Batuhan Eksi Haberleri

Survivor All Star'da duygusal veda! İddialı isim elendi, gözyaşları sel oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star'da düello mücadelesi yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Damla Can, Nefise ve Batuhan adada kalmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından Dominik'e veda eden isim belli oldu...

Kulis 2024-05-25 07:52:07

'Avluda çamaşır asarken bile beni izlerdi' Eşine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla yeğenini öldürdü! Mahkemede böyle anlattı 'Yenge senin için her şeyi göze aldım! Dayımdan boşan'

Adana'da, eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği yeğeni Batuhan Bulut'u tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Ahmet Aslan "Batuhan elimizde büyüdü, evladımız gibiydi. Öldürmeye niyetim yoktu, olsaydı daha önce yapardım" diye kendini savundu. Aslan'ın boşandığı eşi C.S., Batuhan'ın kendisine sarkıntılık yaptığını iddia etti. C.S. Batuhan'ın "Senin için her şeyi göze aldım. Seni asla bırakmayacağım, dayımdan boşan" dediğini ve taciz ettiğini söyledi.

Haber 2024-05-24 17:14:22

Cezaevinden yönetiyordu! ‘Kertenkele’ lakaplı Batuhan Tok’un çetesi çökertildi…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında İzmir'de düzenlenen MAHZEN-48 operasyonlarında elebaşılığını Kertenkele lakaplı Batuhan Tok'un yaptığı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Haber 2024-05-23 08:52:44

Konut fiyatlarında tablo değişti! Yüzde eksi 18,3'ü gördü: Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor

Türkiye genelindeki reel konut satış fiyatları 10 aydır düşmeye devam ediyor. Özellikle son bir yılda İstanbul'da yaşanan konut fiyatı değişimi ise yüzde eksi 18,3'ü gördü. Ortalama konutun metrekare fiyatı ise Nisan 2024 itibarıyla İstanbul'da 39 bin 080 lira olarak kayıtlara geçti.

Finans 2024-05-16 11:17:25

New York Fed imalat endeksi! Mayıs ayında da sürdü

ABD Merkez Bankası (Fed) New York şubesinin açıkladığı imalat endeksi, mayıs ayında eksi 15,6 ile sektördeki daralmanın devam ettiğini gösterdi.

Finans 15-05-24 16:59

Eski sevgilisine zorla video çektirdiği iddia edilmişti! Survivor Batuhan Karacakaya'nın şantaj davasında karar çıktı

Şimdilerde Survivor All Star 2024 yarışmasında boy gösteren genç oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'la yaşadığı dava ile gündeme gelmişti. Karacakaya Dominik'te mücadelesine devam ederken şantaj davasında karar çıktı.

Magazin 14-05-24 17:04

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 09-05-24 01:06

Eksi 6,8 derece! Türkiye’nin en soğuk ili orası oldu

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 6,8 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Haber 06-05-24 10:50

Ünlü oyuncu Mine Tugay eksi 15 derece göle girdi! Denemezsem olmazdı

Ünlü oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Seyahatinden sık sık paylaşımlar yapan Tugay eki 15 derecede göle girdiği anları Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-05-24 19:25

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Aleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan ile eski defterler yeniden açıldı... Tehdit etti

Aleyna Kalaycıoğlu ödül oyununu kazandıktan sonra ekranda kardeşini görmek isterken karşısına annesi çıktı ve "Cansu ekranda yer almak istemiyor" dedi. Aleyna bu duruma çok sinirlendi. Konseyde daha önce Batuhan'ın kardeşine "Engelli" demesini hatırlatan Aleyna Batuhan'ı tehdit etti. İşte o anlar...

Magazin 28-04-24 07:52

İçinde nasıl yazılır? İçinde ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazılı iletişimde çok fazla görülen sorunlardan biri imla kurallarına dikkat edilmemesidir. Yazı yazarken yapılan yazım hataları, bireylerin diğer kişilere karşı eksi puan almasına da neden olabilir. Kötü bir intiba oluşmaması, dilin doğru kullanımı ve anlamlı bir iletişim gerçekleştirmek için yazım kurallarına dikkat edilmesi gerekir. Peki, içinde nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 17:03

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 27-04-24 00:18

Icardi'ye ateş püsküren Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan olay ifşa! Otel odasında...

