Haber Spikeri Haberleri

Haber sunucusu canlı yayında orta parmak hareketi çekerken yakalandı! Fark ettiğinde ise sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı

BBC sunucusu Maryam Moshiri, Çarşamba günü öğle haberlerini sunmak için kamera karşısına geçti. Canlı yayında olduklarını fark etmeyen Moshiri kameraya doğru orta parmağını uzatarak el hareketi yaptı. O anlar televizyonda yer aldıktan sonra sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 07-12-2023 11:35

Fiyatlar haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci'yi de isyan ettirdi! Anısı canlı yayına damga vurdu: Ekmek alayım dedim 72 lira...

Tv100 ekranlarında Gün Uyanıyor programını sunan Ela Rumeysa Cebeci'nin ekmek fiyatlarına isyan ettiği anlar canlı yayına damgasına vurdu. Siyez ekmeğinin fiyatına inanamadığını söyleyen deneyimli sunucu 'olacak iş değil' diyerek ekmeği kasada bıraktığını anlattı. O anlar hem izleyicilerin hem de sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Magazin 02-11-2022 15:15

Mikrofonu kasırgadan korumak için prezervatif kullanan TV muhabiri gündem oldu!

ABD'nin Florida eyaletinde etkili olan Ian Kasırgası bölgede büyük paniğe neden oldu. Sel ve yıkıma neden olan kasırganın, Florida'nın merkezine hareket etmesi ve daha fazla hasara sebep olacağı öngörüldüğü aktarıldı. Neredeyse kasırga kadar dikkat çeken bir başka şey ise, kasırgaya ilişkin haberleri aktaran bir TV muhabirinin mikrofonu korumak için seçtiği ilginç yöntem oldu.

Trend 29-09-2022 11:29

Haber Spikeri

Haber Spikeri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haber Spikeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.