Kolajen Takviyeleri Haberleri

Türkiye'nin hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorbası olmuştu! Canan Karatay konuştu: Kolajen vardır, en doğal proteindir

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan sakatatları seven çok, bir o kadar da uzak duran var. Ayrım öylesine keskin ki, o sakatat ürünlerinden biri olan kelle paça çorbası Türkiye'yi ikiye bölmüş durumda. Yapılan bir araştırmaya göre 'en sevilen' çorba da kelle paça, 'asla yemem' denileni de... Prof. Dr. Canan Karatay ve Kelle paça Ustası Kemal Kutluğ o çorba hakkında konuştu.

Yemek 2024-02-05 07:50:35

Civanperçemi nedir, faydaları nelerdir? Civanperçemi ne işe yarar?

Sağlıklı beslenmek, sağlıklı yaşamak isteyen herkes çeşitli gıda takviyeleri ya da bakım ürünleri kullanmayı tercih eder. Eczanelerden alınabilecek, kimyasal malzemeler de içeren ürünlerden ziyade, daha çok bu ürünlerin hammaddeleri olan bazı otlar, çiçekler ya da bitkiler uzman bir doktora danışarak ve bilinçli olmak kaydıyla direkt olarak da kullanılabilir.

Haber 2024-01-12 19:45:17

Glukozamin nedir, ne işe yarar? Glukozamin'in yan etkileri var mı?

Hareket kabiliyetimizin temel taşlarından biri olarak gösterilen eklem sağlığı, yaşam kalitemizi etkileyen önemli bir faktördür. Bu noktada glukozaminin adını da sıkça duyarız. Glukozamin vücudumuzun doğal olarak ürettiği bir bileşendir ve özellikle eklem kıkırdağının sağlığını destekleme konusunda kilit bir rol oynar. Ancak yaşlandıkça glukozamin üretimi azalır ve takviye almak gerekebilir. Glukomin takviyeleri, yaşam boyu hareket özgürlüğünü artırabilir.

Haber 2024-01-06 17:43:50

Genç kalmak için mucize yöntem! Senelere meydan okuyorlar, her gün bunu yapan yaşlanmıyor

Herkes yıllara meydan okuyup her yaşta genç kalmayı arzuluyor. Uzmanlara göre; kolajen takviyesi, egzersiz, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam bunun için oldukça önemli. İşte, uzmanların üzerinde durduğu yıllara meydan okumanızı sağlayacak besinler...

Haber 2023-10-29 10:05:15

Diğer Haber Etiketleri

kelle paça Canan Karatay civan perçemi civan perçemi faydaları glukozamin sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme listesi sağlıklı beslenme programı fenerbahçe ligi manchester city Kalvin Phillips Göz güzellik kolajen içeren besinler siyah botoks cilt bakımı zerdeçal yaşlılık yoğurt limon hint kolajen tarifi ayak ayaklar kadın tiktok yaş kafein su güneş kremi genç yaşlı faydaları nelerdir işkembe çorbası işkembe çorbası nasıl yapılır eo tırnak yıldız Salma Hayek iksir yaşlanma karşıtı krem güzel ilik kemik 5 yaş sağlıklı yiyecek egzersiz Fizik şeker balık yağı balık yağı faydaları balık yağı nasıl kullanılır aç tok möllers balık yağı ocean balık yağı kolajen faydaları kolajen eksikliği kolajen fiyat kolajen hapı kolajen kaç yaşında kullanılır yüz yogası gençleşme yöntemleri Güneş maske domates maskesi yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde kreatin kreatin ne işe yarar kreatin düşüklüğü kreatin yüksekliği anne cilt Jennifer Lopez omega 3 omega 3 faydaları omega 3 eksikliği retinol göç Mevlüt Çavuşoğlu Yunanistan kemik suyu kelle paça çorbası tarifi kelle paça tarifi kolajen krem kolajen nedir kolajen takviyesi kolajen serum en iyi kolajen markası suda kolajen galatasaray Çağlar Söyüncü Leicester City son dakika son dakika haberleri haberler transfer makat çatlağı Kril Yağı covid korona koronavirüs Bağışıklık Sistemi bağışıklık sistemi güçlendiren besinler FDA beslenme gıda takviyesi yumurta Fenerbahçe Futbol Kulübü Jorge Jesus son dakika haberi Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Futbol Kulübü Valerien Ismael Ahmet Nur Çebi Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi sözlük protein tozu uyku menopoz çinko Bakır c vitamini estetik cerrahi Manisa mesir macunu yağ yakma yüz kremi yüz serumu spor yoga Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig cinsel ilişki sivilce

