Kolonya Yapimi Haberleri

TV yayın akışı 4 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

4 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Kolonya Cumhuriyeti, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-05-04 07:34:58

Kimi sigara basıyor kimi kolonya döküyor: Bu yöntemler ölüme götürüyor! Çıplak elle dokunmayın

Sivas ve çevresinde sıklıkla görülen kene vakaları ile ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ömer Tamer Doğan, “Sigara basılması, benzin dökülmesi, kolonya dökülmesi gibi yöntemler tamamen yanlış yöntemler. Bunlara dikkat edelim, asla kendimiz çıkarmayalım” dedi.

Haber 2024-05-01 20:30:16

Her kelimesi insanlık dışı: Bacağına sıcak ütü bastılar, kolonya döküp canlı canlı yakmak istediler

Kadına şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Diyarbakır'da yaşanan bir olay ise duyanların hem kanını dondurdu hem de bunu yapan insan olamaz dedirtti. Eve iki kilo uyuşturucu getiren eşini uyaran ve bileziklerini vermek istemeyen Yazgül Ç. eşi ve eşinin kardeşinin işkencesine maruz kaldı. Bu zamana kadar 12 ameliyat olan kadının 8 ameliyat daha olması gerekiyor. Öte yandan işkencecilerden biri de serbest bırakıldı.

Haber 2024-02-23 11:46:31

Yaşlı mendil satıcısını gören yabancı turist iki kağıt peçete istedi! Karşılığında 100 dolar verince sosyal medyada gündem oldu... Sarılarak teşekkür etti

İstanbul'da geçimini kolonya ve mendil satarak sağlayan yaşlı bir adam ve yabancı bir turist arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde yaşlı adamdan iki peçete istediğini dile getiren turist karşılığında ise 100 dolar (3 bin 107 TL) verdi. Kadının verdiği para karşısında şaşkına dönen yaşlı adam ise ona sarılarak teşekkür etti. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2024-02-23 08:17:07

Siirt’ten Avrupa ve Orta Doğu’ya fıstık kolonyası ihracatı

Siirt’te fıstıktan üretilen kolonya, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihraç ediliyor.

Yurthaber 06-11-23 09:46

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski yıldızının sesini taklit edip annesini dolandırdılar! Kolonya bile ikram etti...

Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen ve futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından teknik direktör olan Raşit Çetiner'in annesi Müjgan Çetiner, kapısını çalan kişiler tarafından dolandırıldı. İşte detaylar...

Spor 14-10-23 10:43

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 19 Ağustos reyting birincisi kim oldu?

19 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Dönence, Buz Devri 5, Kolonya Cumhuriyeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Dönence, Buz Devri 5, Kolonya Cumhuriyeti, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 20-08-23 12:56

Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Bu akşam Star TV'de!

Kolonya Cumhuriyeti filmi ile ilgili detaylar, film severler tarafından merak edildi. 2017 yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin gibi oyuncular yer alıyor. Uzaylılar ile karşılaşılmasını konu alan film, izleyicilere eğlenceli dakikalar sunuyor. Peki, Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Bu akşam Star TV'de!

Magazin 19-08-23 18:56

Sosyal medyada görüp evde denedi, ölümden döndü! 'Ben yandım başkası yanmasın'

Muş'ta sosyal medyada gördüğü videoyu evde deneyen Fatma K. (11) ölümden döndü. Üzerine kolonya döküp elindeki çakmağı ateşleyen küçük çocuk ağır yaralandı. Göğüs ve boyun bölgesinde yanıklar oluşan Fatma K., "Bir anda alevlerin içinde kaldım. Hemen banyoya koşup, üzerime su döktüm. Bir an öleceğimi düşündüm. Çok korkunç dakikalardı. Bunu kimse denemesin. Ben yandım başkası yanmasın" dedi.

Haber 13-08-23 11:30

Yanan evde cesetleri bulunmuştu! Damatları tarafından öldürüldükleri ortaya çıktı

Sinop'un Dikmen ilçesinde yanan evde karı kocanın cesetleri bulunmuştu. Korkunç olayı araştıran jandarma ekipleri çiftin damatları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Cinayet şüphelinin olayın ardından kolonya dökerek evi yaktığı ortaya çıktı.

