Deri Mont Haberleri

Camper'ın hakiki deri Pelotas modelinde bugüne özel kaçırılmayacak indirim

Stil ve konforun mükemmel buluşmasını sunan, hakiki deri olmasıyla öne çıkan Camper Pelotas Erkek Ayakkabı'da bugüne özel 1155 TL indirim başladı. Günün en iyi fırsatını kaçırmak istemezseniz detaylar yazımızda...

Haber 2024-07-26 14:13:23

Vakalarda şaşırtan artış! 'Yeni tanımlanan 1-2 tip var' Gençlerde de görülmeye başladı! Tedavi edilmezse yıllarca devam ediyor

Son zamanlarda mantar enfeksiyonu vakalarında artış yaşandığını belirten Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Engin, son dönemlerde özellikle gövde, genital bölgeye yerleşen mantarlarda bir artış ve tedaviye direncin söz konusu olduğundan bahsetti. Tırnak mantarını önceleri daha ileri yaşlarda gördüklerini söyleyen Engin, biraz daha gençlerde de görmeye başladıklarını dile getirdi.

Haber 2024-07-01 12:07:24

Benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti! Burnundan büyük bir deri parçası kopmuştu

36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe, Amerika Birleşik Devletleri'nin Karolina eyaletinin Myrtle Beach bölgesinde şiddetli ve ağır nitelikteki saldırı ve darp nedeniyle tutuklandı. Tighe benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği bir adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti. Tighe'in ailesi adamın her zaman yanında birbirinden değişik kesici aletler yaşadığını söyledi.

Trend 2024-06-26 11:30:58

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yatay bir seyirle 10.680,50 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,75 ile spor olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,34 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 2024-06-26 10:03:48

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 10.780,64 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,39 ile metal eşya makina olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,68 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 25-06-24 10:04

Neredeyse yok gibiydi! Emma Chamberlain, Vogue World tarzıyla gündem oldu

Emma Chamberlain, Paris'teki Vogue World 2024'te gecenin en cesur isimleri arasında yer aldı. Kıpkırmızı görünüm, vücudu saran deri yere kadar uzanan bir etek ve kaçırılmayacak kadar küçük bir örgü sütyen üst ile kombinini tamamlandı.

Magazin 24-06-24 09:34

Yer: Bursa... 2 asırlık Osmanlı geleneği! Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanlardan çıkan deri, kelle, kuyruk, boynuz ve kemiklerden kostüm yazıp sokak sokak gezdiler

Osmanlı dönemindeki "Deliler" adlı askeri birliğin anısını yaşatmak amacıyla Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaklaşık 2 asırdır "Alabaş" geleneği sürdürülüyor. "Alabaş" geleneği, Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanlardan çıkan deri, kelle, kuyruk, boynuz ve kemiklerle yapılan kostümleri giyen gençler tarafından canlandırıldı.

Trend 18-06-24 14:14

Uzmanı uyardı: Ciltteki güneş hasarı, deri kanserini tetikleyebilir! 3 saat kuralına dikkat

Hava sıcaklarının artmasıyla güneş ışınları bireyler için risk oluştururken, Dermatoloji Ana Bilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Ali Karakuzu, özellikle öğlen saatlerinde dik açıyla gelen güneş ışınlarından sakınmak gerektiğini ve güneş hasarıyla birlikte deri kanseri gelişiminin de olabileceği uyarısında bulundu. Karakuzu, ortalama 3 saatte bir de güneş koruyucularının yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Kadin 14-06-24 15:48

Mürekkeple ten rengini dahi değiştirdi! Dövme bağımlısının itirafı sosyal medyaa gündem oldu... Dolduracak tek yerim kaldı

Vücudunun %98'ini mürekkeple kaplamak için 100 bin sterlin (4 milyon 121 bin TL) harcayan Eli Ink isimli dövme bağımlısının itirafları sosyal medyada gündem oldu. Derisinin tükenmeye başladığını itiraf eden Ink, "Görünür alanım tükeniyor ve vücudumda neredeyse dört kat farklı dövme var. Dövme yaparken, görünen deri kaybolduğunda, üzerine koyabileceğiniz çok az şey kalır." ifadelerini kullandı.

