Amazon Web Services Haberleri

Alışveriş tutkunlarını sevindirecek sepet indirimleri başladı

Gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız, kendinize ya da sevdiklerinize küçük hediyeler almak istiyorsanız, kişisel bakım rutininizi güçlendirecek ürünler arıyorsanız, o ürünleri almanın şimdi tam zamanı! Çünkü Amazon sepet indirimleri başladı. Alışveriş keyfinizi ikiye katlayacak ve cebinizi de korumanızı sağlayacak ürünlerden oluşan markaları sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 2024-05-15 15:34:03

Kurbanlarının cinsel organlarını kesip salata yapan çete çökertildi! Kan donduran detaylar ortaya çıktı: Hadım edilme görüntüleri...

İngiltere'de eşine rastlanmamış bir olay yaşandı. Erkeklerin hadım edilmesinden sorumlu tutulan bir çetenin elde ettiği cinsel organları pişirip salata yaptığı ortaya çıktı. 60 erkeğin hadım edilmesinden sorumlu tutulan çetenin Norveçli lideri Marius Gustavson 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çetenin "Eunuch Maker" isimli web sitesi aracılığıyla satışları gerçekleştirdiği öğrenildi. Sitede kurbanların hadım edilme sahnelerinin de yer aldığı öğrenildi.

Haber 2024-05-12 14:49:41

5. Uluslararası Amazon ve Titanlar Sanat Buluşması, İzmir'de başladı

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB) tarafından 15 Nisan Dünya Sanat Günü kapsamında bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Amazon ve Titanlar Sanat Buluşması, İzmir'de başladı.

Yurthaber 2024-04-15 15:55:34

En güzeli hediye kartı, istediğini alır! diyenler için her bütçeye uygun Amazon hediye kartları

Sevdiklerinizi mutlu etmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman Amazon hediye kartları oldukça hoşunuza gidecek! Doğum günlerinden tebrik kartlarına, mezuniyetlerden yıl dönümlerine kadar her türlü kutlama için uygun olan bu kartlarla sevdiklerinize istedikleri hediyeyi almalarını sağlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz hediye kartı kategorilerine bir göz atın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolunu keşfedin!

Haber 2024-04-13 14:19:32

Diğer Haber Etiketleri

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Youtube ekran görüntüsü alma: YouTube'da ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bilgisayar ve mobil cihaz kullanımında ekran görüntüsü almak çeşitli ihtiyaç anlarında işleri kolaylaştırabilmektedir. İhtiyaca göre masaüstünde veya web sitelerinde ekran görüntüsü almak için pek çok farklı araç mevcuttur. YouTube videolarından ekran görüntüsünü alabilmek için diğer araçlardan daha iyi bir biçimde bunu gerçekleştirebilecek yöntemler de vardır. Peki, YouTube'dan screenshot nasıl alınır?

Haber 07-04-24 18:10

Resimden çeviri yapma: Resimdeki yazı nasıl çevrilir? Fotoğraftan çeviri nasıl yapılır?

Dünyada en çok kullanılan dillerden biri İngilizce olduğundan, İngilizce bilmek oldukça önemlidir. Günümüzde iş, okul gibi pek çok alanda İngilizce diline sıklıkla başvurulmaktadır. Neyse ki teknolojinin ilerlemesi ile birlikte web sayfalarının çeviri olanağı, pek çok dili net bir biçimde anlama imkânı sunmaktadır. Peki, resimdeki yazı nasıl çevrilir? Fotoğraftan çeviri nasıl yapılır?

Haber 07-04-24 17:45

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkına sahip olan kişiler, oy kullanımında gerekli belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermek ile yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri resmî belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 31-03-24 05:33

Oruçluyken makyaj yapılır mı, oruçluyken saç boyanır mı? Makyaj yapmak ve saç boyamak orucu bozar mı?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok konu da merak edilmeye başlar. Diyanet İşleri Başkanlığı orucu bozan eylemleri detaylı bir biçimde resmî web sayfasında yayımlamıştır. Oruç ibadeti temel olarak; yeme, içme ve cinsel birleşmeden uzak durmak olduğu için, oruç tutarken bu gibi eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki oruçluyken makyaj yapılır mı? Saç boyatmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:34

