En Hamarat Benim Birincisi Haberleri

Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! Seçil Erzan sürprizi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Candan cezaevinden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu. Psikolojik olarak zorlandığını ifade eden Candan, "İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı" dedi. Öte yandan Candan'ın açıklamasından Seçil Erzan sürprizi ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-28 21:46:46

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 2024-04-22 12:19:01

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu açıklaması: Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi

Cumhurbaşkanı adayı olduğu günden bu yana tartışma yaratan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Altaylı yaptığı açıklamada “En kazanamayacak aday Kılıçdaroğlu idi. Ben bunu söyleyince Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun birçok zafiyet noktası vardı. ‘Yok’ demekle bunları kaldıramazsınız. Adaylığı yanlıştı. Mansur Yavaş kazanırdı” dedi.

Haber 2024-03-07 15:04:25

'Kızıma nasıl çıplak fotoğraf atarsın' Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşırtmadı: Yine onlarca mağdur var

Her gün çıkan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Sahte kadın profiliyle erkeklere çıplak fotoğraf atan dolandırıcılar erkeklerden çıplak fotoğraflar istedi. Sonra da başka bir numaradan ulaşıp, 'Sen benim kız kardeşime, kızıma nasıl böyle atarsın' diyerek tehdit etti. En son kendini avukat olarak tanıtan dolandırıcılar bunun karşılığında para istedi. Gerçek avukat isimleri kullanan dolandırıcılar olaydan habersiz başka avukatları da zor durumda bıraktı.

Haber 2024-03-02 09:35:23

Kocaelispor’da Mustafa Gürsel dönemi başladı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kocaelispor’un hedeflerini bildiğini ve bu hedefler doğrultusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyleyen Gürsel, "Benim için en büyük hedef, Kocaelispor ile Süper Lig’de oynamak" dedi.

Spor 20-02-24 18:45

Galatasaray'da Okan Buruk'tan transfer itirafı! ''Sağ bek için hazır bir oyuncu ile anlaştık''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, "Genç oyuncularımıza süre verdik, bu önemli. En büyük sevinçlerden biri bu benim için bu maçta. O da güzeldi. Kazandığımız için sevinçliyiz. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz kupayı kazanmak" dedi.

Spor 06-02-24 23:35

Erkek arkadaşıyla kuyumcu soymaya çalışmıştı! O kadın bakın kim çıktı: Mesleğini Benim için en kolay iş bu diyerek anlatmıştı

Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşıyla İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki bir kuyumcuyu soymaya kalkışan kadının daha önce de gündeme geldiği ortaya çıktı. Başarısız soygun girişimlerinin ardından tutuklanan çift, evlenmek için para bulamadıklarını söylemişti. Kadın şüpheli önceki açıklamasında ise mesleğini anlatırken söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Haber 04-02-24 12:29

İlandaki en yüksek fiyata bakıp fiyat biçiyorlar! İkinci el arabada ‘benim aracım daha temiz’ zammı

İkinci el otomobil satışlarında fiyat dengesi oluşturmak zorlaştı. Son dönemde bireysel satıcılar ile oto galerilerdeki fiyat farklılıkları dikkat çekiyor. Bireysel satıcıların belirledikleri fiyatlar ile oto galeride belirlenen fiyatlar arasında yüzde 20’lik fark oluştu. Şahıstan alınacak ikinci el otomobiller oto galerilere göre daha pahalıya satın alınıyor.

Finans 30-01-24 15:01

İmamoğlu'na eski CHP'li rakip iddiası: Muharrem İnce bugün sessizliğini bozuyor! Benim adaylığım Ekrem beye kesin kaybettirir diyorlar

Yeniden Refah ve DEM Parti'nin yanı sıra önümüzdeki seçimlerin en çok konuşulan partilerinden biri de Muharrem İnce'nin Memleket Partisi. Rekabetin giderek kızıştığı İBB yarışı için İnce'nin de kararını verdiği konuşuluyor. Bir süredir CHP ile yakın temas halinde olan Memleket Partisi'nde gözler bugün İnce'nin yapacağı öne sürülen kritik açıklamaya çevrildi.

Haber 26-01-24 10:51

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'nin acı günü! Bir yıl ara ile dedesini de kaybetti...

En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sunucu sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi'nin geçen yılda anneannesi vefat etmişti.

Magazin 24-01-24 15:00

'Bir ölüm makinesi gibi çalışıyorlar' Türkiye, günlük kişi başına düşen ortalama 17.1 adetle sigara kullanımında dünyada 1. sırada! Uzmanlardan kritik uyarı

Türkiye, kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketim adedi sayısında dünya birincisi olduğu belirtildi. Sigarayı bırakmak isteyenlerin yöneldiği elektronik sigaraların da en az sigara kadar zararlı olduğunu belirten uzmanlar, bazı kesimlerce sigaraya göre masum gösterilmek istenen elektronik sigaraların ‘ağır solunum yetmezliği ile akciğer hasarına yol açtığı’ belirtildi.

