Thy Iptal Olan Seferler Haberleri

Türk Hava Yolları, 2023 yılında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı!

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), 2023 yılında taşıdığı 83,4 milyon yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırdı.

Haber 2024-04-26 01:25:51

THY, İstanbul Havalimanı’nda Pet Lounge kuracak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa kabulü kriterleri üzerinde olan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayanlar için İstanbul Havalimanı’nda bir "Pet Lounge" konusunda çalıştıklarını duyurdu.

Yurthaber 2024-04-25 08:12:32

THY'nin 25 Nisan'da yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine 25 Nisan'da icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Haber 2024-04-24 23:35:03

Gerilim sonrası S&P'den İsrail kararı! Kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), artan jeopolitik risk nedeniyle İsrail'in "AA-" olan kredi notunu "A+"ya indirdi. İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi.

Finans 2024-04-19 07:52:05

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 16-04-24 11:49

Birçok ülke hava sahasını kapattı, uçaklar Türkiye'ye geri döndü! THY ve Pegasus, İran, Ürdün, Irak ve Lübnan seferlerini iptal etti

İran'ın İsrail’e yönelik başlattığı drone ve füze saldırılarının ardından Tahran hava sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Ürdün, Lübnan ve Irak'ın da hava sahalarını kapatmasının ardından Türkiye'den Ortadoğu'ya giden yolcu uçaklarının hepsi geri çağrıldı. THY'nin İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. THY ve Pegasus Havayolları da bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 14-04-24 00:39

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 28-03-24 09:02

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli: Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle gemi trafiği geçici olarak askıya alındı. Vapur seferleri de ikinci bir duyuruya dek iptal edildi. Öğleden sonra kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine trafik güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

Haber 10-03-24 10:30

Kamuda yüzde 2 ikramiye şartının iptal kararı gündem olmuştu: Gerekçesi açıklandı

Anayasa Mahkemesinin iptal kararının gerekçesinde, bu düzenleme nedeniyle maddi sebeplerden ötürü çalışanların, üye sayısı yüzde 2'nin üzerinde olan sendikalara üye olmaya yönelebileceği ifade edildi ve bunun "meşru görülemeyeceği" belirtildi.

Finans 05-03-24 12:47

GÜNCELLEME - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar normale döndü

İstanbul'da, sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aksayan seferler normale döndü. SEFERLERİN NORMALE DÖNDÜĞÜ BİLGİSİ VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 29-02-24 13:54

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri ikinci bir duyuruya kadar durduruldu.

Yurthaber 29-02-24 07:43

İstanbul'da yoğun sis! Göz gözü görmüyor, seferler iptal edildi…

İstanbul'da gece başlayan sis etkisini sabaha kadar arttırarak devam etti. Yoğun sis özellikle yüksek kesimler ve boğaz çevresinde etkili oldu. Şehir Hatları ise sis nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığını duyurdu

Haber 29-02-24 07:24

THY, bu yıl 5 bin kişiyi istihdam etmeyi hedefliyor

THY Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, "2023 yılında uçuş ve yer ekiplerinden oluşmak üzere toplam 5 bin 134 çalışanı bünyemize kattık. Bu yıl da yine 2023'te olduğu gibi yaklaşık 5 bin çalışanı ailemize almayı hedefliyor, iştirak şirketlerimizle birlikte takribi 84 bin olan çalışan sayımızı 10 yıl sonunda 150 bin çalışana ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Finans 20-02-24 15:19
thy

THY'nin bugünkü Hakkari seferleri iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), bugün yapılması planlanan Hakkari uçuşlarının bölgedeki kötü hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildiğini bildirdi.

Haber 18-02-24 12:35

THY'nin 1 Şubat'ta yapacağı bazı Almanya seferleri iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), Almanya havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi nedeniyle 1 Şubat Perşembe günü yapılması planlanan bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Yurthaber 31-01-24 07:40
thy

THY'nin Almanya'daki bazı seferlerine 'grev' engeli!

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri çalışanlarının gerçekleştireceği grev nedeniyle yarın için planlanan bazı seferlerini iptal etti.

Haber 31-01-24 00:47

Çanakkale'de yarın Kabatepe-Gökçeada arabalı vapur seferlerinden bazıları yapılamayacak

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada feribot hattında yarınki bazı seferler iptal edildi.

Yurthaber 19-01-24 15:12

Bursa Deniz Otobüslerinde yeni sefer iptalleri

Marmara Denizi'nde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden 4'ü daha iptal edildi.

Yurthaber 18-01-24 15:46

Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında yarınki bazı seferler iptal edildi

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki seferlerden bazıları, beklenen fırtına nedeniyle yapılamayacak.