Fenerbahçe'ye Manchester City'den yıldız geliyor! Guardiola onayı verdi...

Fenerbahçe ligin ikinci yarısında yapacağı takviyeleri şimdiden belirledi. İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda orta saha transferi yapmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, Manchester City'de forma giyen yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi.

Spor 15-10-23 14:23

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 15:18

Kolajen kilo aldırır mı? Kolajen vücutta ödem yapar mı?

Kolajen cildin, kemiklerin, eklem sağlığının ve bağ dokusunun ana yapı taşı olan bir protein türüdür. Vücutta doğal olarak üretilen kolajen, yaş ilerledikçe ve çeşitli faktörlerin etkisiyle azalabilir. Bu nedenle kolajen takviyeleri popüler hale gelmiştir. Kolajen takviyeleri genç ve sağlıklı bir cilt, esnek eklemler ve güçlü kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Ancak kolajen takviyelerinin kilo kaybı veya kilo alımı üzerinde doğrudan bir etkisi yoktur.

Haber 31-07-23 14:57

Genç kalmak için inanılmaz taktik! Her gün bunu yapan yaşlanmıyor

Uzmanlara göre her yaşta genç görünmek mümkün. Kolajen takviyesi, egzersiz, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam bunun için son derece önemli. Uzmanlar, bazı besinlerin yaşlanma karşıtı olduğunu açıkladı. İşte, yıllara meydan okumanızı sağlayacak besinler...

Haber 16-07-23 13:56

Resmen kolajen bombası! Evde Toscana çorbası nasıl yapılır? İşte kolajen deposu Toscana çorbası tarifi ve malzemeleri

Sağlıklı beslenmede en baş sıralarda yer alan Toscana çorbasının tarifi merak edildi. İtalyan Mutfağı'na ait yemek adeta bir kolajen deposu. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir tarifle sizlerleyiz. Peki, Evde Toscana çorbası nasıl yapılır? İşte kolajen deposu Toscana çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 04-06-23 14:52

31 yaşındaki kadın yaşlanmayı durduran kolajen bombası tavsiyelerini paylaştı! Görenler gerçek yaşına inanamıyor

Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların cilt bakımların hangi uygulamaları yaptığı ve hangi malzemeleri kullandığı merak ediliyor. Daha genç görünmek ve yaşlanmaya dur demek isteyen kadınlar bu konu hakkında uygun yollar arıyor. TikTok'ta 31 yaşındaki bir kadın genç gözükmesini sağlayan sırlarını açıkladı.

Kadin 31-05-23 10:13

İşkembe çorbası faydaları nelerdir, zayıflatır mı? İşkembe çorbası hangi hastalıklara iyi gelir, karaciğere iyi gelir mi?

İşkembe çorbası genellikle mide ve bağırsakların sağlığını korumak ve kış aylarında tercih edilen bir çorba türüdür. İşkembe çorbasının ana malzemesi, genellikle sığır veya koyunun midesidir. Mide, yüksek miktarda kolajen içerir ve bu da vücut için faydalı bir protein kaynağıdır. İşkembe çorbası ayrıca vitaminler, mineraller ve amino asitler açısından zengin bir besin kaynağıdır. Peki, işkembe çorbasının faydaları nelerdir, kolesterolü yükseltir mi?