Haber 15-07-23 18:20

Reyting sonuçları açıklandı! Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star 13 Temmuz 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 13 Temmuz Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün, Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, Kolonya Cumhuriyeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, 13 Temmuz Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 14-07-23 15:19

Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Kolonya Cumhuriyeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Çağlar Çorumlu'dan kahkaha tufanı!

Kolonya Cumhuriyeti filmi ile ilgili detaylar, film severler tarafından merak edildi. 2017 yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Kolonya Cumhuriyeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Çağlar Çorumlu'dan kahkaha tufanı!

Magazin 13-07-23 19:22

TV yayın akışı 13 Temmuz 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Temmuz 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Temmuz Perşembe akşamı Güldür Güldür, Ya Çok Seversen, Kim Milyoner Olmak İster, Kolonya Cumhuriyeti, Kendi Düşen Ağlamaz, Gülcemal ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Temmuz Perşembe TV yayın akışı...

Trend 13-07-23 07:31

Kolonya nasıl yazılır, kolonya yazımı nasıl olmalıdır? Kolonya mı kolanya mı, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Gerek günlük konuşmalarda gerekse yazılı metinlerde kendimizi doğru bir biçimde anlatabilmemiz için kelimeleri doğru kullanmamız gerekir. Manası ya da yazılışı bilinmeyen sözcükleri kullandığımızda ortaya ciddi anlam kaymaları çıkar. Dilimizde birçok sözcüğün yazımında sıklıkla hata yapılmaktadır. Kolonya kelimesi de yazımında yanlışlık yapılan sözcüklerden biridir. Peki, kolonya yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 14-06-23 12:00

Eğer bu belirtiler varsa dikkat! Bayramda kolonya ikram edeyim derken kör etmeyin

Ramazan Bayram'ının gelmesiyle beraber aile ziyaretleri başladı. Bayram ziyaretlerinde en sık ikram edilenlerin başında önce şekerlemeler sonrasında da kolonya geliyor. Bakterileri hızlıca yok eden kolonyanın Covid dönemiyle beraber merdiven altı üretimi de artmıştı. Peki, sahte kolonya ile gerçeğini nasıl ayırt edebiliriz?

Haber 21-04-23 16:03

Fethiye'de dalgıçlar su altında bayramlaştı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup dalgıç, bölgenin su altı güzelliklerine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, deniz dibinde birbirlerine kolonya ve şeker ikram ederek bayramlaştı.

Yurthaber 21-04-23 12:57

61 yaşındaki adamın dikkat çeken ölümü! Çarpıcı 'kolonya' iddiası

Sakarya’nın Karasu ilçesinde kolonya içtiği iddia edilen 61 yaşındaki adam, konakladığı tatil sitesi evinde hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemeleri sonrası 61 yaşındaki adamın cansız bedeni, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber 02-04-23 16:52

Yıldız De Bana jürisi Büşra Pekin kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte eski ve yeni haliyle çok konuşulan Büşra Pekin'in hayatı!

Yıldız De Bana jürisi Büşra Pekin yarışmanın ilk bölümü öncesinde vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü oyuncu, 2008 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanındı. Ünlü oyuncu, Kardeş Payı, Nadide Hayat, Kolonya Cumhuriyeti, Tatlım Tatlım gibi çok sayıda yapımda oynamıştır. Büşra Pekin son olarak Dilberay filmiyle adından söz ettirdi. Peki, Yıldız De Bana jürisi Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-04-23 00:12

Kızılcık Şerbeti dizisinde şimdi de 'alkollü-alkolsüz kolonya' sahnesi gündemde... Abartı bir sahne olmuş

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde zorla imam nikahı sahnesinden sonra 'alkolsüz kolonya' sahnesi gündemde...

Magazin 06-03-23 08:07

Çorum'da kolonya içtiği için rahatsızlandığı iddia edilen kişi hastanede öldü

Çorum'da kolonya içtiği için rahatsızlandığı iddia edilen 68 yaşındaki kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 14-02-23 10:50

Her şey eline yüzüne kolonya sürünce oldu! Neye uğradığını şaşırdı: Bu iş nasıl olur?

