Kpss Zor Muydu Kolay Miydi Haberleri

Sufle tarifi: Sufle nasıl yapılır?

Dünya mutfağından olan ve Fransa’dan tüm dünyaya yayılarak Türk mutfaklarına da girmeyi başaran sufle, yapımı zor bir tatlı olarak bilinse de aslında son derece pratik bir tatlıdır. Bu tatlı birkaç püf noktasına dikkat ederek hızlıca yapılıp servis edilebilir. Tencerede yapılan bu kolay sufle tarifine mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 2024-04-25 23:37:33

MİT, MOSSAD'ın ardından Fransız istihbaratını gözüne kestirdi! Türkiye'yi zor durumda bırakmak isteyen ajanlar cezaevine gönderildi

MİT, son dönemlerde Türkiye'de boy göstermek isteyen yabancı ülkelerin istihbarat servislerini hedefine aldı. Önce Mossad'ın yapılanması çökertildi. Ardından da Fransız istihbaratının hücre yapılanması tespit edildi. Fransızların Türkiye'deki yabancı uyruklu ajanlarına ise kolay iltica vaadi verdiği ortaya çıktı. MİT'i başarılı operasyonu sonucu Türkiye'yi zor durumda bırakmak için belge toplayan ajanlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 2024-02-20 10:35:39

Pratik Alman pastası tarifi: Pratik Alman pastası nasıl yapılır?

Çeşitli ülkelerin mutfaklarından doğan ve kısa süre içinde tüm dünya mutfaklarında kendine bir yer edinen birçok tarif vardır. Bunlardan biri de adını doğduğu ülkeden aldığı bilinen Alman pastasıdır. Zor olduğu zannedilse de çok pratik bir tarifi ve kolay bulunan malzemeleri olan Pratik Alman pastasını eğer isterseniz siz de evinizde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 2024-02-08 01:49:22

Canlı yayında ortam gerildi! Ali Eyüpoğlu Ailesi çok zengin değil miydi? deyince Selin Ciğerci yayına bağlandı: Hayırdır böyle gülerek konuşuyorsun sen?

Müge Dağıstanlı ve Ali Eyüboğlu'nun sunduğu “Aramızda Kalmasın” programında Selin Ciğerci'nin açıklamaları konuşuldu. Ali Eyüpoğlu "Ailesi çok zengin değil miydi?" deyince zor günler geçiren Ciğerci yayına bağlanarak isyan etti.