Haber 08-05-23 13:25

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-23 15:42

74 yaşında fiziğiyle gençlere taş çıkartıyor! Yıllara meydan okuyan kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşlandıkça genç görünüm sağlayan kolajen üretimi giderek azalıyor. Bu nedenle genç görünmek isteyenler kadınlar güzellikleri için yaşlanma karşıtı ürünler arıyor. Ancak genç görünüm sadece cilt bakımı ile yeterli olmuyor. 74 yaşındaki model Norma Williams, yabancıların durdurup yaşını sorduğunu ve ona inanmadığını söyleyerek genç gözükmesinin sırrını anlattı.

Kadin 19-04-23 13:58

Balık yağı faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Balık yağı kapsülü ne işe yarar, nelere iyi gelir?

Balık yağı balıkların yağ dokusundan elde edilen ve omega-3 yağ asitleri gibi besleyici maddeler içeren bir besin takviyesidir. Omega-3 yağ asitleri insan vücudu için hayati önem taşıyan birçok işlevi yerine getirir ancak vücudumuz bu yağ asitlerini üretemez. Bu nedenle balık yağı takviyeleri omega-3 yağ asitlerini almak için popüler bir yol haline gelmiştir. Balık yağı ayrıca kalp sağlığı, beyin fonksiyonu, deri ve saç sağlığı gibi birçok faydasıyla da tanınır.

Haber 10-04-23 11:09

Kolajen faydaları nelerdir, evde kolajen nasıl yapılır? Kolajen ne işe yarar, hangi besinlerde kolajen var?

Kolajen vücudumuzun en önemli yapısal proteinlerinden biridir. Birçok dokuda bulunan bu protein cildimizi, kemiklerimizi, kıkırdaklarımızı ve tendonlarımızı oluşturarak onların güçlü ve esnek kalmasını sağlar. Ancak yaşın ilerlemesi, stres, çevresel faktörler ve yanlış beslenme gibi nedenlerle kolajen üretimi azalabilir bu da bir dizi sağlık sorununa neden olabilir.

Haber 28-03-23 17:39

Anında genç bir görünüm sağlıyor! Ameliyatsız en az 10 yaş gençleştiren yöntem

Cildin genç görünümünü sağlamak ameliyatsız da mümkün. Yaş aldıkça genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak cildin alt tabakasında bulunan yağ dokusu ve kolajen azalmaya başlar. Bu sebeple yüz kasları gevşer ve sarkmalar meydana gelir. Evde yapabileceğiniz bu yöntem ile cildinizi daha sıkı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kadin 20-03-23 21:07

Yaşlılık izlerini yok ediyor! Botoks etkisi yaratan doğal maske tarifi

Yaş ilerledikçe vücudun kolajen üretimini azaltması cildin esnekliğini ve sıkılığını kaybederek kolayca kırışmasına neden oluyor. Birçok kadın ciltlerindeki kırışıklıkların azalması için botoks uygulamasını tercih ediyor. Ancak cildin genç kalması için botoks tek yöntem değil. Evde hazırlanan doğal maskeler de botoks etkisi yaratabiliyor.

Kadin 28-02-23 11:31

Sporcuların vazgeçilmezi en iyi kreatin takviyeleri

Antrenman sırasında ihtiyacınız olan enerjiyi karşılamanızı ve fiziksel gücünüzü artırmanızı sağlayan kreatin, sizi hedefinize daha hızlı ulaştırıyor. Ayrıca hayalinizdeki vücuda ulaşma yolunda da size destek oluyor. Yoğun spor programlarınızı daha rahat kılacak ve kas gelişiminizi artıracak en iyi kreatin markasını bulmak için doğru yerdesiniz. Gelin, en iyi kreatin markalarına ve ürünlerine hep beraber bakalım.

