Kiz Bebek Tulum Haberleri

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-25 19:23:54

Boşanacakları söyleniyordu! Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel lüks tekneleriyle tatilde

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri çıkan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Son olarak bebek bekledikleri iddia edilen ünlü çift lüks tekneleriyle tatile çıktı. Zeynep Demirel'in paylaştığı o karelere kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 2024-07-24 12:50:59

İspanya'da sahilde güneşlenirken üzerine taş düşen bebek hayatını kaybetti! Babası ise yaralı

İspanya'nın İbiza bölgesinde tatil yapan baba ve iki aylık bebeği kabusu yaşadı. İkili sahilde güneşlendikleri sırada taşlar düştü. Sağlık çalışanları olay yerine gelerek baba ve iki aylık bebeğine müdahale etti. Helikopterle baba ve küçük kızı hastaneye kaldırıldı. Hastanede ismi açıklanmayan 2 aylık bebek hayatını kaybetti.

Trend 2024-07-19 08:27:27

Hamile olduğunu düşünen kadın bebeğinin durumunu öğrenmek için hastaneye gitti! Gerçek çok farklı çıktı: Bebek değil tümörmüş

Rusya'da bir kadın hamile olduğunu düşünerek hastaneye gittiğinde hayatının en kötü sürprizini yaşadı. Genç kadın acil ameliyata alındı ve yumurtalığında tümör olduğu ifade edildi. Cerrahlar kadının karnından 50 cm uzunluğunda ve 45 cm genişliğinde bir tümör çıkartıldığını söyledi.

Trend 2024-07-18 14:35:25

Ankara'da şoke eden olay! 10 aylık bebek aniden kusmaya başladı, ortaya çıkan gerçek yürekleri ağza getirdi

Çengelli iğneyi ucu açık bir şekilde yutan 10 aylık kız bebeğin, getirildiği Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan hızlı müdahale sayesinde hayatı kurtarıldı.

Haber 17-07-24 12:16

Dikkatsiz kepçe operatörü sağlam binayı yıktı! Besra Lina bebek 25 dakikayla kurtuldu

Sultangazi'de eski bir bina kentsel dönüşüme girdi. Ancak yıkımı esnasında iddiaya göre kepçe operatörü komşu binanın duvarını da yıktı. 4 aylık Besra Lina bebek ile komşuları büyük facianın eşiğinden döndü. İşte detaylar...

Haber 15-07-24 21:26

Ünlü oyuncu Burcu Biricik'in mutlu günü! Luna bebek dünyaya geldi

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne oldu. Doğumu İstanbul'da yapan güzel oyuncu kızı Luna'ya kavuştu.

Magazin 15-07-24 17:36

Sadece yüzde 10 indirim yapabilmişlerdi! Pahalı fiyata ‘araştırıp ucuzunu bulun’ önerisi… Esenler ve Bebek örneği dikkat çekti

Bodrum, Çeşme fahiş fiyatlar nedeniyle bu yaz bomboş kaldı. Ancak büyükşehirlerde de fiyatlar çok farklı değil. Vatandaşlardan tepki gören restoran ve kafeler yaptıkları zamma karşın sadece yüzde 10’luk indirim yapabildiler! Maliyetler sebep gösterilirken yüksek fiyatlar için adımı da tüketiciden bekleyen sektör temsilcileri, turistik yerlerin her zaman daha pahalı olacağını, tüketicinin bütçesine göre yerlerde yemek yemesi gerektiğini dile getirdiler ve ‘araştırın’ önerisini sundular…

Finans 15-07-24 11:19

Erzurum'da heyelan faciası! Sürüklenen araçtaki anne öldü, bebeği ise aranıyor

Erzurum'da şiddetli sağanakta heyelan faciası yaşandı. Olayda 1'i bebek, 5 Suriye uyruklu kişinin bulunduğu araç, Tortum Çayı'na sürüklendi. Araçtaki 3 kişi kurtulurken, akıntıya kapılan annenin cansız bedenine ulaşıldı. 8 aylık bebeği ise arama çalışmaları sürüyor.

