Etimesgut Zirhli Birlikler Haberleri

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan kutlamasında! Özlenen devlet adamı yorumları yağdı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut halkıyla beraber 23 Nisan’ı kutladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü oyuncuya sosyal medyada mesaj yağdı.

Magazin 2024-04-23 14:54:28

Açıklamasıyla diğer CHP'lilerden ayrıldı! Beşikçioğlu'ndan sıra dışı çıkış: 'Borç' sözleri sosyal medyaya damga vurdu

31 Mart'ın ardından birçok belediye AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni başkanlar ise ilk iş olarak devraldıkları borçları duyurmuştu. CHP de yaptığı açıklamayla borçların 100 milyar lira olduğunu ilan etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ise partisinin aksine bir çıkış geldi. İste sosyal medyaya damga vuran sözler...

Haber 2024-04-20 16:38:49

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 10:22:33

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 2024-04-07 12:38:12

Yer: Ankara! Kan donduran vahşet: Kafaları kopartılmış halde bulundu... Erdal Beşikçioğlu: 'Olayın takipçisi olacağız'

Ankara'da kan donduran bir vahşet gerçekleşti. 6 yavru kedi, kafaları ve patileri koparılmış bir halde bulundu. Kedilerin henüz 3 aylık oldukları tespit edildi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber 06-04-24 17:26

Devir teslim töreninde ilginç anlar! Eski başkan törene katılmadı, koltuk uçarak geldi

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ilçelerinden biri de Etimesgut oldu. CHP'nin aday gösterdiği Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı. MHP'li eski başkan devir teslim törenine katılmazken görevi belediye başkan vekili teslim etti. Beşikçioğlu'nun oturacağı koltuk havadan elden ele uzatılırken Beşikçioğlu, "Vatandaş koltuğu da getirdi" dedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Beşikçioğlu, "Herkes Vali filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istediklerini söyledi." dedi.

Haber 04-04-24 12:51

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu seçim zaferini 'Erik Dalı' ile kutladı! O anlar gündem oldu

Behzat Ç. dizisindeki 'Behzat Amir' karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olarak katıldığı seçimleri açık farkla kazandı. Beşikçioğlu seçim zaferini ise Etimesgut'ta otobüsün üzerinde 'Erik Dalı' oynayarak kutladı. CHP Milletvekili Deniz Demir'in paylaştığı görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 01-04-24 18:54

19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi Ankara'da yakalandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde hakkında 19 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı.

Yurthaber 21-03-24 11:57

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-24 23:32

Meral Akşener'den çok konuşulacak Etimesgut çıkışı! 'Mutlaka isterim, gıcıklık olsun'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Altındağ ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, ziyaret sırasında oyunu Etimesgut’ta kullanacağını öğrendiği bir vatandaşa, “Etimesgut’u mutlaka isterim. Gıcıklık olsun” dedi.

Haber 05-03-24 17:30

Simit, kokoreç değil...Beşikçioğlu tüm salona ısmarladı, Oğuzhan Uğur dayanamayıp sordu: Erdal Bey bu para nereden geliyor

Sosyal medyada siyasilerle yaptığı yayınlarla ses getiren Oğuzhan Uğur'un son konuğu oyuncu ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu seyircilere jest yaparak tüm salona aspava ısmarladı. Uğur'un bu durum üzerine, "Erdal Bey bu para nereden geliyor" demesi izleyenleri güldürdü.

Haber 27-02-24 10:13

Başkentte trafik kazasında hayatını kaybeden Umut Can son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Umut Can'ın cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 26-02-24 15:51

Erdal Beşikçioğlu, Batman'i görünce kahkahalar koptu: İlk tepkisi güldürdü

CHP'nin Etimesgut Belediyesi başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile 'Ankaralı Batman' karşılaşınca kahkahalar eksik olmadı. Hayat verdiği 'Behzat Ç.' karakteriyle akıllara kazınan Beşikçioğlu, bir başka film karakteri olan Batman'ı görünce renkli anlar yaşandı.

Haber 25-02-24 16:51

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu sokakta gerçek amirle karşılaştı! O anlar sosyal medya gündem oldu

Behzat Ç. karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken Beşikçioğlu vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı. Sokakta gerçek bir amirle karşılaşan Beşikçioğlu'nun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-02-24 11:35

CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı Beşikçioğlu, ABB Başkanı Yavaș'ı ziyaret etti:

CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, "Mansur Başkan'la aramda hiçbir sıkıntı olmadı, olmayacaktır da. Bu çok net. O bizim ağabeyimiz." dedi.

Yurthaber 23-01-24 14:04

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit ederek açıkladı! İstifa ettim çünkü...

