Boyunda Sinir Sikismasi Haberleri

Faydaları saymakla bitmiyor ama fazlası zarar veriyor! Kahve tüketmeden önce mutlaka bilmeniz gerekenler

Fazla miktarda kahve tüketiminin sindirim sistemini aşırı uyardığını belirten Diyetisyen Edanur Teksöz, aşırı kahve tüketmenin midedeki asit salgısını artırması sonucu rahatsız edici olabileceğini söyledi. Bu nedenle ülserli hastaların kahve tüketmesini önermediklerini belirtti. Kafeinin merkezi sinir sistemi ve kalp üzerinde de uyarıcı etkisi olmasından dolayı fazla tüketildiği zaman kalp çarpıntısı, uykusuzluk, gerginlik ve baş ağrısı yapabilmektedir.

Haber 2024-07-24 10:51:40

Deniz keyfiniz zehir olmasın! Uzman isim 'Ölüm ya da kalıcı felce yol açabilir' diyerek uyardı

Temmuz ayının sonuna doğru yaklaşırken aşırı hava sıcaklıkları vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Kimi serinlemek için buzlu içecekler tercih ederken kimi ise kendini serin sulara atıyor. Sahil ve plajlar doluluğunu korurken denizde yüzerken dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında uyarı yapıldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan, suya yanlış atlamanın ölümle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Haber 2024-07-23 10:19:19

Tuvaletini yapmak istedi, hayatını kaybetti! Yakınları gördükleri manzara karşısında kahroldu

Sakarya'da yaşanan ve ölümle sonuçlanan olay akıllara durgunluk verdi. Tuvaletini yapmak için aracını kenara çeken Ahmet Yavuzer 7 metreden aşağı düşerek başını taşa çarptı. Yakınları Yavuzer'in cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

Haber 2024-07-22 09:57:03

Evinde yakalandı, savunması pes dedirtti: 'Su döktüm büyüdüler'

Aydın'da şaşırtan bir olay yaşandı. Uyuşturucuya geçit vermeyen İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir eve gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda ağaç boyunda Hint keneviri ele geçilirken ev sahibi kadının savunması 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 2024-07-20 23:40:02

'Peygamberim, cumhurbaşkanıyım' diyerek bıçak salladı! Evini görenler gözlerine inanamadı!

Bursa'da evini çöplerle dolduran 68 yaşındaki Feyzullah Yasa, evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak salladı. Bir polis memuru yaralandı. 'Ben peygamberim, cumhurbaşkanıyım' diyen Yasa, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 08-07-24 11:40

Tiroid kanseri nedir, belirtileri nelerdir? Tiroid kanseri tedavisi

Tiroid bezinin sağlığı, vücut metabolizmasını düzenlemesi açısından son derece önemlidir. Bu küçük bez, boyunda yer alır ve tiroid hormonları üreterek vücuttaki enerji seviyelerini kontrol eder. Tiroid sağlığı, hormonların dengeli bir şekilde üretilmesiyle sağlanır. Ancak bazı durumlarda tiroid bezinde sorunlar ortaya çıkabilir. Peki, tiroid kanseri nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 30-06-24 23:54

Nihal ve Bahar Candan günler sonra bir araya geldi! Bahar'ın ilk sözü bakın ne oldu

Cezaevi doktoru Bahar Candan'ı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk etmişti. Bahar Candan günlerdir hastaneydi. Ailesi bayram sonrası ilk kez gitti ziyaretine. Cam paravanın arkasından görüştüler. Ablası Nihal'i karşısında gören Bahar, "Beni niye bırakıp gittin" diye sitem etti.

Kulis 28-06-24 21:47

Tiroid belirtileri nelerdir? Tiroid hastalığı nasıl anlaşılır?

