Kolay Kunefenin Yapilisi Haberleri

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 2024-05-07 07:43:17

Sinem Kobal ile poz veren Zehra Güneş sade tarzıyla beğeni topladı! Karanlıktayken yorum yapmak çok kolay

Bir marka etkinliğine katılan Zehra Güneş, Sinem Kobal ve Ahsen Eroğlu ile bir araya geldi. Etkinlikte söyleşiye de katılan başarılı voleybolcu sosyal medyada kendisine yapılan eleştirilere dair "Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey!" dedi.

Magazin 2024-05-06 08:39:25

İlk evim kredisi: Ev sahibi olmanın en kolay yolu

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayalidir. Fakat bu sürecin maddi yükümlülüklerini düşündüğümüzde, hayaller bazen ulaşılamaz gibi görünebilir. Ancak ilk evim kredisi ile bu hayale ulaşmak mümkün. Bu kredi, özellikle ilk defa ev alacak bireyler için tasarlanmış bir finansal destek sistemidir. Bu yazıda ilk evim kredisinin ne olduğunu, şartlarını, başvuru ve açıklanma sürecini birlikte ele alacağız.

Haber 2024-05-03 12:48:36

Sarımsaklı ekmek tarifi: Sarımsaklı ekmek nasıl yapılır?

Sarımsaklı ekmek tarifi hem yapımı kolay hem de lezzeti bol yiyecekler arasında yer alır. İsterseniz siz de sarımsaklı ekmek tarifimizi deneyebilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 2024-04-30 21:28:56

Diğer Haber Etiketleri

sinek Sivrisinek Sinem Kobal söyledi yaşında Zehra Güneş ev kredisi ev almak tarifi sarımsaklı ekmek farklı yemekler risotto çıtır tavuk tarif acılı ezme tarifi ele Merve Taşkın alara ayak eo Göz sırt kambur IKSV beşiktaş bıraktı cenk maçın süper li Süper Lig fenerbahçe Semih Kılıçsoy değişik lezzetler farklı tarifler tatlısı tarifi etimek etimek tatlısı etimek tatlısı tarifi istan cevizi supangle kek tarif kek tarifi limonlu kek biber dolması biber dolması tarifi tavuk sote bastı açma açma tarifi püf noktası sufle sufle tarifi sufle tarifi tencerede kahvaltıda karışık pizza tarifi fırında sütlaç fırın sütlaç tarifi kahve sohbetleri tahinli kurabiye köstebek köstebek pasta köstebek pasta tarifi saç dökülmesi kep adresi kep adresi alma kep adresi nasıl alınır galatasaray Erman Toroğlu ayaklar ense mon Limonian Kore Güzelliği cooki cookie cookie tarif ceviz AZ hedefi ankaragücü Emre Belözoğlu e devlet internet bankacılığı e devlet internet bankacılığı giriş ekran kartı nvidia ekran kartı amd ekran kartı e devlet tapu sorgulama e devlet tapu bilgileri sorgulama e devlet cimer cimer başvuru sorgulama e devlet ilik sevgi prima bebek bezi prima 4 numara prima 5 numara prima aktif bebek 5 prima premium care prima premium care 1 prima premium care 2 prima premium care 3 prima premium care 4 prima premium care 5 prima premium care 6 prima Güneş hücreler posa tett vf c vitamini c vitamini serumu beşiktaş, satış e ticaret nasıl yapılır Pazarlama e devlet ikametgah değiştirme e devlet ikametgah değişikliği e devlet adres değişikliği e devletten ikametgah alma güzellik epilasyon aleti philips epilasyon philips epilasyon aleti braun epilasyon aleti braun silk epil evde lazer epilasyon epilasyon makinesi epilasyon mhrs e devlet giriş mhrs e devlet ile giriş aşlama helvası nasıl yapılır irmik helvası dondurmalı irmik helvası dondurmalı irmik helvası tarifi ayran aşı çorbası tarifi hediye kartı leziz pideli köfte Bursa iyet portekizli Teknik Direktör Al Hilal Jorge Jesus numara tasima hat taşıma Acun Ilıcalı gençler haber boxer erkek boxer fil Botsvana Afrika Almanya

Risotto tarifi: Risotto nasıl yapılır?