Antalya'da meydana gelen olayda çocuğunu okuldan almaya giden kadın yapılan kontrolde alkollü çıkınca neye uğradığını şaşırdı. Kaza yapan ve kazadan yara almadan kurtulan kadın, Zeynep Akın, ''Şaşkına döndüm. Alkol kesinlikle kullanmıyorum. Bu iş nasıl olur. Kaza sonrası bana yardımcı olmak için kolonya getirip elimi ve yüzümü yıkadılar. Sanırım bundan dolayı böyle bir olay yaşandı'' dedi. Öte yandan, Akın’ın hastaneye giderek alkol kontrolü yaptırdığı, mahkemeye giderek dava açtığı öğrenildi.

Haber 23-12-22 15:10

Eski polis, pansiyonda ölü bulundu! Dikkat çeken 'kolonya' detayı

Sinop’ta, kendisinden 1 gündür haber alınamayan İzzet Gökhan (45), pansiyon odasında ölü bulundu. Gökhan'ın, 10 yıl önce hakkında açılan idari soruşturmalar nedeniyle polislikten ihraç edildiği öğrenildi. Gökhan’ın kaldığı pansiyonda kolonya içerek komaya girip öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. İşte olayın detayları...

Haber 02-11-22 18:15

İçtiği kolonyadan zehirlendi, 4 gün sonra hayatını kaybetti

Samsun'da meydana gelen olayda 55 yaşındaki adam kolonya içtikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ahmet Ocak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Haber 22-10-22 16:03

Edirne'den 58 ülkeye kolonya ihracatı

Firmanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Şendoğan Susesi: - "Avrupa'dan Afrika'ya kadar 58 ülkeye ihracatımız var. Almanya, Hollanda ve Belçika başta geliyor. Çünkü oralarda Türkler yoğun yaşıyor"

Yurthaber 09-09-22 11:47
Yurthaber 25-08-22 10:46

Bu dönemlerde hayatımızın en önemli parçası haline gelen en iyi kolonya markaları

Gün içinde ellerimiz, hijyenik olmayan yerlerle çok sık temas ediyor. Kirli ellerimizle yüzümüze veya ağzımıza temas edip hasta olma riskimizi arttırmış oluyoruz. Su ve sabuna olan erişimimiz kısıtlı olduğundan ellerimizi temiz tutabilme konusundaki kurtarıcımız kolonyalar oluyor. Her an her yerde kullanılabilen ve taşıma kolaylığı olan kolonyalar bize hijyen sağlıyor. Kolonya kullanmayı seviyor ve en iyi kolonya markalarını merak ediyorsanız sizler için seçtiğimiz kolonya markalarına göz atın!

Haber 04-07-22 16:54

Antalya'da orman yangını çıkardığı iddiasıyla bir kişi tutuklandı

Şüphelinin üzerinde tüfek ve sırt çantasında ateş yakmada kullanılabilecek çok sayıda kibrit, çakmak, çıra, kolonya şişesi gibi tutuşturucu malzeme ele geçirildi

Yurthaber 24-06-22 16:38

İstanbul'un merkezindeki doğal şifa kaynağı: Tıbbi bitkiler bahçesi

Ekinezya, ıtır, kedi otu, lavanta ile limon otu gibi 700'ü aşkın bitki türünün bulunduğu bahçede, sıcak ve ılıman iklim bitkilerinin yetiştirildiği sera, kurutulmuş örneklerin saklandığı herbaryum ile tohum bankası da yer alıyor - Geleneksel, sağlık ve kozmetik alanında kullanılan tıbbi bitkilerin hasat edildikten sonra işlendiği laboratuvarda ise krem, merhem, sabun, kolonya, parfüm, uçucu yağ ve temizlik ürünü yapımı öğretiliyor

Yurthaber 11-06-22 11:03

Manisa'da baba dehşeti! Kendisi ve 3 yaşındaki oğlu öldü, anne ve bir kızı yaralı

Manisa'da yaşanan kahreden olayda evini kolonya dökerek yakan İbrahim Sancar hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre Sancar'ın eşi ve iki küçük çocuğu yaralanmıştı. Son gelen bilgilere göre yaralı olan 3 yaşındaki çocuk da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz anne ve 6 yaşındaki kızın ise hayati tehlikeleri devam ediyor.

