Post Makinasi Haberleri

Yer: Batı Şeria! Filistin bayrağını indirmeye çalışan İsrail askeri böyle havaya uçtu: Kan donduran anlar!

İsrail merkezli Jerusalem Post gazetesinin doğruladığı görüntülerde, bir İsrail askeri yol kenarındaki Filistin bayrağını indirmek için harekete geçti. Bayrağı indirmeye çalışan İsrail askerinin hiç beklemediği bir sonuçla karşılaştığı anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte saniye saniye kan donduran o görüntüler!

Haber 2024-04-21 13:51:46

Instagram 'bu şarkıya şu anda ulaşılamıyor' hatası nedir, neden olur, nasıl düzeltilir?

Dünya çapında kullanıcı sayısı her geçen gün biraz daha artmakta olan Instagram birçok özelliğe sahiptir. Hem hikâye paylaşımlarında hem de post adı verilen gönderilerde kullanabilen ya da üzerine reels adındaki videolar kaydedilebilen geniş müzik listeleri de bu uygulamanın sevilen özellikleri arasında yer alır.

Haber 2024-04-16 02:41:58

Ünlülerin sosyal medya kazançları dudak uçuklattı! En çok takipçisi olan Hande Erçel bakın 3 saniyede ne kadar kazanıyor?

Hafta içi her gün yayınlanan Aramızda Kalmasın programında ünlülerin takipçi sayısı ve Instagram'da post başına aldıkları ücretler konuşuldu. En çok takipçiye sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel 100 bin TL'yi 3 saniyede kazanıyor. İşte ünlü isimlerin Instagram'dan kazandığı ücretler...

Magazin 2024-03-19 11:35:05

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu küvet önünde poz verdi! 'Beklenen post geldi'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Saraçoğlu bu defa küvet önündeki pozlarıyla olay oldu.

Magazin 2024-02-29 12:09:57

3 kamu bankası müdüründen banka kartı kararı! Bakan Bolat milyonları ilgilendiren gelişmeyi duyurdu: Akaryakıt dahil komisyon oranlarına indirim

Kredi kartı sınırlaması gündemde kalmaya devam ederken Ticaret Bakanı Ömer Bolat dikkat çeken gelişmeyi duyurdu. Bakan Bolat Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın yani 3 kamu bankasının banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürüldüğünü açıkladı. Akaryakıt istasyonlarında ise bu oran yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmede de yüzde 50 indirim yapıldı.

Finans 17-02-24 07:21

Fatih Terim'in ünü ABD'ye kadar yayıldı! ''İmparator''

Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim'in performansı Amerika'ya kadar ulaştı. ABD'nin köklü gazetesi Washington Post, Fatih Terim hakkında bir makale yayınladı.

Spor 26-01-24 19:34

Danla Bilic'in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! 15 saniyede servet kazanıyor

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Danla Bilic son olarak Kubilay Aka ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Her açıklaması ve her paylaşımıyla olay olan ünlü fenomenin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Danla Bilic story ve post başına bakın ne kadar kazanıyor...

Magazin 29-09-23 13:16

Doktorlar'ın Ela'sıydı! Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan'ın sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Story başına...

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yasemin Özilhan, uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Özilhan'ın sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Ünlü ismin story ve post başına elde ettiği kazanç dudak uçuklattı.

Magazin 27-09-23 08:56

ABD'den çarpıcı iddia! Ukrayna Kuzey Akım'a saldırı planlıyor...

Washington Post gazetesindeki habere göre ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'ndan (CIA) bir yıl önce Ukrayna'nın Kuzey Akım boru hattına saldırı planladığı iddia edildi.

Haber 06-06-23 21:38

Amerika’da yaşayan Türk jeolog açıkladı! “Bu fayın potansiyelini ve ne kadar ölümcül olabileceğini biliyorduk”

Washington Post, 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Amerika’da yaşayan uzmanlarla depremlerde can kayıplarının önlenip önlemeyeceğini sordu. Birçok bilim insanı, depremlerin önlenemeyeceğini ama bilimsel önlemlerle can kayıplarının önüne geçilebileceğini belirtti. Amerika’da yaşayan Türk Ezgi Karasözen depremlerin ardından “Bu fayın potansiyelini ve ne kadar ölümcül olabileceğini biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Trend 14-02-23 09:39

ABD borsası kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Amerikan Borsası açılış ve kapanış saati nedir, kaç şirket işlem görüyor?

