Messi Barcelonaya Geri Donecek Mi Haberleri

ÖZEL RÖPORTAJ | RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Mynet'e konuştu! İlk kez açıkladı: İnceleme başlatıldı! 'Katli vaciptir' diye fetva veriyorlar

Siyasetteki normalleşme adımları medyada da kendisini gösterecek mi? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara'da Mynet'in sorularını yanıtladı. Medyadaki gidişatı yorumlayan Ebubekir Şahin, yakın zamanda muhalif bir televizyon kanalını ziyaret ettiğini ve ziyaretin sonundaki geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu belirtirken Taha Hüseyin Karagöz - Özgür Özel fotoğrafını yorumlarken 'sığır' ifadesini kullanan Selçuk Tepeli hakkında inceleme başlatıldığını da duyurdu.

Haber 2024-05-10 13:59:22

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 2024-05-03 09:28:36

Abdurrahim Albayrak geri mi dönüyor? Sessizliğini bozdu, 'Dursun Özbek' açıklaması dikkat çekti

Galatasaray'da yeniden aday olan Başkan Dursun Özbek'in listesinde olacağı iddia edilen eski yönetici Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi. "Benim tek isteğim Galatasaray'da Dursun Özbek’in tekrardan aday olmasıydı. Devam etmesi çok önemliydi" diyen Albayrak'ın sözleri dikkat çekti.

Spor 2024-05-02 13:26:04

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor 2024-05-02 11:14:21

Diğer Haber Etiketleri

rtük Ebubekir Şahin Özgür Özel Altın altın fiyatları gram altın çeyrek altın Fed aday da, erden galatasaray ışıl Abdurrahim Albayrak Dursun Özbek kulübün Ünal Aysal Erden Timur Süheyl Batum Rezan Epözdemir alp yalman Murat Kurum kabine ak parti Süleyman Soylu İstanbul İntihar mavi balina Lahmacun tavuk döner sütlaç Ramazan Esenyurt seçim sonuçları Yerel seçim Seçim 2024 emekli Bayram ikramiyesi ödeme yeni dilekçe detayı gökhan zan Hatay türkiye işçi partisi YSK Aziz Yıldırım fenerbahçe sezon doğru Ahmet Mümtaz Taylan ilhan karakteri mucize doktor Yasemin Özilhan doktorlar sosyal medya kurtlar vadisi ele Acun Ilıcalı söyledi Beyaz Show Lütfü Savaş CHP emekli zammı Riley Reid fenomen Adana Demirspor ak buruk hedefi maçı maçın younes belhanda bahçe maçı fenerbahçe galatasara galatasaray ve fenerbahçe maç, Memur Zam oran ne kadar 3 ocak Somali Müge Anlı trafik kazası resmi gazete Fatih Altaylı Ayhan Akman yapay zeka OpenAI dünya kupası emiliano Arjantin Brezilya messi Muharrem İnce haberler hazırlık maçı yayınlanacak Oyuncu devrim özkan Lucas Torreira Tanju Özcan geri bildirim nasıl yazılır whatsapp whatsapp aç kanlı ay tutulması kanlı ay tutulması saat kaçta hava durumu meteoroloj koronavirüs İrlanda Mia Khalifa İsrail Filistin iyet ligi transfer dönemi UEFA Mauro Icardi transfer inter Terzi Çağatay Ulusoy Salih Bademci Netflix Hayat Eve Sığar HES kodu eris aym anayasa mahkemesi kararları MTV Malatya araba gönül ünlü oyuncu semih ertürk gönül dağı son dakika beşiktaş Burak Yılmaz Şenol Güneş

Murat Kurum'a yeni görev iddiası! Kabine'ye geri mi dönüyor? Ankara kulisleri hareketlendi

31 Mart'taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İBB adayı olan ancak beklediği sonucu alamayan ve CHP'li Ekrem İmamoğlu karşısında seçimi kaybeden Murat Kurum'un geri döneceği konuşulmaya başlandı. Kurum'un yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı olabileceği iddia edildi.

Haber 30-04-24 09:38

Geri mi dönüyor? Süleyman Soylu'dan 'kabine' açıklaması

Yerel seçimler sonrasında kabinede revizyon olacağı yönündeki iddia gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla sessizliğini bozan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kabine veya üst düzey bir göreve getirileceği yönündeki açıklamalara yanıt verdi.