Magazin 2024-01-25 13:40:13

Diğer Haber Etiketleri

püf noktası tarifi sufle sufle tarifi sufle tarifi tencerede MİT istihbarat Fransa iltica bir tarifi tarif alman pastası anne Selin Ciğerci pandispan pasta kreması pasta kreması tarifi pastacı kreması yaş pasta Kilo vermek zerdeçal karabiber portakal keten tohumu damacana pompası şarjlı damacana pompası sleepy tüy toplayıcı kedi tüy toplayıcı silikon kalıp limon sıkacağı termometre dijital termometre uyku alarm Göz lohusa lohusalık lohusalık dönemi Yavuz Ağıralioğlu seçim KPSS kpss öabt Ordu ağaç kiraz ağacı temizlik su şişesi cam şişe kavanoz biberon yks ayt saat kaçta ayt saat kaçta bitecek ayt saat kaçta bitiyor ÖSYM yks soruları lgs sonuçlar saat kaçta açıklanacak Gelinim Mutfakta seyahat seyahat - tatil seyahat çantası pizza pizza tarifi pizza nasıl yapılır pratik pizza hamuru domates çorbası zuhal topal la yemekteyiz domates çorbası nasıl yapılır kan grubu kan vermek arnavut ciğer tarifi arnavut ciğeri arnavut ciğeri tarifi arnavut ciğeri nasıl yapılır Manisa cinayet leziz buharlı pişirici deprem Malatya kadayıf karamelize ekmek kadayıfı ekmek kadayıfı tarifi nasıl yapılır mon hamilelikte baş ağrısı nasıl geçer hamilelikte baş ağrısına ne iyi gelir trafik cezaları 2022 trafik cezalari trafik cezası eo kadın para tiktok yöntem tasarruf para biriktirme para biriktirme yolları nasıl para biriktirilir hediye Trivia Quiz düğü salamura nasıl yapılır hindi hindi tarifi püf noktaları eyeliner göz kalemi makyaj teknik kolay ağlayan pasta yapımı pasta ağlayan pasta ağlayan pasta nasıl yapılır ağlayan pasta tarifi orgazm cinsel ilişki seks G noktası trend çıkma teklifi iltifat kırmızı kırmızı oje Teori erkek Aşk boyoz boyoz nasıl yapılır boyoz tarifi boyoz yapılışı yufka İzmir kahvaltı tarım kredi kooperatifi market Bakkal kestane kestane yapılışı kestane evde nasıl yapılır evde kestane nasıl pişirilir evde kestane pişirme evde kestane yapımı sokak közde kestane pilav tarifi klasik sade pilav tarifi sade pilav tarifi pilav pilav için en iyi pirinç pilav nasıl yapılır fırın makarna tarifi ardanın mutfağı fırın makarna arda arda fırın makarna güveçte fırın makarna fırında makarna fırında makarna tarifi banyo temizliği banyo ürünleri banyo saray sarması saray sarması tarifi saray sarmasının tarifi Hindistan cevizi sultan sarması sultan sarması tarifi profiterol profiterol tarifi çikolata tatlı İtfaiye Kırklareli bodrumspor Manisa FK Muğla spor toto 1.lig eş anlamlısı eş anlamlı kelimeler ruj hile leke giderici aseton oksijenli su sirke deterjan saç spreyi

Enfes yaş pasta kreması tarifi! Evde pratik pasta kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Özel günler ve doğum günleri denince akla ilk gelenlerden biri de kutlamaya renk katacak yaş pasta oluyor. İç malzemesi ve dış süslemeleriyle birbirinden farklı pasta çeşitleri yapılabiliyor. Evde yaş pasta yapabilmek için temel ihtiyaçlar pastanın keki ve kreması oluyor. Yaş pasta kreması hazır pastalara bakıldığında yapımı zor gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Peki, evde nefis pastacı kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 22-01-24 18:02

Sadece 2 ayda 20 kilo verdiren karışım! Her sabah aç karnına tüketildiğinde inanılmaz sonuç veriyor

Fazla kilo problemi kadın, erkek fark etmeksizin bir çok kişinin muzdarip olduğu bir durum. Sağlıklı beslenme ve diyetle kilo vermek kolay gibi görünse de istikrarlı bir şekilde devam edebilmek bazen zor olabiliyor. Eğer siz de kilo verme serüveninizi hızlandırmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 13-01-24 11:19

Bu etkiye bu fiyat, sudan ucuz! diyeceğiniz 250 TL altı hayat kolaylaştıran ürünler

Günümüzde ucuz ve kaliteli ürünler bulmak oldukça zor olsa da sizin için seçtiğimiz 250 TL altındaki bu fiyat performans şampiyonlarıyla günlük yaşamınız artık çok daha kolay hale geliyor. Otomatik damacana pompasından nem ve sıcaklık ölçere, spreyli yağdanlıktan araç için temizlik setlerine kadar pek çok kullanışlı ürünü bir araya getirdik. Pratik ve bütçe dostu çözümleriyle günlük yaşantınıza konfor katacak on ürüne gelin birlikte bakalım.

Haber 12-01-24 17:22

Alarm ertelemeye son! Hızla uyanmak için yapılması gerekenler

Sabahları alarm çaldığında "sadece 5 dakika daha uyuyayım" düşüncesiyle alarmı ertelemek uyanmanıza daha da zorluk katıyor. Alarmı ertelemek yerine daha kolay uyanmak güne daha enerjik ve verimli bir şekilde başlamanıza yardımcı olabilir. Sabahları sıcacık yatağınızdan kalkıp uyanmak zor geliyorsa yapmanız gerekenleri haberimizde derledik.