Fiyatı 1989 TL'ye düştü! Stanley termos Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla satışta

Çok satanlarda ilk sırada yer alan efsanevi Stanley Klasik Vakumlu Termos, yalnızca bugüne özel Amazon Günün Fırsatları kapsamında indirimde! Ömür boyu garantisiyle öne çıkan kaliteli bir termos arayışınız varsa, bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Haber 26-01-24 12:02

Çok satanlarda ilk sırada yer alan indirimli Columbia ürünlerini sizin için seçtik

Dayanıklılık ve fonksiyonellik konusunda dünya çapında kullanıcılarından övgü toplayan Columbia markasının ürünleri, Amazon Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Outdoor severlerin yüzünü güldüren bu indirimler sayesinde pek çok kişi son derece erişebilir fiyatlarla Columbia kalitesiyle tanışabiliyor. Biz de sizin için çok satanlar listesinde yer alan ve kullanıcılarından tam not alan indirimdeki Columbia ürünlerini bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 23-01-24 14:10

Kesik penis çetesinin sonu geldi! 'Hadım etme' görüntülerini çekerek internet sitesi üzerinden satıyorlardı

İngiltere'nin Londra şehrinin kuzeyindeki Tottenham'da aşırı vücut modifikasyonu çetesi çökertildi. Bacak, kol gibi uzuv kesme, penis ve meme ucu çıkartma gibi cerrahi işlemleri kayıt altına alarak kurdukları bir web sitesi üzerinden satışa sunan çete çökertildi. Çete üyeleri çıkartıldıkları mahkemede görüntülerde kurbanların işlemler için istekli olduğunu söyleyerek kendilerini savundu.

Trend 16-01-24 13:03

Dünya devi şirket yüzlerce kişiyi işten çıkaracak

ABD'li perakende devi Amazon'un, Prime Video ve Amazon MGM Studios birimlerinde yüzlerce çalışanının işine son vereceği bildirildi.

Finans 11-01-24 09:57

Google arama geçmişi silme: Google arama geçmişi nasıl silinir?

Google, dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip bir arama motoru olarak karşımıza çıkar. Kullanıcılara arama imkânı tanıyan bu tarayıcı sayesinde birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Arama yapıldığında ziyaret edilen web siteleri otomatik olarak hafızaya kaydedilmektedir. Kullanıcılar dilerlerse belirli zaman aralıklarını seçerek arama geçmişini kolayca silebilir. Peki, Google arama geçmişi nasıl silinir?

Haber 09-01-24 19:52

Google Chrome arama geçmişi kapatma: Chrome’da geçmiş nasıl kapatılır?

Google Chrome, Google tarafından geliştirilen bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde milyonlarca internet kullanıcısı bu web tarayıcısını kullanmaktadır. Kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu tarayıcı sayesinde çok sık ziyaret edilen sitelere bir tıkla giriş yapılabilmektedir. Kullanıcıların bazıları internet tarayıcısı üzerinden yaptıkları araştırmaları ve ziyaretleri bir başkasının görmesini istemeyebilir. Peki, Google Chrome arama geçmişi nasıl kapatılır?

Haber 09-01-24 19:50

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek biletler...

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, arama motorlarında sorgulanıyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 100 TL'den başlıyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını deneyecekler. Biletler bayilerden ya da Milli Piyango Online web sitesinden çevrimiçi alınabilecek. İşte 2024 illi Piyango yılbaşı bilet fiyatları ve detaylar...

Finans 25-12-23 07:38

Yüksek teknoloji, üstün ses kalitesi, ergonomik tasarım! Bose kulaklıklarda %50'ye varan indirim

Üstün ses kalitesi ve mükemmel tasarımıyla adından sıkça söz ettiren Bose kulaklıklar, Amazon Prime fırsatları kapsamında %50 indirimle sizleri bekliyor. Yılın Son Fırsatları'ndan yararlanmanın şimdi tam zamanı! En iyi ses deneyimini yaşamak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 13-12-23 15:09

Fiyatı 1682 TL'ye düştü! Adidas'ın Terrex serisinin beğenilen modeli indirime girdi