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, katıldığı yayında Erdoğan'ı taklit ederek devlet tiyatrolarından neden istifa ettiğini de açıkladı. Behzat Ç. ile tanınan başarılı oyuncu "İstifa edip Tatbikat sahnesini kurduk" dedi.

Magazin 21-01-24 14:20

Merak edilen soruya canlı yayında yanıt! Erdal Beşikçioğlu neden Çankaya'dan aday olmadı? Küçükkaya 'Genel Merkez' detayını açıkladı

CHP'den Ankara'nın Etimesgut ilçesine aday olarak siyasete giriş yapan ve adından söz ettiren ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu neden Etimesgut'tan aday olup da Çankaya'dan aday olmadığını açıkladı.

Magazin 19-01-24 12:06

CHP'den belediye başkan adayı olmuştu... Erdal Beşikçioğlu'ndan dikkat çeken Mansur Yavaş yanıtı: 'Vay' dedim...

CHP MYK oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı almıştı. Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda açıklama yaptı. Beşikçioğlu, "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" dedi. Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'adaylığına itiraz ettiği' yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Magazin 12-01-24 15:36

Mansur Yavaş adaylıktan çekilirim dedi mi? Altaylı 'kendisiyle konuştum' diyerek açıkladı: AK Parti'nin Yavaş'a teklifini de söyledi

CHP'nin adaylarını belirlemesiyle Ankara kulisleri 'Mansur Yavaş adaylığını çekiyor mu?' sorusunu konuşmuştu. Sebebi de Etimesgut ilçesine ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesi olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı yaşananları Mansur Yavaş'a sordu. Ayrıca son günlerde konuşulan 'AK Parti Mansur Yavaş'a teklif yaptı mı?' sorusu da yanıt buldu.

Haber 12-01-24 08:10

Cüneyt Özdemir'den Erdal Beşikçioğlu iddiası! Mansur Yavaş istemiyor... deyip ekledi: Kafam basmıyor

Behzat Ç ile hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu da siyasete atıldı. CHP, 2024 yerel seçimlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesi Belediye Başkan adayı olarak Erdal Beşikçioğlu'nu gösterdi. Cüneyt Özdemir ise Mansur Yavaş iddiasıyla dikkat çekti.

Magazin 11-01-24 15:07

CHP'de 'Mansur Yavaş' krizi! 'Adaylıktan çekilebilir' iddiası! Partiden açıklama geldi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklarken CHP'de Mansur Yavaş krizi yaşandığı iddia edildi. Mansur Yavaş'ın Etimesgut ve Gölbaşı için iki isim önerdiği ancak bu isimlerin kabul edilmemesi sonrası kriz çıktığı öne sürüldü. CHP MYK'sında Etimesgut için oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun adının çıkması sonrasında Mansur Yavaş'ın adaylıktan çekilebileceği iddia edildi. CHP yönetiminden ise kriz iddiaları sonrası açıklama geldi.

Haber 10-01-24 20:46

Behzat Ç. ile milyonlar tanımıştı... Erdal Beşikçioğlu, siyasete atıldı... CHP'den belediye başkan adayı oldu!

Behzat Ç dizisiyle hafızalarda yer edinen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP'den aday oldu. CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı aldı. Haberi Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 10-01-24 17:59

Ankara’da çevreye rahatsızlık veren grup ile polis arasında arbede çıktı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde çevreye rahatsızlık verdikleri iddia edilen grup ile polis arasında arbede çıktı.

Yurthaber 09-01-24 08:14

Ankara’da bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Ankara’da gece saat 04.30’da bir iş yerine hırsızlık için giren M.D., Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 02-01-24 14:15

Gazzeli hastaları taşıyan uçak Türkiye'de! Bakan Koca, havalimanında bizzat karşıladı

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralanan kanser hastası Filistinliler Türkiye'de tedavi ediliyor. 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyla El-Ariş Havalimanından kalkan uçak, Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı. Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Koca, Filistin'den Türkiye'ye şimdiye kadar 88 hastanın getirildiğini ifade etti.

Haber 20-11-23 16:34

'Arabayı takip et' Taksiye binip çatışmaya gittiler! 2 yaralı 'El freninin üzerine yattım'

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde taksiye binen 3 kişi, husumetli oldukları 2 kişinin yanına giderek pompalı tüfekle ateş etti. Çıkan çatışmada 2 kişi, yaralandı. 4 şüpheli gözaltına alınırken, taksi şoförü Batuhan Biçer yaşananları anlattı.

Haber 18-10-23 17:58

Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgayla ilgili yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, bir kişinin bıçakla öldürüldüğü kavgaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 20-09-23 12:34

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki tansiyon giderek artıyor! Azerbaycan mevzilerine ateş açıldı...

Ermenistan ordusuna bağlı birlikler Nahçıvan'daki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada açılan ateşe karşılık verildiği bildirildi.