Yurthaber 17-01-24 15:34

Kredide yeni dönem: Uygun faiz ve şartlarda kredi almak için BES (Bireysel emeklilik) detayı! Prosedürler esniyor, teminat olarak gösterip...

Kredide 'BES teminatlı' yeni dönem başladı! Buna göre bireysel emeklilik sözleşmesi kredi teminatı olacak. Bu uygulamayla kredi çekebilmek bankaların istediği belgelerden olan kefil, maaş bordrosu, gelir belgesi, gayrimenkul ve araç teminatı gibi prosedürlerin 'BES' sayesinde esneyeceği belirtiliyor. Ancak BES'teki sözleşme teminat olarak gösterildiğinde BES iptal edilemeyecek ve sistemden çıkış olamayacak.

Finans 08-01-24 17:42

Pasaport randevusunu iptal etme: Pasaport randevusu nasıl iptal edilir?

Pasaport, bulunduğu ülkeden farklı bir ülkeye gidecek olan kişilerin, devlet tarafından yetkilendirilmiş kurumlardan randevu alarak ve başvuru yaparak temin ettikleri bir belgedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bir tür kimlik belgesi olarak da kabul edilebilen pasaportu alabilmek için ise birden fazla yöntem bulunur. Peki pasaport randevusu nasıl alınır, nasıl iptal edilir?

Haber 05-01-24 01:46

Aleyna Tilki Korkmuyorum dedi başına gelenleri sıraladı! Cüneyt Özdemir Savaş muhabirliği yaptık bu kadar tehlike atlatmadık yanıtıyla olay oldu

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" demesiyle gündeme gelmişti. Cüneyt Özdemir'e konuk olan Tilki "Korkmuyorum" dedi başına gelenleri sıraladı! Cüneyt Özdemir "Savaş muhabirliği yaptım bu kadar tehlike atlatmadım" yanıtıyla olay oldu.

Magazin 03-01-24 12:25

Rıdvan Dilmen, Recep Tayyip Erdoğan ile Mehmet Büyükekşi arasında geçen Süper Kupa maçı öncesindeki konuşmayı paylaştı! ''Neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan yetkililerinin skandal tavrı nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında, Süper Kupa maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında yaşanan konuşmayı paylaştı. Paylaşılan bu konuşma sonrası, Suudi Arabistan fikrini Mehmet Büyükekşi'nin ortaya attığı ortaya çıktı.

Spor 30-12-23 22:08

Rıdvan Dilmen, Recep Tayyip Erdoğan ile Mehmet Büyükekşi arasında geçen konuşmayı paylaştı! ''Neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan fakat Suudi Arabistan yetkililerinin skandal tavrı nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Rıdvan Dilmen, katıldığı televizyon programında, Süper Kupa maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında yaşanan konuşmayı paylaştı.

Spor 30-12-23 22:05

Aras Bulut İynemli'nin paylaşımına Bahar Feyzan'dan yanıt: Aynısını Atatürk dizisi iptal edilirken de görmek isterdik

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmadı. Atatürk filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin yaptığı paylaşım da gündem oldu. İynemli'nin yazdıklarına ise gazeteci Bahar Feyzan "Aynısını Atatürk dizisi iptal edilirken de görmek isterdik" yanıtını verdi.

Magazin 29-12-23 22:39

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan iptal olan Süper Kupa maçı sonrası ilk açıklama!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı, organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe ve Galatasaray, iptal olan bu maç sonrası ortak bir bildiri yayımladı.

Spor 29-12-23 22:01

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 29-12-23 21:49

Suudi Arabistan'da kriz büyüyor, oyuncular ve kulüplerden peş peşe 'Atatürk' paylaşımları!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan’da yaşanan kriz sonrası başlayamadı. Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi Suudi Arabistanlı yetkililerin Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözlerini siyasi mesaj içerebileceği için kullanılmasına izin vermezken bu karar sonrası birçok kulüp ve oyuncudan paylaşımlar geldi. Kısa süre içinde gelen açıklama sonrası Süper Kupa maçı iptal oldu.

Spor 29-12-23 20:02

Melike Şahin'in yılbaşı gecesi konserinin fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyanın dilinde...

İBB'nin organize ettiği konseri iptal edilen Melike Şahin sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Son dönemin en çok dinlenen isimlerinden olan Melike Şahin'in şimdi de yılbaşı gecesi vereceği konserinin fiyatı dile düştü.

Magazin 28-12-23 09:02

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar dizisinde denklem sahnesi gündem oldu! Olan hep kızlara oluyor

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisi gündemden düşmüyor. İlk bölümüyle büyük tepki toplayan ve sahneleriyle sosyal medyada gündem olan diziye RTÜK gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. Öte yandan vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildiği de ortaya çıkmıştı. Bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen dizide denklem sahnesi sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Magazin 26-12-23 07:44

Meteoroloji’den kuvvetli sağanak uyarısı! Bugüne dikkat! Rüzgar 90 kilometre hıza ulaşacak...

