Masumiyet Karinesi Haberleri

Masumiyet Müzesi’ne nasıl gidilir? Masumiyet Müzesi nerede, ziyarete açık mı?

Ülkemizin her bölgesi bir yandan farklı kültürel miraslarıyla dikkat çekerken bir yandan da tarihi izleri yansıtmaktadır. Masumiyet Müzesi de bu önemli kültürel zenginler arasında yer almaktadır. Bu müzenin ismi, geçmişte Nobel ödülünü almaya hak kazanmış olan ve önde gelen Roman yazarları arasında bulunan Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi romanından gelmektedir. Peki, Masumiyet Müzesi’ne nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 2023-11-21 20:33:57

Deniz Çakır evleniyor! Düğün hazırlığı başladı

Yaprak Dökümü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumiyet gibi efsane yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Deniz Çakır'dan güzel haber geldi. Ünlü oyuncu bir süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı.

Magazin 2023-03-07 17:23:19

Ateş Kuşları’nın yıldızı İlayda Alişan dizide tesettüre girdi! Sosyal medyada gündem oldu

Kırmızı Oda, Masumiyet gibi dizilerle adından sıkça söz ettiren İlayda Alişan yeni dizisi Ateş Kuşları’nda Gülayşe karakterine hayat veriyor. Sevilen ismin dizide tesettüre girdiği sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2023-02-28 15:43:15

Şarkıcı Hülya Avşar yeni şarkısı Anlatma için soyundu! Çıplak hali tepki çekti

Son olarak Masumiyet dizisi ile ekrana gelen şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, yeni şarkısı Anlatma için kamera karşısına geçti. Klibinde çırılçıplak halleri bulunan Avşar aynı zamanda eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun ikizi gibi olan Murat Altan'ı ise yolda buldu. Hülya Avşar'ın çıplak halleri de sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 2022-12-12 09:01:03

Mehmet Aslantuğ TRT’nin iddialı dizisiyle el sıkıştı!

TRT'nin Gold Film imzalı Yürek Çıkmazı dizisi sezonun en bomba transferini gerçekleştirdi. Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ TRT’nin iddialı dizisiyle el sıkıştı.

Magazin 04-12-22 15:47

Masumiyet Müzesine 6 yeni eser eklendi

Yazar Orhan Pamuk: - "Umberto Eco'dan Nobel Ödülü almış Mo Yan'a kadar pek çok kişi geldi. Dünyanın en ünlü sanatçılarından Jeff Koons gelecek. Entelektüel dünyadan müzemize büyük ilgi var" - "Belki de gençliğimde, 22 yaşıma kadar ressam olmak istediğim için, yazdığım bir romana tekabül eden, onu resimleyen, illüstre eden değil tekabül eden, onunla ilişkiye geçen bir şey yapma işini (romana) koymayı seviyorum. Şimdi bir roman yazıyorum, adı Kağıt Oynayanlar"

Yurthaber 10-09-22 10:34

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan beyazlar içinde paylaştı! Yıldız gibi parlıyorsun

Kırmızı Oda ve Masumiyet gibi dizilerde aldığı rollerin ardından oyunculuk kariyerinde çıkış yakaladı. Kariyeri ve güzelliğiyle ön plana çıkan genç oyuncu, şimdilerde Seversin adlı dizide Asya rolüne hayat veriyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla da oldukça ilgi görüyor.

Magazin 09-09-22 19:04

Evlat Nöbeti Çalıştayının 25 maddeden oluşan sonuç bildirgesi açıklandı

Bildirgeden: - "Evlat nöbeti tutan aileler, yerellik ve masumiyet içeren bir harekettir. Ailelerin alanları çadırlarıdır ve aileler, terörizme çadır ile meydan okumaktadırlar"

Yurthaber 25-08-22 14:39

Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan güzelliğiyle büyüledi!