Wanda Nara ve Icardi'nin klibindeki ateşli sahnelere sert çıkan Batuhan Karadeniz'in eski sevgilisi Aleyna Eroğlu patladı. Eski sevgilisini ifşa eden Eroğlu “Gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış...” diyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 25-04-24 15:14

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-24 09:47

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Hakim Ziyech'in golü sonrası sosyal medya Batuhan Karadeniz'in bu sözleriyle çalkanıyor! Talisca'nın sol ayağı secdeye yatar

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında ikinci golünü kaydeden Hakim Ziyech'in şık golü konuşulmaya devam ederken, Batuhan Karadeniz, Faslı oyuncunun sol ayağını Talisca ile karşılaştırdı. Karadeniz, söylediği sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 23:31

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili yeni detay! İtfaiye raporu hazırlandı

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi bir ve eksi ikinci katlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıkmıştı. 29 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı. Raporda, gece kulübü içerisinde acil durum aydınlatmaları ve yönlendirme levhalarının olmadığı, yangın söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı belirtildi.

Haber 15-04-24 21:08

Batuhan Karadeniz Süper Kupa maçı sonrası canlı yayında isyan etti! Ali Koç'a demediğini bırakmadı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve U19 takımıyla sahaya çıkan Sarı-Lacivertliler'in sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa mücadelesinin yankıları sürerken eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz canlı yayında çok sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 23:25

Saat 19.10’a dikkat! Altını olan, gram altın alacak olan herkesin gözü orada… Kritik saat öncesi yeni tahmin geldi

Gram altın bugün ne kadar, kaç TL? Yatırımcılar altın fiyatları için gözünü 19.10’da konuşacak olan ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Powell’a çevirdi. Ons altın fiyatı merakla takip edilen konuşma öncesinde rekor seviyelere yükselirken yurt içinde altının gram fiyatı da tarihi zirvesine yakın seyrediyor. Gram altın tahmini için uzman yorumlarını merakla takip edenlere Doç. Dr. Batuhan Tufaner, Önümüzdeki süreçte gram altının 2600’lü seviyeleri denemesi muhtemel” yorumunu yaptı.

Finans 03-04-24 12:01

Bandırma'da sahilde bulunan cesedin Marmara Denizi'nde batan geminin kaptanına ait olduğu belirlendi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen ayın sonunda kıyıya vuran cesedin, Bursa'nın Karacabey ilçesi açıklarında İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan "Batuhan A" adlı geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık'a ait olduğu tespit edildi.

Yurthaber 03-04-24 07:32

Sinan Akçıl gece kulübündeki yangın ile ilgili paylaşım yaptı! Cezasını çeksinler inşallah

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Yaşanan patlamanın ardından çıkan yangında birçok vatandaş hayatını kaybetti. Kahreden olayın ardından Sinan Akçıl'dan konuyla ilgili bir paylaşım geldi.

Magazin 02-04-24 18:09

Son dakika! İstanbul Masquerade gece kulübünde yangın! 29 kişi hayatını kaybetti, kimlikleri belli oldu: İşte yangının çıkış nedeni...

Son dakika haberi: Türkiye'yi yasa boğan haber İstanbul'dan geldi. Öğle saatlerinde Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Acı olayda 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerine geldi. Yangınla ilgili soruşturmada 9 kişi gözaltına alındı. Öte yandan hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin kimlikleri belli oldu. Yangının çıkış nedeni de belli oldu.

Haber 02-04-24 14:23

Survivor Batuhan Karacakaya'nın saçları sosyal medyanın diline düştü! 'Peruk mu?'

Survivor All Star'a sonradan dahil olan ve tüm dengeleri değiştiren Batuhan Karacakaya hakkında ortaya çıkan bir iddia herkesi şaşırttı. Sosyal medyada Batuhan Karacakaya'nın saçlarında farklılık olduğu öne sürüldü ve bazı kullanıcılar 'peruk mu?' diye sordu.

Magazin 29-03-24 13:00

Bandırma'da sahile ceset vurdu! Batan geminin mürettebatı olup olmadığı araştırılacak

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 15 Şubat günü batan Batuhan A isimli geminin kayıp 3 mürettebatından birine ait olup olmadığı araştırılıyor.

Haber 28-03-24 18:14

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in Mustafa Denizli anısı olay oldu! Perdeleri çekmeyi unutmuşum

Eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, katıldığı Youtube programında futbol hayatıyla ilgili açıklamalar da bulundu. Karadeniz, "Futbolu çok seviyordum, ama koşmayı sevmiyordum" dedi.