Tiroid, metabolizmayı düzenlemede kritik bir rol oynar. Tiroid bezleri, boyunda yer alan ve hormon üreten kelebek şeklinde küçük bezlerdir. Bu bezler, triiyodotironin (T3) ve tiroksin (T4) adı verilen hormonları üreterek metabolizmanın kontrolünde büyük öneme sahiptirler. Tiroid hormonları, vücudun hemen hemen her hücresinde oksijen kullanımını ve enerji üretimini düzenler.

Haber 28-06-24 15:29

Kocasını başka bir kadınla yatakta yakaladı! Sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü... Görüntüler sosyal medyada olay yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında gündem yaratırken milyonlarca izlenmeye ulaştı. Kadın kocasını evinde başka bir kadınla yatakta yakaladı. Sinir krizi geçiren eş kocasının sevgilisi olduğunu iddia ettiği kadını sokak ortasında tekme tokat dövdü. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 28-06-24 14:40

Trigeminal nevralji nedir? Trigeminal nevralji belirtileri ve tedavisi

Nevralji genellikle kişinin yaşam kalitesini ciddi şekilde etkiler. Günlük aktivitelerde ağrı nedeniyle kısıtlamalara yol açabilir ve uzun süreli kronik ağrıya dönüşebilir. Tedavi seçenekleri genellikle semptomların şiddetine ve nevraljinin türüne bağlı olarak değişir. İlaçlar, fizik tedavi, sinir blokajları ve bazı durumlarda cerrahi müdahale tedavi seçenekleri arasında yer alabilir.

Haber 28-06-24 14:24

Nevralji atağı nasıl geçer, ağrısı nerelere vurur? Nevralji stresten olur mu?

Baş ve boyun bölgesindeki ağrılar, insanların yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyen ve birçok farklı nedenden kaynaklanabilen yaygın sağlık sorunlarıdır. Bu ağrılar genellikle başın üst kısmından başlayarak boyuna kadar yayılabilir ve şiddeti kişiden kişiye değişebilir. Baş ve boyun ağrılarının en sık görülen nedenleri arasında migren, gerilim tipi baş ağrısı, boyun fıtığı, sinir sıkışması ve nevralji bulunur. Peki, nevralji nedir?

Haber 28-06-24 14:20

Hipokalsemi (Kalsiyum eksikliği) nedir, hipokalsemiye ne neden olur? Hipokalsemi belirtileri ve tedavisi

Kalsiyum, kemik ve dişlerin yapı taşıdır ve vücutta bir dizi biyolojik fonksiyonun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde kritik bir rol oynar. Kemik sağlığı için önemli olmasının yanı sıra kas fonksiyonları, sinir iletimi, kan pıhtılaşması ve hücresel sinyal iletimi gibi birçok süreçte de gereklidir. Kalsiyumun bu çok yönlü kullanım alanları, günlük beslenmede yeterli miktarda alınmasını gerektirir. Peki, kalsiyum eksikliği nedir ve neden olur?

Haber 28-06-24 12:41

Hipokalemi (Potasyum düşüklüğü) nedir? Hipokalemi belirtileri ve tedavisi

Potasyum vücutta hücre işlevleri, sinir iletimi, kas kasılması, su dengesi ve elektrolit dengesi gibi birçok önemli biyolojik süreçte kritik bir rol oynayan bir mineraldir. Potasyumun bu çeşitli fonksiyonları, sağlıklı bir metabolizmanın sürdürülmesi ve vücut sistemlerinin düzgün çalışması için zorunludur. Potasyum düşüklüğü (hipokalemi), vücut için ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Haber 28-06-24 12:30

Alzheimer belirtileri ne zaman başlar? Alzheimer belirtileri nelerdir?

Alzheimer, yaygın olarak demans olarak bilinen ve genellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan bir sinir sistemi hastalığıdır. Bu hastalık, genellikle hafıza kaybı, bilişsel işlevlerde azalma ve davranışsal değişiklikler gibi semptomlarla karakterizedir. Alzheimer, yaşlı nüfusta en sık görülen demans türüdür ve ilerleyici bir seyir gösterir. Peki, alzehimer belirtileri ne zaman başlar?