Kırmızı Oda dizisindeki Süveyda rolüyle beğeni toplayan İlayda Alişan Serkay Tütüncü, Hülya Avşar, Deniz Çakır gibi oyuncuların da rol aldığı Masumiyet dizisinde başrol Ela karakterini canlandırmıştı. Genç oyuncu Alişan, güzelliğiyle göze çarptı.

Magazin 29-06-22 19:25

Hakkındaki mahkeme kararı geri bırakılan kişinin işe alınmaması masumiyet karinesinin ihlali sayıldı

Hakkındaki mahkeme kararı "geri bırakılan" kişinin işe alınmaması masumiyet karinesinin ihlali sayıldı

Yurthaber 21-06-22 12:15

Masumiyet ne demek? Masumiyet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Masumiyet ne demektir? Masumiyet TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 18-05-22 21:03

Ali Osman Akat'ın avukatlarından basında çıkan haberlerle ilgili açıklama

Basında çıkan asılsız haberlere konu olan L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın avukatları açıklama yaptı. Müvekkillerinin adının uyuşturucu haberleriyle anılmasının masumiyet ve lekelenmeme hakkının ihlali ve itibarına saldırı mahiyetinde olduğunu belirten avukatlar, ilgili yayın kuruluşlarına tekzip göndererek hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.

Haber 13-04-22 21:36

İlayda Alişan dekolteli poz verdi! Düğmelerini iliklemeyi unuttun mu?

Kırmızı Oda, Masumiyet gibi başarılı dizilerle yıldızı parlayan genç oyuncu İlayda Alişan Instagram pozuyla sınırları zorladı. Gömleğinin düğmelerini açık bırakan İlayda Alişan'a çok sayıda yorum geldi.

Magazin 11-04-22 19:57

Hülya Avşar 12 milyon TL'lik teklifi düşünmeye karar verdi

Son olarak Masumiyet dizisiyle ekranda olan Hülya Avşar 12 milyon TL'lik teklif aldı. Hülya Avşar henüz teklifi kabul etmezken düşünme kararı aldığı da iddia edildi.

Magazin 13-03-22 13:32

Deniz Çakır'ı görenler gözlerine inanamadı! Bu halini unutun

Başarılı oyuncu Deniz Çakır, dün akşam yeni sevgilisiyle birlikte ilk kez görüntülendi. Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Çakır'ın kilolu hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-03-22 10:21

İlayda Alişan'dan duygu dolu paylaşım! Annesini kanserden kaybetmişti

Masumiyet dizisinden sonra Kırmızı Oda'da rol alan İlayda Alişan'ın yeni yaşı için yaptığı paylaşım yürek burktu. Ünlü oyuncu 9 yaşında kanserden kaybettiği annesini andı.

Magazin 28-02-22 11:49

İlayda Alişan'ın dikkat çeken trençkotuna alternatif olabilecek öneriler

Masumiyet dizisinin Ela'sı İlayda Alişan'ın birbirinden şık kombinlerinden gözümüzü alamıyoruz. "Ne giyse yakışıyor" dediklerimiz arasında ilk sırada yer alan oyuncunun hem rahat hem iddialı stiline en çok yakışan parçalar ise kuşkusuz, trençkotlar. Mevsim geçişlerinin şık ve havalı kurtarıcılarına siz de dolabınızda yer vermek isteyebilirsiniz. Eğer böyle bir ürün arayışındaysanız ünlü oyuncunun tarzına en yakın trençkot önerilerine mutlaka göz atmalısınız.

Kadin 24-02-22 10:06

Serkay Tütüncü politikacıları kızdıracak! Şaşırtan gönderme

Survivor ile tanındıktan sonra 'Afili Aşk', 'Bay Yanlış' ve 'Masumiyet' gibi projelerde yer alan Serkay Tütüncü ilginç bir paylaşımda bulundu. Serkay Tütüncü politikacılara yaptığı göndermeyle herkesi şaşırttı.