İtalyan mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan Risotto, Türkiye’de de lokantaların menülerine ve hatta evlerin mutfaklarına girmeyi başarmış bir lezzettir. Yapımı birkaç aşamadan oluşan ancak aslında oldukça kolay yapılabilen bu tarifi siz de denemelisiniz. İşte risotto tarifi...

Yemek 30-04-24 20:49

Pratik çıtır tavuk tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık tavuk nasıl yapılır?

Çıtır tavuk tarifi merak ediliyor. Restoranlarda yediğiniz kadar lezzetli bir çıtır tavuk tarifini denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifle yapılan tavukların dışı çıtır çıtır içi ise lokum gibi yumuşacık oluyor. Lezzetinden parmak ısırtan çıtır tavuk tarifini yapmak oldukça kolay ve pratik. Peki, evde kolay çıtır tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-04-24 13:55

Acılı ezme tarifi: Acılı ezme nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkan lezzetlerden biri olan acılı ezme Adana bölgesine ait bir tariftir. Adana sofralarının başköşesinde yer alan birçok lokantada ikram edilen bu lezzeti siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. İşte yapımı kolay olan ama tadı damaklardan kolay gitmeyen acılı ezme tarifi...

Yemek 30-04-24 11:30

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

Uzmanından duruş bozukluğunu önlemek için 8 kural! Daha büyük hastalıklara yol açıyor

Günümüzde iyi bir duruşa sahip olmanın kolay olmadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Doç. Dr. Ömer Bozduman, “Duruş bozukluğu geliştiği zaman sırt ağrısı, omurga rahatsızlıkları, kamburluk, eklem sorunları gibi durumlar ortaya çıkar. Bu şikayetlerin göz ardı edilmemesi, duruş bozukluğunun kifoz, skolyoz gibi daha büyük hastalıklara yol açmadan tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

Kadin 30-04-24 08:58

43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından N Kolay sponsorluğunda düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerine verildi.

Yurthaber 29-04-24 07:44

Derbi tarihinde bir daha kolay kolay yaşanmaz... Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken tribünler tarafından alkışlandı.

Spor 27-04-24 21:26

Etimek tatlısı tarifi: Etimek tatlısı nasıl yapılır?

Kolay temin edilebilir malzemelerden değişik lezzetler elde etmeyi ve farklı tarifler denemeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Etimek tatlısı tarifini hazırlayarak hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:32

Supangle tarifi: Supangle nasıl yapılır?

Hem hafif hem de yapımı kolay bir tatlı istiyorsanız supangle tarifimizi çok seveceksiniz. Aşağıda verdiğimiz malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanarak enfes bir supangle yapabilir ve hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:10

Limonlu kek tarifi: Limonlu kek nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerini gidermelik, çayın ya da kahvenin yanında eşlik edebilecek, hem lezzetli hem de yapımı kolay bir tarif arıyorsanız limonlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 26-04-24 17:02

Biber dolması tarifi: Biber dolması nasıl yapılır?

15. yüzyıldan itibaren Güney Amerika bölgesinden tüm dünyaya yayılan dolmalık biberin zeytinyağlı dolma olarak sofralarda boy göstermesinin Osmanlı'ya dayandığı bilinir. Saraylardan çıkmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Yemek 26-04-24 15:45

Tavuk sote tarifi: Tavuk sote nasıl yapılır?

Hem pratik hem de doyurucu bir tarif arıyorsanız tavuk sote tarifimiz tam da size göre. Tavuk göğsü ve birkaç kolay ulaşılan malzeme kullanarak yapabileceğiniz bu tarifi çok seveceksiniz. İşte sadece birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebileceğiniz tavuk sote tarifimiz...

Yemek 26-04-24 13:10

Açma tarifi: Açma nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmek için vakti olmayanların favori yiyeceği açmayı dışarıdan almak yerine kendi mutfağınızda kendiniz yapabilirsiniz. Çay ya da kahvenin yanında, aniden gelen açlığı bastırmak için tüketebileceğiniz bu tarifi hep yapmak isteyeceksiniz. İşte yapımı da çok kolay olan açma tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:47

Sufle tarifi: Sufle nasıl yapılır?

Dünya mutfağından olan ve Fransa’dan tüm dünyaya yayılarak Türk mutfaklarına da girmeyi başaran sufle, yapımı zor bir tatlı olarak bilinse de aslında son derece pratik bir tatlıdır. Bu tatlı birkaç püf noktasına dikkat ederek hızlıca yapılıp servis edilebilir. Tencerede yapılan bu kolay sufle tarifine mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 25-04-24 23:37

Karışık pizza tarifi: Karışık pizza nasıl yapılır?

Kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinde, çay saatlerinde veya akşam aniden gelen atıştırmalık ihtiyacında yardımınıza koşacak tarifler peşindeyseniz karışık pizza tarifimizi çok seveceksiniz. Dışarıdan yemek söylemek yerine kendi tariflerini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerin de mutlaka denemesi gereken bu tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 25-04-24 19:32

Fırında sütlaç tarifi: Fırında sütlaç nasıl yapılır?

Türk mutfağı ile özdeşleşmiş olan tatlılar arasında hem şerbetli hem de sütlü tatlılar vardır. Sütlaç da sütlü tatlılardan biridir. Hem tencerede hem fırında yapılan sütlaç lezzetl, hafif ve yapımı kolay bir tatlıdır. İşte fırında sütlaç tarifimiz...

Yemek 25-04-24 19:21

Tahinli kurabiye tarifi: Tahinli kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerinizi tatlandırmak istiyor, kahve sohbetlerinize eşlik edecek yeni lezzetler bulmayı seviyorsanız tahinli kurabiye tarifimiz tam size göre. Yapımı son derece kolay olan ve birkaç dakika içinde hazırlanıp servis edilebilen bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 25-04-24 18:45

Köstebek pasta tarifi: Köstebek pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinizi geçiştirecek lezzette tarifler arıyorsanız köstebek pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. İşte hem yapımı kolay olan hem de kısa süre içinde hazırlayıp sunabileceğiniz köstebek pasta tarifimiz...

Yemek 25-04-24 18:00

Saç dökülmesine ne iyi gelir? Saç dökülmesi için evde ne yapılabilir?

Saç dökülmesi hem erkekleri hem de kadınları etkileyen yaygın bir sorundur ve genellikle yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiler. Saç dökülmesi farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilir ve birçok kişi için önemli bir endişe kaynağıdır. Ancak modern tıbbın ve teknolojinin sunduğu çözümlerle saç dökülmesiyle başa çıkmak artık daha kolay hâle gelmiştir.

Haber 24-04-24 12:19

KEP adresi nedir? KEP adresi nasıl alınır?

KEP adresinin ne olduğu pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konulardan bir tanesidir. İnternet kullanımının yaygın hâle gelişi ile birlikte neredeyse bütün önemli işlemler internet üzerinde kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. KEP adresi alma da internet üzerinden gerçekleştirilen işlemler arasında yer almaktadır. Peki, KEP adresi nedir? KEP adresi nasıl alınır?

Haber 23-04-24 22:18

Erman Toroğlu'ndan canlı yayında ters köşe! ''Şampiyonlukları hayırlı olsun''

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı 2-2'lik beraberliğin ardından Erman Toroğlu canlı yayında flaş şampiyonluk tahmininde bulundu. Kolay kolay bu tarz tahminleri yapmadığını söyleyen Toroğlu şampiyon takımı açıkladı.

Spor 22-04-24 22:39

Kendinizi şımartmak ister misiniz? Evde spa keyfi yaşamak için yapabilecekleriniz…

Evinizin rahatlığında spa keyfini yaşamak aslında sandığınızdan daha kolay! Evinizin konforunda kendinize zaman ayırmanız için her isteğe ve ihtiyaca uygun bakım ürünlerini derledik. Siz de spa keyfini evinize taşımak istiyorsanız gelin, içeriğimize bir göz atalım.

Kadin 22-04-24 16:10

Cevizli cookie tarifi! En kolay ve lezzetli cevizli cookie nasıl yapılır?

Cevizli cookie, hem lezzeti hem de pratik yapımıyla favori atıştırmalıklardan biridir. Kurabiye sevenler için harika bir seçenek olan bu tarif, hızlıca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini kazanabilir. Peki, pratik cookie (kuki) tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-04-24 08:47

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması! ''İşleri hiç kolay değil''

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, "Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var." dedi.

