Yaz Saati Uygulamasi Haberleri

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 2024-05-07 07:43:17

Yaz adeta teğet geçti, o ilçeye kar yağdı

Sivas’ın İmranlı ilçesinde Mayıs ayında yağan görenleri hayrete düşürdü.

Yurthaber 2024-05-06 10:40:35

Yaz aylarının gelmesiyle kullanımı arttı! Uzmanlar uyardı: Göz sağlığını tehdit eden güneş gözlüğüne dikkat!

Güneşli havaların gelmesiyle birlikte güneş gözlüğü kullanımı da arttı. Diyarbakır’da uzmanlar, yaz ayalarının gelmesiyle gözlük tercihi ve kullanımında dikkat edilmediğinde göz sağlığını tehdit eden sağlık sorunlarına dikkat çekti.

Kadin 2024-05-06 09:39:09

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 2024-05-06 07:42:11

Diğer Haber Etiketleri

sinek Sivrisinek Sivas Güneş güneş gözlüğü çeşme tatil villa Bodrum Ayvalık Oyuncu afili aşk dizi hava durumu meteoroloji pate limonata fıstık Alanya otel Netflix Zeytin Ağacı dizisi farklı meyveler tarif tarifi milkshake cacık tarifi taksim titanik saat güzellik spektrum güneş kremi bir tarifi soğuk kahve soğuk kahve tarifi limonata tarif Adana bağış kampanya kan stok yaz sıcaklık kiralik ev altunizade metro hattı Üsküdar samandıra metro Erzurum nişan park spor vatandaşlar yoğunluk yaz saati açıklama evcen sosyal medya Fahriye Evcen isim Bingöl ada Solhan araba ikinci el araba ikinci el araç İzmir alara bilek mon Yunus omuz ağrısı Airbnb pantolon kadın pantolon bastı glüt istan cevizi leziz sağlıklı besinler atıştırmalık granola protein bar bitter çikolata altın fiyatları gram altın 22 ayar 24 ayar gelin damat Mehmet Özhaseki çevre çevre bakanlığı e devlet ikametgah değiştirme e devlet ikametgah değişikliği e devlet adres değişikliği cilt bakımı peeling kese yangın beşiktaş hindi duş jeli sabun meteoroloji genel müdürlüğü meyve Manav gelinlik düğün fiyat a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bisiklet a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kamp sandalyesi a101 kampanya columbia columbia tişört Işın Karaca Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market açılış saati şok market aktüel sandalet sandalet erkek sandalet modelleri erkek sandalet Adidas Ramazan Bayramı Bayram namazı bayram namazı saatleri ankara bayram namazı Kahramanmaraş deprem doğru ele trt final İlkbahar

Dizi piyasasında maddi kriz! Bölüm başı maliyeti 10 milyon TL'yi geçince yaz dizilerine veda

Artan fiyatlar ve maliyetler dizi piyasasını fena vurdu, bu yaz hiç yazlık dizi çekilmeyecek, eylül sezonunda dizi sayısı düşecek. Dizilerin bölüm başı maliyeti 10 milyon TL'yi geçti.

Magazin 06-05-24 07:25

Son dakika | Yaz gelirken kar sürprizi! İstanbul'un yanı başı beyaza büründü; Meteoroloji 18 il için sarı alarm verdi

Son dakika haberi: Yaz mevsimi yaklaşırken Türkiye'de kar sürprizi yaşandı. Uludağ'da beyaza büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 18 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ayrıca 9 kentte bugün ve yarın yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla meteoroloji açıklamaları...

Haber 05-05-24 10:48

Özel günlerin özel lezzeti: Fıstıklı limonata! Alanya’nın tescilli lezzeti oldu

Alanya’nın yaz-kış ayırt edilmeksizin severek tüketilen içeceği ‘fıstıklı limonata’ Alanya Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi. Fıstıklı limonata, 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılan başvuruda, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu'nun 41'inci maddesi kapsamında korunmak üzere 17 Nisan 2024 tarihi itibariyle Mahreç İşareti ile koruma altına alındı.

