Yiğit Bulut Haberleri Ve Son Dakika Yiğit Bulut Haberleri

Yiğit Bulut Haberleri Ve Son Dakika Yiğit Bulut Haberleri

1972 Keşan, Edirne doğumlu olan Yiğit Bulut, finans analisti, köşe yazarı ve sunucudur. Galatasaray Lisesi ve Bilkent Üniversitesi bankacılık ve finans bölümü mezunu olan Bulut, yüksek lisansını Sorbonne Üniversitesi’nde yapmıştır. Şule Zeybek ile evlenmiş ancak 2010 yılında boşanmıştır. Kanal 6, Kanal E, CNN Türk kanallarında ekonomi yorumculuğu yapmış ayrıca Radikal, Vatan ve Referans gazetelerinde yine ekonomi ile ilgili köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 yılında Habertürk TV genel yayın yönetmenliğine getirilmiş, bu görevine 2012 yılında son verilmiştir. Bununla beraber Gazete Habertürk’teki köşe yazarlığı da sona ermiştir. Bir süre sonra Star Medya Grubu ile anlaştı ve 24 kanalının genel yayın yönetmenliğine getirildi. Ayrıca Star gazetesinde yazmaya başladı. 2013 yılının temmuz ayında başbakanlık başdanışmanı olarak atandı. 30 Ağustos 2014'te ise yeni bir kararname ile cumhurbaşkanlığı ekonomiden sorumlu başdanışmanlığına atandı.

Yiğit Bulut Haberleri

AK Partili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut arasında Ekrem İmamoğlu tartışması! Devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı 'milli güvenlik sorunudur' sözlerine AK Partili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Ekrem İmamoğlu hakkında Bulut'a, "yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlulerle yarışıp zafer kazanan bir lider!" ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-2024 17:13

Davutoğlu İlk defa diyerek çıkıştı! Bakan Nebati'ye çok konuşulacak Ekonomi 101 tepkisi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna "riyakarlığın daniskası" sözleriyle sert tepki gösterdi. Programa davet edilmemesiyle ilgili de konuşan Davutoğlu, "Zaten Perinçek ve Destici yüzüme nasıl bakacaktı" dedi. Davutoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Haber 31-10-2022 11:15

Avrupalıları kış korkusu sardı! Yiğit Bulut'tan paylaşım geldi: 'Malınızı ucuza kaptırmayın'

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş, Avrupa'da enerji krizi çıkardı. Kara kışa hazırlanan ve enerji tasarrufu için uyarıların yapıldığı Avrupa ülkelerini sıkıntılı günler bekliyor. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut da başta İstanbul olmak üzere birçok ilde yaşayan vatandaşa, "Oteller kışı dolu geçireceği gibi ev alım ve kiralama için harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın" çağrısı yaptı.

Haber 03-09-2022 23:38

'Yiğit Bulut 200 bin liraya yakın maaş alıyor' iddiasına cevap verdi!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut bugün katıldığı canlı yayında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulundu. Maaşının 200 bin lirayı bulduğuna ilişkin iddialara da yanıt veren Bulut, ' İspatlayamayanlar şerefleriyle imtihan edilirler' dedi.

Finans 02-04-2021 15:05

Yiğit Bulut

Yiğit Bulut Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yiğit Bulut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.