Pre-market ve post-market gibi işlemlerin de dâhil olduğu Amerika borsası günümüzde yeni ismi olan NYSMEKT ile bilinir. Eski ismi ise AMEX olan Amerika borsasının açılış saati ile kapanış saati yoğun olarak sorgulanır. Ancak Amerikan borsasında açılış öncesi ve kapanış sonrası işlemlerin de mevcut olduğu hatırlatılmalıdır. Bununla birlikte Amerika borsası açılış ve kapanış saatlerinin Türkiye saati ile hangi aralığa denk geldiği de detaylı bir şekilde belirtilmelidir.

Finans 23-12-22 16:49

Twitter'dan çok tartışılacak hamleler! Askıya alınan alınana: Dikkat çeken 'Mastodon' detayı...

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter çok tartışılacak hamlelere imza attı. Twitter, bazı Amerikalı gazetecilerin hesabını askıya aldı. Hesabı askıya alınan gazeteciler arasında CNN, Washington Post ve New York Times gibi yayınlardan isimlerin olduğu görüldü. Ayrıca Twitter'ın alternatifi olarak gösterilen Mastodon'un da Twitter hesabı askıya alınmış durumda. İddialara göre Twitter, Mastodon bağlantılarını da engelliyor.

Haber 16-12-22 09:46

Moskova'dan gelen valizlerden çıktı! Değeri 1,5 milyon lira... İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi

İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, kürk yapımında kullanılmak üzere avlanmış samurlara ait bin 200 post ele geçirildi. Ele geçirilen postların piyasa değerinin 1 milyon 450 bin TL olduğu öğrenildi. Samur postlarına el konulurken, olayla ilgili Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Haber 15-12-22 11:45

Avatar 2 filmi iki yıllık çekim aşamasının sonunda nihayet tamamlandı! Sevenlerini mutlu eden haber geldi

2009 yılında Avatar filminin ilk serisi vizyona girmişti ve dünya gişelerinde ilk sırada yer almayı başarmıştı. 6 yıllık serüvenin ardından Avatar 2 filminin post-prodüksiyon aşaması tamamlandı. Filmin yapımcısı Jon Landau sosyal medya hesabından sevenleriyle müjdeli haberi paylaştı.

Trend 28-11-22 17:35

SON DAKİKA | 51. madde detayı! Dünya basını Türkiye'nin operasyonunu konuşuyor: İngiltere, ABD, İsrail, Katar, Yunanistan...

Son dakika haberi: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedefleri Pençe Kılıç Hava Harekâtı'yla bombalandı. Terör saldırılarında üs olarak kullanıldığı belirlenen hedeflerin tam isabetle vurulması dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz The Guardian ve Independent gazeteleri, ABD merkezli Bloomberg ile ABC News, Al Jazeera, İsrail merkezli Jerusalem Post ve Yunan Skai operasyonu 'son dakika' olarak geçerken, harekatın BM'nin 51. maddesi çerçevesinde gerçekleştirildiğinin altı çizildi.

Haber 20-11-22 11:11

Instagram'da ekran videosu alınca bildirim gider mi? Instagram DM, story ve post gönderileri video ile kaydedilince bildirim gider mi?

Instagram'da herhangi bir sebepten ötürü DM, story ve gönderileri ekran videosu almanız gerekebilir. Bu işlem gerçekleştirilirken karşı tarafa bildirimin gidip gitmeyeceği ise merak edilen bir konudur. Peki, Instagram'da ekran videosu alınca karşıya bildirim gider mi?

Haber 09-10-22 11:04

İşte teknoloji milyarderlerinin herkesten gizledikleri kaçış planı! Nereye kaçacaklar?

Teknoloji milyarderlerinin olası bir felaketteki kaçış planlarını kitabında derleyen ABD’li yazar Douglas Rushkoff, iddialarıyla gündem oldu. Yazarın geçen yıl milyarderlerin katıldığı bir toplantıda konuşulanlardan yola çıkarak derlediği bilgiler, New York Post gazetesinin iddiaları manşete taşımasıyla gündem oldu.

Trend 27-09-22 12:55

Pazarlarda yeni dönem! Fiyatlardaki artış sonrası kredi kartı...

Pazarcı esnafı kredi kartı ile ödeme kabul etmeye başladı. Son zamanlarda meyve ve sebze fiyatlarındaki fiyat artışları nedeniyle nakit olarak alım zorluğu çeken müşterilerine karşı tezgahında devreye soktuğu post cihazı ile hem işlerini arttıran pazarcılar, marketlerde olduğu gibi vatandaşlara da kolaylık sağladı.