Magazin 11-01-22 08:29

Serkay Tütüncü iç çamaşırlı pozuyla ilgili konuştu! Çıplak değildim

Son olarak Masumiyet dizisiyle ekrana gelen ve Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddialarıyla dikkat çeken Serkay Tütüncü iç çamaşırlı pozunu paylaşmıştı. Tütüncü hemen sildiği pozlar ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Magazin 09-01-22 14:02

Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın'dan şaşırtan taksi paylaşımı! Bindiğim taksiye bakın...

Son zamanların parlayan yıldızlarından Deniz Işın, başrollerinde İlayda Alişan, Serkay Tütüncüoğlu, Deniz Çakır, Hülya Avşar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Masumiyet dizisinde 'İrem Orhun' rolüne hayat vermişti. Şimdilerde, uzun yıllardır çekilmesi beklenen fenomen dizi Leyla ile Mecnun'da 'Leyla' rolü ile kamera karşısına çıkan Deniz Işın'ın taksi paylaşımı takipçilerini şaşırttı.

Magazin 16-12-21 19:15

Hülya Avşar'dan ‘Masumiyet’ itirafı! Burnumdan getirdiler!

Hülya Avşar Belgrad ormanında koşu yaparken görüntülendi. Rol aldığı son dizinin ekranlara erken vedasından sonra "Dizi düşünmüyorum'" diyen Hülya Avşar, "Çok anlamsız şeyler yaşadık. Bir deneyim dedim, burnumdan getirdiler" açıklamasında bulundu.

Magazin 11-12-21 14:25

Adalet Bakanı Gül'den Soylu'ya hukuk devleti dersi

Adalet Bakanı Gül, "mahkeme bizim arkamızdan gelsin" diyen İçişleri Bakanı Soylu'ya sert yanıt verirken aynı sempozyumda konuşan AYM Başkanı, yargı ve yürütmeye masumiyet karinesi uyarısı yaptı.

Haber 08-11-21 15:14

Adalet Bakanlığınca Masumiyet Karinesi ve Lekelenmeme Hakkı Sempozyumu düzenlendi

Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan: - "Hepimize düşen, hüküm verirken giydiğimiz cübbelerin mehabetine, vakarına uygun şekilde davranmaktır. Aynı şekilde yasama ve yürütme mensuplarının da yargıyı etkilemeye veya itibarsızlaştırmaya yönelik söz tutum ve davranışlardan uzak durması gerekir"

Yurthaber 08-11-21 14:10

Hülya Avşar'dan olay açıklama! Dayak yiye yiye...

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, Gain'de yayınlanan Dayı Şov'a konuk oldu. Avşar, "Dayak yiye yiye atmayı öğrendim" açıklamasıyla gündeme damga vurdu.

Magazin 31-10-21 12:09

Demi Rose Masumiyet notuyla kıvrımlarını sergiledi

Ünlü model Demi Rose, İtalya'daki tatili sırasında çekilen pozlarıyla dudak uçuklattı. Cüretkar halleri hayranlarının gözünden kaçmayan Rose yine sınırları zorladı.

Magazin 21-09-21 09:33

Serkay Tütüncü'den sessiz sedasız ayrılan İlayda Alişan'dan ilk açıklama

Masumiyet dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü çifti, geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen İlayda Alişan, biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 09-09-21 09:55

İlayda Alişan, Kırmızı Oda dizisine transfer oldu

Ekranlara veda eden Masumiyet dizisinin başrol oyuncularından biri olan İlayda Alişan, dizisinin yayından kalkması ile birlikte yeni sezonda Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu.

Magazin 02-09-21 22:51

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü ayrıldı mı?

Final yapan Masumiyet dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü yollarını ayırdı.

Magazin 26-08-21 20:39

İlayda Alişan yüzündeki değişimle şaşırttı! Ne oldu sana?

"Masumiyet" dizisinde canlandırdığı 'Ela' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı binlerce beğeni alırken yüzündeki değişimin nedeni merak edildi.

Magazin 15-08-21 11:23

Görenler inanamıyor! Asena Keskinci bakın hangi çocuk oyuncu çıktı!