Haber 26-06-24 21:43

Dilan Polat duruşmada sinir krizi geçirip yere yığıldı! Engin Polat kızını görünce...

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti yine hakim karşısına çıktı. Duruşma salonu bir anda karıştı Dilan Polat sinir krizi geçirip yere yığıldı. Engin Polat ise kızını görünce bakın ne dedi.

Magazin 25-06-24 11:20

Hastane bahçesinde silahlı çatışma! Onlarca mermi sıkıldı, herkes panikle kaçıştı... Acil servis kapatıldı

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin ortak kullandıkları bahçede iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Onlarca merminin sıkıldığı çatışmada 4 kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırganları arama çalışmaları sürüyor. Olayda çevredekilerin panikle sağa sola koşuştuğu öğrenilirken seken mermiler güvenlik kulübesiyle yoldan geçen bir araca isabet etti. Acil Servis hasta giriş ve çıkışı tedbir amacıyla kapatıldı.

Haber 23-06-24 09:51

Kumarda tüm parasını kaybedince sinir krizi geçirdi! Görevlilerin parasını almasını engellemek için masanın üzerine bile çıktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Amerika'daki bir kumarhanede kaydedilen görüntülerde bir adam kumar oynadığı sırada tüm parasını kaybedince adeta sinir krizi geçirdi.

Trend 21-06-24 08:00

Sevgilisi ilişki teklifini reddedince sinir krizi geçirdi! İşte istenilen hapis cezası

Zonguldak'ta okuyan üniversite öğrencil M.A. sevgilisi A.A.'ya ilişki teklifinde bulundu. A.A. kabul etmeyince M.A. sinir krizi geçirerek hakaretler etti ve sevgilisini darp etti. A.A. rapor alarak karakola şikayette bulundu. M.A.'ya uzaklaştırma verilirken 3 yıla kadar da hapsi istendi.

Haber 17-06-24 10:35

Sıla Doğu tahliye oldu! ' Dilan' diye bağıra bağıra ağladı! Zor sakinleştirildi

Kasım ayından itibaren cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye oldu. Cezaevinden çıkan Sıla Doğu, sinir krizi geçirdi. "Dilan" diye bağırarak ağladı.

Magazin 14-06-24 09:43

Bal üreticisinin feci ölümü! Yetiştirdiği arılarla ilgilenmek isterken... Ailesi sinir krizi geçirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yetiştirdiği bal arılarının sokması sonucu fenalaşan 48 yaşındaki Lokman Kaynar, hastanede yaşamını yitirdi. Kaynar'ın ölüm haberini duyan ailesi sinir krizi geçirdi. Kaynar'ın arılar soktuğunda alerjik şoka girerek nefes almakta zorlandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Haber 10-06-24 17:01

Gizli tehlike: Beyin fonksiyonlarını tehdit ediyor! Alzheimer riskini artırıyor

Günümüzde teknolojik aletlerin kullanımı bağımlılık derecesinde görülüyor. Prof. Dr. Aşkın Hastürk, "Aynı duruş pozisyonundaki tekrarlayıcı el, bilek ve dirsek hareketlerinin bağımlılık derecesinde devam etmesi, eklem bölgelerinde sertleşme, iltihaplanmaya bağlı olarak da sinir dokusunda baskıya ve hasara yol açıyor." dedi.

Haber 10-06-24 07:36

Aldatıldığını öğrendikten sonra cinnet getirdi! Erkek arkadaşını önce yumrukladı sonra ısırdı yetmedi boğdu

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan Matilda Sutherland-Young isimli bir kadın barda erkek arkadaşının başka bir kadınla öpüştüğünü gördü ve aldatıldığını öğrendikten sonra sinir krizi geçirdi. Erkek arkadaşı Roderick Webster'in telefonunu pencereden dışarı aran Young, erkek arkadaşını yumrukladı, boğdu yetmedi bir de ısırdı.