Yılın Son Fırsatları bugün başladı! Amazon Prime üyelerine özel büyük indirimlerle dolu alışveriş etkinliğinin yıldızlarından biri olan Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy W Spor Ayakkabı, tam 740 TL indirimle satışta! Su geçirmez özelliğiyle öne çıkan outdoor ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 11-12-23 14:11

Her şeyin uygulaması planı işliyor! Elon Musk'ın sosyal medya platformu X'ten iş arama aracı

X'in denemelerini sürdürdüğü, LinkedIn benzeri iş arama aracının artık yayına girdiği bildirildi. Elon Musk'ın çok dile getirilen "her şeyin uygulaması" planına paralel özelliğin beta sürümü ağustos ayında doğrulanmış kullanıcılara sunulmuştu. Ancak aracın web sürümünün artık X'teki herkese açık olduğu söyleniyor. iOS ve Android sürümünün ise yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

Haber 17-11-23 15:43

Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir? Bihter filmi Amazon Prime'da

Bihter filminin ne zaman ve nereden izleneceği merak ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter heyecanla bekleniyordu. Sevilen film dijital platform üzerinde yayınlandı. Peki, Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir?

Magazin 16-11-23 10:07

SON DAKİKA | Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında soruşturma! Rekabet Kurumu duyurdu

Son dakika haberi: Rekabet Kurumu; Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında soruşturma açtı. Yapılan açıklamada "Bulgular ciddi ve yeterli bulunarak ilgili şirketler hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Finans 15-11-23 18:35

Ekte nasıl yazılır? Ekte ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Kelimeleri kullanırken hem yazılış biçimlerini hem de söyleniş tarzlarını iyi öğrenmek gerekir. Türkçemiz zengin bir sözcük haznesine sahip olduğundan bazı kelimelerin yazımında zaman zaman hataya rastlanılır. Bu hataları düzeltmek için ise Türk Dil Kurumunun resmi web sitesi olarak bilinen güncel sözlük sitesinden yardım alınır. Dilimizde çok sık imla hatası yapılan sözcüklerden biri ekte kelimesidir. Peki, ekte nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir

Egitim 01-11-23 18:48

err_name_not_resolved” hatası nasıl çözülür? err_name_not_resolved” hatası ve çözümü

Günümüzde internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden web sitelerine sorunsuz erişim sağlamak önemli bir gerekliliktir. Ancak web tarayıcılarını kullanırken karşılaşabileceğiniz "err_name_not_resolved" hatası internet deneyiminizi olumsuz etkileyebilir. Bu hata bir web sitesini ziyaret etmeye çalıştığınızda tarayıcınızın belirli bir alan adını (URL) çözümleyemediği anlamına gelir.

Haber 27-10-23 00:57

Mynet, Mediazone tarafından satın alındı

Mynet Medya ve Mynet’in web oyunları kısmı, İstanbul Portföy tarafından kurulan ve çatısı altında birçok önemli medya, spor, eğlence kuruluşunu barındıran Mediazone tarafından satın alındı.

Haber 25-10-23 19:27

Bergüzar Korel set yoğunluğuna sitem edince tepki çekmişti! İşimi çok seviyorum

Bir süreliğine setlerden uzak kalan ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan Düğüm dizisinin çekimlerine devam eden Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepki çekmişti. "Sanki asgari ücrette çalışıyor" yorumlarına maruz kalan oyuncudan açıklama gecikmedi.

Magazin 06-10-23 15:44

Disney Plus yayınlamama kararı almıştı! Fatih Altaylı Atatürk filminin Amazon ve Netflix'te yayınlanacağını duyurdu

Disney Plus, Atatürk filmini yayınlamama kararı almış ve günlerce medyanın dilinden düşmemişti. Gazeteci Fatih Altaylı, Disney Plus'ın çekilme kararı aldığı Atatürk filminin Netflix ve Amazon Prime Video'da yayınlanacağını belirtti.

Magazin 16-09-23 13:14

Kişisel bakımına önem verenlerin kaçırmaması gereken indirimli ürünler

Amazon, "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyası çerçevesinde birçok kişisel bakım ürününü uygun fiyat fırsatlarıyla sizlere sunuyor. Eğer bu indirimleri kaçırmak istemiyor ve kişisel bakım kategorisindeki eksiklerinizi tamamlamayı planlıyorsanız 18 Eylül'e kadar vaktiniz var! Kaliteli ürünlerde uygulanan indirim fırsatlarını kaçırmamak için listemize göz atabilirsiniz!

