Ibrahim Tatlisesin Kizi Dilan Citak Haberleri

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı seçim! Resmen eridi

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Dilan Çıtak son olarak iddialı pozlarını paylaşarak hayranlarından tam not aldı.

Magazin 2024-03-17 10:19:37

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak boyacıyla mahkemelik oldu! İki taraf da birbirini suçladı! İşte Boya davasının detayları...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak, iş yerindeki tadilat için bir boyacıyla anlaştı. Kısa süre sonra Çıtak ve boyacı arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve taraflar mahkemelik oldu. İki tarafında birbirini suçladığı boya davasının ayrıntıları oraya çıktı. Mağdur boyacı 9 bin TL alacağının olduğunu söyledi. Dilan Çıtak ise boyacının işlerini eksik yaptığını iddia etti.

Magazin 2024-03-06 21:22:33

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan Acun Ilıcalı yorumu: Babamı kızdırmışlar gibi...

Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığı anlar günlerdir sosyal medyada gündemde. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bu gündeme sessiz kalamadı ve Ilıcalı'nın çıldırdığı anlara dair bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 2024-02-08 14:11:40

Daha önce kızına ev vermemişti! İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak'ı sildi... Bomba iddia

Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses, aralarındaki buzları zamanla eritmişti. Daha önce miras yüzünden araları gerilen baba kız barışmıştı ancak son iddialara göre Tatlıses ve kızı arasında yine soğuk rüzgarlar esiyor.

Magazin 2023-12-26 10:13:43

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak son haliyle dikkat çekti! Yaş aldıkça güzelleştin

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses sosyal medya pozlarıyla gündeme geliyor. Zayıflamasıyla dikkat çeken Dilan Çıtak son pozlarıyla olay oldu. Güçlü sesiyle beğeni toplayan Çıtak'a yorum yağdı.

Magazin 25-12-23 09:56

Dilan Polat göndermesi olay oldu! 'Kocasıyla koğuş arkadaşı olur' sözleri çok konuşuldu

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizinin son bölümüne 'Dilan Polat' göndermesi damga vurdu. Kirli Sepeti'ndeki o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-11-23 15:34

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak yas kararı sonrası isyan etti! Milli yas ise bu...

İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısından sonra Türkiye'de de 3 günlük ulusal yas ilan edildi. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak yas kararı sonrası isyan etti!

Magazin 20-10-23 06:54

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak 10 kilo verdi! Cesur tarzı dikkat çekti

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. 10 kilo verdikten sonra imajındaki değişim de gözlerden kaçmadı. Şarkıcı son olarak iddialı tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 08-10-23 11:57

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı sokak tarzı! Zayıflaması dikkat çekti

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medyada dikkat çeken isimlerden. Son günlerde zayıflamasıyla dikkat çeken Dilan Çıtak tarzıyla da adından söz ettirdi. Sütyensiz seçimiyle pozlarını poz veren şarkıcı son olarak da derin bacak dekoltesiyle olay oldu.

Magazin 24-09-23 11:53

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak yatak pozuyla dikkat çekti! Kocası bakın ne yazdı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Çıtak minicik şortunu giyip yatakta poz verdi. Çıtak'a ilk yorum ise eşi Levent Dörter'den geldi.

Magazin 07-09-23 11:28

Yasemin Şefkatli sonunda hamile olduğunu duyurdu! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak bakın ne yazdı

İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Haberi İbrahim Tatlıses duyurunca oğlu "Babamın ağzında bakla ıslanmıyor" demişti. Sonunda Şefkatli de hamile olduğunu açıkladı. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ise bakın ne yazdı.

Magazin 27-08-23 07:09

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son dönemde babasıyla anılmaktan dolayı rahatsız olan Çıtak teyzesini kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcıya destek mesajı yağdı.

Magazin 16-08-23 11:45

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın konser bilet fiyatı dikkat çekti!

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak güçlü sesi ve babasına benzerliğiyle dikkat çekiyordu. "İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak anılmaktan rahatsız olan Çıtak konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Çıtak son olarak konserinin bilet fiyatlarıyla gündeme geldi.

Magazin 07-08-23 08:43

Dilan Çıtak 'İbrahim Tatlıses'in kızı' olarak anılmaktan rahatsız! Beyonce'dan örnek verdi

Yıllar sonra babasının İbrahim Tatlıses olduğunu öğrenen Dilan Çıtak güçlü sesiyle dikkat çekse de "İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak anılmaktan ve babasının sayesinde sektörde yer aldığının söylenilmesinden kurtulamadı. Sık sık bu konuda sitem eden Çıtak son olarak Beyonce ve kızı üzerinden örnek verdi.