Haber 22-02-23 16:37

Kimse gerçek yaşına inanmıyor: En az 30 yaş genç gösteriyor! Güzellik sırlarını öğrenmek isteyenler sıraya giriyor

Cildimiz, saçlarımız ve kıyafetlerimiz yaşımızı tamamen farklı gösterebiliyor. Bir yaştan sonra vücudun kolajen üretimini yavaşlatması ciltte kırışıklıklara neden olabiliyor. Yaşın getirdiği olgunlukla değişen tarz da çok daha büyük görünmemize sebep olabiliyor. TikTok'ta paylaştığı videoda yaşını açıklayan bir kadın görenleri şok etti. Birçok kadın bu kadar genç görünmesinin nedenini merak etti.

Kadin 03-01-23 15:57

53 yaşındaki Jennifer Lopez “Bugüne kadar botoks yaptırmadım” diyerek gençlik sırrını paylaştı

Cildimiz ve saçlarımız tıpkı sağlığımız gibi yaşlandıkça değişime uğruyor. Vücudun kolajen üretimini azaltması cildin gerginliğini kaybedip kolayca sarkmasına ve kırışmasına neden oluyor. Bu sorundan kurtulmanın tek yolunun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak 53 yaşındaki Jennifer Lopez, güzelliğini botoks müdahalesi olmadan doğal yollarla sağladığını paylaştı.

Kadin 16-12-22 14:26

Omega 3 takviyesini kimler kullanamaz? Omega 3'ün yan etkileri nelerdir, ne kadar süre kullanılmalı?

Besin takviyeleri son yıllarda oldukça yaygın kullanıma sahiptir. Tükettiğimiz gıdalar kimi zaman ihtiyacımız olan besin değerlerini karşılayamayabilir. Bu yüzden ek gıdalar adı altında takviyeler kullanılır. Balık tüketimi geçmiş yıllara göre düşüş gösterir. Balıktan almamız gereken çok değerli omega 3’ü takviye olarak almamız mümkündür. Tam olarak balık tüketmenin aynısı olmasa da omega 3 eksikliğimizi giderebilir. Peki, kimlerin omega 3 yan etkileri var mı?

Haber 09-12-22 17:07

Cildinizdeki yaşlanma etkisini tersine çevirir, cilt hasarını onarır... Retinol nedir, retinol kullanmadan önce bilmeniz gereken

Genel adı ile bilinen retinoller; cilde fayda sağlaması için cildin kalitesini belirleyen dermis tabakasına yani fiproblastların, kolajen yapıların bulunduğu tabakaya kadar inmesi gerekir. Ancak retinoik asit formunda olurlar ise doğrudan cildin alt katmanında çalışabilir ve bu ürünlerin de kullanımı düzgün yönetilmez ise oldukça fazla tahrişe yol açar ve ciddi anlamda cilt problemleri görülebilir.

Kadin 09-11-22 23:49

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Denizli'de basın toplantısı düzenledi: (2)

"(Yunanistan'ın silahsızlandırılmış adaların statüsünü ihlal etmesi) Biz de elimiz kolumuz bağlı kalmayız, biz de gerekli tedbirleri alacağız" - "ABD, biliyorsunuz, tarafsızlık politikasını bozarak son zamanlarda Yunanistan'ın lehine adımlar atıyor, geçmişte denge politikası izliyordu. Ayrıca Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu bir yıllığına kaldırdı. Dolayısıyla garantör ülke olarak biz de inşallah Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerekli takviyeleri de yapacağız"

Yurthaber 29-09-22 13:06

Yüzyılların şifası, anneannelerin ilacı! Kemik suyu nedir, kemik suyu faydaları nelerdir?