Kadin 12-01-24 12:28

Lohusa mıyım? Lohusalık belirtileri nelerdir?

Anne olan birçok kadın için hamilelik süreci nasıl ki farklıysa doğum sonraki süreçte farklı olabilmektedir. Kimi kadınlar gerek gebelik gerekse lohusalık dönemini daha hızlı ve kolay atlatırken kimi kadınlar için ise bu süreçler çok daha zor ve çekilmez bir hal alabilir. Özellikle doğumdan sonraki süreç genel olarak her kadın için son derece hassas bir dönemdir. Lohusalık süreci kendini birtakım belirtilerle göstermektedir. Peki, lohusalık belirtileri nelerdir?

Kadin 18-10-23 19:52

Yeni parti geliyor! Yavuz Ağıralioğlu kolları sıvadı, canlı yayında açıkladı: 'Tayyip Bey'i çok iyi izliyorum'

İYİ Parti'den sert sözlerle ayrılan eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti için kolları sıvadı. Katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, "Partiyi kurmak kolay ancak milletin kalbine kurmak zordur. Zor olanı yapacağız, milletin umuduna kuracağız partiyi" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından takip ettiğini belirten Ağıralioğlu, "Ben Tayyip Bey'e çok iyi bakıyorum. Yani onu iyi izliyorum" diye konuştu.

Haber 28-09-23 09:22

KPSS SINAV YORUMLARI 2023: KPSS ÖABT soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS sınav soruları nasıldı?

KPSS ÖABT sınavı yorumları merak ediliyor. Yüz binlerce öğretmen adayı KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumuna katıldı. ÖSYM tarafından organize edilen KPSS A Grubu Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da, KPSS Alan Bilgisi oturumları ise 29 Temmuz- 30 Temmuz'da gerçekleşti. KPSS ÖABT oturumu bugün (6 Ağustos 2023) gerçekleştiriliyor. Peki, 2023 KPSS ÖABT soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS sınav soruları nasıldı?

Egitim 06-08-23 14:46

İlk kez görenler şaşırıyor! 11 yıldır... Kolay yolu seçmedim, zor olana karar verdim

Ordu'da yaşayan 64 yaşındaki emekli öğretmen Necmettin Usta, evini yapacağı yerde bulunan baba mirası kiraz ağacını kesmeye kıyamayınca ağacı balkonundan geçirdi. Ustaların ve vatandaşların ‘bu şekilde eve zarar’ demesine rağmen evini inşa eden ve 11 yıldır balkonunda ağaç ile yaşayan Necmettin Usta, ağacın bakımlarını da yapıyor. Evin balkonundan geçen ağacı ilk kez görenlerin şaşırdığını da söyleyen Necmettin Usta, "Kolay yolu seçmedim, zor olana karar verdim" diye konuştu.

Haber 03-08-23 11:31

Uzun şişeleri, vazoları, biberonları nasıl rahatlıkla temizleyebilirsiniz? İşte püf noktaları

Günlük hayatta pek çok araç gereci bulaşık makinesinde ya da sünger kullanarak elde yıkıyoruz. Dekoratif objeler ve bebek biberonları da sık sık yıkanan ürünler arasında yer alıyor. Ancak bulaşık makinesinde ya da elde yıkasak bile şişe ve vazoların dip kısımlarında kir ve lekeler kalabiliyor, daha da önemlisi yeterince temiz olmayabiliyorlar. Elbette temizlenmesi zor şişeleri tertemiz hâle getirmenin de son derece kolay ve etkili yolları var!

Haber 01-08-23 18:05

KPSS 2023 SINAV YORUMLARI: KPSS A Grubu ve Öğretmenlik soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS Alan Bilgisi soruları nasıldı?