Magazin 28-07-23 07:49

Dilan Çıtak kendisini büyüten babasına özlemini paylaştı! Neden kimse sen gibi değil...

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan şarkıcı kızı Dilan Çıtak, sosyal medyada kendisini büyüten babasını paylaştı. Geçtiğimiz yıllarda babasını kaybeden Çıtak paylaşımında "Neden kimse sen gibi değil?" dedi.

Magazin 19-07-23 07:44

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile ilgili sorulara yanıt vermek istemedi! O kültür bende yok...

Bize Kaldı programına konuk olan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak konu babasına gelince konuşmak istemedi. İbrahim Tatlıses muhabbetinden sıkıldığını ifade eden Dilan Çıtak sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 10-07-23 09:33

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da sezonu açtı! Bikinisiyle teknede boy gösterdi

Babasının gölgesinde olduğu iddiaları yüzünden isyan ederek "Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum" açıklamasında bulunarak gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak tatil sezonunu açtı. Şarkıcı Dilan Çıtak fit görüntüsüyle beğeni topladı.

Magazin 26-06-23 15:23

Bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum demişti! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak dava sorularına bakın ne dedi

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yoğun konser temposunda çalışan şarkıcı babasının torunuyla davalık olmasına dair konuştu.

Magazin 30-05-23 08:20

İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak için torununun evden çıkmasını istedi! Torunuyla davalık oldu

İbrahim Tatlıses'in bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı'nın oğlu Mert Tatlı dedesiyle davalık oldu. Tatlıses torununun evinden çıkması için dava açtığı iddiasıyla gündeme geldi. Dairesini kızı Dilan Çıtak'a vermek isteyen Tatlıses bu davayı neden açtığını da açık açık söyledi.

Magazin 28-05-23 07:32

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum

Yıllar sonra babasının İbrahim Tatlıses olduğunu öğrenen Dilan Çıtak güçlü sesiyle dikkat çekiyor. Son dönemde sahne performansıyla da adından söz ettiren İbrahim Tatlıses'in kızı hakkındaki yorumlara isyan etti. Çıtak "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum" diyerek sitemde bulundu.

Magazin 18-05-23 15:13

Babası AK Parti'den aday adayı olmuştu! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan 2. tur yorumu

Daha önce dört kez milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunan İbrahim Tatlıses, beşinci denemesinde de aday olamamıştı. Seçim sonrası İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak analiziyle dikkat çekti. Genç şarkıcı desteklediği adaya dair de mesaj verdi.

Magazin 15-05-23 13:09

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan iddialı seçim! Dekoltesiyle dikkat çekti

"İbrahim Tatlıses'in kızı olmanın ayrıcalığı" diyen takipçisine çıkışarak dikkat çeken Dilan Çıtak iddialı seçimleriyle son dönemde beğeni topluyor. İbrahim Tatlıses'in kızı yine bacak dekoltesiyle hayranlarından tam not aldı.

Magazin 09-05-23 11:19

Dilan Çıtak İbrahim Tatlıses'in kızı olmanın ayrıcalığı diyen takipçiye sert çıktı

Son dönemde hem sesiyle hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren İbrahim Tatlıses'ın kızı Dilan Çıtak Dubai'de ödül almıştı. Çıtak bu ödülü babasına bağlayan bir takipçiye sert çıktı.

Magazin 04-05-23 15:27

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Dubai'de! İddialı dekoltesiyle dikkat çekti

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Şarkıcı Dilan Çıtak son olarak Dubai'de bir ödül törenine katıldı ve ödül de kazandı. Tatlıses'in kızı gece için oldukça şık giyindi.

Magazin 02-05-23 15:29

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak beyaz mayosuyla plajda keyif yaptı

Vekil adaylığı yine olmayan türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Şarkıcı Dilan Çıtak'ın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmamıştı. Genç şarkıcı son olarak da beyaz mayosuyla kumlarda hoplayıp zıpladı.

Magazin 13-04-23 14:54

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kısa şortuyla Miami'de boy gösterdi! Çok zayıflamışsın

Türkücü İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak bir süredir Miami'de. Miami'de güneşin tadını çıkaran Dilan Çıtak kısa şortunu giyip poz verdi. Dilan Çıtak'ı görenler "Çok zayıflamışsın" yorumlarında bulundu.