Magazin 23-03-24 15:09

Survivor'da talihsiz bir kaza yaşandı! Poyraz'ın tavrına tepki yağdı

Dünyanın en zor yarışması olarak lanse edilen Survivor’da zamana ve rakibine karşı mücadele eden yarışmacılar zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yarışmanın son bölümünde Batuhan kafasını engele çarptı. Takım arkadaşları koşup yanına giderken Poyraz'ın yerinden kalkmaması tepki topladı.

Magazin 22-03-24 14:27

Survivor All Star'da iddialı yarışmacı adaya veda etti! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada eleme heyecanı vardı. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı düello sonunda belli oldu...

Magazin 22-03-24 07:29

Bolu, Türkiye’nin en soğuk ili oldu

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 8,9 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Yurthaber 21-03-24 12:05

Uluslararası yatırım pozisyonu açığı 300 milyar dolara yükseldi

Türkiye’nin net UYP’si, 2023 yıl sonunda eksi 284,7 milyar dolar iken 2024 Ocak sonunda eksi 300 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Bankaların toplam kredi stoku yüzde 0,7 oranında artarak 63,7 milyar dolar olurken, diğer sektörlerin toplam kredi stoku yüzde 2,1 oranında azalarak 98,3 milyar dolar düzeyinde gerçekleşti.

Finans 19-03-24 11:43

Fenerbahçe maçı sonrası canlı yayında isyan etti! Batuhan Karadeniz 'Ben Trabzonluyum' diyerek çağrı yaptı: Bu Trabzonspor'u küme düşürsünler!

Trabzon'da Fenerbahçe maçı sonrası ortalık savaş alanına döndü. Bazı Trabzonlu taraftarlar sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırırken, bazı futbolcuların da karşılık verdiği görüldü. Michy Batshuayi'nin Trabzonsporlu bir taraftara attığı döner tekme ise gündem oldu. Yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz "Batshuayi ceza alacak mı?" sorusuna yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 18-03-24 07:40

Nefes kesen görüntüler! Rakım 2 bin 200 metre, sıcaklık eksi 25 derece...

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı komandolar, deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikte eğitim görüp, çeşitli tatbikatlar gerçekleştiriyor. Hava sıcaklığının eksi 25'e düştüğü Allahuekber ve Soğanlı dağlarında tam teçhizatla tatbikat yapan komandolar, soğuktan korunmak için de bir takım yapılar inşa ediyor. İşte komandoların zorlu eğitimlerinden nefes kesen görüntüler...

Haber 17-03-24 09:59

O ülkede soğuk hava nedeniyle 60 kişi hayatını kaybetti! Eksi 30 dereceye kadar düştü

Afganistan’da son 3 haftada yoğun kar yağışı, yağmur ve dondurucu soğuk hava şartları nedeniyle 60 kişi hayatını kaybetti.

Haber 15-03-24 18:01

Marmara Denizi'nde batan Batuhan A'dan, yakınındaki gemilere de yardım çağrısında bulunulmamış

Bursa'nın Karacabey ilçesi açıklarında İmralı Adası'nın güneybatısında su alan "Batuhan A" adlı kargo gemisinin batmasına ilişkin soruşturma sürüyor.

Yurthaber 13-03-24 13:28

Survivor All Star'da ortalık yine karıştı! Hakan'dan Batuhan ve Yasin hakkında olay iddia

Survivor All Star'da bu sezon kaos ve heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmaların nefes kestiği yarışmada bu defa Hakan Hatipoğlu'nun Yasin ve Batuhan hakkındaki iddiası gündem oldu. Dominik'te yaşananları izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 08-03-24 15:23

Ardahan eksi 7 derece ile buz tuttu

Ardahan’da hava sıcaklığı gece saatlerinde eksi 7 dereceye kadar düştü. Sıcaklığın düşmesiyle kent adeta buz tuttu.

Yurthaber 07-03-24 09:45

Yüzü tanınmayacak halde! Marmara Denizi'nde bulunan cesetle ilgili gerçek ortaya çıktı

Marmara'da çıkan fırtınada 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli gemi batmıştı. Kayıp mürettebata yönelik arama çalışmaları devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. İmralı Adası açıklarında 3 Mart’ta balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan cesedin geminin sahibi Murat Altıntaş’a ait olduğu tespit edildi.

