O Kiz Bu Aksam Var Mi Haberleri

O soru üzerine Devlet Bahçeli cep telefonundan açıp dinlettirdi! 'Bu sesi beğenmeyen var mı?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlüleri arasında bulunan Çetin Doğan'ın cezaevi çıkışındaki sözlerine ilişkin "Ben cezaevi müdürü olmuş olsaydım aftan yararlananların listesine bakar, 'Çetin Doğan, sen orada yoksun' diye geri içeri alırdım" dedi. Öte yandan Bahçeli, sevdiği şarkılar sorulması üzerine Hande Mehan'ın 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısını danışmanına cep telefonundan açtırarak, basın mensuplarıyla dinledi.

Haber 2024-05-18 17:50:44

Doları olanı üzecek tahmin! 'O rakamın altı konuşuluyor' dedi: Borsa İstanbul için 'iskonto' yorumu

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürürken, BIST 100 endeksi ise 10 bin puanın üzerinde tutunma çabalarına devam ediyor. Peki, dolar düşecek mi? Borsa daha da yükselir mi? Bu iki soru yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini korurken Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yanıt geldi. Uzman isim dolar kurunda 30 liranın altının konuşulmaya başladığını ifade ederek borsaya ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Finans 2024-05-16 14:06:02

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 2024-05-09 09:06:52

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 2024-05-04 11:34:28

Diğer Haber Etiketleri

Devlet Bahçeli MHP dolar Borsa İstanbul Özgür Özel CHP Şanlıurfa gusül abdesti meteoroloji hava durumu Orhan Şen kene ele Yunus Emre Özden Murat Boz nasıl yazılır Pınar yaşında Metin Akpınar sosyal medya mevduat faizi Altın borsa hediye kartı the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon 10 ak da, hakemi ışıl sezon süper li türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama son dakika Süper Lig VAR tff Hakem Kayseri kuzu köpek Acun Ilıcalı anne Yunus Emre survivor all star seçim sonuçları emekli zammı Erkan Kandemir Efkan Ala Osman Nuri Kabaktepe Ali İhsan Yavuz Seçim 2024 oy kullanma işlemi seçim oy kullanma Hakkari yerel secim sonuclari Bursa Yerel seçim Alinur Aktaş mustafa bozbey Burdur Mehmet Şimşek Ali Orkun Ercengiz İstanbul Hava Kirliliği seçim anketi Ekrem İmamoğlu Murat Kurum Hakan Bayrakçı Erotomani ayak spor ayakkabı temizlik koltuk boyama kanepe kendin yap ( dıy) dekorasyon aksan hastalık Mehmet Özhaseki Kentsel dönüşüm Nejat İşler sıcaklık yağış yağmur araç içi kamera araç içi buzdolabı araç içi telefon tutucu Doğu Ekspresi Recep Tayyip Erdoğan ikileme tdk yazım kılavuzu naci görür İzmir deprem survivor taht saç yatak uyku metro Dünya Güneş gram altın ne kadar uzman İslam Memiş fiyat rekor test atan galatasaray maçı maçın Ahmet Çakar penaltı ipotek ikinci el araba senet

28 il için 'sarı kod' Ankara, Adana.. 'Sınırı geçmiş durumda' Kuvvetli olacak, çamur yağacak! Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur ve çöl tozları devam edecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Bu iller arasında Ankara, Adana, Eskişehir, Bolu, Gaziantep, Hatay ve Düzce de var. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından toz taşınımı ve yağışlarla ilgili tahminlerini paylaştı. İşte il il Meteoroloji 1 Mayıs 2024 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri...

Haber 01-05-24 09:42

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 30-04-24 10:40

Korkutan artış: Yüzlerce kişiyi etkisi altına aldı! Ölümler bu yıl erken başladı! Özellikle o illerde büyük panik var…

Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu. Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Kılınç Toker, kene vakalarının bahar aylarının gelmesiyle artacağına dikkat çekti. Toker, vücuda yapışan kenenin başının ezilmesinin virüsün kana bulaşmasını hızlandırdığını söyledi. KKKA kaynaklı ölümler bu yıl erken başladı. Özellikle bazı illerde büyük panik var.