Haber 13-09-23 16:21

Türk oyun şirketi, bağımsız geliştiricilerin oyunlarını Web3’e taşıyacak

Bir oyun geliştirme şirketi, stüdyoların geliştirdiği oyunları blokzinciri altyapısıyla Web 3.0 ortamına taşıyacağını açıkladı.

Haber 13-09-23 12:15

ABD'den şok Google iddiası: Tekelini korumak için yılda 10 milyar dolar ödüyor

ABD Adalet Bakanlığı, Google'ı web tarayıcıları ve mobil cihazlarda varsayılan arama motoru konumunu korumak için yılda 10 milyar dolardan fazla para ödemekle suçladı.

Haber 13-09-23 01:18

YKS EK TERCİH ÜCRETİ 2023: ÖSYM ile YKS ek tercih ücreti ne kadar, ne zaman yatırılacak, nereden yapılır? Ais.osym.gov.tr ekranı

YKS ek tercih ücreti ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. 2 ya da 4 yıllık üniversite programlarına yerleşemeyen adaylar 12-17 Eylül 2023 tarihleri arasında işlemlerini ÖSYM'nin web sitesinden gerçekleştirecekler. Peki, ÖSYM ile YKS ek tercih ücreti ne kadar, ne zaman yatırılacak, nereden yapılır? İşte Ais.osym.gov.tr YKS ek tercih başvuru ekranı...

Egitim 12-09-23 14:13

YKS EK TERCİH BAŞVURU EKRANI 2023 AİS.OSYM.GOV.TR : ÖSYM ile YKS ek tercih başvuruları nasıl yapılır? Boş kontenjanlar ve taban puanları

YKS ek tercih başvuruları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. 2 ya da 4 yıllık üniversite programlarına yerleşemeyen adaylar 12-17 Eylül 2023 tarihleri arasında işlemlerini ÖSYM'nin web sitesinden gerçekleştirecekler. Peki, ÖSYM ile YKS ek tercih başvuruları nasıl yapılır? YKS ek tercih kılavuzu, boş kontenjanlar ve taban puanları internette araştırılıyor. İşte ais.osym.gov.tr 2023 YKS ek tercih başvuru ekranı...

Finans 12-09-23 14:06

AMAZON PRIME GAMING ÜCRETSİZ OYUNLARI: 2023 Eylül ayı Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları neler, nasıl alınır?

Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Eylül ayı içerisinde her gün farklı oyunlar kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Bu kapsamda oyun tutkunlarının Football Manager 2023 ile ilgili yaptıkları sorgulamalar hız kazandı. Peki, 2023 Eylül ayı Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları neler? Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Haber 07-09-23 14:28

Okula dönüş başlıyor! Amazon fırsatlarından alabileceğiniz birbirinden kullanışlı çocuk ayakkabı modelleri

Amazon'un büyük heyecanla beklenen "Okula Dönüş Fırsatları" tüm hızıyla sürüyor. Kampanyadan yararlanarak çocuklarınıza harika ayakkabılar alabilirsiniz. Okuldayken sürekli koşturup hareket halinde olan çocuklarınıza üstün konfor hissi yaşatabilmenize yardımcı olacak o kaliteli ayakkabılara göz atmaya hazır mısınız?

Haber 30-08-23 14:39

Yeniden değerleme oranı ile 90 bin liralık ceza! Ev sahibi, emlakçı, ilan sitesi... Kaçarı yok, TİHEK en üst düzeyden ceza uyguladı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Muharrem Kılıç, medeni hal nedeniyle bekara ev vermeyen kişilere karşı idari yaptırım uygulandığını belirterek, "Hem mülk sahibine, hem emlakçıya ayrımcılık talimatını uyguladığı için, hem de ilgili web sayfasının hizmetini sunan kuruluşa en üst düzeyden idari yaptırım cezası uyguladık. Bu yılın değerleme oranına göre 90'ar bin TL para cezası verdik" dedi.