Finans 21-09-22 11:29

Uzmanlardan Kovid-19 sonrası Post Kovid Sendromuna ilişkin uyarı

Bayındır İçerenköy Hastanesi ve Bayındır Levent Tıp Merkezi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Timur Timurkaynak: - "Post Kovid Sendromu'nda kardiyovasküler açıdan en sık görülen şikayetler ritim bozuklukları ve çarpıntı şikayeti oluyor. Kovid-19 enfeksiyonu geçirildikten sonra mutlaka kardiyoloji uzmanına başvurulması gerekiyor" - Bayındır İçerenköy Hastanesi ve Bayındır Levent Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Pınar Dönmez: - "Hastalık atlatıldıktan sonra aniden başlayan yorgunluk, eklem ve kas ağrıları, günlük performansının düşmesi gibi şikayetlerin başka nedene bağlı olmadan ortaya çıkması bize Post Kovid Sendromu'nu düşündürüyor"

Yurthaber 26-08-22 13:40

Bebek göründü! Fahriye Evcen tekne pozlarıyla takipçilerini büyüledi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında paylaştığı her post ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak rol aldığı diziden anlaşma gereği ayrılan Evcen, çıktığı tatilden tekne pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Hamile olan Evcen'in karnının belirgin olması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 17-08-22 15:59

ABD tarihinde bir ilk yaşanmıştı! Trump'ın evine baskında çarpıcı gelişme, aranan belgeler...

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın evinin, ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından aranması haberi ülkede gündem oldu. ABD tarihinde bir olarak kayıtlara geçen baskınla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Washington Post, baskında gizli nükleer silahlarla ilgili belgelerin arandığı aktardı.

Haber 12-08-22 10:22

Petek Dinçöz'ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, kaç yaşında? Ne zaman evleniyorlar?

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evliliğe giden yolda ilk adımını attı. Petek Dinçöz, Instagram hesabından paylaştığı post ve açıklamasıyla Nida Büyükbayraktar ile nişanlandıklarını duyurdu. Bu gelişmenin ardından Dinçöz'ün hayranları, Nida Büyükbayraktar hakkındaki merak edilen soruları araştırmaya başladı. Peki Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 08-08-22 22:36

Atina'da Türk bayrağı açmıştı! Sarıgül'den Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e çağrı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kırklareli'nde partililerle bayramlaştı. Sarıgül, parti binasında yaptığı açıklamada, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'e sert sözlerle seslendi. Sarıgül, "Miçotakis, Amerika’ya güvenme, ayıdan post Amerika’dan dost olmaz." ifadelerini kullandı.

Haber 10-07-22 19:21

ABD medyası: Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşanıyor

ABD medyasında çıkan haberlere göre, medya patronu Rupert Murdoch ve eski manken Jerry Hall boşanıyor. New York Times ve Washington Post gazetelerindeki haberlerde, boşanma kararının çiftin yakınları için de sürpriz olduğu belirtildi.

Haber 23-06-22 12:10

Uzun Covid yüzünden toplumun çoğu risk altında

2 yılı aşkın süredir hayatımızda olan Covid-19’un etkileri hala sürüyor. Tüm dünyada yüz milyonlarca insanı etkileyen salgın hastalık, şimdi de varyantları ve uzamış etkileriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hatta tıp literatüründe de Long Covid ya da Post Covid adı verilen Uzun Covid ve Covid Sonrası terimleriyle varlığını sürdürüyor. Peki ‘’Uzun Covid kimlerde oluyor?’’, ‘’Uzun Covid’de neler oluyor?’’ ve ‘’Uzamış Covid’i nasıl yönetebiliriz?’’

Haber 24-05-22 15:05

Post-it ne demek? Post-it kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Post-it kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Post-it kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:27

Post kavgası ne demek? Post kavgası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Post kavgası birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Post kavgası ne demektir?

Egitim 20-05-22 15:38

Post ne demek? Post kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Post kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Post kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 20-05-22 15:38

Tilki tilkiliğini anlatıncaya kadar post elden gider ne demek? Tilki tilkiliğini anlatıncaya kadar post elden gider TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Tilki tilkiliğini anlatıncaya kadar post elden gider ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Tilki tilkiliğini anlatıncaya kadar post elden gider TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:29

Post vermek ne demek? Post vermek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Post vermek de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Post vermek ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:19

Post elden gitmek ne demek? Post elden gitmek TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Post elden gitmek ifadesi de bunlardan biridir. Post elden gitmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:19

İt derisinden post olmaz ne demek? İt derisinden post olmaz TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller ve deyimler tek bir kelimeden oluşabilecekleri gibi iki ayrı kelimeden de oluşabilirler. Hatta kimi zaman ikiden daha fazla kelime içeren sözcük öbekleri halinde görülürler. Bu ifadeler, tıpkı atasözleri gibi kısa, açıklayıcı sözlerdir. Ancak atasözleri gibi net olmayıp mecaz içerebilirler. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, anlatımı güçlendiren ve dili zenginleştiren araçlardır. It derisinden post olmaz ifadesi de bu zenginliklerden biridir. It derisinden post olmaz ne demektir?