Spor 20-04-24 16:34

e-Devlet’e internet bankacılığı ile giriş nasıl yapılır? İnternet bankacılığı üzerinden e-Devlet’e giriş nasıl yapılır, internet bankacılığı üzerinden e-Devlet’e nasıl girilir?

e-Devlet Kapısı, bünyesinde birçok önemli resmî kurumu barındıran ve kullanıcılara resmî işlemleri daha kolay bir şekilde yapma fırsatı sunan bir sistem olarak bilinmektedir. Bu sisteme girişlerde birçok farklı giriş alternatifi mevcuttur. Bu giriş alternatiflerinden biri internet bankacılığı ile giriştir. Kişiler başka herhangi bir şifreye gerek duymadan banka giriş bilgilerini kullanarak e-Devlet platformuna giriş yapabilmektedir. Peki, e-Devlet’e internet bankacılığı ile giriş nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:52

Ekran kartı resetleme: Ekran kartı nasıl resetlenir? Ekran kartı resetlemek FPS artırır mı?

Ekran kartı, bilgisayar kullanımındaki en önemli unsurlardan biridir. Ekran kartıyla ilgili yapılacak işlemler de bu kapsamda merak edilenler arasındadır. Ekran kartı sıfırlama işlemi kısaca ekran kartının kapatılıp tekrar açılmasıdır. Ekran kartı resetleme işleminin ise kolay bir yolu bulunur. Peki, ekran kartı nasıl resetlenir? Ekran kartı resetleme ne işe yarar?

Haber 18-04-24 23:25

e-Devlet tapu sorgulama: e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır, e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir? e-Devlet tapu bilgileri sorgulama

Pek çok kişi için kamusal özellik taşıyan hizmetlerden kolay bir şekilde yararlanmak son derece önemli bir konudur. Bu noktada e-Devlet Kapısı (Elektronik Devlet) platformu devreye girmektedir. Bu platform sayesinde kamuyla ilgili işlemler çevrim içi olarak kesintisiz bir biçimde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de tapu sorgulama işlemidir. Peki, e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır ve e-Devlet’ten tapu nasıl görüntülenir?

Haber 18-04-24 18:42

e-Devlet CİMER başvuru sorgulama: e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

e-Devlet Kapısı platformu sayesinde insanlar elektronik ortamda devlet aracılığı ile verilen kamu hizmetlerine kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilmektedir. Bu platform üzerinden bireyler kamuyla alakalı her türlü resmî işlemini online olarak hızlı bir şekilde yapabilmektedir. CİMER ile alakalı başvuru işlemleri de bu platform üzerinden gerçekleşebilmektedir. Peki, e-Devlet’ten CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

Haber 18-04-24 18:39

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Beşiktaş'tan olay yaratan açıklama! ''Elimizde çürümüş bir takım var''

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Biz yeniden yapılanıyoruz, elimizde çürümüş bir takım var, bu kolay değil' ifadelerini kullandı.

Spor 16-04-24 14:17

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 16-04-24 12:05

e-Devlet ikametgâh değiştirme: e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden ikametgâh (adres) değişikliği

Günümüzde yaygın olarak kullanılan hizmetlerden biri e-Devlet Kapısı platformudur. Bu platform aracılığı ile birçok resmî kurumun sunduğu hizmete kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısı sistemi bünyesinde yer alan hizmetlerden haftanın her günü ve saati ücretsiz bir şekilde yararlanabilmek mümkündür. Bu hizmetlerden biri de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan yerleşim yeri değişikliğidir. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:35

e-Devlet’ten ikametgâh belgesi nasıl alınır? e-Devlet’ten ikametgâh nasıl çıkartılır?

e-Devlet Kapısı sistemi, insanların devletle alakalı hizmetlerden daha kolay faydalanabilmesi için kurulmuş olan bir elektronik platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform aracılığı ile pek çok resmî işlem dakikalar içerisinde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de ikametgâh belgesi almaktır. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh belgesi nasıl alınır ve nasıl çıkartılır?

