pro Max'in adı iPhone 15 Ultra olarak değişebilir.

Haber 11-09-22 17:51

Apple Türkiye'den zam kararı! Bazı iPhone’lar pahalandı: İşte yeni fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Apple, Türkiye'de sattığı bazı iPhone'ların ve AirPods modellerinin fiyatına zam yaptı. Teknoloji devi, yaptığı zammı iPhone 14’ün fiyatını ve özelliklerini açıkladığı etkinliğin ardından mağazasına yansıttı. Yapılan zam ile bazı iPhone'ların fiyatları yükseldi. İşte Apple'ın son Türkiye zammı sonrası ürünlerin yeni fiyatları!

Haber 07-09-22 22:19

Apple yeni iPhone’ları görücüye çıkardı: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatları

Apple, iPhone 14 ailesini resmen tanıttı. TSİ ile 20:00'de başlayan "Far Out" isimli etkinlikte şirket, etkinliğin başlamasıyla birlikte Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2 ve Apple Watch Ultra modellerini duyurdu. Daha sonra iPhone 14 ve iPhone 14 Plus görücüye çıktı. Son olarak Apple'ın yeni çentiğe sahip iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri sahne aldı. İşte Apple’ın iPhone 14 etkinliğinden tüm detaylar!

Haber 07-09-22 20:00

iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 fiyatı ne kadar olacak? İşte iPhone 14 özellikleri ve detaylar

Ünlü teknoloji markası Apple tarafından yeni nesil iPhone ailesinden olan iPhone 14'un satışa sunulacağı duyuruldu. Yakın süreçte satışta olacak olan iPhone 14'ün satış fiyatı ve özellikleri sorgulanmaya başlandı. Peki iPhone 14 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte iPhone 14 özellikleri ve detaylar...

Haber 26-08-22 08:59

AirPods Pro 2'den kötü haber! Artık sahip olması beklenmiyor

2. nesil AirPods Pro'nun bir kalp atış hızı ve vücut ısısı sensörüne sahip olacağı söyleniyordu. Ancak son bir rapor, yakında çıkacak kablosuz kulaklıkla ilgili bu tarz söylentilerin doğruluğu konusunda kuşku yarattı.

Haber 04-07-22 10:16

Türk Telekom’dan babalara özel akıllı telefon ve aksesuar

Türk Telekom müşterileri Apple ve Samsung marka akıllı telefonları 3 bin TL’ye varan indirimle, Samsung ve Oppo marka akıllı telefonları ise 2 taksiti Türk Telekom’dan olmak üzere, 12 taksitle satın alma fırsatı yakalıyor

Yurthaber 15-06-22 12:22

Apple uygun fiyatlı olarak sunacak! Özellikleri sızdırıldı: Öyle bilgiler geldi ki siz de şaşıracaksınız

Apple'ın uygun fiyatlı iPad'in yeni modeli üzerinde çalıştığı iddia edildi. Analistlere göre, Apple cihazın özelliklerini bollaştıracak. Şirketin yeni modele, onu iPad‌ serisinin geri kalanıyla uyumlu hale getirecek birkaç yenilik ekleyeceği aktarıldı. Bu yeniliklerin arasında şaşırtıcı olanları da var. 10. nesil iPad olarak adlandırılması beklenen cihazın resmi tasarımı ise büyük merak konusu. İşte 10. nesil iPad'in fiyatıyla birlikte 10. nesil iPad'in özelliklerine dair söylenen her şey...

Haber 15-06-22 11:28

Apple birçok ürünün Türkiye fiyatlarına zam yaptı! iPhone fiyatları yükseldi: İşte yeni fiyatlar

Apple Türkiye'deki birçok ürünün fiyatlarına zam geldi. Teknoloji devi, düzenlediği WWDC 22 açılış konuşmasının ardından Türkiye'de sattığı birçok ürüne zam yaptı. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi. Apple Watch, AirPods, Mac, iPad ve hatta parlatma bezi gibi birçok ürünün fiyatında artış yaşandı. İşte Apple'ın zammı sonrası yeni fiyatlar...

Haber 06-06-22 22:24

Apple USB-C'ye koşuyor: Planındaysa sadece iPhone yokmuş!