Haber 26-04-24 08:26

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 23-04-24 15:10

Eloğlu nasıl yazılır? Eloğlu bitişik mi yazılır ayrı mı yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında bulunan yazım kuralları başlığı oldukça önemli bir konudur. Dilimizde var olan sözcükleri doğru kullanabilmemiz için bu kurallara dikkat etmemiz gerekmektedir. Özellikle birleşik ve ayrı yazılan sözcüklerde yaygın olarak hataya düşülmektedir. Bu kelimelerden biri de eloğlu sözcüğüdür. Bu sözcük pek çok kişi tarafından yanlış yazılmaktadır. Peki, eloğlu nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:29

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-24 12:40

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Merkez Bankası güncel rakam açıkladı: Aylık 46 bin 560 TL getirisi var

Mevduat faizi oranları arttı, bankalarda toplam mevduat tutarı azaldı. Uzmanlar mevduat faizlerinin daha da artmasını beklerken 1 milyon liranın getirisi 46 bin lirayı aştı. Peki altın mı, borsa mı, dolar mı, mevduat faizi mi daha cazip. Uzmanlar o soruya da yanıt verdi. “En yüksek risk borsada en düşük risk mevduat faizinde” dediler…

Finans 20-04-24 08:35

Meteoroloji peş peşe illeri uyardı 'Çok' kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... 45 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yurdun iç ve batı kesimleri için de fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla pek çok ili uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Diğer yandan 45 il için yarına yönelik sarı kodlu uyarı yapıldı. O iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ da var...

Haber 19-04-24 15:44

En güzeli hediye kartı, istediğini alır! diyenler için her bütçeye uygun Amazon hediye kartları

Sevdiklerinizi mutlu etmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman Amazon hediye kartları oldukça hoşunuza gidecek! Doğum günlerinden tebrik kartlarına, mezuniyetlerden yıl dönümlerine kadar her türlü kutlama için uygun olan bu kartlarla sevdiklerinize istedikleri hediyeyi almalarını sağlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz hediye kartı kategorilerine bir göz atın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolunu keşfedin!

Haber 13-04-24 14:19

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun. Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-24 13:04

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! Süper Lig'e yabancı VAR hakemi geliyor... Türk futbol tarihinde o maçlarda bir ilk yaşanacak!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolunun belki de en çok tartışılan konulardan olan yaban hakem konusunda yeni bir adım attı. TFF resmi kanallarından yapılan açıklamada bu sezonun sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR hakemi geleceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca ligin 32. haftasında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağı maçları da duyurdu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 11:14

Dehşete düşüren görüntü: Banka kredisi ile aldığı kuzuları, başıboş köpekler parçaladı! 300 bin lira zararı var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi. Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Haber 04-04-24 10:59

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Tarihi seçim sonrası AK Parti'de tepkilerin odağında o 6 isim var! Erdoğan'ın en yakınındalardı

2002 yılındaki seçimlerin ardından AK Parti, ilk defa Türkiye'de 2. parti oldu! Bu durumun nedenleri arasında gösterilen ve başarısızlıkla suçlanan AK Partili isimlere sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili vatandaşlar özellikle 6 ismi istifaya davet ediyor. İşte o isimler...

Finans 01-04-24 16:44

Oy kullanırken fotoğraf çekilir mi? Oy kullanırken fotoğraf çekmek yasak mı, cezası var mı?

Yüksek Seçim Kurulu'nca seçim dönemlerine ilişkin oy kullanacak kişilere bazı uyarılar yayınlanmaktadır. Bu uyarılar oy kullanma hakkına sahip olan bireylerin, oylarının geçerli sayılması açısından oldukça önemlidir. Seçim gününde oy kullanan bireylerin kullandıkları oyları gizli tutması ve bu konuda da hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Peki, oy kullanırken fotoğraf çekilir mi?