Egitim 17-05-22 18:45

Bir koyundan iki post çıkarmak ne demek? Bir koyundan iki post çıkarmak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Bir koyundan iki post çıkarmak ifadesi de bunlardan biridir. Bir koyundan iki post çıkarmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:54

Kovid-19'u ağır geçirenler, 50 yaş üstündekiler ve kronik hastalarda Post Kovid riski

Medipol Esenler Üniversite Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi İlknur Topal: - "Post Kovid sendromunda işitme, görme sorunları, cinsel fonksiyon bozukluğu, idrar yollarında uretrit, yanma, mide bağırsak sorunları, adet düzensizliği gibi semptomlar da gözlemleniyor"

Yurthaber 06-05-22 10:16

Bilgisayar tamircisinde bulunmuştu... ABD basını yazdı! Biden'ın oğlu ve Çin arasındaki gündemi sarsacak anlaşma

New York Post gazetesi 2020 yılında, ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden'ın Delaware'deki bir bilgisayar tamircisinde bilgisayarının bulunduğunu ortaya çıkarmıştı. Söz konusu olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Washington Post gazetesi, Hunter Biden’ın bu bilgisayardaki belgelerin detaylarını yayımladı. Buna göre Hunter Biden’ın Çin devletiyle ilişkili bir enerji şirketiyle anlaşmalar yaptığı ve milyonlarca dolarlık ödeme aldığı ortaya çıktı.

Haber 31-03-22 01:26

ABD basını yazdı: Bütün planlar hazır! Sürgündeki hükümet, Zelenskiy'nin Kiev'den kaçışı...

Rusya-Ukrayna savaşında çatışmalar devam ederken birbirinden çarpıcı iddialar da ortaya atılıyor. ABD’nin yüksek tirajlı gazetelerinden olan Washington Post, ABD ve Avrupa’dan yetkili kaynaklara dayandırdığı haberinde dikkat çeken iddialara yer verdi. Söz konusu haberde ABD ve müttefiklerinin sessizce Ukrayna’da uzun bir mücadeleye ve sürgündeki bir Ukrayna hükümetine hazırlandığı belirtildi.

Haber 06-03-22 01:33

AK Parti'li Akbaşoğlu, muhalefet partilerinin yapacağı toplantıyı değerlendirdi:

"Söyleyebilecekleri en ufak yeni bir şey yok ama bu manada tecrübelerimiz, 60 yıllık parlamenter sistem uygulamaları, tam da vesayetçi 28 Şubat post modern darbesinin hemen arifesinde parlamenter sistem içerisinde cumhurbaşkanını seçtirmeyenler, 28 Şubat'ta parlamenter sistemde millet iradesini hiçe sayan vesayetçi zihniyetin temsilcisi CHP'nin öncülüğünde bir araya gelerek demokratik bir çıkış yapacaklarını güya ortaya koyuyorlar"

Yurthaber 11-02-22 15:22

Ölüm saçıyorlar! Sağlığa en zararlı 10 yiyecek belli oldu

New York Post gazetesi bugüne kadar sağlığa zararlı yiyeceklerle ilgili çalışmaları derleyerek en zararlı 10 yiyeceği belirledi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından zararı tütünle aynı klasmanda görülen birçok yiyecek listede yer aldı. Belirlenen zararlı yiyecekler Kanser, kalp hastalığı ve obezite geliştirme riskini artırıyor, metabolik hastalıkları tetikliyor. İşte en zararlı 10 yiyecek...