Apple'ın 2023'te USB-C girişli iPhone modeli piyasaya süreceği öne sürülüyor. Yeni bir iddia ise Apple'ın USB-C planında sadece iPhone'un olmadığını, şirketin AirPods başta olmak üzere birçok ürününü daha USB-C'ye geçirmek istediğini gözler önüne serdi.

Haber 16-05-22 12:23

Apple, 2019'da ilk neslini piyasaya sürmüştü! Yakında ise...

Apple'ın 2019'da çıkardığı ilk nesil AirPods Pro'nun ikinci nesli yolda. Yeni bir rapora göre, Apple AirPods Pro 2'yi yakında piyasaya sürecek. Ayrıca, AirPods Max için de ortaya çıkan bazı bilgiler var.

Haber 09-05-22 10:00

Apple resmen başlattı! iPhone tamirinde yeni dönem

Apple, iPhone'ların evde onarılmasına izin verecek olan Self Service Repair programını ABD'de resmen başlattığını duyurdu. Böylece ABD'deki iPhone 12, iPhone 13 ve üçüncü nesil iPhone SE kullanıcıları, belirli onarımları artık servis yerine evlerinde de orijinal Apple parçaları ve araçları satın alarak yapabilecek.

Haber 27-04-22 17:27

Gürültü önleyici özelliği ile dikkat çeken Airpods'u mercek altına alıyoruz

Müzik dinlerken özgür olmayı sevenlere kablosuz kulaklıklar öneriliyor. Böylece kullanıcılar hareket hâlindeyken müzik deneyimlerini ve çağrı görüşmelerini kesintisiz şekilde dış ortama yansıtmadan sürdürebiliyor. Apple Airpods, üst düzey kalitede kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra birbirinden başarılı özellikler de barındırıyor. Gelin, Apple Airpods incelemesi yapalım ve alternatifi olan ürünlere göz atalım!

Haber 27-04-22 10:30

Önce M2 çıksaydı dedirtti: Apple'ın M3 üzerinde çalıştığı söylendi! Bir sürpriz de var...

iPhone 14 ailesine yönelik bazı bilgiler paylaşan Mark Gurman, Apple'ın yeni nesil Apple Silicon işlemcisi M3'ün üzerinde çalıştığını da söyledi. Bir sürpriz olarak iMac Pro modelinden de detay veren Gurman'ın o sözleri, Apple'ın daha M2'yi piyasaya sürmeden M3 için kollarını sıvadığına yönelik bir kanıt olarak yorumlandı.

Haber 25-04-22 17:35

2021'de insanlar bu telefonları almaya adeta koştu! Apple ve Samsung zirvede

Yeni bir rapor, 2021'de insanların yenilenmiş akıllı telefonlara ilgi gösterdiğini ortaya koydu. Rapora göre, yenilenmiş akıllı telefon satışları 2021'de küresel olarak yüzde 15 artış gösterdi. Apple 1, Samsung ise 2 numarayı aldı.

Haber 25-04-22 12:32

Honda açıkladı: Yeni Civic Type R tur rekoru kırdı

Honda, 2023'te Avrupa pazarında satışa sunulacak yeni Civic Type R modelinin, Japonya'daki uluslararası yarış pisti Suzuka'da yeni tur rekoruna imza attığını açıkladı. Açıklamaya göre, yeni nesil Civic Type R Honda tarafından yapılan ölçümlerde 5,8 kilometre uzunluğundaki pisti 2 dakika 23,120 saniyede tamamladı.

Haber 07-04-22 09:39

Macerası Steve Jobs'un garajında başladı, dünyanın en değerlisi oldu: iPhone'un sırtladığı Apple, 46 yaşında!

Kurucu ortağı Steve Jobs'un garajında üretilen ilk bilgisayar Apple-1 ile macerası başlayan ve yıllar sonra marka değeriyle "dünyanın en değerli markası" unvanını ele geçiren Apple, teknoloji dünyasına 1 Nisan 1976'da, yani 46 yıl önce adım attı. iPad, Apple Watch, AirPods ve Mac gibi ürünleri bulunan Apple'ın satışlarını ise büyük oranda iPhone sırtlıyor.