Haber 08-09-23 15:52

Ankara’da yasa dışı silah satışı operasyonu

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yasa dışı silah satışı yaptığı belirlenen kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

Yurthaber 08-08-23 07:53

Kiracısından hıncını almak isteyen ev sahibi balyozla dehşet saçtı: Ev savaş alanına döndü!

Ev sahibi - kiracı tartışmalarına bir yenisi eklendi ancak bu kez ev sahibinin bu denli ileri gideceğini kimse tahmin etmemişti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 7 bin lira maaş aldığını söyleyen 55 yaşındaki Ali Taşlı'nın evine ev sahibi balyozla girdi. Yanında birkaç kişi de getiren ev sahibi evi öyle bir hale getirdi ki görenler gözlerine inanamadı. O sırada evde olmayan Taşlı eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı.

Haber 07-08-23 08:43

CHP'li Özdemir kongrede kalp krizi geçirdi! Kılıçdaroğlu başsağlığı mesajı yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut İlçe Başkanı adayı Faruk Özdemir kongre toplantısında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Özdemir için mesaj paylaşarak, "Yol arkadaşımız Faruk Özdemir’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. " ifadeleriyle sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Haber 06-08-23 20:45

Ankara’da aşırı süratli araç ağaca çarptı: 4 yaralı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde aşırı süratli ilerleyen otomobil ağaca çarptı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-08-23 07:52

Ankara'da bir berberde çıkan tartışma cinayetle bitti!

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde berber ile vatandaş arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Kavgada bıçaklanan berber hayatını kaybetti.

Haber 27-06-23 01:48

SON DAKİKA | Kadirov tarafını seçti, çatışma an meselesi! Çeçen birlikler isyanın merkezi Rostov'a ulaştı

Son dakika haberi: Rusya'da 'kabus günü' sürüyor. Wagner’in günün ilk saatlerinde yaptığı silahlı ayaklanma resti, ülkeyi alarm durumuna geçirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e destek veren Çeçen lider Ramazan Kadirov’un gönderdiği birlikler, isyanın merkezi Rostov’a ulaştı. İki tarafın kritik noktalardaki bekleyişi sürerken, vatandaşlar muhtemel çatışmalara karşı kentten ayrılmaya devam ediyor.

Haber 24-06-23 17:49

Ankara'da ailesinden 3 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli yakalandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ailesinden 3 kişiyi bıçakla yaralayan zanlı yakalandı.

Yurthaber 20-06-23 13:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yemin edecek! Detaylar netleşti; yeni Bakanlar Kurulu da bu akşam belli oluyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün saat 15'te TBMM’de yemin edecek. Törene yabancı ülkelerden 20 lider ve 45 bakan katılacak. Erdoğan sonrasında Anıtkabir'e gidecek. Atlı birlikler eşliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelecek. Göreve başlama töreninde kürsüye çıkarak, yeni dönemin ilk konuşmasını gerçekleştirecek. Daha sonra da konukları ile akşam yemeğinde buluşacak. Erdoğan merakla beklenen yeni kabinesini ise bu akşam Çankaya Köşkü'nde açıklaması bekleniyor.

Haber 03-06-23 07:55

Bahçeli'nin bağışladığı arsaya yapılacak cemevinin projesi tanıtıldı

MHP Genel Merkezi'nce Nevşehir'de yapılacak cemevinin projesi ve teknik altyapısı Etimesgut Belediyesi tarafından tamamlandı.

Yurthaber 31-05-23 14:37

Son dakika: MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: En ciddi karın ağrısı...

Son dakika haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Etimesgut mitinginde konuştu. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösteren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun en ciddi karın ağrısı savunma sanayiindeki muhteşem atılımlar, ülkemizin muazzez ilerleyişidir. 14 Mayıs'tan sonra tahammülsüzlüklerini iyice deşifre ettiler. Depremzede vatandaşlarımıza ağır hakaret ettiler." ifadelerini kullandı.

Haber 27-05-23 16:05

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA 2023: 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Ankara seçim sonuçları oy oranları

Ankara seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçelerinde oy kullanan seçmenler Ankara seçim sonuçlarını yakından takip ediyor. İşte, Mynet.com Ankara seçim sonuçları canlı takip ekranı...

Haber 15-05-23 10:57

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han böyle gözaltına alındı

Eski Pakistan Başbakanı ve Pakistan Adalet Hareketi Partisi (PTI) lideri İmran Han hakkındaki davaları izlemek için başkent İslamabad'a geldi. Han İslamabad Yüksek Mahkemesi dışında paramiliter birlikler tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Hakkında 90'ın üzerinde açılmış dava bulunan Han'ın hangi sebeple tutuklandığı belirsizliğini koruyor. PTI siyasetçilerinden Musarrat Çima, Han'a işkence edildiğini ve paramiliter birliklerin Han'ı dövdüğünü öne sürdü.