Haber 06-03-24 19:37

Marmara Denizi'nde 21 gün önce batan geminin kayıp mürettebatı aranıyor

Marmara Denizi'nde, Bursa'nın Karacabey ilçesi açıklarında İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan "Batuhan A" adlı kargo gemisinin mürettebatından kaybolan kişiler için arama çalışmalarına devam ediliyor.

Yurthaber 06-03-24 14:47

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında tansiyon hiç düşmüyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya'nın tartışması damga vurdu. Batuhan Karacakaya'nın 'Üzerime oturdu adam' sözleri dikkat çekti.

Magazin 06-03-24 07:18

Survivor'a katılınca herkes şaşırdı... Acun Ilıcalı'dan Batuhan açıklaması: Namusumuza dokundu

Acun Ilıcalı Survivor'a son katılan ismin Batuhan Karacakaya olduğunu açıkladı. Ilıcalı ayrıca daha önceki gerilime dair de "Annesini aradım, tatlıya bağladık" ifadelerini kullandı. Ilıcalı'nın "Namusumuza dokundu" sözleri de dikkat çekti.

Magazin 05-03-24 09:32

Batuhan Karadeniz'den ilginç Icardi açıklaması! Tarih vererek açıkladı, sosyal medyada gündeme oturdu

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin performansındaki düşüklük her geçen gün artıyor. Uzun süredir istenilen oyundan uzak olan Arjantinli golcü hakkında Batuhan Karadeniz'den ilginç bir yorum geldi. Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından konuşan Batuhan Karadeniz tarih vererek ilginç bir gerçeğe dikkat çekti.

Spor 04-03-24 09:11

Vücudunu saran yaralardan kurtulan Batuhan artık rahat uyuyor

Nevşehir'de 8 yaşından bu yana ağır egzamadan kaynaklı vücudunu saran yaralar ve kaşıntı nedeniyle ciddi uyku problemi yaşayan Batuhan Akbal, immün yetmezliği ön teşhisi konulan Kayseri Şehir Hastanesinde uygulanan tedaviyle sağlığına kavuştu.

Yurthaber 01-03-24 14:38

Ardahan Göle'de hava sıcaklığı ilkbaharın ilk gününde eksi 32'ye düştü

Akarsular ile göletlerin buz tuttuğu ilçede, sabah erken saatlerde okula giden çocukların kaş ve kirpikleri dondu.

Yurthaber 01-03-24 10:17

Şırnaklı annelerin kışın soğuk ile mücadeleleri sürüyor

Şırnak’ta yaşlı kadınlar kışın soğuğunda eksi 16 derecede dışarıda halı yıkıyor.

Yurthaber 01-03-24 10:15

Saldırıya uğrayan hakem Batuhan Bolat’tan açıklama

Süper Amatör Lig 1. Küme play-off mücadelesinde İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta yumruklu saldırıya uğrayan hakem Batuhan Bolat, “Olmamasını istediğimiz bir olay maalesef yaşandı. Umarım son olur” dedi.

Yurthaber 29-02-24 13:56

Marmara Denizi'nde batan geminin mürettebatı 15 gündür aranıyor

Marmara Denizi'nde batan "Batuhan A" adlı kargo gemisinin mürettebatından kayıp 4 kişi için arama çalışmalarına 15. gününde devam ediliyor.

Yurthaber 29-02-24 10:30

Termometrelerin eksi 23 dereceyi gösterdiği Ardahan buz kesti

Sabah erken saatlerde dışarı çıkanların kirpikleri dondu.

Yurthaber 29-02-24 10:25

Hakeme yumruk atan o futbolcu tutuklandı! Yattara'nın maçında yaşanmıştı...

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta, müsabakanın hakemi Batuhan Bolat’a yumruklu saldırıda bulunan Cumhuriyet Üniversitesi futbolcusu Emre Uyanık tutuklandı.

Spor 27-02-24 18:01

Türkiye’nin en soğuk noktası oldu! Arabalar bile buz tuttu gelen görüntüler şaşırttı…

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken bazı il ve ilçelerde ise yılın en soğuk günleri yaşanıyor. Son olarak Ardahan’ın Göle ilçesinde gelen görüntüler dikkat çekti. Göle, eksi 32 derece ile Türkiye’nin en soğuk yeri oldu. İşte bölgeden gelen son görüntüler…

Haber 27-02-24 13:40