Kemik suyu, yüzyıllardır her hastalığın ilacı olarak hazırlanıyor. Uzun yıllardır tercih edilen kemik suyu, kemik ve bağ dokularının uzun süre suda kaynatılmasıyla yapılır. Hastalıklara karşı ilk olarak hazırlanan kemik suyu aynı zamanda doğal kolajen kaynaklarından biri olarak ön plana çıkıyor. Cilt sağlığından bağışıklığa, kemik sağlığından bağırsak sağlığına onlarca faydası bulunur. İşte, kemik suyu nedir ve kemik suyu faydaları nelerdir sorularının yanıtları.

Yemek 29-09-22 12:30

Yaşlanmayı tersine çevirir, cildi bebek gibi yapar: Kolajen nedir, hangi gıdalar kolajen içerir? Kolajen eksikliği belirtileri nelerdir?

Kolajen, genç görünen bir cilt, sağlıklı saç ve tırnaklar ve esnek eklemler için hepimizin ihtiyaç duyduğu temel bir bileşendir. Hangi yiyeceklerin kolajen içerdiğini ve hangi yiyeceklerin vücudun bunu yapma yeteneğini artırmaya yardımcı olabileceğini bilmek, bu proteinden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Kolajenle ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Kolajen nedir, kolajen hangi besinlerde bulunur ve kolajen eksikliğinin belirtileri nelerdir?

Haber 28-09-22 19:37

Bu çorbayı içen hastalanmıyor! Adeta gençlik iksiri: Kelle paça çorbası faydaları, kelle paça çorbası tarifi! Kelle paça nasıl yapılır?

Etkisi uzmanlar tarafından kelle paça çorbası evde yapılması zor tariflerden biridir. Hijyen konularından ötürü dışarıda kelle paça çorbası içmekten çekiniyorsanız tarifimiz tam size göre. Doğal kolajen deposu olan kelle paça çorbası hem gençleştiriyor hem de içenleri hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. İşte tüm ayrıntılarıyla ve püf noktalarıyla kelle paça tarifi.

Yemek 28-09-22 17:19

Vitago Premium serisi eczanelerde rafa çıkıyor

Vegan glukozamin, seramid içeren kolajen, melatonin, bromelain, biotin ve multivitamin takviyelerinden oluşan yeni destek ürünleri sektörde pek çok ilkleri barındırıyor

Yurthaber 21-09-22 12:01

Sağlığınız ve cildiniz için en iyi kolajen markaları

Vücudumuzun protein yapı taşlarından biri olan kolajen, özellikle ilerleyen yaşlarda epey önemli bir hâl alıyor. "Kolajen ne işe yarar?", "Kolajen türleri nelerdir?" ve "En iyi kolajen takviyesi hangisi?" gibi sorular aklınızı karıştırıyorsa sizin için tüm soruları yanıtlamaya geldik. Haydi, kolajen ile ilgili tüm soruları açığa kavuşturup sizler için özel olarak derlediğimiz listeye beraber göz atalım.

Kadin 14-09-22 14:11

Son dakika: Yılın transferi için flaş gelişme! Galatasaray, Çağlar Söyüncü'yü bitiriyor...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü için flaş bir gelişme yaşandı. Spor Toto Süper Lig'de 'mutlak şampiyonluk' hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını da bu hedef doğrultusunda sürdürüyordu. Sarı - kırmızılıların gündeminde santrfor ve stoper takviyeleri bulunuyordu. Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başladığı öne sürülen Söyüncü, Brighton ile oynanacak olan maçın kadrosunda yer almadı.

Spor 04-09-22 17:00

Makat çatlağı nasıl tedavi edilir?

Makat çatlağı, akut dönemde yani ilk başlarda olduğu zaman sadece besin takviyeleri, sıcak su ve kortizonlu kremlerle tedavi edilebilmektedir. Ancak, müzminleştiği zaman yani kronik bir hale geldiği zaman (kronik anal fissür veya kronik makat çatlağı) çeşitli tedavi yöntemleri vardır.