Yemek 04-05-24 08:23

Otellere fazladan para ödemeyin! Bilinmeyen o detayları sektör temsilcileri açıkladı: 'Milliyet farkı'na faizli iade

Bir otelin müşterisinden ‘milliyet farkı’ adı altında fazladan ücret talep etmesi gündem olmuştu. Yaz dönemi öncesi tatile gidecekler için dikkat çeken detayları paylaşan sektör temsilcileri uyarıda bulunarak, “Fiyat hesaplamalarında, ödemenin yapıldığı ayın 1. günündeki Merkez Bankası tarafından ilan edilen döviz alış kuru esas alınmak zorundadır. Çift yataklı odada tek kişi kaldığı takdirde oda fiyatının en fazla yüzde 80'i talep edilmek zorundadır” bilgilerini paylaştı.

Finans 03-05-24 14:19

Sonunda beklenen oldu! Zeytin Ağacı dizisinin 2 sezon tarihi açıklandı... Bu yaz yine Ayvalık'tayız!

İlk sezonundaki 8 bölümle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve sosyal medyada gündem yaratan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon tarihi 11 Temmuz olarak açıklandı. İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizi 2 senelik aranın ardından hayranlarıyla hasret gidermek için adeta gün sayıyor.

Trend 02-05-24 11:15

Milkshake tarifi: Milkshake nasıl yapılır?

Kökeninin 1922 yılına ve Amerika’ya dayandığı bilinen Milkshake, yaz kış içilebilen ve neredeyse tüm meyvelerle yapılabilen özel bir içecektir. Dondurma ile birlikte de servis edilebilen bu tarifi siz de evinizde yapabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:49

Cacık tarifi: cacık nasıl yapılır?

Adı ve tadı çok eski tarihlere dayanan cacık, günümüzde de yemek sofralarının özellikle yaz aylarında baş tacıdır. Serinletici ve ferahlatıcı etkisiyle de çok sevilen cacık, Türk mutfağına has bir lezzettir. Aşağıdaki cacık tarifine göre siz de cacık hazırlayıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 30-04-24 11:59

Taksim Meydanı’nda geçtiğimiz yaz meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı

Taksim Meydanı’na giren polis ekibinin önlerinden çekilmeleri için korna çaldığı iki genç kadın, hem çekilmeyip hem de küfürler savurunca ortalık karıştı.

Yurthaber 29-04-24 10:02

Titanik'teki en zengin adamın cansız bedeninden çıkmıştı! Açık artırmada satılıyor: Değeri...

Titanik’te hayatını kaybeden ve dönemin şartlarında dünyanın en zenginleri arasında kabul edilen John Jacob Astor’ın cansız bedeninden çıkan altın cep saati, bugün açık artırmada satışa sunuluyor.

Haber 27-04-24 15:08

Sahte ürünler hızla yayılıyor! Güneş kremi alırken bu maddelere dikkat

Dermatologların yaz-kış sürekli kullanılmasını tavsiye ettiği güneş kremi satışları havaların ısınmasıyla birlikte yükseldi. TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Kadin 27-04-24 13:49

Soğuk kahve tarifi: Soğuk kahve nasıl yapılır?

Özellikle sıcak yaz günlerinde yapmaya ve içmeye doyamayacağınız bir tarifimiz var: Soğuk kahve! Bu soğuk kahve tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bir kez yaptığınızda tüm yaz boyunca yapmak ve içmek isteyeceksiniz. Afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 17:43

Limonata tarifi: Limonata nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinin efsane lezzeti olan, serinletici etkisi ile hafızalarda yer edinen limonata için gerekli olan tüm malzemeleri ve tarif adımlarını aşağıda görebilirsiniz. Bu tariften vazgeçemeyecek ve tüm yaz boyunca yapmak isteyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 14:32

Türk Kızılay, yaz aylarında düşen kan stokunu bağış kampanyasıyla artıracak

Adana'da yaz aylarında düşen kan stokunun ihtiyaç seviyesinde tutulması amacıyla Türk Kızılay tarafından "Birbirimize candan bağlıyız Adana" temasıyla kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Yurthaber 26-04-24 10:22

95 yıldır bu kadarı olmamıştı! Yaz erken geldi, Adana'da Nisan'da sıcaklık rekoru kırıldı

Sıcak hava Türkiye genelinde etkisini hissettirmeye başlarken, Adana'da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler 40 dereceyi gösterdi. Sıcak havayla şimdiden bunalmaya başlayan Adanalı vatandaşlar "Sıcaklar bu sene gerçekten erken başladı, Nisan ayında bu kadar sıcak olmazdı" diye konuştu.