Haber 31-03-24 05:33

CANLI HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI! Hakkari yerel seçim sonuçları belli oldu mu? DEM Parti’nin adayı Mehmet Sıddık Akış mı, AK Parti’nin adayı İsmet Ölmez mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları Hakkari’de de merakla bekleniyor. Hakkari’de seçmen bir yıl sonra bu kez yerel seçim için yeniden sandık başında! Hakkari’de yarışta önde olması beklenen iki parti var. Hakkari’de DEM Parti yarışa Mehmet Sıddık Akış ile AK Parti ise İsmet Ölmez ile katılıyor. İşte Hakkari yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 21:01

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:06

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

İstanbul’da hava durumu alarmı! Bu kez tehlike çok başka! 4 gün sürecek! Listede 5 il daha var…

Havaların ısınması ile birlikte bu kez de İstanbul’da hava kirliliği alarmı verildi. İstanbul için yapılan uyarıda 4 gün boyunca hava kirliliğinin en yüksek seviyelere ulaşacağı bildirildi. Havada kötü bir kokunun hakim olması beklenirken kirli havanın İstanbul dışında 5 ilde daha etkili olması bekleniyor. İşte meteoroloji uzmanları tarafından yapılan o uyarının detayları…

Haber 29-03-24 07:56

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

Erotomani nedir? Erotomani kimlerde görülür, nasıl tedavi edilir? Erotomani belirtileri

Erotomani, psikiyatrik bir bozukluk olan bir tür sanrılı bozukluktur ve kişinin kendisine ilgi duymadığı bir kişiyi veya genellikle ünlü bir kişiyi, o kişinin aslında ona karşı aşk veya ilgi beslediğine inanmasıyla karakterizedir. Bu durum, genellikle gerçekdışı ve saplantılı bir şekilde, sıklıkla kişinin hayatını etkileyebilecek bir düzeye kadar devam edebilir. Peki erotomani nedir, tehlikeli mi?

Haber 26-03-24 20:01

'Bu basit karışımla spor ayakkabılarımı tekrar bembeyaz yaptım! İnsanlar yeni zannetti' Sadece 3 malzemeyle... Yorum yağdı

Beyaz spor ayakkabılar, hem rahatlıkları hem de hemen hemen her kombine kusursuz bir şıklık katmalarıyla vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Ancak bunca büyük cazibenin yanında onları kullanırken insanları endişelendiren bir özelliği de var; çok kolay ve hızlı kirlenmeleri. Genellikle kirlendiklerinde basit bir ıslak mendille de kolay kolay temizlenmiyorlar. Ancak bir sosyal medya kullanıcısı, her evde bulunan 3 malzemeyle beyaz spor ayakkabılarını adeta yeni gibi yaptı. İşte o karışım...

Kadin 22-03-24 15:34

'Beni yeni bir kanepe almaktan kurtardı' Buzdolabı, mutfak dolabı ve tezgahtan sonra... Evini yenilemek isteyenler şimdi de koltuklarını boyuyor! O detaya dikkat

Evinde dekoratif anlamda değişikliğe gitmek isteyen, eski eşyalarından sıkılan ve yenilemek isteyen pek çok kişi, bu süreçte ciddi masraflarla karşılaşabiliyor. Bu nedenle de son yıllarda mutfak dolaplarından tezgahlara, ahşap mobilyalardan buzdolabına kadar pek çok eşyayı boyayarak yeni bir ürüne dönüştürme trendi ortaya çıktı. Ancak koltuk boyamayı ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Alıştığımız şekilde koltukların kılıfını yeniletmek yerine direkt boyayanlar var. Fakat uzmanlar uyarıyor.

Kadin 22-03-24 12:18

'Bir sabah uyandığımda hiç gitmediğim ülkenin aksanıyla konuşmaya başladım' Çok nadir görülüyor! 'Sesim bana ait değilmiş gibi'

İngiltere'de yaşan 36 yaşındaki Zoe Coles, bir sabah uyandığında hayatını tümüyle değiştiren ve kendisine hayatının şokunu yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Zoe, sabah uyandığında, daha önce hiç gitmemiş olmasına ve o ülkeye dair hiçbir fikri olmamasına rağmen Gal aksanıyla konuşmaya başladı. Çok nadir görülen bu durumun, başka olumsuz etkileri de var. Zoe, yeni sesinin artık ona ait değilmiş gibi hissettirdiğini söyledi.

Kadin 21-03-24 15:50

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 15:55

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Sessizliğini bozdu: 'Belki daha kötüsünü yaparım'

Türkiye, Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kaza ve sonrasını konuşuyor. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği olayda anne Tok ve oğlu önce Mısır sonra da ABD'ye kaçmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Tok'un annesi sessizliğini bozdu. Acı'nın annesine üzüldüğünü ifade eden S.T. "Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım" dedi.