Haber 23-08-22 14:34

Covid'e karşı bağışıklık sistemini güçlü tutmak isteyenlerin bir numaralı tercihi krill yağı

Koronavirüsün hayatımıza girmesiyle bağışıklık sistemini güçlendirmek için takviye ürünler kullanmaya başlayan insanların sayısı epey arttı. Çoğu kişi "Bağışıklığımı nasıl daha güçlü hale getirebilirim?", "Hangi takviyeleri kullanmalıyım?" diyerek araştırmaya girişiyor. Son dönemlerde krill yağı da gerek koronavirüse gerek başka hastalıklara yakalanmamak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Biz de birçok faydaya sahip krill yağı önerilerini sizin için derledik.

Haber 05-08-22 14:10

Sağlık sektöründeki korkunç tehlike: Milyonları etkiliyor! Sadece biri güvenilir çıktı

Beslenme ve gıda takviyeleri, neredeyse tüm sosyal medya platformlarında popüler bir tartışma konusu haline geldi. Bu günlerde, genellikle gerçek olamayacak kadar iyi görünen diyet programları hızla yayılmaya başladı. Kilo verme, fit görünme için anında uygulamaya konulan bu rejimler deneyenlere aslında imkansızı sunuyor. Gerçeklerle “sahte bilgiler” arasında ayrım yapmak kesinlikle zor olsa da ne arayacağınızı bilmek bunu çok daha kolaylaştırabilir.

Haber 02-08-22 10:57

Bir nevi gençlik iksiri: Bol bol yiyerek koruyun! Kolajen neden eksilir, kolajen içeren besinler nelerdir?

Kolajen cildin %75’ini, vücudun ise %35’ini oluşturan eklem ve iç organları bir arada tutan aynı zamanda cilde esneklik ve dayanıklılık sağlayan bütün vücut için ‘kilit’ rol oynayan önemli bir proteindir. Vücudumuz kolajeni kendisi üretebilir. Ancak vücuttaki kolajen kaybı özellikle 25 yaşından sonra her yıl %1 oranında azalır.

Kadin 21-06-22 15:34

Son dakika: Fenerbahçe'den dünya devine transfer çalımı! Manchester United'dan geliyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında Jorge Jesus'un göreve getirilmesi, sarı - lacivertli taraftarları heyecanlandırmıştı. Fenerbahçeli futbolseverler, Jesus'un gelişiyle birlikte takıma yapılacak olan takviyeleri merakla beklemeye başladı. Sarı - lacivertli ekibin gündeminde Manchester United'ın futbolcusu Andreas Pereira'nın olduğu ortaya çıktı.

Spor 09-06-22 22:24

Son dakika: Beşiktaş'ın genç yıldızı yuvadan uçuyor! Ev bakmaya başladı...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, yeni bir yapılanmaya gidileceğini belirtmiş ve genç bir kadro kurulacağını dile getirmişti. Siyah - beyazlı futbolseverler, takıma yapılacak takviyeleri merak ederken, ayrılacak olan oyuncuları da beklemeye başladı. Rıdvan Yılmaz'ın Almanya'ya ev bakmaya gideceği ortaya çıktı.

Spor 09-06-22 16:47

Kolajen ne demek? Kolajen kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türkçe dilini geliştirmek ve bu dil üzerine incelemeler yapmak üzere kurulmuştur. Yabancı kelimelerin Türkçeleştirilmesi için çalışmalar yapan TDK, aynı zamanda kelimelerin kökeni ve anlamı üzerine de incelemelerini sürdürmektedir. Merak edilen kelimelerin anlamında bu nedenle TDK açıklamaları izlenmektedir. Yaygın olarak araştırılan Kolajen kelimesi ne anlama gelir? TDK’ya göre Kolajen ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:23

Gençlerin elinden düşmüyor: Kalp krizini tetikliyor! Sporcu takviyeleri nedir?