KPSS 2023 sınav yorumları merak ediliyor. KPSS maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Bu yılın KPSS alan bilgisi sınavının ilk oturumu bugün ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. 3. oturumlu gerçekleşecek olan KPSS Alan Bilgisi sınavları bugün ve yarın devam edecek. Bugün gerçekleştirilen KPSS alan bilgisi sınavı 1. oturumu saat 10.15'te başladı ve 12.45'te sona erdi. Peki, KPSS Alan Bilgisi soruları nasıldı? KPSS A Grubu ve Öğretmenlik soruları zor muydu, kolay mıydı? İşte tüm merak edilenler..

Egitim 29-07-23 15:54

AYT zor muydu? YKS sınavı AYT oturumu için sınava giren adayların görüşleri

AYT ile ilgili adayların yorumları merak konusu oldu. YKS sınavında AYT oturumu gerçekleştirildi. YDT ise saat 15.45'te yapıldı. Hayalini kurdukları üniversitede okumak isteyen birçok öğrenci arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Birçok kişi internette "AYT zor muydu?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, AYT zor muydu? İşte, adayların görüşleri...

Egitim 18-06-23 18:45

YKS zor muydu, kolay mıydı? TYT soruları nasıldı? İşte YKS sınav yorumları

YKS sınav yorumları merak ediliyor. Sınava katılan adaylar, diğer adayların sınav yorumlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda YKS zor muydu, kolay mıydı? YKS TYT soruları nasıldı? gibi soruların yanıtları hakkında araştırmalar hız kazandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) 3 milyon 527 bin 466 adayın katılımıyla başladı. 10.15'te başlayan ilk oturum 13.00'te sona erdi.

Egitim 17-06-23 17:20

YKS soruları sosyal medyayı salladı! YKS TYT zor muydu, kolay mıydı? 'Mona Rosa' ve 'Ihlamurlar çiçek açtığı zaman' soruları gündem oldu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün tamamlandı. Öğrenciler sınav salonunda ter dökerken, onları bekleyen veliler ise dışarıda ter döktüler. Sınavın ardından YKS'de çıkan sorular gündem oldu. Sınava katılan adaylar, Türkçe, matematik, fen, sosyal bilimler testlerinden oluşan TYT'ye dair yorumlarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar. 'Mona Rosa' ve 'Ihlamurlar çiçek açtığı zaman' soruları ise çok konuşuldu.

Egitim 17-06-23 15:32

LGS sınav yorumları 2023: LGS soruları zor muydu kolay mıydı? Sınav yorumları burada olacak

LGS için geri sayım sona erdi. Liseye geçiş için milyonlarca öğrenci şu sıralar sınavda ter döküyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav bugün düzenlendi. Öğrenciler Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil derslerinden sorulan soruları yanıtladılar. Peki, Lgs soruları zor muydu kolay mıydı? Cevaplar burada olacak!

Haber 04-06-23 10:44

Gelinim Mutfakta kolay ev baklavası tarifi! Kolay ev baklavası nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü kolay ev baklavası tarifi verildi. Baklavayı sevenler ama evde baklava yapımının zor olduğunu düşünenlerin bu tarifi kaçırmaması gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kolay ev baklavası nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte özel günlerin yıldızı olacak kolay ev baklavası tarifi...

Yemek 25-05-23 14:19

Tatile gidecekler bu ürünleri çok beğenecek! Seyahatlerinizde hayatınızı kolaylaştıracak uygun fiyatlı ürünler

Seyahat etmek ister tatil için ister iş için olsun, bazen oldukça zor bir hâle gelebiliyor. İhtiyacımız olan tüm ürünleri aynı anda yanımıza alabilmek, her birini çantaya sığdırabilmek, onları konforlu bir şekilde yanımızda taşıyabilmek her zaman kolay olmuyor. Fakat endişelenmeyin! Yolculukları çok daha rahat hâle getirecek, işimizi birçok açıdan kolaylaştıracak seyahat ürünleri mevcut. Sizin için onlardan birkaç tanesini bir araya getirdik.

Haber 18-05-23 19:09

Evde pratik pizza tarifi! 15 dakikada hazırlanan kolay pizza nasıl yapılır?