Haber 16-03-24 20:03

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-03-24 14:07

Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı 'Kocakarı soğukları' detayı... Kuvvetli yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor mu? Meteoroloji'den son dakika 15 - 19 Mart hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı? Yağışlar devam edecek mi? Son dönemde hava durumunda beklenenden farklı olarak yaşanan gelişmeler nedeniyle herkes bu soruların yanıtını araştırıyor. Yurt genelinde yağışlı bir hava hakim olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son hava durumu tahmini paylaştı. Öte yandan kuvvetli yağış, çığ tehlikesi ve toz taşınımı uyarısı geldi. Prof. Dr. Orhan Şen ise tahminlerini açıklarken 'Kocakarı soğukları'na dair bir paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 15-03-24 11:01

Arabanızın konforunu artırarak keyfini sürmenizi sağlayacak son teknoloji ürünler

Aracınızın konforunu artırarak keyifli bir sürüş deneyimi mi hayal ediyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz! Birbirinden farklı nitelikte, fonksiyonel ve teknoloji ile bezenen ürünler, araç içindeki konfor düzeyinizi artırmaya aday. Çeşitli ihtiyaçları karşılayan ürünler, aracınızı da teknoloji ile buluşturarak işlevsel bir yön kazandırıyor. Bu kapsamda derlediğimiz araç içi fonksiyonel teknoloji ürünleri inceleyebilirsiniz.

Haber 14-03-24 17:12

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Doğu Ekspresi bilet fiyatlarındaki yüksekliği eleştirerek Ulaştırma Bakanlığına çağrıda bulundu. Sarıkamıştaki tren istasyonunda köylülerle birlikte açıklama yapan Alp, gidiş-geliş bilet fiyatlarının 25 bin liraya çıktığını belirterek fiyatların bölge halkının da alabileceği bir seviyeye çekilmesini istedi. Sosyal medyada ise 'O paraya Avrupa'ya giderim, Bu hayalim de mi hayal oldu' diyerek duruma tepki gösterdi.

Finans 13-03-24 09:11

Erdoğan'a bir kez daha adaylık yolu açılabilir mi? Bakan Tunç TBMM'yi işaret etti: Daha zaman var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu son seçimim" açıklamasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da açıklama geldi. Bakan Tunç, TBMM'yi işaret ederek Erdoğan için bir kez daha adaylık yolunun açılabileceğini ifade etti.

Haber 12-03-24 15:36

Başlı başına nasıl yazılır? Başlı başına ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcüğün birden fazla ögeden oluşması o ifadenin ikilemeler, birleşik kelimeler veya kalıplaşmış sözler arasında yer aldığını gösterir. Bu kapsamda incelenebilen ifadelerden biri olan başlı başına da cümle içerisinde zarf olarak kullanılır. Ayrı mı bitişik mi yazıldığı üzerine sıkça araştırma yapılan bu zarf sözcüğünün ikilemeler arasında yer aldığı söylenebilir. Bu da TDK onaylı olan başlı başına yazılışının hem kurallar çerçevesinde hem de cümle örnekleriyle birlikte açıklanmasını sağlar.

Egitim 11-03-24 21:18

Naci Görür bekleyen tehlikeyle ilgili uyardı: O ili felç eder

'Deprem ve Dirençli Kentler' isimli konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, İzmir senaryosunu anlattı. Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknolojiyle yapılabilir.Bunu yapabilecek her şeyimiz var. İnsanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne gider" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 17:23

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-24 07:12

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Asla ıslak saçla yatmamalısınız! Sebebini öğrenince bu alışkanlıktan hemen vazgeçeceksiniz... İşte mide bulandıran o neden

Bazı insanlar, güzel bir duşun ardından bir an önce dinlendirici bir uykuya geçmek için saçlarını kurutmadan ıslak saçla yatağa girebiliyor. Ancak bu hemen bırakmanız gereken bir alışkanlık. Çünkü arkasında yatan, mide bulandıran bir neden var. Islak saçınızın yatak başlığında oluşturduğu sıcak ve nemli ortam, akarlar için mükemmel bir üreme alanı sağlar. Tahtakuruları ve bakteriler de cabası...