Trend 11-06-24 10:29

Çocuklarda güneş yanığı deri kanseri riskini 8 kat artırıyor! Tüm vücut için 2 yemek kaşığı kuralına dikkat

Tatil bölgelerinde güneşin keyfini çıkarmak kadar güneşin zararlı ışınlarından korunmak da oldukça önem taşıyor. Özellikle çocukların uzun süre güneş altında kalmaması gerektiği konusunda aileleri uyaran Dr. Öğr. Üyesi Elif Cömert Özer, “Çocukluk çağında su toplayacak ölçüde güneş yanığı geçirilmesi ileri yaşlarda melanom adı verilen deri kanser riskinde 8 kata kadar artışa neden olmaktadır” dedi.

Kadin 10-06-24 09:30

Pınar Altuğ magazin programını neden bıraktığını yıllar sonra açıkladı! Deri bir mini etek...

Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Şimdiki Aklım Olsaydı” programına konuk olan Pınar Altuğ bir dönem magazin programı sunduğunu ancak yapamadığını anlattı. Bunun sebebini de yıllar sonra açıkladı.

Magazin 06-06-24 08:33

Korkutan uyuz alarmı: Yeniden artışa geçti! “2-3 aydır vakalarda artış var, sık sık görmeye başladık

Son haftalarda uyuz vakalarında artış yaşandığını belirten uzmanlar uyarıyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Engin, son 2-3 aydır uyuz vakalarında tekrar bir artış olduğunu söyledi. Günlük poliklinikte sık sık hasta görmeye başladığını belirten Engin, tedavi olmuş, tekrar vaka alevlenmiş şekilde çok fazla hastanın hastaneye başvurduğunu belirtti.

Haber 05-06-24 10:35

Dayanılmaz bir diş ağrısı hissediyordu! Diş enfeksiyonu yayıldıktan sonra et yiyen hastalık nedeniyle gözü şişti

İngiltere'nin Cambridge şehrinde yaşayan Terry isimli bir adam dayanılmaz bir diş ağrısı hissederek doktora başvurdu. Dişi çekildikten sonra hastanın sağlığı kötü bir hal aldı ve diş enfeksiyonu et yeme hastalığına dönüşerek yüzüne yayıldı. Terry'nin sol göz küresinin altındaki deri hızla şişti ve göz kapağının üstüne kadar uzanan büyük bir deri kıvrımına dönüştü. Doktorlar yoğun bir çabanın sonucunda Terry'in gözündeki enfeksiyonu çıkartmayı başardı.

Trend 23-05-24 08:54

Aman dikkat: Stresli yaşam ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları bu hastalığı tetikliyor

Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Özgür Harmancı, İnflamatuar Bağırsak Hastalığı’nın (İBH) son zamanlarda hızla yaygınlaşmaya başladığını söyleyerek, “Bağırsaklar dışında göz, eklem, deri ve karaciğer başta olmak üzere diğer organlarda da ciddi hastalığa yol açabildiği biliniyor. Stresli yaşam ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları İBH hastalığını tetikleyen başlıca nedenler arasında” dedi.

Kadin 20-05-24 15:38

Uzmanından kritik uyarı: Yüz bölgesinde başlıyor, beyne ilerliyor! En çok açık tenlileri tehdit ediyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, "Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır" dedi.

Haber 18-05-24 11:19

Oğlunun odasından gelen çığlık sesine uyandı! Kolyesi iletince elektrik çarptı... Bütün ev yanık saç ve deri koktu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar oluşan Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 14-05-24 10:46

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

İzmir'de ekipleri alarma geçiren olay! Sokakta insana ait yağ ve deri parçaları bulundu... Ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi

İzmir'deki bir sokakta bulunan insana ait yağ ve deri parçaları ekipleri alarma geçirdi. Yapılan araştırmada, parçaların, 'merdiven altı' diye tabir edilen bir yerde uygulanan karın germe ameliyatı sonrasında alınan parçalar olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 15:49

Borsa haftaya rekorla başladı! 10 bin puan sınırında

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,77 yükselişle rekor seviye olan 9.992,45 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,78 ile tekstil deri olurken, tek kaybettiren yüzde 3,70 ile spor oldu.

Finans 29-04-24 10:06

Cilt temizliği neden önemli? Cilt nasıl temizlenmeli? Cevapları burada!