Trend 07-06-24 14:34

Eşini boğdu, kendini astı! O sırada eve giren çocuk feryat etti: Ben bu manzarayı nasıl unutacağım

Kahreden haber gece saatlerinde İzmir'den geldi. Bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen İbrahim Köçer önce eşini boğarak katletti, ardından da kendini asarak yaşamına son verdi. Çiftin, eve gelen çocukları gördüğü manzaraya ise inanamadı. Talihsiz genç, 'Ben bu manzarayı nasıl unutacağım' diyerek sinir krizi geçirdi.

Haber 07-06-24 06:51

Seçil Erzan ve Bahar Candan koğuşta kavga etti! Sinir krizi geçirip revire kaldırıldı

Dolandırıcılık iddiasıyla tutuklu bulunan Seçil Erzan ve suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan bir süredir aynı koğuşta kalıyor. Koğuş arkadaşları kavga etti. Bahar Candan sinir krizi geçirerek revire kaldırıldı.

Magazin 06-06-24 07:41

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Survivor itirafı... Kamptan kaçmaya çalıştım, çöp arabasına bindim...

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu yarışma sırasında sinir krizi geçirmişti. Yaşanan olayların perde arkasını anlatan Aleyna meğerse kamptan kaçmaya çalışmış. Survivor Aleyna o anların yayınlanmasını da istememiş...

Kulis 03-06-24 08:24

Çocuğunun ev ödevine yardım ederken bir anda sinir krizi geçiren baba meyve fırlattı! Nar çocuğun dalağını yırtınca soluğu hastanede aldılar

Çin'in Zhejiang eyaletinin Wenzhou bölgesinde ismi Chen olarak açıklanan bir baba ilkokul 3. sınıf öğrencisi Liangliang isimli oğluyla ders çalışıyordu. Matematik problemini defalarca anlatmasına rağmen oğlunun anlayamaması üzerine öfkelenen baba küçük çocuğa nar fırlattı. Meyve çocuğun dalağının yırtılmasına neden olunca ikili soluğu hastanede almak zorunda kaldı.

Trend 01-06-24 14:57

Dopamin detoksu nedir? Dopamin detoksu nasıl yapılır?

İnsan yaşamında birçok etkisi bulunan dopamin, sinir sistemini uyararak beyindeki ödül mekanizmasında önemli bir rol oynar. Mutlu olmakla eşleştirilen dopamin, aynı zamanda bir hormon işlevi görür. Ruh hâli, hafıza, motivasyon, hareket gibi vücut eylemleriyle ilgili her konuda dopamin seviyeleri ön plandadır. Ayrıca parkinson, dikkat eksikliği, huzursuz bacak sendromu gibi rahatsızlıklar da bağlantılıdır. Peki, dopamin detoksu nedir?

Haber 28-05-24 21:07

MYNET ÖZEL | SON DAKİKA: Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılacak! Adli Tıp raporu savcılığa ulaştı

Dilan Polat hakkındaki son dakika haberine Mynet ulaştı! Dilan Polat, intihar girişimi nedeniyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılacak. Savcılığa ulaşan raporda Dilan Polat için "Suisid (intihar) riski tespit edildi" ifadesi yer alıyor. Dilan Polat, 3 aylık sürenin ardından cezaevine geri dönecek.

Manşet 27-05-24 15:51

14 yaşındaki kızın lüks rezidanstaki feci ölümü! Sinir krizi geçirip 15. kata çıkmıştı: Görüntüler ortaya çıktı

Geçen sene İstanbul'da yaşanan acı olayın görüntülerine ulaşıldı. Kağıthane'de 14 yaşındaki kız ailesine kızarak 15 katlı rezidansın teras katına çıkmıştı. Aşağı düşerek hayatını kaybeden kızın kendini attığı tespit edildi. İşte o anlar...