Haber 25-04-24 19:35

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 23:23

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

Hatay'da Gökhan Zan bilmecesi! Aday mı, değil mi? YSK tartışmalara son noktayı koydu

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde en çok konuşulan illerden biri de Hatay oldu. CHP'nin Lütfü Savaş adaylığına tepki olarak TİP'ten büyükşehir belediye başkan adayı olan Gökhan Zan'ın adaylığının dün geri çekildiği duyuruldu. Ancak Gökhan Zan yola devam edeceğini vurguladı. Peki bundan sonraki süreç ne olacak? İşte merak edilen detaylar...

Haber 18-03-24 14:54

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 06-03-24 14:06

Yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen dönecek mi?

“Kızılcık Şerbeti” dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması sonrası diziye ara verince yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi?

Magazin 03-03-24 14:54

Değişimiyle gündem olmuştu! Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan evlendikten sonra ekranlara ara vermişti. Son dönemde lüks yaşantısı ile dikkat çeken Özilhan'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyordu. Ünlü isimden açıklama geldi.

Magazin 02-03-24 15:03

Necati Şaşmaz 'Hazırlık içerisindeyim' demişti! 'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?

Yaklaşık 20 yıl farklı isimlerle farklı kanallarda yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bir proje ile dijital platformda yayınlanacağı iddia edildi.

Magazin 14-02-24 10:58

İnci Taneleri dizisiyle ilgili iddia gündem yarattı! Dizinin senaryosu o filmden mi alıntı?

İnci Taneleri dizisinin senaryosunun 'alıntı' olduğu iddia edildi. Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl sonra televizyona geri döndüğü hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü canlandırdığı İnci Taneleri dizisinin eleştirisini yapan Murat Soner dizinin Gönül Yarası filmiyle benzerliğine dikkat çekti.

Magazin 09-02-24 18:01

Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Müjdeli haberi Beyazıt Öztürk böyle duyurdu

Acun Ilıcalı katıldığı bir YouTube programında Beyaz Show'un geri döneceğine dair müjdeli haberi duyurmuştu. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, konuyla ilgili açıklama yaptı. Öztürk," Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.

Magazin 09-02-24 15:56

Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek? Hatay'daki protestolar sonrası CHP'li Ağbaba'dan gündem yaratacak açıklama: Anketlerde önde çıkmıştı ama...

6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümündeki anma töreninde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik protestolar gündem yarattı. 31 Mart'ta yeniden aday gösterilen Savaş'la ilgili CHP'den dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, katıldığı canlı yayında '"Anketlerde önde çıkmıştı ama parti bir karar verecektir" diye konuştu. Ağbaba'nın açıklamaları "Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek?" sorusunu akıllara getirdi.

Haber 06-02-24 11:10

Emekliye ek zamda ‘10 Mart’ kulisi! Asgari ücrete mi eşitlenecek? Geri sayım şimdiden başladı... Fatih Portakal'ın 'düzeltme' çıkışı dikkat çekti

Emekli zammı yüzde 49,25 oranında açıklanırken, en düşük emekli aylığı 10 bin TL oldu. Ancak Bağ-Kur SSK emekli maaşı farkı henüz hesaplara geçmedi ancak milyonları heyecanlandıracak kulis bilgisi geldi. Buna göre 10 Mart sonrasında emeklilere 4 bin liralık seyyanen zam yapılabileceği iddia edildi. Gazeteci Fatih Portakal, “Mart ayında belki zam yapılabilir” derken, Prof. Dr. Sefer Şener ise erken emeklilik için iki çalışma yapılacağını ve üçüncü adımın emekliye ek zam konusu olacağını söyledi.

Finans 30-01-24 13:54

Yeniden aday gösterilmesi tepki çekti... CHP'den 'Lütfü Savaş' açıklaması! Geri çekilecek mi?

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na mevcut Başkan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesiyle ilgili tepkilere ilişkin açıklamada bulundu. Yücel, "Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, partimizin yetkili kurullarınca büyük bir titizlikle, gerekli incelemeleri, değerlendirmeleri yapıldıktan sonra adaylaşmıştır. Geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu değildir" dedi. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 16:16

Eski yetişkin film yıldızı Riley Reid'ten Instagram'ın limitlerini zorlayan ayna pozları geldi! Şeffaf altı şaşkına çevirdi... Giymiş mi, giymemiş mi?

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekerek hayranlarının beğenisini toplayan eski yetişkin film yıldızı Riley Reid eski günlerini aratmayan ayna pozlarıyla geri döndü. Fenomen ismin şeffaf altıyla yaptığı paylaşımı sosyal medyada 'Giymiş mi, giymemiş mi?' tartışması yarattı.

Trend 11-01-24 10:26

Belhanda'dan Galatasaray açıklaması geldi! Eski takımına geri mi dönüyor?