Haber 02-02-22 12:25

ABD ve Çin Arasında İsviçre'de Toplantı İddiası

Çin’de yayımlanan, China Morning Post gazetesi, ABD Başkanı Joe Biden’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın bugün ve yarın İsviçre’de üst düzey Çinli yetkililerle biraraya geleceklerini iddia etti

Haber 05-10-21 13:09

Ünlü oyuncu Basil Hoffman yaşamını yitirdi

ABD’li ünlü oyuncu Basil Hoffman 83 yaşında yaşamını yitirdi. İki filmi post prodüksiyon aşamasında olan Hoffman’ın ölüm haberini menajeri sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 27-09-21 13:56

Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs geçirenlerin yüzde 75'inde var

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde açılan Post Covid Polikliniği'nde, hastalığı geçiren kişilerin iyileştikten sonra devam eden semptomları ve yaşadıkları psikolojik sorunlar takip ediliyor. Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Emel Azak Karali "İnceleme yaptığımız hastaların yüzde 75'inin semptomlarının hâlâ devam ettiğini gördük" dedi.

Haber 17-09-21 12:21

ABD Medyası: CIA Başkanı Taleban Lideriyle Görüştü

Washington Post, Reuters ve CNN televizyonu CIA Başkanı William Burns’ın Taleban liderlerinden Molla Abdül Gani Baradar ile görüşmek üzere Afganistan’a gittiğini bildirdi

Haber 24-08-21 19:02

Kabil Havalimanı'ndaki dehşete düşüren uçak görüntüleriyle ilgili açıklama: İnsan kalıntıları bulundu

Kabil Havalimanı'nda uçaktan düşen Afganların görüntüsüyle ilgili açıklama geldi. Yetkili bir isimle konuşan Washington Post, iki kişinin havadaki uçaktan düşme görüntülerinin gerçek olduğunu ve tekerleklerde insan kalıntıları bulunduğunu yazdı. Uçağın pilotlarının iniş takımlarını toplayamayınca acil durum ilan ettiği ve üçüncü bir ülkeye indiği de belirtildi.

Haber 17-08-21 12:37

Türkiye'deki orman yangınları dünya medyasında! Muhabir alevlerin arasına daldı

CNN International, BBC, Washington Post ve The Guardian başta olmak üzere dünya medyası Türkiye'deki orman yangınları haberlerine geniş yer verdi. Sky News muhabirinin ise alevlerin tam ortasından yaptığı yayın çok konuşuldu.

Haber 02-08-21 17:22

Delta Varyantı Suçiçeği Kadar Kolay Bulaşıyor

Washington Post ve New York Times gazetelerinin haberine göre ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) Delta varyantının hem aşılı hem de aşısız kişiler tarafından ”suçiçeği kadar kolay” bulaştırılabileceğiyle ilgili bir iç belgeyi kamuoyuna açıklayacak

Haber 30-07-21 16:18

Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Bu karelerle duyurdular

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 gündür etkili olan yangında çıkan dumanlar kilometrelerce uzaklıkta bulunan Antalya şehir merkezine kadar geldi. Çıkan yangınları söndürme çalışmaları devam ederken uluslararası ajanslar da Antalya'daki yangına kayıtsız kalmadı. Tüm Türkiye'nin içini dağlayan kareler dünya sayfasının manşetlerinde yer aldı. Washington Post yangın haberinin başlığını, ''Paslı kahverengi bir gökyüzü altında'' şeklinde verdi.

Haber 30-07-21 15:08

İddialar gündem oldu! Cengiz Holding'den Melih Bulu açıklaması

Cengiz Holding, dün bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Prof. Dr. Melih Bulu'nun Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) olduğuna ilişkin 'post' ve haberlerin doğru olmadığını duyurdu.

Haber 17-07-21 12:31

‘Altın post’ efsanesinin yaşandığı Yason Burnu turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı

Yunan mitolojisinde zenginliği ve iktidarı sembolize eden 'altın post' efsanesinin yayıldığı, Ordu'nun Perşembe ilçesinde, mitolojide Kaptan Yason önderliğindeki Argonotların Herkül ile 'altın post'u aramak için geldiğine inanılan, arkeolojik ve doğal sit alanı Yason Burnu Yarımadası'na yerli ve yabancı turistler adeta akın etti.

Trend 12-07-21 15:24

'Altın post' efsanesiyle ünlenen Yason Burnu turistlerin ilgi odağı oldu

Herkül'ün altın postu aramak için Argonotlar ile geldiğine inanılan doğal sit alanı Yason Burnu Yarımadası, yerli-yabancı pek çok turistin ilgisini çekiyor. Ordu'nun Perşembe ilçesindeki mitolojik hikayelerle anılan bu bölgede arkeolojik açıdan da önem taşıyor. Yarımadayı ziyaret eden turistler, tarihin izini sürerek doğada vakit geçirme fırsatı yakalıyor.

Haber 11-07-21 12:12