Haber 15-04-24 18:34

Pürüzsüz bir cilt için en iyi yatırım! İşte 2000 TL altı epilasyon cihazları

Pürüzsüz bir cilt hayal değil! Uygun fiyatlı ve konforlu epilasyon cihazlarıyla istenmeyen tüylerle savaşmak artık oldukça kolay ve ekonomik. Güzelliğinizi korumanın yüksek maliyetli olmasına gerek olmadığını gösteren epilasyon cihazlarını sizin için bir araya getirdik. Hem cebinizi hem de cildinizi düşünerek hazırladığımız bu listede 2000 TL'nin altında bulabileceğiniz, etkili ve güvenilir epilasyon cihazları yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 13-04-24 21:42

MHRS e-Devlet girişi nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden MHRS’ye nasıl giriş yapabilirim?

e-Devlet Kapısı sisteminin hayatımıza girmesinden bu yana birçok önemli hizmetten çok daha kolay bir şekilde fayda sağlanabilmektedir. Bu hizmetlerden biri de Sağlık Bakanlığı tarafından insanlara sunulan MHRS hizmetidir. Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nin kısaltması olarak bilinen MHRS uygulaması sayesinde hastane randevuları hızlıca alınabilmektedir. Peki, MHRS e-Devlet girişi nasıl yapılır, e-Devlet üzerinden MHRS’ye nasıl giriş yapabilirim?

Haber 13-04-24 18:46

Tadına doyum olmuyor: Dondurmalı irmik helvası tarifi! Kolay irmik helvası nasıl yapılır?

Dondurmalı irmik helvası tarifi merak ediliyor. Sıcacık irmik helvası ve ferah dondurmanın buluşmasıyla ortaya çıkan bu lezzet ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolayca hazırlanabilen dondurmalı irmik helvası tarifini haberimizde derledik. Peki, kolay dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 15:45

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 14:56

En güzeli hediye kartı, istediğini alır! diyenler için her bütçeye uygun Amazon hediye kartları

Sevdiklerinizi mutlu etmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman Amazon hediye kartları oldukça hoşunuza gidecek! Doğum günlerinden tebrik kartlarına, mezuniyetlerden yıl dönümlerine kadar her türlü kutlama için uygun olan bu kartlarla sevdiklerinize istedikleri hediyeyi almalarını sağlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz hediye kartı kategorilerine bir göz atın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolunu keşfedin!

Haber 13-04-24 14:19

Bursa pideli köfte tarifi! Lezzetinden parmak ısırtan pideli köfte nasıl yapılır?

Bursa pideli köfte tarifi merak ediliyor. Özellikle Bursa'da yapılanlar kadar lezzetli pideli köfte tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Yapımı zahmetli gibi görünse de oldukça kolay olan pideli köfte kısa sürede hazırlanıp servis edilebiliyor. Peki, Bursa usulü pideli köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 08:54

Hat değiştirme kaç ayda bir yapılır? Numara taşımak için kaç ay geçmesi lazım?

Cep telefonu kullanıcıları farklı nedenlere bağlı olarak kullandıkları hatları veya mevcut telefon numaralarını farklı bir operatöre taşımak isteyebilirler. Numara ya da hat taşıma işlemi hem son derece kolay hem de ücretsiz bir şekilde tüm operatörler üzerinden yapılabilen bir işlemdir. Bu işlem, çeşitli yollar üzerinden gerçekleştirilebilir.

Haber 07-04-24 16:44

Acun Ilıcalı'nın o sözleri yeniden gündem oldu! Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay

Servetiyle gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın aylar önce söylediği sözler yeniden gündeme geldi. Ilıcalı bir çekimde "Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay" dedi.

Magazin 07-04-24 09:59

20 bin TL'lik bayram kredisi! Kaçırılmayacak fırsat: Faiz yok, masraf yok...

Dosya masrafı yok, bankaya gitmek yok. Mobil bankacılık üzerinden hızlıca başvurabileceğiniz faizsiz 20 bin TL'lik bayram kredisi fırsatları HangiKredi'de! Bankaların yeni müşterilere özel, dosya masrafı dahi olmadan sunduğu 6 ay taksitli ihtiyaç kredilerinden faydalanmak ise çok kolay. İşte detaylar...

Finans 04-04-24 15:59

Bir boxer fiyatına üç tane alın! İşte 250 TL altı boxer setleri

Boxerlar, erkekler için iç giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kaliteli bir boxer, hem cilt dostu oluyor hem de uzun ömürlü kullanıma imkan tanıyor. Hem kaliteli hem bütçe dostu seçeneklere ulaşmak da her zaman kolay olmuyor. Ama endişe etmeyin, biz sizin için bir boxer fiyatına üç tane alabileceğiniz, 250 TL altı boxer setlerini bir araya getirdik. Her biri farklı ihtiyaca uygun olan boxer setleriyle avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmak için gelin, içeriğimize bir göz atalım!

Haber 03-04-24 17:35