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt görünümü ve genel cilt sağlığı için temel bir adımdır. Günlük temizleme; cildinizi gün boyunca biriken kir, yağ, makyaj ve ölü deri hücrelerinden arındırır. Bu temizlik, gözeneklerin tıkanmasını önler ve cilt problemleri gibi sorunların önüne geçer. Düzenli cilt temizliği, cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olurken, bakım ürünlerinin de daha etkili çalışmasını sağlar.

Kadin 25-04-24 02:57

Uzman isimden kritik uyarı: Deterjanlardaki gizli tehlike! Deri yoluyla vücuda giriş yapıyor

Evlerde sıklıkla kullandığımız çamaşır ve bulaşık deterjanlarındaki risklere dikkati çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Deterjanların içinde bulunan kimyasallar, deri bariyerimizde bulunan proteinlerin düzenlenmesini bozduğu ve alerjik proteinlerin üretimini tetiklediği kanıtlanmıştır. Bu durum atopik dermatit, alerjik rinit gibi hastalıkların yanı sıra besin alerjilerinin gelişimine de zemin hazırlamaktadır” dedi.

Kadin 20-04-24 15:54

Baharda o hastalıklar artıyor! 'Özellikle geceleri daha çok...'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Kükürt, ilkbahar mevsiminde bazı cilt hastalıklarının görülme sıklığının arttığını söyledi. Bu dönemde en sık görülen cilt hastalıklarından olan kurdeşen, güneş alerjisi, alerjik deri hastalıkları, mantar enfeksiyonları ve güneş lekeleri hakkında bilgi veren Kükürt, korunma yollarını anlattı.

Kadin 18-04-24 11:25

Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı? Wilkinson pomad cinsel organa sürülür mü?

Gerek yetişkin bireylerde gerek çocuklarda gerekse bebeklerde görülen birçok farklı cilt sorunu mevcuttur. Cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan da çeşitli faktörler vardır. Özellikle dış ortamla kesintisiz bir biçimde temas hâlinde olan deri üzerinde daha sık cilt sorunları görülmektedir. Bu cilt problemlerinin giderilmesinde Wilkinson gibi çeşitli pomad ve krem türleri kullanılmaktadır. Peki, Wilkinson pomad vücutta ne kadar kalmalı ve cinsel organa sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:50

Alerji testi nedir? Alerji testi nasıl yapılır, ne kadar sürer?

Alerji günümüzde birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sağlık sorunudur ve vücudun bağışıklık sisteminin belirli maddelere aşırı tepki vermesiyle ortaya çıkar. Bu maddeler alerjenler olarak adlandırılır ve polen, ev tozu akarları, hayvan tüyleri, mantar sporları ve bazı gıdalar gibi çeşitli maddeler olabilir. Alerjik reaksiyonlar, hafif deri döküntüleri veya burun tıkanıklığı gibi hafif semptomlardan anafilaksi gibi yaşamı tehdit eden durumlara kadar değişebilir.

Haber 21-03-24 11:40

Güçlü ve karizmatik erkeklerin kokusu: Versace Oud Noir indirimde

Versace'nin eşsiz ve sofistike kokularından biri olan Oud Noir, karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oud, amber ve deri notalarının muhteşem uyumuyla ön plana çıkan bu parfüm, kendine güvenen erkeklere özel bir imza kokusu sunuyor. Kısa süreliğine indirime giren bu parfüme sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 14-03-24 16:11

Hakiki deri, özel taban teknolojili Camper Pelotas Ariel ayakkabının fiyatı düştü

Hakiki deri, rahat, şık tasarımlı bir ayakkabı arıyorsanız Camper Pelotas Ariel tam da size göre! Yenilikçi Pelotas taban sistemiyle yer çekimine meydan okuyan ve adımlarınıza ekstra destek sağlayan bu ayakkabı Bahar Fırsatları'na özel 1800 TL indirim ile sizleri bekliyor.

Haber 12-03-24 14:08

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,17 yükselişle 9.147,51 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 0,78 ile tekstil deri, en çok gerileyen 0,79 ile bilişim oldu.