Pizza yediden yetmişe herkesin favori lezzetlerinden olsa da yapımının zor olduğu düşüncesi evde pizza yapımını azaltıyor. Ancak evde hazırlanan kolay pizza tarifi ile bu sorun ortadan kalkıyor. Evde pratik pizza nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife bakabilirsiniz.

Yemek 03-05-23 17:25

Buram buram kokusuyla sizi cezbedecek fesleğenli domates çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz fesleğenli domates çorbası tarifi

Domates çorbası, Türk mutfağında yer alan birçok çorba tarifi gibi yapımı kolay kıvamını tutturması ise zor çorbalardan biridir. Evde çok kolay bir şekilde yapabileceğiniz kolay bir tarif ile karşınızdayız. Peki fesleğenli domates çorbası nasıl yapılır? İşte buram buram kokusuyla sizi cezbedecek fesleğenli domates çorbası tarifi...

Yemek 25-04-23 16:57

En zor bulunan kan grubu hangisidir, dünyada en az bulunan kan grubu hangisidir? Kan grupları ne sıklıkla bulunur?

Kişilerin kan grupları kanda bulunan kırmızı renkteki kan hücrelerinin üzerinde yer alan antijen türlerine göre sınıflandırılır. Bu sınıflandırma sonucunda farklı kan grupları arasında kan transferi yapılabilmektedir. Ancak kan verme ya da kan alma durumları kan gruplarının uyumluluğuna göre gerçekleşebilir. Bazı kan grupları ihtiyaç halinde daha kolay temin edilebilirken bazı kan gruplarının bulunması oldukça zordur. Dünyada en az bulunan kan grubu hangisidir?

Haber 20-04-23 10:36

Yumuşacık Arnavut ciğeri tarifi! Evde lokanta usulü Arnavut ciğeri nasıl yapılır?

Arnavut ciğeri akşam yemeğine pratik ama lezzetli tarifler arayanların vazgeçilmezi olarak görülüyor. Evde yumuşak Arnavut ciğeri yapmanın zor olduğu düşünülse de tarife sadık kalındığında enfes ciğerleri hazırlamak oldukça kolay. Ciğer tariflerini seviyorsanız bu Arnavut ciğeri tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 02-04-23 13:53

Annesinin boğazını kesip, çatıdan atladı! Acılı baba kahreden anları anlattı: 'Cenaze aracını gördüğüm an yıkıldım'

Manisa'da yaşanan olay dehşete düşürdü. Yunusemre ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen 29 yaşındaki Emrah Karataş, tartıştığı annesi Cemile Karataş'ı boğazını bıçakla geçerek öldürdü. Daha sonra evlerinin çatısından atlayarak intihar eden Emrah Karataş hayatını kaybetti. Yaşanan korkunç olayın ardından konuşan acılı baba Yaşar Karataş, "Tartışma çıkarırdı, huysuzdu ama böyle bir olay yaşanacağını düşünmezdim. Büyük bir aile faciası, zor, kolay değil. Bu da benim imtihanım" diye konuştu.

Haber 30-03-23 10:59

Sağlıklı ve kolay yemekler yapabileceğiniz en iyi buharlı pişiriciler

Okuldan veya işten geldiğinizde saatlerce yemek hazırlamakla uğraşmaktan sıkıldınız mı? Cevabınız "Evet" ise gelin, bu sorununuzu birlikte çözelim. Ev işleri, yoğun iş hayatı derken bir de sağlıklı yemek hazırlamaya zaman ayırmak son derece zor olabiliyor. Ancak endişelenmenize gerek yok. İşte en iyi buharlı pişirici modelleri tüm güçleriyle karşınızda!

Yemek 08-03-23 16:17

Malatya'da enkaz altında kalan Beyza'nın polise sorduğu soru yürekleri dağladı! Bu kadar korkutucu muydu?

Malatya'da enkazın altında Van polisine zor soru soran Beyza, izleyenleri duygulandırdı.

Haber 28-02-23 16:56

Tam kıvamında ekmek kadayıfı tarifi! Karamelize ekmek kadayıfı nasıl yapılır?