Haber 09-05-23 14:31

DİSK, KESK ve bazı birlikler 1 Mayıs'ı Maltepe Meydanı'nda kutlayacak

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Maltepe Meydanı'nda kutlayacaklarını bildirdi.

Yurthaber 18-04-23 13:58

Mamak TOKİ KURA SONUÇLARI belli oldu mu? Ankara Mamak TOKİ KURA çekiliş sonuçları sorgulama sayfası! 2+1 ve 3+1 kazananlar

Ankara TOKİ kurası bugün Mamak 3.645 konut ile devam ediyor. Bugüne kadar Ankara Kahramankazan, Kızılcahamam, Polatlı, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Evren, Nallıhan, Etimesgut, Şereflikoçhisar, Sincan, Gölbaşı Gerder ilçelerinde kuralar çekildi ve evler sahiplerini buldu. Bugün ve yarın çekilecek olan Mamak kurası ile Ankara projeleri için kura çekimi tamamlanmış olacak. Ankara Mamak TOKİ kurası bugün saat 11:00'da başladı ve devam ediyor. Peki, Mamak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Ankara

Finans 11-01-23 17:26

TOKİ Ankara KURA SONUÇLARI açıklandı mı? 18 bin 450 konut sahibini buluyor 2023 TOKİ Ankara kura çekimi sonuçları isim listesi ve sorgulama ekranı

TOKİ Ankara kura sonuçları, ev sahibi olma hayaliyle Ayaş, Bala, Çamlıdere, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Kahramankazan, Kızılcahamam, Mamak, Polatlı, Sincan, Nallıhan, Haymana, Şereflikoçhisar ilçeleri için başvuruda bulunan kişiler tarafından merak edildi. Sincan Belediyesi Rüstem Altunbaş Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen çekilişler ile 18 bin 450 konut sahibini buluyor. Ankara TOKİ kura sonuçları isim listesi internette araştırılıyor. İşte TOKİ Ankara kura çekimi sonuçları isim listesi...

Finans 06-01-23 09:26

Ankara’da öfkeli koca dehşeti: Kayınpederini ve kayınbiraderlerini silahla yaraladı

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde karısıyla aralarında problem olan koca, bir araya geldiği kayınpederi ve iki kayınbiraderini silahla yaraladı.

Yurthaber 14-11-22 08:05

Ankara'da jandarmadan tarihi eser ve uyuşturucu operasyonu

Ankara Jandarma Komutanlığı timlerince Etimesgut ve Güdül ilçelerinde düzenlenen 2 operasyonda, 32 parça tarihi eser ile Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen mermer mezar taşı ele geçirildi.

Haber 28-10-22 15:18

Ankara İl Jandarma Komutanlığı 11 hırsızlık olayını aydınlattı

Ankara’da meydana gelen 11 hırsızlık olayı, jandarma ekiplerinin titiz çalışması ile aydınlatıldı.İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timlerince 10-17 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, Güdül, Bala, Ayaş, Nallıhan, Etimesgut, Gölbaşı, Polatlı ve Yenimahalle ilçelerinde meydana gelen 11 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Haber 20-10-22 17:59

MasterChef'in çekildiği Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in biyografisi!

MasterChef Türkiye'nin 13 Ekim 2022 Perşembe günü ekrana gelecek olan 100. bölümü Başkent Ankara'nın Etimesgut ilçesinde çekildi. MasterChef'in 100. bölüm fragmanın Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in görülmesi sonrası birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'e konuk olan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? İşte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in biyografisi...

Haber 13-10-22 11:01

Dijital birliklerin robot askeri Barkan 2023'te askeri birliklere verilecek

HAVELSAN AR-GE ve Mühendislik Direktörü Mehmet Onur Özçelik: - "Amacımız, geleceğin savaş sahasında dijital, insansız birlikler oluşturmak. Barkan, burada insansız kara aracı rolüyle önemli bir rol üstleniyor" - "Barkan'ın keşif, gözetleme, istihbarat toplama ve izleme, atış destek gibi konularda birçok özelliği mevcut. Aracımız kıtalara gönderildi, kullanıcıların birtakım geri bildirimleri alındı, ürün iyileştirilmesi alanında çalışmalar devam ediyor"

Yurthaber 31-08-22 15:43

Love Island'ı kazanan Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklifler yağıyor

Geçtiğimiz günlerde yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak adlandırılan Love Island'ı kazanan ismi oldu. Cülcüloğlu, yarışmadan sonra moda markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve sponsorlu iş birlikler ile milyon dolarlar kazanmaya hazırlanıyor.

Magazin 03-08-22 15:06