Haber 18-01-24 11:12

Eşinin başına şişeyle vurup 11 kez bıçaklayarak katletmişti! Akılalmaz sözler: 'Cani gibi gösteriliyorum, Katil yaftası yedim'

Denizli'de hemşire eşini 11 bıçak darbesiyle öldürmekten yargılanan Murat Tortop'un ifadesi herkesi şoke etti. Kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada eşinin başına soda şişesiyle vurup ardından 11 yerinden bıçakladı. 38 yaşındaki Tortop, "Sürekli cani gibi gösteriliyorum. Bu olaydan en çok zarar gören benim. Katil yaftası yedim" dedi.

Haber 12-01-24 19:21

Miss Universe yarışmasında ülkemizi temsil etmişti! 1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman hayatını kaybetti

Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan ’1952 Türkiye Güzeli’ yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayata gözlerini kapadı. Erman, ülkemizi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti.

Magazin 11-01-24 17:51

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

REYTİNG SONUÇLARI 25 ARALIK 2023: Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım, Safir, Ömer reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 25 Aralık Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 25 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 25 Aralık 2023 Pazartesi günü reyting sonuçları...

Magazin 26-12-23 10:33

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef 22 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 21 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star, Aldatmak gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 21 Aralık reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 22-12-23 08:07

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Şahane Hayatım 20 Aralık reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 20 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 20 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 20 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 21-12-23 08:26

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam 19 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak edildi. 19 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 19 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 19 Aralık Salı günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 20-12-23 08:44

Bursaspor Başkanı Recep Günay: “Bursaspor için ölümü göze aldım”

Olağanüstü Kongre kararı alan Bursaspor’da yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi. Başkan Recep Günay, “Ben ölümü göze aldım. Benim kimle ne kavgam olur. Bursaspor için yaptım. Bu davaları kazansaydık Bursaspor kurtulacaktı” dedi. Daha önce istifa ettiğini ancak vazgeçirildiğini dile getiren Başkan Günay, kongrenin de en geç 24-25 gün sonra olacağını bildirdi.

Spor 19-12-23 17:02

REYTİNG SONUÇLARI 18 ARALIK PAZARTESİ: Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 18 Aralık Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım netleşti. Peki, 18 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 18 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 19-12-23 14:53

Reyting sonuçları açıklandı mı? Altın Kafes, Yargı, Teşkilat 17 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 17 Aralık Pazar günü televizyon ekranlarında Altın Kafes, Yargı, Teşkilat, MasterChef All Star ve Çok Güzel Hareketler 2 gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? Altın Kafes, Yargı, Teşkilat 17 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 18-12-23 08:33

REYTİNG SONUÇLARI 14 ARALIK 2023! 14 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Aldatmak, Sandık Kokusu, MasterChef...

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 14 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Sakla Beni, Aldatmak, Sandık Kokusu, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Aralık 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 15-12-23 11:54

REYTİNG SONUÇLARI 13 ARALIK 2023! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 13 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 13 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin yayımlanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 13 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte 13 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 14-12-23 15:31

12 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 12 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 12 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani, Buz Yolu, Akif ve MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 12 Aralık Salı gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 13-12-23 20:41

Reyting sonuçları açıklandı mı? Safir, Ömer, Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyübi, MasterChef 11 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 11 Aralık Pazartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Safir, Ömer, Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyübi, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 11 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 12-12-23 07:41

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Kirli Sepeti, MasterChef All Star 10 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Aralık Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Magazin 11-12-23 08:34

Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu nereli, kimdir ve kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi

Survivor Hakan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2008-2009 yıllarında 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasında yarıştıktan sonra Kapadokya Düşleri, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kurtlar Vadisi Pusu, Benim Adım Osssman gibi yapımlarda rol alan Hakan Hatipoğlu, birçok kez Survivor'da yarışmıştır.Peki, Survivor All Star 2024 Hakan Hatipoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-12-23 20:03

Dolandırıcıdan dolandırıcılık uyarısı! Sosyal medya gruplarındaki tuzak: Bahis sitesi kullanıcıları dikkat

Son dönemde sosyal medya fenomenleriyle gündemde olan kara para aklama yöntemlerinde en sık başvurulan adreslerden biri de yasa dışı kumar ve bahis siteleri. Dolandırıcılar sosyal medya grupları kurup kiralık hesap arıyor. Hesabını kiralayıp tuzağa düşenlerden Mustafa Kazan "Dolandırıcı olarak görünen de benim" diyerek sitem etti. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcıların itirafları şok etkisi yaratırken bir tanesi de Kazan'ı "Dolandırılma" diye uyardı.