Haber 01-04-22 15:15

Tabletinde hem iş hem eğlenceyi bir arada isteyenlere: iPad 9. Nesil özellikleri & inceleme

Her yere rahatça taşınabilen tabletler, hem iş hem eğlence için kullanılabilen teknoloji harikası ürünler. Tabii tablet dendiği zaman öne çıkan birkaç marka ve model var. iPad 9. Nesil de bu ürünlerin başında yer alıyor. Tam da bu sebeple Apple kalitesinden vazgeçemeyenler için iPad 9. Nesil incelemesiyle karşınızdayız! Kalitesiyle rakiplerinin önüne geçen modele göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-03-22 11:11

Yeni iPhone SE Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte yeni iPhone SE'nin özellikleri ve fiyatları

Apple yeni iPhone SE, iPhone SE 3, iPhone SE (3. nesil) veya iPhone SE 2022 olarak bilinen 8 Mart'ta tanıttığı yeni uygun fiyatlı iPhone modelini bugün Türkiye'de ön siparişe açtı. Peki yeni iPhone SE'nin fiyatı ne kadar? Yeni iPhone SE'nin özellikleri arasında neler var? İşte bu soruların yanıtları...

Haber 18-03-22 15:20

Yeni iPhone SE'nin RAM'i ne kadar? Ortaya çıktı!

Apple'ın "Peek Performance" etkinliğinde tanıttığı yeni iPhone SE'nin (iPhone SE 3. nesil) RAM kapasitesi ortaya çıktı. A15 Bionic işlemcisine sahip olan ve 5G desteği ile gelen yeni iPhone SE'nin Apple tarafından resmi olarak açıklanmasa da iPhone SE 2020'ye nazaran daha fazla RAM içerdiği belirlendi. Peki yeni iPhone SE'nin RAM'i ne kadar?

Haber 10-03-22 15:52

Apple'dan Türkiye fiyatlarına zam! iPhone fiyatları yükseldi: İşte yeni fiyatlar

Apple Türkiye, iPhone'larda dahil olmak üzere tüm ürünlerine zam yaptı. Apple Watch, AirPods, iPad, ve MacBook Pro gibi birçok ürünün fiyatında artış yaşandı. İşte Apple zammı sonrası yeni fiyatlar...

Haber 08-03-22 23:10

2. nesil iPhone SE'nin fiyatı düşer mi? Görünüşe göre bu, iPhone SE 3 ile mümkün olabilir!

Yeni iPhone SE 3 için geri sayım sürerken, "2. nesil iPhone SE'nin fiyatı düşer mi?" sorusunun cevabı da merak edilmeye başlandı. Bir kaynak, bu konuda oldukça umut verici konuştu.

Haber 28-02-22 11:25

Apple hazırlıklara başladı! Çok beklenen iPhone SE 3, Hindistan'da test ediliyor: Fiyat bilgisi sızdı

Teknoloji devi Apple'ın 3. nesil iPhone SE'yi piyasaya sürmesi çok uzun bir süredir bekleniyor. Şimdi ise kaynaklara göre şirket, Hindistan'da 3. nesil iPhone SE ile birlikte iPad'lerini test ediyor. Aynı zamanda iPad modellerinden de bahseden kaynaklar, fiyat bilgisi de paylaşmış durumda.

Haber 02-02-22 10:22

Çok beklenen iPhone da geliyor! Analist, bu yıl çıkacak yeni Apple ürünlerini sıraladı

Apple'ın bu yıl tanıtılacak ürünleri merakla beklenirken, ünlü analist Mark Gurman bu yılki yeni Apple ürünlerine yönelik beklentilerini paylaştı. Gurman'a göre, çok beklenen 3. nesil iPhone SE de yolda. Ancak daha fazlası da var.

Haber 31-01-22 11:11

e-ticarette hızlı teslimatın yükselişi devam ediyor

Çevrim içi alışverişlerin teslimatında 2017 yılında ortalama süre 5 günken, bugün bu süre yeni nesil hızlı teslimat teknolojileri ile ortalama 2 güne kadar indi

Yurthaber 20-01-22 09:41

AirPods Pro 2 için hazırlıklar başladı

AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık modeli için bekleyiş sürerken, yeni bir rapor, Apple'ın tedarikçilerinin yeni AirPods Pro'nun sevkiyatları için hazırlandığını iddia etti. Peki yeni AirPods Pro ne zaman çıkacak?

Haber 07-01-22 15:21