Dün akşam oynanan Galatasaray-Konyaspor maçını izlemek için stadyuma gelen Younes Belhanda, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'nın Galatasaray ya da Trabzonspor'a transfer olacağı konuşuluyordu.

Spor 08-01-24 09:47

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 29-12-23 21:49

Memur ve emekli zammında geri sayım başladı! 'Böyle bir yöntem tercih edilirse' diyerek duyurdu! İşte refah payı ile masadaki zam oranı...

Asgari ücrete gelen yüzde 49’luk zammın ardından gözler memur ve emekli zammına çevrildi. SSK, Bağ-Kur emeklileri ile memur ve memur emeklileri haftaya açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Memur ve emekli zammında masadaki oran ne, kademe kademe zam gerçekleşir mi, 6 aylık enflasyon farkına göre en düşük memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

Finans 29-12-23 12:50

Motokurye cinayetinde o iddia gündem olmuştu... Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Bu nasıl bir geri zekalılık?

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak kabul edilmediği iddiası gündem oldu. Söz konusu iddialar karşısında canlı yayında adeta ateş püsküren Müge Anlı, "Faili belli, vuranı belli, adı belli, sanık belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Beni kuryelere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir geri zekalılık? Ya zekanız geri ya da vicdan yoksunusunuz." diye konuştu.

Magazin 13-12-23 10:50

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI 2023? 0 faizli Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, şartları neler?

Faizsiz evlilik kredisi başvurularının ne zaman başlayacağı yeni evlenecek çiftler tarafından merak edildi. Aile ve Gençlik fonu ise Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Birçok kişi "2023 Faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 150 Bin TL'lik 0 faizli, 2 yıl geri ödemesiz 2023 - 2024 evlilik kredisi evlilik kredisi şartları nedir, yaş sınırı ve gelir şartı var mı? İşte son durum...

Finans 30-11-23 08:15

Ayhan Akman fondan kar etti mi? Yaşadığı süreci tek tek anlattı: Tek salak kendim zannediyordum

Çok sayıda futbolcunun mağdur olarak isminin geçtiği fon vurgununda bir sıcak gelişme daha yaşandı. Para yatıran ancak kar elde etmeden ana parasını kurtardığını belirten eski futbolcu Ayhan Akman, Fatih Altaylı'ya yaşadığı süreci, "Geri zekalıyım diyorum ama o kadar da değil" diyerek anlattı. Akman ayrıca, "Tek salak kendim zannediyordum. Bilsem onları uyandırmaz mıyım?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 29-11-23 17:15

Dev bankadan altın tahmini! 6 ayın en yüksek seviyesine çıkmıştı: ‘Altının parlaklığı geri dönüyor…’

Altın fiyatları ons başına 2000 doların üzerine fırlayarak 6 ayın en yüksek seviyelerine çıktı. ‘Altın yükselişine devam edecek mi?’ sorusuna yanıt arayan yatırımcılar içinse dev banka Goldman Sachs’tan altın tahmini geldi. 12 aylık hedeflerinin 2050 dolar olduğunu açıklayan banka, “Altının parlaklığı geri dönüyor” değerlendirmesini yaptı.

Finans 27-11-23 13:30

Yaşananlar Silikon Vadisi'ni karıştırmıştı! Sam Altman-OpenAI olayının perde arkasında insanlığı tehdit edebilecek yapay zeka keşfi mi var?

Yapay zeka sektörünün en bilinen ve etkili isimlerden biri olan Sam Altman, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI şirketindeki CEO'luk görevinden kovulmuş ancak daha sonra görevine geri döneceği duyurulmuştu. Altman'ın neden kovulduğu merak edilirken, dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı! Altman kovulmadan önce birkaç araştırmacının yönetim kuruluna insanlığı tehdit edebilecek bir yapay zeka keşfi konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi.

Haber 24-11-23 09:40

Brezilya-Arjantin maçında skandal olay! Polisler taraftarlara copla saldırdı, Messi takımını sahadan çekti!

Brezilya ile Arjantin maçında hem saha içi hem saha dışı karıştı. Yaşanan olaylar sonrası Lionel Messi, takımını kısa sürede olsa sahadan çekip soyunma odasına götürdü. Bir süre sonra sahaya geri gelen Arjantinli futbolcular yaşanan olaylara müdahale etti.