Finans 24-08-23 12:05

YDUS YERLEŞTİRME SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile 1. dönem YDUS tercih sonuçları nasıl öğrenilir? sonuc.osym.gov.tr ekranı

YDUS yerleştirme sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. Kurumun sosyal medya hesabı ve web sitesinden yapılan duyuruda "8–14 Ağustos 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan 2023 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır." ifadesine yer verildi. Peki, 1. dönem YDUS tercih sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, sonuc.osym.gov.tr YDUS tercih sonuçları ekranı...

Egitim 22-08-23 11:39

Threads ile ilgili sürpriz gelişme! X ile rekabeti yeni bir aşamaya geçebilir

Meta'nın 'Twitter katili' olarak gösterilen uygulaması Threads ile ilgili birçok kullanıcının merak ettiği bir konu vardı. O konu, Threads'in web sürümünün ne zaman yayınlanacağıyla ilgiliydi. Ancak sürpriz bir iddiaya göre; Meta, Threads'in web versiyonunu kullanıma sunmayı planlanıyor olabilir, hem de çok yakında.

Haber 21-08-23 16:44

Font bulma: Resimden yazı fontu bulma nasıl yapılır?

Yazı fontları bir tasarım için olmazsa olmazlar arasındadır. Herhangi bir resimde kullanılan yazı fontunu alıp kendi resmine uygulamak isteyen çok sayıda tasarımcı mevcuttur. Grafik tasarımla birlikte web tasarımlarında da yazı fontları çok önemli bir yere sahiptir. Fakat bazı durumlarda beğenilen resimde kullanılan fontun ne olduğunu öğrenmek kolay olmayabilir. Font bulma metotları ile beğenilen yazı fontları kolay bir şekilde bulunabilir. Peki, resimden yazı fontu bulma nasıl yazılır?

Haber 14-08-23 19:40

Sağlıkçıların sosyal medya paylaşımlarına 'yönetmelik' ayarı! Ağır yaptırımlar uygulanacak

Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı yeni yönetmelik ile hekim ve sağlık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara örtülü veya açık reklam yapılması veya yaptırılması konusunda ciddi yaptırımlar geliyor. Yönetmelikle, sağlıkçıların ya da sağlık kurumlarının web siteleri, sosyal medya paylaşımları ya da radyo-TV kanallarında yer alacakları programlarda, kamuyu bilgilendirme amacı dışındaki "özendirmeye yönelik" faaliyetlerine, idari para cezası veya kapatma cezası gibi yaptırımlar uygulanacak.

Haber 02-08-23 11:59

Amazon hesap silme - Amazon hesabı kalıucı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Ülkemizde ve dünya genelinde birçok kullanıcısı olan Amazon, üyelik sistemleri kullanıcılarına pek çok avantaj sunar. Birkaç tıkla kolayca üye olunan Amazon’dan ayrılmak da oldukça kolaydır. E-ticaretin kurucusu olarak kabul edilen Amazon, kullanıcılarına hesaplarını silme hakkı verir. Amazon hesabı ve üyelik sistemlerini kalıcı olarak silmek isteyenler gereken tüm işlemleri platformun sitesinde bulunan menülerden yapabilir. Amazon hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Haber 30-07-23 21:52

YKS TERCİH ROBOTU 2023: YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Lisans-Ön Lisans üniversite ve bölüm taban puanları

YKS tercihleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YKS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınav sonuçlarının erişime açılmasının ardından bugün tercih süreci nihayet başladı. Öğrenciler TC kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin web sitesinden üniversite tercih listelerini girecekler. Peki, 2023 YKS tercihleri nasıl yapılır? İşte YÖK Atlas tercih robotu...

Egitim 27-07-23 11:22

Gediz Elektrik borç sorgulama 2023: Gediz Elektrik borç sorgulama nasıl yapılır?

Günümüzde elektrik tedarik şirketleri kendi web siteleri üzerinden birçok online hizmet sunuyor. Elektrik tüketiminin gerçekleştiği bölgede görev yapan elektrik tedarik şirketinin web sayfasına girerek online işlemler bölümünden kolaylıkla işlemler gerçekleştirilebiliyor. Borç sorgulama seçenekleri genişletildiğinden itibaren kişiler, bağlı oldukları tedarik şirketine ait borçlarını kısa yoldan öğrenmek için ne yapmaları gerektiğini araştırıyor. Gediz Elektrik borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 18-07-23 21:00

Bu uygulama gündeme oturdu... Twitter rakibi Threads ile tamamen alakasız, ancak ismi aynı!