Haber 25-04-24 11:14

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir giderilemedi

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 09:36

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

Soğuk iklimiyle türkülere konu olan Erzurum yaz gibi bir ilkbahar yaşıyor

Kış mevsiminin çetin geçmesi nedeniyle soğuk havası türkülere konu olan Erzurum'da ilkbaharda yaşanan sıcak hava, yaz mevsimini aratmıyor.

Yurthaber 24-04-24 09:33

2016’dan beri uygulanıyor! Yaz saati ile ilgili yeni açıklama Bakan Bayraktar’dan geldi! Yaz saati uygulaması değişecek mi?

2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tartışmalara neden olan yaz saati uygulamasının değişmeyeceğini açıkladı.

Finans 24-04-24 09:14

Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı! Hoş geldin Yaz

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen Fahriye Evcen bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Evcen, Instagram hesabından "Yaza merhaba" notuyla pozlarını paylaştı.

Magazin 22-04-24 16:09

Rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiriyor! Ziyaretçi akını 'Böylesiyle karşılaşmak bizi şaşırttı'

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yaz döneminde vatandaşların ilgisini daha çok çeken noktalardan biri olan bölgede rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiren adalar, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlara beklediklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Vatandaşlar "Yeşilliğin ortasında böyle ada görseliyle karşılaşmak bizi şaşırttı. Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Kadin 22-04-24 10:42

'Hayalimdeki arabaya kavuştum' derken... Hareketlilik başladı, ikinci el araçta o riske dikkat! 'Önemsiz olarak görülüyor ama...'

Araba satın almak isteyen vatandaşlar ikinci el araç piyasasındaki gelişmeleri takip ediyor. Konya’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte araç alım satımında da hareketlilik başladı. Geçen yılın aynı aylarına göre araç alım satım işlemlerinde artışın olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerin kaporta, airbag ve motor kontrolleri ile önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor.

Finans 22-04-24 10:00

İzmir’de sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu

Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı.

Yurthaber 19-04-24 10:49

Yaz aylarında sıklıkla görülüyor! Uzmanlar uyardı... 'Büyük problemlere yol açıyor'

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava ya da dış mekânda gerçekleştirilen spor aktivitelerinin arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Gökhan Çakmak, “Özellikle yaz döneminin de gelmesiyle birlikte outdoor spor dediğimiz ekstrem spor yapan kişi sayısı oldukça artıyor. Aynı zamanda ülkemizde bisiklet ve motosiklet kullanımı da çok fazla arttı ve artmakta. Bununla beraber özellikle omuz ve dirsek çevresi yaralanmaları sıklıkla görülmektedir. Hastalar büyük problemlerle karşılaşabiliyor” dedi.

Kadin 18-04-24 11:56

İlan sitelerinde kriter değişti! Ev kiralamada yeni dönem: Bodrum'da villada tatilin 1 haftası 500 bin lira...

Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla göre ortalama yüzde 50 ile yüzde 80 arasında değişen artışlar var. İlan sitelerinde Bodrum’da müstakil konut ve villaların yazlık kiralarının 50 bin liradan 500 bin liraya kadar çıktığı görülüyor.

Finans 18-04-24 08:54

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 17-04-24 16:38

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-24 16:04

Altın fiyatları İran-İsrail gerilimi sonrası tavan yaptı! Evlenecek çiftlere kuyumculardan uyarı: '1 gramlık altınların....'

Ramazan Bayramı tatilinin ardından yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiftler düğün hazırlıklarını yapmaya başladı. Çiftlerin düğün hazırlıklarında en önemli masraflarından biri takı ve altın alışverişi oluyor. Rekor fiyatlardan sonra evlenecek çiftlerin takı alışverişi de erken başladı.