Haber 14-07-24 14:06

Avcılar'da trajik olay! Bebeği poşet içerisine bağlayıp bırakmışlar

Avcılar'da çöp konteynırı yanında poşete konulmuş bebek bulundu. Yeni doğduğu tahmin edilen bebek hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bebeği bırakan kişi yada kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Haber 12-07-24 20:37

Boşanacakları söylenmişti... Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel'den 3. bebek müjdesi

Geçtiğimiz ay boşanma aşamasında oldukları konuşulan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Ünlü çiftin şimdi de bebek beklediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre; Zeynep Sever Demirel 3. kez hamile...

Magazin 11-07-24 09:07

Bir günde hayatı değişti! 9 aydır hamileydi, sezaryene alınınca öğrendi!

Hamile olduğundan habersiz bir sabah, tuhaf bir karın ağrısıyla uyanınca genç kadın soluğu hastanede aldı. Hastanede yapılan tetkiklerin hemen ardından doğuma alınınca neye uğradığını şaşırdı. Sağlık işlemlerinin ardından elinde bir bebek ile eve döndü.

Haber 05-07-24 09:51

1 yaşındaki bebeğe vantilatör faciası: Uzmanlar uyardı: “1 ayda 4-5 hastamız oldu”

İstanbul’da 1 yaşındaki bebek vantilatöre elini sokmaya çalışınca parmağın tamamına yakını kesilirken kemiğinde kırık meydana geldi. Küçük çocuk hemen ameliyata alınarak parmağı dikilirken El Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Egemen Ayhan, dikkat edilmesi konusunda vatandaşları uyararak, "Vantilatörler havaların ısınmasından dolayı sık kullanılıyor, arasına parmaklarını sokan çocuklarla karşılaşıyoruz, son 1 ayda 4-5 tane hastamız oldu” dedi.

Haber 05-07-24 08:32

'Taş Bebek' Gönül Yazar, Bülent Ersoy ile 'erkekken...' deyip ilişkisini anlattı! Öpüşme fotoğrafını yayınlayıp sözleriyle şaşırttı! 'Nasıl yapışmışız, vantuz balığı gibi'

"Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Gönül Yazar, 1974 yılında İzmir’de Bülent Ersoy ile öpüştükleri fotoğrafı yayınlayıp Ersoy ile ilişkisini anlattı. Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden ki önceki hallerini anlatan Yazar 'Keşke hep öyle kalaydı...' diye konuştu.

Magazin 02-07-24 09:00

Aydın'da acı olay! Evdeyken başına mermi isabet eden bebek hayatını kaybetti

Aydın'ın Söke ilçesinde acı bir olay yaşandı. Düğün konvoyundan ateşlenen mermi, evde annesiyle birlikte oynayan bebeğin başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan 11 aylık bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 01-07-24 19:54

Tanesini 20 bin TL'ye satıyorlar! Kadınlara gelir kapısı oldu... Japonya'dan birincilik bile geldi

Ardahan'ın Damal ilçesinde yaşayan Gülfidan Atmaca tarafından yaklaşık 50 yıl önce yapımına başlanan Damal bebek, yöre kadınları için gelir kaynağı oldu. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan aile sosyal destek kurslarına katılan kadınlar, usta öğreticilerden hem Damal bebeği yapmayı öğreniyor, hem de ürettikleri bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. Damal bebekler, 800 ile 20 bin lira arasında alıcı buluyor.

Kadin 28-06-24 10:12

TV yayın akışı 28 Haziran 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

28 Haziran 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Haziran 2024 Cuma akşamı Aranan Adam, Arka Sokaklar, İstila: Zamanın Sonu, Düğün Dernek, Bebek Firarda, Müstakbel Damat ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 28-06-24 07:47

Bebek kamerasından kocasının mesajlaşmasını yakaladı! Hepsini tek tek okudu... İnanılmaz bir acemilik

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde bir kadın bebek kamerasına baktığı sırada kocasının bebeklerinin yanında mesajlaştığını gördü. Fark etmeden kameranın açısına telefonunu getiren adam ise hiçbir şeyden habersiz mesajlaşmaya devam etti.

Trend 27-06-24 07:55

Son derece nadir görülüyor! 9 yıldır başka bir yılanla temas halinde değildi... Bakire doğumla 14 bebek doğurdu

City of Portsmouth College Üniversitesi'ndeki personel ve öğrenciler, Ronaldo adlı 1,8 metrelik Brezilya gökkuşağı boa yılanının nadir görülen bir "bakire doğum" yapıp 14 bebek doğurmasının ardından yaşadıkları şoku dile getirdi. Olay son derece nadir görülürken dünyanın bu bilim olayını manşetlerden duyurdu.

