Gizem Arıkan Haberleri

EDHO’nun yıldızı Gizem Arıkan'dan şaşırtan Acun Ilıcalı paylaşımı: “Acun abi Almanya’dan geldim rap yapacağım”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Didem karakteriyle tanınan Gizem Arıkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. EDHO'nun güzel oyuncusu son olarak yaptığı Acun Ilıcalı paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

Magazin 12-07-2022 12:32

İçimizdeki Ateş'in Bahar'ı Gizem Arıkan Instagram pozlarıyla olay yarattı! Güzelliğiyle mest etti...

İçimizdeki Ateş dizisinde canlandırdığı Bahar karakteriyle herkes tarafından merak edilen bir isim haline gelen Gizem Arıkan, güzelliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Instagram hesabından sık sık özel hayatıyla ilgili pozlar paylaşan başarılı oyuncu, güzelliğiyle göz kamaştırıyor.

Magazin 28-06-2022 11:37

İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 30-05-2022 12:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Dido'su Gizem Arıkan'ın metrobüs paylaşımı! Çile bülbülüm çile

2015'te ekrana gelmeye başlayan ve geçtiğimiz yıl ani bir şekilde ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Dido'su Gizem Arıkan, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Oyunculuk performansıyla konuşulan isimden şaşırtan bir metrobüs paylaşımı geldi.

Magazin 24-03-2022 14:28

Gizem Arıkan

Gizem Arıkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gizem Arıkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.