Ekmek kadayıfı pastanelerin en sevilen tatlıları arasında yer alıyor. Karamelize tadıyla dondurma veya kaymakla oldukça yakışan bu tatlının yapımının zor olduğu düşünülüyor. Ancak evde hazırlanan ekmek kadayıfının yapımı oldukça kolay. Tadına yiyen herkesin hayran kalacağı ekmek kadayıfı tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 28-02-23 16:19

Hamilelikte baş ağrısı ne zaman başlar, nasıl geçer? Hamilelikte baş ağrısı neden olur, ilaçsız nasıl geçer?

Hamileliğin ilk belirtilerinden olan baş ağrısı, anne adaylarını ilk 3 aylık dönemde zorlayabilir. Gebelik döneminde kadınların vücudunda ve psikolojisinde meydana gelen değişimlerden dolayı, baş ağrısı gibi diğer belirtilerle başa çıkmak da zor olabilir. Ancak gebelikte baş ağrısını önlemek için yapılabilecekleri bilmek, bu durumu daha kolay atlatabilmeyi sağlar. Peki, hamilelikte baş ağrısı için ne yapılabilir?

Kadin 24-02-23 17:46

81/1-d-1 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 81/1-d-1 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte diğer sürücü ya da yayalarla anlaşmak her zaman kolay olmuyor. Özellikle uzun süre seyir halinde olanlar ister yaya olsun ister sürücü yolculuklarını hemen sonlandıramamanın da etkisiyle yıpranmış sinirlere sahip olabilirler. Bu kişilerle özellikle bir kaza durumunda anlaşmak daha da zor olabilir. Trafik kuralları seyir halinin mümkün olan en güvenli şekilde tamamlanması için yetkililerce uygulamaya konulmuş ve denetlenmektedir.

Haber 02-02-23 16:52

Para koçu paylaştı: Tonlarca para biriktirmenin en etkili yolu! Bu hatadan uzak durun

Para biriktirmenin kolay olduğu düşünülse de bu fikir uygulamaya konulduğunda ne kadar zor olduğu görülüyor. Temel ihtiyaçlarımızı kısıtlamadan para biriktirmenin kolay yolu aranıyor. TikTok'ta kendini para koçu olarak tanıtan bir kadın tonlarca para biriktirmenin en basit yöntemini paylaştı.

Kadin 17-01-23 10:53

Bu testte sadece genel kültür alanında doktora yapanlar full çekebilecek!

Genel kültür bilgileri derya deniz. Asla sonu gelmeyen, uçsuz bucaksız bir evren sanki! Kimi zor kimi kolay genel kültür bilgileri kendimizi geliştirmek için de oldukça önemliler. Eğer sen de zor sayılabilecek genel kültür bilgilerine hâkim olduğunu düşünüyorsan hemen teste başla!

Trend 09-01-23 13:42

Yılbaşının olmazsa olmazı: Üzeri nar gibi kızaran hindi tarifi! Tüm püf noktalarıyla hindi nasıl yapılır?

Yılbaşı menüsü denildiğinde ilk akla gelen lezzet üzeri nar gibi kızaran içi yumuşacık hindi oluyor. Evde hindi yapımının zor olduğu düşünülse püf noktalara dikkat edildiğinde tam kıvamında hindi yapmak oldukça kolay. 2022 yılbaşında da enfes hindi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu hindi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 30-12-22 13:14

Eyeliner çekemiyorum diyenler buraya! Sadece birkaç saniyede çekeceğiniz en basit eyeliner tekniği paylaşıldı

Makyajla yüzümüzün güzelliğini çok daha fazla ortaya çıkarabiliyoruz. Göz şeklini daha da güzel ve çekik gösteren eyeliner zor çekilse de vazgeçilmez makyaj adımları arasında bulunuyor. Eyeliner çekemeyenler kolay eyeliner çekme hileleri arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı en basit eyeliner çekme tekniğini gösterdi.