Meta'nın Threads uygulaması, Threads isimli bir başka uygulamanın popülerliğini önemli ölçüde artırmış gibi görünüyor. Instagram ile tamamen alakasız bir Slack alternatifi olan ancak yine de Threads adını taşıyan uygulama halihazırda bu nedenle gündeme oturmuş durumda. Uygulamanın indirilme sayısında artış görüldüğü kaydediliyor. Öyle ki Slack alternatifi olan Threads'in web sitesine ve App Store sayfasına Instagram ile ilişkili olmadıklarına dair mesajlar yapıştırmak zorunda kaldığı söyleniyor.

Haber 17-07-23 15:28

Fiyatı 1005 TL'ye düştü! Çok sevilen Calvin Klein çanta kısa süreliğine indirimde

Amazon Prime Day kampanyası kapsamında stilinizi tamamlayacak Calvin Klein çanta için harika bir fırsat sizi bekliyor! Bu özel indirimi kaçırmadan hemen size en yakışan çantaya sahip olabilirsiniz. En son moda trendlerini takip edenler için ideal olan bu çantalar herkesin beğenisini kazanıyor. Hem günlük yaşamın koşturmacası içinde hem de özel davetlerde stilinizi yansıtan bir parça olmasını isterseniz Prime üyelerine özel 11-17 Temmuz Amazon Prime Day indirimlerini değerlendirmenin tam zamanı!

Haber 12-07-23 16:56

Güneş kreminden losyonlara Prime Day indirimlerinden alabileceğiniz ürünler

Yaz aylarını daha sağlıklı ve ışıl ışıl bir ciltle geçirmek istiyorsanız size harika bir önerimiz var: Aylardır beklenen Amazon Prime Day indirimleri başladı! 17 Temmuz'a kadar sürecek bu muhteşem indirim günlerinden alabileceğiniz güneş kreminden losyona, cilt serumundan deodoranta kadar bu yaz ihtiyacınız olacak ürünleri özel fiyatlarıyla sizler için bir arada topladık. Öyleyse gelin, başlayalım.

Haber 12-07-23 16:04

Fiyatı 1867 TL'ye düştü! Star Wars LEGO'da kaçırılmayacak fırsat

Star Wars ruhunu LEGO yapımına taşımaya hazır mısınız? Star Wars'ın unutulmaz engizisyoncu nakliye aracı Scythe'in tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Amazon Prime üyelerine özel olarak Prime Day fırsatlarıyla indirime giren ürünü keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 11-07-23 12:43

Turkey has a Web Portal that Finances Itself

Emre Kurttepeli founded Mynet.com in 1999 with an investment of 1 trillion Turkish Liras. At that time, most people thought that it was very risky. I performed one of the first interviews which were done with him. The father of Emre Kurttepeli is the founder of Ipragaz and a real entrepreneur. Mynet continued to function until today despite the crisis and the interruption with the development of the internet. When most of the companies went bankrupt, it succeeded in operating more. I asked Kurtt

Finans 06-07-23 12:37

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2018 Conference as Panel Speaker.

Turkey’s most effective web conferencing Webrazzi Summit 2018 was held last month. Blockchain technologies, artificial intelligence, investment ecosystem, financial technologies, e-commerce, digital marketing and e-sports are the main topics of the conference.

Finans 06-07-23 11:03

Meta'nın Twitter rakibi uygulaması Threads, web'de kısa süreliğine yayına girdi! Büyük gün ise yarın...

Meta'nın Instagram temelli Twitter rakibi uygulaması Threads'in 6 Temmuz'da yani yarın kullanıma açılması bekleniyor. Ancak özellikle yurt dışı yayınlarda çıkan haberlere göre Threads'in web arayüzünün birkaç saatliğine yayına girildiği görüldü.

Haber 05-07-23 17:41

Amazon Teknoloji Sınıfı Tuzla'da açılıyor

Amazon, gençlerin teknoloji eğitimine fayda sağlamak amacıyla Tuzla'da hayata geçirdiği "Teknolojiyle Geleceğe Gülümse" sosyal sorumluluk projesini duyurdu.

Yurthaber 21-06-23 14:00