Magazin 04-04-23 09:41

Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses'in adını bile anmadı! Amerika'nın en iyi okullarında okudum

İbrahim Tatlıses'in 26 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak son dönemde dikkat çeken isimler arasında. Babasıyla uzun yıllar sonra kavuşan Dilan Çıtak son paylaşımında ünlü türkücünün adını bile anmadı. Çıtak annesine teşekkür etti.

Magazin 28-03-23 09:06

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! Otobüste kadının arkasından dokunan...

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medyada patladı. Hayvanlara yapılan işkencelere ve tepkilere kızan Çıtak "Avrupa'ya asla erişemeyeceğiz" diyerek "Hangi insana güveniyorsun da hayvana güvenmiyorsun?" diyerek isyan etti.

Magazin 09-03-23 15:50

Bodrum'da 5 tane evi vardı! İbrahim Tatlıses hemen harekete geçti

Kızı Dilan Çıtak'tan sonra İbrahim Tatlıses de evlerini depremzedeler için açtı. İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası Bodrum'daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyasına bağışladı.

Magazin 21-02-23 14:25

Diyanet'in 'evlatlık' fetvasını duyan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak çileden çıktı! Siz kafayı mı yediniz?

Diyanet deprem sonrası fetva sitesinde 'Evlatlık edilenle evlenme engeli yoktur' ifadesi nedeniyle sildiği fetvayla ilgili açıklama yaparak fetvanın bağlamından koparıldığını savundu. İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak ise Diyanet'e tepki gösterdi.

Magazin 19-02-23 12:11

İbrahim Tatlıses çocukları için bağış yapmıştı! Kızı Dilan Çıtak isyan etti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası hem depremzedeler için hem de yaralı hayvanlar için uğraşan Dilan Çıtak sosyal medyadan ortak yayına katılan markalara tepki gösterdi. İbrahim Tatlıses de çocukları adına geçtiğimiz akşam yayınlanan bağış gecesine bağışta bulunmuştu.

Magazin 16-02-23 14:37

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Bodrum'daki evini depremzedeler için açtı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından ünlü isimler de harekete geçti. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bir paylaşım yaparak Bodrum'daki evini yardım için açtığını söyledi.

Magazin 13-02-23 09:12

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın kız kardeşini görenler şaştı kaldı! Kıvırcık olmayan hali

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak son dönemde popüler isimlerden biri. Babasının izinde giden Çıtak kız kardeşi Esila Çıtak ile ilk kez kamera karşısına geçti. Dilan Çıtak'ın kardeşiyle benzerliğini yorum yağdı.

Magazin 31-01-23 09:57

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın pozunu görenler Eteğin nerede? dedi! İddialı seçim

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, şubat ayında çıkaracağı albüm için çalışmalara başlamıştı. Ancak bulduğu çıkış şarkısını son anda Hadise'ye kaptırınca sitem etmişti. Son dönemde sık sık gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in kızı Çıtak şimdi de cesur tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 13-01-23 09:37

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sitem etti! Şarkısına Hadise 20 bin TL fazla ödeyince...

İbrahim Tatlıses'in sesiyle beğeni toplayan kızı Dilan Çıtak, şubat ayında çıkaracağı şarkının heyecanını yaşarken aldığı haberle şoke oldu. Hadise şarkıyı son anda 20 bin TL fazla para ödeyerek alınca Çıtak isyan etti.

Magazin 08-01-23 15:37

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak soğuğa aldırmadı! Kocasına beyaz mayosuyla pozlar verdi

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkan şarkıcı Dilan Çıtak sosyal medyadaki pozlarıyla da dikkat çekiyor. Dilan Çıtak yeni yılın ilk gününde kocasına beyaz mayosuyla pozlar verdi. Sıcak havuza giren genç şarkıcı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 02-01-23 15:28

Dilan Çıtak kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 İbo Show Yılbaşı konuğu İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak annesi kim?

Dilan Çıtak, özellikle son yıllarda yaptığı açıklamalar ile en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. İbrahim Tatlıses'in kızı olan Dilan Çıtak İbo Show'a sık sık katılıyor. Ünlü şarkıcı adından söz ettirmeye devam ediyor. 2023 İbo Show Yılbaşı konuğu olan Dilan Çıtak'ın özel hayatı ve kariyer oldukça merak edildi. Peki Dilan Çıtak kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 01-01-23 04:55

İdo Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'i Mavişim klibinde oynattı! Yeni barıştığı kardeşi Dilan'dan destek geldi

İdo Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in Mavişim şarkısı seslendirerek şarkıya bir de klip çekti. Klibinden türkücü İbrahim Tatlıses'i de oynatan İdo'ya ilk destek uzun süre küs kalıp geçen ay barıştığı kardeşi Dilan Çıtak'tan destek geldi.