Trend 26-06-24 10:04

1 ay önce anne olan Yıldız Çağrı Atiksoy tatil pozlarını paylaştı! Fit hali şaşırttı

İki yıl önce İzmir'de evlenen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Yaklaşık bir ay önce anne olan ünlü oyuncudan tatil fotoğrafları geldi. Ünlü ismin fit haline yorum yağdı.

Magazin 25-06-24 11:45

Ebeveynleri tedirgin eden olay! Güpegündüz sokak ortasında 12 yaşındaki çocuğu ve yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı

İngiltere'nin başkenti Londra'da kimliği belirlenemeyen bir adam 12 yaşındaki bir erkek çocuk ve bebek arabasında bulunan yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan kaçırma girişimi bölgede yaşayan ebeveynlerde tedirginlik yarattı. Polis adamın her yerde arandığını söyledi.

Trend 23-06-24 11:03

Diletta Leotta bebek yaptıktan sonra Loris Karius ile evlendi! Gelinlikteki o detay olay oldu

Can Yaman ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Diletta Leotta gönlünü Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'a kaptırmıştı. Kısa süre önce doğum yapan Diletta Leotta ve Loris Karius evlendi. İşte düğünden ilk kareler...

Magazin 23-06-24 07:50

Değişimiyle gündemdeydi! Yonca Evcimik havuzun içinde poz verdi! 'Fedon'a rakip mi geliyor?'

90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik geçtiğimiz ay bebek kordonundan kök hücre yaptırdığını açıklamış ve değişimiyle çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı şimdi de havuz içerisindeki pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-06-24 14:55

19'luk teyzeden yeğene hayat hediyesi! 'Geç kalınsaydı bebek kaybedilirdi'

İkiziyle daha anne karnındayken karaciğer nakli gerekeceği söylenen 11 aylık Eren Aslan bebeğe, 19 yaşındaki teyzesi Hayat, donör oldu.

Haber 14-06-24 14:56

İzmir'de karaciğer yetmezliği yaşayan bebek, teyzesinden yapılan nakille sağlığına kavuştu

İzmir'de karaciğer rahatsızlığı bulunan 1 yaşındaki bebeğe, 19 yaşındaki teyzesinden alınan doku nakledildi.

Yurthaber 14-06-24 10:11

Samsun'da iki fabrikada etkili olan yangın söndürülmeye çalışılıyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen fabrikada çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

Yurthaber 14-06-24 10:09

Anne adayları dikkat! Kurban Bayramı'nda dikkat etmeniz gereken 5 madde

Kurban bayramına sayılı günler kala et tüketimi konusunda özellikle hamilelerin çok dikkatli olmaları gerektiğini belirten Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Önder Sakin; anne ve bebek sağlığı açısından 5 öneride bulundu.

Kadin 14-06-24 07:27

Süt dolu kovaya düşmüştü... 14 aylık bebekten kahreden haber

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde süt dolu kovaya düşen bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 13-06-24 11:09

Böyle canilik görülmedi! Rögar kapağının yanında doğum yapan anne bebeğini kanalizasyona atmak istedi...Kedi ağlamasına benzer sesler duydum

Tayland'ın Buriram eyaletinin Khaen bölgesinde ismi açıklanmayan yeni doğmuş bir bebek rögar kapağının yanında terk edilmiş halde bulundu. Bebeğin ağlama seslerini duyan 68 yaşındaki Banharn, "Kedi ağlamasına benzer sesler duydum. Dikkatle takip ettim sesi ve bir torbanın içinde terk edilmiş erkek bebeği buldum. Rögar kapağını açmaya çalıştığını düşünüyorum. Beceremediği için yanına bırakmış" dedi.

Trend 13-06-24 11:09

Cani anne kedi taşıma çantasına koyduğu 21 aylık bebeğini pencereden aşağıya attı! Ağlama sesini duyna komşular polise haber verdi

Almanya'nın başkenti Berlin'de ismi açıklanmayan 21 aylık bir bebek kedi taşıma çantasının içinde balkonun altına ağlarken bulundu. Komşuların ağlama sesini duyarak polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kolları ve bacaklarında kırıklar bulunan 21 aylık bebeği kurtardı. Olaya ilişkin olarak bebeğin annesi gözaltına alındı.