Kadin 27-12-22 17:25

Gelinim Mutfakta ağlayan pasta tarifi! En çok aratılan ağlayan pasta nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü ağlayan pasta tarifi yapılıyor. Ağlayan pasta yapımının zor olduğu düşünülse de tarife sadık kalındığında tam kıvamda ağlayan pasta kolay bir şekilde yapılıyor. En çok aratılan pasta tarifleri arasında bulunan ağlayan pasta yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. İzleyiciler 'Ağlayan pasta nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte nefis sosuyla ağlayan pasta tarifi...

Yemek 09-12-22 13:29

Orgazm için en etkili seks pozisyonu bulundu

Bilim insanları cinsel ilişkilerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar sonucu kadınlar için en iyi seks pozisyonunun bulunduğunu söylüyor. Öne sürülen iddialara göre, cinsel ilişkide iki tarafında zevk alması için yapılması gereken bazı şeyler var. Kadınların erkeklerden daha zor orgazm olduğu bilinen bir gerçek. Ancak bu çalışma ile zirveyi yaşamak daha kolay olabilir.

Haber 01-12-22 16:14

Az bilinen seks sırrı! Orgazmın anahtarı: Uyarıcı noktalar

Birçok kadın için orgazma ulaşmak zor olabilir. Etkili bir orgazm için kadın vücudunu tanımak gerekir. Harekete geçirici önemli noktaları keşfederek orgazma ulaşmak daha kolay olabilir. Cinsel ilişkide kadın orgazmı için uzmanların önerdiği anahtar noktaları bilirseniz seks hayatınız daha tutkulu olabilir. Öncelikli olarak ön sevişmeye zaman ayırmalı ve sonrasında harekete geçirici adımları atmalısınız.

Haber 25-11-22 07:04

Bu basit yöntem erkekleri baştan çıkarıyor! Hiç bu kadar çıkma teklifi almamıştım

Erkekleri tavlamanın kolay olduğu düşünülse de birçok kadın bu konuda problem yaşıyor. Beğenilen erkekleri kendine aşık etmenin zor olduğu düşünülüyor. Evet! Aşık etmek için biraz çaba gerekiyor. Ancak TikTok'ta trend olan tırnak hilesiyle erkekleri baştan çıkartmanız oldukça kolay.

Kadin 16-11-22 11:45

Çıtır çıtır olacak yalancı boyoz tarifi! Yalancı boyoz nasıl yapılır?

Boyoz, İzmir'in en sevilen ve popüler olan lezzetleri arasında bulunuyor. Özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi olan boyozun yapımı zor olabiliyor. Ancak evde yalancı boyoz tarifi oldukça kolay. Çıtır çıtır yalancı boyoz nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 13-11-22 17:12

'Koop bakkal' dönemi başlıyor! Artık mahalle bakkalarında da satılabilecek: Marketler bir rafını hazırladı bile: Piyasa için olumlu

Zincir marketler karşısında zor durumda kalan bakkallar için yeni dönem başlıyor. Mahalle bakkalları bundan böyle 'koop bakkal' yani bakkal kooperatifi oluyor. Gerçekleştirilecek projeyle beraber Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında satılan 120 ürün artık mahalle bakkallarında da satılabilecek. Yapılan bu yeni hamleyle vatandaşın ucuz ürüne daha kolay erişebilmesi hedefleniyor.

Finans 08-11-22 07:15

Kestane yapmak artık çok kolay! Püf noktalarıyla sokak kestanesi tarifi

Kestane soğuk günlerin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Kış aylarında sıklıkla yenilen kestanenin evde yapımı zor olabiliyor. Birçok kişi evde yaptığı kestanenin sokak kestanesi lezzetinde olmadığını belirtiyor. Ancak püf noktalarına dikkat edildiğinde sokak kestanesini elde etmek çok kolay. Sokak kestanesi nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu kestane tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 02-11-22 08:00

İlk duyduğunuzda inanması güç gelse de Airfryer ile tane tane pilav tarifi

İnanması zor olsa da Türk mutfağının klasik lezzeti pirinç pilavını airfryer'da yapmak mümkün. Hem de tam sevdiğiniz gibi tane tane! Yemeklerin leziz eşlikçisi, büyük küçük hepimizin çok sevdiği pirinç pilavını airfryer'da her zamankinden daha kolay şekilde nasıl yapacağınızı öğrenmek ister misiniz? Öyleyse birbirinden lezzetli üç farklı pirinç pilavı tarifinin detaylarına beraber bakalım!

