Tayyip Talha Sanuç Haberleri

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tayyip Talha Sanuç'tan kötü haber geldi! Sezonu kapattı, en az 6 ay...

Süper Lig'in 27. haftası uzun yıllar unutulmayacak bir derbi mücadelesine sahne olurken, Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 4-2 ile geçmeyi başardı. Siyah-Beyazlı ekip kritik bir 3 puanı hanesine yazdırırken, maçın henüz ilk bölümünde Tayyip Talha Sanuç'un sakatlığıyla şoke olurken, başarılı oyuncudan kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor 03-04-2023 15:25

Beşiktaş'a nazar değdi! Rosier ve Tayyip Talha Sanuç'un son durumları açıklandı

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı futbol takımı oyuncuları Valentin Rosier ve Tayyip Talha Sanuç'un sağlık durumlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Spor 19-03-2023 15:40

Son dakika: Beşiktaş Giresunspor'u 1-0 mağlup etti! Tayyip Talha Kartal'ı sırtladı

Son dakika... Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor karşılaşması öncesi hata yapmak istemeyen Siyah-Beyazlılar rakibini genç oyuncu Tayyip Talha'nın şık golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. İşte detaylar...

Spor 08-10-2022 22:03

Röveşata ile orta, röveşata ile gol! Tayyip Talha sosyal medyanın dilinde

Son dakika... Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olan Beşiktaş'ın genç yıldızı Tayyip Talha Sanuç sosyal medyanın dilinde. Siyah-Beyazlılar'da gösterdiği harika performansla şimdiden konuşulmaya başlanan genç yıldız Giresunspor'a karşı da jeneriklik bir gol kaydetti. İşte detaylar...

Spor 08-10-2022 21:26

Tayyip Talha Sanuç

Tayyip Talha Sanuç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tayyip Talha Sanuç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tayyip Talha Sanuç transferinin bilinmeyenlerini anlattı!

Transfer döneminin son gününde Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı genç stoper Tayyip Talha Sanuç, futbola başladığında bugünlerin hayali ile yaşadığını söyledi. Milli arayı İstanbul’da kalarak ve çalışarak geçiren Beşiktaş’ın başarılı stoperi Tayyip Talha Sanuç, alt yapıya başladığı gün kendisine; ’Ben de Beşiktaş’ta oynayabilirim’ dediğini ve bu hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Spor 21-09-2022 22:34

Tayyip Talha transferinde şoke eden detay! Son 1 gün kala...

Son dakika... Süper Lig'de transfer dönemi resmen sona erdi. Kulüpler yaptıkları transferlerle kadrosunu güçlendirirken, birçok transfer savaşı da yaşandı. Bu isimlerden biri de Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında Adana Demirsporlu Tayyip Talha için yaşandı. Genç oyuncunun Fenerbahçe'ye transferi imza aşamasına gelirken son dakikada Beşiktaş'a transfer olmuş ve herkes şaşkına dönmüştü. Bu transfere dair flaş bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 10-09-2022 08:40

Serdar Dursun'un yeni adresi şaşırttı! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı

Beşiktaş'ın adeta Fenerbahçe'ye attığı transfer çalımının ayrıntılarını açıklayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak flaş itiraflarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin Tayyip Talha Sonuç transferi için Serdar Dursun'u takasta önerdiğini söyleyen Murat Sancak, Serdar'ın yurt dışında oynamak istediği için gelen teklifi reddettiğini ifade etti.

Spor 09-09-2022 08:08

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak gerçekleri açıkladı! Emre Akbaba, Serdar Dursun ve Bruma...

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Adana Demirspor'dan Tayyip Talha Sanuç'un transferi için karşı karşıya gelmişti. Mavi Şimşekler'in başkanı Murat Sancak, Sanuç'un Beşiktaş'a transfer olmasının ardından yaşanan olayların perde arkasını anlattı. Sancak, Serdar Dursun'un Adana'ya gitmek istememe nedeniyle Tayyip Talha Sanuç'un siyah - beyazlılara transfer olduğunu duyurdu.

Spor 08-09-2022 18:34

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Tayyip Talha Sanuç kimdir? Tayyip Talha Sanuç nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe, Tayyip Talha Sanuç için Adana Demirspor'a teklif yaptı. Bunun üzerine 1.9 milyon Euro ve bonusların yanı sıra sonraki satıştan pay talep etti. Fenerbahçe, genç futbolcuyu renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Peki, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Tayyip Talha Sanuç kimdir? Tayyip Talha Sanuç nereli ve kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Spor 08-09-2022 12:35

Son dakika: Beşiktaş'a imza atacak derken, Fenerbahçe'den transfer çalımı! Tayyip Talha Sanuç, 'Çubuklu' formayı giyiyor...

Son dakika haberleri: Transfer penceresinin kapanmasına kısa bir süre kala flaş haberler peş peşe geliyor! Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, stoper takviyesi için çalışmalarını sürdürüyordu. Siyah - beyazlıların Tayyip Talha Sanuç için Adana Demirspor ile bir süredir görüştüğü ve anlaşma noktasına geldiği iddia edilmişti. beIN Sports, Fenerbahçe'nin devreye girerek Adana Demirspor ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığını duyurdu.

Spor 08-09-2022 00:06