Finans 12-03-24 10:04

Yer: Zeytinburnu! Deri imalathanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 20 milyon, gümrükten böyle geçirilmiş...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir deri imalathanesine baskın düzenledi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünlerin gümrükten 'hasır çanta' olarak geçirildiği öğrenilirken, derilerin elde edildiği hayvanlar şaşkına çevirdi.

Haber 06-03-24 10:23

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Filistin'de insanlık tarihini utandıracak fotoğraf! Günden güne eridi, bir deri bir kemik kaldı: Oğlumun böyle olacağı aklıma gelmezdi

İsrail insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Filistinliler hayata tutunmaya çalışırken yürek yakan acılar yaşanıyor. Hasta olan ve yeterli beslenemeyen 10 yaşındaki Yezen el-Kefarne bir deri bir kemik kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Geriye kalan fotoğraflar ise tarihinin acı sayfalarında yerini aldı.

Haber 05-03-24 13:06

Sosyal medya fenomeni Francia James'in sokak tarzını kimse anlayamadı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 12 milyon yaklaşan bir takipçisi kitlesi bulunan Francia James tarzıyla yine herkesi şaşkına çevirdi. Fenomen isim deri taytı ve göğüs dekolteli bluzuyla poz verince hayranlarını şaşırttı. James'in pantolonun modelini bir gören bir daha baktı.

Trend 02-03-24 13:28

Camper indiriminin yıldız parçası! Hakiki deri bot 985 TL indirimle satışta

Klasik tasarımıyla öne çıkan fakat günlük kombinlerle uyumlu, hakiki deri yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadeden kaliteli bir bot arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Şıklık, konfor ve dayanıklılığı bir araya getiren Camper Brutus Trek HYDROSHIELD® MICHELIN Bot 985 TL indirimle satışta! Gelin, detaylara geçelim.

Haber 27-02-24 15:36

Kırıkkale'de 170 sikke, 2 deri kitapçık ve 14 obje ele geçirildi

Kırıkkale'de polis ekiplerince bir otomobilde tarihi nitelikte olduğu değerlendirilen 170 sikke, 2 resim işlemeli deri kitapçık ve 14 obje ele geçirdi.

Yurthaber 23-02-24 08:16

'Fiyatı çok cezbedici' Sahte ayakkabıda gizli tehlike! Fiyatını düşük görüyorsanız... 'Alırken iki kere düşünün'

2023'te tüketici hakem heyetlerine başvuruların yüzde 12.6'sı ayakkabı ürünlerine yönelik. Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı. Denetime tabi tutulmayan sahte ayakkabılar sağlığı tehdit edip kanser riski oluşturuyor. Doç. Dr. Bilgehan Çatal "Sahte ayakkabılar merdiven altı yerlerde denetimsiz üretiliyor. Kullandıkları boya ve kimyasalların sağlığa zararı bilinmiyor. Zararlı kimyasal kullanılırsa ayakta deri döküntüsüne yol açabilir, kanserojen boyanın cilt teması kansere neden olabilir" dedi.

Kadin 21-02-24 11:16

Fiyatı 3 bin 509 TL'ye düştü! Hakiki deri Camper Atom Work Ayakkabı'da indirim

Klasik kombinlerde tercih edilen şık ayakkabılarla spor kombinlerde tercih edilen rahat sneakerlar arasında kalan bir noktada, hem klasik hem spor tarzı yansıtan ayakkabılar, erkeklere kombinlerinde özgür bir ruh ve esneklik sunar. O ayakkabılardan biri de Camper'ın Atom Work modeli. Günün Fırsatları kapsamında indirimde olan Camper'ın bu sevilen modelini sizin için bu içeriğimizde inceledik, işte detaylar...

Haber 20-02-24 15:33

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-24 10:00

Columbia Delta Ridge Down Erkek Kaz Tüyü Mont Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Columbia kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Markanın Delta Ridge Down Kaz Tüyü Mont'u bugüne özel, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etmenizi öneririz.

Haber 13-02-24 11:43

Tekirdağ'da üretilen eşofman ve montlar Gazze'deki sivilleri ısıtacak

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde eşofman ve mont üretiliyor.