Beslenme ve spor ilişkisi birbirine çok sıkı bağlıdır. Bu anlamda sporcular başarı ve performans elde edebilmek için doğal beslenmelerin yanında sporcu takviyeleri olarak bilinen yapay ürünlerde kullanabilmektedirler. En sık kullanılan protein tozları günümüzde birçok çeşit marka ve isimle satılmaktadır. Ancak bilinmelidir ki bu ürünler farklı protein içerikleri ve aminoasit miktarları barındırıyor olabilirler.

Haber 06-05-22 14:54

Güzellik uykusu sayesinde genç kalmak mümkün mü?

Yaş ilerledikçe yaşlılık belirtileri ortaya çıkıyor. Ciltte meydana gelen kırışıklıklar yorgun ve yaşlı bir görünüme sebep oluyor. Yaşlandıkça düşen kolajen yaşlılık sürecinin hızlanmasına sebep oluyor. Bu süreçte kolajen takviyesi almak çok daha gergin ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Kadin 27-04-22 12:16

Söylendiği kadar iyi mi: Kolajen nedir, kolajen neye iyi gelir?

Kolajen, son yıllarda adını sıkça duyduğumuz sağlık unsurlarından biri haline geldi. Cilt, eklem ve saç sağlığını desteklediği yönünde çıkan haberler sonrası birçok insan günlük olarak kolajen takviyesi almaya başladı. Genellikle sabahları çay ve kahvenin içine kolajen tozu ekleyerek tüketiyor. Kolajen kullanımı her geçen gün artıyor olsa da çoğu insan kolajenin gerçekte ne olduğunu veya vücutta ne yaptığını bilmiyor. Peki kolajen nedir, ne işe yarar, kolajen takviyesi alınmalı?

Haber 21-04-22 09:45

Canan Karatay ezber bozdu: Reklama uymasınlar! Kolajen için yapılması gereken...

Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı her açıklamayla gündem olmaya devam ediyor. Doğal beslenme taraftarı olan ve insanlara da bu konuda bilgiler veren Canan Karatay, bu sefer gençlere seslendi. Özellikle genç kızlar tarafından cilt bakımı için sıklıkla kullanılan kolajen tabletler hakkında konuşan Canan Karatay gençlere, “reklama uymasınlar” uyarısında bulundu. Kolajen için yenilmesi gereken besinleri sıraladı.

Haber 20-04-22 08:09

Bunları yiyerek cildinizi 10 yaş daha genç gösterebilirsiniz! Doğal kolajen içeren besinler…

Kolajen içeren ürünler kullanmak ve besinler tüketmek özellikle son yıllarda oldukça ilgi görüyor. Zaman geçtikçe vücutta azalan kolajen üretimini doğru besinler tüketerek arttırabilirsiniz. Kolajen içeren besinleri yiyerek ve doğru bakımları uygulayarak cildinizde çok daha genç ve sıkı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kadin 13-04-22 17:28

Bu besinler sayesinde gencecik cilde sahip olmanız mümkün

Yaşın ilerlemesinden olumsuz etkilenen vücut sağlığı gibi cilt de bu süreçten oldukça etkiliyor. Yaşlandıkça ciltte olan değişikler gözle görülebilir hale geliyor. Bu durumdan rahatsız olanlar çözüm üretmek adına çeşitli yollara başvuruyorlar. Yaşa bağlı olan sorunları azaltmak için kolajen içeren besinler tüketebilirsiniz.

Kadin 05-04-22 10:26

Orta yüz bölgesi gençleştirme estetiği nedir?

Cildin doğal yaşlanma sürecinde göz, burun ve ağız çevresinde gözle görülür çizgi ve kırışıklıklar oluşur. Bunun yanı sıra ciltteki kolajen ve elastin kaybı da yanaklarda hacim kaybına neden olabilir. Estetik cerrahide uygulanan enjeksiyon tedavileri, ameliyat veya iyileşme süresine gerek olmaksızın hacim kayıplarını geri kazandırabilir. Yanak ve çene büyütme bölgesindeki hacim kayıpları için oldukça etkili sonuçlar sağlamaktadır.