FOX ekranlarında yayınlanan ancak 13. bölümü ile final yapan Masumiyet dizisinde "Hande" rolünü canlandıran Asena Keskinci'nin küçüklüğünü görenler şaşkına dönüyor. Yıllar içinde geçirdiği evrimle herkesi şaşırtan Asena Keskinci aslında herkesin tanıdığı o çocuk oyuncu. İşte ayrıntılar...

Magazin 11-08-21 20:18

İlayda Alişan mavi bikinisiyle poz verdi! Hayranları beğeni yağdırdı

Masumiyet dizisi final yapınca soluğu tatilde alan İlayda Alişan tatil fotoğraflarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak mavi bikinisiyle poz veren güzel oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 26-07-21 00:13

Hülya Avşar Twitter gündeminde! AK Parti'den teklif gitti mi?

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar gündeme bomba gibi düştü. Hülya Avşar'a Ak Parti’den Ayvalık Belediyesi Başkan adayı olması için teklif gittiği iddiası herkesi şaşırttı.

Magazin 15-07-21 13:58

57 yaşındaki Hülya Avşar ipli bikiniyle poz verdi

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, dizi final yaptıktan sonra her sene olduğu gibi soluğu Ayvalık’taki yazlığında aldı. Instagram hesabından ipli bikiniyle verdiği pozu paylaşan Hülya Avşar’ın fotoğrafı binlerce beğeni topladı.

Magazin 12-07-21 22:23

İlayda Alişan'ın bikinili pozu Serkay Tütüncü'yü mest etti

Masumiyet dizisi final yapınca soluğu tatilde alan İlayda Alişan bikinili pozlarını paylaştı. İlayda Alişan'nın sevgilisi Serkay Tütüncü ise bu fotoğrafa sessiz kalamadı.

Magazin 11-07-21 08:10

Bu kez başaramadı! Masumiyet'in İlker'i olarak tanınan Serkay Tütüncü en iyi yaptığı işte çuvalladı

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, başrol oynadığı "Masumiyet" dizisi erkenden final yapınca memleketi Alaçatı'ya döndü. Ama yıllarca yaptığı sörfte bu kez çuvalladığını gördü.

Magazin 10-07-21 12:44

Bez Bebek’in Yağmur’u Asena Keskinci son haliyle sosyal medyayı salladı

Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteriyle hafızalara kazınan Asena Keskinci artık 19 yaşında. Genç oyuncu son olarak Masumiyet dizisinde rol almıştı. Asena Keskinci, Instagram hesabından paylaştığı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-07-21 23:04

Leyla ile Mecnun'un Leylası Deniz Işın gönlünü Ümit Kantarcılar'a kaptırdı!

Rol aldığı 'Masumiyet' adlı dizide yıldızı parlayan oyucu Deniz Işın, şimdilerde popüler dizi 'Leyla ile Mecnun'da Leyla'ya hayat vermesiyle çok konuşuluyor. Öte yandan güzel oyuncunun adı son zamanlarda kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcılar ile aşk yaşadığı iddiaları ile anılmaya başlandı. İddialara göre ikili daha bir haftadır ilişki yaşıyor...

Magazin 05-07-21 12:34

İlayda Alişan'dan sere serpe tatil pozu

Masumiyet dizisiyle yıldızı parlayan İlayda Alişan rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başlamıştı. Alişan dizi filan yapınca sevgilisiyle tatile gitti. İşte İlayda Alişan'ın çok konuşulan tatil pozu.

Magazin 03-07-21 07:05

Yılın çiftinden haber var! İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'den tatil paylaşımları

Aşkları "Masumiyet" dizisinde başlayan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan, son paylaşımlarıyla her şeyin yolunda olduğunu gösterdi. Rakı masasındaki neşeli halleri anında sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-06-21 18:20

Semih Öztürk'ten Serkay Tütüncü'ye çok sert Survivor cevabı!

Şimdilerde 'Masumiyet' dizisinde canlandırdığı 'İlker Ilgaz' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Serkay Tütüncü, yıllar önce katıldığı ve bu sayede tanındığı 'Survivor' yarışmasıyla ilgili sorulara verdiği cevaplarla, Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ü kızdırdı.