Yemek 28-10-22 17:14

Airfryerda kolay ve hızlı bir şekilde fırın makarna yapın!

"Airfryerda makarna mı olur?" demeyin. Hem de çok güzel oluyor! Zor anların kurtarıcı yemeği hem lezzetli hem pratik makarnayı airfyerda her zamankinden daha hızlı ve zahmetsiz şekilde yapabilirsiniz. Mutfağı dağıtmadan ve bulaşık çıkarmadan tam kıvamında iki farklı fırın makarna tarifinin detayları yazımızda!

Yemek 28-10-22 17:03

Derinlemesine banyo temizliği yaparken kullanabileceğiniz ürün önerileri

Banyolarda oluşan kireç ya da pas lekeleriyle mücadele etmek bazen daha da zor bir hâle gelebiliyor. Bu durum banyo temizliğinin gözünüzde büyümesine neden oluyor. Zorlu lekeler için özel olarak geliştirilen etkili ürünler ve konforlu temizlik sağlayan araç gereçlerle derinlemesine temizlik yapmak aslında çok daha kolay. Tıpkı videodaki TikTok kullancısının yaptığı gibi... Siz de işinizi kolaylaştıran ve hızlandıran ürünleri merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 21-10-22 15:59

Bu tatlı sultanlara layık: Sultan sarması tarifi! Sultan sarması nasıl yapılır?

Sultan sarması bir kez yenildiğinde oldukça sevilen ancak evde yapımının zor olduğu düşünülen tatlılar arasında bulunuyor. Ancak püf noktalarına dikkat edildiğinde ve tarife sadık kalındığında sultan sarmasını çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sultan sarması nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 18-10-22 15:55

Kendi küçük etkisi büyük: Nefis profiterol tarifi! Profiterol nasıl yapılır?

Fransızlara ait olan profiterol tüm dünya tarafından sevilerek tüketilen tatlılar arasında bulunuyor. Tatlı krizleri için vazgeçilmez bir lezzet olan profiterolün yapımının zor olduğu düşünülüyor ama oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bol çikolatalı profiterol nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu profiterol tarifini denemelisiniz.

Yemek 13-10-22 09:51

Kadın itfaiyeci sevdiği mesleği yapmanın mutluluğunu yaşıyor

Kırklareli Lüleburgaz'daki tek kadın itfaiyeci 23 yaşındaki Eliz Yazıcı cesareti, azmi ve hırsıyla dikkati çekiyor - Yazıcı: - "Bu hem erkek için hem de kadınlar için zor bir meslek fakat önemli olan sevmek. Sonrasında her şey kolay geliyor ve engelleri aşıyorsunuz. İnsanların hayatlarına dokunmak çok güzel"

Yurthaber 01-10-22 11:04

Bodrumspor, Manisa FK maçı için temkinli

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: - "Manisa FK maçı zor bir müsabaka. Ligdeki hiçbir karşılaşma kolay değil" - Futbolcu Dejan Drazic: - "Bazen kayıplar yaşayabiliriz, bu hafta yaşadığımız gibi ama bu kayıpları telafi etmemiz için lig uzun bir maraton"

Yurthaber 14-09-22 16:13

Alelade eş anlamlısı nedir? Alelade kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Her gün gördüğümüz artık bizler için ilgi çekici olmayan, alışmaya başladığımız her ne ise onu açıklamak için alelade kelimesini kullanırız. Bazen yazılışı hatta söylenişi bile zor gelen alelade kelimesinin daha basit, daha kolay telaffuzlu eş anlamlıları vardır. Peki, alelade kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 12-09-22 15:13