Haber 25-05-24 10:03

Düzce'de ilkokulda akılalmaz olay! Arkadaşlarıyla girdiği yarış ölümüne yol açtı, aile sinir krizi geçirdi

Düzce'de bir ilkokulda arkadaşlarıyla 'hızlı hamburger yeme' yarışına giren 8 yaşındaki Eftelya Kaymak'ın nefes borusuna yemek kaçtı. Nefessiz kalan talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eftelya'nın acı haberini alan ailesi ile yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Haber 24-05-24 19:26

16 ay sonra ortaya çıkan 'sır' herkesi dehşete düşürdü! Kayalıktan düşmemiş, kocası iterek öldürmüş

Yalova'da fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıktan düşerek hayatını kaybeden 34 yaşındaki Semiha S.'nin şüpheli ölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşandı. Soruşturma derinleştiren 15 ay boyunda teknik ve fiziki takibe aldığı genç kadının kocası E.N.S.'yi gözaltına aldı. Karısını kayalıktan iterek öldürdüğü tespit edilen E.N.S., "Eşe karşı kasten öldürme" suçlamasıyla sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Haber 21-05-24 14:03

Dilan Polat tahliye olacak mı? Gizli bir şekilde götürüldü, tarih belli oldu

Dilan Polat'ın cezaevinde kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Banu Parlak olayıyla ilgili görülen davanın duruşması sonrasında Dilan Polat, sinir krizi geçirip kendine zarar vermiş ve avukatları cezaevinde kalamaz deyip tahliyesini istemişti. Süreçle ilgili Polat hastanenin ardından gizlice bugün Adli Tıp'a getirildi.

Kulis 20-05-24 21:23

Sabahın ilk saatlerinde kahreden görüntü! Bu halde bulundu: Yakınları feryat etti

Adana'da serinlemek için girdiği nehirde kaybolan ve bu sabahın ilk saatlerinde cansız bedeni bulanan 18 yaşındaki Yasin Güneş'in yakınları sinir krizi geçirdi. Yakınları Güneş'in cansız bedenine sarılarak gözyaşı döktü.

Haber 20-05-24 11:36

Survivor'da ikinci eleme adayı belli! O yarışmacı acılar içerisinde birden yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu

Survivor bu yıl yine büyük bir ilgi ve merakla izleniyor. Bu haftanın ikinci eleme adayı belli olurken yarışmada dikkat çeken bir olay yaşandı. Zorlu parkuru geçip oyunu bitiren Seda birden yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu. Ayağının kopacak gibi ağrıdığını söyleyen Seda "Sanki sinir ucu tutuyor" dedi.

Kulis 19-05-24 08:20

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 15-05-24 07:59

Müşterilerin isteklerine daha fazla dayanamayınca sinir krizi geçirdi! İstifa ettiği anları TikTok'tan paylaşınca viral oldu

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan mesai saatlerinde içinde sinir krizi geçirerek istifa etti. İsmi açıklanmayan bir kafede çalışan genç kız müşterilerin isteklerinin üst üste gelmesi üzerine bir anda kontrolünü kaybetti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde genç kızın bağırarak duruma isyan ettiği ve istifa ettiği anlat yer aldı.

Kulis 10-05-24 15:33

Sokakta tek başına yürüdüğü sırada sözlü tacize uğradı! O anları kameraya kaydetti... Eve gitsen iyi olacak

Avustralya'da yaşayan Hayley Mabbet isimli bir kadın sokakta tek başına yürürken yanına yaklaşan bir arabanın içindeki bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Gece evine yürürken birkaç dakika bile kendini güvende hissedememesinin sinir bozucu olduğunu söyleyen Mabbet, "Bu gerçekten çok iğrençti. Çok korktum" ifadelerini kullandı.

Trend 10-05-24 11:42

İşten eve döndünce karısını başka bir adamla yakaladı! Havluya sarılmış halde bulunca sinir krizi geçirdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Çekim yeri belli olmayan görüntülerde bir kadının kocasını aldattığı anda eşine yakalandığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend 09-05-24 11:42

Bursa’da genç kız sevgilisini bıçakladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde sinir krizi geçiren genç kız, sevgilisini sırtından bıçakladı.