Magazin 25-06-21 12:12

İlayda Alişan, sevgilisi Serkay Tütüncü'den sörf dersi aldı: Teşekkürler hocam

Masumiyet dizisindeki set aşkı gerçek olan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan, Çeşme'de tatil yapıyor. Aşklarını ilan eden ünlü çift, tatil karelerini paylaştı. İlayda Alişan, sevgilisi Serkay Tütüncü’den sörf dersi aldı.

Magazin 22-06-21 22:07

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan çiftinden aşk paylaşımları!

Masumiyet dizisindeki set aşkı gerçek olan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan, Çeşme'de tatil yapıyor. Aşklarını ilan eden ünlü çift, birlikte çekilen fotoğraflarını ilk defa sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 21-06-21 00:59

İlayda Alişan aileye girdi! Serkay Tütüncü sevgilisi İlayda Alişan'ı ailesi ile tanıştırdı

Fox TV ekranlarında bir süre önce final yapan 'Masumiyet' dizisinin genç oyuncuları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü aşkı tam gaz devam ediyor. Dizide aşık bir çifte hayat veren Alişan ve Tütüncü'nün dizi aşkı geçtiğimiz günlerde gerçeğe dönmüştü. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran çiftten Tütüncü, kız arkadaşı Alişan'ı ailesi ile tanıştırdığı ortaya çıktı.

Magazin 20-06-21 15:23

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın yeni projesi belli oldu!

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Masumiyet adlı dizide Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın yeni projesi belli oldu. Son zamanlarda rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen genç oyuncu, yeniden dijital platformda boy gösterecek. Pastel film imzalı dizide yer alacağı belli olan oyuncunun henüz dizide hangi karaktere hayat vereceği belli olmadı.

Magazin 17-06-21 14:36

Aşka gelen Serkay Tütüncü'den sevgilisi İlayda Alişan'a 'taş' iltifatı!

Masumiyet adlı dizide İlker Ilgaz karakterine hayat vermesi ile yıldızı parlayan oyuncu Serkay Tütüncü, rol arkadaşı İlayda Alişan ile aşk yaşadığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Oyuncu çiftten İlayda Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına sevgilisi Serkay Tütüncü tarafından gelen yorum hayranlarının kalbini ısıtırken, Alişan'ın gönlünü bir kez daha çaldı.

Magazin 16-06-21 09:06

Seri Muhakeme Usulünde mahkemenin talepname doğrultusunda karar vermesini zorunlu kılan kural iptal edildi

Anayasa Mahkemesinin gerekçesinde, kuralın, mahkemenin yargı yetkisinin kısıtlanması sonucunu doğurduğu, masumiyet karinesini zedelediği belirtildi

Yurthaber 15-06-21 11:56

Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü gördüklerine dayanamadı: Herkes hasta...

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, başrol oynadığı "Masumiyet" bittikten sonra yıllarca yaşadığı Alaçatı'ya geri döndü. Spora ve doğaya vakit ayıran oyuncu, dün akşam gördükleri karşısında sessiz kalamadı.

Magazin 11-06-21 18:38

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sı belli oldu! | Leyla ile Mecnun’un Leyla’sı kim?

En son Masumiyet dizisinde canlandırdığı karakterdeki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Işın, edinilen yeni bilgiye göre fenomen dizi Leyla ile Mecnun’da Leyla karakterine hayat veriyor. Dizilerdeki performansı ile oldukça beğenilen Deniz Işın, Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 09-06-21 22:44

Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında ve nereli?

En son Masumiyet dizisindeki rolü ile dikkatleri çeken Deniz Işın, şimdi de yeni çekilen Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor. Deniz Işın, Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisi için kamera karşısına geçiyor. Son dönemin dikkat çeken isimleri arasında bulunan Deniz Işın, aslında Kimya Mühendisliği mezunu.

Magazin 09-06-21 22:27