Haber 01-06-22 23:09

Manisa'da korkunç olay! Evini ateşe veren adam öldü, eşi ve 2 çocuğu ağır yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde İbrahim Sancar (37) iddiaya göre kolonya dökerek evini ateş verdi. 2 katlı binanın üst katındaki yangında, evini yakan Sancar ölürken, ağır yaralanan eşi Zeliha (39), çocukları Kader (6) ve Fırat (3) Sancar ise hastanede tedaviye alındı.

Haber 01-06-22 13:21

Şerbetçi otundan üretilen kolonya satışı sunuldu

Şerbetçi otundan üretilen kolonya satışı sunuldu

Yurthaber 30-05-22 11:09

Arkadaşına şaka yapmak istedi, az kalsın faciaya neden oluyordu! Panik anları kameraya yansıdı

Arkadaşına kolonya şakası yapmak isteyen genç az kalsın faciaya neden oluyordu. Batman Gültepe Mahallesi'nde bir iş yerinde yaşanan olayda adamın avuçları bir anda alevler içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Haber 23-05-22 15:30

Kolonya ne demek? Kolonya kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yabancı dillere ait çok sayıda kelimeyi bünyesinde barındıran Türkçe, en çok Arapça, Fransızca ve Farsça dillerindeki kelimelerle bezenmiştir. Ancak bu durum bir sorun gibi görülmez, aksine zenginlik olarak değerlendirilir. Konumu nedeniyle farklı ülkelerle ilişkiler yürüten Türkiye'nin dilini zenginleştiren bu etkileşimler, kelimelerle ilgili yapılan incelemeleri artırmıştır. Kolonya kelimesiyle ilgili araştırmalar da aynı sebeple yürütülmüştür. Kolonya ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:57

Eskişehir'de 'evinde 4 şişe kolonya içtiği' öne sürülen adam öldü

Eskişehir'de, evinde 4 şişe kolonya içtiği öne sürülen 61 yaşındaki Hasan Ipışık, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 08-05-22 12:34

4 şişe kolonya içti, hayatını kaybetti!

Eskişehir’de 61 yaşındaki şahıs, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla 4 şişe kolonya içti. İçtiği kolonyalar nedeniyle zehirlenen adam fenalaşarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Haber 08-05-22 10:04

TV yayın akışı 27 Nisan 2022 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

27 Nisan 2022 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan 2022 Çarşamba Oğlum, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Kadir Gecesi Özel, Kolonya Cumhuriyeti, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Annenin Sırrıdır Çocuk ve Gülümse Kaderine programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 27 Nisan TV yayın akışı...

Trend 27-04-22 09:04

Canan Karatay bu sefer çok kızdı: Yapmayın, mahvediyor

Prof. Dr. Canan Karatay son dönemde verdiği demeçlerle gündemden düşmüyor. Beslenme konusunda verdiği önerilerle öne çıkan Canan Karatay, bu sefer kolonya ve çamaşır suyu tüketimi hakkında konuştu. Ev ve işyeri gibi yaşam alanlarının hijyeninde sıklıkla kullanılan çamaşır sularının kullanılmaması gerektiğini belirten Canan Karatay, çamaşır suyunun beyni mahvettiğini söyledi.

Haber 26-04-22 15:37

Kolonya orucu bozar mı? Oruçluyken kolonya sürülür mü, parfüm sıkılır mı? Diyanet açıkladı!

Kolonya orucu bozar mı? sorusunun yanıtı Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlar tarafından günün en çok araştırılan soruları arasında yer alıyor. Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başladı, 1 Mayıs Pazar akşamı ise sona erecek. Bu kapsamda Kolonya orucu bozar mı? Oruçluyken kolonya sürülür mü, parfüm sıkılır mı? sorularının yanıtı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan açıklamanın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 04-04-22 12:28

Simav kestanesi ve termal suyla şampuan üretiyorlar

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediyenin hazırladığı projeyle kurulan tesiste sıvı, katı sabun, kolonya gibi temizlik ve kişisel bakım ürünleri imalatıyla engelliler için de istihdam sağlanıyor

Yurthaber 25-02-22 11:20

Yargıtaydan emsal niteliğinde kolonya kararı! Silah sayıldı, sosyal medyada gündem oldu

Yargıtay, kolonya ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı. Yargıtay, tartıştığı kişinin üzerine kolonya dökerek yakan sanıkla ilgili verilen kararı bozdu. Yüksek mahkeme, kolonyayı 'silah sayılan eşya' olarak kabul edilmesine karar verdi. Yargıtayın söz konusu kararı sosyal medyada gündem oldu.