Yurthaber 06-05-24 15:50

Britney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla sokağa çıktı

Son dönemde yaptığı danslarla ve paylaşımlarla sevenlerini endişelendiren şarkıcı Britney Spears ünlü otelde gece yarısı sinir krizi geçirdi. Ortalığı birbirine katan şarkıcının o halleri hayranlarını endişelendirdi.

Magazin 05-05-24 14:25

Dilan Polat sinir krizi geçirip kendini yaraladı! Avukatı harekete geçti... Flaş gelişme

Dilan Polat'ın kızını gördüğü duruşma sonrası cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar verdiği iddia edildi. İddialara göre avukatı tahliye talebi için harekete geçti. Başsavcılık, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi.

Magazin 05-05-24 11:02

Uzmanlar sık sık uyarıyordu! AFAD deprem beklenen o il için harekete geçti: Çadırlar gönderildi, Konteyner kentler oluşturuldu

Türkiye'nin birinci dereceden deprem kuşağı bölgesinde olan Hakkari için yetkililer harekete geçti. AFAD, olası deprem için şehirde konteyner alanları oluşturdu. Ayrıca polis ve jandarmaya da deprem eğitimleri verildi. Öte yandan Şemdinli-Yüksekova fay hattı incelendi ve bölgede aktif bir fay hattı tespit edildi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Yaklaşık 100 kilometre boyunda bir fay. Büyük kırıldığı zaman 7'lik deprem üretme potansiyeli olan bir fay" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 10:14

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi! Kendi imkanlarıyla evine gitti... Sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine gitti...

Magazin 27-04-24 07:52

Uzmanı açıkladı: Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir!

Göğüslerin büyük olmasının bireye etkilerinden bahseden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kağan Bekircan, “Göğüs büyüklüğü genellikle hastalarımızda boyun ağrısı, boyunda düzleşme, göğüs altlarında pişik, sütyen bağlarının omuzlarda çukurluk yapması gibi şikâyetlere neden olmaktadır. Özellikle bu grup hastalarımıza göğüs küçültme ameliyatını önermekteyiz” dedi.

Kadin 26-04-24 15:55

Otomobilinin içinde ölü bulundu, ailesine bıraktığı notlar kahretti! 'Artık mezarımın başına gelip...'

Sakarya’nın Erenler ilçesinde M.S. (44) otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, “Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz” yazılı notlar buldu. Durumu haber alarak bölgeye gelen yakınlarının sinir krizi geçirerek feryat etmesi ise yürekleri dağladı.

Haber 25-04-24 12:59

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

Elazığ’da dev etçil çekirge görüntülendi

Türkiye’de zaman zaman görülen, 20-25 santim boyunda olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.

Yurthaber 17-04-24 09:47

Yunanlar galibiyeti bile unuttu, tüm ülke Edin Dzeko'yu konuşuyor... Sinir küpü oldular! 'Bu bir meydan okuma'

Fenerbahçe'nin 3-0 geriye düştüğü mücadelede skoru 3-2'ye getirerek tur umutlarını Türkiye'ye taşıdığı Olympiakos maçının yankıları sürerken karşılaşmanın 34. dakikasında taraftar ile yaşadığı gerginlik ile maça damgasını vuran Edin Dzeko, Yunanistan'da en çok konuşulan isim oldu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 08:43

Bir yıl arayla aynı hastalığa yakalandılar! 'Literatürde ilk vaka'

İstanbul'da yaşayan Lilya ve Ela Karan kardeşlere 1 buçuk yıl arayla doğduklarında dışkılarını yapamadıkları için 5 binde 1 görülen Hirschsprung (bağırsak felci) teşhisi konuldu. Tedavilerini üstlenen Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Çelebi, “Hirschsprung (bağırsak felci) hastalığında sinir içeren hücrelerin, iki kız kardeşte birden bağırsakların aynı segmentinde görülmesine litaratürde ilk kez rastladık” dedi.

Haber 08-04-24 09:17