Hava durumu ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün 21 Aralık takvimsel olarak kış ayının başlangıcı yılın en uzun gecesinin yaşanacağını bugün için Meteoroloji’den kuvvetli sağanak ve rüzgar uyarısı geldi. Akdeniz'in batısında çok kuvvetli yağış beklenirken rüzgar hızının 90 kilometreye ulaşması bekleniyor. Öte yandan THY, Antalya'da bugün beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 11 seferini iptal etti. İşte hava durumuna ilişkin yapılan son uyarıların detayları...

Haber 21-12-23 09:57

THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? Uçak seferleri iptal mi edildi? Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Uçak seferleri iptal durumu araştırılıyor. Diyarbakır'da ulaşıma sis engeli sonrasında uçak seferleri merak edildi. THY, AnadoluJet ve Pegasus seferleri hakkında detaylar sorgulanıyor. Peki, Uçak seferleri iptal mi edildi? THY, Pegasus, AnadoluJet uçak seferleri iptal mi? 17 Aralık Diyarbakır seferleri iptal mi oldu?

Haber 17-12-23 10:53

Vapur seferleri iptal mi? Şehir Hatları 8 Aralık 2023 iptal olan vapur seferleri neler? Fırtına başladı, o tarihte iki adaya feribot seferi iptal

Vapur seferleri iptal mi? Bu sorunun yanıtı Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Marmara ve Ege'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tedbir amaçlı Cumartesi günü 2 adaya da feribot seferleri iptal edildi. Birçok kişi arama motorlarında "Vapur seferleri iptal mi?" sorusunu araştırıyor. Peki, Şehir Hatları 8 Aralık 2023 iptal olan vapur seferleri neler?

Haber 08-12-23 13:20

Konseri son anda iptal edince tepki çekmişti... 'Yılın en iyi kadın şarkıcı' ödülünü alan Melike Şahin'in kıyafeti dalga konusu oldu!

Melike Şahin, etkili olan lodos nedeniyle son dakikada sahneye çıkamayınca büyük tepki çekmişti. Bu tepkilerle gündemdeyken 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde boy gösteren şarkıcı tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-12-23 07:32

O Avrupa ülkesi kar altında! Tren seferleri ve uçuşlar iptal edildi... Yolcular geceyi trenlerde geçirdi

Almanya’nın güneyinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tren seferleri ve uçuşlar iptal edildi. Trenlerin Münih'in merkez tren istasyonuna ulaşamadığı belirtilirken Münih ile Baden-Württemberg eyaletinde bazı yolcuların geceyi trenlerde geçirmek zorunda kaldıkları öğrenildi.

Haber 02-12-23 17:50

İstanbul'da fırtına ulaşımı da vurdu! Vapur seferleri iptal edildi, Marmaray ve metrobüste yoğunluk oluştu

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında seferler iptal edildi. Sabah işe gitmek için vapur kullanamayanlar, Marmaray ve metrobüslerde yoğunluk oluşturdu.

Haber 29-11-23 09:09

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 29 Kasım 2023 İDO - BUDO feribot seferleri çalışıyor mu, hangi seferler iptal edildi? Şehir Hatları, İDO ve BUDO açıkladı!

İptal olan vapur ve feribot seferleri listesi, İstanbul'da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle 29 Kasım 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, bugün vapur seferleri iptal mi oldu? 29 Kasım 2023 İDO - BUDO feribot seferleri çalışıyor mu, hangi seferler iptal edildi? İşte Şehir Hatları, İDO ve BUDO'dan yapılan açıklamalar ve 29 Kasım 2023 Çarşamba günü iptal edilen vapur seferleri...

Haber 29-11-23 08:26

Metro raylarına ağaç düştü, seferler bir süreliğine iptal edildi

Bursa’da gece saatlerinde etkisini iyice artıran şiddetli lodos nedeniyle metro raylarına ağaç devrildi.

Yurthaber 29-11-23 08:15

THY, İstanbul Havalimanı'ndaki 56 seferini iptal etti! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiğini duyurdu. Öte yandan Çanakkale Boğazı gemi trafiği, saat 15.15 itibarıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Haber 28-11-23 15:54

Kale direkleri nedeniyle maç iptal edildi!

Kastamonu’da 1. Amatör Küme’de mücadele eden İhsangazispor’un, Taşköprüspor’u ağırladığı maçta ölçüleri farklı olduğu için karşılaşmanın iptal olmasına sebep olan kale direkleri değiştirildi.