Haber 16-02-22 13:25

Mardin'de doktora kolonya şişeli saldırı! Ne biçim doktorsun

Mardin'deki özel bir hastanede M.A., annesine yanlış ilaç verdiğini öne sürdüğü Dr. Bayram Yıldız’ı, başına kolonya şişesiyle vurup, yaraladı. Dr. Yıldız’ın şikayeti üzerine M.A. gözaltına alındı. Dr. Yıldız, "Hastane müdürleri ve diğer personel ile tartıştı, hakaretler savurdu. Yanıma geldiğinde 'ne biçim oturuyorsun ne biçim doktorsun' dedi. Kolonya şişesi ile bize saldırdı" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Haber 22-12-21 15:41

TV yayın akışı 20 Aralık 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

20 Aralık Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Aralık Pazartesi akşamı Üç Kuruş, Çok Güzel Hareketler 2, Yasak Elma, Kalp Yarası, Kolonya Cumhuriyeti, Alparslan: Büyük Selçuklu ve MasterChef Türkiye programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 20 Aralık TV yayın akışı...

Trend 20-12-21 10:00

Kırıkkale'de inşaatta bir kişinin cansız bedeni bulundu

Kırıkkale'de, kolonya içtiği iddia edilen Mustafa Işık'ın (32) terk edilmiş bir inşaatta cansız bedeni bulundu.

Haber 20-11-21 23:11

Tokat'ta liselilerden misafirlerimize önce kolonya sonra maske etkinliği

Tokat'ta liselilerden "misafirlerimize önce kolonya sonra maske" etkinliği

Yurthaber 20-11-21 11:59

Kötü kokular sonrası korkunç gerçek ortaya çıktı! En az 4 gün önce hayatını kaybetmiş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kötü koku ihbarına gelen polis, bir iş hanındaki inşaat şirketinin ofisinde geçici olarak kalan Ali Yılmaz'ın (58) cansız bedeniyle karşılaştı. Kolonya içtiği ileri sürülen Yılmaz'ın, yapılan ilk incelemede 4 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haber 02-11-21 18:33

Meslek liselilerden Kovid-19'la mücadeleye ve ekonomiye katkı

Salgınla mücadele döneminde 60 ton dezenfektan, çamaşır suyu, sıvı sabun ve kolonya gibi hijyen malzemeleri üreten Lüleburgaz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullar ile bazı kurumların temizlik ve hijyen ürünleri ihtiyacını karşılıyor - Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem: - "Meslek liselerinin pandemi dönemindeki önemi arttı ve üreten okul modeli ile öne çıktı"

Yurthaber 26-10-21 11:04

Karabük'te hijyen malzemeleri üreten lisenin yıllık cirosu 1 milyon lira

Salgın nedeniyle 480 ton dezenfektan, çamaşır suyu, sıvı sabun ve kolonya gibi 14 çeşit hijyen malzemesi üreten Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okullar ve kurumların ihtiyaçlarını karşılayarak gelir sağlıyor - İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş: - "Salgın döneminde üretimimizi artırdık. Döner sermayemiz çalışıyor. Üretime katkı yapmaya çalışıyoruz"

Yurthaber 15-10-21 11:06

Bursa'da kolonya içtiği öne sürülen kişi öldü

Bursa'da kolonya içtiği öne sürülen kişi öldü

Yurthaber 08-10-21 19:16

Kaplıca suyuyla yapılan kolonya ilgi gördü

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir: - "Kaplıca suyumuzun içindeki doğal mineraller ve hücre yenileyici özellik sayesinde kolonyamıza losyon özelliği de kazandırılmış oldu" - "Çok olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah bu ürünü geliştirmek ve patentini almak suretiyle Havza turizmine ve Havza'nın tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz"

Yurthaber 23-09-21 10:54