Finans 16-04-24 13:03

Bu yaz kavrulacağız! Bakan Özhaseki'den uyarı geldi: 'Bazı illerimizde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor'

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 21:54

e-Devlet ikametgâh değiştirme: e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden ikametgâh (adres) değişikliği

Günümüzde yaygın olarak kullanılan hizmetlerden biri e-Devlet Kapısı platformudur. Bu platform aracılığı ile birçok resmî kurumun sunduğu hizmete kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısı sistemi bünyesinde yer alan hizmetlerden haftanın her günü ve saati ücretsiz bir şekilde yararlanabilmek mümkündür. Bu hizmetlerden biri de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan yerleşim yeri değişikliğidir. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:35

Yaza cildinizi şimdiden hazırlayın! Pürüzsüz bir cilt için gerekli 12 ürün

Cilt sağlığınızı desteklemek ve yaz boyunca ışıl ışıl parlamak için doğru ürünleri seçmek hayati önem taşır. Nemlendiriciler, peelingler, güneş kremleri ve beyazlatıcı kremler gibi çeşitli bakım ürünleriyle cildinizi yazın sıcağına ve güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz. Bu yazın parlayan yıldızı olmaya hazır mısınız? Pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için ihtiyacınız olan ürünleri sizin için seçtik. Gelin, bu yaz kullanabileceğiniz o cilt bakımı ürünlerini inceleyelim.

Haber 15-04-24 15:04

29 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye rapor hazırlandı: İşte kahreden detaylar...

2 Nisan'da Beşiktaş'ta bir binanın alt katında yer alan gece kulübünde yangın meydana gelmiş acı olayda 29 işçi hayatını kaybetmişti. Tadilat yapıldığı belirlenen eğlence mekanındaki yangına ait itfaiye raporu hazırlandı. Yangının çıkış saati 12.44 olarak belirlenirken elektronik cihaz detayı da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:31

Vücut sabununuz sinekleri kovuyor! Bu yöntemle sivrisinekler artık size gelmeyecek

Sivrisinek ısırıkları, yaz aylarında en sık karşılaşılan sorunlardan biridir ve rahatsız edici olabilir. Ancak, vücut sabunu gibi sıradan bir ürün, sivrisineklerin ısırıklarından kaçınmanın doğal bir yolunu sunabilir. Vücut sabununun sivrisinekleri nasıl uzaklaştırdığını ve bu doğal yöntemin nasıl uygulanacağını haberimizde derledik.

Kadin 15-04-24 14:12

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

'1 hafta - 10 gün sonra fiyatlar düşecek' O tüyoyu paylaştı 'Vatandaş pek bilemez'

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla beraber yaz meyveleri tezgahtaki yerini aldı. Esnaf, fiyatların şu anda yüksek olduğunu ancak 1 hafta - 10 gün sonra fiyatların düşeceğini belirtti. Öte yandan meyvelerin nasıl seçilmesi konusunda da tüyoları paylaştı.

Finans 13-04-24 12:21

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend 10-04-24 17:02

Yazın kurtarıcınız olacak Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt indirime girdi

Rahatlığı ve tarzı bir arada sunan Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt, bugüne özel indirime girdi. Yaz aylarında stilinizi güçlendirecek, sizi olduğunuzdan daha havalı gösterecek, Columbia kalitesini hissetmenizi sağlayacak bu tişörte bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 10-04-24 10:32

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:39

ŞOK'a kamp sandalyesi geliyor! İşte 10 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Havalar ısındı, yaz kapıda olduğunu iyiden iyiye belli etmeye başladı. Sıcak havalar, bayram tatili derken piknik ve kamp malzemelerine rağbet de arttı! Güzel haber, ŞOK'a bu hafta kamp ve piknik malzemeleri geliyor, hem de çok uygun fiyatlarla... İşte ŞOK'un 10 Nisan 2024 tarihli Aktüel Ürünler Kataloğu!

Haber 09-04-24 17:59

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 08-04-24 16:13

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 06-04-24 13:24

TRT o dizinin fişini çekti! Final kararı verildi

Yaz sezonu yaklaştıkça bazı diziler için final kararı verilmeye başlandı. Yeni sezonda başka projeler ekranda yer alacak. O dizilerden biri daha belli oldu. TRT o dizinin fişini çekti.

Magazin 06-04-24 10:02