Kolesterol Düşüren Yiyecekler Haberleri

O hastalar için tehlike arz ediyor! Sonunuzu getirebilir, bu besinleri tüketmeden önce bir daha düşünün

Birçok besin fazla tüketildiği takdirde sağlığa çeşitli zararlar verebiliyor. Yararlı olduğu düşünülerek tüketilen yiyeceklerin bazı hastalar için risk oluşturduğunu belirten uzmanlar, uyarıda bulundu.

Haber 11-09-2023 14:05

Sofralarınızdan eksik etmeyin: En güçlü antioksidan! Sessiz katile karşı koruyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Bu sebeple yemeklere katılan malzemelere oldukça önem vermek gerekiyor. Öyle bir besin var ki vücudu hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. Sessiz katil olarak bilinen yüksek kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor. Uzmanlar bu besini yemeklerinize eklemeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 19-12-2022 12:26

Bir numaralı ölüm sebebinin en büyük düşmanı: Kolesterol seviyesini düşürür, kalp hastalıklarına karşı korur, uzun yaşamanızı sağlar

Milyonlarca insan vücudunda yüksek ve tehlikeli kolesterol seviyelerine sahiptir. Bunların üçte birinden fazlası kalp hastalığına yakalanma riski altındadır. Mevcut haliyle, kalp hastalığı bugün dünyada önde gelen ölüm nedenidir ve bu nedenle, daha uzun yaşamak için hastalık riskinizi azaltmanın yollarını bulmaya kesinlikle değer. Bazı besinler sayesinde yüksek kolesterolü düşürerek sağlığınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Haber 12-10-2022 19:09

Kolesterol Düşüren Yiyecekler

Kolesterol Düşüren Yiyecekler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kolesterol Düşüren Yiyecekler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.