Zeynep Dizdar Haberleri

Yıllar sonra gelen kürtaj itirafı olay olmuştu! Yeliz Yeşilmen'den Zeynep Dizdar'a olay sözler

Zeynep Dizdar geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış eski aşkı Ümit Sayın'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Dizdar, "Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Öpüşerek çocuk olduğunu sanıyordum. Ümit Sayın'dan hamile kaldım ve evlenmediği için çocuğumu aldırdım" demişti. Dizdar'ın bu açıklamasının ardından Yeliz Yeşilmen'den bomba bir yorum geldi.

Magazin 05-03-2024 10:53

Zeynep Dizdar'dan Ümit Sayın itirafı! İlk cinsel ilişkisine dair olay ifade gündem oldu

Vazgeç Gönül" adlı şarkısı ile uzun yıllar listelerde birinci sırada yer alan Zeynep Dizdar yıllar sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Zeynep Dizdar ilk cinsel ilişkisini Ümit Sayın ile yaşadığını söyledi ve olay açıklamalarda bulundu. Dizdar Sayın tarafından defalarca kez aldatıldığını da iddia etti.

Magazin 05-12-2023 15:14

Magarsus nedir? M.Ö. 7. yüzyılda kurulan Magarsus nerede, tarihçesi ve kalıntıları nelerdir?

Magarsus Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı aynı adlı dizi için geri sayım sürerken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bir sahil kasabası Sarıbahçe’de narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini anlatan dizi, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü izleyicisi ile buluşacak. Peki, Magarsus nedir? M.Ö. 7. yüzyılda kurulan Magarsus nerede, tarihçesi ve kalıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Haber 09-08-2023 11:12

Zeynep Dizdar

Zeynep Dizdar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Dizdar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.