Kadin 30-03-22 13:49

Mesir macunu üretimi, festivali yapılamasa da artıyor

Salgın nedeniyle "Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali" 3 yıldır gerçekleştirilememesine karşın Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, mesir macunu üretimini bu yıl 160 tona çıkarmayı hedefliyor - Dernek Başkanı Ufuk Tanık: - "Kovid-19 ile hepimiz doğal gıdalara yöneldik, birtakım gıda takviyeleri aldık. Mesir macunu da bu ürünler arasında yer aldı"

Yurthaber 10-03-22 11:04

Cayır cayır yağ yakıyor! Kilo vermek isteyenler bu 5’liyi yanınızdan ayırmayın

Yağ yakıcılar, piyasadaki en tartışmalı takviyelerden bazılarıdır. Metabolizmanızı artırabilecek, yağ emilimini azaltabilecek veya vücudunuzun yakıt için daha fazla yağ yakmasına yardımcı olabilecek besin takviyeleri olarak tanımlanırlar. Yağ yakımını hızlandırmak için mucize çözümlere ihtiyacınız yok. İşte etkileri kanıtlanmış harika yağ yakıcılar.

Haber 08-03-22 10:25

Yüz yogasının inanılmaz etkileri sayesinde kırışıklıklarınızdan kurtulmanız mümkün!

Hangimiz gergin ve sağlıklı bir cilt istemeyiz ki? Yaşımızın ilerlemesi, cildimizin kolajen miktarının düşmesi, güneş ışınları gibi etkenler ile cildimizdeki değişim kaçınılmaz oluyor. Ancak üzülmeyin, cildinizdeki değişimleri engellemenin doğal bir yolu var: Yüz yogası! Peki, bu yüz yogası nedir ve ne işe yarar? İşte yüz yogasının inanılmaz faydaları ile karşınızdayız!

Kadin 22-02-22 10:40

Gençleşmek için para harcamanıza gerek yok! Bu doğal botoks maskesiyle yaşlanma derdine son verin!

Dolgun ve ışıltılı bir cilde sahip olmayı herkes ister. Estetik için tonlarca para harcamak yerine bitkisel yöntemlerle hayalini kurduğunuz cilde kısa sürede kavuşabilirsiniz. Yaşın ilerlemesi, vücuttaki kolajen üretiminin azalması gibi birçok faktör cildin parlaklığını kaybetmesine ve kırışıklık görünümüne yol açabilir. Peki, sizi bu kâbustan kurtaracak botoks maskesi tarifi ile tanışmaya hazır mısınız? Üstelik hem pratik hem ekonomik!

Kadin 21-02-22 17:18

Gençlerbirliği'nde 100. yıl takviyeleri transfer yasağına takıldı

Kırmızı-siyahlı kulübün sportif direktörü Baki Mercimek: "Sezon sonunda ayrılacak oyuncularımızın pozisyonlarını doldurarak gelecek sezonun temelini şimdiden atmayı önerdik" - "1.5 milyon avroluk borcu kaldırmak için yönetimimiz yoğun çaba gösterdi"

Yurthaber 10-02-22 11:36

Kimsenin aklına gelmez: Güzel bir cildin anahtarı cinsel ilişkiden geçiyor

Cilt bakımının kadınlar için olan önemi bilinen bir gerçek. Son yıllarda cilt bakımına önem veren erkeklerin sayısında da ciddi bir artış yaşandı. Pürüzsüz bir cilt için kimileri kozmetik ürünlere para harcarken kimileri ise doğal yöntemleri tercih ediyor. Mükemmel bir cilt için yapmanız gereken en önemli şey cinsel ilişkiye girmek! Tatmin edici bir cinsel ilişki hormonları dengelemeye, kortizolü temizlemeye, kolajen üretimini artırmaya ve yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olabilir.

Haber 02-02-22 08:43