Kadin 08-03-24 10:19

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

İstanbul'da 'metro' atışması: Murat Kurum'un '8 adımlı' iddiasına İmamoğlu davetle yanıt verdi: Çok komik, izleyemedim çünkü üzülüyorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan rakibi Murat Kurum'un "8 kilometre metro yaptın" iddiasına yanıt geldi. Kurum'un sahnede 8 kilometreyi 8 adım atarak ifade ettiği görüntüler hala konuşuluyor ancak İmamoğlu o görüntüleri "çok komik" bulduğu ve "Kurum adına üzüldüğü" için izleyemediğini belirtip "Bu ay 2 metro açılışımız var, sadece onlar 20 küsur kilometre" diye ekledi. İmamoğlu, Kurum'u metro açılışlarına davet de etti.

Haber 04-03-24 15:27

Dünyanın sonu böyle mi gelecek? Korkutan 'kıyamet' senaryosu: Güneş...

Dünyadaki yaşamın tam olarak kaç milyon yıldır var olduğunu kesin olarak söylemek zor. Bilimsel tahminler, 3,5 ila 3,8 milyar yıl önceyi gösteriyor. Ancak dünyada yaşam uzun bir süredir devam ediyor olsa da bu kez konumuz dünyadaki yaşam değil dünyanın sonu... İngiliz basını, dünyanın sonunun nasıl geleceği konusunu manşetlerine taşıdı! Korkutucu bir grafik, Güneş'in devasa bir 'kırmızı dev' yıldıza dönüşeceğini ve bildiğimiz güneş sisteminin sonu olacak kadar büyüyeceğini ortaya koydu.

Haber 04-03-24 10:01

Prof. Dr. Orhan Şen duyurdu: Çamur yağabilir! O bölgeleri sıraladı 'Kar yapabilir' Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mart hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Kar yağacak mı? Kar ne zaman yağacak? Yağmur var mı? Hava durumu ile ilgili son dönemde yaşanan dikkat çeken gelişmeler nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de önemli uyarılar geldi. Güneydoğu Anadolu ve Marmara'da toz taşınımı olduğunu söyleyen Şen "Yağmur çamurlu olabilir" dedi. Öte yandan o bölgeler için kar uyarısı yaptı. İşte hava durumu tahminleri...

Haber 02-03-24 09:39

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı, o tarihleri işaret etti: 'Gram altın yeni rekorları test edecek'

"Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri anlattı.

Finans 01-03-24 08:36

Ahmet Çakar, Galatasaray maçını yorumlarken TFF'ye küfretti! ''Ortada çok büyük bir O...Ç var''

Galatasaray-Antalyaspor maçında tartışma yaratan bir penaltı kararı yaşandı. Hakem Abdulkadir Bitigen pozisyonu devam ettirdi fakat VAR uyarısının ardından penaltı kararına hükmetti. Bu pozisyonu yorumlayan Ahmet Çakar, YouTube'da katıldığı canlı yayın programında küfretti.

Spor 26-02-24 22:10

'Bu durum iyi değil' Prof. Dr. Orhan Şen'den yağış paylaşımı! Önümüzdeki hafta... Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Şubat hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Sıcaklıklar düşecek mi? Bugün hava sıcak mı soğuk mu? Son dönemde hava durumuyla alakalı yaşanan dikkat çekici ve merak uyandırıcı gelişmeler sebebiyle pek çok kişi bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den yağışlarla ilgili bir açıklama geldi. Önümüzdeki haftaya ilişkin yağış durumuna dair bilgi veren Şen, "Bu durum iyi değil" ifadelerini kullandı.

Haber 24-02-24 12:14

Kredi çıkmayan bu yönteme başvuruyor! Evini ipotek ettiren bile var: Mecbur bırakılıyoruz

İkinci el araç satışında piyasanın bir süredir durağan olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bundaki en büyük etkenlerden biri de bankaların kredi musluğunu kısması ve faiz oranlarını artırması. Bu durum galericileri senet yapmaya, araba almak isteyenleri de o senetleri imzalamaya mecbur bıraktı. Bu uğurda evini ipotek ettiren bile oldu. Hem galericiler hem de araba almak isteyenler bankalara kredi çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Finans 23-02-24 06:21