Spor 22-11-23 08:28

Muharrem İnce, CHP’ye geri dönecek mi? İddiaların ardından ilk kez konuştu…

Muharrem İnce'nin partisini kapatıp CHP'ye gideceği söylentilerinin ardından Memleket Partisi lideri ilk kez konuştu. İnce, CHP’ye geri dönüşü ile ilgili iddialar için “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi'nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız” ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-23 08:04

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye hazırlık maçı için geri sayım başladı. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ne katılmayı garantilen A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi Almanya ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı şifreli mi yayınlanacak? İşte, A Milli takım aday kadrosu

Spor 16-11-23 10:30

Lucas Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan hamile mi? İddialara yanıt verdi

Yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Devrim Özkan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşıyor. Beraberliğini sosyal medya paylaşımı ile duyuran Özkan’ın hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu açıklama yaptı.

Magazin 08-11-23 10:16

'Yüzde 99 ihtimalle...' diyerek açıkladı! Özgür Özel'le söylediği o cümle... Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'ye geri dönecek mi?

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP genel başkanlığına seçilen Özgür Özel'e söylediği bir cümleyi açıkladı. Özcan "Özel'e, 'Siz ne zaman dönmemi isterseniz, dönüş için dilekçemi vermeye hazırım' dedim." ifadelerini kullandı. Devamında CHP'ye geri dönüş ihtimaliyle ilgili oran veren Özcan "Geri dönüşümün sağlanacağını düşünüyorum. Yüzde 99 ihtimal ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüş yapacağım" dedi. Özcan, yerel seçimlerde de CHP'den aday olacağını ifade etti.

Haber 08-11-23 09:41

Geri bildirim nasıl yazılır? Geri bildirim ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Kelimeleri doğru yazmak ve doğru bir şekilde okumak, dilimize verdiğimiz değeri gösterir. Bu yüzden herhangi bir sözcüğün yazımında ikileme düşüldüğünde sözlük sitelerinden yararlanılması önemlidir. Bu sözlük siteleri arasında en sık ziyaret edileni ise Türk Dil Kurumunun güncel Türkçe sözlük sayfasıdır. Dilimizde yaygın olarak yazımında hata yapılan birçok kelime bulunur. Bu kelimelerden biri geri bildirim sözcüğüdür. Peki, geri bildirim nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 01-11-23 18:52

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme - WhatsApp silinen mesajlar geri gelir mi?

Akıllı telefonlar ile anlık mesajlaşma ve anlık iletişim sağlama amacı ile geliştirilmiş olan Whatsapp uygulaması platformlar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Tüm cihazlarda, tüm marka ve modellerde tüm işletim sistemlerinde kullanabilirdir. Kablosuz ya da mobil ağlar aracılığı ile internete bağlanılan her durumda hem mobil cihazlarda hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda Whatsapp iletişimi sağlanabilir.

Haber 28-10-23 16:56

Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta görülecek? Kanlı Ay tutulması Türkiye'den izlenecek mi? Gözler o tarihte!

Kanlı Ay tutulması için geri sayım başlamış durumda. Bilhassa gök olaylarını yakından takip etmeyi seven birçok kişiyi tatlı bir heyecan sardı. Akıllarda ise şu sorular var; Kanlı Ay tutulması Türkiye'den izlenecek mi? Kanlı Ay Tutulması ne zaman, saat kaçta görülecek? İşte yanıtı...

Haber 24-10-23 14:23

Pastırma sıcakları geliyor! 6 derece üzerinde olacak... İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji'den son dakika 20-24 Ekim hava durumu

Yağışlar bitiyor, sıcaklar geri mi geliyor? Meteoroloji'den gelen son hava durumuyla sıcaklıkların ciddi anlamda artacağı görüldü. Hava sıcaklığının bugünden itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkması beklenirken bir süredir düşen sıcaklıkların İstanbul'da 23-25 dereceye, Ankara'da 24-25 dereceye, İzmir'de 28 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. Peki pastırma sıcakları ne zaman başlayacak, ne kadar sürecek? İşte Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini...

Haber 20-10-23 09:52

Kabus günleri geri mi dönüyor? İrlanda'da yeni koronavirüs varyantı ortaya çıktı... 19 kişi hastaneye kaldırıldı

Sağlık uzmanları Kuzey İrlanda'da Kovid-19'un yeni bir varyantını buldu; yakın zamanda keşfedilen tür 19 kişinin hastaneye kaldırılmasına ve enfeksiyonlarda artışa neden oldu. Görünüşe göre yeni bir Omicron alt değişkeni BA.2.86'nın parçası olan tür Kuzey İrlanda'da tespit edilmesinin ardından çalışmalar devam ediyor.

Trend 11-10-23 10:39

Beyaz Show geri mi dönüyor? Acun Ilıcalı büyük müjdeyi duyurdu!