Trend 12-06-24 15:22

Bebeğin kanında uyarıcı madde çıktı! Annesi elleriyle öldürmüş... Tren rayları kenarında poşetteki bebek cesediyle ilgili yeni gelişme

Adana'da tren rayları kenarına bırakılan poşette cansız bedeni bulunan yeni doğmuş bebeğin, annesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Anne hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Annenin uyarıcı madde içip bebeğin doğumuna neden olduğu belirtilen iddianamede, bebeği doğurduktan sonra elleriyle öldürdüğü belirtildi. İddianamede "Kanında uyarıcı madde bulunduğu, ölümünün künt kafa travmasına bağlı beyin kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir" denildi.

Haber 10-06-24 15:51

Oyun oynarken süt kovasına düşen bebek ölümle burun buruna: Kayseri'de feci olay

Kayseri'de 1,5 yaşındaki bebek L. B., balkondaki süt dolu kovanın içine düştü. Bilinci kapanan bebeğinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber 09-06-24 16:54

Otobüs durağında plastik poşet içinde bebek cesedi bulundu! 'Kasıtlı kürtaj' iddiası dikkat çekti.. '6 ila 7 aylık erkek bebek'

Tayland'ın Phitsanulok bölgesinde otobüs durağının yakındaki bir alanda plastik poşet içinde bir bebek cesedi bulundu. Olaya ilişkin olarak soruşturma başlatan yetkililer olası bir erken doğum veya kasıtlı kürtaj şüphesini araştırdıklarını ifade etti.

Trend 08-06-24 09:37

Bebek kordonundan kök hücre yaptırmıştı... Yonca Evcimik estetiklerini tek tek saydı! Ünlü sunucu inanmayıp yeniden sordu

90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik geçtiğimiz ay bebek kordonundan kök hücre yaptırdığını açıklamış ve değişimiyle çok konuşulmuştu. Evcimik, şimdi de canlı yayında estetiklerini tek tek saydı...

Magazin 04-06-24 15:06

6 haftalık bebeği ve köpeğini aynı odada bıraktı! Beşiğinde uyurken bir anda saldırdı... Minik bebek parçalanarak öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinde Mansoor ailesi kabus dolu anlar yaşadı. 6 haftalık bebekleri Ezra ile 8 yıldır sahibi oldukları Husky cinsi köpeklerini aynı odada bırakan aile sesleri duyarak geri geldiklerinde kabus dolu bir manzarayla karşılaştı. Aile köpeklerinin beşiğinde uyuyan bebeklerine saldırdığını ve onu parçalayarak öldürdüğünü ifade etti.

Trend 01-06-24 09:08

Canlı yayında 'satılık bebek' skandalı! Stüdyoda sinirler gerildi, gerçeği Esra Erol ortaya çıkardı

Sabiha Dönmez bundan 8 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen bir bebeği evlatlık edindiğini öne sürüyordu. İddiasına göre bebek yıllar sonra biyolojik ailesi tarafından tehditle alınmak istendi. Ancak iddiaların perde arasından korkunç bir 'satılık bebek' skandalı çıktı.

Haber 31-05-24 08:47

“Hamilelik yogası hem anne hem de bebek için faydalı”

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gamze Keleş, hamilelik yogasının hem anne hem de bebek için faydalı olduğunu söyledi.

Kadin 28-05-24 14:58

Kaldığı otelin girişinde doğum yaptı! Bebeğe, ilk müdahaleyi yapan kadın polisin ismini verecekler

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde doğum sancıları başlayınca kendi imkanlarıyla hastaneye gitmek isteyen Suriye uyruklu Rama J. (23), kaldığı geçici konaklama statüsündeki otel girişinde kendini yere bıraktı. Gelen sağlık ekiplerinin burada yaptırdığı doğumla Rama J. sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Ailenin bebeklerine, anneye ilk müdahaleyi yapan kadın polisin adı olan Gonca ismini verecekleri öğrenildi.