Magazin 27-11-22 14:56

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak o görüntüye tepki gösterdi! Rezillik

Konya'da hayvan barınağında köpeklerin vahşice öldürülmesi sonrası hayvan severler soluğu Konya'da aldı. Yaşanan vahşetin ardından köpekleri barınaktan almak isteyen hayvan severleri engellemek için barınak önüne polis barikatı kuruldu. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da pek çok vatandaş gibi gördüğü fotoğrafa sinirlendi.

Magazin 27-11-22 07:24

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kıvırcık saçlarına fön çektirdi! Görenler şaştı kaldı

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak daha önce yaptığı açıklamada saçlarına en son 8-9 yaşlarında fön çektirdiğini söylemişti. İbrahim Tatlıses'in kızı bir değişiklik yapıp saçlarına fön çektirdi. Şarkıcı Dilan Çıtak'ı görenler "Eski halin daha iyi" yorumlarında bulundu.

Magazin 14-11-22 14:22

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan altın kemer yorumu! Gelin Yasemin Şefkatli'ye de takılmıştı

İdo Tatlıses'in karısı Yasemin Şefkatli'ye de altın kemer takan İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'a da düğününde altın kemer taktı. "Gösteriş olarak abartılı ama satınca o kadar yüksek değil" yorumlarına sebep olan altın kemer hakkında İbrahim Tatlıses'in kızı da sessizliğini bozdu.

Magazin 03-11-22 08:40

Düğün sonrası Dilan Çıtak'tan kırgınlık itirafı!

Türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, 8 yıldır birlikte olduğu Levent Dörter ile geçtiğimiz haftalarda evlenmişti. Çıtak, evlilik sonrası ilk kez görüntülendi. Ünlü şarkıcı, "Düğünüme gelmeyen bazı dostlarıma çok kırgınım" deyip depresyon itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 02-11-22 09:10

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan açık ilişki yorumu: Bir tanesi yetmiyorsa...

Geçtiğimiz hafta evlenen türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Programda Çıtak'a "Açık ilişki yaşamak normal midir?" sorusu soruldu. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ise bu soruya bakın ne yanıt verdi.

Magazin 20-10-22 15:23

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti! Kobra Murat'tan yeni açıklama: İbrahim Tatlıses'in taktığı altın kemer...

'Kobra Murat' adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Kobra Murat gerçek mal varlığını açıklarken İbrahim Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak'a taktığı altın kemere dair de bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 19-10-22 08:13

İdo Tatlıses'in yeni saç stili olay oldu! Yasemin nasıl kabul etti?

Bir süre küs olduğu kardeşi Dilan Çıtak'ın düğününe eşi Yasemin Şefkatli ile katılan İdo Tatlıses yeni saç stiliyle gündem oldu. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'i görenler "Yasemin nasıl kabul etti?" yorumlarında bulundu.

Magazin 16-10-22 13:33

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde'yi paylaştı

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, Dilan Çıtak'ın düğününden tek kare fotoğraf paylaşmamasıyla dikkat çekmişti. Gelin Şefkatli, düğünden sonra İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzak büyüttükleri kızları Melek Zübeyde ile paylaşım yaptı.

Magazin 14-10-22 13:25

Dilan Çıtak 'Tatlıses' soyadını neden sildi? Hemen açıklama yaptı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ertelediği düğünü nihayet yaptı. Dilan Çıtak evlendikten sonra sosyal medyada yer alan Tatlıses soyadını silince olay oldu. Gündem olan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hemen konuya dair açıklama yaptı.

Magazin 14-10-22 12:04

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi merak konusu oldu! Böyle bacağında dövmeler filan...

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses evlendi. Düğünde bir dönem küs olduğu kardeşi İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli de vardı. Herkes İbrahim Tatlıses'in kızının annesini merak etti. Dilan Çıtak'ın annesini gören Seren Serengil ise bir hayli şaşırdı. İşte İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi Işıl Çıtak...

Magazin 13-10-22 11:33

450 bin TL'lik altın kemeri gündemdeydi! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak düğününde süper minisiyle şov yaptı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörter ile ertelediği düğünü sonunda yaptı. İstanbul'daki lüks bir otelde gerçekleşen düğüne katılan İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çiçek'e düğün hediyesi 450 bin TL'lik 'altın kemer' taktı. Düğünde Dilan Çıtak süper mini bir elbise giyerek sahneye çıktı ve adeta şov yaptı.

Magazin 13-10-22 09:23