Bir dönem cuma gecelerinin vazgeçilmez programları olan Beyaz Show'un geri döneceğine sair haberler sosyal medyada gündem oldu. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir YouTube programında Beyaz Show'un geri döneceğine dair müjdeli haberi duyurdu.

Magazin 10-10-23 23:23

Mia Khalifa'nın Hamas-İsrail yorumundaki Özgürlük savaşçıları ifadesi tepki çekmişti! Geri adım atmadı...

Lübnan asıllı Amerikalı eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın Hamas-İsrail gerilimine dari yaptığı yorum tepkilere neden oldu. Dünyaca ünlü ismin "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi” sözlerinde kullandığı özgürlük savaşçısı tanımı sosyal medyada tepki çekmişti. Fenomen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özgürlük savaşçısı sözünü yineledi.

Trend 10-10-23 11:14

Mauro Icardi, Inter'e geri mi dönüyor? İtalyan basını flaş gelişmeyi duyurdu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nun ikinci haftasında Manchester United deplasmanına çıkan Galatasaray, iki kez geriye düştüğü maçta rakibini 3-2 mağlup etmişti. İngiltere'den tarihi bir zaferle dönen sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi'nin performansı da öne çıkanlar arasındaydı. Karşılaşmada penaltı kaçırmasına rağmen gol atmayı başaran Arjantinli yıldız için İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 07-10-23 14:22

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Ekim 2023 resmi tatil mi, yarım gün mü? 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu resmi tatil mi? Banka, devlet daireleri, hastaneler...

6 Ekim 2023 okullar tatil mi? Sorunun yanıtı İstanbul'un Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümü olması sebebiyle araştırılmaya başlandı. İtilaf Devletlerince 4 sene 10 ay 23 gün süren işgal, 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. 6 Ekim 1923'te geri alınan İstanbul'un kurtuluş yıldönümü her yıl coşkuyla kutlanıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? 6 Ekim 2023 resmi tatil mi, yarım gün mü? 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu resmi tatil mi?

Haber 06-10-23 06:35

Terzi üçüncü sezon ne zaman? Netflix Terzi dizisi 3. sezon yayın tarihi belli mi? Terzi dizisinin üçüncü sezon fragmanı nefes kesti

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi dizisi ilk iki sezonuyla hayranlarının beğenisini kazanmışken üçüncü sezonu için de geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin üçüncü sezonu 3 Kasım'da Netflix'te seyircisinin karşısına çıkacak.

Trend 04-10-23 15:52

Hayat Eve Sığar uygulaması 10 ay sonra güncellendi! HES kodu hayatımıza yeniden mi girecek?

Sağlık Bakanlığı, pandemi döneminde HES Kodu için kullanılan "Hayat Eve Sığar" uygulamasını aylar sonra ilk kez güncelledi. Eris varyantına ilişkin tartışmaların olduğu dönemde uygulamanın güncellenmesi "HES Kodu geri mi geliyor?" sorusunu akıllara getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Eris varyantı için, "Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok." demişti. İşte detaylar...

Haber 01-10-23 09:45

EK MTV İPTAL OLDU MU? Ek MTV kaldırıldı mı, ödeyenler parasını geri alacak mı? AYM karara bağladı!

Ek MTV'nin iptal edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. Bilindiği üzere bu sene bir defaya mahsus olarak getirilen ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri iptali için Anayasa Mahkemesi'nin kapısı çalınmıştı. Mahkeme, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini bugün karara bağladı. Peki, Ek MTV iptal mi olacak? Ek MTV ödeyenler parasını geri alacak mı?

Finans 28-09-23 14:12

Ek MTV iptali için kritik gün geldi! Anayasa Mahkemesi son noktayı koyacak: Para iadesinde 6 Eylül detayı...

Bu yıl bir defaya mahsus olarak getirilen ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri iptali için Anayasa Mahkemesi'nin kapısı çalınmıştı. Mahkeme, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini yarın esastan görüşecek. AYM, ek MTV’yi iptal ederse dava açmayan mükellef parasını geri alabilecek mi? Ödenen para faiziyle mi geri alınır? İşte detaylar...

Finans 27-09-23 08:01
MTV

Aracını park edip gitti, 5 dakika sonra bu halde buldu! 'İlla birileri mi ölmeli?'

Malatya’da Sefa Duran, aracını kısa süreliğine bir sokağa park etti. Duran 5 dakika sonra geri döndüğünde, aracı hurdaya dönmüş halde buldu. Hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu araç ağır hasar alırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hasarlı bina için önlem alınmamasına tepki gösteren Duran, "İlla birileri mi ölmeli?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 24-09-23 17:45

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-23 20:03