Yurthaber 12-02-24 11:44

Boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine dikkat: Basit bir leke olmayabilir! Uzman isim Geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir diyerek uyardı

Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 12-02-24 11:17

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Fiyatı 2 bin 488 TL'ye düştü! Çok satan Adidas montta kaçırılmayacak fırsat

Spor giyimle aranız iyiyse bu fırsat tam size göre! Adidas'ın en çok satan erkek montu Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Rahatlığı ve konforu tarzla buluşturan mont ile serin günlerde sıcacık kalırken olduğunuzdan çok daha havalı görüneceksiniz.

Haber 06-02-24 13:56

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 04-02-24 14:22

Evde bir deri bir kemik ve içler acısı halde bulunmuştu! Çöp ev skandalında yeğenini kilitleyen teyzeye tahliye

Bursa'da çöp evde tüyler ürperten bir halde bulunan 12 yaşındaki C.M.A.'yı dairede kilitleyip alıkoyduğu gerekçesiyle suçlanıp tutuklanan teyzesi K.P.A. (46) 18 ay sonra tahliye edildi. Tahliye kararının gerekçesi dikkat çekti.

Haber 02-02-24 17:04

'Dünyada en sık görülen kanser türü' diyerek açıkladı 'Erken teşhis edilebilir! Yeter ki şüpheli bir durum olduğunun farkına varılsın'

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Dr. Yunus Özcan, deri kanserinin dünyada en sık görülen kanser türü olduğunu belirterek “Çoğu deri kanseri, deneyimli bir cilt doktoru tarafından kolayca tanınabilir” dedi.

Haber 01-02-24 16:57

İndirimdeki Columbia Powder Lite Mont ile kışın soğuklara meydan okuyun

Isı yalıtımı, suya dayanıklılık, uzun ömürlülük, konfor, stil ve dahası... Bir montta olmasını isteyeceğiniz tüm özellikler Columbia Powder Lite Mont'ta sizi bekliyor. Üstelik bir kez giyenin içinde sıcacık ve rahat hissettiği bu mont kısa süreliğine indirimde. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 30-01-24 15:20

Klasik ayakkabı şıklığını spor ayakkabı rahatlığıyla birleştiren Camper deri bot indirime girdi

Hem günlük sportif kombinlerinize uyum sağlayacak hem de özel günlerde klasik ve şık görünmenize yardımcı olacak; klasik tasarımı spor rahatlığıyla buluşturan bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Yanıtınız "Evet!" ise stilinize hava katacak Camper Deri Bağcıklı Bill Bot'a mutlaka göz atmalısınız. Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla moda severleri sevindiren bu ayakkabıyı sizin için içeriğimizde inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-01-24 14:29

Kawasaki hastalığı nedir, neden olur? Kawasaki hastalığı nasıl anlaşılır?

Kawasaki hastalığı genellikle 5 yaşın altındaki çocukları etkileyen nadir görülen bir inflamatuar hastalıktır. Bu hastalık genellikle ateş, deri döküntüleri, gözlerde kızarıklık, ağız içinde şişlik ve lenf düğümlerinde büyüme gibi belirtilerle kendini gösterir. Kawasaki hastalığı kalp damarlarını etkileyebilir ve bu nedenle tedavi edilmezse kalp sorunlarına neden olabilir.

Haber 29-01-24 16:37

Kışı hem sıcacık hem tarz geçirin! 5000 TL altı Adidas mont modelleri

Kaliteli spor giyim ürünleriyle tanınan Adidas, dış giyim söz konusu olduğunda kullanıcılarına hem fonksiyonel hem de şık tasarımlar sunuyor. Özellikle kış aylarında sıcacık hissetmek ve tarz bir görünüm elde etmek isteyenlerin favorisi olan Adidas montlar, ceketler uzun ömürlü oluşlarıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Sizin için bu içeriğimizde 5000 TL altındaki Adidas montları bir araya getirdik. Kış mevsimini sıcacık ve stil dolu geçirmek isterseniz, işte detaylar!

Haber 25-01-24 15:23

Kahramanmaraş'ta ele geçirildi! Tam 1300 yıllık, koruma altına alındı

Kahramanmaraş'ta yapılan operasyonda 1300 yıllık olduğu tahmin edilen deri üzerine yazılmış Tevrat ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, tarihi Tevrat ise muhafaza altına alındı.

Haber 25-01-24 00:05