Haber 10-12-23 12:40

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Aralık Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 10-12-23 10:20

İYİ Parti'den istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu için Akşener'den ilginç yorum! Benim gözümde en son ayrılacak arkadaşımdı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu için Meral Akşener'den ilginç bir yorum geldi. Partide son dönemde art arda gerçekleşen istifaları değerlendiren Akşener "Ayşe Sibel hanım, Allah şahittir, herhalde bizim partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim" diye konuştu.

Haber 08-12-23 16:36

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Ne Gemiler Yaktım, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef 7 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 7 Aralık Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak.Dün Ne Gemiler Yaktım, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki 7 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 7 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 08-12-23 11:23

REYTİNG SONUÇLARI 6 ARALIK 2023! Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 6 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Peki, 6 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, Benim Güzel Ailem MasterChef All Star ve Eltilerin Savaşı gibi yapımların ekrana geldiği 6 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 07-12-23 12:06

REYTİNG SONUÇLARI 5 ARALIK 2023: Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş reyting birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 5 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 5 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş gibi yapımların yayınlandığı 5 Aralık 2023 Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 06-12-23 14:21

REYTİNG SONUÇLARI 4 ARALIK 2023: Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyubi, Ömer, Safir reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 4 Aralık 2023 Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyubi, Ömer, Safir gibi yapımların yayınlandığı 4 Aralık reyting sonuçları birincisi hangisi oldu? İşte 4 Aralık 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 05-12-23 11:16

Reyting sonuçları açıklandı mı? Sakla Beni, Bir Derdim Var, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef 30 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 30 Kasım Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Sakla Beni, Bir Derdim Var, Aldatmak, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 30 Kasım Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Magazin 01-12-23 08:48

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dilek Taşı, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman, MasterChef 29 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 29 Kasım Çarşamba gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 29 Kasım reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri?İşte Dilek Taşı, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman, MasterChef gibi yapımların yayınlandığı 29 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 30-11-23 14:23

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 26 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 26 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Dün ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 26 Kasım 2023 Pazar gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 27-11-23 07:42

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star 25 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 25 Kasım Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni ve MasterChef All Star gibi yapımlardan hangisi reyting sonuçları birincisi oldu?

Magazin 26-11-23 11:56

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sakla Beni, Aldatmak, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 23 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 23 Kasım Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 23 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım gecenin birincisi oldu?

Magazin 24-11-23 11:57

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef 22 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Kasım Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 22 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef'in ekrana geldiği 22 Kasım 2023 Çarşamba gününe ilişkin reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 23-11-23 08:30

Reyting sonuçları açıklandı! Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile, Üç Kız Kardeş 21 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 21 Kasım Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 21 Kasım reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 21 Kasım 2023 Salı günü reyting sonuçları...

Magazin 22-11-23 13:52

Manchester United efsanesinden Altay Bayındır'a büyük ayıp! Söylenen söz sonrası Türk taraftarlar mili oyuncuya sahip çıktı

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan fakat henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır'ın sosyal medya yazışması gündem oldu. Altay Bayındır'ın "En sevdiğim kaleci Edwin van der Sar." demesi üzerine Manchester United efsanesi Edwin van der Sar bu yoruma cevap verdi. Van Der Sar, "Selam Altay, yakında Manchester'da görüşüp kalecilik hakkında sohbet edeceğiz ama bileceğin gibi benim favorim hala Andre Onana!" ifadelerini kullandı.

Spor 21-11-23 11:53

Reyting sonuçları açıklandı! Selahaddin Eyyubi, Ömer, Bambaşka Biri, Safir 20 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 20 Kasım Pazartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 20 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, Selahaddin Eyyubi, Ömer, Bambaşka Biri, Safir gibi yapımların ekrana geldiği 20 Kasım 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 21-11-23 10:36

REYTİNG SONUÇLARI 20 KASIM 2023: Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef arasından reyting sonuçları birincisi hangisi oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 19 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 20-11-23 13:40

17 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 17 Kasım Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 17 Kasım Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 18-11-23 12:10

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star 16 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak edildi. 16 Kasım Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Sakla Beni, Bir Derdim Var, Hudutsuz Sevda, MasterChef All Star, Kendi Düşen Ağlamaz ve Aldatmak gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 16 Kasım 2023 Perşembe günü reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 17-11-23 10:37

REYTİNG SONUÇLARI 15 KASIM 2023: Dilek Taşı, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 15 Kasım Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 15 Kasım reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Dilek Taşı, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman, MasterChef All Star, Benim Güzel Ailem, Tarzan Rıfkı ve En büyük Şaban gibi yapımların ekrana geldiği 15 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 16-11-23 14:53

REYTİNG SONUÇLARI 14 KASIM 2023: Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile, Üç Kız Kardeş arasından reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları merak edildi. 14 Kasım Salı gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 14 Kasım reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Kasım 2023 Salı günü reyting sonuçları...

Magazin 15-11-23 12:10