Haber 25-05-24 13:14

2 günlük bebekken dudaklarından öpüldü! Hayatı kabusa döndü: Enfeksiyon beyin sıvısına girdi ve beynine saldırdı

Sekiz yaşındaki Breelyn sağlıklı ve mutlu bir bebek olarak doğdu, ancak henüz iki günlükken onu görmek için ziyarete gelenler tarafından sevilirken bir enfeksiyon kaptı. Breelyn'in annesi henüz iki günlükken bir kişinin onu dudaklarından öpmesinden sonra kızının kaptığı enfeksiyonun beyin hasarına neden olduğunu dile getirdi.

Trend 25-05-24 10:25

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un kızları dünyaya geldi! Bakın ismini ne koydular

İki yıl önce İzmir'de dünyaevine giren Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti. Çiftin kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çift bebeklerine ise Mira Milena adını verdi.

Magazin 21-05-24 15:24

Aileler Yarışıyor'un sunucusu Asuman Krause son görüntüsüyle gündem oldu! 'Bebek mi, göbek mi?'

Eski manken ve sunucu Asuman Krause şimdilerde 360 Tv ekranlarında yayınlanan ‘Aileler Yarışıyor’ programı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sempatik halleri ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim son görüntüsüyle sosyal medyayı salladı. Krause'yi görenler 'Bebek mi, göbek mi?' diye sordu.

Magazin 21-05-24 14:58

Çitos Efe'den sonra 'Çakıl bebek Nisan' da ortaya çıktı! Çok güzel ve minnoş oldun

Çocuktan Al Haberi programının minikleri büyüyor. Son olarak Çitos Efe'nin son hali ortaya çıkmıştı. Şimdi de Çakıl bebek Nisan olarak tanınan Nisan Aktaş'ın son pozları dikkat çekti.

Kulis 20-05-24 14:39

Hollandalı araştırmacılar tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti: Organ nakli ve tüp bebek tedavisi için umut veriyor

Hollandalı bilim insanları, bugüne kadar gizemli bir konu olan tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti.

Yurthaber 20-05-24 07:53

9 aylık bebeğin ölümle burun buruna geldiği korkunç anlar! Ağaç devrilerek karyolasının üzerine düştü.... Saniye saniye bebek monitörüne yansıdı

Avustralya'nın Sidney şehrinin Avalon Beach bölgesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek evin çatısına çarptı. Çatıdan içeri giren ağaç 9 aylık bebeğin karyolasına çarptı. Küçük Ned olayı ufak sıyrıklarla atlatırken ailesi durumu mucize olarak değerlendirdi.

Trend 17-05-24 15:33

Bebek arabasından külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri 180 milyon lira

İstanbul Havalimanı'nda altın kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri, uluslararası suçların önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi. Yakalanan altının piyasa değerinin yaklaşık 180 milyon lira olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 13:40

Bebek gibi kokmak istiyorsan bu 3 maddeyi yap!

Bebek gibi her daim güzel kokmak, birçok insanın arzuladığı bir durumdur. Bebeklerin doğal kokusu, temizlik ve tazelik hissi verir. Eğer siz de her zaman güzel kokmak istiyorsanız, bu üç maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 13-05-24 15:43

Siverek’te sokağa terk edilmiş bebek bulundu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kundakta sokağa terk edilmiş halde bulunan bebek korumaya alındı. Yeni doğduğu belirlenen erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bırakan kişinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Haber 12-05-24 00:47

Yonca Evcimik, genç görünümünün sırrını açıkladı: Bebek kordonundan...

60 yaşındaki Yonca Evcimik son dönemde yüzündeki değişimle dikkat çekiyor. Evcimik, son olarak genç görünümünün sırrını açıkladı. Evcimik, "Estetik ameliyatı olmadım. Vitaminlerle hücrelere likit dolgu yapılıyor" dedi.

Magazin 11-05-24 10:47

Down sendromlu doğmuştu! Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat cezası

Kocaeli’de bebek bekleyen çift, hamilelik sürecinde başvurdukları özel hastanede dörtlü tarama testi talep etti. İstedikleri testlerin yaptırılmadığını iddia eden çift, doğumun ardından bebeklerinin down sendromlu olduğunu öğrendi. Hastaneye ve gebelik durumunu takip eden doktora dava açan çifte, 8 yıllık hukuk mücadelesinin ardından emsal niteliğinde karar verildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 21:10