Spor 25-11-23 11:47

Sağanak yağış yolları göle çevirdi! Fırtına tır devirdi! THY ve PEGASUS seferlerini iptal etti

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur su baskınlarına neden oldu. İzmir ve Edirne’den de benzer görüntüler gelirken İpsala’da çıkan hortum nedeniyle bir tır devrildi. THY ve PEGASUS yarınki 216 seferini daha iptal ettiğini duyurdu. Öte yandan Sivas, Kars ve Ardahan gibi soğuk havanın etkisini gösterdiği illerde de kar yağışı etkili olmaya başladı. İşte yurdun dört bir yanından gelen sağanak, fırtına ve kar yağışı ile ilgili gelen haberlerin detayları…

Haber 18-11-23 13:34

40 SEFER İPTAL EDİLDİ! THY uçak seferleri iptal mi? Yarın, 18 Kasım İstanbul uçuşları yapılmayacak mı, ne zaman yapılır? Marmara fırtına uyarısı!

THY uçuşlarının ne zaman başlayacağına dair son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Türk Hava Yolları THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi. Peki, THY uçak seferleri iptal mi? Yarın, 18 Kasım İstanbul uçuşları yapılmayacak mı, ne zaman yapılır?

Haber 17-11-23 23:35

Meteoroloji'den 66 il için uyarı: AFAD, AKOM ve Valilik art arda duyurdu! İstanbul, Ankara, İzmir...

Meteoroloji son hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, yarın yeni yağışlı hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıkları yurt genelinde ortalama 8-10 derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 66 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi. İstanbul Valiliği ve AKOM, yarın için fırtına ve kuvvetli yağmur uyarısında bulundu. AFAD da telefonlara mesaj gönderdi. THY de olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferini iptal etti. İşte yurtta hava durumu ile ilgili son dakika detaylar...

Haber 17-11-23 17:40

Yarın uçuşu olan yolcular dikkat: THY 40 seferi iptal etti!

İstanbul'da yarın olumsuz hava koşulları bekleniyor. Türk Hava Yolları 18 Kasım günü İstanbul Havalimanı'ndan planlanan 40 tarifeli seferi iptal etti.

Haber 17-11-23 15:22

Erzurum, Ağrı, Ardahan, Trabzon, Rize, Bartın ve Ordu'da kar etkili oldu! THY çok sayıda seferini iptal etti, İstanbul için uyarılar art arda geldi

Doğu Anadolu'da etkili olan soğuk havanın ardından başlayan yağmur, gece saatlerinde yerini kara bıraktı. Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle göz gözü görmedi. Trabzon, Rize, Bartın ve Ordu'da da kar etkili oldu. Öte yandan Meteoroloji, AKOM, İstanbul Valiliği peş peşe açıklamalarında hafta sonu için uyarıda bulunurken AFAD da telefonlara mesaj gönderdi. Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı'ndan planlanan 18 Kasım tarihli 40 seferi iptal etti.

Haber 17-11-23 11:15

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 01-11-23 21:29

Türk Hava Yolları'ndan sefer iptali açıklaması! Operasyonumuz kademeli olarak normal seyrine dönmektedir

Network alt yapısının çökmesi nedeniyle İstanbul çıkışlı seferlerinin tümünü iptal eden Türk Hava Yollarında (THY) arızanın giderilmesinin ardından uçuşlara 22.30’da yeniden başladı. THY, bilgi teknoloji sistemlerindeki aksaklığın tespit edilip giderildiğini, şirketin operasyonunun kademeli olarak normal seyrine dönmekte olduğunu bildirdi.

Haber 01-11-23 18:07

Yer: Tekirdağ! Eşine az rastlanan olay: 'İmza benim değil' dedi, evliliği iptal edildi

Tekirdağ'da 20 yıldır evli olan bir kadın, boşanma davası açınca eşinden şaşkına çeviren bir karşılık geldi. 'Nikah defterine atılan imza benim değil' diyen koca, evliliğin iptali istemiyle karşı dava açtı. Mahkeme de kabul edip evliliği düşürdü. Yaşadıklarıyla ilgili olarak kadın, "Bu benim için her türlü hak kaybına neden oldu. Benim evliliğim nasıl yok hükmünde sayılıyor? Ben bunu kabullenmek istemiyorum" dedi.

Haber 31-10-23 07:50

Öğretmen, polis, hemşire… Memurun ek göstergesi için karar! Anayasa Mahkemesi Erdoğan’a yetki veren maddeyi iptal etti

Anayasa Mahkemesi (AYM), öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerinin ek göstergesini 3600'e yükselten ve diğer kamu görevlilerinin ek göstergelerini yeniden düzenleyen kanunla ilgili önemli bir karar verdi. AYM, emekli aylıklarında etkili olan tazminat yansıtma oranlarını üç katına kadar artırma konusunda Cumhurbaşkanı'na yetki veren maddeyi iptal etti.

Finans 26-10-23 09:26